Új privát üzeneted érkezett!

Noémi! Le tudod, onnan szedni a mondókákat, vagy küldjem el?

Kép
kernico
 
 


kernikó én már le is töltöttem nagyon jó az a yahoos dolog tényleg ide mindent fel lehet tölteni:):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Jót nevettünk mi is a kábeles sztorin!
Martinka a videót szereti rendezni.Múltkor megszerezte a távirányítókat,és egyszerre halkította a TV-t, (még jó,hogy nem hangosította!), és indította el a DVD-t.Tiszta műszaki zseni.

Most meg a papucsokért kepeszt,na azt jó messzire tesszük!

Őzi! Nálunk is volt ekcéma,kb 1 hós kortól,5 hós korig. kilószámra kentük glicerines krémmel,és mi is kaptunk szteroidosat is.Azt csak 1-2 alkalommal kellett használni,szerencsére.Az arca és a mellkasa volt csúnya és a hajlatai.A lábán nem volt semmi.Még most is csak gyógyszertári fürdetőt veszünk,pedig semmi baja,már igazi bababőre van.Ha ittam tejet,ha nem, ekcémás volt.Most iszom,mégsincs semmi baj.persze nem sokat,csak a hajnali etetésnél 1 pohárral.
alexa2006
 
 

 
 

Winnie: küldtem a címem priviben, megkaptad?

Lányok nem emlékszem pontosan ki gyűjti a liberó pontokat. Vettem liberót, de mi csak éjszaka használjuk. A csomagolásról kell levágni valami címkét? Szóval szívesen oda adom vkinek, én nem fogom gyűjteni, ha gondoljátok, elküldöm...

Ok szavazok!

Omr: nem olvastam el, nem tudom a nyereményeket, mert engem nem érint a dolog.

JÓ éjszakát mindenkinek.
sziszi22
 
 


NIKI!

Elküldenéd nekem E-mailban hogy hogyan változtassam meg a vonalzót?Már nagyon idegesít!Annak idején is te segítettél elkészíteni.
Előre is köszi.
Mos nem jelenítem meg.
alexa2006
 
 


A képet lefelejtettem: Kép Csanád kutya barátság
sziszi22
 
 


Sziasztok!

CD: ok, már puhítottam apát, hogy élesz mit átírnia.... csak az ő lapitopija tud CD-t írni, az enyém asszem nem :(
Szóval ami rajta van: HJ: Amikor én még kislány voltam, BOldog szülit, Helikoffer, Ismeretlen ismerős, Mákosrétes, Rendkívüli gyereknap, Vannak még rossz gyerekek. Kaláka: Bőrönd Ödön, a két Gryllust nem tudom.

Felülés: ma mi is tökéletesítettük, Rékababa többször felült, rendesen, és már időnként nem is kapaszkodik, sőt elkezdett ülve játszani is, úgyhogy ezt már tökéletes ülésnek mondom :) majd teszek fel képet, ha áttöltöttem.

Niki, én is hiányoltalak, na ja, a Balaton. Merre voltatok? tök jó a csónak, meg a fürcsis képek. Új hardver, hihihihi :lol: :lol: :lol:
ja és köszi a köszönömöt névnapilad, de érdemtelenül, nem én voltam... :oops:

Fnoe, HP, nem néztem, már a felénél tartok....

Köszi a hófordus köszöntéseket, szerdán lesz pontosan :)

Őzi, igen nekünk is volt, kezen lábon eddig egyszer jött ki, akkor szteroidossal kentük. Egy darabig tartottam tejmentes napokat, de nem változtatott, úgyhogy újra eszem tejet, és nincsen újabb tünet. Naponta fürcsizünk gyógyszertári krémmel, és amit csinálok, reggel-este kenem testápolóval a testét. Reggel vizesebb krémmel (Cremos Aquosa), este zsírosabbal (Van a Seba Mednek egy speckó ápoló kréme, ill most za elfogyott, most Babylove-ossal, de ez is vizesebb). Az arcán szokott kijönni kiütés, eleinte kentem ezt is szteroidossal, de mostanában nem, a testápolón kívül még napi 1-2-szer kenem Linola Fett krémmel, ha kijönnek a kiütések.

NA ugye, tök jó az a yahoos oldal :)

Mági, képeket!

Szilvi, tőled is várjuk még a rövid hajú Ákoskás képeket! :)

Ante, jó kis hétvége... de azt nem értem, hogy miért nem tudsz jönni talizni? vagy apa szokott behozni, Ti is kijebb laktok?

Szana, tök jó volt újra látni Minikét :)

na mi volt még., sorry, ha vkit, vmit kifelejtettem...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, kutyázás, mint pasis dolog, hát nálunk, nos, :oops: kicislány egyrészt olyan élvezettel és szakszerűen zabálja a kiselefántja ormányát, hogy én is belepirulok, :oops: , no meg apa bizonyos testérészére is baromira rá van kattanva, mindig elindul arrafele, nagyon durva. de hogy mitől????? :shock: :shock: :shock: mindig azon röhögünk, ill apa szórakozik, hogy le ne csukják... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


no még vmi, Őzi, Noémi, Titeket hívtalak meg a levlistára, nektek láttam címet.

és HP-t angolul olvasom, magyarul csak februárban jelenik meg, de azt is meg fogom venni és elolvasni :) az azért könnyebb lesz.
kül én elég megszállott vagyok, az eddigi 6 kötet összesen 10 könyvben van meg, némelyik két nyelven (angol magyar), van amelyik meg csak németül, mert akkor épp kint voltam, amikor azok megjelentek :) de teljes sorozatom nincsen egy nyelvből sem.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: Nem tudod feltenni a yahoo-sra a lemezeket?????? Kicsit könnyebb lenne nektek! Vagy azt úgy nem lehet? Én nem értek hozzá, csak gondoltam ... (vagy ne gondolkozzak? :lol: )

Sziszi: Nagyon jó a kép! Komolyan!!!!!

Na jó éjt tényleg! Lehet ma is én zárok? Látszik, hogy apa dolgozik. :cry: Winnie: Írj gyorsan valamit!

Kép
kernico
 
 


Kernico, itt vagyok :) fejés és egy újabb fejezet letudva, de lehet, még egyet elolvasok. Sorry, most a,míg ki nem olvasom, nagyon rá vagyok kattanva HPtémára... :oops:
kül nemtom, lehet-e, de nos, nem bizti, hogy jó ilyet feltenni, mármint izé, legális-e ;) bár ezzel az erővel beszélni sem szabadna róla persze...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szana, Zsuzsu köszi :-)

1 hónap és Máté 1 éves... hogy telik az idő :-) Kisfiam már 10220 gr és feláll... Olyan gyorsan történnek mostanában a dolgok, hogy csak na.

Túlestünk a lázon is, ez volt a háromnapos láz, amit pöttyök követtek.. Most már ismét visszatértünk normálba..

Látom mindenki jól van :-) Na megyek aludni, mert fárasztanak a dögmeleg napok....

Hófordulósoknak boldogat :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Szep jo reggelt mindenkinek!

Snoopy, Alexa, Winnie,
Koszi szepen az ekcemas valaszokat! Mi is ezeket csinaljuk amit ti csinaltok/tatok, de nekunk nem mulik el, inkabb elhalvanyodik de aztan megint bedurran. Remelem kinovik a babok.

Winnie,
"Apa bizonyos testresze"-vel nalunk is hasonlo a helyzet, szerintem addig ugysem nyugszanak amig jol meg nem nezik maguknak, vagy jol meg nem cibaljak :) . Baromi izgi dolognak latszik, log, himbalozik, anyanak nincsen ilyen, nem foghatjak meg csak ugy, nana hogy ra vannak kattanva. Nalunk akkor jon ez elo, mikor egyutt furdenek. De gondolom ha Levi rajon hogy neki is van ilyen speci jatekszere, akkor jobban el lesz foglalva a sajat futyijevel furcsi kozben, es nem fogja terrorizalni az apjat :) . A lanykaknal nem tudom mi lesz erdekesebb.
Ja es koszi a levlistat!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


winnie hamár dalszövegeket meg stbket teszel fel szeritem zenét is lehet.Mivel ez nem magyar oldal szerintem a kutya sem törödik vele :):):):):):):)

nekem megvan a hp első 6 fejezete magyarul pdf-ben kell valakinek? akkor felteszem a yahoora

nika70
Salgótarján
 
 


Winnie: akkor ne beszéljünk róla, csak .......... (azért szólj, hogy keressem-e, vagy majd a talin :D ) Köszi
És megértem a HP lázt. Én is nagyon szeretem. Bár most meglepő módon elég türelmes vagyok vele. :)

Nika: Első 6 fejezet vagy könyv? Feltennéd? A 6. csak kölcsönben volt, és belenéznék megint.

Kép
kernico
 
 


A 7. könyv első 6 fejezete.

nika70
Salgótarján
 
 


Kernico: elküldtem neked inkább mailban :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt!

Kicsit később keltünk ám, nagyon ügyi a kisjányom. Vagyis 5-kor kelt, de sikerült visszaaltatni. :D
Most eléggé aggódok, viszem is a dokinénihez ma, mert a nyakán a melegkiütések egyre inkább ekcémához hasonlítanak. :? Nagyon csúnyák lettek. A hintőpor sajnos nagyon kiszárította a bőrét, úgyhogy nekünk az nem jött be az izzadás ellen. Aztán meg nehezen megy neki a kakilás is. Tegnap este többször sírva ébredt a pocija miatt. PEdig még fogósat nem is kapott, krumplit ma terveztem neki adni, de most elment a bátorságom tőle. :roll: Szegény, amit kitol, az már tisztára szilárd. Tegnap csak őszibarackot kapott rizspép nélkül. Remélem, kicsit meglazítja a dolgokat.

Kép
Kép
tinu
 
 


Winnie: Réka fantasztikusan ügyes! Szuperszónikus tempóban fejlődik. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na írjátok meg légyszi, hogy hogyan lehet a yahoo-s ra felkerülni! Bénga vagyok. :oops: Nekem egy mesém van a gépen mp3-ba, azt fel tudnám tenni. Bár nem vagyok híve a gépies mesélésnek, amikor én is tudok olvasni.

Petra is nézi az apja micsodáját, de medencés pancsizás közben meg a sajátját kezdte el fogdosni. Amúgy meg olyan kis csöcsös a lány. Tudom, hogy mostanában hamarabb fejlődnek a gyerekek, na de ennyire...

Tinu! Majd írd meg mit mondott a doktornéni! Nekünk egyébként a Nivea hintőpor vált be, meg minden másból is inkább a Nivea, a Johnson pl totál kiszárította a lányt! Én használtam el a bealtató levendulás fürdetőjét is! :D

Ma nem leszek, csak délelőtt, aztán megyünk át Mindszentre. Készítek jó kis pancsis képeket a szépségversenyre!

Csernusn! Szavazok rögtön!

Sziszi! Nagyon édes ez a kutyás kép!

omr
 
 


Csak sms-ben lehet szavazni? Csernusn! Asszem Dani átkerült másik oldalra, eggyel előrébb.

omr
 
 


Omr: mi is Nivea hintőport használtunk. :(

Kép
Kép
tinu
 
 


Akkor Tündinek ez nem jött be.. Remélem nem lesz komoly. Biztos viszket is neki.

Erről jut eszembe! Petra már két napja bügyörgeti (nem tudom hogy kell írni ezt a szót) a fülét. Este már piros is volt. Most vagy a sok bügyörgetés, vagy mástól piros. Mi lehet ez?

omr
 
 


Omr: nem viszket neki. Reménykedek, hogy mégse ekcéma.

Kép
Kép
tinu
 
 


Név----------------------------Dátum------------------------Időpont
1. Winnie..............................aug.1 ..............................14 óra
2. Zsuzsi...............................aug 1...............................14 óra
3. Szana...............................aug. 1..............................mindegy
4. Kernico.............................aug. 1-2...........................14 óra
5. Tinu...................................aug. 2..............................15-16 óra

Szóval egyelőre még nem tudom, mikor vágják fel a másik lábamat, de van rá esély, hogy jövő hét kedden és akkor - előző tapasztalataimból kiindulva - 2 nap kell, hogy nagyjából rendben legyen. Ezért inkább csütörtökre szavaznék, és minél későbbre, mert nem szívesen indulok el melegben délben. Sőt, a legjobb lenne, ha inkább 16-kor taliznánk, mert akkor elég lenne 15-kor elindulnom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Winnie, én is imádom Pottert. Párom az még tőlem is durvább. Ő mióta kijöttek a magyar fordítások azóta kb 3-szor elolvasta mindegyik fejezetet, a filmeket is párszor már megnézte, és most angolul olvassa. Én azért nem tartok itt még, hogy ennyiszer de a filmet párszor láttam, igaz kivan hagyva pár rész belőle ami a könyvben megvan.

Azért nem tudok menni, mert a párom, most két hétig helyettesít emberkét és most korábban végez. Egyébként 5-kor szokott végezni. De munka után ő szokott haza vinni minket, mert úgy könnyebb mivel nekem bérletem sincs. :-) Viszont most kettőkor lesz a tali és ő meg akkor végez. Ha mondjuk egy héttel lenne eltolva akkor nagyon szívesen mennénk, mert akkor ő 5-ig van.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

megint egy meleg napra ébredtünk, bár éjjel jó volt a kis hüsi levegő.

Niki:
Boldog 8. at Daninak! :lol:



nekem mindegy a tali, lehet 2.án is.

Mindjárt meglesem a yahoot, és megnézem a mondókákat is!

Most csak ennyi voltam asszem.....

Kép
zsuzsu74
 
 


Ja és Winnie:
Én is olvastam Pottert, bár kölcsön könyvbwen, de 3 nap alatt megvoltam szinte mindegyikkel. :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


VAgyunk mi is, de ez a meleg felborítja a napirendet teljesen. Tegnap pl Ákos este 7-kor bealudt, úgyhogy a fél 8-as fürdetést több mint egy órával eltoltuk, és elmentünk még sétálni egy nagyot. Úgy élvezte, imád ülni a ababakocsiban!
Babakocsi: megrendeltem az újat, meg a gyerekülést is, és 50ezerrel olcsóbb a kettő kint!!!!!!!!!!!!! Pénteken érkezik!
Meghirdettem a mostani kocsit, és már vannak érdeklődők, az tuti, hogy a köv tulaj nagyon jól jár. Majdnem az új ár feléért adom, és szinte még új!

Kukker: Ákos még nem látott idegen "szerszámot", de a saját kukkert előszeretettel manyasolja napok óta, ha peluscsere van, meg fürcsi előtt, alatt, után. De úúúúúgy belemarkol, és húzza, hogy :shock: :shock: :shock: ! Ilyenkor mindig mondom neki, hogy kicsi fiam, ezt tegyük félre 18 év múlva.......

Ma megyünk vissza ortopédiára kontrollra. Több mint egy hónapja kaptunk időpontot!

Na és akkro a beígér sérós kép:
Kép Kép
Vendég
 


Szilvi:
Naggyon édi Ákosról a fotó!
és a fogacskák.... :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Hű de lemaradtam már megint 8)

Gyönyörűek a manók, mindenki büszke lehet. :wink:

Na most vagyok bajban, nem tudom már hogy név szerint kinek is akartam írni :oops:

lev.listához a címem: tothmonika82@citromail.hu ez nagyon jó dolognak hangzik remélem majd nem bénázom el a dolgokat és köszönöm ha meg leszek hívva!!

Ünneplőknek nagyon sok boldogságot kívánok!

A liberóban a Ricsinek is nagyon izzad a hátcsója, így felváltva használjuk az aktive pampers-el, nekünk mindkettőből kifolyik a kaki így végül is mindegy ha akció van.

Kuki: mi már átéltünk egy balesetet kuki ügyben, Ricsi úgy megrántotta hogy felszakadt a kezdeténél a bőr alul de nem fájt neki és hamar be is gyógyult. Csuda szerszám, strapabíró. Én pont ezért nem is merem nagyon pelus nélkül hagyni mert rögtön markolássza. Apáét meg rugdossa 8)


Na mégis vissza kellett néznem, de már nem írom át az eddigieket, bocsánat a megszólítások hiánya miatt 8)


Beszti!

Sajnos hallottam róla, nagy kár hogy ezek mennek a Máv-ban. De azért reménykedem hogy megmaradnak a jó dolgok és csak hozzátesznek még jókat. A Szabó Györgynél szültem, te? Úgy tudom hogy csak szerződéssel marad ott szülést vezetni, amúgy kirúgták.



Megpróbállak követni titeket, de elég pörgős hét áll előttünk. Párom itthon van a héten szabin, mamámat befektették a kórházba, így rohangálunk mindennap pestre. Megpróbálok értékes hozzászólásokat kreálni ha utólérlek titeket. Ha nem jelentkeznék, akkor nagyon hűs és derűs hetet kívánok mindenkinek.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Omr: kaptunk egy kencét, de majd délután kell visszamenni, mert addig kikeverik. Remélem, beválik.

Szilvi: csúcs a két kép Ákosról! :D

Nekünk Harry Potterből még kínai változat is van. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na megjöttünk a méreckedésről 8040g-os Lidi.

Lidi egyszer a nuncijába mart bele miközben tisztába tettem. :-) De még nézni is rossz volt. De őt nem érdekelte.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szilvi: Ákos baba nagyon helyes és ügyik vagytok ahogy sikerült a fogacskáit is lekapni.Gege még takarja a nyelvével állandóan mikor le akarjuk fényképezni de majd csak sikerül és képzeljétek Gegének tök csöndben a bal felső 1-es is kibújt igy már 3 foga van az édesemnek :):):):):):):):):):)

gege fürdés közben szokta minidg megnézni hogy megvan e:):) de nagyon édesen mindig nézegeti ülve hogy merre van aztán odakap megmarkolja és miután lecsekkolta hancurozik tovább a kádban:):):):):):):):):):)

Ante : Az igen szép nagy a lányzó:):):):):):)

Hp: én is nagyon szeretem és amennyire párom nem szereti az ilyen úgymond gyerekfilmeket ezt az egyet ő is megnézte az összeset igaz a könyvet nem olvasta mert az nála nem szokás de én az összeset olvastam :):):):):) Alig várom már a hetediket :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


No akkor a Harry rajongóknak magyarul http://hp7magyar.narod.ru/

Esetleg nem lehetne egy héttel eltolni a talit? Mi is szívesen mennénk.

Szilvi, nagyon édes a két fotó :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tali: akkor toljuk egy héttel. Hátha akkor Snoppy is fog tudni jönni, meg Ante.

Kép
Kép
tinu
 
 


ante köszike nekem is tőle volt meg az első hat fejezet de akkor innen a többit is le tudom tölteni :):):):):):)

na és sikerült egy látható képet a fogacskákról :):):):)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Tinu, úú az nagyon jóóó lenne.

Nika, most lehet izgulni, hogy nehogy jogi dolgok miatt leszedjék az oldalt.
De mondjuk ez a fordítás még nem befolyásol abban, hogy a könyvet elolvassam, hiszen az biztos, hogy jobb lesz.
Nagyon jó a kép a fogsorról :-)

Nekünk a dokinő most azt mondta, hogy már látszik, hogy hol lesz majd a két fogacska alul de még nem most fog kijönni :-D.
Szóval nekünk még mindig nincs fogunk.

Kép

Kép
antekirt
 
 


:wink: Látom mindenkinek megvan a kis forrása! :wink:

Tali: Ha az többeknek is jó, akkor szerintem eltolhatjuk egy héttel.

Húúú, Ákos nagyon-nagyon-nagyon édes. Annyira jóképű kiskrapekod van Szilvi!

Kiara is szokott matatni a nuninál, de csak kicsit, a többi meg nem érdekli. Mondjuk ő is belemart már egy párszor, de fel se tűnt neki. Apáé még nem foglalkoztatja szerencsére! :lol:

Liberósok: Csak nekünk jön ki a pelusból a hátánál valami zselés cucc? Gondolom az szívja fel a nedvességet, de egy csomószor kijön. Miért???????

Kép
kernico
 
 


Állítólag 3 éves kor környékén kérdeznek rá előszőr, hogy mi az ott a kisfiúnak? :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


HELP! Már volt téma, de nem emlékszem, mi is volt a megoldás. Ma megpróbáltam a krumplit Tündénél - egy kis anyatejjel keverve. De simán kiköpte. Aztán tettem még hozzá főzővizet és hígabbra csináltam - azt is kiköpte. Turmixoltam hozzá őszibarackot, úgy nagy nehezen lenyelt néhány kanállal. De a kisebb krumplidarabkáknál öklendezett. Ti hogy csináltátok, hogy teljesen pépes legyen és ne maradjanak benne darabkák?

Kép
Kép
tinu
 
 


Turmixoldd össze banánnal. Lidinél ez jött be csak. A többinél öklendezett. De egyébként nagyobb kockákra vágva jobban tudod összeturmixolni és még öntesz hozzá lét is akkor jó lesz. Legalább is nálunk jó lett.

Kép

Kép
antekirt
 
 


nekünk babaturmix van ami pépesebbre csinál mindent mint a rendes nagy turmix ne kérdezzétek hogy hogyan de tényleg pépesebb:):):):)

én előszőr a krumplit anyatejjel adtam neki azóta meg vagy répával csirkehusival vagy gyümölcsel adom a lényeg hogy kixcsit folyékonyabb leygen mert a krumpli kicsit fojtós tud lenni de mondjuk az én fiam az öklendezést akkor csinálja ha nem tettszik neki valami mint pl a zöldborsó :D:D:D:D:D:

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Én almával szoktam adni a krumplifőzit,de lehet,hogy az őszibari tényleg jobb,márcsak a kaki miatt is.

Martinka is nehezen kakil,jókat nyög,pedig figyelek,hogy kapjon rostosat is.Ma pl.:megevett egyszerre 1 üveg HIPP-es sárgabarackot.kíváncsi vagyok mit rendez be a bugyorba!

Kuki:néha belemarkol,de nem jelzi,hogy fájna neki

Neki inkább a cicim tetszik,szopi után,van,hogy egy pillanat alatt elkapja,és megcsavarja a bimbót Hú,én meg csillagokat látok!Jó lesz odafigyelni!
alexa2006
 
 


Sziasztok,


Alexa, küldtem neked privit!

A tali nekünk is jó egy héttel később is.

Én a krumplit répával és sok répafőzőlével turmixolom össze, meg volt egyszer, hogy reszelalmával adtam. De általában répával.

Tgnap Dani nekem sem akarta megenni a tiszta zöldborsót, pedig a borsós csirkét, hogy befalta!!!!

Ja én már adtam neki meggyes joghurtot, meg evett már husileves levet: bejöttek neki, de szerintem amit én úgy érzek, hogy jó, azt ő is mind megeszi.

Szilvi, Ákos nagyon szép baba, és hogy mindig nyitva van a szája. Vagy sorozatlövővel fényképezitek?

Felraktam a freevlogra, hogy két hete Dani, hogy tanult járni.Jó, mert minden van benne, járás, cuppogás, babázás, meg minden amit már tud.:)

Egyébként nagyon nyügi manapság, és a cicimet csak úgy nyúzza, nem tudom, helyes-e hogy ennyire játékszerének tekintse a táplálékforrást. :shock:

csernusn
 
 


Niki köszi,meg fogom nézni.

Kukira visszatérve,mondta a védőnő,hogy továbbra is nagyon szűk Martinkáé,pedig Szorgalmasan huzogatjuk,ahogy mondták,mutatták.
Olyat is hallottam,hogy 1-2 éves korig nem is kéne hozzányulni.
Fiús anyukák,nálatok mi a helyzet?Félek,hogy megszadizzák 1 éves kora körül!
:(
alexa2006
 
 


Nekem a dokinő, még egyszer sem mondott rá semmit, én néha huzigatom, de szerintem az nem az igazi, inkább bohóckodásnak hívnám, bár seki nem mutatta hogy kellene

csernusn
 
 


Sziasztok!
A tali nekünk is jó lenne egy hét eltolással, remélem akkor már nem lesz a kánikula...
Képeket teszek majd fel.
Alig tudok most leülni gép elé, Panna mostanában nyűgi, biztos megviseli a meleg. Viszont oda-vissza forgolódik, folyton hason van. :)

Mennem is kell , mert most meg éhes...

A dinnyével mi a helyzet? Azt mikor lehet enni?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék recepteket és mondókákat is, de kérem a címemre, mert nem bonyolítom magam mindenféle oldalakkal, mert most így is nagy sz@rban vagyok. Címem: ihaszlak@freemail.hu Előre is köszi!
Borzasztó időszakunk van. A férjem eltörte a kezét. Egész pontosan a kézfejében egy csontot. Pont egy hete műttötték, össze kellett csavarozni, meg drótozni, meg begipszelték. Hát ne tudjátok meg mi van azóta nálunk. Mert ugye a jobb kezét. Nem tud csinálni semmit, ettől sík ideg. Borzasztó. Még legalább 3 hét a gipsz, és utánna még gyógytorna és jövőre még ki kell venni a csavart is ha zavarja. Persze azt is altatásban. Hát kijut a jóból mostanság. Hát mondhatnám, hogy Isten nem ver bottal, mert ugye itt panaszkodtam, hoyg sokat dolgozik, de nem így szerettem volna itthon látni többet.

Hogy a gyerkőcről is írjak. Mára kijött a második foga. Két napja nagyon zűrös éjszakánk voltak, fél óránként ébredt, de meglett az eredménye. Annyira megviseli még ma is, hogy eddig ma 6 :!: kakis pelust szedtem ki alóla. De ő is olyan emberes adagokat nyom. Na és a szaga nálunk is ütős!
Cumink nekünk van, de én nem bánom a lányom három évesen egyik napról a másikra letette, szerintem a picurnál se lesz gond vele.
Nálunk is meleg van, 32-33 fok éjszaka. :!: :!: Borzasztó! Nehezen viseli velünk együtt.
Nektek nem szopizik kevesebbet a babótok. Norbit oda teszem az ágyra és ordít. Nem akar szopizni. Játszok vele közben meg berregek, meg mind tudom én, hogy 5 percekre rávegyem. Még éjszaka is. Abba akarná hagyni? Snoopy? Mi a vélemény? Igaz, hoyg melege van, tök beleizzad, de attól még ehetne, nem?
Üldögélés nekünk is szépen megy és a kutyázás is. Bár ez nekem furcsa, mert a leányzó valahogy kihayta ezt, vagy csak nem emlékszem?
Na, megyek, mert mennem kell a csajsziért az oviba. Már csak a héten megy, aztán 5 hét nyugi. Először nem is akartam már vinni az évzáró után, de kiverte a hisztit, hogy lemarad a bugyipartikról, meg a fürcsikről. Jobb szeret a gyerek oviban, mint itthon :shock: Na, mindegy. Majd ti is belejuttok! :wink:
Sziasztok!
Jobb heteket mindenkinek, és boldog fordulókat! :D
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Sziasztok!

Kukitéma, de jó én nem mertem felhozni.

Az öt hós mérésnél megnézte a dokinéni a Ricsiét és azt mondta hogy kicsi fitymaszűkülete van. De ez még nem baj egy éves koráig. Meg hogy addig ne is bántsuk. Erre ma befut a védőnő és mondja hogy huzogassam neki. :shock: Na kösz. Egyik jobb tanácsadó mint a másik a mi esetünkben. Ráadásul nálunk a családban és baráti körben nincs egy anyuka sem aki ez ügyben tanácsot tudna adni.

Szóval engem is nagyon érdekelne hogy ti hogy is áltok ehhez a témához!!!!


És két kép a drágámról ha nem bánjátok:

Kép

Kép


És végül liberó: nekünk is jön belőle de az aktive pampersből sokkal jobban jött és abból elől, a tökije mindig tele volt vele a Ricsinek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?