Új privát üzeneted érkezett!

Hajra Gabi! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Gabi! Mikor tesztelsz?

KépKép
lexus

Lexus hétvégénél előbb biztos nem ha addig nem jön meg

Kép
lieglgabi

Brühühü, az még messze van! :( Na mindegy, kibírjuk, nagyon szorítok a jó eredményért!

KépKép
lexus

Gabi!

Szerintem neked a 16. -17. napon volt ott a pe-d.

De nem tudom hogy az LH ertek mit jelent, ez magas vagy normalis vagy micsoda.

De a hod alapjan szerintem akkor volt a Pe-d mert utana mar nem esett a hod, csak nott 6 napig, ming a hatodik napon megint megugrott egy nagyot folfele ekkor kezdodott a beagyazodasod.
Mondhatni ugy, hogy trifazisos is a gorbed.

Kép

Magi
Vendég

Magi értem, és akkor a mostani görbém szerint mikor lehetett a pe? mert én a 22. napra saccolom, szerinted is?

Kép
lieglgabi

Gabi!

Szerintem nem volt pe-d. :cry:

Magi
Vendég

Magika köszi, akkor még várok egy párnapot, a hetet mindenképpen és akkor irány a doki:(

Kép
lieglgabi

Gabi! Sztem még ne keseredj el! Még bármi lehet! És amiket leírtál, azok is nagyon olyanok, mint a terhességi tünetek.. Nem tom, h veled vagy helyetted, minden esetre én még reménykedem!

KépKép
lexus

Magika köszi, akkor még várok egy párnapot, a hetet mindenképpen és akkor irány a doki:(

Kép
lieglgabi

Kép
lieglgabi

Magi!

Ha itt vagy, akkor lecci nezd meg az en allapotomat is, most vagyok a 15. napon (elvileg 30 napos ciklusbol) es a kovetkezok az ertekek:

4. 36,5
5. 36,3
6. 36,6
7. 36,5
8. 36,8
9. 36,5
10. 36,8
11. 36,7
12. 36,7
13. 36,2
14. 36,5
15. 36,6

Mond ez neked valamit? Mert nekem egyelore semmit :(
Tenyleg, te a babatervezok lapjarol tanultad ezeket?

bangham

Magika azt viszont nem mondtam hogy Rékánál a ciklus 5. napjától a 10. napig szedtem a clotylbegitet, után létezik hogy 7 nap kellett a pe-ig. a 23. napon csináltam egy tesztet és az már pozitiv volt, csak nem rögtön mutatta hanem 5 perc után, és a 28. napon csinált teszt az már rögtön pozitiv volt.
Eszerint akkor meg ha 23-ból kb 10 napot levonok akkor az kb a 13. napon lehetett. Hát én ehhez tényleg nem értek.:(

na mindegy nem agyalok ezen, ha péntekig nem jön meg akkor csinálok tesztet, aztán köv hónapban újult erővel belecsapunk.

Kép
lieglgabi

Na, Gabi! Ez a beszéd! :)

KépKép
lexus

Gabi!

Ennyire azert en sem tudom.
Nem ismerem a clptylbegitet.
Nem tudom, hogyan mukodik az egesz.
En a gorbedbol igy saccolnam es igy lenne logikus.
A 13. napon semmi nem utal pe-re.
Igaz ez nem azt jelenti, hogy nem lehetett akkor.

Most is azt modnom, hogy en nem vagyok genetikus es fogamzas szakerto. Igaz eleg sokat olvastam rola a neten nem csak a babat tervezok honlapjan, hanem mashol is, de ennek ellenere nem tudhatom. Azokbol amit olvastam igy ertekelnem a ket gorbed, amit leirtam. De ez nem jelenti azt, hogy igazam van.
Szerintem vard meg a hetveget es kiderul.
De ha nagyon kivancsi vagy csinalj reggel egy LH-t.
Az is sokat elarul. :lol:

Magi
Vendég

bangham!

Ez meg nem mond sokat nekem.

Magi
Vendég

Hoool vagytok??? :(

KépKép
lexus

Sziasztok

Olvaslak ám titeket,csak írni nem tudok!Majd a beszámoló szerdán! :D

Gabi
Neked drukk! :D Hátha.... :wink:

Betti
Szerdától jó munkát!Aztán hajrá tovább!Mi most éppen a Jónás napokon voltunk együtt,kíváncsi vagyok mi lesz a vége! :wink:

Magi
apának mondtad már?Ja,olvasom hogy még 3 nap!De kíváncsi vagyok!Vigyázz magadra továbbra is!

Lexa
Kép

Móni
Szerintem egyenlőre normális a hőd! :wink: S képzeld már 65 kg-nál tartok! :wink:

edoci

Edoci!
Te is figyeled a Jónás napokat!
Mikor teszteled le hogy sikerült-e?
Köszi a jó kívánságokat Szerdára!
Ti Pánszkytól kértétek a naptárat?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Én a netről töltöttem le,végülis így nem tudom hogy mennyire hiteles!Nekem ma "telik le" ! :lol:

edoci

Én is letöltöttem + voltak kétségeim így fordultam a Pánszky doktorhoz!
Összehasonlítottam és abszolut nem stimmel!
teljesen más a kettő!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

[quote="edoci"]L írta:edociexa
Kép

Hát ez haláli! :lol: Köszi! :lol: :lol:

KépKép
lexus

Na akkor, a harci helyzet:

Magi! Drukk, h ne mondd el csütörtökig apának! Az már nem sok! Gabi! Drukk, h ne jöjjön meg, és h baba legyen a dologban! Edóci! Drukk a babagyártás miatt! Betti! Kitartás szerdára és onnantól kezdve, nem lesz gáz!

Őőő...

KépKép
lexus

Szia lexa!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszi Lexa!
Majd elmesélem a dolgokat!reméllem kedvesek lesznek a kolléganők!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Istenem, messze van még a péntek :cry: :cry: :cry:

KépKép
lexus

Betti! Biztos azok lesznek! :) Ne izgulj!!

KépKép
lexus

Fura lesz most már újra utálni fogom a Hétfőt és várni a Pénteket!
Itthon összefolytak a napok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Majd együtt szenvedünk ;)

KépKép
lexus

Magi!
hat igen, sejtettem, h nem mond sokat, de gondoltam hatha megis... majd ciklus vegen meg jelentkezek vele :wink:

Betti, Edoci!
Olvastam mar en is a Jonas modszerrol itt a neten, de olyan lehetetlennek tunt kiszamolni laikuskent :roll: Ti hogyan csinaltatok? mi az egesznek az alapelve?

Betti!
Mi azt szeretnenk, h lany legyen, de szerencsere majdnem semmit sem teszunk ennek erdekeben :shock: :lol: Ugy ertem, h fontosabb, h legyen, mint hogy milyen legyen, nekem is fajna a szivem, ha latnam, h alkalmakat elszalasztunk csak ezert... csak azt akartam mondani, h megertem a szomorusagodat, ugyanakkor tenyleg nem erdemes becsapni a parodat es lehet, h tud o valamit :wink:

Edoci!
mire gondoltal amikor irtad, h jo a hom egyelore/ azt ugy-e tudod, h most ures ciklus van, nem probalkozunk, csak probalom felfedezni a mukodesemet? (pl, h mikor van pe)

bangham

Lexa!
Barcsak veled egyutt szenvedhetnek mar... es nem a munkara gondoltam... :lol:

bangham

Edoci!
Nagyon ugyes vagy! Kitartast :wink: En is ennyi vagyok, csak a hasam idegesit, allandoan puffadt, mar sosem lesz a regi :cry:

bangham

Betti ne érts félre én se azt akartam hogy becsapd a párod, csak úgy gondoltam hogy biztos máskor is együtt vagytok, és akkor még is hátha akkor sikerül, de akkor még nem tudtam hogy más alkalmakkor védekeztek. Én sem tudnám becsapni a párom, az nem olyan lenne, mintha ő is akarná.

Magi LH teszttel kapcsolatban lenne egy kérdésem ha nem baj. Én még ha most este csinálom meg akkor is ott van a kétcsík igaz halványabban, de van. Az negatívot jelent.
De akkor ha reggel megcsinálom akkor is ott van a másik csík akkor hogyan tudom értékelni hogy mi az eredmény? Olyan még sose volt hogy csak a kontroll csík legyen.
Betti biztos rendesek lesznek a kollégák. Mondjuk én is amikor októberben elkezdtem dolgozni, nagyon féltem mert nem elég hogy nem a régi munkahelyemre mentem vissza, a 8 év kihagyás is sok volt. De sajnos nem maradtam ott pedig nagyon jól éreztem magam, de a családomat részesítettem előnyben, mert a munkabeosztás nem olyan volt mint amit igértek a kórházban. Úgy beszéltük meg hogy 12 órázom, erre a 12 óra 14 lett, és nem fizették ki szabadnapban sem adták meg. Így aztán ott hagytam, most főállásún vagyok, nem tudom hogy valaha fogok e még eü-ben dolgozni a 4 gyerek mellett, mindenesetre szeretnék, mert nagyon szeretem a szakmám. Meg hát hamár elvégzem a főiskolát ne feleslegesen tegyem.

Kép
lieglgabi

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?
Tegnap nem nagyon voltam, mert 2-re mentunk a szembesitesre az ugyeszsegre.
Utana meg vettunk par dolgot a szombati bulira.

Gabi!
Ma reggel lepisiled az LH-t meg holnap reggel is.
Ha erosodik a vonal akkor :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha nem erosodik, akkor addig kell csinalni, mig nem fog, vagy mig meg nem jon.

Magi
Vendég

Lanyok!

Azt elfelejtettem irni, hogy tegnap is kibirtam, hogy nem mondtam el apanak.

Mar csak ket nap es mondhatom.

Magi
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek

Magika azt hiszem várok még hétvégéig, bár úgy érzem hogy nincs baba. Hőm ma is csak 36,4. Csak azt nem szeretem ebben, hogy legalább jönne meg hogy ne kelljen annyit várni:( Nem vagyok elkeseredve mert majdnem bizti voltam benne hogy ez lesz. De jó lett volna ha ezúttal nem kell bogyeszt szednem.

Ügyes voltál hogy nem mondtad el, most már csak két nap:)

Nem tudtok véletlenül egy jó ingatlanközvetítő irodát ahol érdemes meghírdetni a házunkat? Itt a környékiekben már beadtuk, de Pesten is beakarom adni. Meg feladtam az expressz. hu-n, az ingatlanapron, és a startapron.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Ne legyel elkeseredve tenyleg.
Szerintem szedd a bogyeszt, azzal baj nem lehet.
En is ugy voltam vele, ha most nem sikerul, megyek az orvoshoz hormonokert.
En siman szedtem volna.
Szoval tessek csak beszedni.
Masnem ikreid lesznek. :lol:

Magi
Vendég

magika na az meg lehet, amúgy is vannak ikrek a családban. Csak jönne már meg.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Inkabb azert szurkolok, hogy megse jojjon meg, de baba miatt.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Utolsó reggelem veletek holnap ilyenkor már javában mondogatom fel-le jobb-bal stb. :cry:

Gabi!
NEM bántottál meg értem hogy nem akarod hogy becsapjam apát de én is ezt akarom hogy ő is akarja ne csak az együtlét eredményével szembesítsem!

Magi!
Mi volt tegnap ha lehet tudni?
És ügyi vagy hogy nem mondtad el apának! :lol:

Móni!
Örülök hogy végül írtál reméllem ma is fogsz!

Mindenkinek szép napot!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hát ha nem vagytok elvonulok takarítani!Mert holnap még vendégek is jönnek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

En vagyok!

Sajnalom, hogy holnaptol dolgozol, de azert en drukkolok, hogy jol erezd magad es ne legyen annyira rossz.

Tegnap eleg gaz volt a rendor.
Ossze vissza hazudott, az ugyesz a fejet fogta tolle, annyira hu*e volt a ficko.
En meg buta pasast nem lattam. Hu*et igen, de butat nem.
Na most talalkoztam vele.
Katasztrofa.

Magi
Vendég

Hahooo lanyok!

Merre vagytok???

Magi
Vendég

Magi!
En itt vagyok!
Most jottem a fogaszatrol es azt hiszem most mar ertem, h miert nem jott ossze a baba a mult honapban. :roll: Azt tudtam, h van egy nagyon rossz fogam, amit ki kell huzni, de kiderult, h egy rakas lyukas is fent, amikrol nem is tudtam :shock: (legalabbis nem ennyirol) Ugyhogy most orvendek, h elotte el tudom intezni a dolgot, meg mig hazajon a parom. ma nagyon megkinoztak, mert kihuztak azt a zuros fogamat, de hizba adtak zsibbasztot, mert gennyes volt :x szoval jol megszenvedtem, meg most is (pedig mar ket oraja) folyik a ver, ugyhogy nem is tudok beszelni. Meg jo, h veletek igen! :wink:

bangham

bangham!

Kitartas lesz ez meg jobb is!!!

Lehet hogy goc volt a fogadnal.
Most ez megszunik, igy lehet minden ok lesz baba teren is.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Itt nagyon sok a meló, úgyhogy most csak benéztem. Amúgy tök rosszul érzem magam, de nincs időm foglalkozni vele :shock: Kész horror ez a mai nap! Majd otthonról jövök.

Csóók

KépKép
lexus

Móni! Nekem is kéne menni fogorvoshoz :? Részévtem! :?

Na, megyek :cry:

KépKép
lexus

Magi!
Koszi :) En csak arra gondoltam, h jo elintezni az ilyesmit varandossag elott, igy is epp eleg stressz :? Kellemetlen lett volna, ha terhesen jon ram a fogfajas, igy majd sokkal nyugodtabb leszek :wink: Mar most is az vagyok, h sikerult ravennem magam. A gocot ugy ertetted, h konkretan akadalya lehetett a teherbeesesnek?

Lexa!
Koszi neked is :)
Kitartas lesz ez meg jobb is - mondta Magi :wink: :lol:

bangham

sziasztok

fogorvos hm, nekem is kéne mennem, de nagyon utálom.

lexus kitartás, hátha délutánra kevesebb munka lesz.

Én meg arra az elhatározásr jutottam, hogy amig nem leszek terhes, addig megpróbálok keresni állást, ugyanis a ház építéshez fog majd kelleni hitel, de a párom ha felveszi, kell adós társ ami eddig én voltam, mert abban az időben még engedték a gyesest is. Most már sajna nem fogják, és jó lenne ha legalább arra az időre lenne.
Most beadtam az önéletrajzomat egy magán rendelőnek, meg folyamatosan nézegetem hátha lesz valami.

Beadtuk az ingatlanosoknak is a hirdetést.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Nem ertem a 2. vonalzodat :o
Akkor neked az allaskereseshez kitartast, vagy inkabb szerencset :wink: :)

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?