Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ágci! Fürci közben már gondolkodtam azon, hogy még se volt jó ötlet beírni a címem, telcsim, így ahogy tudtam kitöröltem. Egyébként köszi, majd lassan én is megszokom a netes dolgokat.
Köszi a dícséretet a kiscsajra!

Enikõ! A Két Lotti Eric Kastner regénye, onnan tetszett meg a név. Nem vagyok ügyvéd, nem is leszek az soha.

Segítsetek! Lotti 3 napja nem hajlandó este szopizni, de a tejpépet habzsolja. Mit csináljak??? Én ettõl olyan ideges vagyok. A Párom azt mondja, ne aggódjak, örüljek, hogy a kezdeti gondok ellenére Lotti még szopizik. Más anyuka örülne, ha a közel 8 hónapos gyereke egyáltalán szopna.

Lotti vasárnap lesz 8 hónapos, hétfõn voltunk súlymérésen. 6800 gramm és 65 centi. 220 grammot hízott és 2 centit nõtt nem egészen 1 hónap alatt. Jó ez?

Melinda
melinda29

Melinda,
hogy megy az esti szertartás? Mi után mi jön? És hol szoptatod, hogyan? Máskor szopizik még?

Enikõ,
telefonáld körbe a bölcsiket, mert ma nekem pl. azt mondta a vezetõnõ, hogy május-júniusban nem tudja felvenni Gabót, mert fullra tele vannak (gondoltam elmegyek valami munkaközvetítõs angol tanfolyamra) és 2 hét eleve a beszoktatás.

Ágci

Kép
Ágci

Nina! Nem mindenütt alkalmazzák, Szegeden szinte mindenkinél. A fogigátlóval leállitja a peteérést, és amikor a köv. hónapban stimulál hogy több is legyen, akkor kb. egyforma nagyságúak lesznek. Ez a jó, mert ha már van nagy, akkor nem durranhat ki, a kicsi meg nem lenne jó. Ezért kell elötte mindig 1 hónap (ritkán több) fogigátlót szedni.

Akkor megnyugodtam, nem csak engem bosszant nagyon a Volán hozzáállása a kismamákhoz.

Ágci! Nemrég nyilt a Petöfi sgt-on. Rengeteg torna van. Nekem nagyon tetszett. Amugy van de. kismama torna is, de arról nem tudok mit mondani, nem próbáltam Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikõ: Ja szóval nálatok mûanyag a félfa? Nálunk rendes fából van. Azért gondoltam, abba nyugodtan bele lehet fúrni, de amûanyagba... Akkor most nagy az öröm az uncsitesódéknál. Nagyon megérdemelték a babát. Sok örömet leljenek benne. Jó egészséget nekik.

Melinda: Mit csináltál mielõtt megszületett Lotti? Igazán szép nevet találtatok neki. Holnap jöttök tornázni? Abban igaza van a párodnak, hogy más nem tudja vagy nem akarja szoptatni a babáját. Fõleg nem ennyi ideig, de azért ne nyugodj bele, biztos van valami oka, amiért nem kell neki.

Kíváncsi vagyok, hogy válik be a borostyán. Igaz még nem vette át a Fló rezgéseit.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Gabi3
Milyen borostyán?

Nina
nina74

Sziasztok,

Gabi,

tenyleg milyen borostyan?

Jaj lanyok,lehet, hogy csak en vagyok ilyen szetszort? Pl most is, hogy olvasom a leveleket, sokx nem ertem mire valaszoltok! Pedig mindig mindent olvasok. Olyan jo lenne, ha a par szoban odairnatok mire feleltek.
na mindegy Kép

Melinda,

en orulnek, ha ennyit hizna Jazmin. Mindjart masfel eves, de meg nincs 6800, pont verdesi. 6770 g.

Nekunk olyan hintank van, ami igazabol nem is hinta, amit nem kell furni. Barmilyen ajtofelfara ra lehet rakni, utana levenni. Es inkabb ugraloka. Olyanba kell beleulni, mint 1 kemguru es rugozik.

nu csok mindenkinek,
gabommao
gabomamo

Sziasztok!

Enikõ!
És ha az ajtófélfa fölé fúrjátok a falba? Szerintem az megtartja. Kép
Boginak jobbulást! Kép

Zsófi!
Még egyszer nagy gratula az eljegyzéshez! Kép Most már pihend ki a fáradalmakat! Kép

Ildianyu
(ma vagyok 30 hetes! Hihetetlen! Kép)
ildianyu

Sziasztok!

Nina!
Vanda tud már ülni hogy hintát akarsz neki venni?

Gabi3!
Itt van az alacsony padlós buszok közlekedési rendje:
11-es
(Víztorony térrõl):4.20,5.00,5,40,7.40,9.20,10.20,11.20,12.00,15.00,17.40,20.20,21.50
(Személyi pályaudvarról):4.40,5.20,6.00,8.00,9.40,10.40,11.40,12.20,15.20,18.00,20.40,22.10

13-as
(Víztorony térrõl):6.45,8.30,13.00,15.45,19.00,21.00
(Gólya u.-tól):7.10,8.55,13.25,16.10,19.25,21.25

20-as
(Petõfiteleprõl):4.53,5.38,6.18,6.58,7.38,8.48,9.28,10.08,10.48,11.28,12.08,12.58,13.38,14.18,14.58,15.38,16.18,17.28,18.08,18.48,19.28,20.08
(Honvéd térrõl):5.10,5.55,6.35,7.15,7.55,9.05,9.45,10.25,11.05,11.45,12.25,13.15,13.55,14.35,15.15,15.55,16.35,17.45,18.25,19.05,19.45,20.25

21-es
(Újpetõfiteleprõl):4.35,5.35,11.00,16.40,17.40
(Személyi pu.-tól):5.05,6.05,11.30,17.10,18.10

22-es
(Petõfiteleprõl):6.35,7.35,9.05,10.05,12.05,13.35,14.35,15.35,19.35,20.35,21.35,22.35
(Gólya u.-tól):7.00,8.00,9.30,10.30,12.30,14.00,15.00,16.00,20.00,21.0022.00,23.00

73-as
(Mars térrõl):4.30,8.15,18.00 (73Y-OS:6.00,13.40,17.00,17.40,22.20)(Tápéról):6.20,14.00,17.20,18.00,22.40 (73Y-OS:4.50,8.35,18.20)

Nem volt semmi ezt bepötyögni! Egyszerûbb lett volna ha csütörtökön a börzén odadom neked a papírt, és elviszed lefénymásolni. Most már mindegy!

Ágci!
Gabót bölcsibe akarod adni? Mikortól, és hova? Egész napra, vagy csak fél napra?
Csütörtökön hánykor taliztok? Kb. meddig lesztek a börzén? Én nem tudom mikor érünk oda, attól függ Bálint meddig alszik.Majd rádcsörgök.

Zsófi!
Gratula az eljegyzésedhez! Azt kívánom, hogy mindig ilyen boldog legyél, mint amilyen most vagy!Kép

Lara!
Örülök neki, hogy Hanga is kezd buszmániás lenni.(Még egy közös vonás a két gyerkõcnél.) Majd Beni bevezeti Hangát a "Mars tér sûrejébe"!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Nina, Gabó: Ezt a borostyánosdit onnan vettem, hogy a múltkori klubon az egyik anyuka mesélte, hogy az egyik barátnõje Svájcban szült és ott a baba csomagban borostyánt adnak. Ez nyugtatóan hat a babókra.
A ma éjszakánk úgy zajlott, hogy: Éjfél körül kicsit nyûglõdött, de nem üvöltött, de szépen visszaaludt. Legközelebb már csak hajnali 5-kor kelt, pedig mindig felébredt 3-kor, meg 4-5 körül. Most aludt negyed 8-ig. Szerintem hatásos, mert minden mást ugyanúgy csináltam, mint máskor. Anyukám vette a borostyán láncot a Dugó téri kirakodó vásáron, potom 2 ezerért. MIelõtt beizztanátok érdemes langyos vízben megmosni, majd ha lehet napon megszárítani. Utána a baba kezébe adni, vagy legalábbis hogy felvegye a rezgéseit. Én a kiságy feletti forgóra tettem reggel ki is szúrta Flóci.

Ildi: Már nincs is olyan sok hátra! MÁr csak 10 hét! Lili hanyadik héten született?

Anita: Nagyon, de nagyon hálásan köszönöm, hogy begépelted nekem.

Gabi3
inecsg

Ágci! De mi voltunk!!!! Kép Honnan tudod? Ott voltál? Hol? Pedig láttalak már fényképen!

Méri
méri

Hi-hi, akkor nagyon jók a megérzéseim. Nagyon szép kislányotok van! Igen, pont akkor mentünk be a kosaraknál, mikor ott a pénztárnál pakolgattatok. Csak láttam egy topikban, hogy készültök babakocsit venni, és vhogy ráéreztem.Kép

Akkor, hogy lesz a holnap?
Ágci

Kép
Ágci

Ágci, írok mailt!
méri

Anita!
Nem tud még ülni Vanda, csak gondoltam veszek neki hintát.
Persze nem most akartam beletenni.

Gabomamo:
Az a rugós hinta az jó? Nézegettem a Brendonban.
Jázmin szerieti?

Nina
nina74

Nina! Sárga hintát akarsz avagy kéket? Mert ha sárgát, cserélek Ágcival, és enyém lesz a kék Kép.
Bocs, hogy belekotyogok, de csak azért, mert mi pl. kipróbáltuk a rugós hintát, de Kitti utálta, félt benne. Így elég nagy kidobás volt az a 12 E Ft, még szerencse, hogy ki tudtuk cseréltetni etetõszékre.
Persze, sok baba imádja!
Csak szerintem próbáld ki a boltban, mert sose lehet tudni...
méri

Sziasztok!!!

A gratulációkat köszönöm mindenkinek, remélem tényleg boldogok leszünk. Ha kész lesz a babaszoba küldök képet, jó?

Gabó, Melinda!
Mostmár tényleg nem értem, hogy mit aggódott a dokinéni Panka súlya miatt, mert õ most 4 hónapos, és 6320 g, 63 cm.

Itt van egy új kép róla:

Kép

Zsófi (29+1)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csak hogy tündéri képet is lássatok róla:

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok
Tündéri a kistesód, gratulálok az eljegyzéshez, és sok-sok boldogságot nektek.
Puszi Gigi
gigi1

Köszönök mindent.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szijasztok!

Hangának is van hintája, mi a Corában vettük olyan 1800Ft körül volt. És az ajtófélfában van felcsavarozva két kampó és azon van a hinta.
Enikö! szerintem elég erösek a panelekben az ajtófélfák, még a férjemet is elbirja a hinta, nemhogy Hangát! Letesztelte, csak azért tudomKép
Mondjuk az tény, hogy nálunk fából van az ajtó, nem müanyagból. Müanyagba szerintem bele sem lehet csavarni a kampót.

Zsófi! Örülök, hogy ilyen jól sikerült az eljegyzésetek! A lagzi is biztosan legalább ilyen jó lesz!
Annyira szép a kishugod, nagyon szépen mosolyog, és gyönyörü a szeme is! És még milyen jó a súlya! És pont olyan fülbevalója van, mint Hangának volt, mert az egyiket elhagytuk.

Gigi! Mielött Hangival terhes lettem volna, nekem is volt olyan, hogy késett, csináltam egy tesztet és lett egy borzasztóan halvány második csikom, de nem is vagyok/voltam biztos benne,hogy az második csik volt-e vagy csak én képzeltem oda. Elmentem dokihoz, elküldött UH-ra, és semmit sem láttak. Aztán egy hét múlva megjött...Sosem fog kiderülni, hogy az tényleg egy induló terhesség volt-e vagy csak késett? Állitólag sok olyan terhesség van, ami csak pár hétig tart - ezt a dokim mondta - és sok nö nem is tudja, hogy esetleg már 2-3-szor terhes volt, mert csak annyit vett észre, hogy lám, lám valamiért késik..., azért kerülnek napfényre az ilyen terhességek, mert léteznek a terhességi tesztek, amikkel már nagyon korán kimutatható az ilyen korai terhesség. Régen amig nem voltak tesztek, nem foglalkoztak az ilyenekkel, csakhogy késik és kész. De a dokim szerint ezt még nem lehet terhességnek nevezni, mert ez csak ún. kémiai terhesség. Ha már UH-gal kimutatható és esetleg már a szivverés is látszik, na az az igazi.

Gabomano! Most jutott eszembe, hogy te még nem is irtad, hogy hogy áll Jázmin a beszéddel! Miket mond már?

Ildianyu! naneeeee...már 30 hetes vagy? 10 hét és mexületik? Dehát most lettél kismama! Te csalsz!Kép

Banita! Pedig azt hittem, hogy Hanga majd a hajasbabákat fogja szeretni, de úgy tünik a buszok jönnek be neki is. Nektek hány nm a házatok?

Mi megyünk holnap a Mikkába, kb. 10-re érünk oda és 11:45-kor jövünk el onnan. Bicajjal megyünk.

Szijasztok, Lara
lara

Nina,

mi kaptuk a rugosat a baratnomnek 2 volt. Eloszor felt jazmin benne, meg nagyon nem is szoktuk hasznalni. Nem tudok velemenyt mondani rola. Kolcsontudom adni kiprobalasra, de teny, hogy dragabb joval, mint az egyszeru.

Lara,

kb 6-7 szot mond, de amit nem tud mondani, arra azt mondja, hogy bi v. pi. Mama, baba, neni, pipi, pápá, tata, api,

gabomamo
gabomamo

Lara, honnan tudod kinézni, hogy ugyanolyan?
Ha nem tudnám mit ábrázol a fülbevalója, nem tudnám megmondani.
A dícséretet köszönöm.

Amúgy nekem is olyan fúrcsa, hogy már csak 10 hét van hátra, olyan mintha tegnap lett volna, hogy el kellett döntenem, megtartom-e.

Ildianyu!
Te pont egy héttel vagy idõsebb, igaz?

Remélem a lagzi még jobb lesz, hátha ott nem nekem kell ugrálni a vendégek körül:-))

Mi is megyünk a bõrzére, kb 10-re érünk oda.
Szerintetek mekkora hely lesz, be tudjuk vinni Pankát a Graco babakocsival, vagy vigyük a kisebbet?

Schusy

www.mamami.hu
zsuzsófi

Képzeljétek elindultunk sétálni:kb másfél méterre jutottunk a háztól. Szegény Vandát sajnálom, most beöltözve aslszik az elõszobában. Biztosan mindjárt felébred.
Hú nagy szerencsénk van, hogy nem áztunk el.

Gabomamo:
Aranyos vagy, de még úgysem tudjuk kiprobálni, mivel még nem ül. Csak gondoltam elõre kérdezgetek, meg veszek..
Köszi
Holnap jöttök a mikkába?

Zsófi:
Tündéri a hugicád!
A lagzi mikor is lesz? szeptemberben?

Nina
nina74

Köszönöm, Szeptemberben.

Zsófi(29+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágci:
Irtam mailt
Nina
nina74

Sziasztok!
Ma Lotti ismét nagyon rendesen szopizott este! Nem tudom, akkor miért ne kellett neki egy pár napig?!

Ágci!
Mindig ugyanúgy szopizunk. Az esti szertartás: fürci, utána szopi, utána tejpép. Általában a szopi és a tejpép között alszik a cicin egy kicsit.
Ja, 4x, 5x szopizunk egy nap!

Zsuzsófi!
Lotti minden hónapban 0,5 kilót hízott eddig, most meg annyit amennyit, igaz most nõtt is 2 centit. 3100 grammal és 49 centivel született egyébként.

Gabi3!
Szerintem a Flóra név is szép, de azért köszi. Úgy kerestünk mindenféleképpen nevet, hogy a nem igazán szokványos vezetéknévhez jó legyen, de legyen az, hogy majd öten, tízen szaladnak az oviban hozzám, ha szólítom.
Eleinte nem tetszett a család minden tagjának a Lotti, így lett második neve is, Nikolett.
Flórának van 2. neve (úgy emlékszem, mintha lenne)
Jogász vagyok. Te mivel foglalkoztál Flóra elõtt?
Szerintem ma nagyon jó volt a torna.
Te szoktál tanácsot kérni Szabó Idától?

Jó éjt mindenkinek!

Melinda
melinda29

Sziasztok!

Gabi3!
Lili a 38. héten született. Azért most örülnék, ha úgy járnék, mint Gabómamó, hogy kihúzom a 40-ig. Kép

Lara!
Lilit sem érdeklik a babák, bár mostanában kicsit jobban. Nála elõször a villamos volt a sláger, de most már felzárkózott a busz ("bu") és az autó ("totó") is. Kép

Zsófi!
Igen, azt hiszem 1 héttel vagyok idõsebb. Legalábbis terhességileg. Kép
Nagyon édes Panka!

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Nina: Akkor kell a Kismama börze belépõ? Ugye ti is jöttök!
Jó kis zuhé volt? Mi éppen tornáztunk! Ti nem akartok jönni?

Melinda: Úgy értetem, hogy azon belül mivel. Szóval milyen jogi izékkel foglalkoztál? Én a Rókus I. Ált. Isk.-ban dolgoztam tancinéniként, angolt és rajzot tanítottam. Angolt 3-8 olsztályig, rajzot meg 5-dikeseknek. Szerettem, de egy kismamának tiszta életveszély egy iskola tele rohangáló gyerekkel. Flónak is van második neve, Kitti. Ezt az apukája választotta. Azért lett még a Flóra (ezt én választottam) mert az Izbéki Kitti elég hülyén hangzana, no meg a szomszédunk is Kitti. Egyébként én is olyan nevet akartam neki, amit nem minden harmadik gyerek visel.
Szerintem is jó volt a torna, olyan családias. Flórán teljesen szétröhögtem magam. Ez a "kezes-lábas átnézek a lábam között" figura...
HÁt még nem nagyon kértünk tanácsot. Fõleg nem evés ügyben. Ágci és Ildi is hozzá jár. Azt hiszem pontot tett a beszélgetésünk az Ida nénihez járásunkra. Az egy éves kontrollra már a Hegedûs Ágneshez fogunk menni. Ide felsõvárosra. Én inkább a mi védõnõnkhöz fordulok tanácsért. Nagyon jó nõci, mindig rendesen elmondja a dolgokat.

Ildi: Szerintem kihúzod...

MI honap megyünk a Mikkába! 10 körül oda is érünk! De 12 körül mi is elhúzunk, mert jön értünk a férjecském.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Gabi3Megyünk, és kellene a belépõ.

Agci:
Visszajótt a mail
Nina
nina74

Sziasztok,

terveim szerint mi is megyunk holnap, de csak Simcit viszem, mert azert egyedul a 2 gyerekkel bonyolult. Mjd meglatjatok milyen oriasi Kép
Remelem eljutunk es nem jon kozbe semmi.

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Gabó. Pedgi úgy megnéztem volna a két gyerkõcöt együtt. De azért így is jó, csak gyertek el!

Nina: Viszem a jegyet!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Meso: Köszi a mailt, ha lesz idõm válaszolok! Gyönyörû a kislányod!!! Kép Te, hogy érezted magad az eljegyzésen??

Melinda: Az engem is érdekellne, hogy milyen jogi ügyekkel foglalkoztál?? A jogász elég tágkörû fogalom. Valójában ügyvéden,ügyészen,jogtanácsoson é bírón kívül én nem tudom mit jelenthet még!!! Szegeden jártál a jogra? Nehéz volt? Hány évig is tart??

Gabi3: Kitti a 2. nevetek??? Nem is tudtam. De jól hangzik az Izbéki Kitti, szerintem aranyos Kép

Csajok van valakinek eladó babahordozó kendõje?? Uncsitesóméknek szeretnék venni egyet, mert elég sírós a baba és hátha abban kicsit megnyugodna.

Az normális, hogy valaki 2 hete szült és a szülés utáni erõs vérzése már elmúlt ugye, de tegnap elment pisilni és elöntötte a vér...azt mondta a Kriszti, hogy csak ült a vécén és folyt belõle a vér kb 10 prcig, majd egyszer csak elmúlt! Ezt eljátszották ma is egyszer (most hívott). Szóval mi baja lehet??? Köszi

Sziasztok
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szijasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni ma a Mikkába, de tegnap este belázasodott Hanga, elkezdett tüsszögni, köhögni, folyni az orra. Ma reggel elvittem orvoshoz, és virusos torokgyulladást állapitott meg nálaKép
Pedig holnap indulunk a Mecsekbe kirándulni 4 napra és lesz ott még két másik gyerek is...

Zsófi! Egy kis arany pillangó, nem? Ha Hangának nem lenne ilyen fülbevalója, lehet, hogy én sem vettem volna ki ilyen könnyen.

Gabomano! Akkor Jázó is nagyon ügyi, de azért kicsit megnyugodtam, mert már azt hittem, hogy Jázmin is úgy tud beszélni mint Lili.
Hanga még mindig nem tépi szét a nyelvét a sok beszédben..

Ildianyu! Hangát próbáltam az állathangok utánzására rávenni(vau,háp,nyáu..), de csak a sünit és a halat hajnaldó utánozni, mivel ezekhez nem kell kiadni hangot, csak szuszogni és tátogni kell..

Most olvasom, hogy milyen sokan mentek a Mikkába...még Simi is ott lesz/volt? hjaaj, annyira sajnálom, úgy megnéztem volna! A többiekröl nem is beszélve!

Szijasztok, Lara
lara

Lányok! A baabbörzése belépö szokott lenni? És mennyibe kerül. Tesom legközelebb nagyon szivesen elmenne.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Sajna' mi sem tudtunk elmenni a Mikkába, pedig Bálint délelõtt fél 10-kor kelt, szóval tõle mehettünk volna. Csak beállítottak a barátnõmék a két kislányával, holott tegnap még azt beszéltük, hogy délután jönnek. Milyen volt a börze? Meséljetek!

Gabómamó!
Voltatok Simivel a börzén? Olyan kíváncsi lettem volna rátok!

Lara!
Hanga jobban van már? A beszéden, ill. nem beszéden ne idegesítsd magad! Beni is 2 évesen kezdett el "igazán" beszélni, most meg be sem áll a szája! Nagyon beszédes, nem egy zárkózott gyerek!Kép

Mit szólnátok ha jövõ héten (vagy az az utáni héten?) nálunk lenne valamikor tali? Írjátok meg kinek mikor lenne jó! És azt is írjátok meg, hogy inkább de. legyen v. du.! Ha valaki nem tudja hol lakunk küldjön egy mélt (berenda@freemail.hu), és elküldöm a címünket.
Legközelebb hétfõn este tudok jelentkezni, mert holnap utazunk Várgesztesre.

Sziasztok:Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Sokakat érdekel a foglalkozásom, ami nem titok, csak nem szoktam mindenhol "kérkedni" vele. Szóval ellenõrzési jogászként dolgoztam, adózási ügyekkel foglalkoztam, innen ki lehet találni, hol (de azért nem írom le a munkahelyem nevét itt a híres világhálón). De leszögezem: nagyon szerettem a munkámat!

Enikõ! Szegeden végeztem a jogot (1999-ben kaptam diplomát) Nehéz volt. 5 éves.

Gabi3! Szabó Ida leváltását mostmár én is tényleg komolyan fontolóra vettem.
Képzeld, ma kiderült, hogy a férjed az apósom munkatársa!Ja, apósomat (aki egy áldott jó ember)Kopasz Ivánnak hívják.
Én a Rókus I. -be jártam (1988-ban végeztem). Ismered a Vincze Annamáriát? Azt hiszem ott tanít õ is. Osztálytársam és bnõm volt az általánosban.

Banita!
Mi szombaton elutazunk a Mátrába 1 hétre, így nem tudunk menni a talira, pedig nagyon szeretnélek megismerni benneteket.
Na, majd legközelebb.

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Sziasztok,
hát azt hittem nagyobb lesz a hírverése a börzének, végülis szinte meg sem hirdették, mint kiderült (hallgatóztamKép ).
Délután összefutottam Norcsival, mondta jövõ héten összehozhatnánk egy bababörzét, "összetennénk", amink van. Azt dumáltuk, megkérdezem a Retek utcai játszótéren a hely miatt. Szerda 10 óra. Meg akkor lehetne tali is.
No?

Azt is kérdezte, írjon léccike vki, ha tud a dr. Szabó Jánosról (nõgyogyi), a barátnõje hozzá szeretne járnio. Hallott már róla vki?

Lányok,
az új játékboltot, nagyon tudom ajánlani! Somogyi utca. Voltunk délután!Kép Tök ari volt a csaj, és még nem sok játék van (azért sok ám), de pl. katalógusból is lehet választani, meg is mondja az árat, és meghozzák. Sok játékról személyes tapasztalata is van.

Itt pedig íme két weboldal, és a hozzá tartopzó szöveg (ha vki esetleg nem járatos a babaszoba.hu oldalin.Kép
HABA, Selecta, Chelona fajétékok (újak!!) bolti árnál (Mammut, Árkád) sokkal kedvezõbb feltételekkel kaphatóak. Katalógusból választhattok, de nem csak játékokat, hanem a felsorolt gyártók teljes választékát is.
Ha valamelyik megtetszett, csak írd meg (omega63@axelero.hu) a kódszámát és küldök árat. Ha tetszik, megrendelhetõ.

www.haba.de/products/toys-and-games.html
www.selecta-spielzeug.de/english/index.html

Egyébként a somogyi utcai boltban is biztos meghozza a csajszi ezeket, próbáljátok meg, jó böngészsét!

Ágci

Kép
Ágci

Látom nem lett jó a link, még1x:
[url=http://www.haba.de/products/toys-and-games.html" TARGET="_top]http://www.haba.de/products/toys-and-games.html[/url]
[url=http://www.selecta-spielzeug.de/english/index.html" TARGET="_top]http://www.selecta-spielzeug.de/english/index.html[/url]
Ágci

Sziasztok!

Akkor legyen inkább a jövõ hét utáni héten nálunk a tali. (Melindára való tekintettel.)
Addig megírhatjátok hogy de. v.du. lenne a jó.

Ágci!
A Somogyi u.-i játékbolt a Petõfi S. sgt.-i bolt "folytatása". Elvált a házaspár, a pasi viszi tovább a régi üzletet, a csaj meg megnyitotta ezt, de igazából õ az, aki ért is hozzá.Én még nem voltam ott, de majd jövõ héten biztos elmegyek!
Sokan voltak a börzén?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Enikõ: Szerintem hülyén hangik a ki-ki egymás után. De így azért jobb: Izbéki Flóra Kitti. Kép Bogi hogy van? Meggyógyult már? Hány kiló fagyi fogyott?
Szerintem nem normális, ha valaki ennyire vérzik még két hét után is. Nem lázasodott be? Mindenféleképpen menjen el dokihoz!!!
A hordozókendõt tök egyszerû megvarrni! Kell hozzá 2 méter 140 cm széles anyag. Olyan kell ami rugalmas, de nem nyúlik és jól szellõzik is. Hosszában félbevágjátok, így kaptok 4 m 70 cm-es anyagot. Ezt összevarrjátok és elszegitek. Kötözési módot meg tudok mutatni vagy küldeni. Én nagyon szeretem, Flócival együtt.

Lara: Gyógyuljon meg gyorsan Hangi! Kapott antibiotikumot is? Sokat nem vesztettél, mert a játéktárban irtó sokan voltak. A börze meg nem volt egy nagy szám. A beígért fajátékokat meg nem is leltük. De amit Ágci írt új játék boltot biztos meglátogatjuk!

Karmen: Tök ingyen van a börze, annak aki vásárolni akar.

Anita: Mi szívesen elmennénk a talira, ami nálatok lesz, csak ne szerdán, akkor lesz Fló egy éves és szeretnék valami meglepit neki. Inkább délelõtt legyen, ha kérhetem!

Melinda: Milyen kicsi a világ!!Kép Emlékszem, mikor augusztus 20-a elõtt volt egy munkahelyi buli, mi is ott voltunk és akkor mesélték, hogy éppen mindenórás vagy. Ez tök jó. Emlékszem is,hogy mondták a Lotti nevet és nekem nagyon tetszett.
Annamarit jó hogy ismerem, koleganõk voltunk. Az a nõ... Nem semmi Kép Tök jó fej csajszi. Néha égõ vele az utcán menni, de bírom a búráját. A gyerekek elnevezték kalácshajúnak.

Ágci: Szabó János: Nem õ róla énekelnek a Padödöék? Na jó ez csak poén volt nem bírtam kihagyni. Kép Bocs. Van neki UH-ja és tud vidót is készíteni. Jókat hallottam róla. A beugró egy vagy két éve 5000 Ft volt. A Novotellel szemben van a magánrendelõje.
Ezt az új boltot én is kiszúrtam, csak még nem mentünk el, de húsvét után biztos benézünk.

Szegény Flóci: Letettem alukálni este, mire kimentem felállt és öklendezve sírt. Úgy megijedtem! Kihányta a vacsoráját. A Papája kicsit túl töltötte. Láza nem volt, végbélbe mértem 37,2-t. Az még nem jelent semmi rosszat, ugye?!

Mindenkinek jó éjt!

Gabi3
inecsg

Anita,
nekem azt mondta a csajszi (olyan fiatal mint én vagyok egyébként), hogy Siófokon van a másik boltjuk, onnan hozzák egyébként még az áru nagy részét, szóval nekem nem úgy tûnt, hogy a petõfis. De persze lehet. Nekünk jó a jövõ hét után nálatok inkább délelõtt (délután kiszámíthatatlanok vagyunk).
Nem voltak sokan, épp most beszéltük a Krisztiánnal, hgoy marketing nuku.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Gabomamo:
Borzasztoan aranyos Simi. olyan igazi kisfiús pofikája van.
Kár, hogy a nõvérkéjét nem tudtad elhozni. Talán legközelebbKép

Zsófi:
Hogy neked mekkora a pocakodKép

Gabi3:
Flóci mindenkivel ilyen barátságos? Mindig ilyen kis jókedvû, mosolygós?

Enikõ:
BOgi köhög még?

Lara:
Gyogyuljatok meg minél hamarabb, és kellemes kirándulást.

Banita:
Jó utat!(már biztosan elindultatok.) Aztán remélem mesélsz majdKép

Karmen:
Köszi, hogy leirtad. igy már értem miért kell fogigátlót szedni.
Most mikor probálkozhattok újra?
Edelweissrõl tudsz valamit?

Most tudtam elaltatni Vandát. Ma egész nap olyan kis nyûglõdõs volt. Remélem kialuszikálja magát és akkor jobb kedve lesz.

Nina
nina74

Sziasztok

Melinda, szép neve van a kislányodnak. Kép
Enikõ küldtem e-mailt a héten, megkaptad.

Kellemes Húsvétot mindenkinek. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok

Melinda, szép neve van a kislányodnak. Kép
Enikõ küldtem e-mailt a héten, megkaptad?

Kellemes Húsvétot mindenkinek. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Nina: Igen, ilyen kis mosolygyár a Flóci. Sokx van, hogy vadidegenekre rámosolyog. Sõt tud csúnyán nézni is. Mikor megszületett és megmutatták olyan csúnyán nézett, mint ahogy az apukája szokott, ha mérges.

Hát mi történt velem. Utazunk a buszon, babakocsival. Egy banya meg belekapaszkodott a babakocsi tolókájába. Természetesen nem hagytam szó nélkül. Rászóltam, hogy ne tessék belekapaszkodni a babakocsiba. Erre néz rám bambán, õ belekapaszkodott? Mondom igen. Erre õ csak vonogatta a vállát, de semmi bocs vagy ilyesmi.

Ja, reggel megnéztem Flóci ínyét, mert szopikor olyan éleset éreztem amikor szopizott. És lám-lám egy kis piros csíkot látok az ínyén! Csak nem marad fog nélkül. Pedig én már úgy megszoktam. Kép

Éppen most szereli alattam a széket. Csak szét ne szerelje!

Hétvégén nagyiéknál húsvétolunk, de lehet, hogy már vasárnap haza jövünk, hogy elkerüljük az idiótákat az úton. Így legalább csak a férjem tud meglocsolni.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nina: Már nem köhög Bogi egyáltalán, úgy tünik a fagyi csodákat tett pedig csak kétszer kapott! Kép Néztél hintát?

Gigi: Igen megkaptam a mailt, majd ha lesz idõm válaszolok.

Gabi3: És még neki áll feljebb.... ez így szokott lenni. Általában az idõsebb emberek szoktak tiszteletlenek lenni, nektek nem tûnt fel? Pedig én szeretem és tisztelem az idõseket, de néha egy két vénembert nem tudok tisztelni......Kép
Jön a fogacska? Kép Flóci elsõ szülinapján fogacskával ajándékoz meg benneteket! Tök jó! Kép A tesómnak egyetlen egy foga sem volt még 1 évesen és egy szál haja se Kép Most meg ragyogó hófehér,egészséges fogai vannak és sûrû barna haja. Állítólag az, akinek késõn bújnak ki a fogai szerencsés, mert jó fogai lesznek! Hát akkor én elõre gyûjtök a Boginak fogorvosra, mert neki már most 11 foga van és az elsõ 5 hónaposan bújt ki! Kép

Zsófi: Mekkora a pocakod??? Küldhetnél egy képet magadról igazán. Vagy tegyél fel a profilodba, ha van friss pocakos Kép Megvan még a gépedben a sulis sztorid? Elküldenéd nekem is? Egyébként jól vagy? Mizujsa? Picúr mocorog rendesen? Csók a családnak Kép

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok és sok locsolót!!

Pussz Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Már át is tört a fogacska. Látszik az ínyén. Ma délután egy szemet sem aludt, most bezzeg durmol ezerrel.

Jó éjt mindenkinek!

Sok locsolót a lányoknak és sok piros tojást a fiúknak!

Gabi3
inecsg

Gabi3! Köszi, tesom legközelebb el akar menni. Most is akart, de a kislány nagyon nyügös volt. Milyen sürün van ez a bababörze?

Ágci! A Szabó doki genetikus is, jókat hallottam róla, de javaslom is, akinek nem ü az orvosa, hogy genetikai UH-ra hozzá menjen. Igen, aki kéri annak vidra is felveszi az UH-t.

Nina! Azt azért megjegyzem, hogy minden intézmény más. Itt szegeden szinte mindeki kap fogigátlót, de pl. pesten van olyan intézmény ahol nem szokták alkalmazni. Mivel sok helyen irják azt amit leirtam miért kell, én örülök neki, hogy engem igy kezelnek. Kb. júliusban lenne a köv. de most gondolkodok hogy várok 1-2 évet, mert már csak 2 alkalom van, és addig nagyon sokat fejlödik az orvostudomány.
Sokkal nagyobb esély lesz akkor. Majd a dokival megbeszélem.

Edelweiss jól van, a babának van szájpenésze, igy most mindent Boraxal keneget, hivott sétálni, de nem értem még rá. Még csak a klinikán láttam a picit.

Kellemes ünnepeket!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Lányok,
mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk:
Ágciék

Kép

Kép
Ágci

Sziasztok!

Melinda!
Miért akarjátok leváltani a Szabó Idát? Mi is hozzá járunk, nekem semmi gondom nincs vele!

Ágci!
Mi is voltunk a Somogyi utcai játékboltban, vettem is Lilinek olyan tologatható kacsát, nagy lábakkal. És kaptunk 10% kedvezményt, mert mondtam, hogy a Százszorszépbõl tudom, hogy vannak! NAgyon kedves volt, és olyan jó játékok vannak! Kép

Banita!
Szerintem a du. jobb lenne. Legalábbis nekünk! Kép De ha nagyon nem megy, a de. is jó.

GAbi!
Te milyen anyagot vettél a kendõnek?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket kivánunk mi is mindenkinek

Annamária és Bianka
hancsa

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?