Új privát üzeneted érkezett!

Nalunk is nagy nyugi van most, folyamatos lekotest igenyel a draga, akkor minden ok. Tegnap kibujt a hatodik fogacskaja es ilyenkor eleg erzekeny szokott lenni... kivancsi vagyok ma mennyit alszik napkozben.

Futyi,
Nem huzogatjuk. A regi iskola meg a nagy huzogatasrol szolt, de nem latom be miert kenne ezt tennunk...
Hatha valakinek segit, aki ellentetes tanacsokat kap innen-onnan:
http://www.babanet.hu/publ/fityma.htm
De millo anyag van errol a neten...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Hát már végeztem a HP olvasással. :lol: Egész jó a fordítás, ahhoz képest, hogy nem ez a hivatalos... Már várom a folytatást. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Elolvastam a fitymaszűkületről szóló cikket.Köszi Őzi!Borzasztó,hogy mindenki mást mond.Mint írtam már, nekünk azt mondták húzogassuk,de nem merjün nagyon,nehogy berepedjen.Szerencsére a pisi rendesen jön,fürdetésnél szoktuk látni.A kismanó ugyanis előszeretettel belepisil a vízbe.

Momi,nagyon édes Ricsibaba,ügyesen ül.Jó húsban van!Most hány kiló?
alexa2006
 
 

 
 

Fehérváron már nincs olyan meleg!Hűvösebb szél fúj!
alexa2006
 
 


NAGYON JÓK A KÉPEK!!!

Fütyi:
nem huzogatjuk, de persze csak azért, mert én is utánna olvastam.

Alexa: Te fehérvári vagy?
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Hát akkor nem huzogatom, amúgy sem csinálnám szívesen, én is azt olvastam hogy ne egy éves korig tilos. Írtam már ez ügyben egy másik tokpikban ami erről szól és hát ott azt kaptam tanácsul hogy huzogassam, bár akkor még úgy volt hogy csak le van tapadva kicsit de aztán párom mondta hogy azt mondta a doki hogy fitymaszűkület nem letapadás. Na mindegy nem piszkálom, csak félek hogy majd egyszer a házidoki gondol egyet és felrántja. :shock:


Alexa te fehérvári vagy? Amúgy Százhalombattán sincs már annyira meleg, beborult meg dörgött meg fújt de most már kezd sütögetni a nap :cry:

Na, ahhoz képest hogy azt írtam hogy alig lesz időm jönni, már egy csomószor be kukucskáltam :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Mági:

Utánna olvastam a könyvemben azt írja 6 hó-tól adható gyümölcsök: alma, őszibarack, cseresznye, meggy, sárgadinnye, banán, körte.
Főzelékek: burgonya, répa, főzőtök, cékla, sóska, saláta, sütőtök, brokkoli, kelbimbó, gesztenye, zöldborsó.Ezeket mi ki is próbáltuk, a cékla, kelbimbó, és a gesztenye kivételével.

Tinu:

Nekem botmixerem van, akkor szokott csomós maradni a kaja, ha kicsi adagot csinálok, ha többet és lefagyasztom, tuti krémes az egész, mindegy milyen zölds. gyümivel csinálom. Van még egy észrevételem, vettem pár hete sárga krumplit, ha az brutál, nagyon folytós volt, nem olyan mint a piros. Nem győztem higítani. Ha viszont nem szertné, ne erőltesd. Volt nálunk is ilyen, egyik nap nem akarta, következő nap meg megette.
sziszi22
 
 


Igen,fehérvári vagyok.Miért?
alexa2006
 
 


http://www.nestle.hu/baba/ProductListPa ... 8&pageId=2

http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=568688

http://www.pacific.hu/termek.htm

http://www.hungarobio.hu/


Sziasztok!
Valaki kérdezte a cukormentes bébiitalokat. Nos, ezeken az oldalakon azt találtok.
Mági köszi az emailt.

Sziasztok!

Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


sikerült a vonalzó?
alexa2006
 
 


nem
alexa2006
 
 


Alexa:

Azért kérdeztem mert, én is fehérvári vagyok. Merre laktok, melyik részen?
Vonalzó: próbálgasd, nekem sem jött össze rögtön!De a lányok segítettek!
sziszi22
 
 


na?
alexa2006
 
 


Tényleg,Sziszi?

KIRÁLYSORON LAKUNK
alexa2006
 
 


Alexa: csak azért kérdeztem mert fehérvár aránylag közel van hozzánk :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Igen ,de sajna nincs autónk
alexa2006
 
 


Alexa: kitörölted az előző vonalzódat az aláírásnál? Oda kell bemásolni az újat és utána elmenteni alul a mentés gombbal. Lehet, hogy a mentést felejtetted el megnyomni.

Kép
Kép
tinu
 
 


igen,már csak a másolás nem jön össze.
mindig kiszedtem a pipát az aláírásból
alexa2006
 
 


Sziasztok!

A fitymaszűkület: Sok kisfiú veleszületett problémája lehet. Nem kell eltúlozni a problémát mindaddig, amíg a vizelet távozása normális. Persze figyelni kell és a gondos orvos a kisfiúk esetében javasolja is, hogy a húzogatást nem kell csinálni. Sajnos a pelenkás időszak után a kisfiúk szeretik húzogatni a fütyijüket.Ha látjuk nem kell engedni, mert felsértheti magát, ami fájdalommal és gyulladással járhat. Általában amikor már nem kell pelenkázni un.szobatiszta és szükséges, akkor elvégzi a sebész v.urológus a bemetszést. Amiről soha senki ezzel kapcsolatban nem ír és nem mond az, hogy az első pisilés nagyon fájdalmas a kisfiúknak, mert csípi a bemetszés helyén. Külön praktikával lehet rábírni, hogy végre merjen pisilni. :cry: Ezt a hosszú szöveget ezért a néhány előbbi mondatért írtam le. Akit érint, jusson majd akkor eszébe, hogy kérdezze meg olyantól, aki ezen át esett, hogy mivel csökkentheti a félelmet és a fájdalmat. Rendbe jön minden szépen, de sok türelem és empátia kell ehhez.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, csak ámulok, és bámulok! Ma délután a nagyi hozta a Tupperware csőröspoharunkat, és gondoltam pancsi előtt igyon kis vizet, ha kér. Erre a csajszi megragadta a fülénél, és simán elkezdett belőle inni. Aztán leraktam neki, kicsit később odaficergett, és megint ivott belőle magától. :shock: :shock: :D Holnaptól cumisüveg elfelejtve! :D Szóval ezt a fajtát mindenkinek ajánlom, én is ismerősöknél láttam, és nekik is bevállt. Nem olcsó, de később pohárrá átalakítható, és ez a márka meg nagyon strapabíró is, nem kell cserélgetni. Rakok fel a csajról képet, lefotóztam gyorsan, sajna nem éles, és csak egyet csináltam, de majd holnap próbálkozok. (Nem túl jó már ez a gép, ha nagyon mozog, akkor ilyeneket csinál! :( A következő a mosogatógép után szerintem ez lesz, amit veszünk!)



Kép


Na jó éjt mindenkinek! Én is pancsizok, és ma korán lefekszem! :D Remélem legalább is, hogy el is alszok! :roll:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok! Hazajöttünk Mindszentről, jól elkapott a vihar, de végre friss a levegő!!!
Majd holnap írok reggel. Persze csak Tinu után.. :)
Most fürdés van a manónak!
Ihianya! Én kérdeztem a cukormentes italokat! Köszönöm!

omr
 
 


Sziasztok!

Nekünk nem jó a következő hét talira :( de ha csak nekünk nem... vagy legyen most is, meg majd megint is :)

Fitymaszűkület, hát jó, hogy ez most nálunk nem téma.... majd remélem kisöcsinél :)

Evés: mi még nem krumlzunk, majd szerintem jövő héten. egyelőre alma, barackból is max 3-4 kanál csúszik. Lesz ez jobb is? mert egyelőre nem látom, hogy valaha fog enni a kislány.... hol vagyunk mi még az egy üvegtől...

Viszont, ma is nagy fejlődési nap volt, 1-2 métert elmász"kált" a kicsilány. Tette kezét-lábát, majd lehasalt, újra fel 4kézláb, megint tette kezét-lábát, lehasalt. És így eljutott a járókájáig, majd nyomott egy balost, és ráindult a papucsomra. Majd utána visszatettük, akkor a telefonom volt az újabb célpont :)

Ivás: hát én még nem mertem próbálni, de egyelőre semmi italt nem fogad el... se víz, sem almalé, és ma az őszi sem kellett... Kernico, ezt a Trupperware cuccot hol lehet venni?

HP: kétharmadnál járok, mindjárt megyek megint...

Ihianya, jobbulást a férjednek!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, még:
yahoos lap: írjátok meg nekem az emilcímeteket priviben, és akkor küldük meghívót.

Szilvi, Ákos nagoyn édi rövid hajjal, igazi "charmeur" :) de tényleg! no meg persze a fotó is művészi, de azt már megszoktuk :)))

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie:
küldtem privit, de szerintem nem ment el. E-mailt is küldtem, ott biztos megkaptad a címet!

Alexa: holnap írok...
sziszi22
 
 


Winnie:
Gratula a lánykádnak! Nagyon ügyi. Kiara még csak négykézlábra állt eddig. Tényleg, bírja a járókát? Mert hogy fogsz fejni, ha elkezd rohangálni? Ezt nem ijesztgetésnek írom, tényleg érdekel, hogy oldod meg. De tényleg nagyon ügyes! Majd rakj fel képeket róla!

http://www.tupperware.hu/today/32.html a 36-37 oldalon van. Olyan mint, az Avon, nemtom, hogy lehet csak úgy venni, azt nem találtam az oldalukon, anya ismer egy tanácsadót, onnan szerezte. De kb. 10éves korom óta vannak ilyen cuccaink, és tényleg nagyon jók. Semmi bajuk a mai napig. Nem reklámozni akarom őket, de szerintem nagyon megbízható cuccokat csinálnak. Persze az ilyenek, hogy Csoda-Mikrós-Tál már szerintem sem normális, de az átlag jó, csak sajna ára is van.

Na ennyit arról, hogy ma korán lefekszem! :roll:
Jó éjt!

Kép
kernico
 
 


Ja, legalul a teljes kínálat-ot kiválasztod, aztán ott a 36-37 oldal!

Na tényleg jó éjt mindenkinek! Nincs 40 fok!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kernico
 
 


HM
alexa2006
 
 


KépKép
alexa2006
 
 


Annyira béna vagyok,hogy az már fáj!!
alexa2006
 
 


Alexa, de az előbb sikerült, ott van!!!

Kernico, köszi, hát nem tudom, hogy lehet ezt beszerezni, no meglátjuk, előbb próbálkozom majd az aventessel...
Majd teszek fel képet, most holnap megint lelépünk 4 napra, szombaton jöövk megint, szerintem majd akkor fogok áttölteni.
ja, és fejés, hát egyelőre elég jól megvan a járókában, eljátszik. Ahhoz szoktatva van, végülis, hogy fejés alatt járóka, utána ki lehet jönni, remélem, működni fog... de persze nem mindig vagyok következetes, hát meglátjuk. Lehet, hogy a járóka mellé megyek fejni közvetlenül, ha gáz van, vagy nem tudom. MOst apa sokat lesz itthon szabin, reméljük addig kialakul, meglátjuk... bár az is igaz, hogy ha lemegyünk, nincs járóka, és majd vissza kell szokni, hát jó kérdés... főleg augban 2,5 hét után, húúúú

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Igen ,de én hülye ide másoltam,ahova írok most is

Bejelölöm azt a BBCode-ot,és hova lépjek?Mire kattintsak?

Ments meg!!!
alexa2006
 
 


Momi, Sziszi, nektek is elment a meghívó

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


húúú, most láttam az új indexet.. láttátok már? hát szoknom kell, a régit tökre szerettem...
na jó, megyek olvasni egy kicsit, még két nap, és be akarom fejenzi HP-t, de lehet, hogy már holnap :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Alexa: fent: Segádletek, Profil, ez megvan?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


A Profilban van olyan hogy aláírás, oda

A segédletek itt az oldal tetején van. Legördülő sávban. Társalgó mellett egy legkördülő sáv, amiben társalgás van legfelül, a másodikban meg segédletek. Ott keresd a profilt.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


nos
Vendég
 


SIKERŰLTtKöszi a segítséget!A többieknek is!
Közben nem fogadta el a felhasználónevemet a gép,úgyhogy újra be kellett jelentkeznem.
Martinka is sirdogált,szopizott.

Holnap várom ,hogy Sziszi írjon!!

Jó éjt! :D :D
Vendég
 


Kernico, nálunk is rácuppant Lidi a csőrősre. Egyik nap még semmi másik nap mintha ezer éve ebből ivott volna.

Szopi: nálunk is hiszti van ha enni akarok neki adni, majd egy kis idő múlva ő fordul oda. Aztán elfordul majd megint.
Szombaton fejnem kellett annyira nem akart délután enni csak piciket evett.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Jó reggelt! :)

Tali: ha minden igaz, jövő héten mi nem tudunk talira menni, mert anyóséknál leszünk.

Winnie: én láttam a Westendben tupperware-es standot. Ott biztos lehet vásárolni is. Egyébként a nagybátyjám felesége foglalkozik ezzel, de nem biztos, hogy hamar meg tudnánk oldani, hogy hozzak neked, mert ők Tökölön laknak. És ti is mentek nyaralni. Szóval ha hamarabb akarod használni, akkor nézzetek be a westendbe.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Winnie:

megkaptam a meghívót kösziiii!

Jó későn mentek aludni, nem semmi.

Alexa:

bocsi, én tegnap nem bírtam tovább, de látom sikerült a vonalzó! Nem akartam beledumálni, mert én is bénáztam vele. Szóval vére valaki aki fehérvári, hát úgy voltam vele, bitos nem neteznek itt az anyukák. Mi a palotavárosban lakunk, 5 perc a belváros, na meg a zöldséges piac. Ma is le kell mennem barackot venni a csipetnek. Itt szültél fehérváron, és kinél? NA megyek mert telerakta a pelust, majd jövök még.
sziszi22
 
 


WInnie: nagyon boldog felediket RÉkának!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziszi22, Alexa: mellesleg anyósék Úrhidán laknak, úgyhogy akár fehérvári minitalit is tarthatunk. :wink: Ott fogunk mozizni az urammal a Plázában vasárnap. Legalábbis nagyon remélem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Mi meg képzeljétek nem tudunk se cumisüvegből, se csőrösből inni. Próbálgattam ugyebár többször itatni a nagy melegben, de nem ivott. Aztán kiöntöttem kávéspohárba a vizet, úgy ahogy a gyümilét szokta inni és abból aztán megivott fél pohárral egy húzóra. :)

omr
 
 


Winnie! Sok boldogságot Rékának fél éves kora alkalmából!

omr
 
 


Deszilvi!
Nagyon jók ezek a képek! Hogy csinálod, milyen géppel? vagy valami fotóprogival csinálod ezt a művészi keretet? Nagyon tetszik! Persze a fotóalanyon is sok múlik! :)

omr
 
 


Reggelt:))

Omr,
Szilvi férje profi fotós, nekik könynyű:))))

Most megyünk a bölcsibe beiratkozni, remélem utána alszik Dani egy nagyot, mert me 6 óta ébren van, de annyira, hogy nekem is fel kellett kellnem, ami azért ritkaság, de megint el kezdte a nyáladzást, és éjjel is tök rosszul aludt, szóval, lehet, hogy folytatódik a fogzás.:)

csernusn
 
 


Niki: tudom, hogy már volt téma, de már elfelejtettem. :oops: Szóval, mennyi idősen megy majd Dani bölcsibe?

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki: ja és természetesen Danifiúnak boldog 8.-at! :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Winnie: Réka babának nagyon boldog feledik szülinapot

Niki: Daninak is Boldog 8.-at

nika70
Salgótarján
 
 


Szép napot!

Winnie:
Boldog felediket!


Fanni iszik cumisüvegből is és pohárból is szépen. Szerencsére nem zavarja a dolog, hogy egyszer így egyszer úgy kell innia, illetve ő akar már pohárból inni.
A csőrös is megy, de annyira nem van oda érte. a pohár a nyerőbb. :D

Na megyek, mert Fanni elkóborol itt nekem... :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?