Új privát üzeneted érkezett!

bocs nem a 366. héttől :lol: hanem a 36. héttől.

gabi
lgabi1

Edoci!

Jelenleg semmi tunet.
En eddig is mindig faradt voltam, szoval ez nem ujdonsag.
Inkabb ami furi, hogy delutanonkent olyan rossz a kozerzetem.

Nem tudom, hogy mikor kene kezdodnie a rosszulleteknek, mert nem emlekszem Zolinal mikor kezdodott.
mondjuk vele nem hanytam, csak rosszul voltam.

Magi
Vendég

Lanyok!

Most idnulok haza es kozbe beugrom a tortat megrendelni.
Este majd jovok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi!
Nagyon nagyon orulok neked es tovabb drukkolok, h minden rendben legyen az elso Uh-n is! :wink: Tenyleg nagyon gyorsak vagyunk, szerintem ez a forumozas felgyorsitja a folyamatot. :lol: Most mar csak nekunk kell belehuzni Gabi, Edoci, Betti, Viky!
nekem Zsoltinal csak ugy az 5-6. hettol kezdodtek a rosszulletek, addig nem ereztem semmit. :o Ugyhogy szerintem orulj annak, h nincsenek v legalabbis nem veszelyesek... 8)
Alig varom, h elmeseld milyen volt apaval. Ennel jobban ki sem lehetett volna talalni :wink: :lol:

A malnateat en is elkezdtem inni cickafarkkal egyutt.
Gabi!
En is ittam a teat akkor is es tenyleg jo volt. :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Edoci!
Remelem eddig mar "rendezodott" a napod :) Nem lehet konnyu ez az edesseg tema sem, mi meg nem adunk Zsoltinak egyaltalan, illetve csak hazi keszitesut. De mar nagyon nehez harcolni, a poen az, h nem ZSoltival, hanem a kornyezetevel. (mig odafigyelnek mindenki megkinalja mindenfelevel uton-utfelen, utoljara egy uditos cumit vettem ki a szajabol es a masik gyerek szulei meg meg voltak sertodve :shock: :o ) Az unokatesoja meg edessegen el, de ettol meg egyutt kell jatszanak :?

bangham

Betti!
Mit mutat a mikroszkopod?

bangham

Csak gyors bekukuccs,mert nemsoká indulok a vonathoz a vendégekért.Úgyhogy mostantól egy hétig nem tudom hogyan fogok jelentkezni,remélem azért majd napi 1-szer be tudok lesni!
Addig is csóközön mindenkinek!

edoci

Sziasztok

Na most már engedett belépni a rendes nevemmel.
Elmentünk és vettünk egy tmobilos internet előfizetést. 10 ezer ft volt amúgy is fog majd kelleni ha az új helyre költözünk.

Most megyünk vacsorázni

Gabi

Kép
lieglgabi

Szia móni!
Pöttös a mikroszkóp!
Gabi!
akkor lehet mostantól neked szurkolni! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti igen. Kész csoda lenne ha rögtön a bogyesz abbahagyása utáni hónapban sikerülne. Ilyen még nem volt sose. sajnos. Betti a második hónapban sikerült. Norbira sajnos 7 hónapot kellett várni, Réka pedig a 3. hónapban sikerült. De örülnék neki ha most gyógyszer szedés nélkül sikerülne, rögtön elsőre. Drukkolok neked is hogy minnél hamarabb sikerüljön és augusztusban zebrásodj, megérdemled.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!
akkor mikorra kell koncetrálni a pozitív energiákat?Valóban 4 nap?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Csinaltunk foto apa kepeslapjaba.

Holnap elo is hivatom majd.

Magi

Kép
Vendég

magi!
Nagyon jó a képeslap!+ még ah apa tudná az igazi meglepit :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magika nagyon jó a kép, tetszik:)
Betti szerintem csak 1 hét mulva kb, de ha netán érzek valamit akkor mindenképpen jelzem nektek.

Kép
lieglgabi

Helló

Bocsi csajok,elég húzós napom volt.Összepakoltam,hajnalban indulunk.

Fülemnek annyi,majd belepusztulok úgy fáj.

Ne haragudjatok,h nem írok bővebben,aludni szeretnék,ha tudok

Millió puszi,jövök 10 nap múlva.

Viki
Vendég

Sziasztok!

Magi!
Tenyleg nagyon jo a kepeslap! :wink: :lol:

Gabi!
Akkor most jojjon ossze elsore! te is megerdemled! :wink:

Lego!
Jo ejt, en is mindjart huzok el aludni. Raadasul itt meg egy oraval kesobb is van...

Betti!
Pottyos? Es az mit jelent? :oops:

Most olvasom es nezem a neten, h az oxfordi lakasunk nagy valoszinuseggel vizben uszik... A Temze partjan van. Mi csak bereljuk, de van nehany dolgunk benne es oda kene visszamenjunk oktoberbe... :? :evil:

bangham

Jo reggel lanyok!

Hogy vagytok ma?
Ma is csinaltam egy tesztet es ma mar joval erosebb lett, mint tegnap. :lol:

Magi
Vendég

Na mi van lanyok!

Meg mindenki alszik?

Lexa!

Merre vagy?

Magi
Vendég

Na mar megint velem lesz tele a topic.

Magi
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Na lanyok!

Tessek jonni!

Lexa????????
:?: :?: :?:
Csak annyit, hogy elsz es jol vagy.

Magi
Vendég

Hahooo lanyok!

Ennyire elfoglalt mindenki, vagy csak alszotok?

Magi
Vendég

Sziasztok

Magika örülök neked, jól vagy?

Én ma reggel nem itt kávét, valahogy nem kívántam, pedig minden reggel a reggelihez azt szoktam inni, inkább teáztam ma. A hőm ma reggel 36.6 volt.

Lexa merre vagy?

Lego jobbulást, és jó pihit. Vigyázz magadra.

holnap megyünk haza, yerekek már nagyon hiányoznak.

Gabi

Kép
lieglgabi

lieglgabi!

Varunk haza!
Jol vagyok, semmi tunet.

Magi
Vendég

Na jojjon mar valaki. :cry:
Vendég

Na lexa elhagyott minket.

Ti meg engem. :cry:

Magi
Vendég

:cry: :cry: :cry:
Vendég

Magi én itt vagyok. nem tudom többiek merre járnak.

Lexának is már itt kellene lennie. Reméljük nincs semmi gond.

Kép
lieglgabi

lieglgabi!

Te el vagy engedve, kapsz felmentest, mert nyaralsz. :lol:
Igen itt kellene lennie Lexanak, de nincs.

Lehet annyi munkat kapott, hogy be sem tudott nezni, vagy megsem jott haza.

Magi
Vendég

Vendég

Vendég

sziasztok!
nagyon szeretnék egy babát és kiváncsi lennék hogy nektek van e valami tuti receptetek vagy tudtok e valami olyan készítményt ami elősegíti a teherbeesést? előre is köszi
andi-nyuszi

ma vettem egy ovulációs tesztet nem tudom hogy mennyire lesz 100%-os! Kislányt szeretnénk szerintetek van abbavalami hogy mikor kell próbálkozni? tapasztalat?
[/quote][/url]
andi-nyuszi

andi üdv közöttünk, sajnos én nem tudok ebben akérdésben segíteni, mert mindey volt hogy milyen nemű babánk születik így csak együtt voltunk.

magi am délben elmentünk ebédelni aztán az ebédközben olyan álmosság jött rám, hogy az asztalnál majd elaludtam, kb 1 órára értünk vissz a szállodába, lefeküdtem olvasni hogy hátha majd elmúlik az álmosság, erre jól elaludtam most ébredtem fel, de ha most rögtön vissza feküdnék simán eltudnék aludni. Na gondoltam is hogy csak nem ilyen hamar jelentkezik az álmosság.

Többiek merre vagytok?

Kép
lieglgabi

Gabi!
Csak nem nálad is lepottyantott valakit a gólya? :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Hát, remélem, nem felejtettetek el az 1 hét alatt.. ha nem, akkor majd mesélek :P Csak senkit nem akarok feleslegesen untatni! :)

Magi! GRATULÁLOK, nagyon örülök :)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Magika!

Hatalmas gratula, és vigyázz magatokra nagyon! Nálam Petivel a rosszullétek a 7. héten kezdődtek, addig semmi nem volt, ne aggódj! :wink: :D (igaz utána bepótolta - a 14.-ig hánytam)

Lexus!

Üdv úja itthon! És szerintem mindenki nevében írhatom, hogy mesélj nyugodtan! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Magi!
Nekem a 8 héten kezdődtek a rosszullétek!

Lexa!
Mesélj-mesélj!

Nekem ma 24 napra megjött ha az első vérezgetéstől számolom!
Miért ilyen rövid a ciklusom mostanában az előzőtől eltekintve 27 nap volt a maximum Magi ha tudsz adj tanácsot!
Vagy ha valakinek van valami jó ötlete!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na, itt vagyok.

Köszi Csajok, bár igazából tudom (vagyis nagyon remélem :P), h nem felejtettek el, és mesélhetek, meg minden – ez most csak egy ilyen kirohanás, vagy nemistudom micsoda volt. Sok van belőlük mostanában.. :? Kicsit akkor rólunk:

Nem aggódom a baba létezése miatt, mert a drágám folyton küldi a hányingereket! Napi átlag 5x vagyok rosszul, és ez azért már kezd kicsit szar lenni! Persze nem panaszkodni akarok, mert én akartam a babát, és tudtam, h ezzel fog járni, csak néha egész egyszerűen zavaró, pl. amikor nem tudok dolgozni miatta – ez volt ma is.. A pisirohamokról már nem is beszélve, tegnap este pl. 2 percenként jártam ki, mert úgy éreztem, h mentem bepipilek. Ez mondjuk csak akkor gáz, amikor megyek dolgozni (vagy bárhova), és az úton nincs wc :D

A hasam sztem még nem nőtt, én nem látok rajta változást. UH jövő héten, izgulok is meg nem is, nagyon kíváncsi vagyok Törpicsekre, tökre szeretném látni, aggódás viszont már nincs bennem az állandó tünetek miatt!

Kicsit olvasgatok vissza, h mi volt, meg kicsit ciki, h hirtelen ennyit sikerült írni rólunk :oops: Betti! Mindjárt augusztus ;)

Magi! Nálam a rosszullétek a 4. héten kezdődtek.. :?

KépKép
lexus

Ja! Hülye Lexa ;) Közöltem anyuval! :D Volt sírás-rívás, meg minden, nagyon örült neki anyukám! Kedden mondtam meg neki, mert ugye úgy volt, h szerdán jövök haza - csak aztán közbejöttek dolgok, és ráhúztam még egy napot. Amúgy gyanította már anyu! :D Ott is sokat vtam rosszul, meg sokat jártam a mellékhelységbe, úh mondta is, miután bejelentettem neki, h azért gyanította ő :D

KépKép
lexus

Lexa!
Jó hogy újra itt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszi :)

KépKép
lexus

Jo reggelt lanyok!

Remelem ma nem lesz akkora pangas, mint tegnap.

Lexa!
Udv ujra kozottunk.
Nem felejtettunk el. :lol: :lol:
Vartunk mar a beszamoloddal. :lol: :lol:

Nekem sem nott a hasam, sot nem is hiztam.
De mivel a naciaim gombosak, es pont jok voltak, most zavar.
Szoval ma megyek az autletbe es veszek egy par gumis nacit.

rosszul leteim nincsenek, de van rossz kozerzetem.

Ami nagyon furi, hogy ma reggel is arra ebredtem, hogy kemenyedett a hasam, ami ugy nagyon korai.
Zolinal az utolso 4 hetben nem kemenyeditt igy a hasam.
Jo mondjuk ez egyszer volt most reggel meg tegnap kevesbe erosen es tegnap elott is nagyon gyengen.
De a ma reggeli eros volt.
Arra gondoltam, hogy tuti vitamin hiany, igy most ketnaponta 1 db elevit es minden nap a folsav mellett egy magne B6.
Amugy akkor kemenyedik, ha elotte sokat dolgozok, mint tegnap, mostan egesz este, meg a gyerek cipelese stb...
Ilyenkor estere mar fajdolgal is.
Szoval probalok sokat pihenni.
Zolit holnap ugy is viszik anyosomek Balatonra egy hetre, szoval tudok majd pihenni.
En is sokat jarok pisilni, de sokat is iszom most.
Ja es rettento almos vagyok mindig.

Betti!
Azt a napot kell nezni, mikor rendesen megjon.
Nem amikor barnazgat meg jon valami mini dolog.
Amugy lehet meg ebben ahonapban regeneralodsz. :lol:
Hajra AUGUSZTUS! :lol:

Magi
Vendég

Köszi Magi!
Tegnap bennvoltam a munkahelyen megbeszélni a részleteket!

Többiek hol vagytok?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Mit mondtak?

Magi
Vendég

Magi!
Kapok 1 hetet hogy visszarázódjak nagy harcok árán de szerintem odamegyek és tele leszek betegekkel és hát a beteget nem küldhetem el!
Ez van!
Így szerintem ugrott az Augusztus ilyen stressz alatt!De kitudja!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Szerintem ne aggodj. Bele fogsz jonni.
Ne stresszelj.
Probalj meg arra gondolni, hogy nem sokaig kell csinalni.

En is stresszeltem a honapban megis osszejott.

:lol: Magi
Vendég

Magi!
Bárcsak igazad lenne!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Engem is az eltetett, hogy mar csak par het es nem jovok tobbet.
Ha ket het mulva az UH-n minden ok lesz, akkor bemegyek a nagyfonokhoz es kozlom vele, hogy szeptember 24-en lejar a GYES szept 25-tol tappenzre vonulnek.

Korrekt leszek, mert elore szolok.

Szoval tessek erre gondolni es nem lesz stressz es minden ok lesz.

Magi
Vendég

Csajok!

Tok gaz.
Ma bekapcsoltam az osszes klimat az irodaba, mert melegem volt.
Erre jott a fonok, hogy csak nem terhes vagyok, mert akkor volt mindig melegem es nezett ezerrel a szemembe.
De en a szemebe hazudtam, pedig nagyon kedvelem es nem szolna semmit, ha elmondanam neki, de meg nem akarom, mert hat nagyon korai.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?