Új privát üzeneted érkezett!

Én nagyon fázos vagyok de mikor terhes voltam itthon 18 foknál több nem lehetett mert akkor már nyitottam az ablakot gondoljátok télen apa nagy pulcsiba nézte a tévét én meg pólóba szaladgáltam
Akkor a munkahelyemen a hőfürdő miatt volt hogy 36 fokban dolgoztunk de most már van klíma!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Magi! Sztem ne legyen rossz érzésed amiatt, h nem mondtad meg a főnöködnek, h babát vársz. Amikor majd kiderül, és ő is megtudja, akkor megmondod, h még nagyon friss volt az élmény, és nem akartad elkiabálni! Tuti megérti ;)

Betti! Én is fázós vagyok, most éjszaka is megfagyni készültem :shock:, úgyhogy a továbbiakra nézve, pl. télen mondjuk örülni fogok neki, ha majd a pocak miatt melegem lesz!

Megyek kávézni, 2 órát aludtam összesen.

KépKép
lexus

Akkor ezzel nem vagyok egyedul.
De olyan gaz, mert en eszre sem veszem a tuneteim, ugymond egy idegen vagy aki nem olyan kozeli az meg igen.

A legborzasztobb, hogy a ferjemenek sem tunik fel semmi, bar O ejjel jon haza mindig.
Hetveget kell kibirni valahogy.
Utana mar siman megy minden.

Ja es hetfon megyunk az Ugyessegre szembesitesre.
Meg azt kell kibirni.

Magi
Vendég

Lexa!

Miert csak ket orat aludtal?

Magi
Vendég

Magi!
Mi ez a szembesítés?
Lexa!
Végre itt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Van nekünk egy édes szomszédunk, aki vmi bulit tartott :x És nem hatotta meg, h kiszóltam neki, sőt, az se, h az éjszaka közepén átcsörtettem, h legyen kedves így hajnali 3 tájt kicsit lejjebb csavarni a volume-t :x Ha kicsit jobban felidegesít, lehet, ráküldöm a rendőröket :twisted: :lol: Reggel persze roppant kedves volt, én meg igyekeztem levegőnek nézni :roll:

KépKép
lexus

Feljelentettem egy rendort es most lesz a szembesites, pontosan nem tudom mi lesz.

Szerintem ossze engednek minket, hogy megbeszeljuk a dolgokat, hogy is volt, illetve talan ebbol kiderul, hogy mi is tortent, mert en alitok valamit a ferjemmel, gondolom O meg tagad.

Magi
Vendég

Lexa!

Nem irigyellek.

Magi
Vendég

magi!
a lényeg hogy a ti érdeketekben ne izgulj!
Meg lehet tudni mi volt a gond?

Lexa!
Francba az ilyen szomszédokkal! :twisted:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mi történt? :shock: :oops: Ha azt mondod, h semmi közöm hozzá, megértem, meg aztán nem is vagyok biztos benne, h ez egy ilyen fórumra tartozik ;)

KépKép
lexus

Amúgy a szomszédok sztem kicsit már be is vtak csípve.. mondjuk ez baromira nem hat ám meg!

Ja, Betti! Neked akartam még írni a legelején, h nem kell stresszelni, és csak hajrá-hajrá babaproject!! Nem fog közbejönni semmi sem!

KépKép
lexus

Lexa!
Tudod olyan fura érzés 2év 5 hónap után újra dolgozni.Főleg az én szakmámban ahol emberek elé ki kell állni és határozottnak és rutinosnak kell lenni!Nem elpirulni stb.Jobb -balt tükörbediktálni!Szóval ezért félek változtak a kezelési protokollok.És a betegek és kollégák ugyanazt várják el mintha el sem mentél volna!
És ami a legnehezebb a Rékát itthon hagyni nem látni mit csinál nem érezni azt ahogy hozzámbújik csak gondolni rá!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Telen hetvegen mentunk haza este 10-kor.
Utolert az uton, mert a 60-as tablanal betartottam a 60-at.

Ramjott es fillogott meg minden, de civil autoval. Egy toyota volt sotetitett uvegekkel. De hu*e volt, mert nem volt senki az uton meg is elozhetett volna.

Szoval jobbra akartam kanyarodni, de annyira rajtam jott, ha fekezek belem jon.
Erre oda leptem a fekre, hogy villanjon a feklampa es lemaradjon. Persze erre bepipult O is lekanyarodott jobbra es vegig le akart szoritani az utrol minket, hogy megalljunk.
De en nem alltam meg, mert ki tudta, hogy kicsoda es ejjel tuti leut a sotet kihalt 51-es uton.
Felhivtam a 112-ot szerencsere mert az ott folytatott beszelgetest kikertek es minket igazol.
Szoval elmentunk az autoval valahogy a rendorseg ele, ahol lakunk addig kovetett es le akart szoritani. Majd mikor megalltunk, O is megallt es egy rendor szallt ki a kocsibol.
uvoltott meg minden kerte a papirokat, en meg mondtam csak ha igazolvanyt ad. Nem adott en sem adtam papirokat.
A ferjem tobbszor raszolt, hogy mit kepzel, hogy beszel.
Na vege az volt, hogy megsertodott es elment.
De en felirtam a rendszamat es feljelentettem.

De tipikus hu*e rendor, mert magyarazta, hogy mutatta a karjan levo cimket este 10 utan sotetitett toyotabol es mi nem altunk meg.
Az ugyesz azon imatkozott, mikor mondtam neki, hogy ne neki kelljen kihallgatni, mert nem fogja kibirni rohoges nelkul.
Hogy lehet valaki ennyire hu*e.

Roviden ennyi.

Magi
Vendég

Magi!
Tipikusan hatalmat adtak a kezembe de észt nem!És élek vele!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hat most emberere talalt, mert ugy felhuzott, hogy a gyerek elott ordibalt es hogy veszelyeztette az egeszsegunket, hogy nem hagyom annyiban.

Magi
Vendég

Lanyok!

Felhivtam az orvosom, mert megin szur a hasam.
Szoval fel kettore megyek most hozza.

Innen kiszaladok 1- 2 orara aztan jovok vissza es igy 5-ig dolgozom ma.

Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi gond.

Magi
Vendég

Magi!
Csak ne idegeskedj rajta azt hiszem egyértelmű a helyzet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Nem semmi ez a faszi :x És azt is meg tudja magyarázni, h miért akart titeket végig leszorítani az útról? Hogy milyen emberek vannak bakker...
Drukk a dokihoz, de biztos nem lesz gáz!

Betti! Persze, megértem a félelmeidet a munka újrakezdésével kapcsolatban, de próbálj megnyugodni! Lehet, h sokkal zökkenőmentesebben fog menni minden, mint azt gondoltad volna! ;)

KépKép
lexus

Betti!

Egyetertek Lexa-va.

Csajok ugy izgulok!

Magi
Vendég

magi!
Miért izgulsz?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Nyugi, nem kell idegeskedni, minden OK! Sztem lehet, h pont a stresszeléstől szurkál a hasad. Úh nagylevegőőő, tessék ellazulni! ;) És nem idegeskedni!!!

KépKép
lexus

azert is izgulok, hogy minden ok legyen.
meg azert is, mert most lathatom a sajat szememmel. :lol:

A hasam mar szerda ota szurkal, csak mostmar szinte egesz nap.
Ja es reggel volt egy olyan eros kemenyedesem, amire felebredtem es ez tokre nemnormalis.

Na mindegy.

Mond majd valamit az orvos es meglatjuk.

Mar kertem itt a melohelyen Cd-t ha csinal ultrahangot ravegye.
:lol:

Szoval azert szoritsatok.
1,5 ora mulva indulok.

Magi
Vendég

Nagyon szorítunk és ha elmúlik ez a teher szerintem a pocakos is helyrejön!
Dokihoz nem mész el elöbb?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Én is azt gondolom, amit Betti. Lehet, h nem is érzed, h stresszes, ideges vagy - de közben így van, és ezért keményedik meg szurkál a poci. Na de mi csak találgatni tudunk, konkrétat és valódit majd a doki mond, viszont én tartom magam ahhoz, h nincs semmi gáz! ;) Drukk azért!

KépKép
lexus

Betti, lexa!

Koszonom a batoritast.
A dokihoz megyek es tuti csinal ultrahangot.
Azert az illene megneznie, hogy a helyen van e vagy mehen kivuli?

Szerintem stressz nincs csak tulhajtom magam.

Mert hat ugye munka, gyerek, haztartas, eddig a suli, a fogyi.

Szabin nem voltunk, szoval szerintem tulvallaltam magam mostanaban.

Most ennek a bojtjet erzem.

De mostmar kicsit pihenek is.
Hetvegen nem vagyok hajlando sehova sem menni, csak pihenni.

Jovo heten penteken szabin leszek. :lol:
Igaz hetvegen buli, de jon a takcsineni egesz nap nalunk lesz es megcsinal mindent amit kerek, a kajatol kezdve a kertig mindent.
Szoval nem nagyon kell majd dolgoznom.

Csak rossz, hogy ezeket nem tudom megosztani a ferjemmel jovohet csutortokig.

Komolyan mondom tegnap mar majdnem elmondtam neki.
Csak azert nem mert kiment a szobabol, mire vissza jott megnyugodtam.

Magi
Vendég

Magi!
Most esett le dokihoz mész? :oops:
Utánna tudsz jönni az infókkal?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Persze jovok!

Emiatt 5-ig dolgozom! :cry:

Magi
Vendég

1 ora mulva indulok!

Magi
Vendég

Nagyon izgulok és várlak vissza!
DE NEM lESZ semmi baj! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Koszi! :wink:

Magi
Vendég

1 óra már nem sok ;) Amúgy átérzem a helyzetet, csomószor vtam már én is 5-ig bent :?

KépKép
lexus

Magi!
akkor várlak vissza !

lexa!
Hányingerrel hogy állsz ma?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Köszi a kérdést, eddig csak reggel volt, de ahhoz már hozzá vagyok szokva, és keksszel orvosoltam a problémát ;)

KépKép
lexus

Csajok!

MAr csak 30 perc!

Magi
Vendég

Szerinted mikor érsz vissza?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Az a forgalomtol fugg.

A Klinikaknal dolgozom es a Margit hid Budai oldalahoz megyek fel kettore.

Gondoltam fel egykor elindulok egy ora tuti eleg.

Magi
Vendég

Szerintem fel haromra itt is leszek legkesobb.

Magi
Vendég

Szerintem fel haromra itt is leszek legkesobb.

Magi
Vendég

Na lanyok!

Megyek lassan!

elmegyek pisilni es elkeszulok, majd indulok.

Jelentkezem, ha visszaertem.

Magi
Vendég

Magi! Nagy drukk!!! De tuti nincs gáz! Nagyon várunk a hírekkel!

Pusz

KépKép
lexus

Szia!
Vigyázz az uton!
Én elviszem aludni a Rékát és vasalás alatt jövök!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jó alvást Rékának, neked meg jó altatást! ;)

Jáj, vasalnom nekem is kell majd otthon.. :?

KépKép
lexus

Most hívott apa este elmegyünk a Művészetek völgyébe (Kapolcs)
De jó!
Vagyis délután!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Wow, Betti, ez jól hangzik! :D Majd kérünk beszámolót!

KépKép
lexus

Egyébként a többiek hol vannak? Lemaradtam vmiről? :roll: Azt tudom, h Legoék nyaralnak, de Edóci, Móni, Gabi, Viki?

KépKép
lexus

Sziasztok!

A tegnap a net nem engedett be :( :evil: A legrosszabb az volt (azon kivul, h nem olvashattalak), h anyosomnak nevnapja volt, en meg nem tudtam felhivni, pedig o nagyon erzekeny az ilyesmire :? (Skype-on szoktam hivni) Aztan ma reggel sikerult.

Lexa!
Udv ujra kozottunk! Hianyoztal :wink:

Betti!
Ne stresszeld mar azon magad, h stresszes leszel! :o Eleg ha majd akkor (nem leszel az)! :wink: :lol:
Jo kiruccanast! :)

Magi!
Varjuk a hireket!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lexa!
Itt vagyok! :wink:

bangham

Nekem is nagyon melegem volt vegig a terhesseg alatt. Volt is gond emiatt, mert apa viszont betegesen fazos, igy en fulladoztam, o meg didergett ha egy helyen voltunk :? :shock: El sem tudom kepzelni, h mi lett volna, ha nyaron vagyok nagy pocakos :roll: Most is igyekeznem kell, h nehogy ugy tortenjen.... :?

bangham

Móni! Végszóra ;) Mi van veletek? Anyósodnak utólag is boldog névnapot!
Köszi, ti is hiányoztatok! :)

KépKép
lexus

Én nyáron nem leszek nagy pocakos :D Még ;)

Erről jut eszembe.. amikor anyunál voltam, többször is megmértük, h hány fok van félárnyékban. Namármost.. amit egyszer mutatott a hőmérő.. 56 fok volt!!! Ezzzt vajon hogy bírták azok, akik már nagy pocakkal rendelkeztek?

És megszült egy barátnőm a múlthéten. Augusztus vmikorra lett vna kiírva, ill. akkorra volt, de meg kellett császározni, mert gáz volt a baba szívhangjával. A szülőszobán meg kiderült, h rá volt tekeredve a köldökzsinór a kis drágára :( Mi lett volna, ha ez később derül ki?!

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?