Új privát üzeneted érkezett!

Koda!

Köszönöm szépen, megmondom Ágnesemnek és átadom a puszikat is!
csné
 
 


Kedves Ági, Karcsi és Vivi! Gratulálok a csodaszép babátokhoz! Sok boldogságot kívánok Nektek!



Mo
Vendég
 


Drága Jucikám!

Köszönöm neked, hogy így izgultál miattunk!

Nem haragszok, hiszen nincs is miért. Nem haragszok a plussssszzzz 10 grammért sem és azért sem mert nem gratuláltál.
Köszönd meg légyszíves Illésnek is az aggódását a nevünkben.
A többit meg majd személyesen!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek, megyünk aludni, mert kész vagyok, mint a házi feladat!

Mo!

Köszönjük szépen a gratulációt, ezeket mindíg olyan szívesen fogadja az ember :)
Üdv. K-roy
csné
 
 

 
 

Most mar tenyleg lelepek.
Ez egy szep nap volt,szuletett nekunk egy Livink, lathatjuk,hogy vannak meg szuper apukak,ferjek..nem is olyan rossz ez a vilag masaallah!
Es a kisfiam vegigkacagta vegre az esti pancsolast!

Szep ejszakat,szep almokat nektek!
momo35
 
 


[color=red]Sziasztok Anyukák és apukák!
Nagyon sok boldogságot kivánok a kis Livehez!
Sokat hallottam Jucitól rólatok és nem birtam ki,hogy ne irjak!
Karcsi olyan szépen leirta ezt az egészet,hogy még bőgtem is!
Az én férjem nem mondd semmit a szülési élményeiről!
Még egyszer garatulálok!
Sziasztok Timea és Csenge baba :D :D :D :D :D :D :D

[color=red]
[/color]
[color=red][color=red]És ne haragudjatok a betolakodásért!![/color]
brimo
 
 


lányok látom szinte mindenkinek sikerült benézni még tegnap és megcsodállni a képeket és elolvasni a gyönyörű beszámolót. Én sehogy sem jutottam gép elé, bármennyire is szerettem volna. :cry:

Karcsi
Nagyon megható amiket írtál nekem is szorított a torkom és jó homályos lett a szemem mire a végére értem a szövegnek már alig láttam a betűket.
Jó látni, hogy mindenki sugárzik a boldogságtól. Kívánom hogy ez elkísérjen titeket egész életetek során és legyetek mindig ilyen boldogok!
Még egyszer nagyon gratulálok mindannyiótoknak!
Milliószor puszi a lányoknak és neked is!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Karcsi! Szuper férj vagy! Fantasztikus élménybeszámolót olvashattunk…
Fantasztikusan néznek ki a lányok a képeken, Ági mintha nem is most szült volna.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj, annyira akartam tegnap este jönni, aztán el kezdtem vasalni, és utána már olyan hulla voltam! De ott lestem a gépet, mikor ír már Karcsi!

Hát, én is megkönnyeztem! Számomra olyan hihetetlen, hogy egy férfi így át tudja élni a szülést, számára is ilyen nagy boldogság, és nem csak a vért, meg a szenvedést látja mögötte! Bízom benne, hogy az én párom is fog majd titeket informálni, és remélhetőleg hasonló részletességgel! (Bár nem hiszem! Ő még odáig sem jutna el, hogy oxi... :wink: :lol: )

Istenem, Ági milyen boldog lehet! A képeken is csak úgy sugárzik! Az előbb már nyúltam a telefonért, hogy felhívom, aztán mindig közbejön valami, de fel fogom hívni.

Tényleg, Bufo, nem beszéltél véletlen ma is Mesivel? Vajon hazamentek már? Hogy lehet szegényke?! Vajon beszélt a párjával? Hú, de nehéz lehet neki! Ha nem jön róla hír, holnap mindenképp felcsörgöm!

Lányok, én ma olyan nyomi vagyok! És a bébi is olyan keveset mocorog! Már úgy hozzászoktam, hogy állandóan ficánkol, ilyenkor meg pánikolok! Mondjátok azt, hogy nem kell neki állandóan mozognia!!! Tudom, hogy aludnia is kell, de tegnap ilyenkor úgy nyomkodott, annyira élveztem!

Már meg akartam kérdezni, Momo, végül mit csináltál a parlagfűvel? Nem gyomirtóztad le?
Nekünk "szépen" leégett a füvünk egy része, nem tudom mitől, folyamatosan locsoltuk, hát, van még mit tanulnunk.

Gyöngyi, nektek mitől olyan szép a füvetek? Csináltok vele valami különösebbet? Milyen rendszerességgel locsoljátok, tápozzátok?
Ma reggel eszembe jutottál... :) Ugyanis a rózsaszín, narancssárga, zöld virágos felsőd vettem ma fel! Annyira aranyos vagy, hogy elhozhattam a ruháidat!!!

Virág, igazán jöhetnél közénk gyakrabban! A jelek szerint olvasol minket, de miért nem írsz???!!!

Jucikám, Évának írtál sms-t Livikéről?

Na, futok vissza dolgozni!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakozom Titihez,aki olvasta tegnap Karcsi írását,de sajnos én is erőtlen voltam írni.Nagyon szép volt,nagyon átjött,igazán boldog kis család.Remélem nekem is hamarosan hasonlóban lehet részem.Lányok mit tudtok mikor jön ki Ági? Mert szeretném meglátogatni,de igazából pénteken délután mennék,viszont ha akkor már elengedik,akkor nyilván csütin.Ha van kedvetek csatlakozni gyertek velem,mert szerintem neki is jobb,ha egyszerre többen látogatjuk,mintha egymás után megyünk.Én olyan 4 körül mennék,vagy fél 5.Persze előtte Ágival is megbeszélem.Ha van kedvetek írjatok,hogy csatlakoztok-e?Mennem kell,mert dolgozom. :evil:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jucikám, én olvastam, hogy sms-eztél Virággal! De attól függetlenül, azért jöhetne, nem?! Régen olyan jó volt, hogy annyit írt! Most meg úgy hanyagol minket! :( Annyira sajnálom ezt!

De irigyellek benneteket lányok, hogy be tudtok menni Ágiékhoz! Kérlek szépen, adjátok át forró ölelésem!!! Én nem tudok a munka miatt menni sajnos. Este 6 körül már bevallom, sehová nem szívesen indulok el, úgy kivagyok! :(

Jucikám, majd alkalomadtán gyere, és meséld el, mi történt!!! Azt pedig úgy fogom sajnálni, hogy ritkábban fogsz jönni közénk! Remélem, azért ez nem azt jelenti, hogy szinte egyáltalán nem fogsz írni! :(
Olyan jók ezek a kapcsolatok, amik így megmaradnak egy kórházi együttfekvésből. Én is tavaly óta tartom a kapcsolatot azokkal, akikkel bent feküdtem! :)

Lányok, a picurka még mindig nem mozdul! Néha rug egyet, aztán kész! De azt is befelé. Talán elfordult, a lábacskái is befelé lehetnek, azért nem érzem kifelé?! Én már pánikolok!

Momo, talán tényleg el kellene kérnem tőled a szívhang hallgató kügyüt?! Eddig húztam... amikor mozog, mindig úgy megnyugszom. De remélem, estére beindul, és akkor megint nyugodt kismama leszek (Micsod? Én nyugodt?! Ezt én sem gondolom ám komolyan! :wink: )

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

Karcsi hát csudaklassz apuka vagy te le a kalappal!Hát igen mint mindenki én is könnyeztem:)a képek meg fantasztikusak olyan Vivi kezébe Livike mint egy porcelánbaba!Mégegyszer sok sok boldogságot nektek(amint látom mindenki arcán megvan:)

Titi,Juci,Bufo,Eszter és többiek aranyossak vagytok hogy nyaggatni akartok hiányoltok irtok meg minden de kikérem magamnak igenis nem hanyagollak titeket mert ha azt tenném akkor leléptem volna se szo se beszéd és még rá se néznék a babanetre (de hát nap mint nap ti vagytok az elsö dolgom) nem irok miért?hát mert nem tudok mit és öszintén szolva nem is nagyon akarok(ez bunkon hangzik de nem bunkoságbol irom) csak egyszerüen a nyavajgást nem akarom leirni!kész vége FELADTAM!és lécci ne irjatok olyat hogy nem szabad meg ilyesmi már nem is akarom elég volt nincs kedvem nap mint nap ezen rágodni!mert mostmár hogy egyedül maradtam (mert éva is kisbabával fog ám visszajönni horvátbol én tudom) egyre jobban kezdek elkeseredni!ne értsétek félre én annyira örülök mindenki babájának és annyira jo hogy veletek átélhetem mintha saját magam is átélném:) szoval tényleg tisszta szivböl kivánok mindenkinek nagyon sok boldogságot mert igy veletek együtt átélem én is:)szeretlek titeket de nem tudok mit irni ezért csak olvasok!juci jo lett volna beteljesiteni amit irtál hogy én is mint Mesi,de ez nem jön össze mert ha sikerülne(ami nem fog) akkor is ti lennétek az elsök akik megtudnátok még a családnak se mondanám el 12.hétig de nektek igen!
kérlek szépen titeket ne haragudjatok rám amiért ilyen rohadt önzö dög vagyok de most egyszerüen nem tudok irni semmit nektek!
szeretlek titeket sok puszi minden mamának babának

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág
Oké tiszteletben tartom, hogy nem akarsz a babás témáról hallani sem és lezártad a dolgot, de annyi minden van amiről még beszéltél nekünk hogy ha csak emiatt nem írsz akkor kérlek ne tedd. Annyi minden van amiről írtál fini sütik képekkel :D , Nimródkáról ahogy fejlődik nő, a lakásátrendezéseidről... stb és még sorolhatnám én /mi ezekre is kíváncsiak vagyunk. Na szóval egy szó mint száz hiányzol és nehezen emésztem meg, hogy nem jössz közénk, még ha olvasol is.

Titi
Ne aggód magad halálra annak a pici babának is kell néha pihennie nem gondolod. Nem pöröghet állandóan 100-al nem is bírná. Nyugi minden oké vele csak egy kicsit lustább most nekünk is van ilyen nem.
Mesivel tegnap reggel beszéltem és akkor le is írtam, csak Ágiék Livije miatt mindenk erre koncentrált.Azt mondta, hogy mennek haza már csak a gyerekorvos vizsgálatára várnak. Felajánlottam neki hogy hazaviszem őket de azt mondta, hogy kivételesen jön a férje és vele mennek.Mindenképpen egy két napon belül beszél a férjével arról, hogy ő nem szeretné ez a helyzetet továbbra is fenntartani és az új lakásba már csak a gyerekekkel költözne. Ma küldtem üzit de még nem válaszolt. Remélem jól vannak a körülményekhez képest.

Gyöngyi
Na milyen lett a fogad?
Látom sikerült regisztrálnod az iwiw-re. :D

Juci
Remélem ez a kevesebbet jövök nem azt jeleni, hogy heti 1-2x írsz nekünk, bár tudom, hogy jó sok dolgod lesz a 3 lánnyal.
Amikor írtad, a tragédiát akkor rögtön az ugrott be, hogy talán azokkal történt valami akiknek a mellszívót adtuk oda, remélem nem.

Most nem tudok többet írni, mert Dávid ugyan alszik de Áron nem és éppen lebontotta a hangfal borítását és könyékig jár benne. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, dehogynem olvastam! Épp azért is kérdeztem, hogy nem beszéltél-e vele véletlen ma IS?! Mert írtad, hogy mennek haza... csak azóta nem tudunk róla semmit. Mármint hogy vajon túl van-e a beszélgetésen...

Virág, csak tudod, annyira hiányzol!!! És hát régen sem mindig csak a babáról beszélgettünk! Jut eszembe, olvastad, hogy megcsináltam a mustáros szeleted dödöllével?! Hú, de nagy sikere volt!!! A hétvégén lehet, megint azt csinálok!!!

Én meg igyekszem higgadt maradni, Jézusom, előre félek, milyen anyuka leszek, ha már most ennyit aggodalmaskodom?!

Bufo, Te ugye annak idején a Gyedet megszakítva kivetted a szabijaidat és elmentél táppénzre? Jól emlékszem? A doki simán kiírt? Vagy ezt előre lebeszéltétek? Én is erre pályázom majd, csak jó előre tudni mindent...

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Eszter! Ha tudnál csütörtökön menni Ágihoz, akkor nagyon szívesen veled tartanék, én sem akartam egyedül. De pénteken délután érkezik a szekrény a babaszobába és itthon kell lennem, akkor én nem tudnék menni.

Titi! Ne aggódj, a baba szerintem csak élvezi hogy hüvi van egy kicsit és pihen. Biztosan neki is rossz volt elviselni a forróságot.

Juci! Azért teljesen nem tűnsz el ugye augusztusban? A lányok segíteni nem szoktak, hogy esetleg inkább könnyebb legyen, ha itt vannak?

Zsuzsa! De jó, hogy beszéltél Mesivel, hogy őszinte legyek most én nem merem felhívni a férje miatt. Nehogy még ebből is konfliktusa legyen.
A fiúk egyszerre szoktak aludni, hogy esetleg te is pihizz egy kicsit????

Végre tudtam beszélni a gyerekorvossal és szerencsére elvállal minket, így megmenekültünk a körzeti "boszorkánytól". Egy homeopata doktorbácsink lesz, itt a környéken mindenki dícséri remélem be fog válni.


Puszi
verzsike
 
 


Titi
A gyedet végig kaptam(a gyerek 2 éves koráig jár) utánna jön a gyes ebből 1 hónap volt és aztán kaptam meg a szabijaimat és amikor az lejárt onnantól voltam táppénzen a szülésig.
Remélem érthetően írtam le.

Verzsike
Ügyes vagy hogy ilyen jó gyerekdokit sikerült találni. Az meg pláne szupi, hogy homeopátiás legalább nem ír fel rögtön antibiotikumot ha valami baj van.
Nem mindig sikerül, hogy ebéd után mind a kettő egyszerre aludjon. Ha Áron délelőtt 10 után alszik akkor biztos hogy nem megy. Csúnya szoktam lenni felköltöm kb 20-30 perc alvás után és akkor alszik ő is ebéd után na akkor nekem is van egy kis szabadságom.
Én is azért írtam Mesinek csak üzenetet, hogy ne legyen baja belőle felhívni szintén nem mertem. Remélem jól vannak és válaszol amikor tud.

Most van időm mert Áron is elaludt kb negyed órája és még Dávid is alszik. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Ja azt elfelejtettem, hogy a doki simán kiírt, a nőgyógyász adott egy papírt és az alapján. Meg ugye aug 15-én járt le a szabim így már csak 1 hónapom volt hátra a szülésig és az én munkakörömmel ezt nem is kellett nagyon indokolni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok Mesi írt sms-t és sikerült beszélni a férjével. Ő nem akar válni Mesi igen úgyhogy semmi jó továbbra sem. Bővebben nem fejtette ki, de gondolom a helyzet ennek ellenére változatlan.
A kicsi Ági nem alszik éjjel így ráadásul még fáradt is.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Kéz csókolom a hölgyeknek!

Kezdeném azzal - nehogy elfelejtsem - hogy Ágnesem puszil mindenkit és kéri, hogyha valaki beszeretne menni hozzá látogatóba, akkor inkább holnap, vagyis csütörtökön menjen. Megpróbál a péntek reggeli viziten beszélni az orvosokkal, hogy pénteken nem tudnának-e haza jönni. Természetesen csak akkor ha Livikém nem adja elő a "kínai gyerek színem van" effektust és minden rendben lesz.

Miután mi eljöttünk, megérkeztek Ágnesemhez Juciék, úgyhogy gondolom majd ő is beszámol a látogatásról.

Csak annyi információval szolgálnék még, hogy mindketten továbbra is jól vannak, bár Livikém feje úgy néz ki, mint aki Mike Tysonnal boxolt volna. Az orvos megállapítása szerint az orrjáratát megsértették tegnap a leszívás során, így mindkét szeménél és a nózijánal ödémás lett.

Még - ahogy mások szokták mondani - benézek hozzátok, csak mennem kell mosni, meg mosogatni.

Üdvözlök mindenkit: K-roy
csné
 
 


K-Roy még a végén te is babanet függö leszel :D
nagyon rendi töled hogy folyamatosan tájékoztatsz minket remélem még a három kismamink párja is ilyen frankon le fog nekünk irni minden!kösziiii

bufo titi okééé nyertetek kis gonosz boszorkáim jövök és irok csak még ki kell találnom mit mert ugye azért egy babás topicot nem tömhetek végig receptekkel,lakásrendezést meg mostanába nem csináltunk vagyis dee tényleg el is felejtettem uj a nappalim:) na majd mutizok képet!mit irjak még?babázok csak sajnos nem az enyémmel és ma olyan kis nyügös volt alig birtam megnyugtatni pedig az anyukája el van ájulva mert minden nap arra jön haza hogy a gyereke nyugodtan alszik már két orája!hát ma nehéz volt elaltatni de mire anya hazaért sikerült:) ja meg frankon telibe talált valami epres babakajával nyakig pötty lett a rucim de olyan édes kis tündérbogár hogy megkell még ilyenkor is zabálni!
keveset fizetnek és több idöt dolgozok mint amit megbeszéltünk de ez a kisbaby ugy elvarázsol carok rá mennyit kapok csak vele lehessek!

na tessék irtam egymillio dolgot:) igy megfelel?

titi örülök hogy jol sikerült a mustáros szelet meg a dödölle végre valami amit én tanithattam:))annak meg aztánb mindenképp örülök és repdesek a boldogságtol hogy kicsilányoddal minden oké:)az hohgy nem mocorog annyit ne aggasszon nekem volt olyan hogy egésznap meg se mozdult és beparáztam bementünk ctgre korházba és kiderült minden oké!biztos csak picibabádat is lefárassza az hogy te ennyit robotolsz meg hát otton ez a kánikula!

eszter de szuper képet hoztál jajj de nagyon jooo ugy tetszik!és tényleg találo ez a név mert tényleg ugy néz ki mint egy kis gumimaci

na nem irok ám mindenkinek mert egyszerre ennyi irást potolni na nee mág a végén meg is untok!

de a lényeg: IMÁDLAK TITEKET

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


helyesirásbol egyes

titi neked otthon meleg -et akartam irni

meg mág helyett még hihi
elszoktam az irástol

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hölgyeim!

Elnézéseteket kérem, de Ágnesem közölte, hogy most már biztosan csak szombaton jöhetnek haza, úgyhogy inkább pénteken menjetek látogatni, ha szeretnétek.

Mégegyszer elnézést a dezinformációért.

Üdv. K-roy
csné
 
 


Virág!

Ha nem is babanet függő lettem, de baba függő az biztos :) !

Üdv: K-roy
csné
 
 


K-roy ez csak természetes:) Ilyen kis gyönyörü babátol én is függö lennék:)) Biztos nehéz lehet otthagyni öket bizti minden percbe velük lennél de hát mostmár minden oké itt van Livike igy egész a kiscsaládotok és szombaton nincs menekvés minden másodpercbe vele velük lehettek
Lécci ha mész Ágihoz add át külön neki az én jo kivánságaim puszik társaságával mert többiek azért ugyis bemennek hozzá meg ilyesmi de sajna nekem ez nehéz lenne!

Ja Nimrodkának megmutattam képeket lássa milyen egy pár másodperces picibaba és ugy örült neki és képzeljétek megjegyezte ágit meg titeket is persze hogy ugye ö az akinek csomagoltuk együtt a kisbodyt!olyan édes pedig az már rég volt:) ja és azt mondta szeretné meglátogatni ágit hát nem zabálni valo?

na mondjuk a képektöl meg karcsi leirásátol a férjem is elájult és oda meg vissza van már elkezdett számolgatni hogy ha augusztusba sikerülne (nem fog) akkor nekünk is sikerülhetne a házassági évfordulos baba hát aranyos
jajj meg még mondott valamit a képekre de most fogoval se jutna eszembe na majd töröm a fejem

szoval a csajok nálunk elcsábitották a pasikat:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!

A legszomorúbb az egészben az számomra, és Ágnesem számára is, hogy igazán együtt még nem tudtunk örülni Livikémnek. Az a két óra együtt pihenés a szülés után a szülőszobán nem elégítette ki teljesen a vágyainkat. Ha meg bemegyek hozzá az sem az igazi.

De nem baj! Ha szombaton haza jönnek, akkor csak beszélgetünk beszélgetünk, örülünk egymásnak és csodáljuk azt a kis tüneményt.

Üdv: K-roy
csné
 
 


Jaj, jaj és ismét csak jaj!

Lehet, hogy tényleg babanet függő lettem?
Naaaaaaaaaa, azt azért mégsem :) !
csné
 
 


Jajj el is felejtettem hogy otthon más a helyzet!Itt egész nap együtt lehet apuka a kiscsaládjával reggel nyolctol este nyolcig( férjemmel még kivételt is tettek ö tizig maradhatott)
ez azért egy kicsit gázos szerintem de nem baj már mindjárt itt a szombar juhuuu és akkor aztán lesz mit potolni és onnantol akkor kezdödnek a legeslegszebb pillanatok!

hát igen kezdessz függö lenni hihihihi de ne aggodj a multkor a férjemet is rajta kaptam mert kértem nézze meg nem jött e hir rolatok mármint livikéröl és bejöttem fél ora mulva és láttam hogy olvas vissza kivel mi történt mostanság mert nagyon képbe van ha beszélek valakiröl mindig csak egy szot kell hozzátennem a névhez és már tudja is

na léptem meg is jött az emlegetett "szamár"

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Karcsi!

De jó,hogy ennyit írsz.Köszönjük.Nagyon rendes tőled.Pont most példálóztam veled a férjemnek,hogy milyen szuper férj vagy. :wink:

Erzsike!

Már kedtem volna szervezni a csütit,de akkor írta Karcsi,hogy inkább péntek.Most már csak abban bízom,hogy esetleg hamar hozzák a bútort.Mert én kb fél 5-re érnék az Örsre.Hátha addígra végzel.Majd meglátjuk. :wink:

Virág!

Jó,hogy itt vagy. :D De ezt tudod,mert már megbeszéltük.Remélem maradsz. :D :wink:

Ne haragudjatok,amiért ennyire keveset írok,de nagyon kiveszi aze erőmet a munkahelyem ,főként lelkileg,így mire hazaérek képtelen vagyok írni úgy rendesen. :oops: De nagyon szeretlek titeket.

Lányok,valakinek jó még a péntek délután,jön velem Ágihoz?

Puszi

ESZTER :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Karcsi!

Ez mar az bizony!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Remelem hamarosan elmulik ez a csunya odema...es kitartas,csak harmat kell aludnotok es egyutt lehettek!!!!

Juci!

Nem zavarlak,csak gondolok rad! Hivjal ha kedved van...vagy majd en jelentkezem!

Titi!

Szivhangfigyelo monitor..mint mar irtam korabban nagyon szivesen odaadom,de biztos hogy csak megjobban felidegesitened magadat..nekem egyszer sikerult csak meghallani,amugy meg hallottam minden mast(belek,kinti villamos,ajtonyitas,sstb). :roll:
Nincs valami amit nem szeret???Nekem egy Zuma nevezetu interneten jatszott jatek volt,annak a hangjara mindig megmoccant...vagy igyal narancslet! De biztosan minden rendben van,azota gondolom mocorog is ezerrel.
CSALAD..tegnap elfelejtettem irni,tenyleg meg vagy aldva veluk...ha ok nem veszik eszre magukat,akkor te hivd fel a figyelmuket arra a tenyre,hogy pocakos vagy es elfaradtal,stb..igenis szukseged van pihenesre..stb....!!!!!!! Merges vagyok rajuk! :twisted: :twisted: :twisted:

virag!

De jo,hogy itt vagy!!!! Es tunemeny lehet az a pici baba(vagy nem is olyan pici?) akire vigyazol. MESELJ AM MINDENROL! Nimrodkad csak jovore megy suliba vagy mar most???? Mekkora nagy lett mar...tehetnel fel rola is kepet es a nappalitotokrol is am! :lol:

Bufo!

Hat te merre jarsz???Visszaszoktal mar a dolgos unalmas hetkoznapokba??Mentek meg valahova egyutt??? Neked kisagyban alszik napkozben Aron?

Gyongyi!

Fogacskaid...vannak mar???? :lol:

KOda!

Enyhult mar a meleg nalatok is???Bar a lakasban sokat nem csokkent,most 30C van bent,egyszeruen nem lehet kiszelloztetni.
Adsz mar akkor Bencenek alman kivul mast is? Lehet kapni azokat a biokajakat amiket irtam???Humanat,Hippet bizotosan ,mert az van a tescoban es DMben.

Lelepek,var a sok haztartasi munka+ ki kellene muvelni magam riasztokbol ,holnap jon egy pasi arajanlatot adni. :roll:


Eszter,Verzsike!

Ha mentek be Agihoz,puszi neki es a kicsi Vivinek!!!! :lol:
Tenyleg Eszter a te kis Gumimacid hol fog megszuletni???
Puszi nektek!
momo35
 
 


Jucikám!

Mekkora bunkó vagyok. :oops: Nem is írom,hogy sajnos mire olvastam,hogy mehetek veletek sajna már este van,de nagyon köszönöm és ha előbb olvasom bizony el is mentem volna,mert Ági is nagyon hiányzik,alig várom,hogy látahsssam a kis LIvit és veled is szuper lett volna találkozni.Ezt elszúrtam. :roll: :wink:

Momo!

A kistarcsai kórházban szeretnék szülni.Remélem így is lesz. :wink: Még nem is gartuláltam a fogacskátokhoz. :wink:

Puszi

ESZTER

Kép

Kép
anubias
 
 


Momo a pici öt honapos és tünemény:)majd rakok fel rola is képet meg nimikéröl is meg a nappalirol is ha férjem bekapcsolja a saját gépét mert azon vannak!

Nimrodkát hál isten sikerült visszatartanunk a sulibol még egy évig nagy harc volt mert minden teszten átment és nem akarták engedni de ovonö meg mi is ugy vettük észre nem igazi még a koncentrálásba a doki kitalálta menjek külföldi gyerekek számára létrehozott suliba ovonö felháborodott hogy nimrodnak nem a nyelvvel van aproblémája ne legyen már hátrányos helyzetbe!ugyhogy nagynehezen de sikerült kicsalnunk még egy évet!Nimrodka nem örül annyira mert jár már egy éve hétfön pénteken iskolába elökészitöre és imádja de ez az év még kell neki

na baccus kérdezgessetek persze igy meg teleirom a topicot

pusz

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Nembaj Virág!

Legalább érzed,hogy milyen jó itt és hogy mennyi mindent kell megosztani velünk,mert része vagyunk egymás életének.Ez már csak egy ilyen topic. :D

Puszi

ESZTER

Kép

Kép
anubias
 
 


Vááá raktam be egy csomo képet erre elment a böngészöm!na kezdem ujbol a babárol még nincs fent a gépen a kép de majd potolom azt is
Nem tudom hogy mutattam e képet anno de már meséltem hogy a férjemnek megcsináltam afrikásra a nappalit,hát erre anyukámtol kaptunk egy étkezöt a férjem meg vett egy uj ülögarniturát annyira bejött neki az afrika stilus

Nappali
Kép Kép
Kép

Nimródka
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Együtt
Kép


na ennyit kicsinyitettem le hirtelen majd még rakok fel

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


jajj eszembe jutott hogy vannak még uj képeink na mindjárt kicsinyitgetek hogy örüljetek nekem amiért telepakolom a topicot hihi na még megbánjátok hogy nyaggatatok jöjjek vissza:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


na mégse rakok gépet hülye a gépem és el is teszem magam holnapra!puszi mindenkinek sziasztok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Na, Virág, látom, megérte nyaggatni Téged! De a jelek szerint örülsz köztünk lenni! Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagy ismét!
A szoba meg egyszerűen gyönyörű lett!!! Így legalább nem unjátok meg. Mármint hogy folyton változtattok rajta valamit.
Virág, szeretnék egy hatalmas szivit kérni Tőled. Már annak idején is írtam, csak akkor már biztos úton voltál szép hazánkba, és így elkéstem a kérésemmel.
Kint a DM-ben vettem tavaly Bübchen Pflege lotion-t terhességi csíkok ellen. Imádtam, de elfogyott, és azóta keresem, nálunk sajna nem lehet kapni. Bécsben sem találtam. :( Esetleg ha valamikor jönnél hazafelé, nem vennél nekem egy dobozzal? Odakint biztos lehet kapni. Egyáltalán tervezel még az őszig hazajönni?

Nézd, itt találod:
http://www.babyservice.de/Buebchen/Prod ... 61af76485e

Olyan rég akartam már Tőled kérdezni, csak mivel nem jöttél közénk... nem tudsz véletlen csinálni krumplis knédlit? Itthon nem igazán találok rá receptet, de a németeknél ez - ha jól tudom - ismert köret. Anyósom mégsem csinál ilyet soha!

Juci, de irigykedem, hogy bejutottatok Ágiékhoz. Én tuti, nem tudok bemenni! :(

Szegény Livike! Reméljük, gyorsan elmúlik a csúnya ödéma, és szombaton már kutya baja sem lesz!

Szegény Mesikém, nem lehet könnyű most neki. Az megnyugtató, hogy a családja kitart mellette, és hogy közel laknak hozzá, nem több 100 km-re, így azért mindig lesz hová mennie szegénykémnek, hogyha nagyon nem bírja majd otthon. Bár két kisgyerekkel... :(

Momo, teljesen igazad van, egyelőre még húzom az időt, tudom, hogy még jobban idegeskednék, hogyha itt volna a szívhang figyelő... :( most mocorog, csak valahogy olyan keveset! Máskor mindig olyan virgonc, de talán ugyanolyan álmos, fáradt, mint a mamája.
Bizti nem láttad a kérdésem... mi lett végül a parlagfűvel?

Jut eszembe... skorpió gyerkőc... én mindig azt vallottam, mindegy, mikor születik, csak egyet szeretnék, ne legyen skorpió. Erre tessék! Tavaly is, most is... de ha mázlim lesz, október 23 előtt megszületik, és akkor még nem lesz skorpió. Anyukám is és az exem is az, borzasztó, ismerem! Nem lesz könnyű dolgod valóban Mishallal. Ez az örök elégedetlenkedés... persze, tisztelet a kivételnek!

Karcsi, én is itt példálóztam a páromnak, mondtam is, hogy hihetetlen pasi vagy, talán nem is létezik ilyen! Na, erre azt kaptam, hogy tőle ne is várjak ilyet. Mármint hogy ilyen részletesen fog beszámolni. De talán nem is ez a lényeg, igaz?!

Bufo, így már értem. Szóval lejárt a Gyesed... én még mindezt a Gyed alatt akarom majd megjátszani, és nem tudom, lesz-e valami kifogás valaki részéről?! Na, majd kipuhatolom.

Eszter, miért írod, hogy lelkileg megvisel odabent? Olyan szörnyű még mindig a főnököddel?!

Megyek is lányok, én lefekszem, nagyon ki vagyok ütve, pedig nincs még meleg sem. Mi lesz, ha visszatér a kánikula?! :( Nem akarom!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

De jó hogy írtál. :D De ami a skorpiókat illeti :evil: :lol: .De ezt már személyesen is mondtam.Én meg halak gyerkőcöt nem szerettem volna,és valószinűleg az lesz.De ez a horoszkóp dolog azért nem szentírás.Sőt.Én szerintem sok szempontból vagyok tipikus skorpió,de elégedetlen,az nem.Csak akaratos és amit a fejembe veszek azt tűzön vízen át keresztülviszem.de ez nem feltétlen baj.Aztán vagyok még nagyszájú,akaratos,sértődékeny,de nem haragtartó,meg hirtelenharagú,de könnyen megbocsátó.Nem olyan rossz a helyzet. :lol: Meggyőztelek. :roll: :lol: Nagyon sajnálom,hogy ennyire fáradt vagy.Nos ami a munkahelyemet illeti az néha maga a pokol.A főnököm pénteken megdicsért egy feladat megoldásáért,majd kedden reggel(mert ugye hétfőn szabin voltam) ugyanazért behivatott és letolt.Én meg kínomban igen arogáns voltam és kiröhögtem.na ezzel jól bevágódtam.A csajszio meg ma egész nap a mellemet bámulta és arról beszélt,hogy mennyit nőtt,de sebaj,mert hamarosan ragyás is leszek,meg jól elhízok,majd jót nevetett rajtam.És ilyen,meg ehez hasonló dolgok érnek napi szinten és próbálom arra használi a két fülem,hogy a ki és be is meglegyen,de nehéz és néha annyira kivagyok,hogy enni sem igazán tudok. :roll: De nem hagyom magam az fix. :wink: Nem vagyok az a tipus.Amúgy nagyon változó,mert néha egész jó minden,aztán derült égből villámcsapás és a legrosszabb,hogy amikor azt hiszed ,hogy talán kedvelnek és nem is rossz itt,akkor hátbaszúrnak majd kezdődik előröl az egész És ez egyre rosszabb mostanában.De nem nyávogok tovább. :wink: Főként nem neked,akinek legalább ennyire nehéz,és hősiesen viseled,pedig már jóval előrébb tartassz. :wink:

Virág!

Na ezt hiányoltam,erről írtam.Szuper jók a képek.Tök jól tetted,hogy nem engedted Nimikét a suliba.Én is így gondolom.A fiam évvesztes,de még így sem volt egyszerű.Nem a tanulás miatt,hanem a többi.A csöngetés, a nem alvás ebéd után, a cipőfűző és a táska is gond volt.Minden elveszett odabent,elfelejtett enni és annyi kis sérelem érte elsőben,amiért már nem segített az ovónéni,szóval így teszel a legjobban.Amúgy meg kész férfi, és nagyon jóképű. :D És téged is jó látni,még ha képen is. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Virág
Na ezt már szeretem. Nyugodtan pakold csak tele az oldalt képekkel és irással, mert sokmindenről le vagyunk maradva. :D
Szép lett a nappalitok tetszik. Hihetelen Nimród mekkorát nőtt. Jól tettétek hogy nem külditek suliba ha úgy érzitek nég nincs rá készen. Nálunk hála az égnek a szülő is kérheti hogy maradjon még egy évet az oviban ha úgy látja a gyerek még nem alkalmas a sulira.

Eszter
Mi a baj a melóhelyen?
Én azt hittem hogy rendeződtek a dolgok múltkor azt írtad.

K-roy
Le a kalappal előtted. Ha így haladsz tényleg függő leszel és te hamarabb fogsz a gép elé ülni mint Ági. :D
Nagyon köszi a beszámolót. A kicsi Livi pedig hamar helyre fog jönni és mire hazamennek már gyönyörűséges lesz. Na nem mintha most nem lenne az.

Momo
Most a szokásos hétköznapok vannak újra semmi különleges. Egyenlőre nem tervezünk sehová menni. Vagyis a jövő héten igen akkor elmegyünk anyához de csak 2-3napot maradunk.
Áron kiságyban alszik napközben ha itthon vagyunk. Nagyon jól működik sőt csak ott tud elaludni magától. Fáradt berakom betakarom a kisplédjével és kis nyafkázás után magától elalszik. Ha a játszón vagyunk vagy babakocsival valahol akkor ringatni kell és úgy alszik csak el.

Na megyek aludni, mert fáradt vagyok.
Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci
Hát te tényleg egy hős vagy. Én soha nem állnék neki ilyen későn a vasalásnak inkább dőljön rám ahogy írtad.
Örülök, hogy nem velük van gond, hála az égnek.
Nagyon kíváncsi lennék mit mondott a pszichológus, milyen tanácsokat adott a lányokkal kapcsolatban. Ha van időd megosztanád velem is. Hátha van benne néhány jó dolog amit mi is tudnánk hasznosítani a saját lurkóinknál.
Titinek írtad, hogy nem szeretnél újra pocakos lenni. Teljesen kizárt, hogy még egy babátok legyen egyikőtök sem szeretné?

Na megyek, mert indul a nap a szokásos teendőkkel. A mosógép már megy ő is jó korán kezd nehogy kiessen a gyakorlatból. :)
Kellene valami ebédet főznöm, de még nem tudom, hogy mit. Ideje lenne egy nagy bevásárlásnak is , mert elég sokmindenből ki vagyunk fogyva.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

titi a krumplis knédli az nem a krumpli gomboc?mert ha az akkor az nagyon egyszerü és tudod is szerintem akkor a receptet mert ugyanaz a gomboc ami a szilváshoz kell csak nem raksz bele szilvát
de ha mégsem az akkor megkeresem neked!
nem tervezem hogy idén még hazamegyünk de ha találok(és bizti találok mert tudom miröl van szo ismerem ezeket a termékeket) akkor nagyon szivesen küldök postán!nagy nagy örömmel

juci majd keresek neked kokuszos receptet és berakom a másik topicra!hát fogytam de ezen a képen pont nem látszik lehet hogy te a kép alját is látod? :D na jo ez csak vicc volt!nem sok mindent fogytam de azért már mások is észreveszik én nem annyira csak azon hogy kiesek a gatyáimbol csak az a fránya has
ja még volt kérdésed a képek multhetiek
ugy irigyellek olyan jo neked hogy bemehettél ágiékhoz én is ugy meglátogatnám öket!basszus mire megyünk haza addigra már mindenkinek még a kismamáknak is nagy lesz a babájuk!
azért titkon vártam hogy hozol nekünk képeket!nem csináltál?

na majd még jövök most két hét szabadság ugyhogy nem menekültök egy darabig tölem


(igaz elég gagyinak érzem ám magam hogy mindenféle hülyeséget irok nektek,ááá hagyjuk,megfertöztetek a sok aggodással,pesszimizmussal meg minden ilyesmivel)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt lányok!

Ma én is kicsit tevékenyebben indítottam a reggelt, már felhívtam apukámat is. Mostanában szoktatom hozzá, hogy csak hetente 2x hívom. Vasárnap után, most nyúltam a telefonhoz, igaz, nagyon nehéz volt megállni, de muszáj!
És nem volt letolás, semmi, sőt mondta, hogy tudja, jól vagyunk, így nem aggódott. Volt a hugom nála, lehúzták az ágyát, meg kimosták, ez nagy segítség a hugomtól, mivel én csak aug 20-án tervezek elmenni hozzá, és akkor is már csak Danival. Mindjárt fel is hívom hugimat, hogy megdícsérjem!

Jucikám, hát hallod, tényleg mindent kivasaltál?! Én is annyira hülye vagyok, nem bírom megállni, erre a hűvösre vártam, így nyitott teraszajtó mellett könnyebben ment.
Csak most valahogy mindig az jut eszembe, bármit is csinálok, hogy nem volna szabad ennyi mindent, ilyen intenzitással csinálni, félek, hogy a baba megsínyli. Aztán azon agyalok, hogy igazán mivel is árhatok? Hogyha nem fáj semmim, odalent is minden rendben van, akkor okozhatok neki problémát?! Inkább csak az elhanyagolás a tuti!
Hú, én is kíváncsi vagyok, mint mond a pszichológus! Nagyon jól tetted, hogy megkérdezted!!!
Én is azt mondtam, hogyha még egyszer valami - persze nem lesz - baj történne a picurral, tutira el kellene mennem, mert azt már nem bírnám ki. Biztosan segít a tanácsaival!

De irigyellek Ágiék miatt! Én este 6 után már egyszerűen energia híján vagyok, nem fogok bejutni hozzájuk. Pedig Mesit is olyan jó volt látni!
Tudod, az jutott eszembe, hogy erről is látni, mennyire összekovácsolódtunk a több, mint 1 év alatt.
Mivel tavaly nem mentünk be egymáshoz látogatóba! Most meg mindenki megpróbálja meglátogatni a frissen szült anyukákat, és ez annyira kedves!!!

(Sőt, én azóta sem jutottam el szégyenszemre babalátogatóba sem hozzád, sem Bufohoz, pedig nagyon terveztem annak idején!!!)

Virág, de drága vagy!!! Húúú, nagyon-nagyon megköszönném!!! Sajnos anyósomék sem mennek mostanában ki, tavasszal meg azért nem szóltam nekik, mert kolleganőm ment Bécsbe, azt hittem, ott tutira talál majd, de nem. Így lemaradtam a németországi lehetőségről. :(
Krumplis gombóc... hmmm... hát, jó kérdés... szerintem igazad van teljesen!!! Szilvás gombócot már csináltam egyszer, na, akkor így böngészem a neten.
Tényleg, én is akartam írni, hogy fogytál ám! Az arcodon látszik! És hogy megnőtt a hajad is!!!
A has... sajnos onnan baromi nehéz leküzdeni a fölös hurkákat. Nekem is mindig ott áll meg, na meg persze a fenekemen, ami már tiszta lukacsos meg hurkás. :(

Lányok, Ti szoktátok nézni a Paprika TV-t? Én imádom, annyira jókat tudnak főzni!!! Tudom, már előre, ha otthon leszek...
Ma banános sütit akarok csinálni, azt is ott láttam, tök egyszerű, fel is teszem majd a topikba!

Végre este azért beindult a picur (Jucikám, igen, picit valóban megnyugodtam, de ezt eljátszani minden nap... tényleg nem könnyű lelkileg)!
Most is már mocorog, csak az a fura, hogy nem olyan intenzitással, mint hétfőn meg kedden. Tényleg mindig az jár az eszemben, vajon minden OK-e neki odabent?! Úgyhogy el is megyek 4D-s UH-ra 2 hét múlva. Csak most azon filózom, hova menjek. Tavaly a Schöpf-Méreiben voltam, 13.000, és ezért adnak kis képeket, dvd-t, és a képeket felteszik egy weboldalra. Nagyon alaposnak tűntek, hisz ott derült ki a probléma!!! Talán visszamegyek oda.

Na, Bufo, akkor Rád is szép kis nap vár! Mosás, főzés... nekünk is tök üres a hűtőnk, este főznöm kellene, de néha már olyan ötletszegény vagyok. :( Ha eljutok odáig, hogy kitalálom, mit együnk, akkor már nincs gond!

Ja, lányok, a családi sztori a mai napra...
Tegnap anyósom, apósom nálunk voltak, megnézték a fürdőnket, ahogy alakulgat...
Aztán valahogy elszóltam magam, hogy: "hogy fogok én majd a jövőben a baba mellett főzni is a Daninak?"
Erre közölték, hogy lesz nekem időm ám erre is!
Lányok, néha úgy érzem, hogy el vannak varázsolva! Apósom is azt mondta, addig örüljek, amíg dolgozhatom... hát, lehet, hogy én vagyok ilyen energiaszegény, és nyűgös, hisztis?
De valahogy úgy gondolom, egy csecsemő mellett nem igazán lesz túl sok időm arra, hogy a lakást ilyen rendben tartsam, és mellett mindig legyen meleg étel otthon. Szóval, főzési segítségnek úgy látom lőttek, pedig azt hittem, majd erre azt hallom, majd főz ő nekünk néha napján.
Áááá, lányok, meg vagyok én áldva! Anyukám bezzeg egyből mondta, hogy kivesz 1 hét szabit, és jön, hogy nekem ne kelljen semmivel sem foglalkozni, csak a babával, és magammal.

Na megyek, sajnos muszáj dolgozni is valamikor! :(

Puszilok mindenkit!!!

KépKép
titi_27
 
 


titi már raktam is be neked egy receptet a másik topicba (juci neked is)

hát elég gázosak anyosodék szerintem ök csak magukazt nézik a maguk érdekeit mert hát ugye az nekik lenne jo ha sokáig dolgoznál!pici baba mellett meg még szerintem tudsz majd fözni mert elöször ugyis csak alszik eszik alszik eszik,de szoktasd danit a gondolathoz hogy nem lesz ez mindig igy max 3-4honap jo esetbe utánna már tényleg nem nagyon lesz energiád mindenre egyszerre de te ügyes csaj vagy és nem szereted a félmunkát és kitalálsz valami jo megoldást ami mindenkinek jo lesz

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jaj, Jucikám, kérdezted a kávét, teát.

Olyan hülye vagyok, valahogy nem merek inni!!! A vérnyomásom pedig rendszeresen a padlón van, most kólázom!

Virág, igen, igazad van, majd csak megoldom valahogy!
A receptet pedig nagyon-nagyon köszönöm!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virágom, Virágom!

Most írt Koda, annyira aranyos, megnézte a neten ezt a testápolót, és lehet nálunk is vásárolni, gondolom, kintről hozzák be, 3.990 Ft, nagyjából átszámolva 15-16 Eur. Kicsit húzós, de hogyha Te ennél sokkal olcsóbban nem tudod megvenni és feladni, akkor hagyjuk, megveszem itthon, és legalább nem terhellek vele.
Első körben kérlek szépen, hogyha DM felé jársz, nézd már meg, hogy mennyibe kerül!!! Én olyan 2-3 Eur-ért vettem tavaly. A postaköltséget pedig nem tudom. De talán még úgy is olcsóbban jönne ki. A pénzt pedig megmondod, hogy jó Neked, számlára utaljam, vagy majd személyesen adjam oda, ha jösz, vagy postán, vagy hogy csináljuk?!

Még egyszer hálás köszönetem!!!

És teljesen ráér, még van a Frei olajból, szerintem augusztus végéig kihúzom vele!!! (Na persze, ez is német! :) De abból hozattam tavaly egy tartalék dobozzal.)

Erzsike, tényleg, használod az olajat? És használ? Nekem egyelőre még mindig nincs csíkom, jaj, hová kopogjam?! Pedig alapból a fenekem telis tele van velünk. Hátha így megúsznánk. Arról nem is beszélve, hogy kenegetés nélkül ki se bírnám, mert úgy viszketne!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Megharagudtál rám valamiért? Írtam is neked, de nekem nem írsz.Vagy csak én vagyok hülye érzékeny? :roll: Tényleg nem jössz velem pénteken Ágihoz? Én is sietek az utro miatt. :wink:

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!
Remélem nem baj ,hogy irok!
Minden nap elolvasom amit ide irtok és olyan aranyosak vagytok ,hogy igy figyeltek egymásra!
Szeretnék én is ilyen barátokat találni de olyan nehezen megy nekem!

Tittinek üzenem ne igyon kólát mert nagyon mérgező, a rozsdát takaritják vele!

Örülök,hogy már nincs olyan meleg és takarítás közben nem halok meg! :lol:

Jucikám nekem is sok a vasalni valom eljöhetsz ide is én addig játszom a lányokkal! :lol:

Gyönyörű a Virág nappalija mi most fogunk költözni az új lakásba és nem tudom milyen legyen,még butort sem vettünk.

Nem tudok feltőlteni képet mert nem engedi pedig lekicsinyitettem már !
Mégegyszer ne haragudjatok,hogy hozzászoltama kis csapathoz!

Megyek mert Csenge felébredt megyünk játszani!

Sziasztok és mindenkinek szép napot kivánunk!


Timea,Csenge
brimo
 
 


Sziasztok!

Eszter! Sajna pénteken én semmiképpen nem tudok menni…
A főnököd, vagy az anyja genyózik így veled, akiről már meséltél hétfőn? Szerintem egyszerűen csak féltékeny a boldogságodra, úgyhogy ne is törődj vele, már csak pár hónapot kell kibírnod.

Virág! Van elég hely a topicban… Írj csak nyugodtan.
Szupi jól megcsnáltad a nappalit. Te is festetted?
Nimródka óiásit nőtt, mióta láttunk róla képeket, már igazi nagyfiús arca van…

Juci! Olyan jó neked, hogy már láttad Lívikét…
Nagyon helyes a döntés, hogy minden nap írsz nekünk! Én el se tudnék képzelni napot, hogy legalább gyors ne olvassam el minden nap a történéseket, ha esetleg nem is írok. Minden más várhat… (remélem amjd a bébike is engedi).
Mikor megláttam mikor fejezted be a vasalást az első gondlatom: Te nem vagy normális! Már egyből bocsánatot is kérek érte. Tényleg hős vagy… (Ilyen későn akkor se állnék neki, ha már nem lehet becsukni a vasals szekrény ajtaját… Igaz elég pici. Meg ugyebár mostanában nem is én vasalok, ebbeől a szempontból még maradhatna egy kicsit tovább ebnt a bébi J


Titi! Az én párom is azt mondta mint a tiéd… Azért lelkesen olvasta, amit Karcsi írt, de közölte, hogy ilyenről ne is álmodjak…
Akkor csak meglátogatta a hugod apukádat… TE vetted rá vagy magától ment?
Az anyósodék kész katasztrófa… Minden napra tudnak valami újat nyújtani. Nem tudom, tán azt gondolják hogy egy csléd vagy??????? Hallottál már olyat anyósodtól, hogy Danikám igazán segíthetnél egy kicsit a feleségednak, nagyon fáradtnak tűnik.? Pedig ennek kellene a normálisnak lennie. És külön hátrány, hogy naponta találkoztok… Valószínű én is így ki lennék bukva, de egy hónapban egyszer ki lehet azért bírni.
A kávéivásról:
”Muszáj lemondani a koffeinről, kiváltképp, ha a kismama félálomban tölti a terhesség első trimeszterét - ami teljesen normális? A válasz röviden: nem. Az Egyesült Államokban több, sok ezer várandós nőt vizsgáló kutatás eredményei szerint a mérsékelt koffeinfogyasztás semmilyen káros következménnyel nem jár a magzatra nézve. A vizsgálatok a magzati károsodás, a koraszülés, az alacsonyabb születési súly és a koffeintartalmú ételek és italok fogyasztása közötti kapcsolatot célozták meg, de a mai napig nem sikerült összefüggést találni az említett változók között. Felhívták viszont a figyelmet a rendszeresen kávét fogyasztó és dohányzó kismamákra, hiszen a két jelenség gyakran kíséri egymást.
Persze, mit jelent a "mérsékelt" mennyiség? Az amerikai kutatók szerint napi négy csésze (fontos: amerikai!) kávé - azaz 300 mg-nál több - már kockázatot jelenthet a születendő gyermek egészségére. És mennyi koffeint tartalmaz egy "csésze" forró ital? A kávé általában 85 mg-ot, ez az instant kávé esetében 60 mg körüli érték, a koffeinmentes kávé pedig maximum 4 mg koffeint tartalmaz. Egy csésze tea koffeintartalma nagyjából 30 mg, a kakaóban pedig 4 mg koffein van. Azt az egy csésze kávét tehát nem kell megtagadnia magától, főleg, ha minél több tejjel issza.”


Bufo! Nálunk is ugyanez a helyzet… Olyan nehéz kitalálni mit főzzek. Főleg most, üres a hűtő is meg a kamra is és mindenhez kellen emég valamit venni. A boltba menéshez meg át kell öltözni, stb… De hétvégén már beiktatjuk a nagybevásárlást, utána könnyebb, mert általában mindenhez találok itthon valamit.

Úgy volt ma jön a védőnő dél körül, ezért úgy döntöttem ma nem főzök, eszek a fagyastóból. Erre fél órája telefonált, hogy mégse jön… Mehettem volna a férjemmel Veszprémbe, de ugyebár hétfőn én mondtam le, nem akartam már a mai napot is, erre tessék…

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Titi!

Persze hogy használom az olajat! Most fogysztom a 3. dobozzal... Talán eddig ha pár este kimaradt, amikor már nagyon fáradt voltam...
De már ennek ellenére is kezd néha viszketni. A reggeli zuhi után meg azért nem akarom bekenni, az összes ruhám tiszta olajos lenne.

Most sétálgatok egy kicsit, mert a bébike már unja a gépezést... Elkezdte rugdosni a bordáimat, hogy ne üljek már annyit...
verzsike
 
 


Eszter most írt, hogy beszélt Ágival, mégis azt szeretné, ha ma mennénk.
Ha esetleg valaki még csatlakozna, fél 6-kor találkozunk az Őrsön.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok:)


Timi (Brimo) :)
Én szintén Timi :)
Ha van kedvd, nyugodtan csatlakozz hozzánk. Szerintem az egyik legjobb kis csapat. Itt még soha nem volt balhé:)
Remélem sikerül a képeket feltöltened, kíváncsian várjuk:)

Virág:)
Na végre már, hogy itt vagy :lol:
Lakásotok fantasztikus! nagyon jó stílusérzékkel vagymegáldva, az biztos!
Marcinak baromira tetszett, hogy a nagyfiad kint pancsizott a felfújhatós medencében. Rögtön neki is kell egy :lol:

Titi:)
Hát tényleg jó drágán találtam neked krémet :roll: Remélem Virág tud küldeni, mert itthon baromi drága........
És 1-2 teától, kávétól még nem lett soha senkinek baja. Se a baának, se a maának. Az alacsony vérnyomás rosszabb.

Bence felkelt, menne kell. Kísérleteztem vele, hátha elaszik a kiságyban. Kereken 5 percet aludt a hátán......
8)
Pedig mindenkinek akarok még írni!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi
Én nem is értem a férjed szüleit, vagy nagyon önzőek vagy hozzá vannak szokva hogy így is úgy is elrendezed a dolgokat.
Nálunk hál istennek az anyósom nem volt ilyen. Ő hozta az ebédet igaz 2-nél hamarabb soha nem ért ide de akkor is segített.
Ha van rá lehetőség beszélgetés közben kérdezgesd ki, hogy annak idején amikor ő volt terhes és szült náluk ez hogy zajlott. Lehet, hogy neki is egyedül kellet megbírkóznia mindennel és ezért ezt veszi a természetesnek. Ahogy már múltkor is mondtam panaszkodj minden nap, hogy lássák nem megy már ez neked. Sőt meg is kérhetnéd anyósodat, hogy beszéljen a fiával, nagy erőfeszítés már neked a háztartás egyedül és ő is nógassa azért, hogy többet segítsen neked. Hátha beválik.
Ja és szerintem is inkább kávézz mint kólát igyál a vérnyomásodra.

Virág
Na kis szakácsunk ma mit főztél?
Tényleg mennyi idő elfoglaltság neked a picurkára vigyázás?
Most a párod otthon van veletek ugye?

Verzsike
Ezzel a főzés vásárlás dologgal most én is így vagyok. Amit kitalálok ahhoz mindig hiányzik valami, ezt útálom, mert nem tudok csak úgy leszaladni a kisboltba egyszerűen, két gyerek öltözés...
A nagybevásárlást pedig egyedül képetlenség kivitelezni két gyerekkel egyedül. Ha a kicsit beültetem Dávid gyalogol az katasztrófa, ha mind a ketten a kicsoba ülnek nem tudok sehová pakolni. Úgyhogy nálunk is marad a hétvége akkor négyesben megyünk úgy már oké.
Nézd a jó oldalát a dolognak, hogy nem jön a védőnő nem kell vele bájologni. Olvass tévézz pihenj gyűjts erőt, hogyha délután Ágihoz mentek.

Koda
Ez haladás Bencének ma 5 perc holnap 10 és így tovább néhány hét és alszik magától meglátod. Csak szoktasd egy kicsit, hidd el lesz eredménye.:)

Brimo
Nem haragszunk, hogy benézel hozzánk, sőt jól esik hogy úgy látod itt jó a hangulat. Gyere máskor is. Kíváncsian várom a képeket.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: