Sziasztok!
Aztaaa,JUCI,mekkora a pocid!!!Nagyon szép!
Mostmár énsem tudom kinek higgyek az ivást tekintve,de inkább szót fogadok a dokinak,ez tűnik a legokosabbnak.
Nem is az ivás ami annyira hiányzik,hanem a gyümi.Az nagyoooon.
DÓRI,én a telkiről már lemondtam,több okból is,szóval nem beszélsz le róla,csak megerősítesz a döntésünkben!Köszönöm nagyon hogy leírtad!És szót fogadok,mimást tehetnék?
A veséknek még a gyerekek rugdosódását is ki kell bírni!!
Nekem amúgy az 5-6 liter tök természetesen lecsúszott...
Nagyon szépek vagytok Ti hárman,bizti nagyon büszke Rátok a férjed!Én is szeretnék ilyen normálisan kinézni szülés után!!
Amúgy tök alattomos a víz,annyira nem látszik,csak mondjuk a jeggyűrüt már rég nem tudom hordani,sőt tegnap poróbálgattam régieket amik tök nagyok voltak rám és folyton lecsúsztak,most nem tudom az ujjamra húzni!!
De tényleg,el sem tudom rajtad képzelni azt a 24-et...
Nagylányod is csúcsszuper,szóval,irigy-irigy-irigy
ANDI,tényleg Ti is kocsivásárlásban?Nekem már totál elegem van,de szerintem az uramnak is,én kb.az 50%-át néztem meg annak amit Ő személyesen.Hétvégén pl.tatán voltunk nézni.Kb.20-25 kombi,diesel mondeonál tartunk.Ebből 2-őt lefoglalóztunk,elvittük műhelybe állapotfelmérésre és kiderült,hogy szar.Pedig az Férjem nagy autó és motorbolond,ért is hozzá,de rengeteg szar kotvány van!És milyen sok pénzért!Tavaly volt egy új kombi corollánk,azt eladtuk 3.3-ért mert építkeztünk és még nem voltak a bogyók...Most jól jönne,de max.2.5 van rá.Mellesleg ami jó lenne csomagtérben meg más szempontból is,abba nem fér be a férjem(még mindig 2m
)Ma megy munka után győrbe kombi golfot nézni...Még van ereje!
Hja,a csíkjaid,CSAK VICCELTEM!Acsíkos polódra gondoltam..
TONTICA,a Bogyó kifejezést az Uram találta ki,szerintem is tök jó,pláne,hogy titkos a nemük,lehetővé teszi a megkülönböztetett becézést!
BENSZI,sokat gondoltam Rátok tegnap éjjel(mármint,itt mindenkire),mert olyan kemény volt a hasam mint a kő,amikor írtátok nem igazán tudtam milyen,tegnap éjjel megkaptam!!
Leköltöztek a hasam alsó felére,egészen deforma lett a pocakom,fönt és bal oldalon lapos,jobb oldalon egy hatalmas kemény gömb,ami nagyon fááájt!
Nektek is fájt?
LÉDA,köszönöm a segítséget,így azért könnyebb tervezni!
Ez furi,hogy nem lehet előre foglalani...Amúgy egy építész ismerősöm mondta,hogy neki 2 ismerőse,az egyik a folyosón vajúdott,a másik az udvaron szült meg,már nem értek fel,mert ugráltatták őket innen-oda.Az orvos a fa alatt látta el a gyerkőcöt és a mamáját...
Persze ez valszeg a véglet,de azért nem vet rá jó fényt...
De inkább nem fosok,mert ha úgy alakul,nekem is ott kell majd feküdnöm...
Amúgy van valami lista ami szerint összekészítitek a kórházos cuccot?
Én is sokat gondolkodom mostanában,hogy legyen egy kis bőrönd,hogyha akármi van (még sokáig ne legyen...
)amibe minden benne van ami majd kell nekünk és azután már ne kelljen kujtorogni..
Szóval mik kellenek és miből hány darab?
Ha tudtok,help me,nagy segítség lenne!!
Megyek csinálok lasagnét,az uram azt kért,mire hazaér meglegyen!
Puszi mindenkinek!!
További szépet és jót!