Új privát üzeneted érkezett!

Mondom én, hogy nagyon jó évjárat ez a 77!

Eni! Már betöltötted a 3. X-et? Mikor van a szülinapod?

Bocsi, már megint Lackó enne. Még jó, hogy csak 2 gyerekem van, de mire őket megetetem, jön haza a párom.

Na megyek is, mert még éhen hal itt nekem ez a csemete!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy!

Nagyon szupik a képek! látom Marcinak is bejött a gyertya! :lol:

Mi már kb. 1 hónapja. Libero maxi plust használunk. Mi is kinőttük a sima maxit!

Reni
Kép
prenata
 
 


Cumisüveg-Csőröspohár:
Hát, igen. Csak irigykedek, ha valaki azt mondja, hogy az ő gyereke csakis csőrösből ivott és iszik is. Csak egy a bibi. Mivel én nem tudtam szoptatni muszály volt Daninak a cumisüveggel megismerkednie. Na és azóta nem iszik másból rendesen. Mint írtam iszik másból is, csak nem a megfelelő mennyiséget és ha megunja nem is fogadja el csak a cumisüveget.
A csőrös, amit próbáltam volt már szelepes és anélküli is, de a szelepeset nem hajlandó szívni (nem olyan alakja van uyge mint a cuminak), a másikból inna, de mivel ömlik belőle van, hogy kiköpi, és van hogy csak lóbálná, így folyna szana-szét!
Ezeket szerztem be(jobbról balra - Babyloveos szelepes, Aventes szelepes, NoName szelep nélküli):

Kép

Eni!
Gratula az évfordulóhoz! Nekünk is nemsokára lesz a 2.! :wink:

Kép
oriandy
 
 

 
 

Úszópelus:
Mi Huggies-t vettünk, de megmondom őszintén már nem kell. Hogy miért? Mert vettem egy rendes fürdőnadrágot Daninak. Vagyis nem teljesen olyan mint a többi fürdőnaci, mert a 2 anyag közt van egy gumiszerű, ami a nagydolgot nem engedi át, ha véletlenül becsusszanna. Nem volt olcsó (1700 FT), de ez mosható, így hordhatjuk sokáig. Mert ugye nálunk nem kell attól félni, hogy a gyermek kihízza! :lol: :wink:
Amúgy ez is 6 hós gyerekre való, és úgy, hogy van rávarrva + tépőzár, is kicsit nagy!

Kép:

Kép Elölről

Kép Hátulról


Andy

Kép
oriandy
 
 


Gabella: igen betöltöttem már a 3. X-et január 10-én.

Reni: a gyertyának és a marcipán figurának nagyon örült, egyszerre le is kapta a tortákról, amint egy kis lehetősége volt rá :P !

Marci iszik cumisüvegből, Aventes csőrösből és sima fél literes palackból is, aminek olyan csúcsos a vége. Fogalmam sincs, hogy minek hívják...
Marci is csak vizet iszik, de szerintem ez köszönhető annak, hogy nem volt hasfájós és nem kellett vele teát itatni kiskorában.

Fogmosás: Marcinak már kb. 3-4 hónapja megvan a 7 foga, de se több, se kevesebb :lol: . Mi már azóta mossuk, hogy 4 foga volt (azt hiszem). Mondom neki, amikor a kádban van, hogy Marci most fogmosás lesz és már tartja is a száját. Egy kicsit fel kell ugyan húznom a is ajkát, hogy jobban hozzáférjek, de hagyja.
Nem is tudom, lehet, hogy már írtam. Először azzal a fogkefével mostuk, ami olyan DM-es csomag volt rágókával együtt. De azt 2 nap után kivette a kezemből, hogy majd ő egyedül. Ezután tértünk át a Nenedentes fogkrém szilikonos újjrahúzhatós fogmosójára.
Ez bevált. Néha ráharap ugyan az ujjamra, mert az jó móka, de különben hagyja.

Na most már gyorsan készülődök, mert még magammal nem volt időm foglalkozni, aztán mindjárt indulnom kell.

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok,

megjöttem a barátnőzésből és úgy néz ki csak holnap megyünk vissza a Balcsira, mert anyum még szeretne holnap délelött jönni egyet unokázni.

Először is elnézést, ha kimaradnak majd betűk, de egyre vacakabb a billentyzet. Nem is értem miért :)

Éjszakai ébredések:
a tegnapi végre jó volt, de előtte nekünk is horror éccakáink voltak, sokszor négy-öt-hat éredéssel és cicizéssel.
Napközben is sokkal nyügibb volt a manóca és az eddigi egy napközeni cici helyett sokkal többet igényelt. Azon kívül meg csak gyümölcsöt volt hajlandó enni.
Ez a nagy meleg szegénykémet megviselte.

Kmammy,
én pont a Mészáros u-ban lakom. Arra az étteremre gondolsz majdnem a Hegyalja saroknál? Milyen? Ott mi még nem voltunk, csak a Szépvölgyin meg a Podmaniczky-n abban, ahol megy körbe a futószalag.
Ja meg a Guszti (a férjem) volt a Szépvölgyin egy másikban, ami egy udvarból nyilik hozott nekem is kóstolót. Az nekem jobban izlett mint a másik Szépvölgyis. Mondjuk én inkább azokat a picike kockákat szeretem (nigirik?) nem a klasszikus szusit.
Tényleg Te japánként melyiket tartod a legjobbnak?
Viszont a szaké és a szilvabor nagyon izlik nekem.

Úszópelus,
na mi azt nem nagyon használunk. Van ugyan a bébiúszáshoz, de Balcsin csak 10-15 percekre megyünk le és akkor meztelenkedik a kiccsaj :)

Marcy,
tényleg jó egy nyaraló a Balatonon :)
Idén én is azt mondtam a férjemnek, hogy ne menjünk külföldre tengerhez, hanem vegyen ki két hetet és legyünk ott együtt.
Kamaszkoromig tényleg minden nyarat ott töltöttünk, de aztán volt pár év, amikor inkább külföld volt és csak egy-két hétvégét voltam lent.
Igazából ez kisgyerekkel szuper! Viszont a fenntartása nem óccsó, ezért is szoktuk kiadni az alsó részt.
Viszont ha jövőre gondolod, szívesen látunk, szerintem klassz hely és jóval olcsóbb és családiasabb mint egy panzió. Addigra már homokózót is beszerzünk, meg lehet, hogy kerti hinta is lesz.

meteor
 
 


De jó is annak, aki tud barátnőzni! Nekem már igaziból nincsenek is barátnőim. Ez most teljesen komoly... :cry:

Ivókák: első, amit Lackó szétrágott, még volt egy sárga is, azt is szétrágta. Második a Babylove-os Nuby szívókával, ami egy átverés, mert nem szelepes csőr, hanem csőr alakú cumi. Nem is tudott mit kezdeni vele Mesi. A harmadik a szintén Tupperware cumisüveg, amin van egy csőr toldalék, csakhogy az összepattintásnál szépen szivárog a lé...

Eni! Sportkupakos üdítősüvegre gondoltál, márminthogy abból tud inni Marci? Nagyon ügyi! Egyébként meg akkor fiatalabb vagyok 10 hónappal, de tuti idősebbnek nézek ki 10 évvel nálad... :cry:

Andy! Azt, hogy szerencsére a csemeténk nem ismerte a cumisüveget nem is azért írtuk, hogy fú, mért cumisüvegeztek, hanem azért, mert ezügyben nincs tippünk, hogy szoktasd le.

Elrettentésként: a hugom, aki most lesz már lassan 27 éves, (neeeeeeeeeem, már nem iszik cumisüvegből!) de középsős ovis volt, tehát simán 5 éves, mikor még abból ivott. A balcsin voltunk, és egy idősebb néni folyton elmosta neki az üvegét, még akkor is, ha már tiszta volt, mert annyira tetszett neki. Aztán egy fél év múlva, sulikezdés előtt szintén fél évvel a nagyapám vigyázott ránk, mert anyuék moziban voltak vagy hol, és öntötte bele Krisztinek az esti betevő kakaót, és a vizes, csúszós üveg beleesett a moslékos vödörbe, és összetört. Azóta nem cumisüvegezik. (Én ilyenkor 8 éves múltam.) Aztán az öcsém, aki meg lassan 8 éves, és már ő sem cumisüveges, de ő is közel 5 éves koráig abból itta este a kokót (kakaót :lol: ). Csak ezért örülök, hogy nekem egyik gyereknek se volt.

Mesinek viszont van cumija, én attól vagyok lehangolódva. De nem fogom hagyni a végtelenségig cumizni! Rokonéknál van egy kislány, szeptemberben kezdi az iskolát, és még cumival alszik! Anyósom már többször eldobta, eldugta, de a hülye anyja mindig vett neki másikat, vagy visszaadta, mikor megtalálta, pedig ha 2 éjszakát kibírtak nélküle, már ellettek volna... Na de ő tudja...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, az ivókás kép:
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy! Tök jó az a kis fürdőgatyó! És nem is olyan sokba kerül, ha azt nézed, hogy kb. egy csomag pelus ára, és mégse 10x használjátok! Az ilyeneknek, akik 10 évben 1x járnak strandra, mint mi, nekünk ráfizetéses lenne, de remélem, az elkövetkezőkben azért majd többet megyünk pancsi helyre.

Rita! Nem 100 %, de én is szívesen beneveznék jövőre a nyaralótokra!

És hogy nagyon megútáljatok, elmondom, hogy nekünk hónapok óta nem volt olyan vészes éjszakánk, mint amilyenekről írtok. Mióta a kórházból hazajöttünk Mesi max. 1x ébred egy éjszaka, sőt, mióta nem szopizik, még ritkábban, vagyis max. egy héten egy olyan éjszaka van, hogy felébred. Igaz, 10 előtt nem szoktunk lefeküdni, de azért 7-ig mindig, de inkább 8-ig, néha még 9-ig is alszik.

Na most eltűnök, mert tuti, kiútáltok! :oops: :D :?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bocsi, írnom kell még 2 hozzászólást, mert látni akarom, hogy 600-nál átváltozok-e haladó felhasználóvá!
gabella
 
 


Na nézzük mi lettem!
gabella
 
 


És igen, és tényleg, és a többi...

Kép

(Bocsi mindenkitől, hogy bezizzentem!)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!

Dettó, csak azzal a különbséggel, hogy normál időjárásban 1/2 9-kor alszik. :twisted:
Hú most olyan szemétládánal érzem magam! :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Sziasztok.

Gépközelbe kerültem...a hétvégén ugye apáztam, meg volt Skoda-tali, stb.
Most épp azon töröm a fejem, hogy kinek mennyi és melyik képet hívassam elő... Este megyek megnézni egy esernyő babakocsit, mert a régink csütörtököt mondott. 5000 Ft-ért adja a hölgy, annyi a "bibije", hogy hárompontos az öve. De mivel szűkös az eklézsia, muszáj lejjebb adni az elveimből. :(

Lreta, igen, még van időm Macikávét vadászni. :D Érdekes, mert Peti ebben a bazi nagy melegben jobban alszik este, mint addig. :o Spec. épp most is húzza a lóbőrt (öt óra lesz 10 perc múlva) pedig kettőkor aludt el. (Végül öt húszkor ébredt fel a drága.)
Vízszámla: nem tudom, mi hogy csináltuk, de mióta bejött a meleg, és öcsém napjában legalább három-négyszer megy a víz alá, kevesebb lett átlagban a hideg-melegvíz számlánk összege. :o Habár, mostanság Peti is napjában kétszer fürdik itthon, így lehet, hogy fordul a kocka...
Nem vagyok szaki, de a kocsikban levő klíma is a kinti levegővel dolgozik szerintem (tehát azt hűti le), így a kocsi levegőszűrőjével lehet a baj, ha tényleg attól lettél hapcis. Azt anno a férjem a miénkben lecserélte, nincs is gondunk vele.

Reni, igazad van, ha nem lenne cici, Peti tutira ráfanyalodna másra. De ha nem akarod még leszoktatni, akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod, majd, ha eljön az ideje, akkor hajrá. De addig ne ezen görcsölj!!! Okés?
Hát én is nézek néha nagyokat, hogy Peti mekkorákat csattan a rácsokban...neki is kilóg néha keze-lába. Ágycserén, vagyis rácslevételen már én is elgondolkodtam párszor.

Kimike, nálunk le van redőnyözve. De így is több, mint 30 fok van a szobákban. Öcsémnél van ventillátor, nálunk is, de ahhoz még áramot kéne vezetni. Klímáért én nem rajongok, így is sok az áramszámla, viszont a kocsiban nagyon jó szolgálatot tesz.

Veráska, Dávidnak hány foga van, és mivel mostok fogat?
Hát köszi a szerencsemanókat, gondolom, ideértek, de még nem fejtették ki áldásos hatásukat. :) De majd egyszer!
Hm, érdekes ez az allergia dolog. Egyébként hidd el, attól, hogy régebben nem jöttek ki a tünetek, attól még lehet, hogy a tej a ludas. Felnőtteknél is előfordul ilyen, hogy "telítődnek". Én így jártam a tejszaporító teával, abban vannak ernyős virágzatú termések, és valószínűleg, mivel az elején vedeltem literszámra a lötyit, felhalmozódott bennem nagyon hamar, és jó pöttyös lett az arcom, és viszketett. Ahogy abbahagytam, jobb lett. Később megint megpróbáltam, de ugyanaz volt a helyzet. Szóval ezekkel nem próbálkozom többet. Ja, és előtte is ettem-ittam olyat, amiben pl. volt ánizs, de semmi gondot nem okozott.

Kmammy, igen, sokan úgy gondolják, hogy a komolyzene minden gyereknek jót tesz. Szerintem viszont az a legjobb, ha az anyuka azt csinálja, amihez neki van kedve, boldogabb lesz, így a babája is.
Igen, hétközben a férjem nélkül vagyok. De nem egyedül, mert mi az anyukámmal és az öcsémmel vagyunk egy fedél alatt (anyagi megfontolásból, hiszen az én GYES-em és a férjem fizetése nem elég arra, hogy összerakjunk némi önerőt - szocpolt már nem kaphatunk - és törlesszünk is, főleg, hogy van egy másik hitelünk, amiből a kocsinkat vettük).
Hát hogy a dolog mennyire ideiglenes??? Jó kérdés. Mikor terhes voltam, akkor Rácalmásra jártak, ugyanígy: hétfőtől-péntekig munka, hétvége itthon. Próbálom megszokni, de nagyon nehezen megy. Pedig már asszony voltam, mikor még tartott a főiskola, a férjem itthon volt, dolgozott, én meg Békéscsabán tanultam, és kollégista voltam. :o

Gabella, egyébként én nem értem ezt a változtatást. Ugye a postások délig dolgoznak, de rajtuk kívül még vannak jópáran, akiknél semmilyen módosítás nem lehetséges...ők meg főjjenek meg??? ÁÁÁÁÁÁÁ. Mondjuk az én férjemék is úgy csinálják, hogy reggel fél hattól tízig csinálják az oszlopos munkákat, utána meg a házaknál dolgoznak, lépcsőházakban, ahol nem tűz rájuk a nap.
Jogsi ügyében ne tessék ennyire letargiásnak lenni. Engem nagyon sokáig az anyagi vonzata tartott vissza, így is az esküvőnkre kapott pénzből mentem el tanfolyamra. Most múlt két éve, hogy megkaptam az engedélyt...
Ilyen Minden napra egy mese könyvünk nekünk is van valahol, de hogy hol? Az olvasással én nem is próbálkozok, Peti is inkább kiszedné a kezemből.
Nagyon, de nagyon irigyellek, hogy ilyen kreatív és ügyes vagy!!!
Én legutóbb diszkontpelus gyanánt DM-es úszópelust fogtam ki, akkor csak maxi volt, ahhoz képest, hogy Peti belekakilt, semmit sem engedett ki. Tény, hogy Peti már igencsak szilárd "melléktermékkel" ajándékoz meg. De most inkább a junior méretűre pályázok, de abból is max. 10 db-ot veszek.
Képet újabban a Blikk Nők magazinba is lehet beküldeni.
Hát a cumidologgal én sem tudok mit kezdeni, de egyelőre tiszteletben tartom, hogy neki az kell.

Juca, hát reklámozd is a céget. Tényleg taplóság volt az eladótól a dolog!
Hát a nászútról én is tudnék mesélni...az utolsó előtti nap felfáztam, így egy nappal hamarabb jöttünk haza, az itthoniak legnagyobb döbbenetére. :)

Oriandy, tényleg nem látszik az unokatesók közötti különbség! Kis tatyója Petinek is van, talán, ha egyszer majd úgy megyünk valahova, hogy ő is a két lábát prefelja a nyolc kerék helyett, akkor kipróbáljuk.
A mi szobánkba telepített ventillátornak nincs nagy huzata, így attól nem féltem Petit, még a legnagyobb fordulatán sem keveri nagyon a levegőt, valszeg azért, mert ennek síkok a lapátjai, míg a régebbi masinánknak (ami jól is teszi a dolgát) majdhogynem propellerszerűek a lapátjai.
Hm, hát a ki-bekapcsolás kérdését nálunk is az oldaná meg, ha a puffot kicserélném egy támlás székre. Mondjuk attól függetlenül még a CD olvasót tudja nyitogatni. Öcsém gépét már ki-bekapcsolta párszor szintén, egyszer CD írás közben is, de nekünk valami olyan programunk van, hogy addig nem áll le a gép, míg nem végez a művelettel. :o
Jól reprezentálsz! :D
Én neten küldtem be Peti képét a babamagazinba, és nem is oly rég, cirka két hónap után visszajött a levél azzal, hogy el sem olvasták! :o
Nálunk ivás vagy pohárból, vagy sportkupakos üvegből van, vagy épp a kádból. :) A cumisüvegből csak tápszert kap. Avent csőrösünk is van, szelepes is, de Peti utálta, minden szelepeset utált kicsinek is...mert azokat jóval erősebben kell szívni.
Én még félnék akármilyen fürdőnadrágot ráadni Petire, vagyis nem a feladástól félek, hanem attól, hogy ez nem 100%-os, mondjuk az úszópelus sem, na de mégis. Azért nem szeretnék égni a strandon.

Eni, ez jó...eszedbe jutott. Hát én azóta is lesem a kulcslyukon az egy szál szegfűmet.
A képek nagyon jók, Marcinak bejött a számgyertya.
Peti elég sokáig volt hasfájós, kapott teát is, de így a melegben csak vizet kap, nincs is vele semmi baja.

Mára lelövöm magam.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex! Köszi az újságos tippet! És a megnyugtató szavakat is. Jogsi ügyben elszánt vagyok, félek, hogy nyakonvágna az oktató, hogy max 30-cal merek menni, ha meg beletaposna nekem, tuti, az első fának, biciklisnek, búzatáblának nekimennék! :oops: :P :D :) :o

Juca! Fú, de mocsok vagy! :lol: Tényleg tök jó lenne, egyszer az életben végre 10 előtt ágyba tudnánk kerülni! (Bár ez nem a gyerekeken, hanem az apukájukon múlik, amíg hallják, látják, hogy ő gépezik, tévézik, akármizik, nem lehet a csemetéket se lerakni. Ez az üveges ajtók átka...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!!!

Üveges ajtónk van, sőt, ahol mi alszunk nincs ajtó, és itt van a gép is... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(Juca lapít, és eltűnik, mint lepkefing a ködben...)

tjuca
 
 


A felhasználói szintemhez még annyit írnék, hogy ideje már legalább haladónak lennem, mivel én vagyok itt köztetek, aki a legrégebben regisztrált, csak sajnos néhány évig hanyagoltam a babanet látogatását...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca! Akkor csak simán ügyesek vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Nekünk nem AVENT-es poharunk van, hanem Micimackós, pontosabban füleses. Ez sokkal olcsóbb és nagyon bevállt.

Kép

Dobok még két friss képet a mai homokozásunkról:)))

Kép

Kép

Kép
Kép
lreta
 
 


Sziasztok Lányok! :-)

Jó sokat írtatok, sajna felületesen olvasgattam bele-bele. A Juca sztorit nem találtam meg, pedig a végére felkeltette az érdeklődésemet, mert sokan reagáltak rá. :lol: Na mind1.

Andy, az üzletek sincsenek felkészülve arra, hogy 40 fok lesz. Gondolom nem rendeltek be annyi ventit, mint amennyi fogyott így nagyhirtelen. Ugyanis ha pl. esős nyarunk lenne, nem vinné a kutya se. Nehéz előre tervezni. Tény, hogy célszerű korábban beszerezni a ventit, hogy ne lógjon a nyelvünk :P
Valaki kérdezte: nálunk megy a venti és a gyerek itt van a szobában.

Kmammy, igen, erre az étteremre gondoltam. :) Azt sejtettem, hogy nem olcsó, tekintve, hogy a II. kerület sem az. Tényleg, ajánlhatnál jó éttermet, kipróbálnánk szívesen. Bár nekem erre rá kell hangolódnom, tény, hogy az orosz étteremet már évek óta ki akarom próbálni, de mindíg halogatom. :oops:

Libero úszópelussal nekünk se volt balesetünk.

Marcy, micsoda képek! Nyami nyami. :lol: A kis 1 éves tiszta derű, édes. :)

Gabi, a Lányod tényleg gyönyörű, hajrá! :)

Veráska, tényleg fantasztikusan jó helyen laktok! :)

Meteor, Pancsi még mindíg gyönyörű (bár én haragszom a pucér képekért :twisted: )
Remélem Benianyáék jól érzik magukat a Balcsin!

Ireta, autósboltba lehet venni klímatisztító sprayt, próbáljátok ki, hátha segít. :roll:

Puszi Mindenkinek, jó éjt, kevés ébredéssel!
Vendég
 


Ireta, de aranyos ez a kis szöszi! Milán női kiadásban. :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

megjöttem a csajbuliból, jó volt beszélgetni. Barátnőm 16 hetes terhes, éppen ma volt vérvételen :) . Lassan már nem is lesz olyan barátnőm, akinek ne lenne babája.

Kimi: amióta egyszer téma volt a pucér fotó, azóta én sem teszek már fel Marciról :( . Ilyen hülye világban élünk...

Gabella: köszi, hogy kisegítettél :) , szóval sportkupak... . Marci lazán iszik belőle :) .

Most megyek tusolni, aztán olvasok egy kicsit. Hosszú idő óta ismét kezembe vettem egy könyvet. Régi szép idők!

Kimihez hasonlóan mindenkinek nyugis éjszakát kívánok! Megérdemeljük :) :) :) !

Eni

Eni
marcy
 
 


Jó reggelt,

Kimike,
pucér fotó kapcsán igazad lehet, de tudod ilyen aspektusból nem is gondoltam a dologra, nekem a kép úgy egészében tetszett.

Még tegnap akartam írni, Reninek, hogy tegnapelőtt amikor olvastam a netet Pancsi integetett és dumált hosszan Peti képeihez, tökre tetszett neki :)

Ja és kérdeztetek Harry Potter kapcsán. Gyerek mellett kicsit lassabban bírok olvasni, így még csak a 200ik oldalon járok, de elolvastam a végét és nem hal meg.
Azoknak akik olvasták a neten terjedő magyar verziót sajnos rossz hírem van: egy barátnőm is olvasta és belenézett a most megjelent eredetibe és azt mondta a vége mindenképp különböző, de szerinte a történet is.
Szóval úgy tnik az egy hamisitvány volt. (mellesleg érthető is, amilyen óvintézkedések voltak a nyomtatás, szállítés körül nehezen tudtam elképzelni hogyan lehetett már fél évvel az angol megjelenés előtt egy magyar verzió, hiszen a fordítás is idő)

Gabella,
nagyon szívesen látnánk benneteket.

Még annyit akartam írni (de ismét felébredt az ifjú hölgy), hogy Pancsó rettentő édes mostanában. Bár beszélni nem beszél, de érti ha mondom neki a labda, apa, kacsa, hinta, Ropi szavakat. Odamegy az adott cucchoz nagy büszkén.
Aztán már ki is fejezi, hogy mit is akar ő. Nagy mutogatással és nyünyögéssel, hát meg kell zabálni. Igaz azt is jelzi ha valamit nem akar, fejrázás 'nyem' vagy hiszti...de így is imádom.
Mostanban többször van hiszti, de ez úgy tűnik azért, mert ha nem tudja érvényesíteni a kis akaratát akkkor jelez. (főleg azon van, hogyha cicizni akar, én viszont próbálok kemény lenni és napközben csak egyszer adni neki....na persze ez nem mindig sikerül)

Már iszonyat sebességgel teper végig a lakáson, de kint az udvaron a fű sem probléma. A Balatoni terasz lépcsőit is megmászta már, igaz az elején nagy hisztik mellett. Minden mellett feltérdel és két-háromszor már fel is állt.

még próbálok jönni, de most megint ragacshatás alá kerültem :)

meteor
 
 


Sziasztok!
Szép jó regelt mindenkinek!


Gab!
Nekünk megint extra szar éjszakánk volt! Ez nem ér!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És tuti, hogy a foga, mert a kaját sem hajlandó elfogadni, csak kakaó, tea és a joghurtok. Vagyis csupa folyós cucc.

Tegnap itt volt a védőnő és beszéltem vele erről a cumisüveges dologról. Ő is azt mondta, hogy amíg ilyen nagy melegek vannak és a kellő foly. mennyiségét nem hajlandó másból meginni, ne is eröltessem.
Amúgy Dani is cumizik! vagyis cumizna, ha hagynám. Csak alváshoz kapja meg, vagy ha autóban utazunk. Persze kéne neki játék közben is, de nem adom oda. Ha nem látja semmi baj, da ha kiszúrja, hisztizni is képes érte.

Nem tudom, mi legyen: levegyem-e a második vonalzómat, vagy sem, hiszen a párom azt mondta, még mindig várjunk egy kicsit a tesóval.....
Nem is értem, hiszen ő mondta, hogy júliustól kezdjük, most meg még mindig várjunk. Na mindegy.

Ex!
Miért égnél a strandon a pelus miatt?
Az úszópelenkából is kifolyik a pisi, ha épp kint végzi el, ugyan úgy ebből is. Viszont a nagy dolog tutira bentmarad mindkettőnél!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Cumisüveg téma:
Pancsi kezdetben csak akkor kapott cumisüveget, amikor nem voltam itthon és anyu abból adta neki a lefejt tejet. (ez max. hetente egyszer volt)
Aztán hozzátáplálás megkezdésekor beruháztunk csőrösre és ivott is belőle, de igazából sose fogyott el napi fél-egy csőrösnél több, ami szerintem nem sok. Így nagy meleg kezdetekor (vessétek rám a köveket) én bizony elővettem a cumisüveget és mostanában abból kapja a vízet. Ebből elfogy akár napi 4-5 is, ami 125ml-is kis üveggel azt jelenti, hogy jó fél lityi.

Cumi,
hát tegnap majdnem leszoktunk a cumiról, ugyanis sikerült szépen kettőt is elveszteni menet közben :) Harmadik Balcsin, így ma cumi nélkül aludt el a Kisasszon, de ma megtaláltam a vésztartalékot....ha nagyon nyügi azért odaadom neki.

Viszont, amin én ki vagyok akadva az a szobahinta. Asszem többeteknél láttam hasonlót képen. Kötéllel lehet fellógatni, középen lábtartó, duda is van benne. Panni imádja, de rám néha a szívbaj jön, mert amikor hirtelen nagy lendülettel előredől akkor bizony borul az egész. Ma már kétszer kaptam el a gyereket. Nem hiszem, hogy kiesne belőle, de azért elég rémületes látvány, ahogy lóg fejjel lefelé.
Tud valaki valami biztonságosabb hintamegoldást, mert ezt asszem le fogom cserélni. Másnál fordult elő ilyen???

Ja és az okos anyuka :) Előbb hallom, hogy nyügizik Panni kint a konyhában. Kiabálok neki, hogy "szívem ne veszekedj, gyere be anyához" csak nem jön, már ordít. Kimegyek megnézni. Hát szegénykém ott ül a bébikompban, ahová 3 perccel előbb bekéretzkedett és ahová én magam tettem be....aztán bejöttem valamiért, leültem és totál meg is feledkeztem róla, hogy onnan ő nem bír kimászni. Szegény nem csoda, hogy ordított amikor hívtam, hogy gyere....jött volna :)
Asszem a szuperanyák versenyén (ha lenne) én már az első percben kiesnék :oops:

meteor
 
 


Sziasztok!

Akkor tényleg meghúzom magam, bár az éjjel 2x is nyüszögött Mesi, de megtalálta a cumit, aludt is tovább.

Andy! Szerintem hagyd itt nyugodtan a második vonalzódat, az apukák már csak ilyen bizonytalanok! A második bébinél már Laci se volt olyan határozott! Én mondtam neki májusban, hogy ok, én mostmár nem szedek több gyógyszert, mert jöhetne a kistesó, de ő még nem akarta. Kezdtem elkenődni, és egyszer csak augusztus 17-én közölte, hogy akkor mostmár jöhet! És talán még akkor össze is jött Meske, de legkésőbb 21-én.

Ivóka. Van nekünk is egy sima kis "dől a lé" típusú csőrösünk, de azért akartam a szelepeset, mert hallottam, hogy a nem cumisüveges babák azt könnyen megtanulják, elvégre a cicit is intenzíven szívni kell. A másik fő szempont az, hogy csavargás közben is legyen kéznél innivaló, ne kelljen üvegből átcsűrögetni a pohárkába, és ne arra kelljen folyton figyelni, hogy felborul-e a táskában vagy magára önti a gyerek. A Lackó Tupperesének volt zárókupakja is, csak azt kellett cserélgetni, de ez az Avent nagyon tetszik, még sokkal praktikusabb. Csak már kicsit átereszt a szelep, és néha a kis szellőző lyukon is jön a víz. Na de ez csak pár csepp, nem okoz problémát. Aztán majdcsak nem lesz már rá szükség.

Kingának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!

Andy! Tesóm is akart ventillátort venni, és ő sem kapott...

Bocsi, mennem kell, ennének már megint.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Kinga reggelre belázasodott, kapott kúpot, és három perc alatt lehúzta a kúp a lázát. Nagyon sokat ivott, aztán evett, most alszik, mint egy kidőlt fa. Amúgy az éjjelt is átaludta, mint szokta. Meg volt már ilyen "röpláza", kivi vagyok mi lesz szegénykémmel.

Este színházba készültünk, lévén anyu itt van. (No a programoknál eddig közbeszólt piri, a rosssz idő, vagy mindkettő, most jött a harmadik kis Murphyelem)

Valamint Kofa szerezte be a munkatársuknak a nászajándékot, amit szernecsésen fenn felejtett a vonaton. Nem nagy dolog, két feliratos póló, meg egy Friss házasok szív alakú lufi. Öt perc múlva már nem volt meg. :cry:

Viszont tegnap kaptam úszógumit Kingának, és még sípol is. Meg grátisz kapott egy buborékfújót is.

Víz: nálunk csak pohárból hajlandó inni, annak idején még elfogadta cickóból is. Mondom én, hogy makacs. :twisted:

Hinta: még nem szereltük fel, de így nem is balesetveszélyes. :twisted:

Dobok egy vasárnapi fotót, ez elég elkapott a hölgyről :-)

Szép napot:

Kép

tjuca
 
 


Juca! Reméljük, nem lesz beteg Kinga! Ilyen "röpláz" Mesinél vasárnap volt. Kapott egy kanál panadolt, és már vége is volt. 38,4 volt egyébként a láza, Laci a melegre akarta fogni, de attól azért nem megy fel ennyire, nem? Foga meg sehol nem mutatkozik, bár dúrkál a szájában rendesen.

Mennem kell mosogatni...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


KINGA! SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép


Andy és Danika

Kép
oriandy
 
 


Láz: Lkopogom (kopp-kopp-kopp), de Daninak mostanában nem volt láza, de még beteg sem volt. Viszont a fogakkal küzdünk. Az a fránya 9-10. nem igen akaródzik kibújni. De talán a napokban kint lesz, mert nagyon rosszul alszik, és a kaja sem kell neki. Amikor kenem az ínyét érzem hogy ott a foga, de még nem törte át az ínyt. Ti mit szoktatok adni fogzási fájdalomra? Márakinek ez fájdalommal jár!
Mert a Panadol elfogyott és Nurofen is alig van. (vegyek a gyógyszertárban, mi? :twisted: )
Amúgy eddig midig volt láza, ha bújt a foga, most meg nincs. Vagyis eddig nem volt tőle, de ne kiabáljam el, mi?

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

Most 4 éjszakát cici nélkül jól alszik Kevin, úgy látom már neki nem annyira szükséges a szopizásra. Lreta is írt, így sokkal nyugodtabb a baba. Nem érőtettem, magától alakult, örülök neki. Ébredni ébred, mindig 3-6 között 2 szer , de adok neki vizet aztán 1 perc se kell visszaalvásra. Pedig nappali szopi még nagyon aktív.


Meteor, Kimike: Japán étterem sorrend( véleményem) → 1, FUJI( Rózsadombos) 2,Többi, csak futó szalagos kivéve 3, Futó szalagos
Nekem nem nagyon tetszik 3.ik. Olyan társasággal megyünk csak oda, aki nem nagyon szereti japánosat. Mért ott kínaiast is készítenek.
Igen, meteor, az az étterem! Én szeretem. Kockás sushi talán oshi-zushi? Tetején szokot lenni lazac vagy makréla, nem? A férjem is inkább ezeket szereti. Még WASABÍt is nagyon. Szilvabort én is imádom, anyukám minden évben készít, most is fogom kóstolni.

Poharaink: Ilyenek.
Kép
Ezek mind szívó része szilikonos, talán babának könnyebb megszokni egy cumisüveg után.
AVENT poharát is kipróbáltunk. Kevinnek sikerült meginni, csak én nem tudtam hogyan lehet tisztítani szívó részének belsejét, olyan keskeny. Inkább maradtam szilikonosban, most szívószárásból is szépen iszik. Viszont étkezésnél inkább sima műanyag pohárból megissza, még kell hozzá segítség, de örömmel iszik.


Tegnapi menü:
1, algás rizsgombóc
2, tök krém leves
3, Halas virsli( halacska,répa,zsemlemorzsa, tej → mikróban 20 mp.)
Kép

Sütöttem baba-pizzát is.
Tészta: burgonya-lazac Feltét: paradicsom, brokkoli, sajt
Kép


Mindenkinek Jó Napót!
★☆。.:*:・"゜★βyёヾ(⌒∇⌒)ノβyё★。.:*:・"☆★
Vendég
 


Guszták ezek a pizzácskák!
Kmammy! Eszméletlen, hogy micsoda kajákat csinálsz Kevinnek! Alapvetően nálunk már mesi azt eszi amit mi. Sajnos mi viszont elég kevés féle zöldségfélét szeretünk.

Ma olyat főzök, hogy pulykamellszeletek krumplival, tejszínnel együtt megsütve, fűszerezve, és a tetején egy kis sajt. Meg gyümölcsleves, azt hiszem. Ideje lenne hozzálátni, de én nagyon nem szeretek főzni. Mosogatni meg még annyira sem...

De elindulok! Puszi mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Nagyon Boldog Névnapot Kingának!!!!

Hát azthiszem valamelyik nap jól elkiabáltam a jobb éjszakákat, mert ma extra kaki volt. Rengetegszer ébredt Noi, és sírt vagy 1,5 órán keresztül. Persze Ő most vidám és kipihent, de mi apával nagyon álmosak vagyunk. Szerintem a hasa fájhatott, mert akkorákat pukizott, hogy csak na, meg megivott 2 teljes csőröst az éjszaka.

Andy: Én chamomilla vulgáris 15ch -t használok, ha fogzás van. Nekünk nagyon bevállt. Noémi már kérni is szokta, odamegy a polchoz és mutogat rá, olyan édes :) Mást nem is szoktam neki adni, csak ha nagyon lázas. Nekem azt mondta anno a gyerekdoki, hogy 38,5 felett adjak csak lázcsillapítót, mert a piciknél a láz nem rosszat jelent. Teszem hozzá, nem mindíg tartom magam ehhez.

Meteor: Nálunk van szobahinta, de szerencsére edíg még nem tapasztaltam hasonlót. Mondjuk csak adíg van benn Noi, amíg én lököm. Majd figyelem, hogy produkál-e hasonlót.

Kmammy:Tényleg nagyon jól néznek ki a pizzák. Annyira ügyes vagy.

Na megyek, mert lányom cicit akar. Itt kunyerál már 10 perce :lol: :lol:

Kép
Kép
lreta
 
 


Lreta!
chamomilla vulgáris 15ch
Ez mi? Hol lehet venni?

Kép
oriandy
 
 


Ebéd:
Nálunk fasírozott lesz krumplipürével. Már sül a fasírt.
Hmmmmmmmm Nyami. Már úgy kívántam valami ilyesmit.

Kép
oriandy
 
 


Fasírt nyamm!

Krumplifőzeléket főtt tojással akarok holnap főzni, a levesből biztos maradni fog.

Mesit altatjuk, aztán mostmár befejezem a mosogatást, és berakom sülni a kajcsit. Aztán elhagyom a konyhát, mert biztos ezer fok lesz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hát lányok, a tegnapi beszélgetésapávala tesóról nem igazán járt sikerrel.
Illik vagy sem leírom, hogy volt:
Ugye, mi "kelenföldön kiszállunk" módszerrel védekezünk, és gondoltam, nem szólok apának, majd kiderül mi lesz. Hát, mi lett? Nem lett éles próba. Erre a végén azt mondtam neki: látom akkor te már döntöttél.
Szóval ezután megint jött a duma, hogy ráérünk még, nem vagyunk elkésve semmivel, meg hogy Dani legyen okos és nagy fiú, mire jön a tesó, így nekem könyebb lesz!
Jó, valahol igaza van, hogy nekem könyebb lenne, de könyörgöm, én leszek velük otthon és ha én vállalom ezt , akkor meg mi a fenére várunk??
Persze, úgy szép, meg úgy jó, ha mindketten akarjuk. De ezaz, hogy eddig akartuk is mindketten! Hiszen ő mondta, hogy júliustól kezdjük!
Erre az volt a válasza, hogy türelmetlen vagyok.
Hát, köszi!!!!
Eldöntöttem, nem nyaggatom tovább, majd egyszer úgyis eljön az idő. Csak én meg úgy vagyok vele, ha sokáig tétovázik, akkor szívem szerint inkább keresnék valami munkát itt Sárváron és visszamennék dolgozni. Tudom, hogy butaság és gyerekesnek hangzik, de már csak "bosszúból" is! Csak így magammal is kibabrálnék! Nem?
Na mindegy! Csak a szám jár ám! Nem tenném ezt, csak olyan tehetetlennek érzem magam, hogy én már úgy szeretném a tesót ő meg nem. Lehet, hogy valóban türelmetlen vagyok??? Vagy ez természetes érzés? Hiszen itt többen is vagyunk, akinek hasonló korú a babója és már jön a tesó vagy tervben van. Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen aki vágyik a másodikra!
Húúúúúúúúú.... Ez kicsit hosszóra sikerült és kicsit csöpögősre.
Vessetek meg érte, én akkor is vágyom már egy zebrára!

Kép
oriandy
 
 


Andy! Olvastad, amit kistesó témában írtam? Nálunk is ez volt! Hogy türelmetlen vagyok, meg hogy eggyel se bírok mindig, de megmondtam, hogy nem miattam, hanem miattuk! A gyerekeknek jobb, ha kevesebb idő van köztük, meg így csak 1x kell nekilátni a munkakeresésnek. És hát nekem se volt hova visszamennem... Aztán nem is kellett olyan sokat várni, csak nem nyaggattam, és egyszercsak akarta. Szerintem valamitől beijednek, tudják már, mi vár rájuk, és nem csak a szépre emlékeznek a szülésből sem, nem úgy mint mi! (Ezt már Mesi születése után vallotta be Laci!)

Na tényleg mentem!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na, vagyok is.
Megebédeltünk, fini lett a fasírt. daninak is igen ízlett, majdnem egy egészet megevett egy kis krumplival.
Holnapra vagy túrógombócot vagy sült halat párolt zöldséggel gondoltam. persze ez annyak a függvénye, apa mennyi fasírtot eszik meg. Ha marad annyi, hogy nekünk elég ebédre, akkor nem csinálok másik kaját.

Tesó:
Remélem az én férjem is hamar megondolja magát. Az tuti, hogy többet nem fogom emiatt nyaggatni.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Mindjárt, csak a billenytyűzet megbolondult..

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Peti ordítva aludt el a cicin az előbb. Az apja hazaugrott a munkából és utána sírt. Ez a legújabb heppje: sírni apa után, a nagyi után....

Andy!
Nagyon szar érzés lehet, hogy a férjed halogatja a kistesó projectet, de mindenképp várd ki, hogy ő is akarja!

Én most pont az ellenkezőjét érzem. Annyira szarok az éjjelek, hogy nem kell tesó! Ma éjjel is az egyszemélyes ágyon nyomorogtunk Petivel. aludt 3X 1 órát a kiságyban, majd 6 órát egyhuzamban mellettem. Király volt, kb. 100-szor rúgott fejen!
Én nem tudom mi baja van a kisággyal éjjel, mert hogy nappal alszik benne 2-3 órákat, az tény és való!

Kmammy!
Nagyon guszták a kajcsik. Gondolom Kevin is értékeli! :lol:

Rita!
Még én sem tapasztaltam hasonlót a hintával. Peti nem himbálózik benne!

Juca!
Az öcsém egyszer az irattárcáját hagya a vonaton. Beesett két ülés közé és nem vette észre. Mire Kőbányára értünk a Nyugatiból kocsival, akkor fedezte fel, mire visszabumliztunk meglett a tárca iratostól, csak éppen a benne lévő 50 rúgó hiányzott. Esküvőre jött az öcsi és hozta anyámék ajándék pénzét is! Azóta tanult a leckéből!

Kingának boldog névnapot!
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Andy: Ez egy homeopátiás bogyó, fogzásra, fájdalomra, meg mivel kamilla gyulladáscsökkentő is. A gyógyszertárak nagyrészében lehet kapni. 5 golyócskát kell adni egyszerre, Noi nagyon ügyesen elszopogatja, és az a jó, hogy akár óránként lehet adni.

Kép
Kép
lreta
 
 


jaa és kb 500 ft az ára úgyhogy olcsó is :)

Kép
Kép
lreta
 
 


Mi egyszer az anyák napi virágot hagytuk a vonaton, már elment a vonat, mikor rájöttünk. Viszont! Elment Orosházára, mikor jött vissza, kimentünk a vonathoz, visszafelé az a kocsi zárva volt, de kinyitották nekünk, és a virág is megvolt, utazott egyet, ingyen, nélkülünk. :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Andy!Chamomilla-t én gyógyszertárban szoktam venni,bár nálunk Siófokon az 5 gyógyszertárból kettőben árulnak csak Boiron-os homeobogyókat.

Reni! Ma kaptuk meg az oltást mert mi is kaptunk olyan papírt mint Ex-ék és a védőnő a mai dátumot írta rá mert nem gondolta ,hogy elmegyünk már a múlt héten oltásra.Tehát ma kaptuk meg,karba adták.Viszont azt mondta a doki,hogy 10 nap múlva belázasodhat,kb.4 napig fog tartani a láz utána meg lesznek kiütései.Miért is ne pont akkor megyünk nyaralni :evil:

Csajócák!Köszi az allergiás hsz-at,most már ott tartunk,hogy ma a doki azt mondta,lehet skarlát,de láza nem volt,torka is rendben,úgyhogy levitattam vele a kérdést és valószínű melegallergia,csak kicsit durvább kivitelben.Calcimuskot már nem kell adnom mert most meg calcium mérgezése lesz esetleg ha megint rosszabbodik akkor calcium sandozt kell adnom napi felet.

Ivópohár:Dávid pohárból iszik meg sport kupakos üvegből.De a sima üveg sem jelent neki gondot,kb.2-3 hónapja úgy iszik üvegből mint a felnőttek.

Egyenlőre ennyi mindjárt visszaolvasok.Van egy kis kimenőm,mamázik.Nem is bánom mert nagyon meleg van megint.
Kép

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Szóval...itt vagyok

Reni: mi is visszaestünk, éjszakák olyanok mint rég...Ha hagyom is sírni, nem adja föl, aztán bemegyek, víz+cumi, és alszik...csak ezt párszor eljátsza. Mondjuk Noi nem tud köztünk aludni. Annyit elértem, hogy cicit már nem kér., de nappal meg...ezerszer...Most kap tápit cumisból, és így is gü.gü-zik(cici). lassan olyan leszek mint az afrikai nők

Gabella: érdekes, Máté meg már másfél évesen olvastatott rengeteget, szerintem nem sokat értett belőle, de imádta. Most már azon gondolkozik férjem, hogy megtanítsuk olvasni, habár én ellenzem..., mert ő tényleg olyan kis okostojás...lesz. Noinak az állatok hangjait tanítom, tudja a kígyót, kacsát, meg a kutyát, bár arra liheg . Ja, barátnők nekem se sokan vannak, inkább ezek a játszótéri anyukák lettek már...Régiekkel marha ritkán tudok összefutni, főleg aki még "szingli". Más világ, bár én őket is megértem...Mit vegyek föl este..gondok..

Juca: jaj, nem emlékszem mit akartam...ja, igen, hát az éjszakák miatt irigykedek!

Andi: Hát, szerintem a férjek a 2.-nál tényleg paráznak már...Nálunk volt öröm, de azért kezdett filózni...mennyi pénzből élünk, hol fog aludni, kicsi a lakás...Most vallotta be Apám is, hogy én velem ő várt volna...és Anyu akrta ilyen gyorsan (3 év van köztünk nővéremmel). Hát, Anyu ezt már máshogy mesélte...

Lreta: Noi ari, anyuéknál is ilyen homokozós van. Neked napközben hányszor cicizik? Éjszaka már nem, arra emlékszem.

Marcy: Köszi a radiátoros infót, sietünk, hogy még fűtés szezon előtt lerendezzük. Ja, és múltkor elfelejtettem, képzeld, nekem se jött még meg...már 14 hós Noi pedig. Mondjuk Máténál is kb. 13 hós korában jött meg először, amikor már nem volt annyi cici. Noi többször, így tuti ezért. Nem hiányzik, csak fura..

Mentem..

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett: Hát hivatalosan 4 "cicikártyája" van napközben de sokszor felszalad 6-7-re is. Pláne ebben a nagy melegben, meg amikor jön a foga.

Kép
Kép
lreta
 
 


Na folytatom!

Kingának nagyon boldog névnapot kívánunk!! Kép

Juca!Csípem az ilyen eladókat!Meg azokat is akik ruha alapján ítélik meg ,hogy ki tudod-e fizetni vagy sem.Sajna mindkét esetre vannak saját tapasztalataim.
Nagyon jó Kingáról a fürcsis kép!!
Hova mentek nyaralni?Meteorékhoz?

Eni!Nagyon jók a szülinapos képek!Olyan furcsahogy így nőnek ezek a kis tökmagok,Marci is olyan sokat változott,most már olyan "igazi" kisfiús.
Mi is Liberó maxi plust használunk,de kipróbáltuk a liberós bugyipelust is(másik fajtát is próbáltunk,de ez a legjobb)és nagy meglepetésemre tegnap letolta és ráült a bilire.Talán már nem sokáig kell pelus.Csak nehogy elszóljam magam.
Én csak akkor nem szeretem Siófokot,mikor a nyári forgatag után tök üres lesz minden.Ettől függetlenül nem szeretnék innen elköltözni.
Mi május 20.-án ünnepeltük a bűvös 7. évünket!!

Ex!Szerencsemanók folyamatosan mennek! :lol:
8 foga van Dávidnak,és kettő fél(még csak látszanak).Fent elöl 4,lent elöl 3 és egy jobb alsó őrlő.Nenedent-baby fogkrémmel mossuk a fogát,a papírja szerint ezt lenyelheti a kisbaba.

Úszópelus:Mi liberósat használunk,de a dm-essel sem volt semmi gondunk.

Colett!Ez az afrikai nős tetszett! :lol:
Amúgy második gyerek kérdésre férjem is mindig úgy reagál,hogy "miből fogjuk felnevelni"Még egyenlőre én is hagyom had forrja ki magát a dolog,úgy is akartunk korkülönbséget.Csak hát a lombik végett nem mindegy mennyit várunk.Érdekes,hogy a férfiak mennyire tudnak ezen parázni(tisztelet a kivételnek).
Alvás ügyben mi is visszaestünk,nem hajlandó éjszaka a kis ágyikójában aludni.De jó,hogy Noi nem tud köztetek aludni.Irigyellek érte.Dávid meg nem tud leszakadni rólunk még éjszaka sem.

Reni!Dávid is ordít az apja,meg a mamák után.Reggel apát le kell kísérni az autóig,be is kell ültetni,aztán elgurulnak a kapuig és akkor jön az ordítás mikor ki kell szállni.Szerintem ez egy ilyen időszak.

Ireta!Noi nagyon cukor ahogy a hintaszékében ül!

Meteor!Nekünk van állványos,az szerintem nagyon jó,bár a miénk csak 11 kg-ig van,de miután megvettük találtam az interneten olyat ami 60 kg-ig bír.Anita hinta volt ha jól emlékszem.Van másik is,de én sem tapasztaltam olyat mint te.

Gabi!Jók a rucik!!!Én is tudok varrni,van is varrógépem,meg tisztázóm de valahogy sosem érek el odáig hogy kreáljak valamit.Mosogatást én is utálom,de két éve mikor kiderült,hogy lesz gyerkőc apától kaptam egy mosogatógépet.Áldom az agyát annak aki kitalálta! :lol:

Kmammy!Nyami -nyami!Nagyon jól néznek ki ezek a kajcsik!

Jelentem a lurkóm elérte a 9 kg-ot.15 hósan már ideje volt!

Na bedugulok!Sziasztok!!

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Hali.

Új járgány itthon, Petinek is tetszik, annyi pénzért bőven megérte. Habár, ha kifogtam volna az akciót, amiben az eladó a másik babakocsijukat vette, még jobban jártam volna...
Képzeljétek, feltöltöttem 120 képet a DM fotókidolgozásos oldalára, ugye, van, amiből több lesz, így 150 képet nyomtatnak, és még így is érvényes a bababónuszos kuponom, és még nem is féláras (pedig az van ráírva), hanem fixen kaptam 2190 Ft kedvezményt, így ennyi képért 1089 Ft-ot kell majd fizetnem. :o

Gabella, ne legyél már ennyire nyafka! Ha lesz annyi pénz, és persze idő, akkor tessék tanfolyamra menni. Legalább kezdd el! A rutinpálya meg pont arra való, hogy magabiztossá tegyen...
Hm, nálunk Petit sosem zavarta, hogy én számítógépeztem. Igaz, először elaludt, aztán jöttem a gép elé, de nem érdekelte.
A felhasználói szint miatt meg ne mentegesd magad...nem is értem, miért írtad ezt le...
Nálunk ebédre bundáskenyér volt. :o

Lreta, ilyenünk nekünk is van, valahol...talán a szekrény mélyén. De én először az Aventeset próbáltam, ha már kaptuk, az nem vált be, szvsz Petinek nem tetszik a csőrös pohár. Ez van.
Lázügyben mi is dettó, de ezt ugye popsiban mérve. Mondjuk szuri után és már popsiban mért 37,9-nél is adtam kúpot, biztos, ami biztos.

Kimike, érdekes, de én a beszélgetés óta (habár nem teljesen értettem a metódussal egyet) inkább olyan fotókat készítek, amin nem látszik, hogy tök meztelen a gyerek.

Meteor, Harry Potterben nem vagyok otthon, de a szerző valami szomorú végről "áradozott"...
Nagyon ügyes lányod van! Peti sem beszél még, viszont mindent megért!!! Na mindegy, majdcsak rászokik a verbális kommunikációra is. :)
Hát cumiból nálunk min. kettő vésztartalék van itthon, amit most használunk kettőt azokat lassan le is kell selejteznem.
Hintaügyben passzolok, nálunk Peti min. egy kézzel mindig kapaszkodik, megszokta. Mert ha mindkét kezével elengedi, akkor megállítjuk, rászólunk, és már markolja is meg a kötelet, hogy hintáztassuk tovább.
Ne aggódj, szvsz mindenkivel előfordul ilyen. Én régebben meg zenét akartam csinálni a gyereknek, hívom, hogy jöjjön, anyukám meg néz rám bambán, mire leesett, hogy a gyereket elvitte az apja. :o

Oriandy, hát azért, mert itt vki írta, hogy a nagydologgal volt balesetes az úszópelusa. Na ezért vagyok én úgy, hogy inkább a pelusban landoljon a kaki, főleg, hogy Peti újabban bele-belerottyant a fürdővízbe is (vagyis nem a fürdővízbe, mert fürdés este van, hanem napközben, ha locsipocsi van, akkor csinálja).
Babaügyben sajna nem tudok mit tanácsolni, nálunk még bőven várni kell ketteskével: dolgozni is szeretnék, mert a GYES bakfitty, na meg én nem vagyok az a nagyon türelmes anyuka.
Egyébként az általad leírt védekezés mellett még bőven lehetsz zebrás, szóval no para, aztán meg apuka sem fog már elküldeni. (Na jó, lehet, hogy ez most bunkón hangzott. A lényeg, hogyha mi védekezünk, az tabi vagy gumi vagy hüvelytabi, egyébbe nem vagyok hajlandó belemenni.)
Nálunk Peti csak Chamomilla vulgaris 30 CH-t kap, egyebet nem akarok neki adni. Ez homeopátás golyócska. Itt egy link, egy másik fórumra tette fel egy ottani anyuka, nézelődj, ha érdekel: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... eriaMedica

Juca, Kingának boldog névnapot!
Murphy miatt nem szomorkodni. Végül is mi lesz a nászajándék?

Kmammy, továbbra is csodálom a kreativitásod ételügyben.

Veráska, igen, a 15 hós oltás "mellékhatásainak", ha kijönnek, egy hét kell. Én utánanéztem, mert gondoltam rá, hogy egy héttel hamarabb viszem el Petit, mert lehet, hogy aug. végén elutazunk egy hosszú hétvégre, de miután ezt láttam, jobb is, hogy aug. 30-án oltják be.
Na igen, a sima üvegből ivás nálunk is megy, de néha muszáj adnom neki abból az üvegből, amiből én iszok, mert egyébként hisztizik.

Na lépek, mert Petivel anyukám tartja a frontot, pár fokkal hűvösebb van, és az én gyerekem nem aludt csak 1,5 órát ebéd után! ÁÁÁÁÁÁ.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Csajok!

Nálunk már lóg az eső lába.Kicsit hüsibb is van .Bocs Juca tudom te melegnek szereted a nyarat.

Juca!Még annyit akartam,tavaly mikor nyaralni voltunk nagyon sz.r idő volt.A 10 napból hat esős volt.Idén 8.-án este indulunk,(mert 9.-én de.10-ig lehet elfoglalni a szállást)12.-ére várom pirit(kb.5-6 napig tart)és 19.-én jövünk haza.Király mi? :evil:

Már dörög!!!!!!!!!!!! És esik is!!!


Puszi! Kép

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?