Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt lanyok!

Gyorsan megyek angolra es utana jovok.

Magi
Vendég

Magi

Jó angolozást.

Én indulok dokihoz... :cry: bedurrant éjjel a fülem,fültőmirigyek cseresznye nagyságúak....
Pont a nyaralás előtt... :cry:

Délnél előbb nem leszek.:(
Vendég

Most mi van akkor?
Legó te tudod?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Legó !
Tessék meggyógyulni :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nem Betti,én se tudom. :cry:
Titokzatos Magi...
Vendég

Köszi Betti,igyekszem. :roll:
Vendég

Azért ez nem fer :cry:
Bár talán ha rossz hírek lenne kiöntötte volna a szívét így azt hiszem minden oké!

Jobbulást neked!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Legó!
Majd kérhetek pocak fotót! :oops:
Olyan szép volt a múltkor is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Azt hiszem most mar nem kell annyira izgulnunk.

Koszonom, hogy velem izgultatok! :lol: :lol: :lol:

Olyan jo ezt veletek megosztani! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magi!
GRATULÁLOK!!!
Nagyon örülök de őszinte leszek irígy is vagyok :oops:
Szép napot:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!
De jó hogy sikerült ugye mondtam hogy tutira éreztem!
:lol:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Semmi gond en is irigykedni szoktam.
Irigy voltam legonal, lexanal, meg mindenkinel.

Augusztus az a ti honapotok lesz.

Na es ami meg erdekes, hogy nem eleg, hogy KOS lesz, de aprilis 1. (bolondok napjara) leszek kiirva. :shock: :shock:

Magi
Vendég

Na elvonulok az irígységemmel együtt mert látom mindenkinek dolga van! :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Elvileg beszeltem az orvossal, mert ma tudtam, hogy ugyel.

Augusztus 10-re adott idopontot UH-ra, akkor tuti lesz mar szivhang is. Remelhetoleg.

Addig izgulok tovabb.

Magi
Vendég

Magi!
Mi is ezen paráztunk nehog akkor szülessen de rájöttünk majd ha kérdezik azt mondja 4 hó 1 -én született így nem is feltünő!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ami meg gaz, hogy Zoli napra pontosan szuletett. :shock:

Szoval remelem itt nem az lesz. :lol: :lol:

Magi
Vendég

Nekem meg 10 perc es kezdodik az angol, de utana megint leszek.

Eleg nehez volt reggel leplezni az oromomet.

Igazabol meg fel sem fogtam.

Magi
Vendég

Magi
Teljes szívemből gratulálok.:) Nagyszerű hír.:) Még akkor is ha biztos voltál benne. :wink:

Én indulok... :cry:

Betti
Nyaralás alatt majd készítünk újat. :wink: Így jó lesz?
Vendég

Köszi Legó!

Jó angolt Magi

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na megyek is!

De azert utana gyertek vissza.

Amugy a teszt alig akarta kimutatni, kellett vagy 3 percet varni.
Igy csinaltam LH tesztet is, ami azonnal total + lett.
Igy megnyugodtam.
De a teszt is 3 perc utan + lett.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi
Hatalmas GRATULA!
Úgy örülök neki! :D :D :D

Lego
jobbulást! :(

Én tegnap voltam dokinál,hál Istennek egy nagyon rendes drnő volt,megbeszéltük az allergiámat,mit hogy szedjek,stb!

Csak anyukám rontotta el utána a jó kedvemet,beledumál hogy miért pont most akarunk tesót,meg miért nem várunk még legalább 3 hónapot,stb.Meg augusztusban esküvő és úgy sem fog összejönni,stb.Á inkább nem részletezem! :(

Aztán szülőin voltam az oviba,hú de hosszú volt!De csak novembertől megy Máté,most elmondták miket kell vinni,hogy van a beszoktatás.
Lehet hogy most hülyének néztek,de rájöttem hogy én úgy sajnálom Mátét oviba adni! :oops:

Utána pedig (már csak ez hiányzott a tegnapi napon hogy végképp depis legyek) beletolatott egy hapsi a kocsimba! :twisted: :cry: Állt ki a parkolóból,én éppen jöttem az úton és nézett jobbra,nézett balra de hátra nem... :twisted:

Na most aztán kész vagyok teljesen!

Bocsi hogy nem olvastam vissza,hogy kivel mi történt,igyekszem behozni a lemaradást!

edoci

Edoci!

Ne torodj anyukaddal.
Csinalj mindent ugy, ahogy szeretnel.

Hat nem semmi a napod.
Ennel rosszabb nem lehet.
Szoval ma tuti jobb napod lesz.
En is sajnaltam Zolit bolcsibe adni es iden oviba kuldeni, de szeretni es jot tesz neki a kozosseg.
Szoval nyugi.

Magi
Vendég

edoci!
van hogy összejön minden de én akkor tudom hogy utánna jön a völgy után a hullám :wink: egy babával tarkítva :D
Magi!
megjöttél angolról?Tudtál figyelni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Csajok,köszi a bíztatást!

Eszembe jutott hogy 2004 januárban az akkori kocsink totálkárosra tört mert egy teherautó belement hátulról és nekipaszírozta az előtte állónak,csoda hogy egyátalán apa ki tudott belőle szállni kisebb sérülésekkel.Na és én meg februárban lettem terhes Mátéval.Lehet hogy nálunk a kocsitörés a gyerekáldás előjele?!

edoci

Magi
Elkezdtem inni a málnalevél teát,mennyit kell meginni belőle egy nap? egy bögre?

edoci

Magi
apa tudja már?ha igen,mit szólt hozzá?ha nem,mikor mondod meg?

edoci

Miért tűnt el mindenki???

edoci

Edoci!
Hogy ráéreztem kocsitörés=baba!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

en itt vagyok egesz nap.

Edoci!
Apanak jovoheten csutortokon mondom majd el, mert akkor lesz a szulinapja.

Ha most jott meg, akkor elkezdheted inni a pe-ig utana palastfu.

Magi
Vendég

Hahoo lanyok!

Merre vagytok?

Magi
Vendég

NA megint magamra maradok. :cry:
Vendég

Magi!
Te most még pár hónapig nem leszel egyedül!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na jo, de meg itt bent sem tudjak es az UH-ig nem is fogjak.

Amugy furi mert meg semmi tunetem sincs. Rosszullet vagy ilyesmi.
Lehet meg korai lenne?

Magi
Vendég

Na lanyok!

Gyertek gyorsan.
Ugy unatkozom.

Magi
Vendég

Magi
Vagyok,csak eddig itt voltak a barátnőmék,bekukkantottak,most meg Mátéval hadakozok már vagy fél órája.

edoci

Edoci!

Nem akar aludni?
Vagy mi a gond?

Magi
Vendég

Magi
most aludt el,enni nem akart,csak csokit meg bonbont szeretett volna.Az a baj hogy mostanában csak az édességet enné meg (pedig soha nem volt tömve vele),a normális kaját meg nem.Úgyhogy muszáj a sarkamra állnom.Persze az meg nem tetszik neki hogy nem az van amit ő akar....

edoci

Edoci!

Megertelek.
Szerencsere nalunk Zoli nem edes szaju, imadja a fozeleket es husit.
Ellenben nem szereti a sultkrumplit es a rizst.
De a puret igen.
Ha valaszthat csoki es fozelek kozott akkor fozit keri.
Nem tudom miert.
Talan mert mi sem eszunk nagyon edesseget.

Magi
Vendég

Máté sem volt eddig ilyen,ő is főzeléket főzelékkel evett eddig,persze egy-egy csoki,süti jöhetett,de csak alkalmanként.Pedig a gyümölcsöt is szivesen megette.Egy pár hete kapott egy nyalókát egy ismerősömtől,addig soha nem evett ilyet.Na azóta csinálja ezt.hihetetlen hisztit le tud rendezni hogy édességet kapjon.Pedig tényleg mi sem vagyunk egy nagy édességzabálók.Persze nem kap és nem is tartok itthon inkább...

edoci

Ja,ma már akkor elkezdtem inni a málnalevél teát,csak lh tesztet felejtettem el venni,pedig jártam arra. :roll:

edoci

Remélem nálam is hatásos lesz.A homeos bogyó meg még mindig nem jött meg a gyógyszertárba!Pedig akkor már azt is el kellett volna kezdenem... :roll:

edoci

jajj de jó elvagyok magamban!

edoci

persze csak addig amíg Máté fel nem ébred!

edoci

jó,dugulok!

edoci

tényleg,Lexa ma már jön?

edoci

Kép

edoci

Edoci!

Itt vagyok, csak ide jott a fonok, igy ki kellett lepnem, nehogy meglassa a dolgokat.

Lexa holnap jon csak.
Ma este jon haza anyukajatol.

Mar jo regen volt.

Magi
Vendég

Magi
Nem vagy fáradt?Az ég világon semmi "tünet" nincsen?

edoci

Sziasztok!

lieglgabi vagyok de képzeljétek el nem engedett belépni a saját jelszómmal, így 5x próbálkoztam és utánna letiltott. így újra regisztráltam.

Magika nagyon gratulálok neked. Úgy örülök, nagyon jó lehet most neked. Férjednek szép szülinapi ajándék lesz.
A tünetek miatt ne aggódj, nekem egyikkel se volt az állandó alváson kívül semmilyen tünetem.

Köszi a teszttel kapcsolatban a válaszod, igen mindennap együtt voltunk, volt hogy 2x is. Szóval az esély meg volt adva. Ma már nagyon halvány volt a második csík, alig ehetett látni.

Itt Balcsin fúj a szél 25 fok van. ma Siofokra mentünk át, most meg egy kicsit netezünk. Már csak a holnap van, aztán pénteken megyünk haza. Gyerekek nagyon hiányoznak, de ők jól érzik magukat a tesómmal. Szombaton jövünk vissza a gyerekekkel.
Pénteken még találkozunk a tervezővel, mert már majdnem kész van a terv a házról, nagyon jó lesz.

Nálunk Réka a nagyon rossz evő, már gondolkoztam is rajta hogy nyaralás után elviszem vérvételre mert annyira nem akar enni, de most meg tesóm azt mondta hogy tök jól eszik. Ma is krumplistészta volt az ebéd, és egy nagy adagot megevett.
Az édesség nálunk is menne ha hagynám, de hétköznap nem agon van megengedve neki, inkább csak hétvégén, de akkor se sok.

Na megyek, még egy kicsit leszek.

gabi
lgabi1

Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy a málnalevélteát a 366. héttől lehet újra inni, mert akkor segíti a szüléskor a tágulást. Én ittam, és szerintem használt, most is fogom majd inni.

Úgy kell ini hogy a 36. héttől naponta 1 liter vízbe 1 evőkanállal, leforrázni a vízzel és 10 percig állni hagyni. én ízesítettem citromos teával és még tettem bele cukrot és citromot is. Így egész jó íze volt.
lgabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?