sziasztok!
Én is megvagyok, a lakás is megvan, a költözés is jól ment, csak netünk nincs, így most ritkán jutok ide.
Benszi: nagyon jó az utolsó kép! Én amúgy Hajdú dr.nőnél voltam, 2 szer, nagyon meg voltam vele is elégedve. Sajna kedvezmény nincs:( már nem tudom ki kérdezte. De rettentő profik télleg, és szuper a tv a fejed fölött amin nézni lehet
Dóri: szépek vagytok, tényleg irigylésre méltóan vékony vagy! Én pont ma nézegettem a kosztümjeimet, hogy vajon valaha bele fogok-e még férni:) Szerintem azért kell kéthetente járnom, mert nem akar befektetni, és így én is nyugodtabb vagyok.
Tontica: örülök, hogy jók az eredmények!!!!
Maminti: én is viszketek, a hasam és a mellem közt, néha alábbhagy de amúgy elég rémes. Kenem állandóan körörmvirág krémmel, meg kamillás hintőporral felváltva. Amúgy ez segít.
Fülbevaló: mi sem akarjuk, nekem sem volt ált. iskolás koromig, amikor akartam megcsináltattam. Lehet, hogy ők majd akkor már köldökpiercinget akarnak, vagy akármi mást:)
Andi: táblázatba szeretnék kerülni, köszi:) János kh. 29 hét + 6 nap, 2petéjű lányok, a neveken még hadakozunk, a férjem szerint majd a szülőszobán eldöntjük. Én 30 éves vagyok. Hú, mi kell még? Annyit írtatok, nem győzök visszalapozni.
Autó: hitelre vettétek, vagy vennétek? Ha az a cég a hitelnyújtó, ahol az uram dolgozik, akkor tudnék segíteni. Amúgy Bp-i vagyok.
Zsanett: jobbulást a kicsi lányodnak!
Csilla: neked is!!!
Ritkán tudok jönni, de igyekszem!!!
Ma vettem pár cuccot a háundemben olyan édesek vannak
Légésfigyelő: végül is az angelcare-t vettük meg. volt hozzá ingyen pelenka tartó.
Ma volt a védőnő, szívhangot is néztünk, amit a jobb oldali kiscsaj nehezményezett és úgy balra húzott, hogy csuda!
Szép napot mindenkinek!!!
Léda (a bokám akkora mint a nyakam)