Sziasztok
Jenni
én inkább pince bogár vagyok, ok hogy süt a nap, csak engem inkább néha árnyékolhatna egy kis felhő
olyan jól esne, útálom a tüző napot és a 25 fok feletti meleget (főleg ha tartós)
Önbizalom-tehetség: nem te vagy sajna egyedül így, mert én sem vagyok semmiben sem tehetséges, legalábbis szerintem nincs olyan dolog amire azt tudnám mondani hogy igen ezt jól tudom, így aztán igazán önbizalmam sincs, vagyis annyi van, hogy itthon megcsinálok ill. nekikezdek dolgoknak, de másnak nem csinálnám meg, illetve nem is állnék neki, mert valszeg nem sikerülne.
Gyerek
tuti lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bella
akkor holnap megtudjátok a párod eredményét is?
Nagyon szorítok!!!!! Majd írd meg hogy mi lett!
Mi igazán nyaralni már évek óta nem voltunk, nálunk a nyaralás mikor a szüleimhez megyünk 1 hétre, na de ügye ez nem úgy telik el, mint amikor vad idegen helyre megy az ember nyaralni!
Majd egyszer megyünk a 2 gyerkőccel! Végülis párszor velük tuti, mert megmondtam itthon hogy ha már elég érettek lesznek, vagyis min. 6-7 évesek el szeretném őket vinni Erdélybe egy kisebb kőrútra, + ügye a Balatont megmutatni nekik 1x 2x. Aztán pedig majd ahogy az anyagiak engedik. Úgyhogy addig maradnak a szüleim, amíg Egomba nem költöznek. Mert ügye akkor már hozzájuk sem mehetünk majd
, de az már jó lesz ha itt lesznek, mi legalábbis kicsit szabadabbak leszünk! Lesznek kik vigyázzanak a lurkókra.
Bocs hogy hosszúra sikerültem!
Sziasztok
Erika