Új privát üzeneted érkezett!

múlthéten = múlt héten :roll:

KépKép
lexus

Lexa!
Mi az, h vegszora?
Koszi, jol elvagyunk, toltogetjuk az apu nelkuli napjainkat :) Zsolti ilyenkor alszik, csak most es este tudok jonni, mert nem hagy szamitogephez ulni :roll: Ilyenkor meg alltalaban nincs nagy gyurodas :(
Most meg azon is tunodok, h mi lesz az oxfordi lakasunkkal :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Ijeszto, h ilyesmi megtortenhet, meg jo, h idejeben eszrevettek. Zsoltim nyakara a koldokzsinor haromszorosan ra volt tekeredve :shock: Pontosan emlekszem a jelenetre, amikor kibujt es nem ot lattam, hanem a dokinot, ahogyan nagy lendulettel harmat teker :shock: A kibocsajto pappiron is rajta van, de az egvilagon semmi gond nem lett. Azt hiszem ez is szerencse v gondviseles :roll:

bangham

Móni! Úgy éretettem, h pont most hiányoltalak :D
Örülök, h jól vagytok! Wow, nem is tudtam, h van Oxfordban lakásotok, de klassz!

Ma szinte semmi melóm nem volt! Ez mondjuk a mai hozzászólásaim számán is látszik asszem :D

KépKép
lexus

Jesszusom, Móni! :shock: Amúgy a barátnőmék sztorijához hozzátartozik, hogy a doki 3 vizsgálatott végzett el, és az első kettő után még úgy volt vele, h haza is engedi a csajszit. Aztán a 3.-on hála Istennek nem tetszett neki a szívhang! Mármint ezt úgy értem, h jó, h feltűnt neki, h baj van, mert bele se merek gondolni, h mi lett vna, ha ...

KépKép
lexus

Lexa!
Eljen a dologtalansag! :wink:

Sajnos nincs lakasunk csak berelunk egyet, mert a ferjecskem ott tolt eleg sok idot az evbol es mostanaban mar mi is. Illetve mar nem is tudom, mert az arviz arrafele jarkal, mi meg semmit nem tudunk rola. a tulajdonos sincs arrafele, csak a netrol halljuk meg latjuk, h a mi utcankban is nagy a viz. A temze partjan van.

bangham

Uhh, ez durva :shock: És nincs vki, akitől lehetne érdeklődni, h mégis most mi van? :?

KépKép
lexus

Valamiert nem szeretnek a nagy betuk... :roll:

Nalam meg az volt, h mikor bementem szulni nem is neztek ultrahangon, mert minden normalisnak tunt, szivhanggal sem volt semmi gond, a vajudas alatt vegig figyeltek. Igy utolag azt mondom, h jo, h nem csinaltak Uh-t, mert akkor csaszaroztak volna... :roll: Bar alegvaloszinubb az, h a vajudas alatt tekeredett fel neki

bangham

A legrosszabb az, h a ferjemmel is csak ugy kozvetetten kommunikalunk, lehet, h o mar tobbet tud, mint en :roll: Elvileg van ott egy huga a tulajdonosnak, gondolom o csak jelen van. Az utcabol kilakoltattak az embereket, meg jo, h nem voltunk ott :? Szerintem nem lesz olyan nagy gond. :roll:

bangham

A lényeg, h Zsoltika, és a barátnőmék kislánya is épségben megszületett! ;) Meg amúgy gondolom, ha lett vna UH, és ott kiderül vmi gáz, akkor biztos idegesebb leszel. A barátnőmék is csak akkor nyugodtak meg, amikor már a kezükben volt a baba!

KépKép
lexus

Na, akkor az klassz, ha nem lesz gond a házzal ;) De tök durva ez az árvíz! :shock: Meg h ki kell lakoltatni az embereket.. ez olyan szomorú sztem, szegények.. és kapnak vmi lakást meg támogatást? :roll:

KépKép
lexus

Azert ott jobban fel vannak keszulve mindenre mint nalunkfele, nem hiszem, h az utcara kerulnek az emberek. Bar ilyen arviz arrafele sem volt soha :roll:

De eleg rolunk, mi van veled? Mikor is kell menjel UH-ra?

bangham

Sziasztok!

vissza is ertem.

Igazabol meg nem latott semmit, csak azt, hogy teljesen beagyazodott es 13 mm nagysagu megvastagodott nyalkahartya van.
A petefeszeknel vannak sargatest csomok, amik jok.
Petezsak meg nem latszodott, csak az, hogy a beagyazodas befejezodott. :lol:

Tok furcsa, hogy ket het mulva meg mar lesz szivhang is.

Akkor kell visszamenni. :lol:
Azt mondta, hogy a szurkalassal ne foglalkozzak.

Magi
Vendég

Magi! Megmondtuk :D Örülök, h minden OK, de nem is számítottam másra!

Móni! Jövő héten pénteken megyek, pont egy hét múlva. Kicsit izgulok, de ahogy írtam, az állandó tünetek miatt tudom, h minden OK! :D

KépKép
lexus

Magi!
Örülök hogy minden oké!
Este jövök most indulunk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Érezzétek jól magatokat, várunk majd ;)

Én meg haza indulok, majd jövök!

KépKép
lexus

Sziasztok!
Másik topikba szoktam irogatni, csak ma olvasgattam a "szomszédokat" és így én is izgultam Érted Magika!

Azért írok, hogy megnyugtassalak, nekem a kisfiammal is és most is pont 4-5 hetes korban olyan komoly hasszurkálásaim volotak, hogy már azon gondolkodtam, hogy fájdalomcsillapítót kérek. A fiammal külön agyrémet kaptak tőlem, mert még az akkor még működő ingyenes kismama-segélyvonalat is felhívtam, meg állandóan ezzel zaklattam a dokimat és a kollégáit... Merthogy én csacsi azt hittem, azért szúr kicsit oldalt, mert mondjuk a petevezetőbe ágyazódott be :oops: . Mígnem egyszer végre egy hozzáértő felvilágosított :idea: hogy csak a méh természetes növekedése miatti méhszalag-feszülés jelentkezik így. :wink: :roll:

Lexa!! Szia!!!!!! :P
Hogy bírod a meleget? Neked nem durvul be a rosszulléted ilyenkor? Nekem a nagy hőség idején olyan rosszulléteim voltak, hogy be kellett vigyen a családom a Szent Imrébe a sürgősségire... Azért ez gáz :? Most megint nagyon betesz az idő. Neked nem befolyásolja a hányingert?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Megjötteeem :D

Sziiiia Mpatr!! A meleget elég szarul viselem sajna én is :? Nekem leesik tőle a vérnyomásom is elég drasztikusan (a múltkor ilyen 80/55 körüli értékeket mértem, egy 103-as pulzus kíséretében, fincsi volt), és ettől is hányingerem lesz. Ezen kívül már a kocsiban is rosszul vagyok, folyton lehúzott ablakkal száguldozok, h legyen levegőm, és munkába menet meg jövet mindig elfogyasztok egy fél literes vizet is - legalább a folyadék az megvan!
Bementetek a kh-ba??? :o Jesszus anyám! Annyira hányingered volt, vagy neked is a vérnyomásod, vagy vmi más? Jájj, remélem, több ilyen nem lesz!!!

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Betti erezd jol magad!
Megerdemelsz egy kis szorakozast. :lol:

Lexa!
Koszonom, hogy velem izgultal. Igazan sokat jelent ez nekem.

mpatr!
Koszonom, hogy te is izgultal.
Hat nem tudom, hogy mi lehet a szurkalas, azota nem volt.
Koszonom, hogy segitesz a tapasztalataiddal.
Ez most sokat segitett es megnyugtatott egy kicsi.

Lanyok!
Kuldjetek erot, hogy ne mondjam el a ferjemnek hetvegen a dolgot es birjam ki jovohet csutortokig.
Annyira, de annyira nehez, hogy azt el sem tudom mondani.

Magi
Vendég

Most tök büszke vagyok magamra! Elmosogattam, betettem egy adag ruhát a mosógépbe, összerakodtam a szobában, és még le is zuhanyoztam! :D Amúgy szarul vagyok, émelygek, és nem nagyon akar használni semmi se :(

Magi! Jaj ne hülyéskedj, teljesen természetes, h együtt izgulunk a másiért - ti is ezt tettétek felém azt hiszem ;) Tényleg nagyon örülök, h minden OK, és tuti nincsen gáz, sztem is csak a méhszalagok nyúltak!

KépKép
lexus

Sziasztok!
magi!
Én is nagyon izgultam érted!
Nagyon jól éreztük magunkat szuper volt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Kicsit részletesebben ;)

KépKép
lexus

Rengeteg kézművest megnéztünk ki is lehetett próbálni volt gyerekszínház a Réka végig táncolta ha zenéltek nagyon élvezte!
nem lehet elmondani egyszer nézzétek meg ez egy életforma amit ők élnek a kézművesek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Magika örülök hogy nincs semmi gon. Nekem is voltak ilyen szúrkálások, és ez tényleg attól van hogy a méh elkezd növekedni, és a méhszalagok húzódnak. Nyugodtan vehetsz be magne B6-ot én is azt szedtem erre, és elmult tőle.

Ma kaptam egy jó hírt, hogy megszületett Angliában a barátnőm kislánya, 3 héttel előbb. 2740 g és 48 cm, jól vannak. Úgy örülök nekik:)

Én Rékával március 10-re voltam kíírva, aztán persze túlhordtam, 14 este mentem ctg-re és akkor a lelkem iszonyatos mozgásban volt, annyira ficánkolt hogy a szokásos 20 perc helyett, majdnem egy órát csinálták. aztán másnap kellett volna befeküdnöm indításra, de hajnalban megindult magától. Aztán mikor 3 óra vajúdás után megszületett akkor derült ki hogy a nyakára, derekára és a vállára volt tekeredve a zsinor. Az előző uh-on még nem volt semmi. De azt mondta a dokim hogy ha indította volna, akkor lett volna uh, és akkor látta volna mi a helyzet, nem is engedte volna a sima szülést. Az volt a szerencse hogy hosszú volt a zsinor, és kitudott bújni. Ehhez még az is hozzá járult, hogy kicsi buksija mellett volt a keze és bújt ki. Hála semmi gond nem volt vele.
Norbi fiamnak meg a 3 x volt a nyakára tekeredve, de vele sem volt semmi gond.

Én tegnap éjjel nagyon rosszul aludtam, még éjjel 2-kor fent voltam. Ma nappal újra elő jött a nagy álomkór. Remélem éjjel majd jobban alszom.
Holnap reggel még vissza megyünk a gyerekekkel Balcsira, hétfőn jövünk haza. Így majd onnan fogunk jelentkezni.
Ma találkoztunk az építés tervezővel, nagyon jó házat tervezett. Nem sokára kész is lesz a tervekkel, és akkor be lehet adni.

Na veszek egy jó kis fürdőt, már hiányzik. A szállodában csak zuhanyzó van.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Hééé, mi ez az oltári nagy pangás??? Nem gondoltam volna, h fél 12-kor én fogom nyitni a napot! Tessék jönni írni!!!

Tegnap mgint nem tudtam aludni.. és csináltam egy blogot :D Úgy gondoltam, h minden nap írok bele. Már van is benne bejegyzés. Itt a címe: http://torpicsek.freeblog.hu
Remélem, ránéztek majd néha :D

KépKép
lexus

Közben rájöttem, h hétvége van :D, és akkor biztos ezért van a pangás. De akkor is tessék jönni! Vannak programok?

KépKép
lexus

Sziasztok!

Magika!

Örülök, hogy minden rendben van, kitartás, hogy ne mond meg párodnak hétvégén! (én nem bírnám ki, mi Petivel is együtt csináltuk a tesztet :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hoool vagytok??? :( Tessék írni!!!

KépKép
lexus

Sziasztok

csak életjel hogy megvagyok!Bár lehet hogy szerdáig még az idegosztályon kötök ki! :roll:

Egyébként megvagyunk,csavargunk,ma is pl a Velencei tónál voltunk.

Lexa
Látom megjöttél! :lol: :lol: :lol:
már hiányoztál! :wink:
Majd visszaolvasok hogy kivel mi volt! :D

Magi
hogy vagy?
hogy bírod?
Valami tünet?
Drukk, hogy apának ne mondd el!kibírtad?
Örülök a jó híreknek! :D

Többieknek is Kép

edoci

Sziasztok!
Én is vagyok gondolatban veletek mert vendégeink vannak!
Kivel mi újság?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edóciii! Már hiányoltalak! :D Velencei tó? Dessszuper!! Tökjótökjó! Mééér akarsz az idegosztályon kikötni? :shock: Sztem inkább maradj itt velünk 8) Miccólsz?
Amúgy babagyártás téren mizu?

Betti! Nya, csak h te is jelenteztél! Hogy bírjátok a vendégeket? Én nap végére mindig totál KO vagyok, ha nálunk vannak. És holnap jönnek. Így is mindig be akarok aludni..

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

En is itt vagyok.

Delelott foztem, delutan eskuvon voltunk, utana meg vendegek jottek.
Zolit elvittek anyosomek Balatonra egy het mulva jonnek vissza.
Mar most hianyzik.

Lexa!
Itt vagyok en is. :lol:

Edoci!
Nem irigyellek. :shock: :shock:
Kuldok neked sok + energiat.
Nekem a szokasos tuneteim vannak.
Almos vagyok.
Rosszulleteim nincsenek.

Betti!
Hogy vagy?
Vegul megjott, vagy csak barna volt?

Viki!
Igen nagyon nehez, hogy ne mondjam el.

Lanyok!
Apanak meg nem mondtam el.
Mai napot kibirtam. :lol: :lol:
Meg a holnapit kell kibirni.
Ja kepzeljetek hitam 1 kg-ot.
Pedig nincs etvagyam es nem is eszem. :cry: :cry: :cry:
Tisztara kivagyok.
Nem akarok megint 30 kg-ot hizni a terhesseg alatt.

Szoval most elmegyek vasarolni es zoldet fogok enni pipivel.
Na meg kicsi kaloria tartalmu eteleket.

Magi
Vendég

Magi! Na, hajrá holnap, gyorsan elmegy, tuti kibírod ;) Amúgy én asszem arról lemaradtam, h miért nem tudhatja meg a párod hétfő előt, visszaolvasni meg még lusta vtam :oops: Vki felvilágosítana? :D

KépKép
lexus

khmmmm, előt = előtt

KépKép
lexus

Lexa!

Gyorsan leirom, mert megyunk moziba.

szoval csutortokon lesz a ferjem 30 eves.
Megkertem, hogy jojjon haza idoben, es keszulok neki ezzel a meglepivel.

Rendeltem neki haztetos kemenyes mesetortat, amire szamos marcipan golyat teszek.
Van egy nagy muanyag golyank a kertito mellett, aminek a csorere rongyot kotok es Zoli babajat teszem majd bele.
Ja es felveszem megvasarolt kismama polot a ket kicsi tappanccal.
Vettem szep tesztet, amit majd aznap reggel lepisilek es dobozba kapja majd meg.

Szoval mindez majd kint a medence mellett vacsi kozben. Korbe fakjakkal.

Majd elotte csinalok fotot mindenrol es megosztom veletek is.
Csak ki kell addig birni, hogy ne mondjam el.

Szoval tessek osztonozni, hogy ne mondjam el, mert annyira nehez.
Ja es vettem meg par honapja egy nagyon szep kis hofeher cipocsket nagyon pici, mert csak 7 cm, mint Zolie volt.
gondolotam azt is becsomizom es megkapja dobozkaba.

Szerintem ez szep ajandek lesz 30. szulinapra nem?

Magi
Vendég

Magi! Akkor ha ezek után elmondod, én nem tudom mit csinálok veled!!! Ez valami hihetetlenül gyönyörű, én a drága hormonjaimnak hála meg is könnyeztem. Ez vmi eszméletlenül jó ötlet! És sem a 30., sem az akárhányadik szülinapjára nem kaphatna szebb ajándékot!

KépKép
lexus

Haza ertunk a mozibol.

Lexa!
Orulok, hogy tetszik az otlet.

Na megyek aludni, mert hulla vagyok.
Amugy mikor bementunk a tescoba nozi utan majdnem el*anytam magam. Bocsanat a kifejezesert.
Ja es nem szeretem a pattogatott kukoricat, pedig nemregen szerettem. :lol:
Ja es ugy fajnak a melleim megint, hogy majd meg halok.

Jo ejt!

Magi
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Ma reggel is csinaltam egy tesztet, mert volt itthon meg.

Ez az eredmenye: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Magi
Vendég

Lanyok!

Ki mit csinal ma?

Hozzank jon asztalos es redonyos.
Ma estere lesz minden hol redonyunk. :lol:

Mindjart megye fol a tetoterbe pakolni, mert irdatlan kupi van fent.

Utana a jovoheten levo kerti bulira hozom majd le a cuccokat, megnezem mi van es mi nincs hozza.

Majd ami nincs elmegyek megvenni.

Azert remelem majd jottok irni, mert neha benezek.

Magi
Vendég

MAgika! Nked aztán van érzéked a dramaturgiához!!!! Szerintem kösd le azzal magadat, hogy minden apróságot (biztos van még) kitalálsz a nagy mesélőnapra. Szerinted hogy fog reagálni? Mióta terveztétek a csöppet? :D :D

Lexa! Rajtam mosolygott a dokim 6 és fél hetesen, ha már ennyire sz..rul vagyok, mi lesz ezután? Merthogy a hormonszint csak nőttön nő... Mostanra már van olyan nap, amit csak szeretnék, ha eltelne, mert akkor meint egy nappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy elmúlik. Szerencse, hogy Gordonnal ENNYIRE nem voltam rosszul, mert nem lenne kistesó... Eddig legjobban a homeopátiás Cocculine vált be és a Basica nevű por, ami csökkenti a szervezet savasságát. Ezek NÉHA segítenek, a többi praktika nálam semmit sem ért... Bopcsi, ezért is nem mindig írok, mert jóformán más témám nincs is, de talán érthető, ha a nap teljes egészét az alváson kívül erőteljes émelygéssel, időnkénti hányással töltöm. :cry:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Halihó!

Magi! Akartam neked írni tegnap este, h jó mozizást, de kiment a fejemből! Úh akkor remélem, jól éreztétek magatokat! Mit néztetek? Mi ma megyünk, a vendégeinkkel együtt, akik egyébként 2-re jönnek, és eddig szórakoztam a házzal, h normálisan fessen, mire megjönnek!

Mpatr! Nagyon sajnálom, h ennyire szarul vagy! :( Remélem, ha előbb nem, akkor a 12. héttel elmúlik! Ami azért annyira messze már nincs! ;) Aztán gyere majd közénk gyorsan!! Jobbulást!

Puszi

KépKép
lexus

Lemondták a vendégek sálálálááá!!! :lol: Mondjuk egy csomót pakoltam meg takarítottam meg mittudomén, de legakább most ragyog a ház, és nem kell különböző problémákon izgulnom!

Na, ettől mi még este megyünk moziba, rábeszéltem apát! :mrgreen:

KépKép
lexus

Wow, haladó felhasználó lettem 8)

KépKép
lexus

Lexa!

Nalunk rakjak a redonyoket.
Rajottem, hogy ha nem fogok dolgozni irok egy konyvet.
Ha nem talalok kiadod sajat koltsegemen kiadom. :lol:

A cime GONDOLKODJUNK lesz.

A Magyar Segedmunkasok IQ-jarol fog szolni.

Gondolhatod, hogy kette all a hajam toluk.

Magi
Vendég

Magi! Ez nagyon tetszik :lol: Ugye majd kapunk egy-egy dedikált díszpéldányt belőle? :lol: :lol:
Nagyon pocsékok? :?

KépKép
lexus

Amit csinalnak az jo nincs vele gond.
Csak ahogy csinaljak.

Mondhatni ugy nagyobb a kar, mint a haszon. :shock:

Magi
Vendég

Höh :shock: De legalább lesz redőnyötök! Ez kicsit vígasztaló, nem? ;)
Nálaunk amikor csinálták anno, akkor csak Tibi volt itthon.. én a bnőimmel vásárolgattam :roll: :mrgreen:

KépKép
lexus

nem nálaunk, hanem nálunk :roll:

KépKép
lexus

Sziasztok!
Elmentek a vendégek!
Kivel mi újság?
Nagyon eltünt mindenki! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép