Új privát üzeneted érkezett!

Megann, szerintem most természetes lehet ez az anya mánia, Eszti is olyan. ilyenkor még apa sem érhet hozzám, konkrétan eltolja tőlem, nem teheti rá a kezét kezemre, nem bújhatok oda hozzá, mert rögtön visít. ilyenkor mindig mondom mennyire szeretjük egymást, és nem érti :)
én pl el tudnék neked képzelni egy kissrácot simán, egy jó vagesz kiscsávót :)

ja, Ancsi, Eszternek pl ezért nincs második neve ;) csak gond van vele :) meg petrsze azért, mert örültünk, hogy egy lánynevet találtunk, ami tetszett, most sem lesz másképp :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Panna nevében is köszönjük a köszöntéseket! :)

De jó megint van egy csomó kép+szorgos-ügyes Benianyu féle táblicsku!!!!! :D :D :D

Kriszti:
Majola, Ayse jobban tudja szerintem, de tuti nem fogják y-nal engedélyezni a csajszitok nevét, mert az nem"magyaros".kb.3 éve egyik ismerősünknél volt ue. :?
Csibi:
Helló-belló, márt azt hittem, eltűntél teljesen!!!Panni unokahugica, és Fannilány nagyon cukik, CSAJOSAK!!!!! :D Éljen a Balcsi!!!
Majola:
jó nyaralást Nektek, lányok továbbra is zabálnivalóak!!!

Megann:
fúú, én is nagyon el tudnálak ám képzelni egy belevaló, kotyogós kisfiúval!!!!!! :P :P Jó utat Nektek, és lécci sok szép képet imádott SZIGETEMRŐl, csak úgy szívfájdítónak!!!!! :D :D
Ancsi:
nagyon bírom Melcsi frizóját!!!!!Tényleg jó nagy pocid van már!!!Éljen Apa mint király!!!!!!!!
Barbi:
Nektek is jó utat, sok szép élményt!!!!!!!tűzzel, forrósággal, cápákkal vigyázni!!!!!


Olyan arik vagytok, hogy gratuláltok nekem súlyügyileg!!!Itt a faluban is el vannak képedve, hogy mit csinálok, én nem kertelek, megmondom, hogy gysz.-t szedek, erre a többség így :? :? :? :? :? húzza a száját!!!

Szombaton asszem megyünk este Kübekházára az imádott Operettfalumba, és akkor szépen felöltözök, és lefotóztatom magam, hogy mutassak egy kövér-és egy kevésbé kövér-már nemlógószemű Totkát....... :oops: 8) :lol: :D


Panna nappalra totál szobatiszta!!!!!!!! :D :D :D Két-három órát csavaroghatunk, ügyet intézhetünk, bilit visszük, és abba pisilünk(ma pl.a Posta előtt :lol: )Baleset nuku!!! :D nagyon büszke vagyok Rá!!!!Érdekes a beszédfejlődése is, az összes szót mondja utánnozza, de még egy nyulfarknyi mondatot nem mond!


Úgy érzem, Viki Te leszel a köv.Kismamink!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


csak egy szösszenet:
apukámnak van egy távoli rokona, és(nemrég voltak náluk esküvőn)-ma nézem az iwiwen, hát Bali szigetén voltak nászúton!!!!Engem a fene majd megevett az írígységtől, annyi elájulós klassz képet tett fel a csaj!!!

And:
főztél gyümilevest???

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

 
 

ma szegedeztem :) de nemsokűra csinálok, én nagyon szeretem, és az Esztit szeretném rávenni...

KépKép
KépKép
and
 
 


Hajni!
Az írigység beszél csak az emberekből, ne is foglalkozz velük fogyi ügyeben :evil:
Panni nagyon ügyes a bilizéssel, de hogy viszed magaddal a bilit????? :shock: :shock:
Én megnézném az embereket, ha itt a posta előtt elővenném a szatyorból és ráültetném a gyereket :lol: :lol:

And!
Csak hogy egyszerű legyen az élet...... :wink:
Nagyim isteni fini gyümilevese:

Kb. 2 liter vizet felraksz főni, bele egy darab fahéjat, 10 szegfűszeget, egy citom héját (de nem reszelve, csak levágva), vaníliás cukrot 1 zacsit.
Addig 1 vaníliás, vagy epres (én jobban szeretem, nem olyan hók a leves színe) pudingport elkeversz egy kanál lisztettel, ízlés szerint cukorral és egy nagy (450 gr) tejföllel, vagy tejszínnel, egy kiskanál fahéjjal, egy evőkanál rummal (ki is hagyható, de ennyi levesben elfér :P ) és annyi tejjel, hogy egy krémes masszát kapjál.
Ezalatt felforrt a víz, mehet bele a kockára vágott barack, vagy körte, vagy pl. nyári almából is csináltunk, isteni lett, nem is gondoltam volna.
Állandó keverés mellett főzni (ha nem, a fele szottyos lesz, a fele kemény), de nem sokáig, amig a gyümi már puhább. Utána egy apró lyukú szűrőt teszel bele a fazékba, bele a lébe. ebbe csorgatod bele a masszát, amit kikevertél. Így nem lesz csomós a leves.
Kicsit még főzöd, hogy sűrűsödjön. Ha túl sűrű lenne, tejjel lazíthatod. A végén a citrom héjakat meg a fahéjat, szegfűszeget szedd ki belőle és úgy hűtsd le.
Lehet bonyinak hangzik, de tök egyszerű és gyors. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


hók=hóka

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi:
Igen, pont így:szatyriba bili, popsitörlő, és indulunk!!!!!De tudod, falucska vagyunk, ahol mindenki mindenkit ismer!!!!Mondjuk Oh.-n már nem biliznénk a Posta előtt, hanem valami csendes zugnál...... :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Na, ez az anyánlógás úgy, látszik, kortünet. Nálunk is ez megy, eddig furcsálltam, mert Julcsira nem volt jellemző, ő olyan kis önálló, néha hozzáérni sem lehet, mert akkor visit. Most meg :shock: :shock: :shock: Árnyékként követ mindenhová.
Néha nagyon fárasztó, máskor meg nagyon jólesik...de mint minden korra jellemző viselkedés, el fog múlni ez is gyorsan. Addig is kiélvezem, hogy jól megölelgethetem.

Hisztik elkezdődtek nálunk is, keresem a jó módszert. Az tűnik számomra alegjárhatóbb útnak, hogy nem kell tudomást venni róla, mintha nem is hallanám. Csak néha egy pillanat alatt reagálok, mert mérges leszek, és rákiáltok.

Hajni, Pannidon felbuzdulva én is levettem Julcsiról a pelust, és próbáltam rászoktatni a vécéülőkére. Másfél napon át mindent összepisilt (még a vendégeket is :oops: ), úgy tűnt, egyáltalán nem érdekli a dolog. Aztán egy óvatlan pillanatban előhalászta a kiságy alól a soha nem használt bilit, és belepisilt. Na persze bugyiban, de igy is örültem. Azóta szivesen pisil bilibe, csak épp mindig megyünk valahová, és akkor pelust adok rá. Olyan, mint én voltam: amit a szülő mond, az nem lehet úgy jó, ahogy van, ellenkezni kell, vagy ha nem, hát kicsit máshogy megvalósitani. Csak én kamaszkoromban kezdtem ezt, ő meg kétévesen :shock:

Barbi, jó nyaralást!

Mivel mi is beiktattunk még pár nyaralást, meg kaptam pár forditást, mégsem szervezek talit augusztus elejére, majd később. Már ha érdekel egyáltalán még valakit ezek utén, hogy mindig csak mondom.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Majola:
és ha megpróbálnád pelus nélkül akkor is, ha úton vagytok????Mondjuk nagyon macera:bili, váltócucc stb, stb.Nálunk Panna nem akarta a meleg miatt a pelust, utánna meg én láttam úgy, ha ráadnám(márha tűrné), akkor csak rontanék.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Életjel... :oops: :oops: :oops:
Szóval élünk, jól vagyunk, még mindig épitkezünk, de mostmár mi is a takaritás stádiumában (na jó meg még némi burkolás meg ez az.. :roll: ), de rájöttem, ha arra várunk, hogy kész legyen, akkor sosem költözünk oda, igy kitűztük a jövő hét keddet és lesz ami lesz odacuccolunk. :? :lol:
Hallod, Maresz? :lol:

Hogy itt milyen sok a kismama, mindenkinek szivből gratulálok! :D És milyen sok kislány! :shock: :lol:

Maja nagyon jól van, mostanában elég sok időt tölt el anyáméknál, ahol du. magától megy el aludni :shock: :shock: :shock: , otthon viszont még mindig csak cicvel hajlandó. :roll: Igazi függő a lelkem, pedig már csipném, ha "visszakaphatnám" a testemet. :?
Különben nagyon jófej, huncut, édes, alkalmanként pókerarcú. Már nagyon sokat dumál, mindent ismétel, de max. két szavas modatokat kreál.
Ja, és nálunk egyértelműen apa-mánia van. Nem lehet levakarni róla, akkora a szerelem. Monduk ők tényleg sok időt is töltenek együtt. Én csak akkor vagyok jó, ha valami fáj, vagy ha apa nincs ott. :? Pl. ma este is mikor mentünk érte anyámékhoz tudta, hogy jövünk, mert hallotta a csengőt, végig amig felértünk a másodikra azt hallottuk, hogy kiabál az ajtó mögött, hogy IIIdiiii, IIIdiii (mostanában Ildinek , hiv a kis maki :lol: ), aztán amikor meg kinyilt az ajtó rámmosolygott, elindult felém, majd elszaladt mellettem és az apja nyakába ugrott. :roll: :lol:

And!
A Bodza szerintem is nagyon aranyos név! Apa egy zsurló! :lol: :lol: :lol: Annó én is nagy bajban voltam a lány nevekkel, még a szüléskor sem tudtam tutira, hogy hogyis fogják hivni. :? Egy barátnőm a kislányát Borkának anyakönyveztette, sztem az is nagyon aranyos. Én neked pl. a Lucát tudnám elképzelni. Hmm?

Totka!
Hú, nagyon csini lehetsz, gratulálok! :D

Mostmár igyekszem többet jönni...

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Helló Cleo!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka/ Majola!

Maja imád pelus nélkül lenni, meg a bilit is nagyon szereti, nagy büszkén mutogatja is mindenkinek, meg mondja is hogy pisi-kaki, de bele nem hajlandó csinálni. Ráül, ha mondom neki, de csak kb. egy mp.-re., aztán rohan tovább. Szerinte ez nagyon vicces. :twisted: :lol: Szerintetek, mit csináljak, hogy sikerüljön végre?

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Majola!
Ja, már világos! Tegyem be a bilit az ágy alá, majd próbáljam meg Maját a vécéülőkére szoktatni... :lol: :lol: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Cleo :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
majola
 
 


Na most már olyan sokszor írtatok erről a vanilia pudingos gyümilevesről, hogy ki kell próbálnom!!! :)
még nem is hallottam, hogy így is lehet sűríteni... de jól hangzik nagyon!!!

Cleo
hurrá költözés!!! akárhogy is!!!! :wink:
a mi lakásunk már teljesen költözhető lenne, csak éppen a gázt nem indították még el.. :? Hajrá Gázművek!!!!
addig ugye nem tudunk ott lakni, mert se melegvíz, se főzés... :evil:

viszont már néha átjárunk medencézni a teraszra, de most épp elhagytuk a medencét, mert lefújta a teraszról a szél, és nem látom sehol a bokrok között... :lol: :lol: jó nagy szél lehetett...
vagy átfújta a szomszédba, és lenyúlták... :roll:

egyénként van köztetek fűszakértő???? ugyanis a kertben teljesen kiszáradt a fű, senki nem locsolta, hiszen nem lakott most ott sokáig senki. szerintetek meg lehet menteni??? azért mi esténként átmegyünk locsolni, ha nem is minden nap, de olyan mint halottnak a csók... ugyanolyan sárga. de azt nézem, hogy a köztereken is sárga most mindenhol a fű a nagy szárazságtól, kivéve ahol egész nap locsolják. dehát azt nem lehet bírni anyagilag, meg vízileg sem...

Bilitéma
most teljesen beparáztam, mert olvastam egy könyvben (Kabainé Huszka Antónia: Tanuljunk meg gyereknyelven), hogy már 12 hónapos korban el kéne kezdeni ráültetni a bilire a gyereket, hogy szokja... hát én még bilit sem vettem... szerintetek már nekem is kéne ezzel foglalkoznom??? Fanni ugye még másfél éves sincs. de írja, hogy az sem jó, ha túl korán, és az sem, ha túl későn kezdjük el a bilireszoktatást. mondjuk azt is írja a könyv, hogy ha már látom, hogy mikor szokott kakilni, abban az időben ültessem rá, de Fanninál nincs ilyen rendszer. :? mindig máskor kakil...
és egyébként lehet rögtön a wc szűkítővel kezdeni??? nekem valahogy az szimpatikusabb lenne, pláne, hogy Fanni mostanában nem valami keményet kakil... már bocsánat..

Hajni
Szerintem se foglalkozz a rosszalló fejekkel, csak irigyek! a posta előtt bilizés tetszik!!! :lol: :lol: :lol: itt tényleg érdekes lenne elképzelni... :lol: :lol:

Fanninak is van második neve, de nem használjuk, csak apa kedvéért van, mert ő azt akarta az igazi nevének, csak én mondtam, hogy azt túl gyakori mostanában, (Lili) bár nekem is nagyon tetszik. így lett Fanni Lili :D

And
Meddig szegedezel még? végig nyomod a terhesség alatt???

jaj, olyan sok kismami van itt, hogy már lassan kezdek én is kedvet kapni hozzá... sokat segít, hogy Fanni teljesen odavan a kisgyerekekért, itatja, simogatja őket, buc-col velük, mondjuk azt most mindenkivel... :lol: , ha cumiznak, ki-be huzogatja a cumit a szájukból.. :lol: és ha egyedül vagyunk otthon, folyamatosan a szandiját, meg a papucsomat hozza, hogy menjünk programozni! hozzászokott a gyerektársasághoz nagyon!!! úgyhogy jó lenne már egy megatali megint!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Hahó!!!!!

Hol vagytok???? :roll:

Köszönjük mindenkinek a képdicséreteket!!! :)

Csikken.
Igen,te jössz utánnam,de azért van pár hét köztünk...bár úgy rohan az idő,hogy mindjárt mindenki megint babázni fog!! :D

Megann.
Hát igen...Meli igazi nagy csaj már...én meg igazi terhes!!! :lol: :lol:
Eddig +10kg-nál tartok...de most is csokis nápolyit ettem!!! :oops: :oops: :?

And.
Nekem is az a kedvenc képem...fogok is nagyittatni belőle!! :D
Meli is sokáig féltékeny volt mikor apa hozzám bújt,vagy megsimogatott,de ez most elmúlni látszik...sőt,mint a képen is látszik ölel minket egyszerre és van mikor rakja össze a kezünket hogy fogjuk meg ő meg jót mosolyog rajta!!
Vagy ha odafekszik az apja mellé,szól nekem is,hogy anycika fekszik és nekem is oda kell feküdni és köztünk bohóckodik...IMÁDOM!!!!!! :P :P

Prüntyi.
a Lidó apartman az ha jól olvastam külön épület a szállodától????
Nagyon jó volt a nyaralás,a szálloda is...bár nagyon hiányzott a Marina kertje,de itt meg kinti medence is volt!!!! :)


Anyás téma:Melivel addig van gond,mig én képben vagyok!!Ha nem vagyok ott akkor elvan akárkivel,de néha megkergül mikor a közelemben van!! :shock: :?
Annyira változó...tegnap este pl.végig az apjába volt belebújva...együtt tévéztek,aztán együtt fürödtek...hát azt hallani kellett volna!! :D Ültek a kádban és Meli csak mondta és magyarázott...valamit a Balatonról karattyolt,mert volt benne balaton,pancsi,csúszda...de mellé az a szöveg amit levágott!!!!! :lol: :lol:
Én a szobából hallgattam őket,de majd meg pukkantam a nevetéstől!! :lol:
Ja és ilyenkor mikor igy nekilát dumálni a kezével is mutogat...hát megfalni való,komolyan mondom!!! :P :P
Aztán fürdés után apa rendbevágta én csak ddig mentem be a szobába mig bevittem a tejcsit,adott két cuppanóst aztán én kijöttem és nem is követelt!!!Mondjuk az esti szertartás mindig az apáé,de a kiságyba még én tettem be,de most ez is már apa dolga!!!
Szóval nagyon változó...a Balatonon ott kimondottan szinte csak én voltam jó!!!Az apja akárhogy próbálta lefoglalni,mindig azt hallottam,hogy anyacika-anyacika.... :?
Na de lesz ez még igy se...

Hű,bocsi kicsit hosszú lett...de itt ülök a konyhába és várom hogy kész legyen a fini lecsóm!!! :D

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Még mindig el vagyok havazva :?
Már félig meddig bepakoltam holnapra.....de még azért van, és hulla fáradt vagyok....

És ami a legjobb, a jobb mellemen lett egy piros folt, nem fáj, nem csomó, semmi...csak van....lehet hogy a melltartó nyomta meg, vagy nem tudom, mert csak ma délután tűnt fel.

Múltkor a nőgyógyász csinált mellvizsgálatot, és nem volt semmi gond, úgyhogy most nem aggódom, de azért idegesit, hogy mi lehet ez..lehet hogy ez a terhességgel van összefüggésbe???

Majd azért estére jól beborogatom.....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ancsi, hááát ez az...akkor nem csak mi értettük félre...NEM, külön épület szárny, de közvetlen folyosó van a hotelhez, meg lift, meg minden...mi is félre értettü kezért sem oda foglaltunk.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Prüntyi!

Most látom csak, hogy már nevek vannak a 2. vonalzódon! (vagy eddig is voltak, csak figyelmetlen voltam?) Nagyon tetszik a név, amit kistesónak választottatok!!!

Megann!

Jó utat Nektek, és remélem a cici probléma magától megoldódott!

Ancsi!

Petinek is két neve van, de mi csak a Petit tartjuk, igaz a másik neve László, ami 2 napra a Péterre van, így hát tkp. egyszerre letudva! :wink: (apukája is Laci, így a névnapozás összevont történet) Ha kistesó kislány lesz, akkor Eszter Viktória lesz a neve, de ott is csak az Esztert fogjuk tartani (itt már meg lesz a több hónapnyi különbség, de Viki meg úgyis karácsonykor van :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki, te sasszem! :lol: Tegnap dőlt el...ahhoz képest, hogy a Lilla nem is tetszett apának...jó eredmény :wink: :)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan búcsúzni jöttem :D

Bő 2 óra múlva indulunk, legközelebb 2,5 hét múlva leszek :P

Jók legyetek, puszi mindenkinek és jó nyaralást, pihenést, babavárást, költözést, stb :D :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, jó nyaralást!

Hajni, elfelejtettem reagálni a bilitémára (tudod, jóóóó szétszórt vagyok). nagyon ügyes Panni, hogy már ilyen jól megy neki.
Mi is haladunk. Sajnos nekem nincs energiám arra, hogy vigyem a bilit, odafigyeljek mindig. Mivel elég szétszórt vagyok, épp elég az eddig is szükséges cuccokat bepakolni a gyerekeknek.
Most az van, hogy Julcsin pelus van, ha elmegyünk valahová, de nem pisil bele. Ha itthon is rajta van még, ráül pelusban a bilire, úgy pisil :D
Amúgy meg bugyistól ül rá, és aztán szól, hogy pisilt. Igazából már magát szoktatja át a bilire, én már semmit sem teszek. Ma már kétszer szólt is, és levettük a bugyit még időben.

Olvasom egy Down kóros kislány blogját, amit talán Bodza ajánlott még régebben. Képzeljétek, ő már pár hónaposan szobatiszta volt, soha nem volt rajta pelus.
Igy szoktatták.

Lányok, hogyan lehetne gyorsan túljutni a dackorszakon????? Kicsit fárasztóak a hisztik, bár nem hosszúak, de akkor is.
Julcsi barátnőjének anyukája emlegetett egy könyvet a hisztimanókról. Azóta párszor mondtam Julcsinak hiszti közben: Most ott nevetnek rajtad a hisztimanók a bokorban, az ajtó mögött, a hátad mögöt... Hatásos, odafigyel és meg akarja nézni őket :lol:

Anna elkezdett kiabálni, dajdajozni, nagyon aranyos. Néha teljesen kiereszti a hangját, máskor meg csak némán mozgatja a száját. Ha pedig mondjuk neki, hogy csákózzon (Julcsival ez a köszönésünk), nyújtja a kis kezét. Őrület, hogy már ő is mennyi mindent tud!

És már veszekednek is a játékokon. Rókica, Bodza, nálatok hogy van ez?

KépKép

KépKép
majola
 
 


Most forditok, Julcsi meg vendégségben van apjával és nagypapival. kiváncsi vagyok, meddig birja, ilyenkor nem szokott elálmosodni.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Most van végre időm, írok nektek többet.

Lívi Balázsnál van 2 napja, és olyan furi....

Mert szokatlan ennyit egyedül lenni.

Lívi is nagyon hisztis mostanában, igazából ő akkor nagyon de nagyon gázos, ha nem alszik eleget vagy a napirend nagyon borul.
De olyankor akkora balhét csap, üvölt kezelhetetlen és semmivel nem lehet rá hatni, senki és semmi!!!!!!
Na azok nagyon ciki helyzetek......

Bili: Hát volt párszor, hogy kakilt bele, mert elkaptuk meg pisilt is, de még nem igazán mondja hogy kaki, vagy pisi de már leguggol pelusban és kezdi felfedezni a dolgokat!

Én amúgy is télen akarom őt leszoktatni, mert most nyáron mindig megyünk ide oda és nincs pelus nélkül de télen bent leszünk és padlófűtés van lent, így lehet majd pelus nélkül és akkor fogom őt rávezetni a bilire.

Akkor lesz 2 - 2 és fél éves, az még belefér simán.

Evés: Nálunk nem túl rózsázs a helyzet, de mit is várok szegénytől, ha anyja is rosszul eszik........nekem kéne átszoknom a normális evésre és akkor tudnék példát mutatni, mivel mindig velem van egész nap.
Eddig sem látta apját sem enni, mert későn járt haza :?


Ja és a lényeg, ma 11-kor lesz a keresztelője!!! :shock:
tudom meglepő és fura is lesz a szitu, de mi mostanra terveztük amúgy is, hát így alakult közben az életünk........este dobok fel képeket ha lesz időm.

Ja és a kertrendezés készen lett, most már locsolom csak a fűvet, hogy jól megerősödjön, mire ősz lesz és remélem akkor már összehozom a talit, amit ígértem nektek!!!!!

Nagyjából ennyi van nálunk, helyzet sajnos változatlan(családi).
Nem örülök neki, bíztam benne hogy egymásra találunk megint, de még a 6 hét alatt is vitatkoztunk.............................

Hát szomorú vagyok, nem szerettem volna én ezt de ha nem jól működik a dolog, mitévők legyünk???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Na abbahagyom, mert jókedvűnek kell lennem Lívcsi miatt!!!!!!
Meg amúgy sem szabad elhagynom magam, pedig nagyon nagyon kivagyok ám!!!!

Mindenkinek sok puszikát küldünk, Évi Neked meg jó munkakezdést!!!!

Mea
mea
 
 


Ja, és jó, hogy vagytok!
Jó érzés ide jönni, mégha mostanában hanyagollak is Titeket!!!!
De gondolom, most megértiktek.....

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról.

Csak felületesen olvastam vissza, de azt látom, hogy

Juci!
óriási gratula a kis krétai szuvenírhez! :D:D:D
(ha indiszkrét voltam, vagy hazai gyártás, úgy elnézést :oops: . Mi Lilit Olaszországból hoztuk örök emlékül. :D Asszem tényleg elég tüzes vérű lett.)

És örülök, hogy rég nem látott topiktagok - Ancsi, Cleo, Viki, Mea - is újra adtak hírt magukról (még ha nem mindig is túl jót :( )

Úgy tűnik, hogy bevált a számításom, az utóbbi pár évben azt figyeltem meg, hogy augusztus első hetében elromlik az idő. Ezért mentünk július utolsó hetében, és végül is ugyan visszahűlt a 42 fokhoz képest, de azért nagyon is jó kis strandidőnk lett.

A szállásunk egy 70-es években épült/berendezett nyaralóban volt, ami végül is ráerősített arra a fílingre, hogy én vagyok a saját anyukám, de mindegy, mások a retro érzésért vagyonokat fizetnek, ez meg ingyen volt (és tiszta, ez a legfontosabb). Köszönet érte az egyik barátunknak! :D
Egyébként a fonyódi hegy tetején van a ház, csodálatos kilátással, tényleg pazar volt.

A gyerekek élvezték az utazást (mikor mentünk, a Balaton meglátva kurjangattak HUJJÁÁÁÁÁÁÁ BAJATON!!!!!!! - pedig Andris ugye azt se tudta miről van szó :D), a strandot, nagyon, Andris majd megveszett az örömtől, hogy a vízben lehet. Az is kiderült róla, hogy egy kis Don Juan és az idősebb korosztályra bukik :D , a tíz éves lányokat visítozva, kacagva kergette, az egyik után akkorát ugrott, hogy kiugrott az úszógumijából, és elmerült (na nem nagyon, karúszó is volt rajta és a víz lábszárközépig ért), de azért meglepődött. Az eset nem szegte kedvét, nagyon ficánkolt a csajszik után a továbbiakban is.

Egy hét elég is volt, öregek vagyunk már az egész napos törölközőn fetrengéshez :oops: :oops: :oops:

ayse
 
 


sziasztok!

AnD:
Születésnapod alkalmából Isten éltessen még nagyon sokáig! :wink: :wink:

Ayse:
örülök, hogy minden klassz volt a magyar tengernél!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Először is, JUCI6, hatalmas gratula a két csíkhoz!!! :) And, Tüncsi, nektek meg a kislányokhoz! Remélem nem hagytam ki senkit, milyen ciki lenne...

Mi is élünk, virulunk. A két lány tök jól van, most is lent vagyunk a Balcsin, és most először itt is egy szobában altattam őket! :)

Otthon sajnos nem olyan rózsás a helyzet, David ott van a fiával, és hát jól összevesztek, kb ilyen is a hangulat. Patt helyzet, elég szar, sajnálom mindkettejüket mert szerintem nem fogják tudni megoldani, és akkor ez lesz mindkettőjüknek az emléke arról, hogy milyen volt mikor Nik először életében meglátogatta az apját (eddig szinte mindig ő ment oda, vagy közös családtagoknál találkoztak).

Nyuff.

Bilitéma:

Én azt vettem észre, hogy mikor próbálom meztelenkedni hagyni Zsuzsát (amit egyébként szeret), akkor inkább visszatartja, legalábbis próbálja, a kakilást minthogy szólna. Ezt meg nem szeretném (Juciék példájából okulva) úgyhogy inkább várok a bilizéssek amíg maga szól hogy kell.


Majola:

Még nem veszekszenek a játékokon, Szilvi túl kicsi ahhoz, hogy érvényesítse az akaratát, és még nem mozog, tehát elvenni nem tudja Zsuzsától. Néha mikor Zsuzsa kitépi a kezéből az éppen aktuális dolgot, akkor sírva fakad. De általában csak néz nagy szemekkel. Gondolom a veszekedés az még vár ránk.

Egyébként most már rutinszerűen együtt fürdenek a lányok, és együtt is altatom őket. Ennek nagyon-nagyon örülök hogy sikerült bevezetni. A fürdés már hetek óta megy, az együttaltatás csak egy-két hete. Most könnyű, mert mmindannyian egy szobában vagyunk, gondolom az majd fárasztóbb lesz ha őket visszaköltöztetem külön szobába miután David fia elment. Zsuzsa most általában 1-szer ébred, Szilvi pedig mikor hogy, de minimum kétszer. Szóval ha át kell zarándokolni a másik szobába, akkor lehet hogy gázosabb lesz a helyzet. De remélem kialakul valami.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Hu lanyok, lemaradtam :oops: sajnalom!

Kicsit visszaolvastam, de nem voltam nagyon alapos, eleg szaladosak a napjaink :lol:

Lenne egy kerdesem, ma delutan mennem kell gyerekorvoshoz a ket eves vizsgalatra es kiirta az atyhartyagyulladas ellenni vakcinat! Ti beadattatok?? Itt sem kotelezo, ha kerem adja, ha nem kerem nem, de most egy kicsit bekavarodtam! Van aki azt mondja jo, van aki meg ellenne van!

Rokica,
Hurra, hogy jobban vannak a lanyok koruli dolgok, latod csak egy kis ido kellett hozza! Az viszont valoban sajnalatos, hogy osszevitatkoztak a fiuk, bar en is jol osszevesztem tesommal szombaton :oops: hiaba na, kulonbozoek vagyunk, de mar szent a beke!

Juci,
Hat hatalmas gratula!! Nagyon gyorsan osszejott :lol: Legyen egy nagyon jo terhesseged :lol:

Nalunk voltak baratnomek szombat este a ket honapos kisfiaval, hat az egy annyira tunderi kisfiu, nem is hallottuk szinte es majdnem kedvet kaptam en is :lol: :lol: :lol: na ne higgyetek el mindent :lol: :lol: :lol:

Csibb,
Medence :shock: Csak nem loptak el!!


Ja, koszonom a nevnapi koszontest! Aranyosak vagytok!

Totka,
Kerunk kepeket!

Majola es a tobbiek akik a hisztitol szenvednek :lol: :cry:
Nalunk is van es egyre tobb! Ugye harman huzzuk nyuzzuk mostanaban igy elegge surusodtek a hisztizesek! En rahagyom, 80%-ban, ha latja, hogy nem figyelunk elobb-utobb abbamarad!De van amikor kemenyebb eszkozokhoz kell folyamodni sajnos! "Kiabalok" :roll:

Megann
Mar Kretan sutteti magat :lol:

Barbi
Jo nyaralast!!!!

Ayse,
Orulok, hogy jol telt a vakaciotok!! Jot nevettem ezen az oregek vagyunk sorodon!

Cleo
Jo koltozest!

Ancsi
Nagyon szepek vagytok! Valoban igazi terhes pocid van :lol:

Csibb
Nagyon helyes lanyok mind a ketten Panni es Fanny is :lol: :lol: Nekem Fanny annyira hasonlit And Esztijere :lol: Nem?


Mi jol vagyunk, bar az ido nagyon ramaty :cry: Setalasra programokra jo, de a medencet nem igazan tudjak hasznalni!
Szombaton hajokazni voltuk, tegnap meg vidamparkban!

Matnak sikeres volt a futyimutetje, teljesen feljon neki, nagyon bator volt, nem sirt, bar amikor bevittek a mutobe eleg felos arcocskaja volt! En meg majdnem elbogtem magam :oops: Amikor kihoztak a mutet utan, mar csak arra emlekezett, hogy valami eper illattu maszkot tettek ra es meg meg is kerdezte, hogy ennyi volt??? Majd bealudt es aludt 4 ora hosszat egyfojtaban! Most 4. napja eleg szep, bar azert piros es naponta 5x kell kezelni! A legrosszabb az, hogy felhuzva egy gezlapot kell ratenni meg ket napig igy allando pisilesi ingere van! Meghat se homokba se vizbe nem mehet meg egy jo hetig! De megerte, mert tul van rajta es vegre ahogy mondjak, igazi ferfi valt belole :lol: :lol:

En meg dolgozom ezen a heten(ezert is vagyok a neten :lol: ) e szombaton indulunk az oceanra, akkor vegkepp eltunok 3-4 hetre!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


And,

Boldog szulinapot igy megkesve is!

Benianyu
Nagyon jo a tablazat! Jol osszehoztatok akkor ezt a bicikliturat :lol: En is imadok bicajozni! Ti is koltoztok nemsokara ugye?

A.

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok,

hát nem sok jót tudomk írni, nem múltak Bazsi kiütései, így a júli 21-i szombat reggel a Bethesda korházba kötöttünk ki, ahol benn is tartottak.Kapott infúziót, kúpot, fenistilt kalciumot, és így is nehezen múlt el róla.2 éjszakát kellet benn aludnunk, hát szörnyű volt.Az egész egy rémálom volt, de túl vagyunk rajta.Állítólag a karfioltól volt.De mivel még nincs két éves nem csinálnak allergia vizsgálatot.
Bence is beteg lett aznap , mikor korházba mentünk neki gennyes mandulagyulladása volt.Utána én voltam otthon táppénzen.Bence és Bazsi orra is folyik még, de már mentek ma oviba, bölcsibe.

Más:

minden nyaralós kép szuper!!!

Boldog Névnapot Kívánunk mi is minden érintettnek.

Össze kell szednem magam, nagyon el vagyok fáradva.ha minden jól megy aug.6-tól mennek anyumékhoz két hétre.Remélem nem lesznek betegek.

Kellemes hetet mindenkinek:

Kati
királykat
 
 


Kati, úgy sajnálom, , nagyon rossz lehetett a kórház, ráadásul tényleg nagyon beteg volt szegény Balázs :( pláne, hogy még a nagy is lebetegedett közben :( :( :( :( remélem most már túl lesztek rajta, és élvezni fogjátok a nyaralást! drukkkkkk!!

Anikó, szerintem is hasonlítanak a Fanni és az Eszter :) imádjuk is egymás lányait Csibivel ;) :D
örülök, szerencsésen túl vagytok a műtéten, Mat pedig férfiasan tűrte :) :)
jó hajókázást, meg óceánozást! itt meg irigykedhetünk :) majd kárpótolj minket képekkel!!!

olyan figyelmesek vagytok ezzel a szülinapi jókívánsággal, teljesen zavarba jövök! köszönöm!!
Hajni nektek külön köszi a képeslapot, teljesen meghatódtam!!!!! csak még nem tudtalak hívni :oops:

mi szombat este leadtuk Esztit anyuékhoz, elmentünk a lánchídhoz, volt valami jazz zene meg sétáltunk, beültünk egy kávézóba, aztán gondoltunk egyet, hogy még elmegyünk egy éjszakai moziba. én a film közepén aludtam el, ember a végén, alig bírtuink hazavánszorogni, viszont 3/410-ig aludtunk :) én is azt éreztem, hogy öregek vagyunk már az éjszakai kilengésekhez :D

dokinál is voltam tegnap, max dózis magneB6 plusz no szex és társai :( tiszta kemény volt a hasam, amikor vizsgált akkor is, de hát már éreztem, hogy nem kóser, sokat fájdogál, meg keményedik. ezzel a lendülettel lemondom szegedet asszem. ja, és ne emelgessek, meg pihenjek. szóltam az Esztinek meglátjuk mennyire veszi a lapot :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Kati,

Jajj de sajnalom, nem lehetett leanyalom a korhaz! Mi is voltunk egy napot, hat szivesen kihagytam volna!! Jobbulast a gyerekeknek!!!

And,
Vigyazz meg csak a 20. heten vagy!! Probalj pihenni, hogy Eszti veszi-e a lapot :roll: hat nem lehet tudni :lol: :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Most jöttünk meg Nyusziéktól!!! Imádnivaló a kissrác, annyira mondja már, hogy csak na, meg kell zabálni!!! :D
Jót játszottak, na jó inkább futkostak együtt Fannival, egyszerre aludtak is egyet (addig mi fotóztunk Mskevel :lol: :lol: )

And
Boldog szülinapot utólag!!! :oops: jó kis szombat estétek volt!!! :wink:

Ayse
Örülök, hogy jól telt a balatoni nyaralás, remélem 13-tól még jó idő lesz, mi akkor megyünk apával együtt másfél hétre.

Anikó
szerintem is hasonlítanak a csajok!!! mikor tali van, állandóan az Esztit figyelem, hogy majd milyen lesz Fanni fél év múlva! :lol: :lol: :lol:
Hurrá sikeres műtét, és hősies Mat!!! :D
a medencét megláttam a szomszéd ház egyik ajtaja előtt, de zárt kapu van ott, ez egy társasház, és épp senkit nem láttam, de szerintem azért tartják ott, hogy megkerüljön a gazdája, úgyhogy majd még lesem, hátha látom a lakót!

én beadattam Fanninak ezt az oltást, holnapután kapjuk a 3. adagot. (Neis vakcina, ugye erre gondolsz?)

Királykat
nagyon sajnálom a kórházat, meg a betegségeket!!! jobbulást nektek, és jó nyaralást!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


And!
Boldog születésnapot!!!!
Akkor hogy is fogtok ünnepelni? Mert ugye no alkohol, esti program alvásba torkollik, hogy az egyebekről már ne is beszéljünk... :wink: :lol: :twisted: :twisted:

Anikó!
De jó, hogy túl vagytok rajta, Mat egy hős! Mit gondolsz, jobb volt ez most, mint korábban lett volna? Andris miatt kérdezem.

Csibb!
Majd vuduzok, oké? Én sem rejongok a nyári őszért - na jó, az őszi nyár az jöhet!

Királykat!
Hát nagyon sajnálom! És hogy jöttek rá, hogy éppen a karfiol???? :shock: :roll:
Remélem nem tűnik beleszólásnak, vagy ilyesmi, csak leírom, innen kívülről már egy ideje van egy határozott érzésem. Mégpedig az, hogy a gyerekeid ezzel az iszonyú sok betegséggel talán jelezni akarnak, hogy többet legyél velük.
Már többször leírtam itt, hogy a munkát nagyon nagyra tartom és tudom, hogy a mai világban nagyon meg kell becsülni (már csak azért is, mert nekem egyelőre nincs), és hát ugye mások pénztárcájában sem turkálhatok, de nem lehetne valami átmeneti megoldást találni, amíg ennyire kicsik? 4/6 órás munkát, esetleg bedolgozást, vagy heti 2 nap? Te is írod, mennyire fáradt vagy, el is hiszem, ezt nem sokan bírnák csinálni.
Sajnálom ezt a helyzetet nagyon! :(

ayse
 
 


Sziasztok!

Olyan hűvös, finom, szeles 23 fok van, hogy hosszú naci, és zokni van rajtunk!!!! :D :shock: Én úgy veszem észre, hogy öregszem:nem bírom a meleget!!! :? Ifjonc koromban órákig süttetem magam a napon, mostmeg...... :roll: :roll:
Ayse:
Hmm, balcsis képek vannak???????Csakhogy ízelítőt kapjak, jövő hét szombaton talán mi is indulunk, Siófokra-hurrá!!!(azért talán, mert ha ilyen idő lesz mint most, nem megyünk, mit csinálink ott ilyen hűvibe-ezért nem vagyok hajlandó egy csomó pénzt kiadni)akkor beszéltük Apával, hogy elmegyünk Mátraházára-hotel Ózón-remélem szállás lesz)
Na de Apa szerint legyek optimista, jó idő lesz, és szétfürödjük, széthajózzuk magunkat!
And:
itt is kéretik vigyázni magadra, Tesócsajra!!!!!! :!:
Anikó:
Hős nagyfiad van, azért jót tett neki a nagy alvás!Mindjárt jön a kép, majd referáltok, hogy mennyire látszik a mínusz :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kati:
karfiol :shock: :shock: jól megjártátok, majdcsak vége lesz ennyi rossznak!
Rokica:
David és a fia: :cry:
örülök, hogy a csajok jól vannak!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


húsvétkor:
Kép
két napja:
Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Húha!!!
Hajni
Ki ez a bombázó abba a piros topban??? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Szuperul nézel ki!!! Gratulálok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


abban... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Ayse
az nagyon jó lenne, ha vuduznál! :D
köszi

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hajni!

Wow, nagyon jól nézel ki, még egyszer gratula a - kilókhoz! :)

And!

Utólag is boldog szülinapot kívánok! És vigyázz magatokra nagyon, tényleg mégcsak félidős vagy!

Anikó!

Hős a nagysrácod, örülök, hogy sikerült a műtét!

Rókica!

David és fia! :( De Ti legalább jól vagytok, Zsuzsa meg ráér még bilizni! :)

Kati!
És mindez a karfioltól!

:shock: Sajnálom:(

Hogy bírjátok a hűvset, nekem 2. napja fáj a fejem, én is öregszem az tuti! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


And:
kösz ia Czeizel Endrés Sejtbank Kft-t, ott fogják levetetni unokatesómék a köldökvért, egy jó ismerősömnek is ezt adtam meg, felhívta őket, és e mellett döntöttek!

Szombat este Kübekházán voltunk az Operettfaluban, fergeteges jó volt! valami 15 ezren voltak, időben mentünk-klassz helyünk volt-annyira feltöltődtem, hogy csak na!!Aki szereti ezt a műfajt, egyszer látogasson el oda, érdemes!

Kuha.
merre vagy, rég nem jelentkeztél??!!Szerdán kezdessz?????
Pannának ma Hófehérke törpéit sorolva, Kuka helyett megint Kuhát mondtam!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

And
Boldog szülinapot így utólag!
És vigyázz magadra! Te is jó sokat vállaltál magadra....

Kati
Szegény Balázs! Hála Istennek, hogy túl vagytok rajta és remélem,hogy most már jó darabig elkerül a betegség Titeket!

Aniko
Így utólag boldog névnapot kívánok! És üzenem Mat-nek, hogy nem csak iszonyú jóképű de még bátor is! :wink:
Jó családozást!

Barbi
Nektek jó nyarlást, bár látom, hogy már nem látod :D

Totka
Azta mindenit de csini vagy! :wink: Gratulálok!

Benianyu
Köszönjük a táblát! :P

Mea
Sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy! Ha nem vagyok indiszkrét már eldöntöttétek?

Ayse
Nem voltál indiszikrét :P De nem tudom, hogy krétai emlék, vagy nem :P

Képzeljétek, Marci most estére belázasodott :cry: Majdnem 39 fokra felment a láza. Kapott kúpot, most izzad.
Szegénykém, remélem hamar túl lesz rajta.
És azt is remélem, hogy én nem kapom el. Az gondolom azért nem jönne most jól.
De ha mégis, akkor mennyi az esélye, hogy árt a babának???
Ki tudja???

MÉg egy aprócska hír. Úgy tűnik, hogy sikerül eladni a lakást :P :P :cry:
Holnap megyünk az ügyvédhez.
Egyik szemem azért kicsit sír. Nagyon szeretem ezt a lakást. Szerintem tényleg nagyon szép és ha lenne hozzá kert, nem is költöznék el. De ha sikerül eladni, akkor végre magunkhoz vehetjük ismét Morzsit! Hogy a többi előnyéről ne is szóljak.
Ugyanis kertes házat szeretnénk a végleges megoldásig bérelni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!!!

Totka,
De csinos vagy! :) Nem semmi változás!! :) Csak így tovább!!! :)

Csibb,
Nem raksz fel mai képeket? :) Csináltatok a gyerekekről is? :oops:
Mse már nem szeret minket? :oops: :oops: Jó, jó, gondolom, nincs semmi ideje! :wink:

Aniko,
Mat nagyon ügyes és bátor! :) De jó, hogy már túl vagytok rajta!
Klassz lesz a nyaralás az óceánnál, talán addigra jó idő is lesz!

Kati,
Sajnálom én is a sok betegeskedést! :( Ez a karfiol nekem is furcsa? Hogy jött ki nekik? :?
Remélem, mire nyaralni mentek már mind a két meggyógyul.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Juci,
Szia! Először is Marcinak jobbulást!!! Remélhetőleg hamar túl lesz rajta! Ötlet, hogy mitől??? Drukk, hogy ne kapd el a Pocaklakóval!
Mire mi kiköltözünk Dunakeszire, ti épp mentek tovább?? :? :? Helyileg hol terveztek bérelni kertes házat a végleges megoldásig?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Juci, neked mi lesz a sulival? még ezt a félévet csinálod, aztán??

Ayse, tudod úgy ünnepeltünk, mint majd 50 év múlva fogunk :lol: fogtuk egymás kezét :lol: :lol:
egyébként a doki előírt naponta egy egység vörösbort :D :D mert az izomlazító, és ha befeküdnék, akkor a magnéziumot etanolban áztatva kapnám állítólag infúzióban. na azért naponta nem fogok, és nem is egy pohárral, mert annyira elszoktam tőle, de azért nem lesz tabu ezentúl :)

Hajni, eszméletlen csini vagy!!!!

pár napja megint kivettük az ágyrácsokat. eddig ok volt, ma kezdődik a kijárkálás, de ezt tudtuk előre, mert iszonyatosan fel volt pörögva a csaj még fürdés után is.
na pont most szökött ki újra... ma nagyon kis rakoncátlan volt :twisted:

KépKép
KépKép
and
 
 


And,
Ünneplés :) :)
De most az a fontos, hogy vigyázz magatokra! :)
Jó, hogy írod ezt az ágyrács témát. Én is épp azon vacilálok, hogy Dani kapjon-e még rácsokat vagy már ne. (Most az új szobájába megkapja Beni ágyát) Ma azt mondta délután, hogy ő Beni ágyán szeretne aludni, gondoltam, oké, meglátjuk. 10 perc csönd volt, azt hittem el is aludt, de csak talált egy csomag kártyát (Beniét persze) és azzal játszott, aztán megunta és kijött.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


jajj, bocsesz.. Juci, én is jobbulást kívánpk Marcinak!
vigyázz, ha lehet, ne kapj el semmit így az elején! viszont ilyenkor a mindent vagy semmi elv érvényesül, tehát ha majd uh-on minden ok, akkor tuti nem volt semmilyen hatással. lázas ne legyél, ha lehet, mert sz rosszabb, mint a baci :(

na kb 15x jött ki, de volt, hogy kinyitotta az ajtót, apja már ott állt és magától visszafutott az ágyába :D akkora csibész ez a csaj, úgy érzem most kezd elszabadulni, és nem vagyunk elég következetesek, bár ember szerint én egy zsarnok vagyok néha. én meg mindig úgy érzem nem tudok ellenállni neki :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Beni mindjárt 6 éves lesz!! :) volt már szó róla, nem emlékszem :oops: suliba megy ősztől?

KépKép
KépKép
and
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?