Új privát üzeneted érkezett!

Nap: Írtam neked én is:)

Sziszike: Holnap ha az orvos és a védőnő lejátszott, felhívlak! OK?

Ma voltam a tüdőklinikán: Nagyon szuper volt most minden vizsgálat eredménye.... :lol:
Na és ilyen doki kéne mindenhova, jöt-ment, hogy ne lépcsőzek, mindent helybe hozott, és tényelg kilett nyalva a s....m is. Ja és ő az aki sose egy fillért sem fogad el, pedig ő tényleg megérdemelné. Mindenhova ilyen doki kéne. :roll:

Csajok én már nem tudok mit kezdeni magammal, egész nap jövök, megyek, nem tudok egy helyben megmaradni sem......Nem bírom!!!! :oops: És mi lesz még???? :shock:
Ezért jövök ide is csak rikán és szűk szavúan, nem bírom...............
Megyek is, kezdek magammal valamit, mert pesrze apa dolgozik.......

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!

Elég szarul vagyok ma :( Egész nap koválygok, szédülök és hányingerem van. Nincs kedvem semmihez sem :( Voltam védőnőnél is, a vérnyomásom is magas volt 145/89 és a pulzus 115 :( Szóval ma depi vagyok.

Mi még nem vettünk kiságyat. Szombaton szeretnénk megvenni, már csak az hiányzik az új lakásból. Eddig azért nem vettük meg, mert felújitottuk a lakást és a koszba, porba nem akartam felállitani. Most kész a lakás, de nem tudom eldönteni, hogy milyen ágyat vegyek. Ugyanis kaptam egy kókuszmatracot (120x60), de ami ágyat kinéztünk, az 140x70-es és akkor kéne venni pluszba egy méretben megfelelő matracot. (vagy másik ágyat kéni kinézni...)

Már én is úgy babáznék... Jó lenne túl lenni a szülésen, mert mostanában elkezdtem parázni, hogy mi vár rám... :shock: Lehet nem kellenne szüléstörténeteket olvasnom.... :shock:

horvviki
 
 


Viki, jobbulást! Még mi sem vettünk kiságyat, megvárjuk a baba érkezését vele. Persze ki van nézve, csak el kell majd menni érte.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 

 
 

Hello!

Viki: Jobbulást! Ki bírja ezt a hülye hőingadozást! Nekem a hugom beteg pedig másfél hét és itt az esküvője!:(

Málnalevél: az inkább fogja a hasat nem hajtja! Nekem mikor Tamikával elkezdődtek a fájások...nem tudtam felkelni a WC-ről, már azt hittem el sem tudunk indulni...úgyhogy szerintem ez természetes itt a végén! :lol:

Szép álmokat!

Judit

mamiblue
 
 


mindenkinek gratúlálok akinek megérkezett a babája.
köszönöm a sok drukkot, még csak egy darabig olvastam vissza, de nagyon elérzékenyültem, hogy milyen kedvesek vagytok.
születéstörténet még nincs kész, de rajta vagyok a témán.
lehet hogy valami depi maradt rajtam, mert képzeljétek egésznap mindenen sírok. ha csak ránézek a babóra, és rágondolok, hogy ő a miénk, vagy akármire gondolok, vagy csinálok, már pityergek.
valakinek erre valami ötlete?

Kép
mona76
 
 


jaaa, és mandala, köszönöm hogy hívtál, rettenetesen jól esett, bár gondolom észrevetted hogy beszélni nemigazán tudtam, mert csak nyeltem a könnyeimet. Lehet már ekkor kezdődött ez a depis dolog.

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Horvviki!
Az én napom dettó ilyen, fejfájás, depi, magas vérnyomás, ingerlékenység.... erről ennyi elég is.

A képek a babócákról gyönyörűek!
Mindegyik kislegény olyan helyes. És tényleg rengeteg hajuk van. Az én Benimnek 1 éves koráig egy szál sem volt tán :)

Ma voltam vizsgálaton, s a helyzet nagyjából változatlan. A kedves doktorbácsi most rohangált ide-oda, úgyhogy tovább nem növelte a szimpatikusságát. Viszont az én dokimban jobban bízom, még akkor is, ha távolságtartóbb, így remélem, Encsi kihúzza 13-ig, amikor is visszajön a szabijáról.

Jó éjt!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mona!
Pár nap és elmúlik ez a pityergés. :)
És megszokod, hogy ez a kis csodalény ezentúl ott lakik nálatok...
Amúgy gyönyörűséges.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mona: :) Annyira gyönyörű a babád, hogy én is sírtam mikor láttam... hidd el, én is így voltam anno... csak ültem és órákig néztem őket... még ma is soxor van így... és gyönyörködöm!

Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok nekem. Köszönöm az együttérzéseket, de most már tényleg nem rémisztgetek senkit. Vannak ennél százszor könnyebb szülések is, nem egyet hallottam már... az, hogy én nehezebben viselem, azért az nem általános! Szóval ne aggódjatok, nálatok biztos minden rendben lesz, nem lesz semmi baj, és amúgy a világ legnagyobb élménye egy babát világrahozni!

Jucu: annyira édesek a gyermekeid! Látszik rajtuk, hogy nagyon jó testvérek lesznek! A büszke nővérke... :) Istenem, olyan jó ilyet látni... megmelengeti a szívemet!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Húúú!!! Lányok mi van veletek? Kicsit depis a hangulat. Fel a fejjel. Mondom én, aki felébred az éjszaka közepén, mert azt sem tudom hova tegyem a nagy potrohomat. Erre meg nem tudok vissza aludni. A férjem meg átment az apjához, mert hívta, hogy meg akar halni. Ezek után hogyan aludjak. Tűkön ülök, mikor jön már vissza. :x Bocsi de sikerült tovább fokoznom a depis hangulatot.


Szép napot!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Hát, nem aludtam a legjobban. A szokásos pisijáratok után csak forgolódtam és gondolkoztam... Legalább nem gondolkoztam volna...
Jaj és az is furcsa, hogy folytatódik amiről tegnap beszéltünk. Mármint, hogy kb 3-4 óránként kakilok. Pont én aki amúgy iszonyú koncentrálások árán tudok napi 1-et produkálni. Bocsi, hogy leírtam, de ez most a végéig tart vajon, hogy merjek így kimozdulni? :roll:

Kép
nap12
 
 


Viki, jobban vagy?

Kép
nap12
 
 


Jó reggelt!

Mona,ez az elején a hormonok változása miatt ez természetes.Én is annyit,de annyit bőgtem.Mindenen....

Én nagyon jót aludtam volna,ha a lányzó hagyott volna.Nem tudom mi volt vele :roll: .Ma meg ctg,és ott gondolom majd alszik,mint a bunda :D

A wc-zés :oops: .Nekem maltoferrel is nagyon könnyen megy,de mostanában nekem is többször kell mennem :oops: .Gáborral,hogy így volt e,nem tudom.De én nagyon sok mindenre nem emlékszem,hogy akkor mi volt :shock: .Nehezebb volt az bizti...

Bebi,apósoddal remélem minden oké,és csak ijesztgetés volt

Kép
Kép
huni
 
 


Jó reggelt. :D

na akkor gyorsan hozzászólok. :D

A wc: egy hete én is ingázom. Asszem így a vége felé mindenki kezd besz@rni a szülés gondolatától. :D

Rémálmok: elkezdődtek nálam is. :( ma éjjel brutálisat álmodtam az egyik kacsámmal. Asszem mégsem fogjuk levágni. :D

Sírás: :lol: :lol: hát igen. Amikor Vivivel már 100-adszor nézzük meg a Hamupipőkét és ugyan úgy bőgök a végén mint az elején.. Szegény gyerekem. Mindíg kérdi, h anya mi a baj? :roll: :lol: A babás reklámokról meg már ne is beszéljünk. Ami a szülés utáni sírógörcsöket illeti. Nálam majd 2 hónapig tartott. Ha nem vigyorogva bőgtem volna, szerintem apa azt hitte volna, h depis vagyok. De nem. Csak boldog voltam. Néztem az alvó gyerekemet és bőgtem. Néztem ahogy szopizik és bőgtem, néztem, ahogy az apja gügyög neki és bőgtem. Láttam ahogy a doki vizsgálja és szurit ad neki és legszívesebben az orvost egy kanál vízben megfojtottam volna, de..bőgtem. Szóval ez van. De ki lehet nőni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


nyammíí :D kész a fini tejberizsem :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szép jó reggelt kismamik!

Úgy látszik én fordítva működöm... amikor mindenki alszik, mint a bunda, én forgolódom és sétálgatok egész éjjel... ma meg úgy aludtam, mint akit fejbe vertek. Mondjuk baromságot álmodtam.. egy 80 éves embernek voltam a barátnője és undorodtam szegénytől... azon gondolkodtam, hogy meddig lehetek vele úgy, hogy ne akarjon tőlem többet a sétálgatásnál.... meg kiszakadt a nylon harisnyám és egy közwc-ben cseréltem ki, ahol sok nő volt, valami dzsekiket hajtogattak egy asztalnál. Mondtam is nekik, hogy ez nem lesz jó, mert rövidek a kabátok és a nagy pocakunkon felcsúszik.... de nagyon karcsú voltam álmomban, nagyon csini és hihetetlenül klassz kalapot kaptam az anyukámtól, ami nagyon nagyon jól állt nekem... úúúúúgy teccettem magamnak álmomban.... kár, hogy csak álmomban van így..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogo: Te ilyeneket gyártasz így korán reggel? Megyek hozzád.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bebi: apósod :?: Remélem jobban van...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Én a tejbegrízért vagyok megmakkanva...pedig utálom.Azt nem csináltál Pattogó :wink: ?

Mandala,álmomban én is nagyon tudok tetszeni magamnak.Csak aztán felébredek,hogy bilibe lóg a kezem :lol: :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Szülés utáni depi: hát, lányok, nekem az első babámnál volt. Kész borzalom volt. Nálam úgy jött le, hogy féltékenységi rohamot kaptam, képzeljétek még fel is pofoztam a férjem.... :oops: Persze csak egyszer fordult elő egy éjjel, amikor rajta kaptam, hogy pornót néz.... miközben engem hanyagolt már vagy két hete..... hát ne tudjátok meg.... mondjuk erre a pucér p....ák nézegetése az interneten témára máig ugrok.... hányok tőle! Képzelem már előre mi lesz itt, ha bent leszek....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala,hát nem semmi.De még mindig jobb,mitha máshol élné ki magát...nem?
Az én uram vágja a centit,hogy mikor jön már végre az ő ideje...csak nem tom akkor lesz e energiám hozzá...most lenne :oops: :oops:

Kép
Kép
huni
 
 


Jó reggelt!
Rita, olyanokat írsz... tejberizs hajnali fél nyolckor...

Bebi, jobbulást kívánok az Apósodnak. Nálunk a családban is van egy "nagybeteg", a nagymamám, de sajnos nagyon sokat rájátszik. Apukám magához vette, és nagyi teljesen nyeregben van azóta (Apukám özvegy), teljesen sakkban tartja, nem mehet sehova. Őszintén sajnálom szegény Apukámat, de az utóbbi időben nem sok kedvem volt asszisztálni, annál is inkább, mert 2,5 óra alatt érné(n)k haza...

Sírás: nálam nem jelentkezett.. mondjuk nem látok túl sok kisbabás reklámot, mivel nincs TV-nk. Így nem nehéz :)

Mandala, jókat tudsz álmodni. :lol:

Kismamik, ma ki megy szülni?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Huni: Oksi, igazad van, anyukám detto ezt mondta, de sem a lelkemnek, sem az önbizalmamnak nem igazán tett jót... elhiheted....
Amúgy ha annyira rá vagy kattanva a témára, hát akkor kapd el apát! :) (Én is elkaptam tegnap reggel... :) :oops: ) Na, mondd már, mit veszítesz? Max előbb szülsz.... :) Én ha nézem a vonalzódat, mind a két utolsó babámat ekkor szültem.... 37. hét 3. nap.... és gyönyörűek voltak... csak annyi, hogy még ilyenkor kicsit több rajtuk a magzatmáz.... semmi egyéb... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala ha legközelebb szarul ébredek téged veszlek elő :lol: :lol: .
Most azért inkább nem kapnám el,mert a héten a dokim szabin van.Apa is örülne... :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Agnes: nincs tv-tek? De jóóóó! Képzeljétek... két éve belecsapott a villám rómain a vezetékbe és elromlott a tévénk (meg még vagy négy háztartási gép...), és nem tudtuk megcsináltatni (várni kellett a biztosítóra, stb....) úgy vagy három hónapig.... azt hittem majd megőrülünk, hiszen minden este a tv előtt ültünk, azt bámultuk, voltak kedvenc sorozatok, egyebek.... de meglepő, hogy az első két hét után fel sem tűnt, hogy nincs. Teljesen más lett az életünk... csak az volt fura, hogy gőzöm sem volt sem a politikai dolgokról, sem a napi hírekről... utánaolvasni meg nem akartam... de olyan klasszul teltek az esték.... a barátok meg csodálkoztak, hogy hogy bírjuk tv nélkül.... de meglepően jól magam is csodálkoztam... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Huni: a múltkor hihetetlenül be voltam kattanra apucira... mikor kilépett a kádból.... hát ne tudjátok meg... azt hittem, ilyen csak a pasiknál van, hogy így áll a szőr a hátukon.... de ugye épp nem lehetett, mert előtte nap görcsöltem, féltem újra kezdődik.... nos, hát maradt az, hogy apát kényeztettem.... úgyhogy mehetett vissza fürdeni... :) :oops: Ezt Te is bevetheted... hidd el, ez is olyan jóóóóó... látni az örömét....
Erre mondom én, mikor apa azt mondja, hogy ő azért nem szereti így, mert ez nekem nem jó (már úgy....)... De erre azt szoktam mondani, hogy ez az ún. lelki kielégülés nálam... nem testi, hanem lelki... és az épp olyan jó... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala,ez a lelki kielégülés nálunk is működik(tegnap is :oops: ),csak már túl sok a jóból a lelkemnek :lol: :lol: ...

Kép
Kép
huni
 
 


Bocs lányok a reggeli témáért(elvonási tünetek :roll: ).
Megyek összekapom a fiam,mert jött apa,és irány Ceglédre ctg-re.

Kép
Kép
huni
 
 


mandala: enyém apa ugyan így működik. Meg én is. Jólesik nekem kényeztetni, neki is nagyon jó, de utána mindíg kínozza a lelkiismerete, hogy biztos ő kényszerít rá... Mondom te hülye vagy.. akkor nem csinálnám. :D:D:D

huni: miért bocs? :D:D Játszani a gondolattal lehet nem? :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


:lol: :lol: :lol: végre valami életszagú téma. Lelkem nekem is rendben van :lol: :lol: Férjemé is.
Ez a TV-nélküliség úgy kezdődött, hogy amikor egyetemista lettem (már vagy 9 éve), jelentősen csökkent a tévézéssel töltött órák száma, mivel albiban/koliban nem nagyon volt lehetőségem. Aztán miután alig jártam már haza, le is szoktam róla. Most meg azon gondolkodom, mikor lenne rá időm... Najó, netezés helyett is lehetne, de inkább netezek. Filmeket nézünk szgépen, de a napi kotyvalékról szerencsére lemaradunk. Teljesen túl lehet élni. Meg helyette inkább egymással foglalkozunk :oops: :lol:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Az eredményt meg mindjárt meglátjuk.
Huni, én is CTG ma fél 11-kor...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


lányok. Fáj a fejem. Mennyi ilyenkor a magas vérnyomás?
Most mértem 132/92. Az magasnak számít?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Lányok: most meg én bőgök... pont a tv2-n megy egy riport annak a kisfiúnak az anyukájával, akinek a gyógyításához szükséges gyógyszer árát az OEP nem támogatja. Pistike (tudjátok, aki nem tom milyen szindrómában szenved, hogy nehezen kap levegőt...) nem érheti meg a kamaszkort ha nem segítenek és most magánemberek adtak össze annyi pénzt, ami 3 havi kezelésre elég... a f@sz OEP meg hagyná meghalni!!! És életed végéig fizeted a tb-t amikor meg a gyereked haldoklik lesz@rnak!!! Brutális!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pfuj! Kiéhezett szukák!!!! :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Velem az élen.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogo: attól függ mennyi szokott lenni amúgy....
Várj csak mindjárt megkeresem Neked, pont erről írtam a múltkor! Mingyá jövök.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Huni: várjuk az eredményeket! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogo: megtaláltam:

"Terhességi magas vérnyomásról beszélünk akkor, ha a vérnyomás 140/90 Hgmm, vagy ennél magasabb, illetve, ha a felső, a szisztolés vérnyomás érték a terhesség alatt 30 Hgmm-t emelkedik, a diasztolés, az alsó érték pedig 15 Hgmm-t. A magas vérnyomás a terhesség alatt rontja a méhlepény vérellátását. Érkárosodások jöhetnek létre a vesében, a májban, az agyban és a méhizomzatban is. A károsodások miatt fehérje jelenik meg a vizeletben, fokozódik a szövetek közti folyadékfelszaporodás, ami testsúlynövekedés képében jelenik meg. A folyamat tovább haladva agyödémához, testszerte görcsökhöz, kezeletlen esetben halálhoz vezethet."

Azért a végét ne vedd szentírásnak! Az nem ránk vonatkozik! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala: jajj.. :shock: Nekem általában 90/70 szokott lenni, vagy valamivel magasabb de nem sokkal.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


na asszem megyek kicsit alfába. Fááááj a fejem jajjj.. :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt!

Ma mintha jobban ébredtem volna, bár az éjjel megint nem sokat aludtam. Óránként felébredek (akkor van pisijárat és egy-két korty viz) és kb. 20 perc még visszaalszom. Tehát kb. óránként alszom 40 percet :)

Ma lesz kész a kenet vétel eredményem. Be lehetne menni érte a kórházba, vagy majd hétfőn a dokinál megtudom. Nem tudom mit csináljak... Menjek be érte ma, és ha van valami, akkor egész hétvégén idegelem magam, vagy várjam meg a hétfőt amikor az orvos úgyis közli.... De akkor meg azért idegeskedem, hogy mi lehet az eredmény :shock: Csak hát egyedül kéne beautoznom a János kórházig, ami kb. napközben 30 perc tőlünk. Menjek vagy ne?

horvviki
 
 


Pattogo: azért mondom, hogy attól függ... pihenj le, és ha nem megy lejjebb, csörr a dokinak.... remélem jobban leszel! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Csak próbálj meg pihizni! Ja, a hideg vizes borogatás a nyakadra és a tarkódra használhat!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Viki, ha van valami, tudod kezelni már a hétvégén is? Mert ha nem, lehet, hogy jobb, ha megvárod a hétfőt....

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Viki: maradj a s...den sztem! Többet kockáztatsz a bebuszozással, mint a kenet eredményével! Nekem amikor bent feküdtem a következő volt:
bementem, kenet negatív
egy hét múlva II-es kandida
kaptam kúpot, egy hét múlva már III-as kandidám volt....
na, mondom ez f@sz@, kapom a kúpot és még rosszabb lett az eredményem.... lementem a dokimhoz (mert akartak adni másik kúpot, mondom én nem tuszkolok akármit magamba....), azt mondta dobjam ki a fenébe amit adtak, feljön du. és ad mást.... na, erre éjjel megszültem... és nem lett a babónak semmi baja....

Ezt csak azért mondom, mert inkább választom a hüvelyfolyást, mint azt, hogy megszüljek a buszon... szóval nyugi, ha nincsenek gázos tüneteid, amik miatt azonnal kúpért kiáltasz, inkább maradj otthon.

Amúgy nekem nagyon bevált a patikai kevert kúp. Felírta a dokim, és ha úgy érzem h. gond van, (vagy pl. apával összebújás után) azonnal felteszek egyet, használom őket még két-három este és nem lesz semmi baj.
De én a helyedben nem mennék.

Nem tudod a kórházat felhívni, hogy milyen lett az eredmény? Nincs ott a dokid hogy megnézze?
Én az ambulanciát szoktam hívni, és ott ált. megmondják. Hacsak nem a doki személyes kupacába teszik....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok, lányok, hogyhogy ma még senki sem indult el szülni? :lol:

Jucu,
irtó helyes a kiskrapek, és nagyon édi, ahogy a lányod a karjában tartja! :)

Dincuska,
ne aggódj, nálam egyelőre semmi jele a közelgő szülésnek. Szerintem versenyre kelek Sziszikével az utolsó parázós kismama "megtisztelő" címért. Látod, még a mozit is túléltem. :wink: (Egyébként Ocean's thirteen. George Clooney forever. :D Még a kiscsaj is beindult, amikor megjelent a vásznon. Lehet, hogy átlát a hasfalamon? :D)

Huni,
ez a tejbegríz nálam is bejött mostanság. Többször is rákattantam, pedig előtte már vagy ezer éve nem ettem. Lehet, hogy kezdünk átállni a bébipapira? :lol:

Viki,
ha úgysem tudnak kezelni hétfőig, akkor szerintem se bumlizz az eredmény miatt. Hétfőig meg ne parázz, úgyis kikezelik valahogy, nyugi. Én is épp ma fogom szerintem megtudni, hogy már megint van bennem valami nyavalyatörés. :(

italoman
 
 


Szép napot!

Hú lányok termeltek alig győzök visszaolvasni.

Anikó
Sajnálom apósod,remélem erős tud maradin Zoli is.És még megéri unokája érkezését.Kitartás nektek..... :(
Potrohodtól nem alszol???Már vágd a centit...mert ugye utána meg Botond miatt nem fogsz alukálni egyfolytában.....

pill apjáékat indítom minjá

Kép

Kép
jucu
 
 


Tv hozzászólás:Nincs semmi cstornánk csak 1. .2 duna,nincs antennánk és nem tv-zünk kb 6 éve, csak dvd filmezünk, neten indexen híreket olvasunk, hogy képben legyünk, és így több időnk marad kettőnkre apával jó, hogy így alakult.
Jucu:Csodaszépek vagytok édesek a kölykök, utánajárok a sörödnek, nekem is jól jönne, Geri is kicsi "vákumszáj" :shock: :lol:
Mandala: A ciciborogatás utáni leapadásos dumán 10 percig röhögtem, persze ez koránt sem vicces annak akinek nincs cickója, mint ahogy nekem sem sok van ilyenkor amikor szoptatok bombázónak érzem magam akkorák lesznek a dudáim, plusz még a melltartóbetét váooo.
Erről jut eszembe pornószerintem inkább tedd össze a kezedet, hogy apa otthon lerendezi a csajos ügyeit neten vagy filmen keresztül és nem házon kívül. Böcsűűűd meg a pasit!!! :wink:

Kép
Kép
zeze
 
 


Tipetupa,
köszi az adataidat, elküldtem a friss listát a gmailre. Priviben megírtam, hogyan érheted el. :wink:

italoman
 
 


Jó reggelt anyukák, kismamák!

Látom a sex témát már átrágtátok már kora reggel, még a végén megkívánom. Amúgy apát én is szoktam kényeztetni.

Elég jól aludtam éjszaka, és most megint úgy elálmosodtam. A nemszeretem munkát gyorsan elvégeztem (felmosás), mire végeztem, majd kiugrott a szívem a helyéről, közben kétszer le is kellett ülnöm. Utána megmértem a vérnyomimat, ami 143/78 lett, pedig szedem a Dopegytet, csak lehet, hogy megerőltettem magam, mire a lakást felnyaltam. Mindjárt meg is mérem mégegyszer, remélem most jó lesz: 123/71 lett, a pulzusom viszont nagyon alacsony, ezért szédelgek: 58, míg az előbb 93 volt. Még a végén ez a hülye gyógyszer bekavar, de a cél, hogy jövő hét szerdán a ctg-n jó legyen az eredmény, nem akarok idő előtt kórházba menni.

Amióta terhes lettem a teának a gondolatától is felfordult a gyomrom, most pedig már második napja úgy kívánom, olyan jól esik a hűvös nappaliban a kellemesen meleg tea. De ez biztos nem rossz a vérnyomimnak, mert nem fekete, hanem rooiboos (remélem jól írtam), nincs benne koffein.

Bebi: remélem apósod jobban van, nem tudom olvastad-e korábban, de egy cipőben járunk, az én apósom is nagyon beteg, neki sem sok van hátra. Másfél hónap alatt szerintem a felére fogyott, hiszen nem tud enni, a gyógyszerek kikészítik a gyomrát, fájdalmai vannak, és az egész teste fehér, mint a fal, szerintem már vér sincs benne.

Mona drága, ne sírj! Könnyű ezt mondani, amikor pár napja én is egy csomót bőgtem. Amúgy nekem a fiam is ilyen hiperérzékeny, ha látja, hogy sírok, akkor ő is velem sír, nagyon együttérző. És ő is mindig meghatódik, nem merek én anyák napján, ballagáson, évzárón sírni. Van egy pc játéka (Döme és a varázskövek), annak a végén mindig sír, mert a kisegér olyan aranyosan integet benne.

Tegnap jelölgettem az iwiw-en.

Végül apa nem ma ment Pestre, hanem holnap fog, úgyhogy megint beszélnem kell a pocaklakóval.

Valamit még akartam, de nem jut eszembe.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Kegyetlen éjszakám volt! Képzeljétek tegnap este akkorát estem a fürdőszobában. Megcsúszott a lábam és mivel a pocimat védeni akartam, magam alá tekertem valahogy a bal térdemet. Bedagadt és úgy fájt, hogy egész éjjel alig aludtam. Ráadásul ma reggel 7-re NST-re, és uh-ra kellett mennem. Negyed óráig vánszorogtam le a 2. emeletről a kórházban pedig fel az 1.-re. Megpróbálom ma pihentetni, borogatni. Még a vécére is alig tudok leülni, pedig oda igen sűrűn kell mennem. Hasonló problémákkal küszködök mint közületek sokan. Ráadásul ma reggel óta eszméletlenül megy a hasam, csak tudnám mitől. :roll: Ha lennének fájásaim, azt mondanám: szülni fogok. Tominál is hasmenéssel kezdődött... Uh egyébként rendben, a kisasszonyt 2900 g-nak becsülik, flow és NST is rendben.

Bebi:
Hogy van apósod?

Ildi:
Ezek szerint rád nem volt hatással a mozi...Mi szombaton a Tescoba megyünk, kell még Tominak pár tanszer. nem bánnám, ha én is " beugorhatnék " utána egy röpke szülésre, ahogy Mikegirl tette. :lol:

Viki:
Ma jobban vagy? Ilyen hányingeres, szédülős napjaim nekem is szoktak lenni. lehet, hogy az idő is közrejátszik...

Jucu:
Gyönyörűek a csemetéid!
bee73
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?