Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok újra Melinda vagyok pontosan nem tudom az ovuláció napját, de olyan 8.-a körül hehetett tmég nem jött meg várok és hétfőn tesztelek ha addig sem jön meg. Újra elkezdett fájni a mellem :) Szorítsatok értem!
petomelinda
 
 


Emma :D

Nem semmi, amilyen gyorsan peregtek nálatok az események! A végén én is elpityeredtem. Tök jó, hogy végül is minden rendben zajlott, és mindketten jól vagytok!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Köszönjük, lányok!
Málnalevélteát egyetlen pohárral ittam, meg hajtott, így nem erőltettem. Homeos bogyót előtte nem szedtem, közben igen, de nem túl nagy meggyőződéssel, csak olyan ártani nem árt alapon.
Amiben hiszek, az a genetika. Tesóm kísértetiesen ugyanebben a tempóban szülte első gyermekét, anyunak is hasonló volt. Szóval nem azt mondom, hogy ha anyukátok nehezen szült, akkor rettegjetek, de ha könnyen, akkor azért jó esély van :)
És akartam írni, hogy péntek éjszaka lövelt be csak a tejcsim, szóval senki ne ijedjen meg, ha nem a nagykönyv szerinti szülés utáni 3. napon. Ugyan nem vagyok egyenlőre tejcsárda, de napközbenre van elég, este meg kap egy kis pótlást. Remélem, majd beállunk, de ha nem, akkor nem fogok kétségbe esni, egy kicsi tápszerezéstől, ha alapvetően van tej.

Kép
Kép
emma1976
 
 

 
 

Csajok!

Muszáj kiírnom magamból, mert megőrülök. Csak bőgök, bőgök...
Tegnap felhívtam a gyerekeket, párom is ment utánuk, én küldtem. Erre mondják, hogy Domcsi gyengélkedik, van láza, fájlalja a hasát. Ma reggel elindultak haza, 1/4 11-re értek haza. Megfogom a gyereket, tűzforró :( 2 órán keresztül nem tudtam levinni a lázát, csak nagy nehezen indult el a higany lefele. Majd 40 fok volt a láza.
Bevitte a párom a Klinikára, mert szinte biztos, hogy megint a vesével van gond, és nem sikerült a beavatkozás.
És már most nagyon haragszik rám, hogy nem én vagyok mellette. Nem akar velem beszélni :(
Ki tudja, mennyit lesz bent, mi a baja, mikor tudom látogatni és hogy?
Kész vagyok teljesen.
Ilyen még nem volt, hogy a kórházban nem velem van :( Teljesen el fog távolódni tőlem.

Ne haragudjatok, hogy rátok zúdítottam.
h.nelli
 
 


Nelli :(
jaj, de sajnálom. Hát, a gyerekbaj az sose jön jól, de most különösen rosszul érinthet titeket. Ismerős érzés egy kicsit, mert Julcsi is nagyon lázasodós fajta és jóformán folyton az ügyeleten lyukadunk ki vele, mert mindig a 40 fokot közelíti a hője.
Mi volt a kislány veséjével? Én nem is tudtam róla...
Azért ne aggódj, nem fog tőled eltávolodni és mittudoménmilyen lelki sérüléseket szerezni. A pöttömök annyira rugalmasak, gyorsan hozzászoknak dolgokhoz és gyorsan felejtenek. Pár hét múlva már ez a fránya kórház is csak egy epizód lesz az életében és meg fogja érteni, hogy most neked a picur mellett a helyed.
Az apukák pedig rendkívül optimistán és leleményesen állnak a dolgokhoz, szerintem néha talán jobban is értenek ahhoz, hogy elfeledtessék a kicsivel azt, hogy beteg, míg mi bizony sokszor ráragasztjuk a pánikunkat és aggodalmunkat rájuk.

Én ezt most tapasztaltam meg, mikor a múlt héten végig kórházban voltunk Julival és férjemtől kértem egy délutánnyi kimenőt, mert már úgy éreztem, kiborulok abban a 10 m2-es szobában, ahonnan még a folyosóra sem volt szabad kilépnünk.
Olyan jól elvoltak és olyan vidáman, mosolygósan fogadtak este, mikor visszamentem, hogy felért egy gyógyító kúrával.

Ne haragudj, hogy ilyen hosszú voltam, meg nem okoskodni akarok, csak talán picit lelket önteni beléd ebben a nehéz időben.
Nagyon remélem, nem kell sokáig benn maradnia Domcsinak!!!

Lányok!
Most egy hétig nem leszek, mert holnap nyaralni megyünk Zalacsányba, illetve bejárjuk az egész Balaton-felvidéket (nekem ez a nagy kedvencem és legalább kétévente sort kerítünk rá).
Drukkoljatok azért, hogy Julcsinak se jöjjön elő ez a vacak hasmenéses nyavalyája, amiből már azért valamennyire kikupálódott. Remélem teljesen...

Jó pihenést és reméljük már holnaptól némi hűsölést is kívánhatok nektek!
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


sziasztok!

nelli, én nem is tudom mivel vigasztaljalak :oops: azt elhiszem, hogy egy anyának annál nagyobb fájdalma nincs, ha beteg a gyereke :cry: kívánom hogy Domcsi nagyon gyorsan felépüljön :wink:


Most értünk haza ctg-ről.
Képzeljétek a szülőszobában csinálták, /eddig nem/ és olyan fúra volt ott feküdni.
Na de olyan fájásokat produkáltam, hogy a 20perc helyett majdnem 1órán keresztül figyeltek. A szülésznő aztán hívta az ügyeletes dokit, hogy ő is nézze meg a "cikk-cakk"-jaimat. Kérdezgettek mennyire keményedek, mondtam hogy sokat, mikor vizsgált a dokim, stb.
Közben jött 2 kismama is, hogy nekik tuti szülniük kell, mert rendszeres fájásaik vannak, de a doki azt mondta /persze csak nekünk/ hogy a front, a szél hozta be őket, mert nekem a masina több, és erősebb fájásokat mutat mint nekik, akik szülni akarnak
Ugy váltunk el, hogy azt mondta a doki, ki tudja mit hoz az éjszaka Na nesze kismama, és aludj nyugodtan . Húú, már nagyon kezdek beparázni. Különben a babó meg délután óta folyamatosan mocorog.
Kedden megyünk az önkormányzathoz az apasági nyilatkozatért, holnap meg apa estig Bécsben lesz, szóval próbáljuk rávenni a kisembert, hogy a szerdát várja meg
Különben 3-4-5 percenként keményedek, szerintetek ez normális dolog

Kép
mona76
 
 


sziasztok!

na megjöttünk a nyaralásból nagyon jóléreztük magunkat és az idő is nagyon jó volt!!
majd írok hosszabban is meg képeket is rakok nektek!!!!

nyaralás alatt betöltötte a kisfiam a 3 évet és azt meg is ünnepeltük!!!!

EMMA!
hatalmas gratula a kisfiadhoz kívánok sok sok tejcsikét és jó egészséget!!!!

szilvia!
mi is hazaértünk a nyralásból nekünk nagyon jó volt és nektek????
a pöttyök miatt ne aggódj szerintem is lehet melegkiütés vagy pedig valami olyasmit ettél amire allergiás vagy!!!!

nelli!!!!
mielőbbi gyógyulást Domcsinak!!!!
és ne aggódj nem fog eltávolodni a kislányos tőled!!!!

mona!
lehet hogy estére már a karjaidban tarthaton a kismanódat!!!!!
nyugi ha ki akar bújni akkor ki is fog és azok a keményedések jelezhetnek valamit!!!!
drukkolok!!!!

többiek!
mindenkinek jó pihenést babázást pocakoskodást!!!!

rólunk!
mi jól vagyunk manócska is egyre többet mocorog és már eléggé látványosan!!!
sjnos a terheléses cukrom nem lett jó mert az éhgyomri az 8 körüli a cukrosvíz után 12 és utánna még egy órával pedig csk 10-ig ment le!!!
holnap megyek a édőnőhöz kíváncsi vagyok mit mond majd!!!
ha valaki tud erről írni valamit azt megköszönöm!!!
de gyébként minden oké és jól is vagyok!!!!

na mára ennyi majd még írok és a nyaralásról is beszámolok meg rakok fel képeket!!!!

szép álmokat!!!

tündi23
 
 


Köszi csajok a nyugtatgatást!
Hál istennek nem húgyuti fertőzés, hanem a rossz evés miatt és a nyaralásnál a nagy meleg miatt felbomlott a só-ásványianyag háztartása, rossz volt a vérképe. Ha 1 napi láztalan lesz, és a vérképe is jobb, hazaengedik.
Bemennék hozzá, de Brigi ugyan megissza a tejcsit cumisüvegből, de még én sem tudom elaltatni, órákat képes nyűglödni a cicin és ordítani, nem merem itthagyni senkire.
Talán nem sokat lesz bent Domcsi, utána itthon helyrerázódunk.
Tegnap biztos érezte a feszültségemet, mert egész nap nyűglődött, sírt, nem bírtam elaltatni. tejemnek sem tett jót :(

Mona :)
??? Van valami?
Nekem még a fájások alatt is mocorogott Brigike :lol:

Kismok :)
Jó nyaralást!

Tünde :)
Vércukor eredmény :( Sajnos nem vagyok jártas benne.
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Mona :D
Szurkolok :D Akkor szerda?? :lol:

Tündi :D
Boldog szülinapot Bencének! Cukorhoz én sem tudok sajna hozzászólni, de reméljük, hogy egy kis diétával rendbehozzák!

Nelli :D
Jobbulást Domcsinak! Te pedig próbálj megnyugodni, bár tudom, hogy ezt könnyebb írni, mint átélni! Ha otthon lesztek, majd bőven kárpótolod őt az "anyátlan" napokért!

Kismok :D
Jó pihenést!

lányok! Mindenkinek köszönöm a tanácsokat! Sajna fogalmam sincs, hogy mi lehet ez :roll: Beszéltem a klinikával, s a doktornő 2-től 6-ig rendel (persze időpont nem volt már), odamegyek egy vagon magazinnal, s valahogy bekönyörgöm magam (remélem, hogy az aranyosabbik énemet sikerül majd elővennem, mert az undokabbal nem biztos, hogy célt érek :shock: ). Ezek a pöttyök már nem igazán pöttyök...a bal kezemen van egy ami már jó nagy dudor, a többi kisebb, de szintén dudorodik, a hasamon meg pirosak, de nem viszketnek :roll: fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, de nem is akarok találgatni....remélem, hogy nem nagy a gond :roll: Szurkojatok! Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Wish
De jó, hogy jelentkeztél! Hogy Balázs mekkorát nőtt!! :shock: Biztos, hogy még csak 4 hónapos lesz?! :lol: Én egyszerre szedtem az Urtica-t és ittam a Laktoherbet, ráadásul szünetet sem tartottam az Urtica szedésében, mégis volt/van tejem. :? Szerintem is ez főleg egyéni adottság, hogy kinek mennyi teje van.

Szilcsi
Nagyon édes Boldi! Fici is imád fürdeni. Már ott tartunk, hogyha meglátja a kádat (a nagyot, mert már abban fürcsizik), mászna bele. :) Ha valamelyikünk zuhanyzik, akkor meg állandóan be akar menni a fürdőszobába, és fogdosni a zuhanyból folyó vizet. :)
Vonalzó: a jelenlegi vonalzód sarkában van az oldal címe, ahol csináltad (babafalva.hu), de ha rákattintasz a vonalzóra, meg is nyitja az oldalt. Ott tudsz újat csinálni.
Maryről tudsz valami frissebbet??

Tiza
Ugye, mondtam én, hogy Marci majd szépen meghízik. :) Irigyellek, hogy nem kapod fel rögtön Marcit, ha sír. Sajnos, én nem bírtam hallgatni, hogy sír. Egyszer próbáltam meg, hogy nem veszem fel, de nem hagyta abba, 1 órán keresztül sírt. Akkor felvettem, mert már én is bőgtem.

Szilvi
Nagyon helyes a pici fiad! Nagyon jól sikerült az UH kép! Nem tudom, mi lehet a pötty rajtad, de remélem, semmi komoly!

Drumka
Nagyon jó a kép a leányzóról! Fici is állandóan a lepényt bújta. :)

Emma
Nagyon ügyik voltatok! Irigyellek, hogy sikerült EDA nélkül szülnöd. Én is úgy szerettem volna, még a baromi erős fájásoknál sem akartam kérni, bár tudtam, hogy nem fogom bírni. Úgy beszéltek már rá, amiért külön köszönet, mert különben császár lett volna a vége. Zalán nagyon édes baba!

Nem tudom, ki kérdezte, de át tudom adni a táblát Hagána, ő elvállalta, csak az én lustaságom miatt nem kapta még meg. :oops:

Nelli
Örülök, hogy semmi komoly baja nincs Domcsinak!! A tej dologgal kapcsolatban - szerintem se emészd magad. Ha nincs tejed, majd kap tápit és ugyanúgy fel fog nőni, mint a szopis babák. Ezért ne érezd magad kevesebbnek, vagy rossz anyának, hiszen Te mindent megpróbáltál.

Tündi
Sajnálom a cukrot. :( Van kifejezetten a terhességkor jelentkeő cukorbaj, de szülés után elmúlik. Addig meg gondolom diétáznod kell, kicsit jobban oda kell majd figyelned arra, hogy mit eszel.

Mona
Lehet, hogy már babázol?! :)

Kismok
Hú, a Balaton-felvidék nagyon szép! Káli medence és társai. Művészetek völgyébe nem mentek?? Jó nyaralást!!

Baba
Örülök, hogy minden rendben. Majd Hagának írd meg, hogy pontosan hányadik hétben vagy, mert nincs vonalzód, és így nehéz követni. Még a táblába sem tudtam betenni.

Bocs, ha vki kimaradt, de kivételesen jó sokat írtatok. :)

És akkor rólunk egy picit:
Fici jól van. Tök jól bírja a meleget. Múlt héten már kezdett hosszabbakat aludni éjjel. 8kor feküdt, és csak hajnali 1-2 körül kelt. Aztán pár nap múlva már 3-4-ig is aludt. Reménykedtem, hogy hú de jó, talán egyre jobban elnyújtja a dolgot, és a végén még átalussza az éjszakát. Hát, nem egészen. Bár lehet, hogy most a meleg miatt ébred megint gyakrabban. Viszont 2 napja alig tudom elaltatni este. Tegnap is 8-tól fél 10-ig nyüglődött, mire elaludt. Erre fél 6-kor már kukorékolt. :? Még mindig csak mászik meg feláll. Bár ezeket tökélyre fejlesztette. A mászás egy új válfaját is gyakorolja, mégpedig a nyújtott lábas mászást. Imád fürdeni, újságot lapozni, ha lefekszünk mellé, akkor rajtunk átmászni. Viszont újabban, ha rászólunk, hogy valamit nem szabad, lebiggyszeti a száját, és úgy elkezd sírni, mint akinek komoly baja van. Nem hisztisen, hanem tök keservesen. Pedig nem is mérgesen mondjuk, hanem tök normális hangon, hogy "nem szabad". :shock: Az alvás macerán kívül még horror az etetés is. Enni eszik, de nem marad meg az etetőszékben. Az ölemben szoktam etetni, kb. a kaja felénél már mászna le, szenved stb. Úgy szoktam trükközni, hogy evés közben folyamatosan rakosgatom elé a hűtőmágneseket, ő meg dobálja le, így mire az összeset leszedem, a kaja is elfogy. Még jó, hogy tele van velük a hűtő ajtaja. A másik módszer, hogy játszik a földön, én meg mászok utána, és próbálom becélozni a száját a kanállal. :) Így is szokott sikerülni. Utána meg arcmosás. :D Amúgy nagyon édes. Játék közben folyamatosan dumál, bár még semmi érthetőt nem mondott ki. :) Csütörtökön elvittük Debrecenben tanácsadásra. Nagyon szimpi volt a doki bácsi, Fici nem is sírt, mikor vizsgálta. Azt mondta, nagyon szép, egészséges baba. Már 8 kg és 73 cm. Nem egy szumó alkat, de nem bánom.
Na, befejezem a regényt.

Jut eszembe! Ha már kicsit normalizálódik az idő, mondjuk ősszel, nem lenne kedvetek egy talihoz?! Babás és pocakoshoz?! Na?!?!

Majd jövök, addig is jók legyetek!!
gtünde
 
 


Mona
Nekem is kb. ilyen volt a szombati CTG-m 2 nappal szülés előtt, szóval itt vmi készülődik :D És biztosan úgy leszel, ha eljön az idő, már örülni fogsz neki, hogy végre nem csak jóslók, hanem baba lesz a vége :D

Tüncsi
Hát igen, túl büszke nem lehetek, mert rajtam kívülálló okok miatt alakult így, és hát megmondom, ha az összefüggő fájások nem csak 45 percig vannak, hanem 2-3 órát, mint sokaknál, akkor azt hiszem én is kiabáltam volna, mint egy kedves barátnőm, hogy inkább vágjanak fel :D Nagy élvezettel olvasom az élménybeszámolót Ficiről. Eddig is érdekelt, ne érts félre, de most már, hogy itt van Zalán még jobban érint

Téma: légzésfigyelő
Nekünk van, de ma másodszor hozta rám a szívbajt tévesen. Nagy dilemma: inkább viselni a téves risztásokat, nehogy baj legyen, vagy hagyni az egészet a fenébe?

Rakok képet kicsikémről, mindig oldalra vágja magát :D

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!!!
Már régen jártam felétek!

Annyira gyönyörű minden babuci, szívből gratulálok minden mamának, babának, papának!!!

Rólunk röviden:
hétfőn elkezdtem a decapeptyles szurizást. Annyira ügyes vagyok! :wink:
Aug.6-án megyek majd UH-ra, hát nagyon várom mi lesz. Remélem minden ok.
Csak annyi a probléma, hogy a dokim szabira megy jövő héttől és majd csak aug.20-a után lesz, lehet, hogy már a beültit ő csinálja, de nem biztos, még nem tudom, kihez menjek vagy ki lesz a helyettese.

Még nem olvastam vissza!
De mindenkit puszilok!!!!!!!!!!!!!!!!

manda
 
 


Szia Emma!

Neked milyen légzésfigyelőd van? Nekem 5 hónapos a kisfiam és még egyszer sem jelzett tévesen (de nem tévesen sem), mi az Angelcare-t használjuk.
Vendég
 


Szia Nati
Angelcare szintén - a legjobb állítólag a piacon, 35000 Ft volt, szóval elvárnám, hogy ne sípolgasson :shock:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :)
Tündéri kisbaba, meg kell zabálni! :)

Manda :)
Örülök, hogy jelentkeztél. Szóval végre elkezdődött. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azt hiszem a héten beugrok dokinkhoz megbeszélni a továbbiakat. Nem sikerült az 5. sem. Nem tudom W. doki lesz-e? Én hozzá mennék szívesen.

Kép
mofly
 
 


Emma nem lehet, hogy esetleg a lepedő becsúszik a matrac és a figyelő közé? Akkor már nem érzékel, úgy ahogy kellene. Bocs, hogy ennyit okoskodom! :lol:
Vendég
 


Szia Mofly!
Sajnálom, hogy nem sikerült.
W.doki azt hiszem aug.20-ig lesz, utána ő megy szabira.
Lehet, nekem már a beültit a dokink csinálja, ha vissszajön, de a leszívást még lehet, hogy más. Ahogy a többi csajt nézem a Bmc-s topicban, szerintem át csúszok 20-a hetére a beültivel.
Drukkolok nagyon neked!!!!!!!!!!!!!!

manda
 
 


gTündi!
Jó hallani rólatok! :D Fici etetése nem lehet egyszerű történet, a nagyfiam hasonlóan jó evő volt, még rémlik valami :wink: Egy lánynál - no egy fiúnál sem - egyébként sem baj, ha kecses, vékony :wink: Hamarosan indultok a tesóprojecttel!? Mindjárt egy éves lesz Fici 8)

Manda :D
Mennek a drukkok++++++++

Emma :D
Nagyon édi Zalán baba!!! Nagyon ügyi anyuka vagy, hogy relatíve van időd még a netre is (kíváncsi leszek, hogy majd velem mi lesz :roll: ) Én is érdeklődtem a légzésfigyelővel kapcsolatban - ez az egy, amiről úgy láttam, hogy megoszlanak a vélemények, hogy kell-e vagy nem -, de akit én kérdeztem, annak mind volt/van. Így azt hiszem, hogy mi is veszünk majd. A téves riasztásról én is azt hallottam, hogy akkor csinálja, ha elcsúszik valamerre. Bocsi, hogy belekotyogok, úgy, hogy még gőzöm sincs róla, hogy egyáltalán hogy néz ki :lol: 8)

Voltam tegnap orvosnál! Egy aranyos nőci volt, s tényleg valami terhességi nyavajám (vagy nyavalyám :roll: :oops: ) van...de én még ilyet életemben nem láttam....a bal kézfejemen már jó nagyra nőtt "bogyóim" vannak, s néha őrülten viszketnek, a hasimon, arcomon, kissebb, piros pöttyök csücsülnek :roll: ....háromszor elmondta dokinő, hogy nem veszélyes a babára :lol: :lol: , aminek nagyon örülök. Kaptam krémet (napi 2x), s még egy bogyót is, amit bevehetek este, ha nagyon viszketne. Megbeszéltük párommal, hogy csak a végső esetben nyúlok hozzá, mert ugyan mondta a dokinő, hogy ezt szedhetem "babásan", de azért a tájékoztatójában persze benne van, hogy "előtte konzultáljon orvosával, stb..."

Annyira megy az idő, két nap, s félidőnél járok :roll: s most úgy érzem, hogy még sehol sem tartok a felkészülésben. Ez nálatok is így volt/van??

Haga :) Köszönjük, hogy átveszed a táblát Tünditől!!!Nem is tudom, hogy én gratuláltam-e Neked!? Ha igen, akkor is jobb 2x, mint 1xsem :wink: Miben "rosszabb" ez a terhesség, mint az előző???

Mona :lol:
Baba??? Mi van veletek??? Írj, ha még egyben vagy!

Na eldugultam, biztos mindenki pihenget az otthoni nagy hőségben!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


sziasztok!

nelli!
hogy van Domcsi???
hazaengedték már???
remélem hamar meggyógyultok!!!!

manda!
akkor mindent bele mennek a drukkok!!!!

emma!
hát gyönyörű ez a baba biztos nagyon büszkék vagytok rá!!!
és milyen baba????

gtünde!
hát igen diéta de nem bánom a babáért mindent már nem sok van és lehet hogy utánna is folytatom!!!
olvastam a fici beszámolót hát nem semmi ez a sz evés technika de legalább megoldható és milyen nagy már ügyesek vagytok!!!

szilvia!
köszönjük!!!

na majd még jövök!!!

tündi23
 
 


itt vagyok szilvia :lol:
holnap megyünk dokihoz, utána jövök /remélhetőleg/
ha valami van tündinek megy az sms :wink:

Kép
mona76
 
 


Tüncsi :P
Én azt gondoltam, hogy majd végigüvölti a fürdetéseket, de nem. Már az itthoni első fürdést nagyon élvezte. Azóta is jól esik neki. Most, meg, hogy már a köldökére sem kell vigyázni még kellemesebb.
Maryről:
Azt nem tudom, hogy írtam-e, hogy a szülés nagyon rosszul alakult nála. Mary majdnem ott maradt a műtőben :( És utána is viszontagságos heteket kellett megélniük. De majd Ő megírja egyszer a szüléstörténetét, mert már van nekik is netük Enyingen, csak éppen ideje nincs egyenlőre.
Egyébként már jól vannak. A kiscsajok is szépen fejlődnek. Küldött róluk képeket, ha lesz időm, akkor felrakom a lányokat. Nagyon aranyosak. Minden elismerésem neki, mert nagyon fárasztó lehet az ikrekkel.
Végre jött egy kis lehülés. Jó lenne kimenni egy kicsit a levegőre Boldival, de most meg olyan őrült szél van, hogy esélyünk sincs rá.

Úgy érzem egyre jobban összecsiszolódunk kiscsávóval. Már nem stresszelem magam, jól elvagyunk egész nap :lol: Kezdi kinőni az első garnitúra ruháit. Már 4.750 gramm. Az is nagyon érdekes, hogy hétről-hétre újabb dolgokat produkál. Már figyeli az egész távoli mozgó dolgokat :roll:
Mozgalmas napjaitok lehetnek. Gondolom mindig Ficike "sarkában" kell lenned, hogy hova mászik. Az is mókás lehet, ahogy mászol a kiskanállal Fici után :lol:
A tali nagyon jó 5let :P

Emma :)
Mesélj Zalánról! Milyen baba? Hogy viselkedik? Tejed van elég? Hogy bírod az első időket? Mennyit alusztok?
Jól néz ki a fiúcska :P

Manda :)
Jaj de jó, hogy VÉGRE elkezdheted a szurizást! Azon meg ne idegeskedj, hogy nem lesz ügynökünk. Lehet, szűz kéz szerencsét hoz :oops: Ígérem sokat fogok rátok gondolni. Bízom a legjobbakban...
Én a helyedben a Wigandt dokihoz mennék. Nagyon kedves és rendes doki szerintem. Mindig hozzá kértem magam a recepción ha nem volt Sz.
Én tegnap voltam ügynökünknél kontrollon. Mindent rendben talált. Adtam neki két puszit búcsúzóul.
Szeretnék tudni mindent rólad, úgyhogy írj vagy ide, vagy privibe, mert nagyon szorítok értetek :P

Mofly :)
A fenébe.... Le se írom azt a rühes szót :(
DE: NEM FELADNI!!!!! :P

Mona :)
Remélem jó hírekkel jössz!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Na és akkor egy kis ízelítő Mary lánykáiból :P
Kép
Kép

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tüncsi :P
Csináltam új vonalzót, csak kipróbálom, hogy műxik-e?

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilva :lol:
Olyan szépek a babák, Boldika és Mary ikrei! Mindenképpen jelentkezem majd, nem tudom, hívhatlak-e, de írok, megígérem!!!
Hát annyira jó lenne, ha sikerülne! Sokan javasolták már W.dokit, még nem tudom. Mi annak idején a Z. dokival indultunk és ő ajánlotta dokinkat, mert szabira ment ő, lehet rá bízom magam a sorsra vagy a recepcióra. Majd ott kiderül!

manda
 
 


Nelli :)
Remélem már azóta megnyugodtál. Nekem még nincs tapasztalatom, de az elkeseredésedet megértem. Biztos minden rendben lesz, a kicsik tényleg nagy túlélők.

Tündi :)
Nekem nem sok fogalmam van a magas vércukorról, az enyém csak 5,1 volt terhelésesen. Biztosan diétáznod kell és akkor nem lesz semmi baj.

Tüncsi :)
Szerintem Fici egyáltalán nem sovány, szép kis formás baba, nem kell túlhízlalni, főleg egy kislányt. Majd hálás lesz nagy korában a karcsú formákért. A tali jó ötlet, remélem kivitelezhető is. Én még nehezen indulok el Marcival és amikor mindent megtervezek, idő is jó stb. apjuk benyögi, hogy inkább vigyáz rá és ne vigyem el. Persze így több mindent el tudok intézni, de valahogy jobban is sietek haza, pedig jól elvannak. Egyszer már három órát is apával hagytam és mire hazaértem megetette a lefejt tejcsivel, tisztába rakta és Marci édesdeden aludt.
Sírás: én sem hagyom egy órát sírni Marcit, de éjjel legkésőbb fél óra múlva abbahagyja és azt sem egyfolytában üvölti végig. Nappal felveszem, mert vagy nagyon bekakilt, bepisilt v. pedig éhes (sajnos, ha felébred valami oknál fogva idő előtt, akkor azt gondolja enni kell). Egyéb esetben hamar meg lehet nyugtatni és elalszik v. csöndbe marad. Pl. Most először az előszobába tette a nyitott ajtóhoz, hogy kapjon friss levegőt, de ott elkezdett üvölteni, ezért fogtam a mózest és felhoztam az emeletre. Mire felértem vele elaludt, és azóta is alszik. Szóval nem kell bébiőr.

Mona :)
Kezd már nagyon izgalmas lenni. Ezt a szülés dolgot nem lehet kiszámítani. Nekem nem volt ilyen durva görbém, méhszáj is teljesen zárt volt és mégis két nap múlva megszültem.

Manda :)
Nálam is a szűz kéz jött be, nagyon szurkolok.

Szilcsi :)
Ú, hogy megnőtt Boldi. Mondjuk mi sem panaszkodhatunk, mert Marci 1,35 kg-ot hízott mióta itthon vagyunk. Kb most néz ki úgy, mint mások születéskor, de ekkoraként nem fért volna el bennem, az tuti. Tényleg "Bálna lady" hogy állsz a kilókkal? Én szépen elkezdtem hízni (hi-hi), csak úgy tömöm magamba az édességet. Úgy gondoltam, hogy az első hat hétben nem csinálok semmit és mindent megeszek, amit megkívánok, aztán majd elkezdek azért odafigyelni mit eszek, meg egy kicsit mozogni (majd titokban, hogy férjuram meg ne tudja), mert mi nagyon hamar tervezzük a hugit és nem akarom, hogy minden terhsesség után rajtam maradjon valamennyi (örökre.) A férjem már három gyereket akar. Dokibácsival megbeszéltük, hogy fél év múlva akár teherbe is eshetek és majd nézünk egy prolaktint és ha akarom rögtön elkezdhetjük az inszemeket. Ennek nagyon örültem, mert semmi kedvem megint évekig küszködni.
Mary lánykái nagyon édesek, de nem irigylem, megőrülnék kettővel, így is hulla vagyok.

Emma :)
Mi nem vettünk légzésfigyelőt, szerintem már halálra paráztam volna magam. Egyébként mindig arra gondolok, tényleg mi van, ha nem tévesen jelez. Akkor tudod mit kell csinálni, mert én nem tudnám újra éleszteni a gyerkőcöt, mire meg ellátást kap már jó késő. Ezzel nem megijeszteni akarlak, csak kíváncsi vagyok, hogy mit kell csinálni.

Kép
Kép
tiza
 
 


Mary-nek üzenem, hogy sajnálom, hogy ilyeneket élt át, de elnézve ezt a 2 gyönyörűséget, mindent megért :D

Szilvia
Szoptatás után fejem a tejcsit, amit remekül lehet a gép előtt :D így jut időm

Szilva
szerintem jó kisfiú Zalán. Sírás akkor van ha nem kap rögvest kaját, mikor éhes, ill. sajnos a fürdit végigordítja. De napközben magától szinte percre pontosan 3 óránként kel, szopizik, büfizik és alszik, Nem gondoltam, de simán van időm egy gyors ebédet összedobni, mosni, vasalni. Aztán kb. naponta egyszer van, hogy 2 szopi összefolyik és közben nyűgösködünk. Ha ez napközben van, hurrá, de mikor hajnalban, az kissé kiveszi az energiáinkat. Én szülés után 1 hétig úgy feldobódtam, hogy simán elvoltam napi 2x2 órá alvással, de tegnaptól legalább délután alszom egyet, ma meg még sélelőtt is sikerült

Tiza
Igen, tudom. Ki kell kapni a gyereket, és megcsipkedni az arcát, enyhe fájdalmat okozni, és akkor megijed és vesz levegőt. Persze most már nem kapkodom, ha látom, hogy minden OK. Ha egy szobában vagytok, nem is kell, de mi uygan első éjszakára beköltöztünk a babaszobába, de nem jött be, így mindenki a helyén van, így is 6 lépés Zalán kiságya
Én is most gondolkodom, mikor mehetnék el először, kellene egy-két dolog (pl56-os rugi) amit szeretnék én venni, nem a férjem. De még fáj a szívem itt hagyni! A jövő héten azért 2 szopi között felkerekedek

Kép
Kép
emma1976
 
 


Na, van egy kis időm. Répa alszik.

Emma
Sajnos, légzésfigyelőhöz nem értek. Mi nem vettünk, de ha fiú lesz a kövi baba, akkor lehet, hogy veszünk. Merthogy állítólag a fiúk veszélyeztettebbek (remélem, jól írtam :oops:). Zalán nagyon édi! Milyen ügyes, hogy már oldalra fordul. Nem sárga egy picit?? Mondjuk lehet, hogy a fényviszonyok miatt tűnik annak.

Manda
Jippi!!! Hajrá szurizás!! Mennek a drukkok!!

Szilcsi
Köszi Maryről a híreket! Szegénykém! :shock: Írtad anno, hogy volt valami komplikáció, de nem gondoltam, hogy ennyire komoly volt. A lányok nagyon édesek!! Puszi Nekik!!
Boldi szépen hízik. Nem lehet panasza a tejcire. :)
Fici is csak egy fürdetésnél sírt, utána meg teljesen jól elvolt a vízben. Tegnap voltunk Gábor apjáéknál Harkányban (ott van a nyaralójuk), van medencéjük és úszkáltunk egy kicsit. Ficinek vettünk egy beülős úszógumit. Baromira élvezte az egészet. Vigyorgott, mint a tejbetök. :)
Végre kicsit lehűlt a levegő. Majd ha eláll a szél, akkor tudtok sétálni menni. Szélben tényleg nem szabad kivinni őket.
Jó az új vonalzód!! :wink:

Tiza
Ezt az egy órás sírnihagyást én is csak egyszer próbáltam, de többet soha. Sajnos, Fici nem szeretett csak úgy feküdni, állandóan kézben akart lenni, úgyhogy nekem még fárasztóbb volt az egész. Szinte semmit nem lehetett mellette csinálni. Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar szeretnétek már a kistesót! :shock: Legfeljebb majd együtt pocakosodunk. :) Én meg nem tudom, mit tegyek, mert a dokim átment a Klinikára - ő lett a főnök. Nagyon megbízom benne, viszont a szülőszoba nekem a megyeiben nagyon tetszett, meg a szülésznőkkel is nagyon elégedett voltam. Úgyhogy most eléggé jár az agyam, mit tegyek. Mondjuk, meg is kéne tudnom, hogy egyáltalán vállal-e még szülést.
Apa milyen rendes és ügyes!! Szerencsére, Gáborra is rá lehet bízni Ficit. Mondjuk én csak itthon teszek-veszek, de akkor is kell vki, hogy figyeljen rá. Debrecenben nincs járóka, itthon meg tényleg csak akkor rakom bele, ha nagyon szükséges. Eleinte baromira utálta, mostanában már 10-15 percet is kibír benne. :D
Érdekes, hogy Ficit abszolút nem zavarja sem az, ha kakis, sem az, ha pisis. Kakil, aztán nyugodtan játszik tovább. Mióta meg már "rendes" kakija van, szép lepényeket szokott belőle csinálni (ui. ráül és kilapítja), mikor nem teszem rögtön tisztába. :)
A talit én akkor gondoltam, mikor már normalizálódott az idő és a babák is már nyugodt szívvel vihetők hosszabb útra.

Szilvi
Örülök, hogy semmi komoly baj nincs. A gyógyszert meg tényleg csak végszükség esetén szedd be!
Apa már kezdené a tesóprojektet, de én még szeretnék kicsit várni. Túl sokat nem, mert azért már benne vagyok a korban. :) Meghát, remélem, nem kell a kistesóra is ilyen sokat várnunk.

Mona
Már nagyon várom az SMS-t!!! :wink: :D

Tényleg, többi Lányok! Ki mikorra tervezi a következő babát??
gtünde
 
 


itt vagyok lányok :lol:
ma nem pródukáltam annyi összehúzódást, mint vasárnap :lol:
hát nem lesz kicsi babó, most 3322gr, BPD: 94,2 :lol:

Kép
mona76
 
 


Manda :)
Ne hülyéskedj, miért ne hívhatnál fel??!!
Egyébként meg teljesen mind1, hogy ki fogja csinálni veled a stimut, mert szakmailag minden orvos rendben van :)

Tiza :)
Hát a "Bálna Lady" megszólítás még mindig áll, mert +8 kiló maradt rajtam, ami nem is akaródzik mozdulni :P Nekem is nagyon jó étvágyam van, de nem is akarok egyenlőre fogyózni. A tornát tervezem majd beiktatni néhány hét múlva, amikor el tudok majd szabadulni 1-2 órácskára.
Nem semmi, hogy már a hugicán agyalsz :twisted:
Tegnap a dokimat jól megmosolyogtam, mert a fogamzásgátlásról beszélt. Végülis abban maradtunk, hogy majd vigyázunk :twisted:
Képzeld, lassan sikerül Boldit megbarátkoztatni a kiságyával. Egyre többet tudom ott altatni, aminek nagyon örülök. Te, hogy állsz a témában?

Emma :)
Hát bizony becsüld meg Zalán babát, mert igazán jó kisfiúcska. Boldinál összefolyik jó néhány szopi időszak. Valahogy nincs is kialakulva még a napirendünk. Ha elalszik és valamibe belekezdek, az tuti, hogy félidőben felébred, és nincs mese követeli a cicit :twisted:

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tiza
jaj, és nem reagáltam: le a kalappal, hogy fél évesen nekiálltok a kistesónak! Én most azt mondom, hogy Zalán egy éves koráig nem bánom, ha nem lesz kistesó, aztán jöhet - természetesen én is hugit szeretnék, Tamás meg még egy fiút aztán egy kislányt :D
Súly-téma: 13-14 kg plusszal mentem be, ebből 7 kg-ot hagytam a kórházba, így nagyon nehezen jönnek fel a cuccaim, remélem 1-2 hónap és használni tudom a ruhatáramat. Viszont: amit te is írtál: terhesség utsó 2 hónapjában szinte nem is ettem (gyomrom el volt nyomva), most meg szoptatás közben / után úgy érzem, mintha 10km.t futottam volna, és tényleg tudnék 3 óránként enni!!! Szóval most kell önfegyelem, hogy ne induljon vissza felfelé a mérleg!
Hasról: nektek teljesen lement? Nekem most olyan mint kb. 4 hónaposan...

Kép
Kép
emma1976
 
 


szerintetek ha már most 3322gr a babó, és még növekszik, akkor nagyon elszúrtam a sok 56-os rúhavásárlást? az én dokim cm nem tud mérni :roll:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok Csajok!

Mona
Én is most voltam dokinál UH-on, mert kiváncsi voltam, hogy mekkora a baba. Hát jól beszaratott. Állítólag most tart 3200 g-nál. Mekkora lesz még 3 hét alatt?. Anettom 3160-nal alig akart kiférni. Szívhangra holnap kell mennem. Nekem is sokat keményedik a hasam, de nem vészes. Azt mondta a doki, hogy óránként 5-ször max. az még belefér. Mondjuk nekem inkább fekvés közben keményedik, mert már sehogy sem kényelmes.

GTündi
Ismerős ez az etetési mód. Anettemet deto így etettem. Kergetőztünk a lakásban. Ha valamivel lekötötem a figyelmét, akkor tudtam etetni. Olyan soha nem volt, hogy na akkor most nyugisan megkajálunk. Mindig az volt az eszemben, ha éhes, úgyis eszik. Ha meg nem kell neki, akkor biztos nem éhes.

Különben szombaton voltam bent a kórházban ahol szülni fogok, beszéltem egy szülésnővel. Őt akartam volna megfogadni, de mint kiderült, nálunk sem orvost, sem szülésznőt nem lehet megfogadni. Ha épp nincs bent, akkor nem lehet behívatni. Szóval annál kell szülni aki épp bent lesz. Egyébként 9 év óta semmi fejlődés a kórházban. Már beöntést sem adnak állítólag, mert hogy már az sem szokás. És mindent nekem kell bevinnem magamnak: hálóing, betét stb.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Emma :)
Így már értem a légzésfigyelő témát. Zalán tényleg nagyon szép babuci. A miénk csak az elején volt hajlandó oldalt feküdni, azóta önállóan mozog és a fejét is saját maga rakja. Mindig félek, hogy elfekszi és egyoldalas lesz. A hasam már tök jól visszament. Mondjuk nekem már a kórházban sem volt akkora, mint 4 hónaposan, de kaptam oxitocin injekciót, meg itthon is két hétig nyomattam a cseppeket a császár miatt. Két héttel ezelőtt még volt olyan nadrágom, amit nem tudtam begombolni, most már minden régi cucc rámjön, csak feszül, de az a hízás miatt.
Egyébként Marci dettó úgy viselkedik, ahogy Zalán baba, állítólag a fiúkra jellemző. Sajnos általában este nem akar aludni és rövid időn belül újra szopizni, amikor én már hulla vagyok.

Szilcsi :)
Marci elég jól szokja a kiságyat. Néha nincs kedve aludni, olyankor a babakocsiban tologatom. Van hogy sír, aztán 2 m tologatás után elalszik. Fogyókúrába ne is kezdjél, a mozgás jó, de azt is csak fokozatosan, nehogy elmenjen a tejed. Legalábbis nekem mindig ez a parám. Már úgy csinálnék valamit, de egyrészt féltem a tejem, másrészt s férjem kiakadna, hogy megint nem neki akarok tetszeni. Néha visszasírom a sportos alakomat, máskor meg tökre tetszik, hogy kicsit kerekded vagyok.

Tüncsi :)
Hallottam, hogy B. doki lesz a Szabó prof utódja. A szülésznő mondta a szülőszobán. Engem egyáltalán nem érdekelnek a körülmények. Főleg utólag visszagondolva, császárral aztán mindegy. Én nem csinálok akkora lelki kérdést ebből a császár dologból. Kicsit lassabban épülök fel, de azért ez is szép emlék maradt. A férjemet másodszor láttam sírni (először mikor meghalt az édesapja.)

Mona :)
Az uh csak becslés. Még az is lehet, hogy kisebb a babó. No para.

Timi :)
Utólag jó, hogy nem fogadtam szülésznőt, mert végig az orvosom foglalkozott velem. A szülésznő csak az oxitocint adagolta meg az elején beszélgetett velem. Azzal kezdte, hogy én aztán jól megjártam. Ú, ettől kicsit beparáztam, mert előtte meg az orvosom közölte, hogy hosszú menet lesz. Hát igazuk lett.
Hálóinget, betétet nekem is vinni kellett.

Kép
Kép
tiza
 
 


Noémi
Daninak Nagyon Boldog ELSŐ Szülinapot kívánunk!!!
gtünde
 
 


Szilva :)
Maryt nagyon sajnálom, de a két kislány nagyon aranyos!
Örülök, hogy nálatok minden rendben van, Boldikával szépen összeszoktok. Azt a pár kilót meg majd lefogyod.
A lombik majd csak hoz nálam is eredményt. Csak a lelkierőm van már fogyóban.

Tüncsi :)
Puszillak. Azért néha nézz be, amikor időd engedi.

Kép
mofly
 
 


Tiza :)
Az jó, ha szokja Marci a kiságyat. Nálunk is hasonló a helyzet. Egyre többet időzik benne.

Mofly :)
Tudom milyen sz@r lehet, dehát meg kell próbálni mindent!
A +kilók és én jól megvagyunk :P

Tüncsi :)
Óóóóóóó én is élvezném Fici helyében a pancsikolást a medencében. Fotók nem készültek róla???????

Kép
Kép
szilva069
 
 


Mofly
nagyon tudom, mit érzel! Ha belegondolok, tavaly nyáron nekem is milyen kilátástalannak tűnt a küzdelem......
De nemsokára nálatok is ott szuszog egy apróság, ebben biztos vagyok!!!!!!!!!!

Bocs' lányok, de muszáj képet felraknom :D
Kép

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Mofly
Fel a fejjel, együtt babásodunk!!! Én egy picit megelőzlek és utána te követsz engem!!!!Oksa?!

Csajok!
Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat!!! Jaj, olyan jó lenne, ha most ez sikerülne és minden rendben lenne!
Azt hallottam, hogy valszeg doki bát az Ú.prof fogja helyettesíteni.
Nincs vele úgy gondom, csak a HSG emlékeim rosszak és ezért lehet, megpróbálom W.dokit kérni. Hátha sikerül!

Minden baba annyira szép, de annyira, nem lehet velük betelni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :P

Puszi!!!

manda
 
 


Sziasztok!

Én újnak számítok, legalábbis az írásban, hisz már nagyon régóta olvaslak titeket!

Én most vagyok a 25.-hétben és azt szeretném kérdezni hogy tudtok e valamit hozzászólni ahhoz, hogy a vércukorszintem a cukor terhelés után sem érte el a minimumot. Mi lehet ennek az oka?

A képek alapján teljesen el vagyok ájulva a babáktól! Mindannyian gyönyörűek!

Üdv.: Lmelinda
lmelinda
 
 


Manda :)
OK, nem bánom beelőzhetsz, de csak kicsit! :wink:
Helyettesítés: :shock: :roll:

Emma :)
Nagyon aranyosak vagytok! Édes, hogy még a mérlegen is alszik. :P

Kép
mofly
 
 


Sziasztok!


Emma :)
Nagyon-nagyon gratulálok Zalán babához, olyan édesdeden alszik a mérlegen :)

Tüncsi :)
Köszi, megkaptam a táblát de sajna eddig nem sok időm volt megreformálni :wink: Remélem nem baj, ha egy kicsit átszabom :lol:


Mona :)
:?: :?: :?:




Hát sajna, nálunk most van egy kis bibi :( Tegnap nagyon sz@rul voltam. Ma reggel megint, nem is mentem dolgozni. Elmentem egy körzeti dokihoz (az enyém szabin van :evil: ), össze vissza vizsgált, és kiderült hogy homloküreg gyulladásom van :? :cry:
Most 1 hétig itthon leszek betegállományban. Szegény doki, úgy izgult, mert nem tudta mien gyógyszert írjon. Telefonált mindenfelé, majd sikerült egy nőgyógyásszal is beszélnie, ő ajánlotta a gyógyszert. Hát remélem nem lesz komoly baj ebből :?



Puszi mindenkinek, jó hétvégét :wink: :lol:
Vendég
 


hali csajok! itt vagyok én, csak olvasó üzemmódban.
haga te vezeted tovább a táblát? akkor neked írom, hogy a 13 héten és az 5. napon vagyunk.
eddig minden rendben, csak ezeka rosszullétek nem akarnak múlni, sőt...egyre rosszabb. egy hete volt az uh. ma megyek nőgyógyászhoz, mert egy kis folyást tapasztaltam, és inkább megnézetem, nehogy baj legyen, mert ugyebár ilyenkor gyakori a gomba, vagy ilyesmi. ha van ,akkor idejében elkapom a grabancát, hogy hagyja békén a picuromat:)
Vendég
 


hali csajok! itt vagyok én, csak olvasó üzemmódban.
haga te vezeted tovább a táblát? akkor neked írom, hogy a 13 héten és az 5. napon vagyunk.
eddig minden rendben, csak ezeka rosszullétek nem akarnak múlni, sőt...egyre rosszabb. egy hete volt az uh. ma megyek nőgyógyászhoz, mert egy kis folyást tapasztaltam, és inkább megnézetem, nehogy baj legyen, mert ugyebár ilyenkor gyakori a gomba, vagy ilyesmi. ha van ,akkor idejében elkapom a grabancát, hogy hagyja békén a picuromat:)
Vendég
 


Csak próba.... valszeg homályos lesz :?




Kép
Kép
Vendég
 


:? :evil: :x :roll:
Vendég
 


Most csak gyorsan írok:

Mona hírek:
Nemrég üzent, hogy már 1 ujjnyira nyitva van, viszont fájások nincsenek. Azt mondták neki, hogy 7-ig tuti nem lesz baba. Teljesen be van tojva szegénykém. Ha 2-ig semmi változás, bekötik az oxi-t. Kért beöntést, de nem akarnak neki adni. Írtam neki, tojja le, nem az ő gondja, ha vmi kibuggyan. :D A párja nemsokára beér, szerintem akkor kicsit majd megnyugszik. Írtam neki, hogy magára és a babára figyeljen, meg arra gondoljon, hogy nemsokára a kezében foghatja. Majd később még jelentkezik és mindenkit puszil!

Mennek a drukkok ezerrel!!! Mona, ügyes leszel!!

Haga
Annyira nem rossz. :) Bár ez még annyira sem olvasható, mint az enyém. :) Jobbulást!!!!
gtünde
 
 


Mona!

Nagyon drukkolok, ügyesek legyetek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok!

Mona!
szorítunk értetek ügyi legyél de jó már nemsokára babázol!!!!!

haga!
vigyázz magatokra és gyógyulj meg!!!!!
bocsi hogy szekállak de én még csak a 26.héten és az 5. napon vagyok ja és Tündi már a 4D-s képet rakta fel a babáról ha kijavítanád azt megköszönném!!!! :wink:

ja és még egy hír amit már akartam írni de most van időm és most látom hogy ide az ESZTI NEM ÍRT SZÓVAL::MEGSZÜLETETT BENCE BABA JÚLIUS 18-ÁN 3KG ÉS 48CM!!!!!!
jól vannak és otthon vannak!!!!
ezt is légyszi javítsd a táblában!!!!!
KÖSZIKE

baba!
igazad van hogy megnézeted fő a biztonság!!!!!

emma!
gyönyörű ez a kis manócska és milyen aranyosan alszik!!!!
igazi mintagyerek!!!!

most búcsúzom majd még jövök de most muszáj pihennem mert egész délelőtt vásárolni voltunk és teljesen kimerültem!!!!
sziasztok!!!

tündi23
 
 


MONA !!!


HAJRÁ? ÜGYESEK LEGYETEK
:wink:
Vendég
 


jajj mámeg félrenyomtam :oops:



MONA!!!


HAJRÁ!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: