Sziasztok!
Hál Istennek minden okés a Bogyókkal,nagyon szépek,nagyon aranyosak!Az egyik Bogyó simogatta a testvérkéje állát az UH-n!Sírtam szinte végig olyan megható ezeket a szépségeket nézni!!!
Méretük,súlyuk tökéletes,megdicsértek minket!Szóval nagyon boldik vagyunk,Uram is nagyon élvezte!!Aki teheti,menjen 4D-sra!
Juci,Andi!
A dokim azt mondta nekem is,hogy sok a súlyom,de mivel töredékét eszem annak a mennyiségnek mint elötte,meg azért látszik is,nem "zsírosodom",hanem vizesedem!!!
Szóval nekem is diétát javasolt,de nem olyat amit egy nemterhesnek szoktak.Fehérje és szénhidrát dúsan kell táplálkoznom,sok husi,sajt,tejtermékek,hüvelyesek,tészták,stb.
A súlyom a megtartott víz miatt nőtt meg,ezért minimalizálnom kell a folyadékbevitelt.Kevés gyümölcs,leves és össz.folyadék/nap,2.5 liter.Ebbe benne van a gyümi,stb.
Amiért ez fontos,ha nem szorítom vissza a vizesedést,számomra elég sok rossz következménnyel jár,így,
nagyon szeretném sokáig kihúzni a babahordást,de vizesedve nem megy
Ha vizes a mama,a vese nem tud megfelelően működni,nem tudja kiválasztani a fehérjét ami bekerül a véráramba amit megkapnak a babák is és azt nevezik tehességi mérgezésnek,gondolom azt már nem kell ecsetelni,mit jelent.
Azt mondta a doki,hogy sehogy máshogy nem lehet ezen a mérgezésen segíteni,csak ha a kismama lelkiismeretesen betartja a diétát.
nekem speciel szomorú,mert tul.képpen az evéssel kapcsolatos kicsi örömömtől is meg vagyok fosztva,imádom a levest,imádok inni,a gyümiért pedig rajongok...
De meg kell szorítani,mert szeretném őket sokáig a pocakomban hordani és szeretném ha egészségesen jöhetnének a világra.Nekem még 3 hónap ami nehéz lesz így,de nekik egy életre szól.
A hányásra azt mondta a meleg miatt,nem a Bogyóktól.
Megkérdeztük a szülést is,220e MINDENNEL együtt.Ha elöbb be kéne feküdnöm(bármi okoknál fogva)(amit nagyon-nagyon nem szeretnénk!!!
)akkor arra azt mondta elintézi a János kórházat(ismerőse van)hogy ott bekkeljem ki azt az időszakot(mert a schöfibe 4000/nap)és szülni átvisznek,de ha nem tudnak átvinni,akkor is segít orvosválasztásban.Szóval nagyon-nagyon normális volt és készséges!
Andi,
köv.vizsgálat:aug.14 reggel 7(terheléses cukor+vizelet)
Itthon van a férjem és megígérte hogy csinál képeket!!!!
Ma hogy ilyen kis hüsi van megyünk kircsizni!
Üdvözlet az újjaknak(végre nem én vagyok a legfrissebb tag!!!
)egyetértek azzal,hogy ez a legjobb ikres oldal!!
Ja rólam még azt,sajnos minimális az esélye a normál szülésnek,úgy fekszenek a Bogyók...szóval valszeg császár...
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok és köszönöm a sok érdeklődést!!!
Bogyótanya