Sziasztok!
Csak most kerültem gépközelbe, és micsoda hírek várnak!
Jucu!
Gratulálok a kis Bálint érkezéséhez, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!
Lányok, én ma olyan sz@rul voltam! Elindultunk reggel a játszótérre, de úgy volt, hogy félúton vissza kell fordulni. Egyszerűen nem bírtam menni. A babó feje annyira lent van és nyom, hogy alig tudok lépni. Sőt most még hátul a farokcsontnál is eszméletlenül feszít. Ez már napok óta így megy, de most nagyon brutális. Holnap megyek NST-re és uh-ra, kíváncsi vagyok mit mond a doki.
Én az első szülésem óta azon rettegek, hogy nehogy éjszaka szüljek. Nem tudom miért, sokan jobban szeretik, hisz nagyobb a nyugi, én mégis tartok tőle. Tudom, hogy hülyeség, meg ha ott tartok, már tök mindegy, de ez van. A fiaim kora délután születtek és mind a ketten keddi napon. Hááát..kíváncsi leszek a csajszira...
Rokonlátogatás: Megint egyetértek Mandalával, mint oly sokszor.
Rokonok hetekig kitiltva, hála az égnek, a fiúk születése után volt is annyi esze a rokonok nagy részének, hogy ne támadjanak le az első hetekben.A kórházban kizárólag a férjemet, a gyerekeimet és anyukámat óhajtom látni. Banyóst viszont nem és ezt már mondtam is a férjemnek. Az elmúlt hetekben már annyira szemét, durva dolgokat művelt, hogy mi nem is beszélünk egymással. Nem akarom magam felidegesíteni miatta, jópofizni meg pláne nem fogok.Egyébként meg marhára nem kíváncsi a már meglévő unokára sem...
Ma délutánra megbeszéltem egy időpontot a gyermekorvossal. Amikor a fiúk születtek még máshoz jártunk, szeretném tudni ennél az új dokinéninél mi a szokás, mikor jön ki...Ő egyébként homeopátiás orvos és pár tanácsot is fogok tőle kérni.Hallottam olyan homeobogyóról, amit már a születés után el lehet kezdeni adni a babának, hogy a sárgaság a lehető leggyorsabb lefolyású legyen. Ennek a dokinéninek 3-4 hónapja született az unokája, a menye is adta a bogyókat a babának és állítólag be sem sárgult.
Ha valakit érdekel, majd megírom a szer nevét.
Mandala, Robcsi:
Együttérzek veletek, bár a babafürdető tényleg jobb választás mint a kakis pelus. Az én fiam pár napja a rókabőrt tette ki száradni. Megitta a reggeli kakaóját, aztán bement a szobába, elkezdett szeleskedni és valahogy visszajött a kakaó...
Márkanyuka!
Sajnálom, hogy nem tudtál aludni, én aztán jól ismerem az éjjeli dáridó miatti nem-alvást. Központban lakunk a főtér és Fekete Sas Hotel szomszédságában, úgyhogy az összes koncertet, rendezvényt, tüzijátékot tök hangerőn hallgathatjuk, akár az erkélyről végignézhetjük. A hotelben szombatonként hatalmas lakodalmak szoktak lenni, hajnalig dübörög a zene. Múlt szombaton többszáz fős cigánylakodalom volt, hááát...nem sokat aludtunk.
Bebi!
Boldog névnapot kívánok!