Új privát üzeneted érkezett!

ijesztett vagy ilyesztett??? Hogy kell írni :oops: Hú de gáz, bocsi de ez nem megy :oops: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!!

Olyan jó,hogy hűvösebb az idő!

Édesek a gyerekek!

Csanádnak boldog 8. hónapot!!Köszi Sziszi,hogy tettél fel képeket!

Pelenkázás:hát, nálunk is nehezen megy.Martinka egy pillanat alatt hasra fekszik, és nézi, ütögeti a pelenkázón lévő macikat.Hagyom is egy picit,és kihasználom a helyzetet,jól végigpuszilgatom a kis hurkáit!Persze aztán el kell terelni a figyelmét,hogy felkerülhessen a pelus.
Vendég
 


MOMI!

Jaj, még a könnyem is kijött,miközben olvastam, min mentek keresztűl!Nagyon sajnállak Titeket!Jobbulást kívánok, és mindenképpen írj,hogy mi volt a dokinál!!
Vendég
 

 
 

Jó reggelt Csajok!

:)

Kép
mot
 
 


Sziasztok!

Nálatok, hogy telnek az éjszakák? NÁlunk teljesen megváltozott Lidi alvási szokása egy hete. Simán letudom tenni aludni majd éjfékor felkell és utána negyedóránként felsír egészen hajnal kettőig majd utána szunya,.

Momi, hát sajnálom, hogy ennyi tortúrán kell átmennetek de remélem mostmár minden rendben lesz Ricsibabával.

Csanádnak, boldog hófordulót :-)

Pelusozáskor nálunk már nincs tekergés csak elmélyülten figyelés, hogy na most mi a szöszt csinál anya.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szia Momi! Ez szörnyű. A legrosszabb,mikor egy gyerek beteg. Na meg ezek az orvosok.. Magyar egészségügy.. Bár rengeteg jó orvos van még azért Magyarországon. De hallani ilyet is, olyat is.
Mi egyszer voltunk még betegek, 7-8 hetesen. Akkor vittük először anyósékhoz a lányt, sógornőm meg elhozta a náthás, lázas 20 hónapos lányát, hogy ő is megnézhesse. Hát gondolhatjátok milyen mérges voltam. Petra utána náthás lett. Persze anyósom szerint nem a lánytól kapta el... Szegény Petra, soha nem lesz olyan szeretet felé, mint a másik két unoka felé. De az én anyukám kárpótolja. Az egy határtalan szeretet amit tőle kap.Sőt még apukám helyett is átadja Petrának. Ő sajnos meghalt, mikor 11 hetes terhes voltam.
Bocsánat, nem akartam untatni senkit, csak most úgy kiírtam a dühömet. Nem értem, miért nem lehet minden unokát egyformán szeretni..
Ti hogy álltok anyóskérdéssel egyébként?

Éjszaka. Nálunk jók, végigalvósak. Hova kopogjam? :D

Utánozás: Erről az előbb nem írtam. Csak a mosolygást utánozza Petra manó. Az "Anya,taníts engem" c. könyvből próbálkozom feladatokkal, de nem minden sikerül. A nyelvnyújtásomat ő is csak kineveti.. Na majd összejön egyszer.

omr
 
 


Momi: kitartás nem lehetett semmi amin túlestetek. Mindenesetre jobbulást Ricsi babának és nektek nyugalmat is :)

Mot: Jánykátok nagyon ügyes :)

nika70
Salgótarján
 
 


Omr: Sajnálom apukádat :(:( az én anyukám akkor halt meg mikor már 37 hetes voltam :(:(:( Nem lehetett egyszerü neked sem :(


Anyós meg mindent megtesz hogy nekem ellent mondjon már látom előre hogy mi lesz :):):) De azért jóindulatú cak hát unoka akkor kényeztetni kell anyuka meg hülye a gyerekneveléshez igy meg sem hallgatja én mit akarok :):):):) azért talán nevelhető anyós de mondjuk most nálunk a sogórnőm gyereki vannak kicsit hátrányba persze most Gergő a kicsi a családban sogórnőmé meg már 11 és 9 éves nagylányok :):):):):) de azért a kényzetetésből kijut nekik is szóval ebben nálunk nincs gond de sajnálom hogy nálatok ilyen a helyzet.Hátha megoldódik idővel :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Winnie!
Mi csak pár fajta kaját eszünk, de abból már mennyiségeket eszik (min 50 ml, de volt hogy 150-t evett), ami meg nem ment abból fél kanállal sem volt hajlandó megenni, ezekkel kisérletezek most.
Veronika kb. 2-3 hónaposan nyújtogatta a nyelvét-mi úgy gondoltuk hogy utánoz minket, de lehet csak magától csinálta! :roll: Mostanra viszont jót nevet, ha csinálom de ő már nem csinálja. Viszont tapsol a kezével, sokszor magától is, de ha mondjuk hogy süss pogácsát akkor is csinálja ill. ha mondjuk, hogy intsél pápát, az is megy. Persze ezeket mindig mutogattam neki. Ja és olyan is van, hogy „babanyelven” mondok valamit ő meg ugyanúgy válaszol, így beszélgetünk.:) :lol: :lol: Szoktam felhúzni az orrom és sziszegni, amit szintén utánoz.

Csanádnak boldog 8. hónapot!:)

Nika!
Veronika is néha alszik ilyen felhúzott lábakkal, szerintem ilyenkor a pociját kiméli, én nagyon bírom ezt a pózt!:) Amúgy a képen a két baba között tényleg nem túl sok a különbség-érdekes. :shock:

REna!
Hát szerintem a főzeléket nem gyümiből csinálják!:) :lol: :lol: :lol: Ha csak meggyet adok, akkor az desszert vagy kostolás vagy mi a csuda. Viszont az is más, ha adsz húst+krumplit és ahoz ize miatt meggyet. Nem? :roll: :wink:
Miért zavartak el titeket egy topicból? Milyen témában irogatattok?
Én is olvasom azt a könyvet, szerintem tök jó!

Momi!
Hát persze hogy emlékszünk rád!:) Sajnálom, ami Ricsivek van, remélem minél előbb meggyógyul! ÖRület az egészségügy!!! :twisted: :twisted: :twisted: De erről órákig lehetne beszélgetni-sajnos! :evil:
Amúgy nekem még szerencsére nem volt szerencsém a 3 napos lázhoz, az mi? :roll: Az még nem gáz? Mi van ha 4 napig lázas a gyerek? :?: :roll:

Nálunk mindkét helyen mi vagyunk az első unoka, de így sem egyszerű-én örülnék ha már lenne másnak, mert akkor nem jönnének a 25 évvel ezelőtti dolgokkal, akkor már valaki "megnevelte" volna őket!:)

Peelnkázás: Hát én írtam már, hogy Veronika össze-vissza forog. Nem csak a hasára, hanem át akar mászni a kiságyba, állandóan ledobálja amit a kezébe adok és nézi, hogy hova esik. Már a dalolás sem hat!:( A forgójáték nálunk is bejött egy darabig, de aztán nem a játékot ette, hanem a madzagot és a rudat, ami tartja, ezt viszont nem lehet háton fekve csinálni! :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Jól lemaradtam…úgyhogy most csak arra reagálok, ami ezen az oldalon van.

Winnie,
De édes lehetett Réka, amikor haladt; s néha megpihent. :D
Nálunk attól függ, hogy mennyi megy a szájába, hogy milyen nagyra nyitja :lol: Próbálok egész kanállal adni, de van, amikor csak kanálvég lesz belőle; de hát nem a tempó a lényeg, hanem a mennyiség. Én mondjuk nem számolgattam a kanalakat az elején sem :oops: … annyit evett, amennyit akart. Párolás: nekem nincs párolóedényem, de amit Sziszi írt, az nagyon pontos leírás.
Utánzás: néha megy, de inkább csak mosolyog rajtunk… Tegnap konkrétan kiröhögött, amikor dobáltam a testápolóját és néha leesett.

Nika,
Hajvágáshoz gratula, én nem merném bevállalni azt hiszem.
Gege valóban nagyon vagány kissrác, csuda aranyos!

Omr,
Nálunk a pelenkázás tragikus…meg kellett tanulni a hasalva pelenkázást, mert Jázmin nem hajlandó a hátán feküdni szinte soha…

Momi,
Jaj, de sajnálom a betegséget. S abszolút át tudom érezni…sajnos nálunk is volt kórházasdi anno.

Nagyszülőkről: Nos nálunk anyuékra lehet számítani, s ők érdeklődnek is a kicsi iránt, pedig nem első unoka –nővéremnek már van két gyermeke, és a harmadik is érkezik elvileg 13-án :D , s kivételezés sincs, minden unoka ugyanolyan.
Anyósék viszont szinte soha nem keresnek minket, ha igen, akkor sem Jázmin felől érdeklődnek (max. érezhetően kötelező jelleggel; de mondom nagyon ritka kb. havonta); pedig ott első unoka és állítólag várvavárt. Szóval megdöbbentő számomra és elszomorító…Mondjuk ott persze a gyermekek közt is különbséget tesznek…nekem ez fura, mert nálunk nem volt ilyen és nem is fogom tudni megérteni ezt soha.
:?: :?: :?:

Kép
Kép
szana80
 
 


Nika! Ez borzasztó lehetett. Nagyon sajnálom!

Fnoe! Akkor hívjuk almaszósznak és meggyszósznak. Na de úgy látom ez a bébikajcsi főzés többünknél is homályos. Beleértve engem is. :oops:
Megkérdezném én a védőnőnket, de szegénykém olyan sötét.. Nincs gyereke, azt tudja, amit a könyvből tanult, már amennyit tanult.
Nos, én csak más anyukától hallottam,hogy a krumpli inkább sűrítő anyag, mint főétel. A főzelékekhez. Na de mit értünk főzeléken egy 6 hós babánál, mikor még alig ehet valamit? Hm.. :roll: Na majd a doktornénit megkérdem, 1 hét múlva úgy is megyünk szurira. :cry: Ő több mint 25 éve gyerekorvos (már férjemnek is ő volt)

omr
 
 


Anyuméknál első uncsi Lidi de a párom oldalán már van két unoka. Így anyós azóta kérdezi meg telefonon, hogy mit csinál Lidi mióta felhívtuk rá a figyelmét, hogy sosem kérdezi meg, hogy hogy van Lidi és nyilván oda visszük ahol foglalkoznak is vele és szeretik. Na azóta megkérdezi, hogy miket csinál stb. Meg állandóan a másik két unokáját, hozta fel szóba mikor nálunk volt és mi mondtuk neki, hogy minket Lidi érdekel és nem az, hogy a xy mit csinált. Ha itt van nálunk akkor ne folyton a másik kettőről beszéljen.
Így érthető, hogy a párom is jobban szereti ha anyuéknál van Lidi mint az ő anyukájánal.
Lehet kifogás, hogy mrá nem újdonság, de igen újdonság mivel ő kislány és a másik kettő fiú és teljesen más így.
De nem baj, mi úgyis Anyumékhoz visszük és már ott is hagytuk egy egy órára, mig a párom szüleinél még egyszer sem.

Viszont ezt találtam hátha kaptok egy kis ötletet belőle http://www.vimizo.hu/recept_gyerekmenu/gyerekmenu.html

Kép

Kép
antekirt
 
 


Még egy ötlettár http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... recipename
alul vannak a bébiételek

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!
pelenkázás:Hát Anna is folyton forgolódik,de a pelenkázón olyan alátét van, ami oldalt meg van emelve, így teljesen nem rud hasra fordulni, csak tekereg. Ez is éppen elég.. :)
A zenélő forgót nekünk le kellett szerelni, mert valamelyik nap megtépte. 4 zümi és középen egy virág van rajta. A zümik mind mellette voltak, a virág a szájában, és a műanyag tartó rész elfordulva. Így félek, hogy a műanyag ráesik...

Veszekedés:
Én is bele szoktam olvasni más topocba, és sajnos nagyopn sok helyen látom, hogy összekapnak. Butaságokon, hogy pl. ki tápszeres, ki nem, stb.. Olyan értelmetlen az egész! Attól, hogy másképpen nemveljük a gyerekeinket, egyikünk sem jobb vagy rosszabb Anya, csak éppen mások az elvei.

Párolás:
Én a krumplit is párolom, és a gyümölcsökkel simán összeturmixolom, az a főétel. Szerintem amíg nem esznek mindent, amit mi, addig a gyümölcs is ugyanúgy elmegy főételnek, mint a zöldség. (Mi is eszünk almaszószt, vagy meggyszószt.)

momi:
Nagyon sajnálom a nagymamádat, remélem még időben észrevették.
Azt nem értem, hogy egy vírusos fertőzésnél hogyhogy kiütések is jelentkeznek?

Ante:
Nálunk is sokat változott az alvás. 11-ig simán alszik, aztán jön az ébredés kb. óránként. Van, hogy csak felsír, aztán visszaalszik, de legtöbbször inni kelll neki adni, atl megnyugszik. Enni nem kér, cumi nincs.. :cry: Anya fáradt :cry:

unoka:
Anyuéknál első unoka, odáig vannak érte, ráadásul Anna olyan szerencsés, hogy összesen 4 dédije is él! Ők is imádják. Anyóséknál második unoka, nincsenek tőle úgy elájulva, mint keresztfiamtól. Ő a favorit, de én nem is bánom, Anyósék folyton cigiznek, utána nincs kézmosás. Így legalább nem kell szívbajt kapnom miatta. Na meg attól sem kell tartanom, hogyesetleg mogyorókrémmel etetik a gyereket egy éves kora előtt, mint a másik unokával.. :? Ezért nem szólok. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kép Zümitépés http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 360.85.jpg[/img] Na most lebuktam! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185791488.26.jpg[/img] Na most lebuktam! :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szisztok!

Szinte ugyanaz a helyzet nálunk is,mint Antekirtéknál!
Anyáéknál első unoka Martinka, anyósoméknál pedig harmadik.Az első kettő lány.Anyáékhoz sokat járunk,és szívesebben is megyünk oda.Sokat foglalkoznak a babával,és ők is jönnek hozzánk.Viszont anyósomék alig látják a kisgyereket,nem nagyon jönnek.Májusban voltak itt utoljára, már mi vitettük el hozzájuk magunkat sógorommal,(mert nekünk nincs autónk) 1 hete,mert hihetetlen számomra,hogy ennyire nem kíváncsiak rá.Pedig az első fiuunokájuk,és ők is állítólag várták.Telefonálni szoktak, de az nekem kevés lenne, az Ő helyükben.Egyfolytában csodálkoztak,hogy mennyi mindent tud,milyen ügyes.Látszott,hogy fogalmuk sincs semmiről.Kár,hogy ez van.

Főzi:nekem úgy mondta a védőnéni,hogy mindig a krumpli az alap, és ehhez jön a többi dolog.Hát igen ,végülis a krumplitól lesz sűrű,főzijellegű.
Vendég
 


Omr: a mi dokinénink is a párom gyerekorvosa volt még annó és nagyon naprakész ezt nagyon bírom benne:):):):)

Szna : én már három éve mondogatom neki hogyha ennyire utál fodrászhoz járni akkor levágom neki pedig nem tanultam soha:):): de mostanra érett meg benne a gondolat meg hát úgy volt vele ha nem sikerül akkor ott a gép és mehet kopira hiszen nyár van :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon nyügi napunk van, nem hajlandó enni, játszani... húúú.

Köszönjük a köszöntéseket!

Momi: jobbulást, az orvosokról inkább nem írok véleményt :cry: , minden jót a mamádnak is!

Mot: édes a kislányotok.

Mági: Ténylég lebukott Annababa, látszik a szemén is. Jó kép! Nektek még ilyen magasan van a kiságy? Nekünk már a alul van teljesen, fekapaszkodik állandóan, féltem nehogy kibukjon belőle.

Pelenkázás:
nehéz eset már, éppen tegnap majnem lezúgott a pelenkázóról, mert futott be a szobába a kutya, neki meg meg kellett nézni, úgy kaptam el. Valamit mindig ki kell találnom, mit adok a kezébe, mert megfordul, nem tudom bepelenkázni.

Alexaa: szívesen a képeket.

Na megyek mert, nyügi van.
sziszi22
 
 


Nálunk is már lejjebb van az ágy,amióta hasrafordult Martinka.Nagyon féltem,hogy kiesik.

Sziszi: van kutyátok?Milyen fajta?Elfogadta Csanádot?Vagy még nem engeditek a közelébe?
Vendég
 


Alexaa:
Igen van kutyánk, nem tudtunk tőle megválni, nagyon szeretjük.
Kb. egy hónapja szoktatom a Csanádhoz, hát muszály a Csani egy kicsit már tud mászni, meg kell egymást szokniuk. Szegény kutya, mi vár még rá. A 179, 183, old. van fent kép, meg tudod nézni.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Noémi, Tinu, Ilgya!
Köszönjük a köszöntést utólagosan is.
Én is minden hófordulósnak sok boldogságot kívánok! :) A névnaposoknak boldog névnapot! :)

A témák nagyon jók, de sajnos most csak visszaolvasni volt időm, válaszolgatni talán később lesz.
Voltunk ma mérekezni a gyerkőcökkel. Norbi 6900gr és 70,5cm. A nagy csajszi meg 18kg és 111cm.

Sziasztok!

Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Sziasztok!

Most végeztünk a fülészeten, minden ok, és a Ricsi meg sem nyikkant. Nagyon ügyi volt a dr.bácsi, mire észbe kapott a Ricsi hogy mi van, addigra már végzett is. Pöttyeink mulnak, és eddig még hőemelkedés sem volt :lol: (persze kopp-kopp-kopp)

Három napos láz: utánanéztem a neten és állítólag ez egy cseppfertőzéssel terjedő vírus okozta betegség. Főleg csecsemők kapják el de egész ovodás korban elkapható, főleg a 2-3 évesek között terjed. Először lázzal kezdődik, ez tart három napig majd utána testszerte apró piros pöttyök követik. 5 nap alatt lezajlik és utána védettség alakul ki.


Mági!

Megmondom őszintén fogalmam sincs hogy vírus-pöttyök hogy függnek össze de hát ez lett :shock: Meg nálunk az eredeti vírus amivel beküldtek a kórházba az olyasmi lett volna hogy a vérlemezkékre hat és azért lett volna vérzékeny a Ricsi és folyt volna az ínyéből a vér és az is pöttyökkel jár. Vagy valami ilyesmit mondott a doki :shock:

Nagyon csajos Annababa. Nem hiányzik neki a forgó? Leszedtétek nem, ha jól emlékszem? A Ricsi is tépi de nagyon szereti a kacsáit (nekünk kacsik vannak).

Fnoe!

Állítólag gáz, azt mondta a doki hogy holnap már nem lehet láz sem hőemelkedés, az lenne a negyedik napunk lázasan. Ha igen akkor irány vissza hozzá.



Pelenkázás: én kész vagyok, pörög forog a Ricsi, és a legújabb hogy mikor meg akarom emelni a lábát úgy megfeszíti magát hogy elemelkedik a pelenkázó lapról. Van hogy percekig csak nézem ahogy kapállózik és mikor megáll pihenni akkor gyorsan feladom rá de kemény munka az biztos :lol:


Unoka-anyós: Na erről tudnék mesélni, anyósékkal élünk egy házban, ők lent mi az emeleten. Utálom ezt a helyzetett. Ők már csülköt etetnének a Ricsivel meg hasonlók. Na nem is részletezem mert felidegesítem magam. Mindenesetre már kiosztottam őket e téren egy párszor így nem nagyon mernek beleszólni :lol:


Ünneplőknek nagyon sok boldogságot kívánok!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok,

Hát nem tudlak követni benneteket, teljesen el vesztettem a fonalat.:)))


Winnie,
Egy recept, ha már Réka 7-8 hó körül jár.
két paradicsom, két krumpli, kis sajt. A parit egyben feltesem főni a vízben, vagy párolom. A krumplit is megfőzöm. ha a peri kész lepaszírolom, mert a magot és a héját nem adom oda, a lepeszírolt lébe beleteszem a megfőtt krumplit és turmixolom. Ha van kedved reszelt sajtot tehetsz bele. Nekme ízlett és Dani is megette.:))

Kaja,
Én bébipapis üvegben mérem, hogy Dani mennyit eszik.

Tali,
Aug-1 ha ha 15 körül is ott lesztek akkor tudok menni, előtte megyünk Dokihoz 14.30-ra.

Az újaknak üdv, és a hófordulósoknak sok boldogságot.(Sajna nem tudom lvasni az összes üzit, vagyaloh el vagyok csúszva)


Keresztelő,
Na nagy hadakozások árán(anyós is be lett vetve) lesz keresztelő. Aug. 19-én. Eddig még csak kislányos keriruhát láttam. Kisfiúkat nem kereszteltek? És mibe kell öltöztetni.?

roni nagyi,

a "fodros képeket" melyik képszerkesztővel csináltad? Én is szeretnék olyat.

csernusn
 
 


Sziszi:
Hát gondolkoztunk rajta, hogy lejjebb kéne tenni az ágyat, de még húzom-vonom... Anna még "csak" hasra pörög forog, a kapaszkodásra nem jött rá. Olyan magas az ágy, hogy ha lejjebb tesszük, nem tudom majd beletenni, attól tartok. De azt hiszem nem úszom meg, még egy-két hét, és muszáj lesz letenni..
A zümiket visszatettük, nagy haverjuk. Remélem nem kólintja fejbe magát..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Niki:

Én is sokat gondolkoztam mi legyen rajta a keresztelőn. Elég sokfelé nézelődtem, mindenhol egy fajta, fehér ing, nadrág+mellény volt. Nekem nem tetszett, így külön vettem egy vászon kantáros nacit, egy inget, csokornyakkendőt és egy szép cipőt. Meg egy krém szinű pulcsit, ami nem kellett, mert meleg volt.
A képen már a nadrágot lecseréltük, az nem látszik. Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Nika, Omr, nálunk meg az én saját gyerekdokim Rékababa gyerekdokija, imádom, nagyon jó fej nő, és lépést tart a korral is, és kellően laza az én paráimhoz, de odafigyel, ahol kell :)

Pelenkázás: hát nálunk is katasztrófa, lassan asszem én is megtanulom a hason pelusozást... muszáj lesz

Momi, tök jó, hogy jobban vagytok, reméljük, tényleg elmúlik. Sajnálom a mamádat, reméljük, még időben észrevették...

Niki, köszi a receptet, majd...
Én is bébipais üveget nézem, ma a sütőtökalmából majdnem "egy centi" elfogyott, ez eddig rekord. Holnap próbálom a sütőtök-krumplit, azt állítólag szokták szeretni. Aztán jön a saját főzis krumpli, hát kivi vagyok... :?

Mot, MÁgi, Nika, jók a képek!

Fnoe, tök ügyi Veronika, hogy már tapsitapsizik, meg pápázik. A pápát már én is kezdem, meg ma próbáltunk tapsikolni, úgy tűnik tetszett, bár egyelőre még zárt ököllel.... annyira tud feszíteni kezével, lábával, nehéz akcióizni...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok,

Sziszi,
Boldog 8. hónapfordulót!!!! Csak egy hlt külombség van közöttünk, mármint a lurkók közt.:)
NEked miket eszik már Csanád?


Nekem Dani ma kétszer aludt napközben egyszer 8-tól 12-ig, majd 2-től 1/4 5-ig. Ez a hidegfront volt.:))))

Mági,
akartam mondani a képek láttán, amin Anna egyébként gyönyörű, hogy nekem Dani már rántott magára egy ugyanilyen forgót, és a zenélő része szerintem tud ütni.


Zsu, Jó lenne tényleg egy tábla rólunk, mert néha én is kapkodom a fejem, hogy akkor ki kicsoda, és mit írt.:)))
Lányok, küldjétek az adatokat!!!!!

Én már kitaláltam miben lesz Dani a keresztelőn: Van egy világskék-fehér kockás kertésznadrágja, egyszer ha volt rajta, ahhoz veszek egy galléros inget vagy pólót, plusz fehér kiscipő, (most láttam egy képet ahol a kisfiú ugyanezt viselte, csak kék volt a kertésznaci és nagyon bejött), a kisfiú keresztelőrucik szerintem nem szépek, főleg mert azokat szerintem kissebb fiúknak szánják, én már Danira csak itthonra adok kezeslábast, a keresztelő rucik, meg ált. olyanok.Amit eddig láttam fiúba.

Winnie, kérdezted még a jó múltkor, hogy hol voltunk a Balcsinál, Balatonberényben,, ami azért jó mert viszonylag kevesen vannak és szép az Öböl (KEszthelyi öböl Déli partja)

Na etetőszék már nem kell egyenlpre, mert kapunk egyet, így elég csak a kocsiülést megvennünk, holnap nézzük meg.

http://www.coneco.pl/fotelik_zenith.php

remélem jó lesz, sajnos nem találtam róla biztonsági teszt mutatót, de mivel Isofixesre nincs pénzünk, így majd megnézzük milyen masszíve és akkor meglátjuk.Meg én mondjuk a lengyel termékekben megbízom, nem tudom miért.

csernusn
 
 


na és akkor néhány kép:

Kép második próbálkozás barack

Kép első igazi csüccs

Kép kinézem anya szájából a csokit

Kép beültem a sarokba

Kép már ülve is tudok játszani

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Noémi, hát Veronika tényleg nagyon ügyes, nekem Dani nem akar tapsolni, bár már nem szorítja okolbe a kezét, ha osszeutom. Haladunk.

Tanultunk egy kis versikét, most ezt mondogatom és mutogatom neki, látványos a siker.:
töröm, töröm, a mákot
sütök neked kalácsot,
édes mézzel megkenem,
neked adom kedvesem.:)

Winnie, hol tudok a yahoora felmenni, mert már elfelejtettem. yahoo.com, mi az azonosító/ jelszó? Küldd el légyszi., légyszi......

csernusn
 
 


Winie, neked Réka rengeteget változott, vagy én nem emlékszem jól rá?Most fel is megyek és megnézem az első talis képeket....

csernusn
 
 


Hát igen , akkor még májusban olyan picike volt.:)))Most meg hogy ül, és milyen kis husinak tűnik:)))

csernusn
 
 


Niki, www.yahoogroups.com

és a csoport neve telibabak_20062007
a jelszavadat nem tudhatom...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie!

Ha fogom a kezét, akkor ő is ökölbe szorítja, viszont ha egyedül tapsikol, akkor nyújtja az ujjait!

Rena!
Miért is mentek félévesen szurira?

Na képzeljétek ma volt sikerélményem!:) A párolt krumpliba több tejet tettem-jó hig lett és ezt fele arányban kevertem sütötöklével. Na így legalább megevett legalább egy decit összesen!:) MAjd probálom a többi gyümivel, zöldséggel is keverni.

Érdekes, mert nálunk is úgy van, hogy Veronika gyerekdokja volt az enyém is. Ez jó, mert még emlékszik rám és mindig van pár kedves szava hozzánk!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Niki!
Ezt a versikét én is tudom és nagyon szeretjük, bár nekünk olyan idióta a vége: Icatola Motola, ülj csendesen Verácska/Danika
A tied jobb!:)

Winnie!

Tényleg jók a képek! Réka is jól ügyesedi ám ülésügyileg!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


LÁtod Noémi,

A hétvégén voltunk Rallyn, és ott egy két és féléves kisfiú pont ezt a versikét mondta, és nem értettem, hogy minek keveri bele a Motorola telefont (nem hallottam rendesen, mit mond), de most már tudom, hogy akkor eredetileg ez a versike vége? :lol:
Anyukám nagy költőnő:)))
állítólag megtanította a nővéremnek a körtéfát, amit el kellett énekelni az énekórán.Mikor a nővérem elénekelte, azt mondta a tanítónéni neki, hogy nagyon szépen énekelt, de ezt a verzióját még nem ismerte ennek a Dalnak. :lol:

csernusn
 
 


Winnie, én nem tudom a jelszavam, még nem léptem be egyszer sem, csak a meghíváskor :oops:

csernusn
 
 


Azt írja, hogy nincs ilyen ID....

csernusn
 
 


Sziasztok!

Köszöntöm a 8. hófordulós fiúkat szerettel
Kép

Niki: a kérdésedre válaszolva, nincs külön képszerkesztőm, ahol a kicsinyítéseket lehetővé teszi, ott az effekteknél a Frame Marksra rámegyek és ott választok keretet.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok!

Mági,jók a keresztelős képek!És micsoda jó rucija van a csajszinak! Miért nem voltál vele megelégedve?.(asszem írtad még mikor vetted)
szóval ti már a fürcsit is nagylányosan nyomjátok?! :D

Mi van a csípésekkel? Nekünk kezdenek elmúlni.

Zümitépés :D

Sziszi,Csanád babának boldog hófordulót kívánok!

Ante,irigykedem,hogy nem szeretnek a szúnyogok! :wink:

Winnie,ti aztán nem aprózzátok el ezt a nyaralást,jobbnál jobb helyek:)
Hú,de jó lehetett,hogy írt anyukád naplót.
Jók a Rékás képek,druszika tűnemény. (mi a Shrek-es doboz a háttérben? :oops: )
Hogy vált be a járóka? Nem üti be a rácsba magát? Én még nem szántam el magam,hogy megvegyem,pedig kéne....6 szölgletűt néztem,de most attól félek,hogy össze-vissza fogja magát benne ütni. :?


Bunny,jó,hogy jöttél. Máté már kész nagylegény.

Momi,te szegények,jó kis megprobáltatásokon mentetek keresztül.
Anyós ügyben egy cipőben járunk.


Rena,anyóskérdés :? egy házban lakunk,elég ennyi? :shock: éppenséggel unokakérdésben sok piros pontot érdemel (amellet,hogy az elején gyűjtögette a feketéket is,mivel titkon "finomságokkal" tömte imádott unokáját.de imádja őket és túlságosan elkényeteti, nem ez a dolga:)?


Fnoe,azt próbáltad pelenkázásnál,hogy hangosabban beszélsz hozzá,mondjuk versikéket? Elterelni a figyelmét,de ne játékkal,hanem a hangoddal?

Nika,
vagány csávó :D
megyek hozzád hajat vágni :wink: jól sikerült

Ihianya,szia.
Nagyon hosszú babócád :D

Niki,majd én is keresek Dávid keresztelős rucis képet,ha gondolod. Hogy sikerült meggyőzni? :D
Motorola :D

Jó éjt!


Mi is leengedtük már az ágyikót múlt héten,ma így találtam:
Kép

Mit szóltok a lehűléshez?




Ildikó
ilgya1
 
 


Ági kértél képet Lauráról, ezért a most csatolok keretes képeket:

Szeretek repülni Kép
Apuci táncoltat az asztalonKép

Mindenkinek szép álmokat!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Winnie: korábban regisztrálam: Yahoo ID: roninagyi és a címem: roninagyi@Yahoo.com.
Nem tudom mit kell tennem, hogy bekapcsolódhassam?

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Winnie! Jók a képek! :) Az a Shrekes doboz nekem is izgatja a fantáziám..

Niki! Nekem is költ az anyukám rendesen. Múltkor ezt hallom: kuc,kuc katona, ketten ülnek a lóra,aztán meg a csikóra. Mondom, az: hocc,hocc, és ülünk és hárman a csikóra... :D
De ő pl így kezdte a cirókát: ciróka maróka,mit főztél manóka? káposztás húst!! Én is így mondtam neki, aztán mikor küldtétek a mondókákat, akkor olvastam, hogy ez tök más.. :D

Fnoe! Na ez az! Sikerült eltalálni a kis ínyenc ízlését!! Jó étvágyat neki! Szurira egyébként azért megyünk mert vettünk neki agyhártyagyulladás ellenit és annak kapja a másodikját. :cry:

omr
 
 


Ildikó! Petra is ütközik néha a járóka rácsaival, de csak kétszer sírt ettől, akkor sem sokáig. Szóval az igaz, hogy beleüti, de rengeteget erősödött, ügyesedett, mióta használja. Nézd meg a blogjában van egy kép.

Lányok! Írtam már, hogy nekünk is lesz keresztelőnk? Szeptember 1-én. Ma megyünk felkészítésre a plébániára, meg aztán még egyszer. Én találtam a Vaterán egy keresztelőruhát, 1700-ért. Héten küldik, remélem jó lesz!

Zsu! Nem vagyok a yahoos listán. :cry: :roll: Pedig elküldtem az adatainkat!

omr
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdésre ugrottam be, tegnap fényképezni akartam, közben a Csanit kaptam el, mert fel akart állni, na nem ez a lényeg, hanem nekivágtam a szekrénynek a gépet. Most nem húz vissza az eleje, (nem tudom mi a neve). Szerintetek érdemes felküldeni Pestre? Azt hiszem kb. 4-5000-ért viszik fel, és még meg sem nézték, meg biztos nem olcsó a szerelés. Szerintetek vegyek újjat? Vagy megnézessem? :?: :?:
sziszi22
 
 


Szia Sziszi! Nekem fogalmam sincs! De Csanádnak gratulálok a próbálkozáshoz! :)

Lányok! Tegnap elraktam 7 pohár őszibarackot turmixolva a fagyasztóba télire. Aztán azon gondolkodtam, mit lehetne még így fagyasztani. Szerintetek sárgadinnyét lehet?

omr
 
 


Akkor lesz holnap tali?

csernusn
 
 


Sziszi, ott helyben nincs szervíz? Én először oda vinném, és ott úgyis megmondják, ha márkaszervízbe kell küldeni.

Melyik részét ütöttet oda?

csernusn
 
 


Ilgya,
Réka nagyon ügyes, Dani még nem lógatta ki így magát, nekünk csak rögtön feláll.:)))Jó az a kis katica a szekrényen.

azt megköszönöm, ha raksz fel fényképet Dávid keresztelőjéről, mert még indig nem vagyok benne biztos, hogy jó az amit én kitaláltam.

csernusn
 
 


Sziasztok!
Niki:
Hát én is éppen most délelőtt kukkoltam a jányt játék közben. A zenélő forgó igencsak fölf körüli pályán állt, és éppen azt néztem, hogy azért a tekerős részének van súlya! Úgyhogy döntöttem, hétvégén lejjebb tesszük az ágyat. Nem tudom hogy teszem bele egyetlen magzatom, mert kis termetű lévén még így is pipiskedem, amikor az almába helyezem.

Winnie:
Réka nagyon ügyes csajszi! Tényleg rengeteget változott, de nagyon hasonlít rád. Igaz, Apát még nem láttam. :) Na és azt hadd jegyezzem meg, hogy a Micimackós pólód is nagyon ott van :wink:

Ilgya:
A keresztelő rucival az volt a gondom, hogy nekem még ez is habosnak tűnt első ránézésre. Aztán amikor ráadtuk, már kezdtem megbarátkozni vele...
A csípéseink múlóban vannak, de eléggé szúrós száraz a közepük...

pelenkázás:
Nekem is bevált a figyelem elterelés. Az Este jó-t szoktam énekelni neki, az bármikor megnyugtatja. Aztán szoktam a dallamára költeni is, pl. "egyél már gyorsabban kicsi Annácsak, hogy aztán mehess már végre az ágyba. A harmadik műszakot én meg né-ézem, úgyhogy jó lesz mostmár ha alszol kincsem. ":)

roni nagyi:
Nagyon sokat nőtt Laura, és kerekedett is, kezd husis lenni a leányzó :)

Na megyek, lánykám alszik, én meg sterilezek...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?