Helló!
Barbi!
Én is pont a jógát ajánlottam volna mindenkinek. Igaz én most csak a "lazítást" gyakorolom
de amikor csináltam, isteni volt. A mi oktatónk azt mondta, hogy sima jógára is mehetek, csak szólni kell - amíg nem látszik - mert akkor az oktató mondja, hogy mit ne, vagy másképp kell csinálni. Tehát bármely jóga megfelelő.
KÉpzeljétek, hogy amikor bementem a jógaórára, kb. 3. hét körül lehettem, akkor a jógaoktatóm mondta hogy babát várok. no comment....
Ja, és az volt az első a babával kapcsolatban, hogy a barátnőm prána nadi kezelést csinált nekem. Azt mondta, hogy dől a meleg a hasamból, úgyhogy szerinte terhes vagyok. kb. a fogantatás után egy héttel lehetett ez. MÉg eltelt két hét, mire megjött a hányinger és csináltam egy tesztet.
Én egyébként itthon vagyok - persze - a két csöppségemmel, de alkalomadtán besegítek könyvelés témában a féjecskémnek, vagy ha alkudni kell, akkor is szokott szólni. Úgyhogy heti kb. egy napot dolgozom, este, vagy du. , ha párom hazajön és tud vigyázni a skacokra.
Ma délben az altatás előtt kimentünk a Dunára Petivel és Zsuzsóval. Isteni volt. Kb. 5 perces séta, még Petike tempójával mérve is, ezért nem szoktam cuccolni. Gumicsizma, és go...
Persze mindkettő 5 perc múlva már derékig vizes volt, így levetkőzettem őket. Azaz Petikét csak elkezdtem, mert kiderült, hogy jól bekakilt a pelusba. Na, Anya, elő a nomád ötleteket. Melegnek meleg van, a Duna meg folyik... hát lemosdattam a folyóba. Utána egy szál kukiban szaladgált a parton, dobálta a köveket és integetett a hajóknak. Nagyon klassz volt kinn. Nem tudom, Ti mivel kapcsolódtok ki? Engem mindig lenyűgöz ez a látvány.
A könyv, amit írtam, (A bába válaszol) az bocs, de Ingrid Stadelmann - így a pontos szerző.
Husit én sem bírok enni. Mostanában tojást sem. De nem is bánom, mivel Zsuzskával erősen vizesedett a lábam, Petikével full növényi diétát kellett tartanom, mert előjött az aranyér és nem engedhettem meg egy keményebb bogyót sem. Vele egyáltalán nem vizesedtem. Most is már fájdogáltak a lábaim, már dél tájban, ez az első jele nálam a vizesedésnek. És most , hogy nem eszem husit (egyébként konkrétan arcüreggyulladás miatt) 5-7 nap alatt minden panaszom elmúlt. Klassz, nem? Ingyen gyógymód, sőt még spórolós is. És azóta Petikének sem ekcémás az arcocskája. Csupa előny.
Ja, korábban kérdezgettetek aranyér ügyben. Konkri, tán? Sajnos nekem az első szülésnél, ami kórházban volt sajnos nagyon kijött, sőt szülés alatt kizáródott, ez elég fájdalmas volt, főleg utána, mikor a szoptatás végett sokat kellett volna ülni, úgyhogy nagyon eléggé tartottam ettől a másodiknál is. De akkor ilyesmire nem volt idő. Becsobbantam a kádba és már jött is a tolófájás. Igazából egyáltalán nem jött ki semmi sem. Pedig intimtornához soha nem volt türelmem.
Haskötő
nekem Anita márkjú van, a legtöbb kismamaboltban kapható, és az utolsó hónapokban egy istenáldása. Nekem nagyon bejött!
Norma!
TE nem félsz, mi lesz, ha meglesz Boti tesója? Nekem fogalmam sincs, hogy fogok tudni még egy emberre mosni??? Ja és a többiről ne is beszéljünk. Tesómat egy babával most négyen rajongják körül. Engem is négyen fognak. Egy kedves, segítőkész, de dolgozó és gyakran stresszes Apa, egy 4 éves ovis kiscsaj, egy 2 éves haramia kishapsi és még egy anyánlógó kisbaba. Asszem Picurt a hátamrakötöm és ott lesz egész nap. Máshogy nem fog menni....