Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek, ez se rossz! ;)

Timi, keresem is a hazsnálati utasítást... pont vmelyik nap gondolkodtam ezen

ditéa: most komolyan, így én kb sosem vagyok éhes, csak olyanokat kívánok meg, amik amúgy tudom,h nem esnének mindig jól (csokik, muffinok, túrógombóc :evil: :evil: :evil: ), mert édesek. de az, h már megint enni kell, mert uzsonna van, és bedobok két kisebb almát, ez nekem nagyon bejön.. 8)

Kép
an°°di

Marek
simán

Andi
köszi,én meg mindig azt kívánok ami nincs itthon :roll:
Vendég

Kép
an°°di

Andi,

Túrógombócot lehet édesítőve is csinálni! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Én nem tudok édesítőt használni....konkrétan rosszul vagyok tőle...akkor inkább hanyagolom az édeset... :cry:

marek

bas*ki, tényleg!!!! :shock: :shock: :shock: esküszöm, ez eszembe sem jutott! Jutta, kösziiiiiiiii :D :D :D annyira kevés cukrot használok egyébként is (egy kiló kb fél év alatt fogy el), h az édesítő fölösleges alternatíva volt. eddig!!
holnap... affenét....vacsorára túrógombóc lesz!!jippíííííííííííííííííííííííííííííííííí

Kép
an°°di

Andi
köszi :-)már csak azt kéne tudni milyen a mikrónk :-)

bizony lehet édesítővel,sőt amit írtam receptet annak a tésztájába nem is kell csak a morzsába,tejfölbe az kiváltható canderellel
Vendég

Móni, én is a négykézláb technikát javaslom! És úgy akkor lehet is forogni, attól függően, hogy honnan süt a nap! És sztem Jankának is tetszeni fog a pozitúra, no meg a szomszédoknak is :lol:
Jobban vagy már??? Mi van, megint valami front?

Timi, fura ez a dög, de én minden kutyát alapból szeretek, nem tehetek róla :D

Jóvan Andi, nem dühöngj már, még felmegy a vérnyomásod is! Nyugi nyugi!

Jutta, még jövő héten melózom, csütörtökön megyek a dokimhoz, majd akkor kiiratom magam.
Nem tudom mi a franc bajom van...haza is megyek mindjárt, de viszem a laptopot, lehet, hogy még este bekukk.

Ja, és kinéztük már a laptopot, úgyhogy a napokban megvesszük otthonra, úgyhogy lesz min irogatnom, ha leadom a munkahelyi gépemet a jövő héten!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi
Leírnád újra a receptet, mert persze nem mentettem el... :oops: Boccccs!!!

marek

na itt vannak a pocakok:

17 hetes:
Kép

21. hetes:
Kép

32. hetes:

Kép

Na a seggem is nőtt.... :?

Jutta

KépKép
jutta

Túrógombóc édesítővel? Hová hányjak? Na, ne! Az egyik kedvenc kajámat akarod meggyalázni Jutta? :roll: :lol:
Szeretnétek ilyen hátamat napoztatom képeket, mi!? :lol: Egy nagy fityiszt!
Most őszintén melyikőtök próbált már meg nyugágyon egyik oldalról a másikra fordulni? Csak mondom, alattam tegnap összecsuklott a nagy "forgolódástól" és még qrva kényelmetlen is volt!
Még jó hogy a hétvégén nem kell Pestig mennünk-jönnünk az M3-on! (Tudjátok, még Keszthelyről elruccanunk a pappá-szentelés jubileumra! Én ezért nem értem, h másoknak miért van olyan messze Pest, vagy Gödöllő... mert ugye mi állandóan megyünk, mert kell! Meg van hogy nem kell, de akkor is! :wink: )

Kép
ermoni

Marek több félét is próbáltál? Ha nem akkor egy tesztet még megér...

én édesszájú vagyok és hízékony, a kávét már évek óta édeskével iszom és volt idő, amikor mindenféle sütit is csináltam is vele, ez már el is felejtettem...

ja van egy receptem, megkeresem, csokis-túrós süti, no cukor és még liszt helyett is zabpehely van benne... és férj biztos!
(azaz barátokon és férjen tesztelt, akik nem fogyóznak, de ezt ették!!)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
nagyon jók a képek :-)szép kis kerek már mindenkinek a dinnyéje

Zsu
én is szeretek minden állatot alapból,de azért mindennek van határa,legalábbis kéne lennie

Marek
no problémo

egy adag:
1 túró
10 dkg buzadara
1 tojás

összekutty ,egy óra pihi,gombóckák és mehet a forró vízbe.

jajj megint hányingerem van na megyek is
Vendég

Móni
Most rám céloztál? :oops: Valahogy mostanában ugye jobban fáj a hasam, meg derekam, és olyankor csak fekve jó, és autóban nem nagyon tudok lefeküdni... :cry: Normális esetben nincs messze, de ez most itt már nem normális eset... :cry:

marek

megjött apa éljen a sajtos kenyér meg abarack meg abanán!!!!
kukoricát nem kapott :-(
Vendég

Jutta, szépen dudorodik már :lol:

Ne izgassatok már ezzel a túrógombóccal, mert úgy megkivántam, de én ma tuti nem állok neki főzni semmit!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ööö
nyugányról, Móni szó sem volt... vagy nem olvastam figyelmesen???
annyira nincs kedvem dolgozni, h megyek vasalót vízkőteleníteni. ez a vég.. :lol:
és nem is vagyok dühös. már. ;) Zsu, jobban vagy? nem kérdezem még egyszer! :twisted:

Kép
an°°di

Jutta
Szeretném azt a receptet!!!! Hátha az kielégítene :oops: Cukros terhes nőket ugye nehéz kielégíteni, főleg így az utolsó két hónapban :oops:

Andi
Te mit csinálsz :shock: És azt hogy csinálod??? :? Mennyi érdekes dolog.... Látszik, hogy én nem vagyok jó háziasszony... :oops: Viszont jó házisárkány vagyok.... :lol:

marek

Na, búcsú! Mer' kinn jobb az idő, meg állandóan ledob a nagytestvér a netről!
Jutta! Vasaltál is? Mer' van egy ing a háttérben...
És ti tényleg ennyit nézegetitek magatokat? Én néha unom magam... mármint a fejem az alakom, nem is nézem sokat!
Andi, verda? És elfelejtettek? Hát bocs, de ezen röhögnöm kellett! Én is jártam már így... de kaptam egy csokor virágot! Ezt üzenem annak a drága szép, szent embernek! (Zsu már majdnem azzá avatta! :lol: )
Ja, és megint ilyen nem kapok levegőt, kiugrik a szívem, elfehéredek és elájulok téma volt, miközben Janka lent ugrált a hólyagomon és asszittem mingyá jön belőlem valami lé (alul), valami vér vagy egyéb finomságok...
Mintha a vérkeringésem nem lenne okés! Hát igen, most két testbe kell pumpálni a vért is, meg ilyenek.
Remélem tényleg csak ennyi a bajom! De lassan kiheverem!
Na, nem tudom jövök-e még az este, mert romantikázunk a parton!
Jók legyetek!

Kép
ermoni

Igen, tali 3 hét múlva!
Én szívesen veszek tejserkentő tippeket!

Amúgy elég durva, hogy az ember lefekszik szunyókálni, Ti meg teleírtok 2 oldalt.

Kirekesztés témáról csak annyit, hogy amikor alíg tudtam írogatni és néhe néhe megjelentem tök jól esett, hogy lereagáltátok, hogy élek még. Szívesen írtam volna gyakrabban is, de nem volt módom. De azért elmaradni sem akartam. Egyébként az októberből már kimaradtam, ennyi fölös időm nincs. Jutta, mi folyik ott egyébként?

Ma este megyek nődokihoz, nagyon várom.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na:

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=9838

Csak erős idegzetűeknek - tehát Móninak nem!

Ja és édesítőből olyan kell bele, amivel lehet főzni is és még az is elbomlik egy kicsit, tehát kb 2x olyan édesnek kell a cucnak lennie nyersen, mint amilyet szeretnél!

Móni, ez r-m vonatkozik? Hát van egy-két pocis fotóm, mert ha meglátom magam tükörben akkor vagy :shock: vagy :lol: , ezért fotóztam is! :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Marek! Neked üldözési mániád van, most jövök rá!
Na, kispárnások előre! Én kispárnás(a dán barátné hív így! :wink: ) meg a nyugágyra! (Mer' nekem az is van, hordozható, mer' ugye én horgászfeleség vagyok!) :lol: :lol: És azon döglök kinn!

Kép
ermoni

onnan én is elmaradtam... :oops: :oops:
Vhogy nekem is elég egyet lekövetni, meg néha a kórház fórumát, de oda csak infókért megyek, mert nem tudok érdemben a gyerekneveléses témákhoz hozzászólni,de tök aranyosan segítettek a csajok, ha infp kellett!

Móni, vasalni az kéne, de még nem vitt rá a lélek!

Jutta

KépKép
jutta

Hát mindenkinek üldözési mániája van! Jutta! Haggyá' má'! :lol:
Csak néha elgondolkodom, h itt a babaneten (más topikokban is), mindenki rakosgatja fel a fotóit... Állandóan! Nem baj, szeretjük nézegetni! Lehet velem van a baj! Én magamat nem szeretem nézegetni!
És még mielőtt elkapom az üldözési mániát! :lol:
(Zsu, jobban vagy, ugye? :wink: ) :arrow:

Kép
ermoni

Ehh, az ember elmegy és mire visszaér.....

Na, pakolásból semmi nem lett, elmentünk Árkádba routert venni, mert ez döglik és beszartunk, h hétvégén ittmaradunk net nélkül. :lol: :lol:

Visszaolvasok. :)

Kép
Kép
h@jni

nahát, mégsem tanítok ma már. basszus. akkor lemegyek boltba túróért. és kipróbálom édesítővel. lesz, ami lesz.
miért van mindenkinek üldözési mániája? :shock: :shock: én ezt már itten nem értem.
én nem nézegetem magam a tükörben, csak lecsekkolom, h ne legyen kinn a hasam a pólókból, mert azt még nemterhesen sem szerettem.
fényképezni meg kell néhanapján, mert többen is látni akarnak (fene a gusztusukat :D ), akik messze laknak, vagy annyi gyerekük van, h kimozdulni sincs idejük.
vasalóápolás:
állok a konyhában, olvasom az utasítás és sorról-sorra követem az ukázt. és láss csodát...kimostam a vasalóból egy tucat vöröshangyát :shock: :shock: mit keresnek vajon a nyolcadikon a vasalóban????

Kép
an°°di

Csajok, én apu miatt glukononon nőttem fel. A canderell ahhoz képest tök jó!
Persze Móni olyan vékony, hogy nincs szüksége kompromisszumokra. Én tegnep a szilvás gombócot is édesítővel ettem, meg mostanában sokszor csinálok gyümilevest is, meg a főzős pudingot, tejberizst is azzal készítem. De azért sütni cukorral szoktam.
Csajok, most tudjátok mit kívántam meg, tejbegrízt?! Na megyek főzni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

még most kezdesz a tejbegríznek? és mikor mész dokihoz??? :roll: :roll:
na, én is el... majd jövök!
:arrow:

Kép
an°°di

Timi:
sztem cuki a kutya. :oops:

Jutta:
hajráá elvek. :))
Én mindig azt mondom: " eddig elveim voltak, most gyerekem van. " :lol: :lol: :lol:
Nekem is volt rengeteg, ebből egyedül az maradt meg, h gyerek a hálóba/ágyba nem jön. Ja és, h nem altatok. :lol:
Kiváncsi vagyok a kiccsaaajnál is betudom e tartani. :oops: :lol: :wink:
Mert Marcinál sorban dőlt meg az összes többi, pedig teleírhatnám vele az oldalt annyi volt. :lol:
Ilyen a cumi.. Én biztos nem adok. És 3 hósan hetekig szenvedtem mire rászoktattam. :? :oops: :lol: :lol: Édes nyugalom. :)

Túrógombóc édesítővel?? Fúúújjjj. Bár én sem bírom az édesítőt, akkor már inkább cukor nélkül, mint azzal. :?

Kép
Kép
h@jni

A tejbegrízt én már hetek óta.... :oops: De abban is cukor van... :cry: Megyek és megcsinálom Timi turbógombócát lesz ami lesz...Valami ötlet, hogy mit rakjak a tetejére, ami nem cukros? :?

Andi
Esküszöm többször elolvastam, mire rájöttem, hogy nem vöröshagyma....mondom ezt azér már nekem is meg kell néznem, nehogy az enyémből meg egy szál kolbász jöjjön ki vagymi.... :lol:

marek

Basszus...most regisztráltam a mindmegette.hu-n és rögtön el is felejtettem a felhasználói nevem...ez az a bizonyos terhesbetegség??? :shock:

marek

Nem főztem tejbegrízt. A palócleves sem akar elkészülni, pedíg negyedkor indulnom kell!
na megyek is, majd jelentkezem, hogy mi volt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ott nem is kell regisztrálni, nem? mit akarsz? napi receptajánlatokat? :shock:
na, fel is mostam. ha jól csinálom, ma sem kell fordítanom. pedig amennyit itt ülök, már rég készen lehetnék. ez a baj a határidő nélküli munkákkal. meg az én hozzáállásommal. 8)

Marek, kolbááász??? :lol: :lol: :lol:

elolvastam még egyszer a túrógombóc receptjét mielőtt összekutyultam a hozzávalókat: két helyen sántít. mi az h EGY túró? és nem is kell bele cukor!
:roll: :roll:
(azt okosan kihagyom, h nincs mérlegem, így fogalmam sincs, mennyi 10 deka gríz)

Kép
an°°di

Andi:
a cukor nem a tésztába, hanem a morzsába kell amibe majd beleforgatod. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Andi
egy túró 25 dkg
hát a darát mérni szokom
Vendég

túrógombóc holnap lesz. nincs itthon dara :evil: :evil: :evil:
most azonban eldőlök. az egész napot (kivéve egy órát sziesztaidőben) végigpörögtem, most kicsit elegem van magamból. Apuka röpizik már megint, így legalább nyugodtan olvashatok. de sajnos túrógombóc nélkül...
szép estét mindenkinek!
:arrow:

Kép
an°°di

Timi
Mennyi ideig kellett ezt főzni? Elfelejtettem :oops:

marek

Marek
újrraforrástól kb. 5 perc :-) mi kis goyókat gyártunk :-)
Vendég

brühühühühüüü :cry: :cry: :cry:
Apuka elment haverozni, csocsózni meg ilyenek...
ittmaradtam egyedül rettegni. :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
Mitől rettegsz???? Itt csak Jutta és én rettegünk .... vagy nem? :shock:

Csináltam túrógombócot :lol: nem is kell ehhez cukor :lol: De még mindig éhes vagyok...ez nem ér...azt mondták, hogy ilyenkorra már olyan kicsi a gyomrunk, hogy alig tudunk enni...hát én tudnék :cry:

marek

Megrövidült a méhszáj, de adatot nem mondott. Kérdezte sokat "ugrálok" -e. Mondom egyre többet pihenek, de ezek szerint többet kellene? na mindegy, amúgy minden ok, a baba feje már a célegyens felé néz, nekem ugye ez volt a félelmem, nehogy faros legyen.
megyek pihenni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Marek, én is pont ezen a gyomor dolgon gondolkoztam, ma pl. egész nap ehetnékem volt, cukrosok miatt nem írom le miket össze nem ettem, de gondolhatjátok... :oops: :oops:
Egyetlen szalonképes cucc a virsli volt, no meg a light fagyi...

Ciripke, üdv a klubban, de ha a doki nem mondott semmi extrát, akkor ne paráz rajta, de mondjuk picit pihenj többet.

Holnap megyek dokihoz (csak táppénzes papírért) utána meg főzök, erre a drága párom megkérdezte, h nem lesz e túl sok, mert h nekem pihizni kell. A kis édes!!! Imádom!!! Mondtam, h talán egy túrógombóc, meg egy tárkonyos leves csak nem fog ki rajtam!

Jutta

KépKép
jutta

Marek:
én is rettegek itthon egyedül.
És most még Marci sincs. :cry:
A szomszédunk egy kukoricaföld ( majd megesznek a kóróemberek. :shock: ), a másik egy nyaraló, hétvégén vannak csak itt a nem túl szimpi tulajok. Szemben meg nyaralnak, én öntözöm a virágokat,most végeztem...

szép kilátások mi???

Apuka mikor utazik akkor ugye itthon van Marcim és itt van anyum, szval az másssss, de egyedül....... :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Ciripke
Próbálj meg többet pihenni...mondom én, akinek majdnem egy hónapig kellett mondani, mire rájött, hogy nem hülyeség. Most meg már annyira parázok mindentől, hogy semmit nem merek csinálni. Még a teregetéssel is megvártam apukát...persze én csináltam, ő csak kivitte, meg adogatta a ruhákat.... :lol: Persze sokszor belegondolok, hogy mi lenne velem, ha ezt egy esetleg két kisgyerek mellett kellene csinálnom. Gondolom nem úgy van, hogy anyukának most pihenni kell.... Meg te még most se akarod abbahagyni a munkát.... Jól gondolom?

Most megyek pihizni a változatosság kedvéért. Persze aludni gondolom egész éjszaka nem fogok, de nem jó ülni....

Jó pihit mindenkinek!!!

marek

Na, jól leleéptetek. :(

Akkor én is megyek.

jóéjt :arrow:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Jesszus. :D ennyit írni. :D:D:D Két oldalt nagyjából visszaolvastam, de igyexem bepótolni.
Még egyben. Ma megyek körzetihez, meg nőgyogyihoz. A vérnyomásom az utóbbi 3-4 napban 90/70 ről felmászott 144/72 re. Jól beijesztett a védőnő, hogy figyeljem, méregessem, meg szóljak a dokinak, mert a terhességi toxémia egyik jele a magas vérnyomás. Hurrá.. :?
Az átalakítással haladunk, mint a döglött gyík. :( Nem baj. Van még 15 napunk. Vagy több.. Vagy kevesebb.. Tudom nem kívánságműsor. :)

Rakok két képet. Az egyik a vacsi apával. És a másiknál meg ilyen volt valamelyik este a naplemente nálunk. :)

Kép Kép

Majd jelentkezem. Sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt

Rita
Kijöttek a tűzoltók erre a naplementére??? :shock: Hát hol laktok ti?? :?
Nagyon édesek a gyerekek a képen :lol:

Hajni
Nem loptak el??? Tudtál aludni???

Itt a tejhabos kávém ... alakul ez a koma itt mellettem...nemtom két hét múlva mit mondok :roll:

Na én megyek piacolni...azt még nem tudom mit főzök, de majd ott kitalálom...Gondolom valami zöldséget nulla szénhidráttal, tegnap egy kicsit sokat sikerült ennem :oops: Bár a 175g szénhidrát szerintem nem volt meg...

Írjatok sokat, nemsokára itt leszek... :)

marek

Sziasztok!

Először is, (lehet, hogy üldözési mániás vagyok én is, de nem hinném... ) reagálnék Móni kérdésére, mert asszem nekem szól:
Több okból is messze van nekem Pest és Gödöllő, tehát: említettem már, hogy nincs jogsim, apukának nulla szabadideje, hogy hosszabb utakra elvigyen. Esetleg hétvégén. Tömegközlekedés kiesik, mert a kocsiban is összeokádom magam, a sok embert meg nem szeretném lehányogatni monnyuk a vonaton, buszon. És most akár, nyavajgásnak is vehetitek, de pillanatnyilag, fél óra séta is sok, mert olyan hüvelyi szúrást érzek olyankor, és keményedik a hasam, hogy győzök haza érni.
Röviden összefoglalva, ennyi.
Jutta, neked aztán sokat nőtt a pocakod. Szép formás :lol:
Timi: elég vicces ez a kutty, de azért aranyos.
Kat, édes nagyon Geri apával a dinnyével.
Rita: már asztem, szülni mentetek, annyira eltűntél. Kitartást neked. Aranyos Vivid, apájával. és ahogy látom, jó az étvágyuk, nekik nem szűkül a gyomruk.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii!

Én totál megértelek, egyedül már pestre sem szívesen megyek be (ja, pont tegnap voltam nagykerbe, de az nem számít), szóval nehezem mozdulok már ki.

Marek, a munka az szinte pihenés. Bár az egész napos üléstől bedagad a lábam, de nem rossz.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok. :)

Marek:
köszi, túléltem. Kevéséb rettegtem, mint gondoltam. :)
És nemrég keltem. :wink:

Gabcii:
Győr-Pest nem nagy távolság, de én sem válallalom. Max Budaörsig mennék fel. :wink: Bár ugye nekem könnyebb, van jogsim, és Budaörs kb 40 perc. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?