Móni sajna az én férjem sem egy nagy táncos, sose szokott táncolni, majd anyuékkal, meg a rokonokkal fogok. Ő meg majd videózik, fényképez. utoljára én is a sjátomon voltam 9 éve.
Magi1
Aha, most mar ertem! Akkor biztosan azt gondolja, h megjott, es lehet azert nem is kerdezoskjodik, mert gondolja, h most ez erzekeny pontod neked...
Igy meg jobb!
[quote="bangham"]M írta:banghamagi1 Aha, most mar ertem! Akkor biztosan azt gondolja, h megjott, es lehet azert nem is kerdezoskjodik, mert gondolja, h most ez erzekeny pontod neked... Igy meg jobb!
Akkor sorstarsak vagyunk bar nagyon ertekeltem a ferjemben, h a sajat lagzijan kemenyen tancolt, nem stresszelte magat, h mit szolnak masok, egyszeruen felszabadult volt. a hulye rokonok nyugtattak is engem, h nem az szamit, h ki hogy tancol
Azert van egy otletem!
A babafalvan van egy irodalmi palyazat, lehet kozolni oda sztorikat, en nemsokara bekuldok valamit. ha megjelenik foltetlenul szolok nektek is!
Móni én férjem is a lagzinkba táncolt. Amúgy érdekes a férjem, mert mi amúgy jártunk ám társastáncra, és baromira élveztük, én amúgy is imádok táncolni, főleg a latin táncokat szeretem. Lánykoromban is jártam táncolni és nyertem is táncversenyen. És ha már nem leszek terhes akkor megint fogunk járni. Ott a férjem táncol és nem zavarja ha bénáskodik. De rokonok előtt nem mer, nehogy kinevessék.
Magi jó éjszakát. Lassan én is elteszem magam holnapra.
Gabi!
Nekem ferjem pont forditva. nem tud tancolni, de rokonok elott nem erdekelte. En sem vagyok profi, de mellette... A lagzink elott otthon probaltam tanitgatni valamikre ugy, h en dudoltam a dallamot, de remenytelen volt... Ennyi hibaja legyen
Hihi, hát igen Utána kezdtem fogni a dolgot.. amúgy sokszor gondolkodom rajta, h biztos azt hiszitek, h addig, amíg a fodrász el nem cseszte a hajamat, szőke voltam, és nem fekete...