Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mpatr!
Üdvözöllek itt is !
Nekem csütörtökön 24 napra újra megjött és aug.26 lesz a Jónás napom mi csak akkor próbálkozunk majd!
Hát nagyon úgy néz ki mencsizni fogok már csak azon szorítok hogy a végefelé legyek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hajrááááááá Betti!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Réka könnyen sikerült?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Igen a réka könnyen ment!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Vége a nyaralásnak, ma hazajöttünk, lent Balcsin ma már rossz idő volt, így haza is jöttünk.

Apa vett egy csocsót nag bánatomra, mert most berakta a nappali közepére és itt zörögnek. Na de gyorsan ki fogom paterolni innen, mert bazi nagy és foglalja a helyet.

Nálam a helyzet: a hőm lassacskán de mintha menne felfelé, tegnap 36,4 ma már 36,6 volt. ma vagyok a pe utáni 5. napon, és fáj a hasam kb mintha megakarna jönni, de nem folyamatosan hanem néha néha. És úgy érzem hogy fél óránként pisilni kell mennem.
Tegnap este felé megmértem a hőmet mert úgy éreztem hogy megfővök és 37,3 volt. Ma napközben folyamatosan 36,8 nem tudom hogy ez jót jelent e. Vagy azért fáj a hasam mert meg fog jönni. De remélem nem. Mellem érzékenyebb, de inkább olyat érzek mint amikor szoptattam és olyan feszesebb volt a mellbimbó környékén.

Magika ez nagyon jó ötlet, és drukkolok hogy a hátralevő időben már kibírd és ne mondd el a férjednek. Szerintem nagyon meg fog hatódni az tuti.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Nemrég értünk haza. Nagyon jól éreztem magam! Jobb volt így kettesben (illetve hármasban ;)) menni, nagyon jót beszélgettünk Tibivel, meg most úgy tényleg igazán éreztem, h házasok vagyunk meg minden! Bocs, tudom, nyáladzok.. a hormonok :P

Gabi drága! Sztem ezek igen csak árulkodó tünetek ;) Nagyon drukkolok, h jó eredmény legyen! A vonalzó szerint ma kéne tesztelni, szerinted? :D Mikor fogsz? Aztán azonnal értesüljünk majd róla!!!

Jó éjt!

KépKép
lexus

Jo reggelt lanyok!

Kibirtam a hetveget, hogy nem mondtam el. :lol: :lol: :lol:

Mar csak 3 napig titok. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Szia Gabi!
Reméllem babás tünetek ezek!Eléggé úgy tünnek! :wink: Mikor tesztelsz?

Lexa!
Örülök hogy jó volt a mozi!
anyósod tudja már?

Magi!
Nagyon ügyi vagy!
Már csak 3 nap!

Mindenkinek szép napot:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Megy 1000-rel a drukk neked is.
Hogy vagy ma?

lieglgabi!
Izgatottan varjuk a testelest!!! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Szia Magi!
Köszönöm jól!
Túl vagyok egy olyan vérzésen ilyen csak a réka előtt volt .ömlött belőlem de nekem régen mindig ilyen volt.Próbálom úgy felfogni hogy kezdenek egyre jobban a régiek lenni a hormonok ami nem lenne rossz!Azt hiszem!
Nem tudom sikerül-e a Jónás nap de a párom nagyon hisz benne de én szeretnék a kőzépidőben is próbálkozni de ő azt mondta hogy majd csak akkor ha februárig nem jön össze a Jónás baba.
Addig lesz aug.nov és január!
De talán most hogy dolgozni fogok eltelik talán a többi hónap is!
Illetve az lenne a jó ha most összejönne!

Szorítsatok!!!

Szerdától dolgozom majd csak esténként jövök mert a munkahelyen nincs net!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Bocsi hogy hosszú lettem :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nagyon szoritok majd neked.
De jo lenne ha augusztusban mindenki babasodna.

A jonas napod eleg keson van. :(
szerintem azert kellene kozepidoben is probalkozni! :lol:

A munka miatt meg ne aggodj.
Minden ok lesz.

Nalunk Zoli mar szombat ota nincs.
Penteken jon majd haza.

Anyosom mondta telefonba, hogy nagyon jo gyerek, rendesen eszik, alszik, jatszik.
Meg cirkuszba is vittek tegnap este, annyira jo gyerek nalunk.
Remelem igy majd tobbszor is elviszik magukkal.
Na meg dagad a mellem a buszkesegtol. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magi!
Én is ezt mondom az apának de hajthatatlan!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Sajnalom! :cry:
Azert meg probalkozz! :lol:

MAgi
Vendég

Hát úgy fogom fel hogy nem baj ha kicsit dolgozom és nem terhesen kell ezt tennem ha meg jön baba akkor meg így lesz jó!
Meg legfeljebb én leszek akinek tanácsokat adtok majd mert ti már akkor babáztok én meg szülés előtt leszek :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hát úgy látom sehol senki :cry:
akkor megyek a dolgomra :?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

De te majd tovabb maradhatsz megint otthon, mikor mi mar ujra dolgozni fogunk. :shock:
Szoval megvan ennek az elonye is. :lol:

Magi
Vendég

Betti!

En vagyok!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Itt a hőgörbém, szerintem nem túl bíztató. Szerintetek?

http://ciklus.hu/sub/grafikon.php?homer ... Alius%2030.

Kép
lieglgabi

Betti és mi van akkor ha a párodnak nem mondod meg hogy mikor van a közép idő csak éppen akkor pont együtt vagytok, gondolom nem csak a Jónás módszer ideje alatt szeretkeztek.

Én nem tudom mikor csinálok tesztet, mert elvileg a 22. napon volt a tűszőrepedés, és akkor még csak most van lesz a beágyazódás, tehát hétvége környékén ha addig nem jön meg.

Kép
lieglgabi

Gabi!
Én nem látok értékeket a görbéden!

magi!
Minden nézőpont kérdése és majd a nemét megkérdezitek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!

A hivatkozasban csak a tabla van gorbe nincs.
En azert szoritok neked.
Dobd azt a gorbet.

Magi
Vendég

Betti!

Igen az lesz az elso, mert szeretnek venni egy ket dolgot es hat a nemtol fugg a szine is.

Ja es meg iden szeretnem megvenni, mert jovore megint tutira lesz aremelkedes.

Magi
Vendég

Gabi!
Gondolkodtam rajta de nem akarom becsapni!
Persze nem csak akkor vagyunk együtt de máskor védekezünk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

hogy tudom betenni? nem megy

Kép
lieglgabi

Betti persze én sem a becsapásra gondoltam, de gondolom a többi alkalomkor sem védekeztek, és így akár akkor is sikerülhetne.
Egyébként miért ragaszkodik a Jónás módszerhez?

Kép
lieglgabi

ja látom hogy írtad hogy máskor védekeztek:(

Kép
lieglgabi

Gabi!
de igen védekezünk!
Azért ragaszkodik hozzá mert kisfiút szeretne és kértünk naptárat mert a barátainknál bejött és arra kért ennyi esélyt adjunk a dolognal mert ha neki nem lesz kisfia a Péter névnek vége az ő családjukban mert mindenhol csak lányok vannak!
Végül is csak Januárig védekezünk utánna ha addig nem jöjjön ami jönni akar!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti értem. Végül is akkor valahol őt is meglehet érteni, drukkolok azért hogy augusztusban te is babásodj

Kép
lieglgabi

Gabi!
Sajnos én nem tudom hogy lehet feltenni a görbét de nagyon szorítok a hétvégére a + teszthez!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!

mikor a ciklus.hu-n feljon az oldal jobb egerklikk es mentsd el a kepet. utana meg ide beteszed.

Magi
Vendég

Betti köszi!

Sajna van egy olyan érzésem hogy megint a dokinál fogok kikötni, mert elhúzódik a ciklus és nem jön meg, baba meg nincs. Sajna Norbinál és Rékánál is ez volt, és gógyszert kellett szednem, hogy a peteérés rendesen beinduljon a fogigátló szedése után. Már fel írta akkor amikor rákszűrésen voltam, de azért csak úgy magamtól nem merem elkezdeni, az a biztos ha ő is csinál uh-ot. de azért ezt a hetet mindenképpen megvárom, és ha nem jön meg de a teszt is negatív akkor jövőhét vége felé elmegyek dokihoz

Kép
lieglgabi

Gabi!
És réka ,norbi utánna könnyen összejött?

Csajok nálatok is ilyen rossz idő van ?itt szakad az eső ami végül is nem baj!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép

Remélem most sikerült

Kép
lieglgabi

Betti itt Szigethalmon is rossz idő van, nagyon fúj a szél hüvös van, most épp nem esik.

Utána a harmadik gyógyszeres ciklusban sikerült, ami azt jelenti hogy Norbi a 7. hónapban, Rékával pedig januártól próbálkoztunk de nem volt menszim 3 hónapon keresztül csak 1x, és utána 3hónapos gyógyszer után sikerült.

Kép
lieglgabi

Gabi!
Igen most látszik a görbéd!
Majd Magi értékeli ő tájékozott ebben én sajna nem!
Kíváncsi vagyok mit mond majd?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

lieglgabi!

Sajnalom de a gorbed szerint ha volt + LH teszted akkor volt tuszorepi, de pe nem volt.
ezt onnan tudni, hogy a + teszt utan leesett a ho, ami azt jelenti megvolt a tuszorepi ez nem mindig latszik, mert csak nagyon rovid ideig van lent a ho es ha neked elelott esik le, masnap reggel nem latod es elotte reggel sem.
szoval volt tuszorepid, de erett pete nem szabadult ki, mert ugyan elindult felfele a hod, de nem maradt fent 4 napig a vonal folott.
2. nap elindult lefele a hod es utana meg lentebb ment.

Ezt latni a gorbebol, de ez nem jelent semmit.
Vannak kivetelek.
Azon az oldalon, amit en is nezegettem vannak tok erdekes gorbek, amikke teherbe estek.

Magi
Vendég

Gabi!

Te Szigethalmon laksz?

En Harasztin. :lol:

Magi
Vendég

Lexa nagyon eltünt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

bizti sok a munka vagy rosszul van.

Magi
Vendég

Lanyok!

Szombatra jon a vacak ido megint.

Hozzank meg 50 ember jon kerti grillezni. :cry: :cry: :cry:

Szoritsatok, hogy jo ido legyen.

Magi
Vendég

En is vagyok am, csak nagyon csendben :roll: Valahogy ilyen a hangulatom meg az idom, azert ne neheztelljetek ram, idonkent adok eletjelet :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Szia Móni!
Ne tessék eltünni mert én már Szerdától tényleg eltünök addig legalább hagy legyek itt veletek!Hogy vagy?Hogy haladsz magad megismerésében?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!
Megy a drukk szombatra!A babásodásodnál bevált :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Koszonom a drukkot.

Most teljesen elkeseredtem, hogy vacak idot mondott.

Majd meglatjuk, holnap mit mond majd.

Magi
Vendég

Magi!
Még messze a hétvége!

Móni!
Tessék írni légyszi?!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magika köszi. Igen Szigethalmon lakunk, közel egymáshoz:)

Leírom neked a Rékával a hőgörbém, kiváncsi vagyok erre mit mondasz. Annyira nem értek hozzá.
Ezt sajnos hiába írtam be, nem teszi be a táblázatba vagy csak én vagyok béna.

A menszesz június 5-én kezdődött.

8. nap 36,3
9.nap 36,2
10. nap 36,0
11. nap 36,2
12. nap 36,3
13. nap 36,5
14. nap 36,5 itt volt serum LH nézve 12,9
15. nap 36,4
16. nap 36,4
17. nap 36,5
18. nap 36,5
19. nap 36,7
20. nap 36,8
21. nap 36,8
22. nap 37,1
23. nap 37,3
24. nap 37,2
25. nap 37,3
26. nap 37,4
27. nap 37,3
28. nap 37,4 itt a teszt pozotiv volt

Kép
lieglgabi

Hahó!

Vagyok, csak volt egy határidős melónk. Most viszont itt fogok lógni, mert a főnök szabira ment! 8)

KépKép
lexus

Gabi!
Hát ott is esett a hőd tehát lehet a baba a pocakban neked a női megérzés mit mond?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti nem tudom, igazság szerint két napja úgy éreztem hogy sikerült, most egy kicsit elbizonytalanodtam. Kicsit fáj a hasam olyan menszi szerűen, de ha meg belegondolok akkor Rékával is a beágyazódás környékén fájt a hasam, és utána kezdett el emelkedni a hőm. szerintem aszeint a görbe szerint a 10 .nap környékén volt a tüszőrepi és kb a 7. nap után kezdett el igazán emelkedni a hőm. most meg még ma vagyok a 6. nap a tűszőrepi után ha jól értékelem.

Kép
lieglgabi

Betti!

Jovok en, csak eppen takaritgatok.
haat, nem is tudom, nem valami fenyes :roll: Marmint az onmegismeres. De gondolom legalabb egy ciklusnak el kell telnie ahhoz, h barmit is kimondjak, egyelore azert elvezem. Majd ket het mulva "kozreadom" en is a gorbem, hatha Magika vagy ti lattok benne valami okosat, egyelore nagyon izgaganak tunik... :roll: Ma vagyok elvileg a ciklus kozepen, van valami amire figyelhetnek, valami peteeresre utalo jelek? (a nyalka temaban sem vagyok meg tul jartas, de igyekszem) Kulonben ma levaltottam a malnalevel-cickafark teaegyuttest a palastfure.

mennyi idore tunsz el? maris hianyzol, de tenyleg...

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?