Sziasztok!
Ma olyan rossz napom volt, egész nap fájt a fejem, ahogy tegnap is. A hasam is fájdogált, keményedések, szúrkálások voltak. Nagyon remélem, hogy ez már a méhszáj nyílását is jelzi.
Mona! A többiek már sok tanácsot adtak a vaterával kapcsolatban. Többet már én sem tudok mondani.
De hordozó-témát nagyon körbejártuk, úgyhogy ha mondasz márkát vagy küldesz címet, megnézem. Mi olyat vettünk, amit újszülött kortól lehet használni, és sokáig lehet benne a babó, mert vízszintes.
Huni! Régebben én sem észleltem a fájásokat (ami fura volt, mert sokkal többet jelzett a gép, mint mostanság), de mostmár bizony szoktam!
MiniLiza! Nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Gondoltam Rád múltkor is, amikor mentem a Női Klinikára Szegeden. Hamarosan együtt lesztek!
Ágnesgoboly! Ha valami fertőzésed van, akkor még lesz idő kikezelni! Bár azért mihamarabb megvan, annál jobb! Én még mindig izgulok emiatt. Csak hétfőn vetetem le újra a kenetet, és szülés előtt jó lenne, ha megjönne az eredmény...
Horvviki! Ez a 80-100 nagyon durva! Hát, hova jutunk már...
Én is magánrendelésre járok, de én max 50-re gondoltam... többre tuti nem...
Márkanyuka! Már kérdeztem, de biztos nem láttad a sok hozzászólás között... Én is szegedi voltam, és ott szülök, most tűnt fel hogy Te is. Kihez jársz és hol szülsz majd?
Nora80! Nekem is sokszor van gond a gyomrommal, sajnos ez előfordul. Gyümölcs és gyümölcs, nekem az jót szokott tenni.
Sziszike! Én is ezt a két kérdést utálom legjobban...Főleg, ha ugyanaz az ember teszi fel kb. hetente...