Sziasztok!
Üdv köztünk Viki. Sajna Mikulást nem tudok, nálunk a sógorom öltözik be, de csak hozzánk jön, nem nyomja nagyüzemben!
Emlékszem a keresztgyerekeimnek egyszer rendeltünk, úgy be volt rúgva hogy egyből a teraszon a lépcsőnél elesett, szanaszét törtek a mikulások a zsákjában. Gyorsan leültettük, a gyerekek nagyba verseltek neki, Ő meg össze vissza magyarázott, mi meg azt sem tudtuk hova bújjunk röhögni, hogy a gyerekek ne vegyék észre. A keresztfiamat akit Zsoltnak hívnak, és Zsozsinak becézzük, végig Zsuzsinak szólította. Persze szegény gyerek úgy meg volt illetődve a Mikulás láttán hogy fel sem tűnt neki, hogy hívja.
Na egy kis Mikulásos szösszenet!
Judit köszi a gratut! Hát akkor Én meg sem szólalok, amin Te átestél az nem semmi. Én nem hányok, de egész nap émelygek. Lehet hogy ennél jobb lenne ha egyszer ki tudnám adni magamból és kész. Nem rémisztettél el, a csemetéért meg kell szenvedni.
Az elsővel nem kellett, ez úgy látszik ez jár nekünk....
Eri! Hát cica ügyben én is tudnék mesélni. Nekünk sincs se kutyánk, se macskánk pont ez miatt, de a szemközti idős pár macskája rendszeresen hozzánk jár üríteni. El ne mondjátok senkinek de mi próbálkoztunk légpuskával, de sosem találtuk el.
A gyerek homokozóját is tele rakta, úgyhogy abba sem engedem már szegény Vikit. Mert ugye nekünk még nincs zárt homokozónk, csak egy kupac ami az építkezésből maradt!
Ja de a pontot az i-re az tette fel mikor elkezdte a drága cica kihalászni az aranyhalakat a tóból. Ezek a kis hülye halak a tenyerünkből esznek, és gondolom a cica tappancsára is azt hitték kaja, feljöttek a tó tetejére az meg kikapkodta Őket.
Az évfolyam találkozón meg nem hiszem hogy Te voltál a legducibb. Főleg ha hozzáadjuk hogy 4 csemetéd van, és a legkisebb még csak 3 (majdnem 4) hónapja bújt ki. Mint írtad írígyeltek is miatta, mint ahogy Én is.
Én nem is tudom megérteni a karrierista nőket. Biztos van aki másként gondolja, de egy gyereket nem helyettesíthet semmilyen karrier, és pénz.
A hajadra meg azt kell mondani direkt ilyen. Bár nem találkoztunk azóta, de annyira csak nem borzasztó!
Ja és voltam a védőnőnél, tényleg megváltozott a tanácsadás időpontja, vagyis a terhesgondozásé, az meg hogy az Orbán a doki elírás, beszéltem a Janóczkival is.
Na jók legyetek, Üdv mindenkinek!!!!