Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Hát szex, pont most mondtam apukénak - ma itthon dolgozik :lol: - hogy már elvonási tüneteim vannak.

Nekem asszondta a doki, hogy a méhszájam miatt nem jó, ha keményedgetek, a sextől meg egyenesen féltégla szintig jutok - hát levontam a következtést.... :cry:

Ellenben a 34-36. héttől (függően, hogy addig mi alakul odalent) kitomboljuk magunkat... :wink:

Már csak 4-6 hét... :?

Ja és Apuka kondiba jár mostanság, és aranyos, meg amúgy is eléggé :wink: vonzódom hozzá alapból - hogy is raktuk volna máskülönben össze Dorkát - tehát momentán a falat kaparom...

Ja és biztatásképpen: szülés után is lesz egy eseménytelen 6 hetünk...

Marek, ez a diéta kegyetlen... és közben palacsintát sütni... hát... :shock:

Gabcii, neked meg már lassan akár el is kezdhet nyílni, bár fgalmam sincs, hogy kb mikor szokott, talán 34-36 hét között, persze csak lassú tempóba még jó?
De ha a keményedés nagyon durva, akkor 1 dl vörösbor vagy 3 cl konyak (orvos ill védőnő ajánlásával). Na jó, azért ezt ne naponta 3X, mer a végén olyan vidám kismami leszel, hogy kilóg a lóláb! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

na, fasza
á, nem vagyok dühös, ááá
a háziorvosom szabin van augusztus közepéig. oké. a helyettesítő orvos asszisztense még csak el sem vette a tb-kártyámat, csak annyit mondott, üljek le nyugodtan. majd kijött 10 perc elteltével, h a doktornőnek el kell mennie nemsoká..
utána bement egy faszi, és még nem jött ki..
vegyek tényleg cukormérőt, ha tudni, akarom, mennyi a cukor? mi a fa*znak fizetem a tébét? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
olyan dühös vagyok, h nincs is rá szó...mindjárt bőgök egyet kínomban...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Marek!
Nekem is keméynedik a pocak akció után, ez természetes... De én hanyagolom, valahogy nem tudok rá koncentrálni, főleg, ha gyerkőc mozgolódik a pocakban. És ezt a férfiak nehezen értik meg. :(

Andi!
Aranyos pulcsikat vettél. :)
Nagyon csini pocakod van, és tényleg nagyon jól nézzel ki. A táska is tetszik.

Timi!
30 hetes uH-n 1700-2000ig tippelte meg a doki a tesó méreteit. A bpd: 80mm és a Tpd: 80mm 30 hetesenek megfelelő méret.

Na megyek, mert Manó üvőlt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

én is üvöltök... nem csak Manó
a kib*szott életbe már!
felhívom a diabetológiai szakrendelést, mert szeretném tudni, mi a teendő... de a doki 3 hétig szabin van, de ha esetleg bemegyek az istván kórházba... mert ott még van, és lehet, h fogad... lehet. mondom, én nem szívesen bumlizok be blintre újpestről 40 fokban..
erre a nő a vonal másik végén csak annyit mondott, h "ja, ha magát ennyire nem érdekli a terhessége"
:shock: :shock: :shock: :shock:
beszóltam neki, h jó lenne, ha ismeretlenül nem ítélkezne rólam, és különben is tehetek róla, h a k*rva helyettes háziorvos nem fogad, és a védőnő sem tudja megmérni a cukromat, és most mit csináljak...
:evil: :x :oops: :cry: elegem van az egészségügyből...
most mérjen nekem vki még vérnyomást...

Kép
an°°di

na, újra itt, de sokkal nyugodtabban...
érdekérvényesítek ugyanis: felhívtam a helyettesítő háziorvost, h miért nem jutok be egy egyszerű cukormérésre... 8) még jó, h egy percre rendel itthontól... lementem, megmérték: 4.5. natessék... akkor most minek paráztatnak? :shock:

Kép
an°°di

A vérnyomásod nem mérték...? :wink: Mer azzal most be is fektettek volna... :wink:
De megoldódott, nyugi van, alacsony, nincs gond, nyomjad tovább a diétát mer az jó.... :lol:

Megyek főzök az uramnak aztán meg várom a villanyszerelőt... Utána 40 fokban elautózok Halasra tanítani ... nemtom ki tud ilyenkor vezetésre koncentrálni, mer én nem...de eddig még mindig szerencsém volt.... :lol: Nagymamám meg mindig mondja, hogy ne autózzak, mert majd valami ér... szerintem nem ér ilyeneket mondani, mer még elhiszem ozt lesz mozi.... :lol:

marek

hááát ez kész agybaj! :twisted: :twisted:

Andi, méghogy nem foglalkozol a terhességeddel? Hát hülyék ezek?
Pont foglalkozol vele, ezért nem járkálsz feleslegesen 40 fokban tűző napon.... :twisted: :twisted: :twisted:

Megamúgyis!!!

De ügyi vagy, és igen is tessék csak kinyitni a szádat, meg mindenki másnak is!!!!

Ja és az eredmény tök jó!!! Csajok Ti miért is vagytok cukrosok, nem felesleges ez a nagy diéta hókusz-pókusz :?:
3.5 - 7 között normális (sőt egyesek szerint 8-ig) ti meg itt max 5-öt produkáltok, ami tök jó!! Ok ne egyetel tortahegyeket, me figyeljetek oda, de dekázni meg számolgatni állandóan??

Jutta

KépKép
jutta

Hihihi...én nyertem!

marek

jajj...Andi legalább meg vna az eredmény és jó is. Én is lekaptam volna a nőci fejét, kinyultam volna a telcsiből. :evil:

Képzeld nálunk meg festik a terhesgondozót. Pénteken mennék, de még enm tudom, hogy állnak, elvileg másik helyre kel menni, de erről senki sem szólt. Csak a kismamik között terjed szájról-szájra. Még jó, hogy a 21. században élünk. :evil: :evil: :evil:

Kaja: Nálunk lecsós szelet lesz és rizs. De még sehogy sem áll. MÉg olvad a husi, de onnantól hamar meg lesz.

Timi!
Minden ok, ma?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hehe, mérték a vérnyomásomat is (130/80 ami az akkori idegállapotomhoz képest szupi), mert meghosszabbíttatom a jogsimat... érdekes, h a vérnyomás kell hozzá, de a szemem, azt nem nézték... :roll: :roll: jólvan, tudom, nem okoskodok...
jövő hétfőn okmányiroda... onnantól kezdve mindig bejelentem, ha vezetek...
debaromvagyoook! ahhoz előbb kocsi kellene.. mindegy. akkor is szólok. ;)

Jolka, menj a régi terhesgondozóba... sétának megteszi...
bírom nagyon a teljeskörű tájékoztatást.... ;) (hogyakutyamegamacska :? )

Jutta, ja, tök jól nyomjuk.. de mikor a telefonos nőci már az inzulinnál tartott, azért kinyílt a bicska a bugyizsebemben.... :x

Kép
an°°di

Sziasztok! Nem tudom pontosan hova kell tenni a vonalzót, de még próbálkozom.....

Kép

Kép
katherina

Na ez nem jött össze..... :(
katherina

az aláíráshoz kell berakni, helP!!!!

Kép

Kép
katherina

Még egy próba, bocsi kismamik, utána megyek visszaolvasok! :wink:

Kép

Kép
katherina

sajna Kat, nekem Apuka csinálta meg.... :? :oops:

Kép
an°°di

Na, ebéd aztán dolog!
Andi, főétkezés (reggeli-ebéd-vacsora) után pont egy órával volt ennyi? Mer' amúgy semmit nem ér... Bocs! De hozzám jöhetsz cukrot mérni! Adjak címet! Én bevállalak! :wink: :lol:
Ebéd, oszt megint el! :arrow:

Kép
ermoni

nem. Móni, sajnos hiába mentem le először úgy, h 1 órával voltam reggeli után... akkor nem érdeklődtek.. mindenesetre ez is több, mint a semmi.
holnap megyek egy adag beutalóért vérvételre meg vizeletre...annyira tutiklassz 8) 8) 8)
jó étvágyat mindenkinek!

Kép
an°°di

Nekem se egy órával utána volt.... Akkor lehet, hogy ez a 6,3 magas....? Mindegy...csütörtökön megyek zsömlés terhelésre, majd ott minden kiderül.... Alig várom, hogy végleg kimondják, hogy cukros vagyok... :twisted:
Megvolt az ebéd, jöhet a villanyszerelő....hogy nekem mennyi izgi programom van :D

marek

Na még itt!
Marek! Felelőtlen orvos az, aki zsömis terhelés után mond bármit is. Sajna csak a cukros lötty mond nagyjából valósat!
7,0-ig okés kaja után! És mindig reggel a legmagasabb!
Nekem ált. 4,3 és 5,8 között van. Egyszer volt 6,8 de akkor kipróbáltam a maximumot (kb. 100 gr ch!) reggelire.
Degesz ebéd és vacsora után volt még egyszer-egyszer 6,3! Amúgy 6 alatt vagyok mindig!
Nem tudtok venni mérőt? Andi-Marek! Mert sztem jó nézni (én úgy hívom, h résen lenn), és nem annyira bizonytalan akkor minden! Sztem én végig fogom nézegetni, mert nem akarom, h Jankának baja legyen a hasnyálmirigyével, és nekem sincs kedvem cukrosnak lenni! :cry:

Kép
ermoni

Ja, szombaton színházba megyünk Keszthelyen! A Kastélykertben, most rendeltem rá jegyet! Mirandolina! Cserhalmival meg a Tóth Ildivel! Látta valamelyikőtök a Vidám Színpadon? Jaj, nekem nagy kedvencem a Cserhalmi, és olyan szépen öregszik! :oops:

Kép
ermoni

Vidám Színpad??? Én vidéki vagyok kéremszépen....és mindig sírok, ha ilyesmiről van szó, mer ott a sok pesti aki mehetne, de nem megy, én meg mennék, de.... hüphüp

Egyébként most azon agyalok, hogy veszek egy ilyen mérőt, mire van nekem otp egészségkártyám, ha semmire se tudom használni??? Szóval jövő héten kérek javaslatot a dokitól, aztán meg veszek egyet, főleg ha a csütörtöki terhelésem magas lesz...

marek

Ja, és Keszthelyről is tudok majd netezni! Most mondja a férjem! Mert rendelt valami mobil netet, vagy ilyesmit!
Arra a W. Allen cuccra mi is szívesen elmennénk, de mondtam, h én nem tudok és a drága emberem azt mondta, h akkor természetesen ő sem! :wink: mondom, h drága emer! :lol:

Kép
ermoni

Fú, le kellett mondjak ma délutánra minden programot, mert szarul vagyok... Jaj, mi van má'...

Kép
ermoni

HAli,

Mi a baj Móni? Mit jelent, hogy szarul vagy?

Jutta

KépKép
jutta

Mi a baj Móni?

Gondolom most vízszintbe pihizzel.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jön a hidegfronz, sztem az van! érzem én is. fájdogál a fejem és feszül a pocak. de eddig feküdtem és aludni próbáltam. most pedig húst sütök, ami egy kis paradicsommal jó lesz primitív ebédnek ;)

Móni, nem akarok vércukormérőt...addig nem, amíg ennyit kell gépelnem. még mindig érzem a délelőtti szurkálás helyét... :D na nem ezért, persze. kiköltekeztem. most erre nincs keret. meg jól jönne egy-két referenicaérték diéta mellett először. aztán meglátjuk...

Kép
an°°di

:twisted: :twisted: :twisted: Basszus, hogy ebben az országban mennyi büdös paraszt van már elnézést. Állunk a benzinkútnál, várjuk, hogy sorra kerüljünk, nincs több 40 foknál, hurrá nyaralunk.... Erre jön egy piros csoda benne egy tetűládával, kikerül minket és beáll elénk. A férjem úgy fogott le ... esküszöm, ha nincs ott odamegyek és megkérdezem hogy szerinte hét hónapos terhesen 40 fokban mi a f*szt álldogálok itt...talán napozok???? Kedves uram meg szép nyugisan mondta,hogy...nem kell balhét csinálni, ne szállj ki.... esküszöm megverettem volna magam. Büdös bunkó...ezt most lehet, hogy nem kéne elküldenem de kijött...

Hát ezért szerettem én Angliában lenni....ott ilyet az életben nem csinálnak veled és nem azér mer kismama vagy, hanem mer ember vagy.... :twisted: :twisted: :twisted:

marek

nem értelek, Marek... most akkor nyaraltok vagy sem?? :roll: :wink:
dühöngjél. legalább nem érzem magam egyedül... 8) és még jogos is..
evvan. büdös nagy valóság.

Kép
an°°di

Kat!

Vonalzó: Rossz sort akarsz bemásolni. Ha kész a vonalzó, akkor a [url] kezdődő sort (azt hiszem a második szöveg dobozban van)kell kijelölni, majd vágólapra tenni (jobb egér másolás). Majd a babaneten, fent, a segédleteket legördíteni, majd Profil kiválasztása, majd ott az aláírás szövegdobozába beilleszteni (jobb egér és beillesztés), majd lent az elküld gombra katt.

Képméretezés: Ha Microsoft office-t használsz, azon belül, office eszközök, majd M. O. Picture maneger. Olyan mint egy hagyományos képszerkesztő.
VAgy van a digitális géphez,tuti képszerkesztő program.
Én a photoshopot használom. De, ha nics egyik sem nektek, akkor keresek neked egy ingyenes progihoz linket.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi az aggodalmat, de csak annyi volt, h majdnem elájultam.
A qrva hidegfront miatt már két napja van délutánra fejfájásom, alig alszom, fáj a csípőm, a gerincem. De most még a levegőt is nehezebben veszem, azt se hallom, ha szólnak hozzám. Mintha be lennék lőve! Hogy mi a f*sz van nem tudom...

Kép
ermoni

ja, "csak" ennyi? akkor ki is lépek... 8)
hüje! eddig is rosszul reagáltál a hidegfrontra, emlékszel... ahogy halad előre az idő, egyre rosszabb lesz... igyál sokat és feküdj (ezek tuti nem ártanak ;) )

Kép
an°°di

Végre....Manó elaludt.

Amúgy, ma nekem is extra hisztis napom van. Nem haladok, ahogy szeretnék, ráadásul gép is állandóan csalogat. :? Melegem van. pedig még mindig Mutiék vagyunk, itt mindig olyan jó idő van, de már itt sem bírja a lakás, hiába a nyitott ablak, beszorult a meleg. Kint a fa alatt a legjobb a klíma, de uncsi most, nincs egy jó könyvem se. Tehát tudnék most panaszkodni. :(

Andi, még mindig dagad a lábad?
Dinnye, ubi, petrezselyem?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

El kell mennem csontkovácshoz, meg lehet, h még lassabban kell nyomnom a dolgokat... De lassan mintha hátrafelé mennék!

Kép
ermoni

Móni!
Vérnyomásod? Nem ez a hülye diéta miatt van? Még a vércukrod a békasegge alatt lesz. Tényleg jobb, ha víszintbe teszed magad egy kicsit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tudom, h hüjjje vagyok, de rémísztő, amikor nem kapsz levegőt és a mellkasodon meg mintha nehezék lenne!
Jaj, Jolka...bocs, de nem az a gondom most, h szimplán hisztis vagyok, és nincs egy jó könyvem.
Nem vagyok jól, most meg elkezdtem szédülni.... :roll:
Megyek! :arrow:

Kép
ermoni

azért írtam, h hüje vagy, mert ez komoly, nem játék
vízszintbe azonnal!!! :evil: :evil:

Jolka, köszi a kérdést, de ma egész pofás. dagad, de ma emberlábra és nem megdagadt 2 kilós nyerskenyérre hasonlít... petrezselyem, uborka, dinnye...nyomok én mindent... és soksok vizet...
én szívesen elunatkoznék egy fa alatt, de sajnos nem lehet... muszáj ezt a baromságot befejeznem. csoda, h még nem hívtak fel a határidő miatt. még jó, h mindenhol meleg van...

Kép
an°°di

Móni! Gondoltam, hogy nem hisztis vagy, értettem amit írtál. Tessék pihizni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hali
jöttem réni kicsit,micsoda egy buzinap ez nem ?????

Móni
dőlj le ,remélem már jobban vagy.

Jolka
nekem sinc sjó könyvem,ill most lesz amit Zsu ajánlott :-)
Manó hgy vislei a dögmeleget?

Andi
kurvacukor

Hát én meg belenéztem a torkomba khm nem kellett volna,aztán beelnéztem Majáéba hát nem keleltt volna.Mert most még idegesebb lettem,holnap vihetem le doki nénihez ha csak valami csoda nem történik.Felhívtama védőnőt Tantum valami torok sprayt ajánlott hogy próbáljam meg állítólag jó.Ismeri valaki?Áh de reggelig úgysem fog csodát tenni,mehet a dombom a tűzőnapsütésbe,éljen,lehet még megkapjuk a bónusz hányós.foso vírust is,mert hogy az is van.
Kimostam két adag babci ruhát,délután elvasalmo őket és mennek a helyükre.Ez az egy jó van a melegbe,hamar száradnaka ruhák :-)

Marek
én megnéztem volna ahogy leordíod a fejét annak a a tahónak,érdekesek ezek a férfiak ,az enyém is ilyen,mindig azt mondja hogy figyeld meg egyszer megvernek...
Vendég

Na én megyek...de engem is elért már a hidegfront.... Mér nem tud csak úgy front nélkül hidegebb lenni....kell a francnak ez a hülye front....

Majd este jövök, addig mindenki vigyázzon ezzel a fronttal, meg a hülye vírusokkal....

marek

na ha már mindenki érzi a frontot - én még nem - akkor gyorsan bedobok egy feles - na jó csak bort.

Bár én is bekómáztam 2 órája, de zuhany és kávé után már szinte embernek érzem magam...

Na nekem aztán ne feszülgessenek a pocakok, ha meg igen akkor magnézium / bor meg hasonlók...

(tök alkesznek fogtok a végén hinni :oops: :oops: , csak azért nyomom itt ennyire mert nekem az hatott leggyorsabban)

Jutta

KépKép
jutta

Na, fodrász letudva. :)

De ideért a hidegfront. Fekete minden, hatalmas szél..
A hasam majd leszakad, így inkább punnyadok én is...
Vendég

Jutta, senki nem hisz alkesznek.. csak ne írd le minden alkalommal, h iszol, amikor iszol ;)
(de rohadék vagyok!! :? bocs. de ugye veszed, h poén?)

Timi, sz*rok a cukorra. azzal tudok vigyázni, de az idegesítő orvosok ellen nincs orvosság sajnos. holnap meg már máészhattok fel a dombra fájó torokkal is akár (bár, remélem, már nem lesz rá szükség), mert látod, Hajni időjárásjelentését... 8)

Kép
an°°di

Sziasztok!!

Megjartam a midwife-ot, megtapogatta a babyt, furcsa, csodalkozo arcot vagott, mire kibokte, hogy extra hosszu labai vannak... :D Hal istennek, nem ram utott, nekem rovid es tomzsi :?

Moni! Ne ijedj meg, ilyen legszomj es ajulhatnek nekem sokszor van. Kb 3 hete el is ajultam, bevittek a korhazba. Aztan miutan semmit nem talatak, mondtak ez egy tipikus terhesseg alatti szindroma, a baba olyan helyen fekszik, hogy valami fo eret leblokkol neha, es nem aramlik eleg oxigen az agyunkba. De teljesen artalmatlan. Jaj, ez a terhesseg!! Nekem csak a melleim latjak elonyet!! :wink:

Na, lanyok, milyen esotancot jartam?? (Az a baj, tulporogtem a tancot, holnapra ide is megint esot mondanak...hat nem kene :? )
Vendég

Jaj, ezt nezzetek meg!!!! A masik topikba tettek fel:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... uVbXHOBLK6
Vendég

Hali!

Andi a te ikreid is bizti ilyenek lesznek, csak fele csapat! :D

Sírni, áááá sose, szép az élet!!

Jutta

KépKép
jutta

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ilyen vagyok most.
Vendég

nekem pedig semmihez sincs kedvem most h fasz*n összevesztünk
talán este jövök még, de nem hiszem :( :( :(

Kép
an°°di

Sziasztok Csajok!

Sajnálom, hogy mindenkinek ilyen rossz kedve van. Reggel én is majd szétrobbantam úgy minden ok nélkül. Aztán fodrásznál voltam egy vadi újnál, és nagyon f@sza lett a végeredmény, utána csak vigyorogtam.
Hétvégén végre kifestettük a nappalit is, már csak az előszoba van hátra azt kész a ház. Igaz egy évbe tellett, de spóroltunk vag yfél millát.
Az elöbb olyan jó volt, mikor elkezdett esni az eső. Kimentünk a gyerekekkel hűsölni. Csak ültem a teraszon a csepegő esőben, meg krétával rajzoltunk a földre, utána elállt és jött a szél! Még királyabb. Szóval bocsánat, de nekem ma jó napom volt!
Ja és megszült a barátnőm vasárnap, tegnap pedíg meglátogattam. Jöttek mentek a kisbabák én meg majdnem sírtam úgy elérzékenyültem! Aztán jött egy doki aki tök ismerősnek tűnt, aztán rajöttem, hogy volt gimis évfolymtársam. Na még az hiányozna, hogy ő legyen pl ügyeletben mikor szülök és még meg is vizsgál. Bár lehet, hogy 2 fájás között az izgat majd legkevésbé, hogy ki matat bennem!
Na befejezem a felesleges szövegemet!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Niki, köszi az esőt, és az enyhülést :lol:

Kép
Kép
gabcii

Timi, sajnálom, hogy megbetegedtetek mindketten.
Küldök egy kis gyógyenergiát nektek, hátha segít.
Lányok, mi van már, pukkanunk le a végére???
Hajni, te mért vagy mérges?
Móni, pihi és kitartás neked is. Tudom, hogy utálod a hidegfrontot.
Ez az idő, engem is kikészít. A melegben ájuldozom, a hűvös az jól esik, csak keményedik a pocak.
Jutta, köszi a jótanácsot, be is nyomok minnyá egy kevéske vörösbort.

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?