akkor hogy is van ez? ha odamegyek személyesen, anélkül, hogy előtte rendeltem volna, akkor valszeg nem tudok elhozni majd semmit?
én se szeretem a csomagküldősdit, meg szeretem előbb megtapogatni amiért fizetek. viszont 2szer elmenni odáig...hmm hát nem tudom
persze ha egyszer már megtapogattam, akkor akár meg is rendelhetem, csak aztán meg ülhetek itthon, hogy a postás tuti kihozza
kipróbáltam éjszakára is a textilt
háát ha tudom, hogy ez ennyire nem para, akkor nem vártam volna vele idáig
2féle éjszakai csomagot csináltam, mindkettő elég méretes, nappalra nem adnám. Az egyik egy kushies classic+tetra, kushies külsővel, a másik egy kushiesultra+tetra.
most azon gondolkodom, hogy mit csináljak majd a kiszolgált kushies ultra készletemmel. elég ronygyos állapotban vannak, de egy rászoruló kisbabás családnak még így is hihetetlen segítség lehet, hiszen egyáltalán nem kell mellé más pelenkát vásárolni amíg a baba nem lesz 10 kiló. azért az is benne van a pakliban, hogy ki tudja mennyi mosást bírnak még ki.
Ingyen adnám, de csak olyan helyre adom szivesen, ahol tényleg használják. aztán az is lehet, hogy a tépőzárat megtartva, lefejteném róluk a szakadozott vízzáró réteget és akkor praktikus kis belső pelusnak még évekig jó lehet. szerintetek?