Új privát üzeneted érkezett!

Hali!
Megint vagyok. Átrendeztem Dani szobáját, mert a névnapjára kapott sátor nem igen akart elférni. Így most tuti lett.
Dobok pár képet aztán megyek játszani Tökössel, mert igen nyüszi.
Hol a cicid kérdése a válasz:
Kép

Hol a pocirda:
Kép

Sátor:
Kép

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja, mégegy: Cumilenyomat alvás után

Kép

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Utólag is sok puszi a szüli és návnaposoknak!!!!!!

Szuper volt a Balcsin, jövőre 1 hétre megyünk. Meteorék nyaralója nagyon édi, minden megvan ami kell, külön szuper, hogy Panni miatt annyi gyerekcucc van. :lol: :lol: Aranyosak voltak, mert kijöttek értünk az állomásra. Nagyon köszönjük. :P :P Akkor már épp az ájulás szélén álltunk. Benit nagyon megviselte a vonatút, kinlódott. :cry:
Kép
Vittem jeget, hideg vizes pelust teritettünk magunkra a vonaton.
Szegénynek kicsit felborult a napirendje alvásilag, de itthon hipp-hopp visszaállt. Pedig ott majdhogynem csak a vizen volt hajlandó aludni. Meg is ijedtünk, hogy itthon hogyan imitálunk balatoni hullámokat. Visszafelé a vonaton végig rázni kellett a fenekét, így sikerült 2 óra üvöltés után elaludnia, pont mielőtt át kellett szállnunk a másik csatlakozásra. Ott aztán egy markolóautó szerencsére magával ragadta őkelme figyelmét, így elfelejtett sirni. A 2 órás üvöltést végigasszisztálta egy fiatal pár, azon röhögtünk aztán apával, hogy ezek tuti nem vállalnak vagy 5 évig gyereket, akkora élményt kaptak a hisztiből. Itthon szétnézett a szobájában, odamászott az
ágyhoz, aztán fürcsi után egy pillanat alatt elaludt. Nagyon paráztam, hogy vége az önálló alvásnak, de szerencsére azonnal visszállt. :shock: :shock: :shock:

Colett mi első nap a vizben!!! átsétáltunk a játszóteres strandra ahol ti voltatok, de csak megnéztük. Nekünk épp az tetszett, hogy nem kellett ( gyalog) felpakolni a cuccokat, a zsúfolt strandon őrt állitani a babakocsi, cuccok mellé, hanem fogtuk a meztelen gyerkőt, meg a martacot és leszaladtunk fürdeni, 2-3 órákat voltunk a vizben, aztán felsétáltunk a házhoz, ettünk stb. még éjszakai fürcsit is csináltunk a nagy gyerkőknek. Utcsó nap meg jó nagy szél volt és Blanival annyit marhultunk a nagy hullámokon. Szuper volt. Azét kegközelebb ha lesz,légkondis autóval megyünk. Ja és a barátnőm nagylánya sajnos a kórházban kötött ki, calici virust szedett össze előző héten a mamánál, így a család egyik fele ott nyaralt, a másik, a 2 csaj, anya és lánya a siófoki kh-ban. Nagyon sajnáltuk őket.
Szóval összességébe nagyon jó, csak rövid volt. És ami a lényeg, hogy Beni nagyonn élvezte a vizet. Visitott, pancsolt, viháncolt, tök jó volt látni, hogy ennyire élvezte!!Blani meg egyszer csak elkezdett fejjel kint mellúszni( eddig nem tudott), majd kézen állt a viz alatt, majd meg is fordult, majd a magas stégről bent a mélyben ugrált. Húú, tisztára izgultam, neki meg most jött meg a vizbiztonsága. Szuper csaj!!!!
Kép
JAA, és lányok, nem tudjátok( velem együtt) mi kell a purdéinknak!!! Hát ime, Beni kierőszakolta, bemutatta a lábbedugós úszógumi számukra legmegfelelelőbb, rendeltetésszerű használatát. Jól nézzétek meg!!!!

Kép
Kép

Meteor!Blani végig Ropit emlegette, sőt, ismeretlen emberek odaszóltak nekünk, hogy üdvözlik Ropit, Blani meg mindenttudóan bólogatott, hogy jó.

Juca, ez a mágneses könyv nekem is felkeltette az érdeklődésem. Szülinapra pont jó lesz, bár most már a markolóautó is versenyben van.

Kimike. Nekünk is csak 1 klimára volt pénzünk, ez coolstar, de 2 éve nincs vele gondunk. Összenyitok mindent, így is elviselhetőre lehűti. Ahol megy ott 25 fok van, a gyerekszobában 40 helyett 30. Ez van.

Ex, kaja ügybeb vettem az adást, kösz hogy megnyugtattál. Nem licitálásképp, épp hogy elkeseredésként: a mai reggeloje 5 db nagy barack volt. Direkt nem nyomtam össze ls tuningoltam fel pehellyel, erre darabokban bevágta. Csak lestem.
A balcsin 2 perc alatt tüntetett el 1 kiflit( Meteor, azt amit ott hagytatok a pulton-gondoltam 3 nap alatt úgy is megszárad, köszi, elsősegély volt)

Gab! Beni is szaggatja a könyveket, mindenem cafatokban van. Blanka 7 év alatt nem tett annyi kárt, mint ez a kis vadorzó 1 hónap alatt, mióta mászik. Megőrülök. Megy a figyelemelterelés ezerrel, de csak visszamegy az újságokhoz, könyvespolchoz. Mikor értik meg a nem szabad kezdetű mondatokat?

Mese!Nagyon sokáig a róla szólómesék tetszettek Blaninak. Volt egyszer egy kismackó, aki egy nap elment az oviba… A vele történt dolgokat kell mesélni, azt nagyon szerette. Jók még a micimackók, bár Robi ki van akadva milyen szarul van megirva( mármint nem az eredeti, hanem ezek a nagy képes, méregrdága kiadványok).De Blanka nagyon szerette.
Nekünk az agykontrollos mesekönyv jött be legjobban, azt nagyon szereti. 2 nyuszitesóról szól, az egyik mindent meg tud csinálni, a másik béna, de a végére sok sok kaland után megügyesedik. A favorit azonban a Mazsola, és a Mazsola és Tádé!!!!!Meg a dörmiék, meg a Rémusz bácsi meséi. A 77 magyar népmesék, meg a minden napra egy, meg a mesék a szeretről, meg a Grimm, még nem kötötte le ennyi idősen. Most kezdünk királylányos, szegény emberes, hattyúvá változós ismert meséket olvasni.

Fú, csajok, ebben a pucér fotós dolgoban van valami, annyi gnóm lelkületű, elvetemült emberszabásúról hallani manapság. Pedig mi folyton pucérkodunk, így a fotók többsége is az. Erre nem is gondoltam. Le kéne lőni az összes pedofil baromállatot. Hogy még nekünk kell ilyneekre figyelni. Egyébként én már 2. ban egyedül jártam suliba, na szerintetek Blankát alsóban el merem majd engedni? ÁÁÁÁ. Lehet hogy még 5.ben sem!!!!

Meteor, 3. cumi megvan, Beni csak nézte mi is akar az lenni, mikor pelenkáztam ott fent a szobában. Olvastad az odaadjuk a Télapónak sztorimat? Nézd meg, szerintem tök jó ötlet. Vagy 4-5 oldallal lentebb. Beni nem dől előre ahintában, inkább hátrafelé, és élvezi. Tegyél oda párnát. Másfajta hinta sem jobb, de szerintem ebből sem esik ki.
Azért a bébikomppal vigyázz, ne használd túl sokat, épp most hogy mászás, állás, járás jön. Mi 4 hónapja járunk Dévényre, de az összes szagember, neurológus szerint börtönbe kéne csukni aki feltalálta a bébikompot, olyan rosszakat tesz az izületekkel, gerinccel, mozgásfejlődéssel. Persze ha lenne, lehet h én is beletenném heti 10 percre, ha nyugtot akarnék, Így most a kiságyba tettem be, Halász Jutkával meg a játékokkal. Ha sok nyugtot akarok, bekötöm az etetőszékbe egy marék kölesgolyóval, bulátával me barackkal. Tutii a nyugi.
Sajna most nem tudok mindenre reagálni, majd még jövök valamikor. Megjött a hitel, most autót vezsünk, meg hűtőt, meg mosogatógépet. Tök nagy stressz, mag sok idő. főleg hogy mindenhová vonattal kell menni, mert épp nincs jó, olcsó hazsnált autó, nagy csomagtartóval. Kinek milyen van és mire esküszik?
Ja, nagyon jók a képek, annyira édesek a babók! Olyn jó látni megint őket. Jóó ez a nyár.
Ja, a terasz nekem is nagyon tetszik, valóban gyerekparaficsom, apa még szoptatós sarkot is csinált nekem, Praktikeres ocsó keritést szerelt a korlátra, hogy a szemben lévő 10 emeletsből ne bámuljanak. Oda tettük a függőágyat is. Sőt van, hogy este kint alszunk. Azért jó volna a műanyag székek helyett valami hangulatos ismkerti pad, meg fa asztal, de sok piz.
Na dugultam.
Meteror! El ne mond a Harry végét!! Alig várom a magyar kiadást!!! A fiúk rá is cuppantak a nyaralóban hagyott régi résekre, aztán csalódottam látták a kis krapekok, h angol, és ők mégmagyarul is épp hogy tudnak olvasni, nemhogy angolul. azért simán tudták a cimlapból, melyik melyik rész!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 

 
 

Ja, és Beni a Balcsi után sosem akart szopizni!!!Szerintetek a hideg cici mkiatt? Most itthon 4 szer cicizik. 6 foga van. Ja és nem sokat fürdött, mert alighogy maga alatt érezte a hullámzó matracot, vagy úszógumit, már tette is le a fejét és aludt. Volt hogy 5-7 ig este!!!!Már attól féltünk, hogy itthon is a kádban kell altatni matracon, csak a hullámcsinálásra nem találtunk épkézláb ötletet. De cseresznyére azonnal visszaállt. Na nem hergellek benneteket a jó alvó kölkömmel. Azért együttérzek. Én idegrohamot kapnék 5-6 cicitől, ébredéstől egy éjjel. Valszeg tudja is a fiam, ezért be sem próbálkozik. Jobban is teszi. :oops: :oops: :oops:

benianya
ákosbenianya
 
 


Hinnye, Bénianyu, jó sokat írtál.
Azért megnéztem volna, hogy a végén milyen hullámokat csináltok otthon. :D
Bébikomp: ha jó időben teszed bele a gyereket, szvsz nem árt. Én úgy gondolom, ha már egy stabilan ülő babót teszünk bele, akkor semmi gond nem lehet...

Na hazaért a drágaságom.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kinga!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!


Rita!

Ha én is kérhetem, többet egy szót se HP-ről, mert én is elkezdtem, de nekem biztos nagyon lassan fog menni, nem tudok jól angolul.
Nekem egyébként jó hír volt, hogy a magyarul olvasott nem eredeti, mert így megint nem tudok előre semmit :-) Egyébként nem volt sokkal rosszabb az eredetiek színvonalánál, és mivel nekem pl. az ötödik rész nagy csalódás volt, így valamennyire elképzelhetőnek tartottam, hogy tényleg a hetedik legyen, amit olvastam. Technikailag nem foglalkoztam a dologgal (hogy hozták ki, honnan van, stb.), csak stílusilag meg történetileg néztem, hogy elfogadható-e.

Misi elég rosszul bírja a meleget, de nekünk pl. ventillátor segít az alvásban. Nem nagy, viszont csendes, és kb. 1,5 méterről van a kiságyra irányítva, napközben úgy szokott Misi aludni. Éjjelre meg ablakot nyitunk.
Bár itt most kezd elfogadható idő lenni, de állítólag visszatér a kánikula, úgyhogy talán még van értelme a ventis tapasztalatunknak.

Gab!

Tényleg szuperek a ruhák!!! Egyszer talán majd én is megtanulok varrni... szeretnék majd egyszer.

Nem is tudom, mit akartam még :-( szét vagyok csúszva, bocs.

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Lányok, itt esik. Végre, egy kis lehűlés. Remélem, Peti jót fog aludni így is.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex! És ez még csak egy 3 napos nyaraláska volt, mi lesz a 7 napos után? Egyébként most nagyon pörgött a topik, csak lestem, hogy 3 oldalt teleirtatok. Képtelenség követni és mindenre elsőre reagálni.Utólag is bocsi a litániáért.
Bébikomp ügyben csakis a gyógytornász és neurobubus véleméynét tolmácsoltam, én nem értek hozzá és nem is próbáltam. Láttam azokat a gyerkőket fetrengeni a masszázs alatt akik benne ültek még kialakulatlan izületekkel, gerinccel, csipővel, biztos mozgással, járásal.De ez ügyben nem vagyok kompetens. Csak eszembe jutott. :oops: :roll: :oops:

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Fú, de jó! Nincs 40 fok! De még 35 se! Alszanak is még a csemeték! Bár nagy vihar nem volt, de még csak nagy eső se, tök száraz minden.

Ex! Nem nyafogásképpen, de én tényleg nagyon béna vagyok, bicajjal is volt pár szerencsétlen balesetem. (Ütöttem el gyalogost, ütköztem másik biciklissel, mentem neki álló kispolskinak, és estem orra kempinggel...) Kár lenne rám pénzt pocsékolni! :oops:

Veráska! Fú, de jó! Tisztázó gép, mosogatógép! Csupa álom-ketyere!

Benianya! Zabálnivaló a kiskölyök, hogy bealudt! Köszi a sok könyv-tippet! A nem szabadra már nem ártana, ha Mesi is a megfelelő módon reagálna, de ez még várat magára. Mi annak idején már oviba is jártunk egyedül! Az elsős öcsém most igaz nem egyedül járt suliba, de onnan haza már sokszor egyedül ment. Egy városban ezt én se engedném, de itt még nem igazán kell félni. (Azért az se mindegy, hogy forgalmas úton nem kell átmennie, és még az ő tempójában is max. 5 perc az út.)

Andy! Nagyon cuki az okos-Dani! És a cumilenyomat is jól látszik! :-) Ami a sátorban van neki leterítve, Lackónak olyan anyagból van az ovistakarója.

Na, Mesém fölébredt. Nyösszent egyet, azóta csend van. Na, Lackó is itt van. Megyek! Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Van már nekem is skype-om, ha valakit érdekel, ott bgabella vagyok

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Halihó!

Elintéztem dolgaimat és már itt is vagyok!
Jó ez a bicikli, mert így ma délelött megjártam az egész várost a gyerekkel, és mindenre volt időm: vízdíjjat befizetni, pékségbe menni, gyógyszertárba menni és még a turiba is eljutottam. Szuper. Csak még jó, hogy tegnap annyi fasírtot csinálta, hogy mára is maradt, mert főzni már időm. Remélem Dani megeszi megint, mert tegnap ebéd és vacsi volt ez.....
Ha nem kell neki, akkor van bébikaja. Mint mindig vésztartaléknak.

Gab!
Látom megtaláltál a Skype-on! :D

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!!

Végre jó idő van nem kell megsülni.Itt nagyon fúj a szél és elég hűvös is lett.

Benianya!Végre valaki rá jött mire való az uszigumi! :lol: :lol:
Ez az utazás dolog gyerekkel egy trauma,mert akárhogy is van autónk és van benne klíma is akkor is meg viseli őket ebben a melegben.Mikor Meteor írta,hogy Beni nem nagyon bírta az utazást úgy sajnáltam.De azért egy kicsit kikapcsolódtatok.Nagyon jók lettek a képek!
Milyen autót vesztek?Szerintem mindenki a saját autójára esküszik.Nekünk spec Suzuki Ignisünk van.Én meg vagyok vele elégedve,de mi csak hárman vagyunk,tehát nem kell nagy kocsi.Meg amúgy is nagy részt én használom,mert apának van teherautója és ő avval megy az esetek többségében.Nem is tudja vezetni a suzit :lol: Mindig bénázik :twisted: Gondolkodtunk,hogy lecseréljük,de akkor pont inkább teherautót vettünk az fontosabb volt.Ha veszünk másikat akkor én Chevrolett Lacettit akarok kombit.

Wkata!Tessék összeszedni magad!Mi a helyzet az építkezéssel?

Oriandy!Áruld már el nekem hogyan tanítasz meg ennyi mindent Daninak?Én hiába strapálom magam,Dávid nagy ívben tojik rám.Több hónapos mondókázás után most kezdte el sütni a pogácsát.Dani nagyon édi a képeken!Mi is cumizunk még,de csak alváshoz kell.Meg a csicsis pelus! :lol:

Gabi!Tessék elmenni vezetni ha megvan rá a lóvé!!Én is mindig bénáztam biciklivel és nem akartam elmenni vezetni sem.Aztán meguntam az állandó buszozást,meg azt hogy ha nagy bevásárlásra mentem akkor kellett a Norbi.Ő meg azt unta,hogy nem vagyok képes levizsgázni és magam intézni a dolgainkat.Aztán jött egy szél és elmentem beiratkoztam ,letettem a kreszvizsgát,amibe csak 2 hibapontom lett.Ezután mondtam el a Norbinak ,hogy járok vezetni,mert ahoz már egy kicsit több lóvé kellett.És mindenből átmentem elsőre,nem bénáztam mint előtte.Úgyhogy tessék egy kicsit pozitívabban gondolkodni!!

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Ezeket turiztam. Szerintem jók.
Naci 1200 Ft
Kék sapi 360 Ft
Drapp sapi 400 Ft

Kép

Kép
oriandy
 
 


Tudom mit akartam még!

Csajok kell valakinek iwiw meghívó?Van három(Dávidé,Norbié enyém)
Bárkinek odaadom ha tudtok valakit akinek kell.

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska!

Nem tudom, hogy csinálom, de Danira ragadnak az ilyen dolgok. Nagyon érdeklődő, talán ez segít nekem. A cicit pl. nagyon hamar megtanulta, úgy hogy egyik reggel bebújt mellénk az ágyba és: nini mit talát - anya cicijét! Erre mondtam neki, hogy ez anya cicije. megmutattam neki, hogy a Danié hol van és azóta mutatja. Persze kell, hogy minden nap 2-3szor megkérdezzem tőle, mert különben elfelejtené. Legalábbis én így hiszem. Szóval mindent, amit tanul, naponta "gyakoroljuk", akár többször is. Ja és ami feltűnt pl. a barátnőmék nevelési módszere és a miénk között, hogy mi kezdetektől fogva úgy beszélünk vele, ahogy egymással. Hú ez most igen zavaros lett! Szóval én megbeszélek vele mindent. Ha érti, ha nem, de én elmondom, hogy most ezt meg azt fogjuk csinálni, meg hogy ez a tárgy erre való. Ilyesmi. A barátnőm teljesen másképp csinálja, ő igazán babának kezeli a fiát. Nem is csinál meg neki semmit. Pl. én mondom Daninak, hogy hoz ide anyának, vagy vidd oda apának, vagy add oda a néninek, vagy tedd ide meg oda és megcsinálja. Jó, lehet, hogy más gyereke is, de pl az övé meg egy másik barátnőmé abszolút nem. Most azért nem mert nem érti mit akarok, vagy mert nem is akarja megcsinálni, nem tudom. De én már megkaptam valakitől azt is, hogy azért nem hagy a gyerekem főzni, meg dolgozni, mert megszokta a jót. vagyis hogy sokat foglalkozok vele és ha nem vele törődök, nem díjazza.
Hát ennyi! :lol:

Andy

Kép
oriandy
 
 


El is felejtettem megosztani veletek reggel, hogy milyen levélke állt az asztalon, amikor felkeltünk!

Kép

Hát, nem aranyos??????????????????????? :oops:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Tök király, hogy már nincs hőguta!
Ettől függetlenül nagyon nincs kedvem semmihez, nagyon álmos vagyok, de nem tudok aludni! :(

Andy!
Tényleg nagyon ügyi Dani! Peti is megmutat néhány dolgot, de csak akkor ha van kedve hozzá!
Szépeket túriztál!

A nap szenzációja: Peti ma kb. 6-7 lépést ment egyedül. Egyre többet próbálkozik, igaz egy pár lépés után seggre huppan! :lol:
Viszon tök fárasztó, hogy már nem akar négykézlábazni, hanem feláll a lábunknál és fogja a kezünket, hogy vezessük!

Benianyu!
Nagyon jók a fotók!
Beni nagyon cukker az úszógumiban! :lol:

Juca!
Láttam a másik fórumon a rövid hajas képed! Tudom, hogy Kofa hosszú hajjal szeret, de nekem nagyon tecccccik a rövid hajú Juca! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Húúúúúúú Andy!

Ezt több, mint egy szerelmi vallomás!!!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hali.

Bénianyu, hát én még azt sem tudom, hogyha elmegyünk egy hosszú hétvégére, akkor azt hogyan fogja viselni a gyerek, majd leírom. :)
Jó, bébikomp ügyében láttam, hogy nem a te véleményed, hanem az orvosoké, akiktől én szívesen megkérdezném, hogy ő, vagy a gyereke ült-e benne. (Én tutira biztos vagyok benne, hogy igen, és semmi baja sincs.) Másrészt furcsa, hogyha nincs kialakult ízülete, stb. a gyereknek, akkor hogy biztos a mozgása, járása??? :o Másrészt, amíg nem kész a babó arra, hogy járjon, addig szvsz bele lehet tenni akárhova, csak ül és bámul kifele...
De ez meg az én magánvéleményem. Én látom enyim gyereken, hogy semmit nem ártottam azzal, hogy van bébikompja.


Gabella, hát enyim gyerek ma is megébredt hat táján, de mellettem aludt még fél nyolcig. Most is épp sziesztázik...ebéd előtt. És lőn (kéretik nem kiutálni), felkelt, megette a babakaját, és megint alszik.
Balesetek mindig vannak, és azért más két keréken, mint négyen. (Beszélek én, aki szökőévben vezet.)
Na, a nem szabad nálunk sem mindig épp az általam elvárt reakciót váltja ki. :D Majd kialakul. Viszont a mamám megtanította puszit adni Petit, nagyon édes, ahogy mondom neki, jön, és nyomja oda a száját az arcomhoz. Mondjuk tegnap este meg szájon lettem csókolva...szegény férjem el nem tudta képzelni a vonal másik végén, hogy miért kezdtem el röhögni.

Veráska, itt is hűvösebb van, de még így is kellemes az idő. Habár most morfondírozok, hogy mi legyen így a szombatra tervezett strandolással.
Nekünk Skoda Fabiank van, hát öt személyre szűkös, de négyen (Petit is beleszámítva) simán elférünk. Ugye a gyerekülés kicsit széles.
Nálunk alváshoz cumi, és egy nagypárna huzat kell. Nekem meg csicsis plédem van, nem kiröhögni.

Oriandy, tök jó cuccokat találtál. Habár most hasonló árban vannak cuccok a Tescoban is, legalábbis nálunk. Én turizni kilósba járok, mondjuk oda kell legalább 1,5-2 óra, hogy kiélhessem magam. :)
Egyébként én is kb. hasonlóan csinálom Petivel, mint te. Én is elmondok neki mindent, ha épp eszembe jut. :o De ő is elég sokmindent megért, és megcsinál. Lehet, hogy van a dologban valami...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!
Köszi a Tescós tippet! Meg is nézem hétvégén! A legjobb ebben a turiban, hogy felírják a nevemre, aztán hazahozom és akkor fizetek, amikor legközelebb megyek. Csak halkan mondom, hogy volt, hogy 2 hét múlva jutottam csak vissza és semmit nem szóltak érte! Még megköszönték, hogy mentem fizetni! Szóval, ha a hétvégén ténylge találok hasonlókat és hasonló áron a Tecsóban, akkor ezeket visszaviszem, mondván nem lettek jók!
Nálunk nemrég nyílt egy turi, ami egy kis lyukból költözött egy hatalmas raktárépületbe. Na ha egyszer én oda beszabadulnék gyerek nélkül.....
Mert gyerekkel már voltam, de az nem az igazi!
Ezen kívül még van 2 turi és egész jó cuccok vannak egészen jó áron!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Reni!

köszke.
Naszóval kedves párom közölte, hogy rózsagyuris :twisted:
Kép
mostan meg, miután megnövesztettem:
Kép

Kinga még mindig lázas, ezért kicsit több a dolgom, holnap megyünk megint a dokinénihez. :-(

Pusza:

J.

tjuca
 
 


Ja közben pont hat évet vénültem. :roll:

tjuca
 
 


Juca, hát nekem fordítva tűnik a dolog...egyébként hogy is van, most rövid akkor a hajad, vagy ilyen volt??? Jó, megvisel a meleg...

Andy, nagyon édes a párod. Enyimnek ilyen eszébe sem jutna, még egy fránya SMS-t sem képes küldeni. Még jó, hogy nekem este kilenc után ingyen vannak a Vodafone-os hívások, és akkor legalább beszélünk, hacsak nem jön közbe valami ("túlóra", lemerült telefon, stb.).

Ja, a gyerekem végül negyed ötig aludt negyed kettőtől számítva, csak enni kelt fel ugye. :) Most még dédizik, anyukám elvitte, de bő fél óra múlva már itthon lesznek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Ex:majd ird már meg légyszi priviben kik voltak azok,mert mondtam Petinek és passzolt.Azt mondta skodásat ismer ,akinek ő szereli a gépét,de a rokoni kapcsolta bezavar nála. :)

Tjuca:Kicsit megkésve,de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK KINGÁNAK!Most tartjátok?Vagy máskor nincs is Kinga nap?
NA én nem osztom a férjed véleményét,szerintem a rövid haj ezerszer jobban áll.

Oriandy!!!csak halkan súgom!!!Nekünk tesóbaba igy fogant!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok! :-)

Isten éltesse Kingát! :-)

Juca! Nem a rövid haj ellen írom a következőket, mert van akinek jobban áll, mint a hosszú. De! Veled kapcsolatban Kofának adok igazat. Hosszú hajjal sokkal nőiesebb, bájosabb vagy. Néztem a blogodat, az egyik képen annyira nőcis vagy, tiszta úszónő. Kofa felkötheti a gatyát! :wink: Persze a rövid hajnak sokszor praktikus okai vannak, és 40 fokban sokkal kényelmesebb, ez tény. De akkor is, ne légy rövid hajú! :)

Andy, ez ám a romantika. :)

Meteor, jövőre mi is benevezünk a Balcsis házatokra. :) Sajnos idén már nem lenne rá alkalom. :(

Benianya, annyira szép az a kép, amelyen ketten vagytok a Fiaddal, az utolsó. De édi Beni! Én még ilyet nem is láttam, hogy így aludna a baba vízen. Fantasztikusan jó képek, na. :)

Milán csőrös pohárból iszik, elég régóta. Időközben megtanult normál pohárból is inni, de most nem igazán próbálgatjuk ebből, mert így jóval kevesebbet iszik, mint a csőrösből.

Nekem tegnap este hőemelkedésem volt, és mi tagadás, most se vagyok toppon. Remélem semmi komoly! Azt pedig még inkább, hogy Milán nem lesz beteg!

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Pil, július 24. Szent Kinga napja.
Vendég
 


Sziasztok,

Gabella: Nálunk is már többször eszik Kevin ugyanazt mint mi. Csak én imádom főzni. Amikor dolgoztam, fél 5 kor felkeltem és azonnal kezdtem főzni magamnak és férjémnek ebédkosarat, amit munkahelyünkén ebédeltünk. És 6-kor már elindultam itthonról. Japán iskolában nincs ebédlő, mindenki otthonról hoz magával „ebédkosar”at, amelyben ált.ban rizs, hús/hál/tojás, zöldségek tartalmaznak, és osztályteremben együtt eszünk gyerekekkel. Közben étkezési etikettről is tanulnak. Így meg vagyok szokva mindig főzök. Mostanában gyakrabban akar kézben lenni Kevin ha egyedül hagyok, ilyenkor hátamra rakom Kevint és továbbra főzöm, és végére elalszik. Anyukám mindig mond,” anyuka hátán jó babát lehet nevelni”. Hát ilyen szempontból szerencsére Kevin karcsú:P, ezért még nem volt annyira gáz.
Jogosítvány ügyben, mindenképpen ajánlom, hogy menj! Szerintem autóvezetés csak megszokás kérdés, többet vezet annál jobban megy. Én is mindennap vezetek. Pedig először nagyon nehéz volt itt vezetni, mért nálunk baloldalon mennek az autók, kormány is baloldalon van, mint angliában. Többször tévedtem, amikor akartam indexezni, mozgott ablaktörlő :oops: , ezek is fordítva vannak. De eddig balesetmentes, büntetésmentes-én vezettem. Biztos neked is jó lesz, ha van jogosítványod.

Lreta: Olvastalak, neked is még sokszor megy a szoptatás. Nálunk is. És te bírod fizikailag? Azért kérdezem, mert én mostanában folyton fogyom. Szülésem előtti max. súlyomból már több mint 20kilót leadtam. :shock: Viszont eszek rendesen, sütikat is mindennap. Nem tudom, szopi miatt így, de férjem nagyon aggódik.

Exdeus: Jó nagy munkád volt képek feltöltés. Mennyi idő kellet? Pusziszkodás nagyon édes dolog, Kevin is általában szájába csókol. Még pusziszkodunk férjémmel, az nagyon tetszik neki, mindig vigyorog ránk. :)

Veráska: Gratulálok 9 kilót Dávidnak! :P Nálunk most 8.5 kiló. Nem tudom 15 hósan annyi lesz mint Dávid, de nagyon szurkolok neki.

Oriandy: Nagyon édesek Dani képei. És a férjed levele…Olyan szépek vagytok együtt, ne keseredj a tesó projekt miatt, biztos hárman szépen megoldtok majd.
Régóta akartam írni neked, Sárváron többször voltam fürdőzni. Nekem nagyon tetszett a hely, kivéve szauna. Ott csak meztelen engedte. Most is így van? Jó lett volna, olyan időzónát tettek volna, akkor meztelen, ekkor fürdőruhásan. Nekem nem tetszik meztelen szauna, pedig maga szaunázást annyira imádom.
És még egyet. Múltkor tetted esküvői albumot, is azóta gondolkodtam valahonnan ismerlek. Éééééés kiderült. „Barátok között” sorozatban játszott régi Tildára. Már régóta nem néztem a sorozatot, de úgy tudom új Tilda van abban. Nem mondott neked ilyesmit valamikor valaki? :roll:

Ákosbenianya: Nagyon szépek vagytok képeken. Különösen úszógumis kép nagyon tetszik nekem. Babák minden dologra képesek. Remélem majd Kevin is így jól fog aludni gépen. Bébikompról én sem tudok mondani semmit, nálunk nem volt. Csak egyszer alkalommal jártunk Dévény-hez, ott váróteremben volt egy bébikomp. Ez szerint ők is javasolnak? Akkor először, de utolsó probálkozást tettünk. Kevinnek nagyon tetszett, mért egyik kerek hiányzott :? , és csak körbe-körbe tudta menni.

Prenata: Nagyon ügyes Peti. Nálunk néhány lépés után hamar jött hosszú járkálás. Most már kedvenc tárgyakat elvisz, visszahoz, úgy tud visszafordulni mint balett-táncos. :P

Tjuca: Nekem szimpatikus a rövidhajas. Hosszú hajád pedig nagyon exotikus, fürdőruhával együtt. 8) Kingának jobbulást kívánok.

Kimike: Neked is jobbulást!

Lehűt a levegő, már is kapcsoltam sütőt. Ma héten második vendéget vártunk, jó lett sör mellé.
Mangoldos-csiga( mangold, nagy paprika, parmesan sajt, fokhagymasó, durvára darált fekete bors, majonéz)
Kép

Hosszú lettem, mért búcsőzni jöttem. Vasárnap utazunk. Még sok munkám vár utazásra, és ilyenkor vállaltam egy fordítást is, így talán már nem tudok jönni. De igyekszem majd Japánból jelentkezem. Magyarországra októberben visszajövünk.

Ha valakinek szülinapja van, kívánom sok-sok boldogságot.
Ha valaki megy nyaralni, jó pihenést kívánok.
Ha valaki otthon marad, sok-sok babázást kívánok.
Ha valaki tesó projektben áll, nagy sikert kívánok.

Addigra minden jót mindenkinek, majd leszek.

Nagyihoz utazunk!!!


Puszi★☆。.:*:・”゜★βyёヾ(⌒∇⌒)ノβyё★。.:*:・”☆★
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.01 23:40-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Kép

Kmamy!Nem, még soha nem mondták, hogy a régi Tildára hasonlítok! De kedves tőled! :)
Viszont a bátyámnak már sokan mondták, hogy a Gézára hasonlít. És szerintem is így van.
Én is sokat járok a fürdőre, de a szaunában még nem voltam. Sajnos nincs aki vigyázna addig Danira. De ha szeretnéd megtudom októberig és akkor ha megint eljöttök ide, elmegyünk együtt szaunázni! :wink:
Jó utat nektek, és azért gondolj néha ránk!

Pil!
Nekem szerintem nem lesz olyan "szerencsém", de most, hogy lenyugodtam, nem is igen érdekel a dolog. Vagyis hazudok, mert érdekel, csak nem vagyok olyan feldúlt lelkiállapotban. Kicsit lenyugodtam, de azért titkon reménykedek, hogy apa nemsokára meggondolja magát.
Igazán én nem is amiatt vagyok mérges (ha lehet így fogalmazni), mert most azonnal nem állunk neki a próbálkozásnak, hanem azért, mert tudom, hogy nekem voltak gondjaim Dani elött (a lombiktól) és félek, hogy nem is lesz olyan egyszerű összehoznunk tesóbabát. Vagyis hogy most pl várunk még néhány hónapot, aztán jöhet az éles próba és akkor még a babaó is várat magára hónapokat. Ez az én bánatom és félelmem. Remélem értetted, mit akarok ebből kihozni!?


Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Rövid leszek! Lackó lázasan ébredt, majd kihányta a vizet is, irány a doki, szurit kapott a lázra. Most már evett egy krémtúrót, láza most lement, de szarul van. A szuritól meg szédült, nem tudott járni se nagyon.
Mesi még nagyon jól van, de én is szédülök, úgyhogy extra rossz nap elé nézek.

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bővebben a blogon...

Szebb napot nektek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok Csajócák,

most indulunk a Balcsira :) , húúúú, de vártam már ezt a pillanatot.

Meteor: jövőre mi is benevezünk a nyaralótokba, ha a nagy népszerűség ellenére beférünk :) :) :) !

Kmammy: jó utat kívánok és jelentkezz, ha lesz lehetőséged :) ! Kevin gyönyörű!
Mindig elcsodálkozom, hogy nálatok mennyivel normálisabb az életszemlélet. Sokkal kevésbé stresszelitek magatokat, mint a többi nép :( .
Néha szeretnék néhány évet más országokban eltölteni (és feltöltődni).

Benianya: még nem volt lehetőségem megdicsérni a képeket. Nagyon tetszenek, látszik, hogy boldog család vagytok :) ! Az autóval kapcsolatban írok, ha hazajöttünk.

Juca: érdekes ez a haj kérdés. Szerintem a legtöbb nőnek a hosszú haj áll jól, nőiesebbé teszi, de neked a rövid is előnyös volt. Most legyen okos az ember... Ha Kofának a hosszú tetszik jobban, akkor biztos úgy is van :) .

Oriandy: csodállak (és mindenkit, aki már a 2. babáját várja, vagy csak vágyik rá :) ) .
Én ahhoz képest, hogy mennyire vártuk Marcit, egy kis pihenőre vágyom és arra, hogy minél több időt szentelhessek Marcinak. Éppen a napokban csodálkoztam rá arra én is, hogy mennyit változott a kis arca. Bébiből már inkább olyan kis kisfiús lett :) . Az egyik szemem sír, a másik nevet. Olyan gyorsan elszállnak ezek az évek, ki szeretném élvezni minden (leendő) gyerekemmel.

Megértelek, hogy miért aggódsz, de szerintem akinek az első nehezen jött össze, nem feltétlenül kell így lenni a 2.-nál is. Persze ezt te is tudod, csak azért ott van a félsz... :( .

Kitti: ha olvasol bennünket. Olvastam a blogot, hogy 1 hét szabadság Ádám nélkül :) . Ma reggel gondolkoztam azon, hogy akkor vége nálatok a szopinak??? Te is sokszor szoptattál még néhány hete. Hogy alakult nálatok???

Na most megyek, mert Marci szétrámolja az általam összekészített cuccokat :D . Órákba telt, mire összeraktam, nem örülnék egy újabb pakolásnak :lol: .

Mindenkinek kellemes hetet :) !

Eni

Eni
marcy
 
 


Hali!

Eni!
El is felejtettem írni, hogy az éjszaka rólatok álmodtam! nem tudom pontosan, mit, csak arra emlékszem, hogy Marci már kész férfi (úgy 18 körül van) ,de ti Istivel mit sem változtatok! Ezt akár veheted bóknak is! :wink: :lol:
Amúgy nekünk Dani nem jött össze nehezen! Már a 2. hónapban a pocimban volt, és pont ezért aggódok, mert a férjem úgy gondolja a 2. babót is pikk-pakk összehozzuk. Persze, legyen így, de mi van, ha mégse??? Hiszen most megint volt egy kis problémám!
Jó nyaralást nektek, tiszta sárga fejem (az irigységtől), már én is nagyon várom az augusztus 13.-at, ugye, mi akkor megyünk a Balcsira 1 hétre!

Gab!
Jobbulást Lackónak is és neked is! Reméljük Mesike nem lesz beteg!


Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok.

Peti alszik. :) Ebéd után kb. egy perc alatt álomra hajtotta a fejét.
Tegnap este megjött a mail is, készen vannak a képek, ma négy után mehetek. Alig várom, hogy rendezkedhessek.

Pil, privi ment, remélem, Peti kibogarássza, hogy kiről lehet szó.

Kmammy, az angol autók nem "jobbkormányosak"??? Mert nálunk balról van a kormány és menetirány szerint a jobb oldalon közlekedünk. (Egyébként a férjem szerint a jobbkormányos autóknál is ugyanúgy van minden kar, akkor ezek szerint téved...)
Hát én már nem venném a hátamra Petit a több, mint 11 kilójával, bele is szakadnék.
Én ismerek olyan anyukák, akit a szoptatás nagyon lefogyaszt. De inkább az ellenekzője szokott lenni, amennyire én tudom. Szóval a fogyás sem kóros, amíg TE nem érzed magad fáradékonyabbnak, gyengébbnek, stb.
Hát az az igazság, hogy most elég gyorsan feltöltődtek a képek, de azért, mert nagyon sok műtermi szülinapos képet nyomtattatok ki, és azok méretileg nem valami nagyok, gyorsan fel lehetett tölteni azokat.
Jó utat kívánok!

Bénianyu, tegnap megmutattam öcsémnek és a mostmárnemlesz-sógornőmnek az úszógumin alvó Beni képét, jót mosolyogtak rajta.

Oriandy, szerintem félelmei mindenkinek vannak, nekem pl. az, hogy hiába akarunk majd tesót Petinek, nem fog összejönni. Mert én már egyre jobban hajlok a 6 év feletti korkülönbségre, és ugye én sem vagyok teljesen egészséges (nekem az is csoda, hogy Petivel természetes úton estem teherbe), a férjem meg addigra 40 fölött lesz, de hát a fene tudja.

Gabella, Lackónak gyors javulást!

Eni, kellemes kikapcsolódást nektek is!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ezer éve nem volt ilyen! Mindkét gyerek alszik napközben, és egyszerre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Csak sajnos egy betegség kellett hozzá...

Ne aggódjatok előre, hogy mikor és hogy fog összejönni a kistesó! (Könnyen beszélek, nekem mindkettő szinte azonnal összejött...) Kár ezen görcsölni, de tényleg!
Andy! Ezt a félelmedet a pároddal megosztottad? Mert hátha elgondolkodna, és mégis vállalkozna!
Ex! A párod kora ne aggasszon, a pasik tudnak akár 50 felett is gyereket "csinálni"! Mikor az öcsém született, az apja már betöltötte az 50-et!

Nyaralás miatt én is irigykedem, de nálunk ez idén kimarad. Na nem baj, talán majd jövőre jobban összejönnek a dolgok.

Marcy! Jó nyaralást nektek, reméljük, ilyen jó idő marad! Se túl meleg, se túl hideg, pont jó!

Ja! Még a tesó témához! Bár anyagi megfontolás alapján még várni kellett volna, viszont én azt vallom, hogy nem úgy kell a gyereknek mindent megadni, hogy márkás cuccok, hatalmas mennyiségű játék, extra nyaralások, úgy érzem, legjobb amit kaphat egy tesó! És persze sok szeretet, sok törődés, de szerintem a korban közeli testvér nagy kincs! Felnőttként érzem ennek fontosságát, és látom a kis öcsikémet, akinek bár van 3 (fél) nővére, de már mindhárman felnőttek vagyunk, ő meg olyan, mint egy kis egyke, és annyit, de annyit unatkozik!!!!!!!!!!

Igaz, hogy nehéz két kicsivel, valóban sokkal nehezebb, mint eggyel, de idővel megtérül majd! Remélem...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca!
Benianya= Andi

Én a hosszú hajra szavazok. Megszállottan hosszú haj párti vagyok!!!!!Szerintem sokkal nőiesebb.

Van autónk!! Használt Daewoo Tacuma. ÉÉÉs, belefér a babakocsi, meg még a bőrönd is. Fogalmam sincs hogyan közlekedek majd vele( a lada után), mert nem látom sem az elejét, sem a hátulját. Majd a 6. érzékemet használom parkoálásnál. Vettünk végre hűtőt és mosogatógépet is( ez utóbbin sajna már spórolni kellett Haier márka, de remélem nem hagy majd cserben minket. 12 teritékes és van rajta rövidprogram, nekem ez volt a lényeg. Ki milyen tabit használ bele?
Tök jó, hogy vannak csak tudatilag nyomaszt a sok hitel. De ebben a fránya országban egyszereűen nem megy másként.

Ti kivettétek a csőrös pohárból a szilikon dugót? Én most kivettem, így ugyan nem cseppmentes, de sokkal többet iszik belőle Beni. Most már útra is kiveszem, csak ha a táskámban van, akkor rakom bele vissza a cseppmenetsitőt.

Kmammy! Fú, de jó, hogy fogysz szopi alatt!!!! Na, Te aztán ehetsz kenyeret, tésztát bűntetlenül. Én hiztam Blankával 10 kilót, most odafigyeltem a kajára, nem hiztam, de képtelen vagyok lefogyni. Pedig már csak 4-5 kilót kéne. De tapad rám, nem akar megválni tőlem.
De inkább a szopi, Blani 2 évig élvezte, nem tudom Beni mennyit igényel majd. Átlagban 4x cicizik. Reggel 6 kor, délelőtt, délután és este 7 kor.
Jó utazást, érezzétek jól magatokat! Küldj onnan is képeket, kiváncsi vagyok milyen ott a környezet, különösen a lakberendezés érdekel és az öltözködés. Na azért a kajákat se hagyd ki!!!!!Jó nagyiást Kevinnek! Hogyan rakod a hátadra? Az itthoni bébikendőben?

Gab! Jobbulást!
Meteor, teljes lesz a kiahsználtsga úgy látom a nyaralónak jövőre, lassan az udvari sátorhelyeket is ki lehet adni!

Kistesó projekthez én sem tudok hozzátenni, nekünk mindkettő tervezetten első próbálkozásra összejött, igaz peteérés Uh-ra jártam Benivel, hogy tuti legyen a fiú.

Csajok, képzeljétek bicajozom esténként egy 7 hónapos babás barátnőmmel. 2 éve nem ültem bringán, nagyon féltem, hogy elesek, vagy nem birják az izmaim, de igen!!!!!Fú, és milyen jól esett!!!

Akinek külön nem irtam most azoknak is üdv.

benianya
ákosbenianya
 
 


Jaj csajok, most ilyen vagyok: :twisted: :twisted: Tegnap este jött ugye a mél, hogy a köv. munkanapon 16 után átvehetem a képeket. Bebaktatok az üzletbe, képek sehol, és még majdnem engem nézett hülyének az eladó, hogy "azonnal" rohanok a képekért. ÁÁÁÁ. Elvben holnap délelőttre ott lesznek képeim, de ha nem...
De azért írtam a szolgáltatónak egy emil üzenetet, hogy eddig mindig pontosak voltak, most mi történt. Mert ugye vagy ők nem küldték le, vagy az üzlet dolgozói nem ismerik az S(z) betűt. :x

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Benianya!Üdv az Andik táborában.Hát minden név megfordult a fejemben ami illik rád de az Andi az nem.
Én kipróbáltam a calgonitot és a somatot,de a somat győzött.Ja és kb.5-6 havonta,vagy ha látod hogy nem szépen mosogat,akkor mosasd át mosogatógép tisztítóval.Somatból is az 5 az 1-bent szoktam venni.Tablettától függetlenül,mert abban is van öblítőszer én szoktam a tartályába rakni öblítőt,szebbek lesznek az edények.Abból a legolcsóbbat szoktam venni.Én annak idelyén boscht néztem de nem volt olyan amilyet szerettem volna így elektroluxot vettünk,de aztán a sógórnőmék megvették a boscht és az enyém jobbnak bizonyult.Úgyhogy ne aggódj,hogy nem egy nagy márka,lehet jobb mint akármelyik.
Örülök,hogy vettetek autót.Ebben legalább kényelmesen elfértek.

Eni!Tudom már nem olvasod,de azért jó pihenést és nyaralást!

Kmammy!Kevin milyen kis helyes ezen a képen!
Jó utat nektek!Várunk vissza!

Oriandy!Én is mindig mindent elmondok Dávidnak már az első naptól ahogy meglett.Valahogy nem ragad rá.Bár más dolgokban meg elég kis értelmes.Nem egyformák,más érdekli őket.De azért szorgalmasan próbálkozom tovább,nem adom fel. :lol:

Gabi!Lackónak gyógymanók mennek!

Juca!Szerintem mindkét frizu jól áll,de a hosszú nőcisebbé tesz.Nekem spec rövid van,mert nem áll jól a hosszú.Meg azért is mert Norbi rövid hajjal ismert meg,és nem szeretné ha megnöveszteném.Tehát ha Kofának így tetszel,ne változtas.

Ex!Én sajna jártam így,de mivel már többször hivattam elő képet a dm-ben tudnom kellett volna,hogy az összes kész képet csak csütörtökön szállítják az üzletbe.Talán nálad is ez lehetett.Én úgy tudom csak egy bizonyos napon viszik ki a kész képeket.Lehet eddig pont mindig jókor mentél.

Nálunk megint dög meleg van.És nagyon fáj a fejem is,már megörjít,hogy nem tudja abbahagyni.Így majd aludni sem tudok.ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a fejfájást!!!!!!!!

Na megyek,lurkóm már alszik,ma gyorsan elaludt,bár nem aludt napközben.Bebújok mellé :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Üdv.

Veráska, hát ez az, én még nem jártam így!!! (Pedig 100%, hogy nem néztem sose a naptárat, hogy x napont teljen le a határidő, mert akkor szállítanak.) Ezért is érzem magam szarul...na mindegy, jó képet vágtam a dologhoz, a majom meg úgyis holnap pottyan a vízbe.

Enyim gyerek fél tíz táján alukált el, most az apja helyén húzza a lóbőrt, épp most nyomtam vissza a szájába a cuclit.
Remélem, ma hajnalban nem jön rá az anyával szórakozhatnék "játék"...

Jó éjt!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Képezjétek Beni tegnap etse 7 től ma reggel 6 ig aludt. Előző éjjel meg 3x is ivott. Most nem tudom mi van. Tegnapelőtt de. 3 órát, du. 2,5 órát aludt ezért vagy nem volt olyan álmos és /vagy felébredt Blanka éjszakai mozgolódására. Olykor dumál álmában, ha feszült csikorgatja a fogait. Namármost, tegnap de. egyálatlán!!! nem aludt( rohangáltunk a bótokba) és csak du. aludt 3 ótát. Meg Blanit is átköltöztettem magamhoz, apa éccakás-és most nemtom azért aludt-e a kiskrapek mert nagyon fáradt volt, és/vagy azért mert Blani nem ébresztette fel a mocorgásával. Na mindegy jó nagyot durmolt a kis drágám. Ölég fárasztó volt 3x inni adni felkelni, de már dugulok is a témában, mert elkényeztetett anyuka vagyok babóalvás terén. Illenék némi együttérzést produkálnom a 4-6x kelők felé. Együtt érzek ám , csak ne zavarják meg a megszokott átalvós éjszakáimat. Este 10 től reggel 6 ig aludni sokaknak csak álom. Nekem meg már létszükséglet. Na alvás témában télleg dugulok má!!!!!!!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Ex fotókat sajnálom, türelem.

Veráska, vagy 10 -20 oldallal alább teljes névvel bemutatkoztam, azt hittem tudjátok a nevem, bár nem irom alá csak a benianya van bent automatice. Mé milyen vagyok Melindás, Dzseniferes,Emmás? 72-ben minden 3. lány Andi lett. Fiúnak Csaba lettem volna.
Köszi a motyogatógép tanácsokat, má megyek is somatot venni.Hát az a gép 90 lett volna, ez meg csak 60 volt. a különbségből lesz a lánynak tervezett fenyő iróasztala a ferde fal alá, kis szekrénnyel. Oskoás lesz a drágám.

Ja, Beni ül az etetőszékben és fogja a hosszúra vágott főtt répát, darabos barackot, cafatos kalácsot, sonka és sajt darabokat és ÖNÁLLÓAN eszik!!!!!Olyan édes!!!!Bár azt a csatateret ne tudjátok meg alatta!!!!Bár sejtitek, nálatok is ez lehet.

Gab. gyógyultok?

Prenata! Ma jön meg a fagyasztós hűtő, tele akarom főzni a fagyasztót jövő héten. Tudnál segiteni, Te vagy a nagy szakács!!Ilyesmire gondoltam, hogy csirke pöri, spagettiszósz, zöldságpöri...amit csak ki kell kapni és tésztát, rizst, krumplit főzni hozzá. Robi tök finom pizzát tud gyúrni, at is lefagyasztjuk. A főzésben a legtöbb időmet az előkészités veszi el, zőccségpucolás, igy azt is lefagyasztanám megpucolva. Vagy az sokkal szarabb úgy? 3 nagy fakkot akarok telerakni, hogy gyorsabb legyen a főzés nyáron. Mi javasolsz?Anyukámék még a rántott husinak valót is előre bepanirozzák, -kiretive lefagyasztja majd összerakja zacsiba amikor már nem ragad, és ha sütni akar, csak kikapja a fagyasztóból-nem kell pepecselni a panirral, és gyorsan kisüti. Hát mi nem nagyon szeretünk olajozni, inkább sütőben sütünk- adnál néhány tippet?
Mi mindent lehet, érdemes fagyasztani? Hallottam h van aki a sajtot, kenyret is fagyasztja. jó az?

Marcy! a Te férjed a vega ugye? Miket adsz neki?

Ma megint dög meleg lesz, kitartás lányok!!!
Andi

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!

Ha zöldséget fagyasztasz, akkor előbb forrázd le, mármint rakd oda a zöldségeket vízben főni, de csak addig amig elkezd forrni 1-2 perc és oké. A mirelitet is előfőzik egy picit! A pörkölt, spagetiszósz oké, de én rántott húsit nem fagyasztanék, azért az nem olyan, mint frissen. Kenyeret mi is szoktunk fagyasztani. Mivel a kilós kenyér finomabb, azt veszünk, de 3 felé (férjem napi adagja) veszem és úgy fagyasztom. Tavaly rengeteg gyümit fagyasztottam. A kis darabosakakt (eper, málna, áfonya stb.) tálcán szétterítve, majd miután megfagyott egyenként feljött a tálcáról és akkor raktam dobozba. Szép gurulósak maradtak a szemek! Én szoktam fasírtot is. Megcsinálom, kigolyózom, de azt is tálcán szétterítve fagyasztom. Szoktam lecsót. Sóskát megdinsztelve, így elő kell venni, majd tejes habarás és kész.
Hirtelen más nem jut eszembe!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Már megint APEH, az ügy a régi, de új fordulattal, aki tud segítsen!
http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=658

Köszi!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt! Azaz már délelöttöt!

Jelentem jó volt az éjszakánk! Igaz, Dani 3/4 10kor aludt el (merthogy eleve 9-kor jöttünk fel az udvarról és akkor még fürcsi + egy lázmérő törés és takarítás), és 2 kis ébredéssel 8-ig aludtunk. Na, de ez mind semmi! Az én kicsi fiam 10 órakor annak rendje-s módja szerint kéreckedett aludni. Alighogy betettem az kiságyba, már aludt is! Kíváncsi leszek meddig húzza a lóbőrt!
A lényeg: kaja fő (husi leves cérnametélttel, pörkölt rizzsel kápisalival), mosásom kiteregetve, így egy szusszanásnyi időm is van. hogy végre elolvassam a MÚLT HETI Storyt! Merthogy eddig nem igen volt rá időm.
Na, megyek is!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Köszi a gyógykívánságokat! Tegnap össz. 2x kellett kúpot adni Lackónak, mert a panadol nem használt, viszont már nem hányt. Este nagyon jót aludt, jól kiizzadta magát, és ma már csak 37,5 volt a hője, arra meg nem adtam neki lázcsillapítót. Jelentősen jobban van, csak cserébe nem akar enni. Ma még idáig csak 2 falat banánt és 2 kanál sárgaborsó levest evett. Inni szerencsére iszik.
Mesi jól van, tökéletesíti a séta tudományát, vasárnap óta hajlandó magától 3-4-5-6 lépéseket megtenni egyhuzamban. Úgy értem, nem kell kicsikarni, fogja magát, feláll, és elindul. Ebből már lesz valami!
Hát így állunk, bocsi, hogy másra nem reagálok, de be kell pótolnom, hogy tegnap az ebéden kívül semmit nem tudtam csinálni.

Kellemes hétvégét mindenkinek, pinduroknak sok-sok puszi!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hellóka!

Na, látom mindenki hétvégézik..Nálunk pasik elmentek asszem Margitra, mi meg majd elmegyünk névnapi ajándékot venni a nővéremnek, meg anyunak a Noival, ha felébred. Érdekes egyszer így alszik, egyszer úgy. Most jó volt az iccaka.

Gabella: lackónak jobbulást! Máténak se használ már a panadol, pedig annyit kap ami neki megfelelő. Hiába a jó öreg kúp a nyerő. Ha iszik az már jó, enni meg ráér ha teljesen rendbejött.

Oriandy: Tényleg van van valami ebbe a Tildás dologba. A hajad, meg, hogy olyan barna vagy te is...Nekem egyszer azt mondták hasonlítok a Twin Peaks-ből Laura Palmerre( aki meghalt egyből...). Na, köszöntem, mondjuk imádtam a sorozatot, nade egy hullára...

Juca: Rövid hajasra szavazok. Pedig én hosszú haj párti vagyok. Épp most töröm a fejem, hogy levágassam e vállig érőre, csak Noi szeret a hajammal kukucsosat játszani..

Meteor: A lépcső Noinak is a kedvence volt. Konkrétan egész nap le-föl...Aztán elbarikádoztuk, de akkor ment a hiszti...Ja, Halas Karcsiról kiderült, hogy Apuék ezer éve ismerik, még amikor lejártunk a családdal kis koromba odajártak Anyuékkal, társasággal is... Apu mesélte, hogy egyszer még éjszaka is sütettek vele halat, tudták hol lakik. Persze volt bennük némi alkohol, de Karcsi sütött....Nekem már nem rémlettek a helyek, de azért mert azóta minden átépült. Pancsa aranyos a vízben.

Kmammy: Jó, hogy így le tudtál fogyni a szopitól, akaradodtól függetlenül. Nekem meg itt kellett izzadnom érte...Jó a genetikátok, ezt irigyeljük. Szép a képen a fiad.

Ex: Talira várunk szeretettel: Kosd, plébánia, aug. 12.-én 10-től. Nem leszünk sokan: Pil-ék, Dorenék, Macsekék, Br.-ék, mi, és ti...remélem nincs skoda-tali...

Hát, most ennyi volt eszemben..

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Ex: Jaj, nem is 12.-e, hanem 11.-e, és még Kisvirágék is jönnek, asszem...

Gabella: Bocs, Lackót naggyal akrtam írni!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Köszi, sokat javult már Lackó, tegnap anyuéknál már rendesen kajált, este is vacsizott egy nagyot, szóval minden ok, a gyógyszere is elfogyott.

Most megint csak rövid leszek, mert mindjárt indulunk Mamáékhoz Anna-napozni! 3 Anna egy rakáson, 3 generáció, és apa már főzi náluk a pörköltet, egész napos buli lesz. Remélem, nem csap át balhéba...

Colett! Twin peaks-et én sosem néztem, de a zenéjétől a szőr feláll a hátamon. Amikor ment a sorozat, még általánosba jártunk, és hát nekünk 8-kor szigorúan fekvés volt... Mikor felkerültem koleszba, akkor meg X-akták rajongó lettem, ma már nem merem azt se nézni! :lol:

Andy, mint Tilda? Mármint a régi, a Tímea változat, nem?

Bocsi, indulok is! További szép hétvégét!

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Csak rövid helyzetjelentés!
Bár itthon vagyunk, nincs nagyon időm leülni a gép elé. Tegnap reggel 7-től este fél 8-ig dolgoztunk lent az udvaron. Megjött a föld, és ezt terítettük. Egy kép. hogy a nap végére hogy nézett ki a férjem (és persze mindenki más is):

Kép

Tegnap Dani ismét ráállt a napi 1x alvásra (mert már egyszer-kétszer előfordult) és egész jól bírja. Ebéd után lerakom, alszik 2 és fél órát kb. és teljesen jól van vele. Nem fáradt, nem nyűgös... Istenem, mint egy igazi nagyfiú! :lol:

Kép

Kép A gyerekek igen élvezik a munkálatokat!

Kép

Na, majd utána nézek, (met már nem igen emlékszek rá9 hogy milyen is volt a régi Tilda! De köszi! :lol: :wink:

Na, megyek! Mindenkinek további szép hétvégét!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Tegnap este jöttünk haza, múlt héten végig a szüleimnél voltunk. Julcsika nagyon élvezte a nagy szabadságot a telken, sokat evett, játszott, pancsizott.
Még nem volt időm visszaolvasni, de megpróbálom pótolni.
Ma délután megyünk szemészetre, mert Julcsinak múlt hét óta piros a szeme, és nem akar múlni, pedig tesóm írt fel neki szemcseppet, de nem javul tőle. Reggel telefonáltam a szemészetre, és szerencsére mára kaptunk is időpontot.
Már csak azt remélem, hogy épp nem fog szakadni az eső, mikor mennünk kell...

Még egy hírt megosztok veletek, bár még csak halkan. :) Szóval, úgy néz ki, hogy Julcsikának tesója lesz. :) Múlt csütörtökön csináltam egy tesztet, mert késett és nem voltam jól, két csíkos lett, így felhívtam a dokimat, szerencsére már másnap tudott fogadni. Pénteken hasi UH-val nézte, de mondta, hogy még nagyon pici lehet, mert alig látja, így visszahívott vasárnapra. Akkor megnézte hüvelyi UH-val is, azzal már lehetett jól látni a kis babszemet. :) Kb. 3 és fél- 4 hetes lehet, szóval még nagyon picurka. :)
Nagyon örülünk neki, és remélem minden remdben lesz vele.
Kaptunk róla két képet is, az alsón kicsit nagyobb méretben látszik.
Kép

Jövök még ma, szép napot Mindenkinek!

Andi

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Gombi!

Először csak a képet láttam, és értetlenül néztem. 2002. 02.29.??? 2002. 07. 29.???? 2007.02.29.?????? Ja!!!!!!!! 2007. 07.29.!!!!!!!!!!!!!!
:oops: :lol: 8) :) :D
Akkor csak halkan: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha sikerül, visszaolvasok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Megint hétfő. Kép

Kaja már kész,lurkóm alszik,mosás kész,csak vasalnom kell.Ebben a hüvi időben minden gyorsabban megy.Nálunk egész éjjel szakadt az eső,meg most is esik.Remélem azért mire nyaralni megyünk lesz egy kis jó idő.

Hol vagytok csajok?

Andy!Párod jól lesült! :lol: Akkor lassan már kész az udvarotok?Füvesítetek is?Biztos,hogy jó kis munka,de a végeredményért megéri!És Dani hogy fogja élvezni! :lol: Látom már ti is bugyipelusoztok!

Gombi!Akkor csak halkan gratulálok. Kép
Remélem nincs komolyabb baj Julcsi szemével!Jobbulást a kishölgynek!

Benianya!Erikásnak és Krisztisnek néztelek! :twisted: :twisted: :twisted:

Gabi!Örülök,hogy jobban van Lackó!

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?