Új privát üzeneted érkezett!

Na hát az állaggal volt tegnap baj. Ma sok anyatejjel hígra és nagyon pépesre sikerült csinálni a krumplit (köszi, Nika a tippet, hogy nagyobb mennyiséggel próbálkozzak - a maradékot megettem :oops: ) és Tündi megette. Simán.
Mondjuk kicsit megijedtem, hogy akkor mikor és hogy fogja a kicsit darabosabbat enni? Elvégre az ínyével is szét tudná nyomni a puha cuccokat. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, kérdés: mennyi sót raktok a főzővízbe?

Kép
Kép
tinu
 
 


És még akartam kérdezni, hogy mitől függ, hogy a napi egyről a kettő hozzátápira áttérés? Mikor kell már délelőtt is és délután is adni hamit?

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Sziasztok!

Tinu, én semennyit nem rakok a vízbe, mert a babáknak nem egészséges a só.

Ilgya, láttam a Balatoni képeket nagyon jók. :-)

Rékuci, boldog felediket! :-)

Akiknek már megjött a mensi: mióta megjött azóta, mindig pontosan jelentkezett vagy volt, hogy kimaradt akár egy hónap?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok,

Visszajöttünk, azt hittem majd órákat kell várni, de szerencsére 10 perc alatt végeztünk. Szóval Tinu,
2008 szeptemberére kellett most jelentkezni, én mondjuk 2008 januárjától igényeltem, de férőhely függvénye, hogy tud e szeptember előtt menni.


Vettem ma Daninak egy csőröspoharat, nem ismert márkájú Babystar vagy mi, viszont azért vettem meg, mert rendes pohár csőrrel, és csak 570volt, biztos ami boztos alapon, hátha nem jön be, de szuperül használja.
A ti babáitok döntik már a fejüket hátra ivás közben, vagy csak félig döntött ill fekvő helyzetben tudnak inni?

Ja a márkára visszatérve, láttam a babystarnak tegnap egy babaetetőjét, és annyira szuper volt, szerintem tökre megérte 18000-ért mindent tudott, megnézem hátha van valahol a neten.

csernusn
 
 


Rékának boldog hófordulót!

Tinu, én sem sózom a bébifőztöt. Az áttérést nem tudom, hogy szokás/kell. Mi, amint elkezdtük a főzeléket - tehát nagyon hamar, onnantól kezdve 2 étkezés volt, most már 3. Tízórai, ebéd, vacsora.

Kép
Kép
szana80
 
 


Ante, én ugye Jázmin féléves hófordulójára kaptam, azóta semmi. Szerintem normális - remélem - , hogy az első pár alkalommal rendszertelen esetleg kimarad. Megjegyzem, nekem még életemben nem volt rendszer benne... :?

Kép
Kép
szana80
 
 


Rékababa!
Boldog féléves évfordulót!!!


Köszönöm a köszöntéseket, hihetetlen, hogy rohan az idő!

Azt már én is észrevettem, hogyha többet főzöl a babónak, akkor krémesre tudod csinálni.
Én már adtam Daninak sajtot, meg tejberizst is, persze keveset a tejberizsből, mert tejből volt, de már a rizzsel jól boldogul.


Éhenhalok, megyek enni....

csernusn
 
 



KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szana, én is akkor kaptam mikor te :-), csak én fél év két hetes korban :-). Igen én is erről hallottam amiről te, hogy elvileg ki is maradhat mert még a hormonszínt nem áll be rendesen ezért még lehetnek kihagyások.
Csak ilyenkor ijesztő, hogy nem lehet tudni miért marad ki.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante,Szana,
Én terhestesztet vettem tegnap, mert már 5 napot késett. Pedig miután megjött a második is pont ugyanúgy jött meg mint teherbeesésem előtt(28 napra), erre most meg semmi :shock:

Pedig már eljátszottam a gondolattal, hogy lehet hogy mégicsak kevés időt kelllene hagyni a két gyerkőc közt?:)))

csernusn
 
 


A Balaton szelet legújabb reklámarca:
Kép

Kép
Kép
szana80
 
 


Tényleg csajok, ti tervezitek már a következő babyt?

Kép
Kép
szana80
 
 


Sikerült a lehető legbénábban feltennem a kérdést... :? :lol:
Szóval ki tervez még bébit és kb. milyen korkülönbséggel?

Kép
Kép
szana80
 
 


Niki: 1 éves lesz Dani, mikor bölcsibe megy? :shock: Távol álljon tőlem, hogy bárki életébe beleszóljak, de mi az oka annak, hogy ilyen hamar? Vissza kell menned dolgozni? (Asszem, már írtad, de nekem most esett csak le! :roll: )

Szana: én már jövő nyáron belevágnék a tesóprojektbe. De azért nyilván alakulhat másképp az élet...

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki, de akkor negatív lett a teszt úgye? Csak mert én mostmég elkezdtem parázni, hogy na ne már mostmég neee. De mondták, hogy elvileg lehet ilyen, hogy kihagy csomó időt utána bármikor.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tinu,

Daninak 2008 szeptemberétől van helye, akkorra már majdnem két éves lesz.
A 2008 januárját azért írtam be, hogyha mégis lenne hely, akkor majd abban az időben elgondolkodunk, hogy elfogadjuk-e. (mivel 120% vannak a bölcsik és egy évvel előbb kell jelentkezni, minthogy beiratkoznál, így nem hiszem, hogy Dani előbb bölcsis lenne)
Mi abban a "szerencsés" helyzetben vagyunk, hogy én kerestem többet, és így nálunk a nemdolgozásom nagyobb teher mint általában lennie kellene. Mivel a férjem köztisztv. nem vállalhat más munkát, illetve szakvizsga előtt nem is nagyon lenne érdemes.
A párom felajánlotta, hogy ő maradna itthon Danival, ha már nem szopizik, de ez a gondolat tőlem nagyon idegen, mert látom, hogy szereti Danit, meg játszik vele, meg fürdeti. stb, de el nem tudom képzelni, hogy idegileg ne készüne ki mondjuk egy sírós nap után.

Meghát a munkám elég családbarát, szóval érdemes lenne megtartani, és félek, hogy előbb utóbb kitúrnának. Egy hátránya van a napi 3 óra bkv.De akkor jövök, megyek amikor akarok, napközben is lehet lógni, stb...És még jól is fizetnek ezért.:)Bár ha venném a bárotságot, akkor lehet hogy közelebb is találnék ilyen jót, csak hát a biztosat a bizonytalanért???

Na ennyir "röviden".:))))

csernusn
 
 


Ante, negatív a teszem.Hogy szerencsére???Azt nem tudom:))))

csernusn
 
 


http://www.erikbababolt.hu/t_etetes_szek.html

Megtaláltam az eteőszéket babastar a márkája, Danival kipróbáltuk, bejött.

csernusn
 
 


Niki, ezt neked kell tudni, hogy mit szeretnél. :-) Vagy már most szeretnél kistesót?

Párom előállt, hogy mi lenne ha három babánk lenne. Persze nem gondolja át, hogy anyagilag sajnos nem állunk úgy, pedig annyira jó lenne.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki: értem. Gondolom, nem egész napra menne először még a bölcsibe. Hát nem könnyű döntés. Egyébként nálunk is én kerestem jobban, mivel a férjem nem is dolgozott. :lol: De most már igen. Nem mondom, hogy sokat keres, kb. annyit, mint én, mikor kiálltam a munkából. Mondjuk én sem kerestem túl sokat.

Ante: hidd el, egy kisbaba elég keveset fogyaszt. :wink: Egy csomó mindent megörököl a többi tesótól is. Már nem is tudom, ki írta (Beszti?), hogy a kettő és a három között nincs olyan nagy különbség, inkább a 3 és 4 között. Persze én nem tudhatom, de ha a férjed ilyen lelkes, akkor miért ne? Addig még elég sok idő eltelik, még a végén jól is állhatok anyagilag.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, én nem a kisbabáról beszéltem az tudom, hogy simán menne, no de ha már nagyobbak. Suli stb. Ráadásul ha jövőre költözünk kiderűl még a végén, hogy kis házat vettünk és kevés? :-) Örülünk, ha ezt ki tudjuk nyögni.
Hát a lottónak örülnénk de, hogy nem játszunk így esélyünk sincs a nyerésre. Így anyagilag nem fogunk jobban állni :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante, még az is lehet, hogy most lesz kettő, aztán késői gyereknek jön az a 3. :wink: Ne mondj le róla szerintem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ante nekem az első mensi óta két hónap telt el mire a következő jött azóta meg elvileg a múlt vasárnap kellett volna jönnie de semmi előérzetem nincs még :):):):) Azt én is hallottam hogy egy darabig lehet rendszertelen pedig nekem eddig mindig 28 napra jött :)

Mi is tervezünk tesót de szeretném ha legalább az egy évet kibírná a pocim a csaszi után meg azt mondják nem is éárt ha kivárjuk az egy évet de ha esetleg előbb jönne azt sem bánnám hiszen már azért fél év már eltelt és jó lenne ha nem lenne túl sok a különbség kettejük között de hát a korm miatt azért már kicsit nehezebb a teherbeesés szóval tesót szeretnénk aztán majd a jóisten odafent eldönti mikor jöhet:):):):):):):):) mi nem teszünk ellene :oops: :oops: :oops:

nika70
Salgótarján
 
 


Hát mint kiderült a bolt nyíregyházi, így az etetőszék ugrott. Azt mondta kínai egyébként, de ami a Corában volt, az nagyon tuto jó volt, massziv, meg minden, szóval engem nem zavar. Hát majd meglátjuk.

csernusn
 
 


Réka, Dani: boldog hófordulót!

Winnie: hát nektek nem is érdemes kicsomagolni....annyit utaztok! Most hova ruccantok ki? Pihi, vagy munka?? Tök klassz, utazzatok sokat!

Omr: mint Niki írta, apa fényképész, profi gépe van, és ért a szerkesztéshez. Egyébként photoshoppal dolgozik.

next baby: hát mi várunk még pár évet. Most annyira kitölti Ákos minden percünket, és annyira örülünk neki, hogy ezt akarjuk kiélvezni, aztán ha kicsit nagyobb lesz, akkor jöhet egy hugi. Majd ha megy oviba, akkor ...... lesz kicsit több időm újra a kistesóra, amíg Áki oviban lesz.
Na meg én is szerintem egy év múlva kicsit kezdek újra órákat adni. Én szerencsé vagyok munka téren, mert úgy osztom be az időmet, ahogy akarom, és annyit vállalok amennyit akarok, illetve bírok. Szerintem kezdek heti pár órával, aztán majd meglátjuk. CSak az a baj, ha megint felépítem az óráimat, akkor ha elmegyek, újra a nullán leszek! Majd meglátjuk! eGy bizti, jól jönne nekünkis a dupla fizu! De szerintem ezzel mindenki így van, hogy megérzi a kereset kiesést!

Ma préseltem Ákosnak baracklevet (házibari volt csak itthon). Az első kanálnál nézett rám nagy szemekkel, hogy ez meg most mi....???? aztán már tartotta a száját, kicsit fintorgott hozzá, de nem köpött szembe.....ez kezdésnek kiváló! Akkor most még pár nap bari, és utána jöhet pl az almalé....és szép lassan a pépes cucc??????????????????????????????

Cumisüveget, ccsőrös poharat nem fogad el Ákos. Ha néha elfogadja a vizet, az csak pohárból!!!!!!

Úgy néz ki, eladtam a babakocsit!!!!!!!!!! Úgy örülök! Apa szombaton viszi Pestre!
Vendég
 


Sziasztok!

Tesókérdés:mi még nem tudjuk lesz-e,de ha igen,akkor még nem mostanában,csak évek múlva.
Sajnos az anyagiak is döntenek.Amíg kicsik addig tényleg jó,mert sokmindent megörökölhet a kisebbik,de később már ez nem működik.Szerintem.Akkor nagyobb lakás is kéne,hogy külön szobájuk legyen.Ráadásul gondolom megint nyílna a méhszáj,végig kéne feküdni megint az utolsó időszakot.Martinkával a 26.héttől feküdtem.Most valahogy nem vágyom erre.Majd meglátjuk,mit hoz a jövő.

Mesi:
nekem még egxszer sem jött meg.Nem mintha hiányozna!
Amúgy is borzasztó szokott lenni,félek is ,hogy mi vár rám!Olyankor hányingerem van előfordul,hogy hányok,és fetrengek a görcsöktől.Csodálkoztam is ,hogy a szülésnél nem is voltak vészes fájdalmak.
Vigyázzatok,mert az anyósom szoptatás alatt lett terhes a férjemmel.Ő harmadik gyereknek született,kis véletlenke.Merthát ugye azt mondták annak idején,hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni!Dehogynem!

Én szoktam pici sót tenni a babakajába,de tényleg csak egy nagyon picit.Ebben a melegben neki is kell egy kis ásványi anyag.Meghát finomabb is úgy.

Tinu:
még nem tudom a vasárnapot,de jó ötlet a minitali!
Sziszi?

Sziszi:én a Kelemen Bélán is laktam pár évet még a 90-es évek elején,előtte pedig a Gáz u-ban.
Igen itt szültem,a Gyuranecz FőO-nál .És Te?Szülésznőm is volt,a Horváth Anikó.

Boldog hófordulókat!
Vendég
 


Szióka mindenkinek!
Rena sikerült a regisztráció, de Bazsi szirénázik, így csak később tudok írni.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


alexa azért nem voltak vészesek a fájásaid mert már hozzá voltál szokva:(:) nekem mikor inditották és 2 ercesek voltak a fájásaim akkor kérdezte a szülésznő hogy nem fájok e mert a gép szerint igen mondtam dehogynem fáj de nekem előtte a mensi is mindig fájt az első napon igy meg sem érzem ezt.Meg hát mit kiabáljak annál nem lesz jobb aztán röhögött viszont eddig kétszer volt meg de meg sem éreztem szinte szerintem neked sem olyan nagy gondod vele meg annó a suliban is mondták hogy szülés után el szokott múlni a fájós mensi :):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Boldog hófordulót RÉKÁNAK, és DANINAK!!

Tinu: szívesen talizok veletek, én itt vagyok a Plázátol 5 percre, így könnyen dumálok.

Nálunk is közkedvelt a kávéspohár, szeret belőle inni, mióta etetőszékben eszünk, fözelék után mindig pohárból iszik.Persze üvegünk is van, ha megyünk sétálni.

Szana: aranyos Minike a balaton szeletes papírral. A reklámért meg járna ám a kp.

Mesi: nekem összevissza, de tényleg, eddig volt 25 nap és 34 nap közte. Majd rendeződik. Viszont én kb. 3 éve használom a Menofit cseppet, nekem bejött, én is nagyon görcsölős voltam, sokszor alig tudtam elmenni dolgozni. Ja naturlandos gyógynöv. boltban kapható, háha valakinek segíteni tudtam.

Baba: én már nem szeretnék, korban még beleférnék, de fel is kell nevelni.Viszont majd örölök a tiéteknek!!

Alexaa: nekem nem volt fogadott dokim, ügyeletesnél Bata Barnabásnál szültem, de rendes volt!! Sikerült gátvédelemmel sz. csak két varratom volt. A Tolnaiban lakunk, akkor ismered a környéket. Milyen pelust használsz?

Deszilvi: igen, a gyümi levek után én a krumplival folytattam, tejcivel jól felhigítva.Elöször pár kanállal, aztán minen nap emelve az adagot.

Valaki adott már a babájának babapiskótát, kekszet?
sziszi22
 
 


sziszi: nekem sem volt választott dokim és egyáltalán nem bántam meg :):):):):

Babapiskóta most is a kezében van tegnap próbáltuk ki szereti rágcsálni meg hát hamar elolvad a szájában főleg hogy már három foga is kint van kell valamin gyakorolnia a rágást :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT RÉKÁNAK ÉS DANINAK. Istenem, még csak most születtek. Olyan gyorsan tellik az idő!!!!!!

Mai nap olyan jó volt. Kimentünk apával meg a Kiarával piknikezni a Ligetbe. Vittünk pokrócot, kaját, .... csajnak is minden ilyesmit, és már ő is kint evett gyümipépet, szopi nélkül! :D :D :D :D :D Aztán még barátnőmékhez is átmentünk, a lánya 10 hónapos, ott is nagyon jó volt! :D :D :D :D :D :D :D Kicsit kimozdúltunk. Annyira kellett már. És barátnőmék meg vasárnap jönnek át még kerti-sütni is. :D :D :D :D Szóval most örülök!

Nekem is kb. 6 hónaposan jött meg, aztán azóta semmi. Már tegnap előtt én is csináltam már tesztet, mert néha elfelejtjük, hogy nem szedek gyógyszert fogalmazás gátlásra. :oops: De negatív.
Niki: Azért én sem keseredtem volna el. Nem tudom, eljátszottam a gondolattal, holott mi is úgy tervezzük, hogy kb. 2-3 éves lesz a csajszi, mire szeretnénk hogy jöjjön a kisöcsi. Persze apa meg már el is keseredett, hogy nem lett pozitív. Na mindegy.
Azért meglepődtem volna.

Ante: ezzel mi is így vagyunk. Én biztos voltam benne, hogy "csak" két gyereket szeretnék, de apa olyan lelkes volt, hogy elkezdtem gondolkozni rajta, és nagyon tetszene most már az ötlet. Az egyetlen dolog, ami most még visszatart, az az, hogy fel is kell őket nevelni, és nem akarom azt mondani nekik például, hogy sajnálom, ti azért nem mehettek el a táborba a többi gyerekkel, mert nincs pénzünk rá, ....... De persze ha úgy fogunk állni, akkor 100%-ig benne leszek. És nem kell hozzá felesleges sok pénz, de azért reálisan gondolkozunk.

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Kepzeljetek, mikor keltem reggel Levihez, csupa ver volt az ajka. Olyan szerencsetlenul harapta meg magat, hogy mikor probaltam kideriteni hogy honnan jon a ver pontoan, meg egy pici darabka iny is kikerult a szajabol. Szegenykem eleg vigasztalhatlan volt egy darabig... :( Viszont attort a 7. fog, legalabb ennyi jo tortent az ejszaka folyaman.

So,
Semmi sot nem adok a kajajahoz. Cukrot sem. Olajat sem egyenlore.

Kovetkezo baba,
Mi tervezzuk mar. Nem szeretnenk nagy korkulonbseget a kocok kozott. Van jopar ismerosom akinek 2 van 2 alatt es az az altalanos velemeny, hogy az elso ev nagyon cudar, de aztan karpotlas kapnak mindenert. A ket koci ugyanis remekul elvan egyutt, jol eljatszanak, hamar megtalaljak a kozos hangot es sokkal egyszerubb oket egyszerre menedzselni, mint ket masik gyerkocot, akik kozott nagyobb a korkulonbseg. Hat en valami ilyesmit szeretnek, aztan majd meglatjuk mit hoz az elet. Persze ez millio dologtol fugg, de ahogy a jozan esz engedi, mi probalkozni fogunk. Amugy en ugy erzem, hogy ezt akarom csinalni meg jo sokaig. Babazni, gyerekeket nevelni stb. Nem hiv kulonosebben vissza a regi meg "gyerektelen" eletem, nagyon jol elvagyok igy, ugyhogy most akarom hogy jojjenek sorban a gyerkocok...

Mesi,
Meg semmi szerencsere, egyenlore nem is hianyzik. :)

Letoltottem en is a mondokakat, nagyon aranyosak, a legtobbjet nem is ismertem.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziszi, Alexa: most úgy néz ki, hogy mégse most, hanem a következő héten mennénk Fehérvárra. De akkor talizhatnánk! TÖk jó lenne!

Kép
Kép
tinu
 
 


Helló Alexa! Éppen most értem a te hozzászólásodhoz. Már fél órája olvasok... Ez van, ha az ember csavarog egész nap. Ezek a csajok tudnak termelni.. Bocs lányok. :D

Szóval sziasztok mindenki!
Csak gyorsan pár szó.
Kistesó: Császár miatt 1-2 évet várnunk kell. Felőlem már jöhet, de ha jön, akkor újra ilyen tüneményet kérek mint a Petra, csak fiúkába!
Mesi: Már több mint egy éve semmi. Igaz előtte is csak kéthavonta volt.
Tinu! Te voltál bajba a krumplival? Na meg Fölkalexa is... :D Szóval megkérdeztem unokatesóm, 19 hós a fia, hogy ő hogy csinálta. Nem adta soha csak magába a krumplit, vagy cukkini, vagy spenót, vagy répa, alma vagy banán. Meg ő mindenbe tett egy-két szem aszalt sárgabarit, merthogy sok benne a vas.
Na megyek fürdeni.
Holnap többet lógok itt.. :oops:

omr
 
 


Hogy kell a yahoora bejelentkezni????Már elfelejtettem:(((

csernusn
 
 


http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Ez az etetőszék 5000-rel olcsóbb lesz augusztusban a brendonban, mert kifuttatják, szerintem nagyon megéri. Mármint hogy peg perego, meg minden....

csernusn
 
 


Csernusn,
Hat ez tok buli! Nekunk pont ilyen etetoszekunk van. Dobtam egy hatast az aratol, nem is tudtam, hogy ez ilyen sokba kerul. Mi nemreg kaptuk egy ismerostol akinek ketto volt es egyet lepasszolt nekunk. Azt hittem ez valami gagyi cucc, mert itt total mas markak a "menok". Jo kis szek, nekunk legalabbis bevalt, mar ha azt a par percet nezem amit Levi naponta benne tolt :) .

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Alexaa, hát én is féltem a mensitől, mert nekem is görcseim voltak, de állítólag szülés után mindenki új lappal kezd. Így akinek fájt az állítólag el is múlhat, míg akinek nem fájt az elkezdhet fájni. VAgy akár aki cisztás volt annak el is múlhat stb.
Nekem pl egyáltalán nem fájt a hasam mikor most megjött. Ja és előtte a mellem sem, pedig anno mindig fájt.

Én pl már adtam olíva olajat Lidinek a sárgarépás aszaltsárgabaris pépbe. De másba is belecsppentettem egy picit, hogy a kaksiban is segítsen.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki!

Nekünk teljesen ilyen székünk van. Ha valaki tartós holmit akar, annak érdemes beruházni, nekünk több, mint 7 éves, jó állapotú, jelenleg Hanna használja. :):)

Őzi!

Sorban? :D:D Az hányat jelent?
EGyébként én is nagyon jól elvagyok a gyerkőceimmel, meg az itthonléttel.

Szilvi!

Miért csak lé? Szerintem adhatsz neki rögtön pépet. Én azt adtam...

Tinu!

Igen, én írtam a 3-4 váltást. De azért, mert akkor már megint kell nagyobb dolgok. Pl. autóból már csak a 7 személyesek jók, ami ugye nem kis összeg.
És igen, nem kicsiként kerülnek sokba, hanem ajd iskolás korukban, erre érdemes készülni előre. :D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Tinu!Nekem jó a későbbi tali is,majd megbeszéljük.Sziszi?

Sziszi Pampers pelust használok,az bevált.Csak újszülött korában vettünk Liberót,de méretben a Pamperses lett jó utána,aztán ennél maradtunk.
Bata Barnabás nagyon rendes doki,állítólag a fél város hozzá jár.Szerencse,hogy ő volt ügyeletes!

Képek: Kép Kép

Ma betolatott a fotel és az ágy közé.A másik kép egy kis városi sétán készült.Szeret hasalni a kocsijában.
Vendég
 


Sziasztok!

Winnie!
Köszi a meghívót, csatlakoztam, de még nem jöttem rá, hogy kell fájlt letölteni!:( :oops: :roll: Rékapankának boldog feledik szülinapot! :lol: :lol:
Ne aggódj Winnie csak lesz jobb a hozzátápi! Tudom neked a fejés miatt „sürgetőbb”, de mi se nagyon vagyunk előre. Bár van hogy megeszik 80-100 ml-t egy nap, de csak az őszi és a sütötök ment idáig!:( Lehet, hogy a meggy is menni fog, aztán megprobálom a krumplit. Mi nagyon lassan haladunk a többiekhez képest. És engem mindig ostromolnak, hogy miért nem adok ezt-azt már neki! Inni sem adok plusszba! Nincs olyan ember, aki egyetért velem-néha még a párom sem!:(

Tinu!
Mi volt dokinéninél? Gyógyul Tündike?

Niki!
Boldog hófordulót Daninak!:) :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy már hétfőn is írtam? :roll: Amúgy nem semmi ez a járás! Nem akarok beleszólni, de azért ne erőltessétek!

HP-t nem olvasok és eddig még a film sem érdekelt, de mióta a tv-ben láttuk, hogy mekkora örület van körülötte, így lehet megnézzük az összes részt!:)

Szilvi!
Most komoly, hogy ez a frizu már vágás utáni?:) Nekünk még normálisan sincs ekkora hajunk!:)

Látom vagytok Fehérváriak, ha én ezt szombaton is tudtam volna!:( Csaphattunk volna egy mini talit!:) Voltunk fent a kolibris áruházban vásárolgatni. Illetve én nézelődtem, apa meg F1-t nézett a műszaki osztályon!:) Amúgy jól kiakadtam, mert vettünk egy fürdőszettet, aztán itthon derült ki, hogy hiányzik 2 rész belöle! :twisted: Apa mehetett hétfőn visszacserélni-tiszta haszon volt! :twisted: Persze így legalább a haverjánál aludhatott!:) :wink: :lol:

Babaprojekt: Barátnőméknél 14 hónap lesz a két baba között oktobertől. Én elég kevésnek tartom, de majd meglátom ő hogy boldogul. Én nem tudom még eldönteni, hogy mikor legyen a következő, olyan sok öröm van még Veronikával és olyan sok újdonság, hogy élvezném még egy darabig.

Őzi!
Szegény Levi!:( De legalább már 7 foga van! Azért félévesen elég ritka!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Fnoe! Ne aggódj,nálunk is lassan megy a hozzátápi!
Martinka nem eszi a főzelékeket,csak a gyümiket,és gyümit hússal.Inni sem akar mást,csak tejcit.Imád szopizni!Úgy látszik Veronikának is inkább az édes ízlik.Martinka pl. a krumplit,almával szereti.Ő a sütőtököt sem eszi. Majd menni fog minden,én is ebben reménykedem.Nem erőltetek semmit,mert nem akarom elvenni a kedvét az evéstől.A védőnőm azt mondta,hogy szomjoltónak ott az anyatej.Ne foglalkozz az ostromlásokkal,könnyű mondani!
Vendég
 


Alexa: hát Martinka nagyon jópofa baba! És milyen kis husika! :o Mindig elámulok ezeken, mert Tündi eléggé karcsú. Tegnap voltunk a barátnőmnél, akinek a 10 nappal idősebb "kisfia" 9 kiló. :shock: Egyáltalán nem látszik kövérnek, hanem olyan kis stramm, dehát Tünde mellett óriásbébi. :lol: És látom, nálatok is az ásványvizes palack a legmenőbb játék. TÜnci is azt imádja a legjobban. Meg a telefont és a tévétávirányítót.

Noémi: javulgatnak Tündi pöttyei. Vagy a meleg elmúlta, vagy a krém segít, de a lényeg, hogy halványulnak szerencsére.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt,

Noémi, az igaz, hogy itt tanítgattuk neki a járás, de azóta már bárhol feláll magától, ma reggel is arr ébredtem, hogy áll a kiságyban s felénk néz :? És a kiságy most a hónaljáig ér, tehát kiesés gyanús. :shock:

És a párom állítólag látta tegnap, hogy a kiságyban Dani arrébaraszolt az ágy végébe, ott magasabb a támla, és úgy nézte magát a tükörben.

De jó nektek, hoyg ti így minitaliztok.Nekem is jó lenne ide egy kisbabás barátnő, bár nem unatkozom Dani mellett.:)))

Alexa, Tinu, mi is szeretjük a vizespalackot.:)))

Az éjszakánk megint borzasztó volt, szerintem ötször biztosan kelt Dani, bár mivel se órát nem nézek, meg tiszta kóma vagyok így nem tudom, de remélem hamar elmúlik.

Talira nekem eddig mindkét időpont jó.

MEgyek mert bömbi van.Csak úgy rákezd, biztos a foga.

csernusn
 
 


Jó reggelt!
A balaton szeletes reklám arca Minike :lol: A borsodié pedig Veronika :lol: Még a keresztelőn készültek a képek, de hozzáteszem, hogy Veronika izgult rá az üvegre :lol: :lol: :lol: A család dőlt a röhögéstől
:lol: :lol: Kép
Kép

Kernico és Mági köszi az e-maileket! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


És ez milyen? :D
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, noémi, nagyon jók a képek nekünk még csak olyan van, ahol odaraktuk az uveget, de már ő is inni akar belőle. :D

NA most már nem csak a férjem látta az araszolást. 140cm az ágyunk és több mint a felétől, elment a másik végéig kb 2-3 perc alatt, és már áll vagy 20 perce és nézelődik!!!! Mikorzben csináltam a képeket és videókat róla:))

csernusn
 
 


Niki!
Akkor tök jó, hogy Dani már magától áll!Gratula hozzá!:)Na innentől tényleg állandóan figyelned kell! :lol: :lol: :lol:

Tinu!
Asszem te nyertél ill. Tünci! :lol: :lol: :lol: Mi beérjük még fél literrel :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Bocs Noémi a kisbetűért :oops: :oops: :oops:

csernusn
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?