Hello Csajok!
Újra itthon!
Örülök, hogy mindenki jól van, reméljük Luca baba is hamarosan. Köszi mindenkinek a köszöntést, tudom, hogy már késő, de Boldog névnapot Ancsa!
Serifkém, én meg lemaradtam erről a munkakezdésről,azt hittem csak szeptembertől kezdesz. Belegondoltam a helyzetedbe, és rájöttem, hogy nekem ez hatalmas változás lesz, pláne, hogy én 6 évet szándékozok itthon tölteni. Perzse jól jönne egy kis szellemi elfoglaltság, de egyelőre nagyon szeretem, ami most van, főleg tudván azt, hogy most vagyunk így együtt a legtöbbet, utána mindenki megy a saját dógára, este meg látjuk majd egymást néhány órára. ez az óvodázás is eléggé rémiszt, nem tudom elképzelni, hogy mások, hogy fognak gondoskodni az én kicsi (nagyszájú) fiamról.
Esztikém, csokor szép, azért örülök, hogy nem asztaldísszel fogsz fel-alá járkálni, és mostmár tudom, hogy van pasztelnarancs szín is.
Egyébként nálunk sem volt nagy titok se a ruha,se csokor ügyileg, na és a régi, kölcsön stb. cucc is elmaradt. benyóka miben lesz? Csokornyakkendő remélem már van!!
Mi nyaralásunk nagyon szupcsi volt, jó sokat strandoltunk, összejárogattunk barátokkal, akik szintén a közelben nyaraltak. Voltunk Révfülöpön is, orsi, ugye nektek ott van nyaralótok? Kipróbáltuk a Gombát, fini pizzát sütnek ott. Balázs egész nap nyomult, lekötötte mindenki figyelmét, de főleg az apukájáét. 3 hétig szinte le se bagózott engem, kivéve ha nagy baj volt, megütötte magát vagy megcsípte a csalán. A Balcsit imádja, lila száj szindróma nála is játszik, alig lehet kiimádkozni a vízből. Én meg folyton azt álmodom, hogy elsüllyed a víz alatt, és nem találom. Orsi, ezt mit jelent? Tanítassam meg úszni?
Ádámkám pedig jól elkanászodott, állandóan cipelte, tutujgatta valaki, most meg igényli tőlem. Azért gondolom visszaállunk majd szépen lassan a régi kerékvágásba. A jó kis éjszakákról nála is már csak múltidőben beszélhetünk, de szokva vagyok hozzá, úgyhogy nem egy nagy trauma. Egyébként mindig újabb és újabb dolgokat csinál, olyan jó látni ahogy ilyen szépen növöget, lassan 5 hónapos lesz.
most mennem kell, majd még jövök képekkel.
Addig is mindenkinek jó nyaralást, aki most van, vagy aki majd megy.
Kata, Serif majd hívlak titeket. (Képzeld, Kata, áttették a keddi Lost-ot csütörtökre, így az előző részt nem tudtam felvenni, szóval majd világosíts fel lécci)
na pusz