Blongyika és Lefead
Én is Hajdú Krisztinánál voltam, nekem sajnos ingyen volt a vizsgálat
Ha javasolhatom a Szabolcs utcába ne menjetek hozzá, amennyiben máshol is rendel inkább azt a helyet válasszátok, mert ez egy hányadék hely. Egyébként a dokinéni nagyon kedves és alapos!!! volt velem, bár igaz nálunk baj is volt.
Konkri
Mi újság telefon ügyben? szerinetm mondd meg őszintén, hogy Te nem szeretted volna ezt a telefont. Van egy ún zsiráf kommunikáció, ami azt javaolsja, hogy úgy lehet konfliktus menetesen kommunikálni, ha nem a másik hibáiról beszélsz, hanem arról, ami neked személy szerint nem jó. Tehát: Szívem tudom, hogy szerettél volna örömet szerezni, de én inkább másra költöttem volna ezt a pénzt. Kérlek, legközelebb beszéld meg velem az XY értékű döntéseket. és köszönd is meg avégén, ezzel kimondatlanul nyugtázod, hogy szerinted képes volt arra, hogy felfogja amit mondani akartál
Ja és pasi, sose várd, hogy kitalálja mi a jó neked
Főzés
Hát én is elég sz@rul állok, mi több a barátnőmnek jövő héten lesz a lánybúcsúja, és a jó fej tesója kitalálta, hogy írjunk neki kézzel szalácskönyvet. Hát ez nagyon édi, de én mi a sz@rt írjak bele? Végy egy pénztárcát, meg egy kocsikulcsot, és menj le a legközelebbi sparba, és végy gyümölcsöt, kenyeret, stb... Ha meleg kaját akarsz enni, akkor meg állj be a Kentakifrájdcsikkenbe???? Na szóval majd beleírok egy madártej receptet, tiszta égő lesz
vagy a rántott hús jobb lenne? bundás kenyér? na jó elég a viccből.
Tegnap voltam a dokinál, ma reggel vettek vért. Most egyik szemem sír, a másik meg nevet. A vérerdményem szuper: 700 ezerről 2.500 ra csökkent a hormon, ami várakozásokon felül jó (a doki 10 ezer körüli értékben reménykedett) szóval ez a jó hír, a rossz pedig az, hogy ennek a genya betegségnek van lappangási ideje, ami azt jelenti, hogy fél éven belül, bármikor kiújulhat, így csak fél év tiszta leletek után lehet újra babát gyártani. Ez optimális esetben is február, amire Ti már rég szoptatni fogtok
Amúgy édi volt a doki (ez most a dokim apja volt, aki főorvos), ,ert közölte, hogy amikor szexelhetünk majd, csak DUPPLA GUMIBAN LEHET
addig meg nézzünk szexfilmet
Majdnem besz@rtunk a röhögéstől (és ez a pasi van vagy 60 éves!) Szóval ritka jó fej az egész family, jó hogy nem ortopédusnak mentek, kárba menne a humoruk
Blongyika
A jó orvos választás nagyon fontos, ezt főleg a műtét óta tudom. Azóta valami nagyon furcsa és erős kötelék fűz az orvosomhoz. Nagyon nagy a bizalmam benne, és olyan mintha családtag lenne. Végülis turkál a nunimban
az unokatesóimmal maximum kétszer ebédelek együtt egy évben, és megfutjuk a kötelező udvariassági köröket, oszt slussz. Akkor egy olyan ember, aki jobban ismer belülről, mit apjuk, vagy akár én magam az mi lenne, ha nem rokony
Szóval gratulálok a dokihoz, és nagyon örülök, így döntöttél.
Üdv a cspataban Bama
A nőgyógyászaton kívül nagyon irigyellek, hogy ott élhetsz. Mi olaszoba szeretünk a leginkább nyaralni menni, mert imádjuk azt a kultúrát. Ha végre meggyógyulok, irány Nápoly
Szeptemberben ugye jó meleg még a levegő és a tenger????
Lányok klassz, hogy nő a pocakotok. Mielőbbi gatyarepedést mindenkinek