Sziasztok!
Mi egy jót kirándultunk tegnap.
Végül Nyíregyházát választottuk.
És most bemásolom amit a topicomba írtam:
Kicsit megijedtünk amikor odaértünk, mert akkora sor állt, hogy Miskolctól Nyíregyházáig az út kevesebb idõbe telt, mínt Nyíregyháza végétõl az állatkertig. Egész közel találtunk parkolót, de amikor már bent voltunk hallottuk, hogy a yardos kollégák hangosbeszélõn figyelmeztették az autósokat, hogy ne is menjenek tovább, mert nem tudnak parkolni. Sõt, egyirányúsították is az utat az állatkert elõtt.
Mindenesetre Dórinak nagyon tetszett, sikongatott, kacagott.
És persze Dancsi is nagyon jól érezte magát.
Nagyon nem bántuk meg, hogy oda mentünk.
Én már nem annyira élveztem a tömeget. Vittük a babakocsit, de abban a tömegben nehéz volt tolni (bár nagyon sokan voltak babakocsival), na meg Dóri is alig volt a kocsiban, hiszen abból nem sok mindent látott.
Megfogadtuk, hogy egyszer nem ünnepnap is elmegyünk. Erre jó alkalom lesz, hogy Dancsiék oda mennek busszal osztálykirándulásra. Mióta tudjuk, Dancsi azóta nyúz, hogy menjek vele, mert sok szülõ megy. Én eddig nem mertem Dóri miatt igent mondani, de most már tuti megyünk utánuk kocsival.
Ha valakit érdekel [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/2693.html?1050953834#POST31769" TARGET="_top]ITT[/url] van egy pár kép.
Kata
Ui: tali ok!
Most vasárnap nekünk nem jó, mert megyünk Pestre, szombat pedig csak késõn (16 óra után), mert Dancsinak suli van.