Új privát üzeneted érkezett!

Potykamanó: Megértelek hogy el vagy keseredve. Sajos még enged is bánt egy kicsit. Pedig tudom hogy Melcsinek igaza van és sajnos nem tehetünk róla.
Nekem a kiscsaj velem volt a szobában, mármint a kórházban. Erről még nem írtam nektek, de volt hogy este 8-tól, éjjel fél 2-ig szoptattam és mégis csak sírt és sírt mert éhes volt. Persze amikor kivittem, mert tudtam hogy éhes, a csecsemősök azt mondták, hogy biztosan nem tettem eleget cicire :shock:
És folyton azzal jöttek, hogy hagyjam bent éjszakára a kicsit, de én mondtam hogy csak adjanak neki pótlást és ki akarom vinni. Én a kórházban csak szoptattam!!!!! Hajnali 2-5 ig aludtam. És még sincs tejem!!Mégis amikor megkérdezik: szopik???? és én válaszolok, úgy néznek rám, mintha életem legnagyobb hibáját követném el, szándékosan!!!

Mirr-murr: Én a dm-es popsitörlőt haszálom. Vettem gazdaságos kiszerelést és Nekünk bevált és tényleg olcsóbb. Attól még nem vagyunk rossz anyák, hogy ésszel vásárolunk!! :wink: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Mirr-murr!
Ne haragudj, de megmosolyogtalak!
Ugyan nem hülyék, csak kisbabák, de egyáltalán nem tudják még, hogy milyen márkanevek vannak (és hogy sokszor a neveket fizetjük meg), ugyhogy nem fog megsértődni. Sőt, azon se, ha véletlenül valami nem épp a nemének megfelelő szinü ruhában altatod éjszaka :lol: Ha Nálatok beválik valami, akkor azt kell használni, ha olcsó, akkor is. Egyébként beszélgettünk már itt sokat a Johnson's elképesztő drága és csapnivaló minőségü termékeiről is. Tehát az ár-érték arány nem mindig egyenes.
Manó!Látom Nálatok is gond van ezen a téren :( Fel a fejjel! Ugyis mindig csak a sikeresen szoptató tejcsárdákról lehet olvasni, végre itt állunk a másik oldalról is.
Pézsé!
Emlékszel, mikor arról beszélgettünk, hogy mit kell mondani a huhogóknak? Persze hogy szopik! Ez a dolog a dokira meg Rád tartozik ilyen szinten! A doki látott már sok kevéstejü anyát.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Hello Lányok!
Szoptatás:
Tényleg frusztráló, hogy az ember épphogy megszülte gyermekét, mindenki azt kérdezi, mi van a tejcsivel. Először is nálunk csak péntek éjszaka lövelt be (tehát nem volt a tankönyv szerinti 3. napon), így a kórházból mikor elhoztuk, természetesen irattam tápszert, és adtunk is a babónak. Persze, hogy szoptatás-párti vagyok, de nem maradhattam itt a hétvégére kajcsi nélkül! Szombaton aztán elkezdtük a szopiztatást, nem lettem rögvest egy tejcsárda, nem spriccel a tejcsi, ráadásul Zalán picit besárgult nagyon jó alvó baba, így amikor igény szerinti szoptatásról beszélnek, nem is értem, ha Zalánon múlna 4 óránként jönne talán cicire ott is bealszik 10 perc után. Szóval marad az ébresztgetés, és a noszogatás, hogy cicizzen, meg fejek minden szopi után, így próbálom serkenteni a cicit, a lefejtek meg esténként jól elfogynak. Így csak mosolyogtam a védőnőn, mikor mondta, hogy a cél, hogy egy mellből 50 ml-t tudjak neki adni, és a másik cici csak a következő etetésnél, én boldog leszek, ha elérjük, hoy a kettőből megkapja az 50-et. Szóval most iszom mindenféle serkentőt, meg mindent megteszek amit javasolnak, és szerencsére az esetek 90%-ban tök optimista vagyok, hogy néhány napon belül dőlni fog a tejcsi, de néha eszembe jut, lehet, hogy mégsem. és azt is el kell fogadni, mert tényleg nem a világvége, akármennyira próbálják ezt sugalni.

Kép
Kép
emma1976
 
 

 
 

és ha rápillantok az új vonalómra, megint rájövök, hogy minden részletkérdés, ahhoz képest, hogy itt ez az egészséges, fantasztikus baba! Rakok is fel képet, ez a kedvenc alvási pozíciónk :D Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
tündéri Zalán!!!
Ha besárgult, akkor bizony még simán 1-1.5 hétig is akár aluszékony lehet, sárga babát nem szabad igény szerint szoptatni, őket ébresztgetni kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Pézsé! Köszi!

Melcsi! Nem haragszom, tudom, hogy nem vagyok komplett! :D

Anyukák segítsetek! Most azon gondolkodom, hogy veszek egy olyan párnát, amiben oldalt tud aludni a baba. Azt hallottam, hogy ez a póz a legjobb. Mit gondoltok erről?

Kép
mirr-múr
 
 


Mirr-Múr
Nem kell az oldaltfekvéshez semmiféle speciális párna. Ha egy pelust odatekersz a hátához, oldalra leteszed, az is tökéletes :D

Orsi
Kösz a megerősítést! :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


mirr-múr írta:Anyukák segítsetek! Most azon gondolkodom, hogy veszek egy olyan párnát, amiben oldalt tud aludni a baba. Azt hallottam, hogy ez a póz a legjobb. Mit gondoltok erről?

ez a hogy aludjon a gyerek olyan téma, amiről doktorit lehetne írni.
egyik ortopéd orvos sem támogatja az oldalt alvást, mert terheli a csípőt.
amúgy meg úgyis a gyerek dönt, hogy hogyan alszik, legalábbisa nálunk így volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma

nagyon cuki Zalán, meg ez a póz is :D

Lányok,

szerintetek meddig tud egy baba átfordulni?
a 33 hetess UH-n koponyafekvésű volt, most meg állítólag megint farfekvésű. Létezik, hgoy a 33. hét után még átfordult?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
Máté Levi mellett a 35. hét elején is képes volt.
1 baba akármeddig képes, akár a 39. héten is, st, akár szülés közben is, volt már rá nem is 1szer példa.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

Télleg? valamelyik könyvben olvastam, hgoy az X-ik hétig (nem emlékszem pontosan hanyadik) eldől a fekvése, mert utána már nem tud forogni, akkor ezek szerint még mindig nem tuti a császár. Ma már elég tutira mondta a doki. A jelenlegi fekvése + a lepény miatt is.
Az mitől lehet, hogy 2 napja a lábszáramon olyan érzésem van, mintha hangya mászna?
Lenne még egy kérdésem: 2 lábujjam közt berepedt a bőr, ezt kenőccsel, vagy inkább hintőporral kenegessem? Biztos a melegtől repedt be.
Többet nem nyavalygok :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :)
akkor az elég nagy butaság, amit olvastál, mert tényleg nagyon sok baba csaka 38. hét környékén forog be.

hangyamászás: nyom valami ideget a babókád.
berepedés: krém, a hintőpor szárít, azzal szerintem csak rontasz a helyzeten.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Köszi a választ az oldalfekvésről, akkor nem költöm feleslegesen a pénzt.

Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy bár zárt a méhszáj, de a méhnyak meg van rövidülve, így lehet, hogy nem bírom ki aug.18-ig. :shock: Totál bepánikoltam, mert még ki sem mostam a babaruhákat, sőt még vennem is kell jó pár dolgot. Bár én mondtam a dokinak, hogy úgy érzem tovább is bent marad, mint a kiírt időpont. / Bárcsak így lenne!!!/ Erre ő azt válaszolta, hogy az is meglehet. Ráadásul egy ismerősöm is azt mondta, hogy nála is detto ez volt a helyzet, és a méhszáj bármikor kinyílhat.

Zsuzsi! Nyugi nálam is detto ez volt a helyzet, állítólag mostanáig. amúgy én is úgy tudom, mint Orsi, hogy még közvetlenül szülés előtt is befordulhat! Anyukám mesélte, hogy anno én is a 39. héten fordultam meg. :D

Babázó Mamák! ( Nem akarok mindenkit felsorolni, mert már olyan sokan vagytok! :D ) Hogy bírják a csöppségek ezt a meleget??

Kép
mirr-múr
 
 


Mirr-múr :)
megrövidült méhnyakkal a nők fele végighúz egy terhességet... nem jelent semmit a szülés időpontjára vonatkozóan.
Lili pénteken született, szerdán még atomméhszájam volt, 4 cm, végig zárt.

enyimLili bírja a meleget, alszik egész nap :D most, hogy csak 30 fok körül van, láthatóan felélénkült.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma!
Vigyázz! Nekem isa besárgult Lukács, UV alá kellett tenni, aztán hazaengedtek azzal hogy javult. Itthon derült ki, hogy visszafordult a javulás, és nem aszért aludt édesen, mert jóllakott. 10-20 g szopival is ugy aludt mintha 100-at evett volna. Én még nem láttam közelről sárga gyereket, csak kezdett furcsa lenni, hogy majdnem 2 hetesen is egész nap alszik, azát kiderült, hogy elég gáz van, rengeteget fogyott és kezdett már kiszáradni. Végül igy apadt el a tejem, ő keveset és erőtlenül szopott és egyre kevesebb is lett, én kétségbeestem, és ez egy ördögi kör volt.
Na remélem Ti nem jártok igy!
Gyönyörü kis Zalán, édesen tud aludni, de ahogy igy elnézem, jó sárga Ő is! Ébresszed, ne hagyd aludni, ha nem szopik, piszkálgasd, lökögesd oldalba kicsit (nálunk Pöri segitett, huzta a haját a szegény Lukácsnak).
Zsuzsi!
Utolsó percben is átfordulhat!
Berepedés: körömvirág krém, az minden bőrbajon segit.
Mirr-murr!
Szerintem is elég a pelenka, vagy 1 kis takaró összetekerve.
Orsi!
Érdekes amit az ortopédok véleményéről irtál, mert a Tétényiben miden babát oldalra forditanak!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :d
anno olvastam egy cikket erről.
- hason ne fektessük a gyereket, mert a tévhit szerint növeli a bölcsőhalál kockázatát
- háton ne fektessük a gyereket, mert ha büfizik nagyon könnyen visszanyelni ami feljött és félrenyelhet
- oldalt ne fektessük, mert terheli a csípőjét

szóval, akkor hogyan? :shock: :shock: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petra kevésbé tűri jól a meleget. Csak 1 nagyot alszik és néhány perceket. Ma és tegnap kicsit nyügi is a napunk!

A pihenőszék 6 hetes kortól javasolt?

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi! :D Jól megfogalmaztad az aggodalmaimat a fektetéssel kapcsolatban...Én is ezeket olvastam, és mivel azt mondták az oldalfekvés a legjobb, ezért gondoltam én is ezt.

Kép
mirr-múr
 
 


PéZsé :D
én a kezdetektől használom a pihenőszéket. nem tudom, mi indokolná a 6 hetet.

MirrMúr :)
tudom milyen az oldaltalvós kitámasztó, szerintem egy 4 hetes gyerek már simán kifordul belőle. Oldalt altatni nem igazán lehet egy gyereket.
Van gyerek aki csak hason alszik, van aki csak háton, van aki bárhogy :D
(hason szerintem azért praktikus, mert sok gyerek felébreszti magát a kalimpálásával)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Na, akkor most mi legyen??? :shock:

Köszi a választ a megrövidült méhnyakra, remélem igazad lesz! :D
Azért a doki jól megijesztetett, ráadásul azt mondták ismerőseim, hogy a zárt méhszáj bármikor kinyílhat....

Kép
mirr-múr
 
 


Hát látom másnál is aktuális a baba fekvése. Bár nekem októberig még tényleg van időm, de azért kissé idegesít a dolog.
Zsuzsi, biztos nálad is rendben lesz minden és Olivér visszafordul a "helyére". Főleg, hogy Te nyugtattál engem a múltkor! :D

Ezt a méhszáj dolgot nem egészen értem, ne nevessetek ki. Van egyszer az, hogy mennyire zárt és van az hogy milyen rövid, ugye? :shock: Nekem mindig azt mondja a doki, hogy minden rendben teljesen zárt a méhszáj, viszont mindig azt írja be, hogy 2000. Az viszont rövid, nem? :shock: Amúgy Dani napok óta nyomja a szeméremcsontom, vagy vmi mást a környékén, néha rémes be- vagy kiszállni a kocsiból.

Most vettem észre, hogy pénteken fogom betölteni a 30. hetet és aznap lesz az 5. házassági évfordulónk is! :lol: Ja, és a héten megjön a gyerekbútor is. Csupa jó dolog! :lol:

Jud

Kép
jud71
 
 


mirr-múr írta:Orsi! Na, akkor most mi legyen??? :shock:

alvás ügyben?
hagyd a gyerekre, egy hasonlavóst, ha megveszel sem fogsz háton altatni, mert egyszerűen nem alszik el (nekem ilyen Levi meg Lili), egy hátonalvós (Máté) meg visít hason akármilyenfáradt is.

bízz benne, tudja mi a jó neki.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah... zárt méhszáj tényleg akármikor kinyílhat, nem érzel semmit belőle.
de kinyílhat a 20. héten is...
ezen kár rágódni. különösen a 37. hét végefelé :wink: (Lili 37+3ra született)

Jud :D
a 2000 azt jelenti, hogy a méhnyak 2cm és minden teljesen zárt.
(első 0 a külső méhszáj
második 0 a nyakcsatorna
harmadik 0 a belső méhszáj)
ha 0 akkor zárt, ha 1 akkor nyitva van.

de ezt mondom, hogy a nők fele 2000essel hordja ki a babáját, önmagában semmit nem jelent az, hogy 2000es

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :D
aha, akkor már értem. Köszi!

Kép
jud71
 
 


Sziasztok!

altatás: én Ákosnak annak idején vettem olyan oldalt fektetős szivacsot, ő jól bíra és elég sokáig is, mondjuk ő belőlle dőlt kajcsi után akár 2 órával is a kajcsi, de így is szépen hízott, de aztán ő is hason aludt
én azt imádom mikor még most is sokszor úgy alszik (mint régen is) hogy hason - de a lábait behúzza maga alá és így a kis fenekét meg kinyomja mint egy kis békuci, olyan édes

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Nekem a kórházban mutatták, hogy kell a babákat oldalfekvésbe helyezni: igazából háton fekszenek, fejét oldalra, az egyik kis karját a testre helyezed abba az irányba, amerre a fej néz, és a csípőját is kicsit arra igazítod. Nekem mindig így maradtak!

erika,
igen, ez a Micimackós megoldás tényleg nagyon édes!

mirr-mur,
a szülés-előkészítőn nagyon sokszor mondták, hogy ne dőljünk be a reklámoknak, mert erre játszanak, hogy azt hidd, ha nem a legdrágábbat veszed, nem is vagy jó anyuka! :x Úgyhogy reklámok kikapcs és józan ész...!

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi :D
nekem ebből a pózból Lili simán hanyadd fekszik, vagy hasra... őt én már ca. 1 hete nem tudom oldalt altatni, csak akkor, ha full kómásan teszem le, de az meg elég ritka nála.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi: Mivel nem vizszintes. Csak ezért kérdeztem! Köszi.

Fekvés: Az elején tényleg oldalra fektettem, mert a kórházba egy törölközőt tettek a háta mögé. De most már ha leteszem, akkor mindig hanyott fekszik, a feje oldalt és már akár keresztbe is képes ébredni.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


orsi,
most már az enyémek is leszoktak az oldalt-fekvésről, most már csak háton alszanak. Ha nyűgösek, akkor hasra teszem őket, de ha elaludtak, megfordítom, hogy háton legyenek.

Visszanéztem tegnap a kórházi képeket, na ott csak oldaltfekvésben látni őket végig.

KépKép
pompomlány
 
 


erika,
na találtam képet a Micimackó-pózról! :D Erre gondoltál?

Kép

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok!

Pompomlány
De édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micimackópóz: igen erre gondoltam, csak nekem Ákos jobban maga alá húzza a lábait, és így jobban kinyomja a kis fenekét! Olyan édes, úgy szeretem nézegetni mikor alszik, olyankor olyan békés minden :lol: , nem tör-zúz!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pézsé - nos, szopi - hát eléggé kudarcélménynek éltem meg a dolgot, sokat bőgtem emiatt, mert annyira kéri a cicit a drágám és nagyon fáj hogy hiába adom neki nem lakik jól, mégis van néha hogy hiába éhes a tápszeres üvegtől is bőgicsél és ha cicre tesszük megnyugszik mégha nem is jön a kajcsi. Szóval legyek okos és ne legyek ideges és ne fájjon?! Na azért lassn boldogulunk és már kezdem tisztára mosni a fejem, hogy hiába gyötröm a lelkem azzal csak rosszabbat teszek. Szóval mostmár megy a relax és nem idegesítem magam a dolgon. Én úgy érzem mindent megtettem. Most teszem amit tudok, és igyekszem, hogy elégedettnek lássam a kis Manócit. Ha nagyon sír megy a cicire megnyugodni, akkor is ha csak 20 ml-t tud belőle kicsalogatni és aztán csak cumizik egyet. Vagy bepróbálkozom néha a cumival abban pózban ahogy cicizni szokott, tenyerem a cumin ujjaim az arcán, és közben hüvelykujjammal simizem a homlokát. Sokszor ez utóbbi is bejön (nem akarom azt sem, hogy csak cicin aludjon el). Nnna minden esetre nem könnyű ez, de ez van!

Melcsi - látod helyre raktam időközben a fejecském, ha itt fentebb elolvasol. Közben a környezetemben ismerősöktől is hallottam, hogy így jártak. Nem is kevés esetben. Hogy mitől van ez, nem értem mi lehet az oka?!

Emma - gyönyörű a kis Zalán, édes ahogy alszik.

Pompika - Ez a micimackó póz is tündéri!

Kép
potykamanó
 
 


Köszönöm a jó tanácsokat a fektetésről mindenkinek!!Igazatok van, majd úgy alszik, ahogy szeretne!

Pompi! Ez a póz! Tündéri!!!

Potyka! Fel a fejjel, lényeg, hgy a baba szépen fejlődik és elégedett! Hányan nőnek fel egészségesen, boldogon tápszeren is!

Egy csomó mindent akartam kérdezni tegnap-persze akkor megint nem volt internet-most meg semmi nem jut eszembe...

Egyre többet keményedek, néha menni is alig bírok. Ez új...Normális??

Kép
mirr-múr
 
 


mirr-múr írta:Egyre többet keményedek, néha menni is alig bírok. Ez új...Normális??

simán :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


mirr-múrr - igen, tudom, már nem búsulok. Keményedés?! Háát nagyon közeledsz a végéhez!!! :wink: Jönnek az izgalmak! Drukkolok Neked!

Kép
potykamanó
 
 


mirr-múrr

én is keményedek sokat, meg görcsölget is a hasam.
nagyon lelassultam. szerintem most kezdett el Olivér is iszonyatos tempóban nőni, mert az egy héttel ezelőttihez képest látványosan nőtt a pocakom :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Orsi, Zsuzsi! Köszi! Megnyugodtam!

Én konkrétan görcsölést nem érzek, csak keményedést, meg egy kis fájdalmat. Lehet, hogy ez utóbbi lenne a görcs?? ( Sosem görcsöltem, még mensi alatt sem)

Potyka! :D Köszi a drukkot! most kezdem csak felfogni, hogy mindjárt vége a pocakos időszaknak :( Pedig úgy imádom! De végre meglátom a mi szemünk fényét!

Lányok! Az utrica urens-el kapcsolatban érdeklődnék, hogy tudja-e vki., hogy mikor kell elkezdeni szedni? Már rögtön a szülés után??

Kép
mirr-múr
 
 


Manó!
Nekem már egyáltalán semmi nem jön belőle, mégis szeret Lukács egyszerüen cicizni, persze mikor már jóllakott az üvegből. Én is ráteszem néha, és olyan boldogan cicog rajta csak ugy. Mostmár ez is öröm nekem.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


mirr-murr - Az urtica urens-et a szülést követően kezdheted szedni, nekem a ricinus communis-sal együtt mondták. Ez utóbbi is tejszaporító. Tehát egyszerre a kettőt 2-3 napig 4x5 golyó, majd 1 hétig 2x5 golyó, mindkettőből. Én tovább is szedtem.

Melcsi - :P A lényeg, hogy ne szomorkodjunk! Nem volt könnyű eljutni idáig!

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok!

Zsu híradó!!!

Az éjjel megszületett császármetszéssel 3.41kg. és 51 cm-l Borka baba!!! Mindketten jól vannak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha lesz képem majd teszek fel azt is!

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Zsuzsi! :)
Gratulálunk! :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


HOZTAM KÉPET!!!

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu
Sok szeretettel gratulálok Borka babához!!!!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsu :P
Gratulálok Borka babához!
Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Sziasztok Lányok!

Ide mertem merészkedni! :)
És máris segítséget szeretnék kérni tőletek.

II.sz. Női klinkán, vagy az István kórházban szült e valaki vagy fogtok e szülni? és milyenek a tapasztalatotok?

Ha tudtok, szívesen várom a segítségeket.
Akár priviben is. :wink:

Puszika Mindenkinek!
Vendég
 


ii. női, mindkétszer. már rájöttem, hogy én nem vagyok nagy igényű, nekem mindkétszer jó élmény volt.
(de vannak, akik panaszkodtak erre, arra, de azok engem nem zavarnak ill. azok nem érintettek pl. mit mond a csecsemős.. nem érint, mert nem érdekel, mit mond, enyém a gyerek)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu! Sok szeretettel gratulálunk Borka babához, jó egészséget és sok boldogságot!!!

Potyka! Köszi a választ! A szülés után már rögtön elkezdeted szedni, vagy azért várjak pár órát?? Csak azért kérdezem, mert volt aki azt mondta, hogy várjam meg mennyi tejem lesz, és ha kevés lesz, csak akkor szedjem, nehogy hozzászokjon a szervezetem. Most javasolták mellé a lactoherb ( ?) teát is. A kettőt együtt lehet használni??

Ma voltam dokinál, még zárt a méhszáj, és még eléggé fent van a hasam a doki szerint. :D Ja, és már 3 kilósak vagyunk, vagyis teljesen átlagosak! :D Azt mondta a doki, hogy 3,5 kg-os babára számíthatok, ha időben érkezik.

Lányok! Annyira zsibbad az egész jobb kezem, hogy az már borzasztó! Annyira fáj, hogy nem tudok tőle aludni. Fél óránként felkeltem az éjszaka, alig aludtam. Kis járkálás, hideg vizes öblítés, jót tett, de mire újra elaludtam, újra kezdődött az egész. Már szinte sírtam kínomban, most meg hullla vagyok.... Volt vkinek ilyen problémája?? Mit lehet ilyenkor tenni?? ( Sajnos a dokitól ezt elfelejtettem megkérdezni)

Kép
mirr-múr
 
 


Zsu! Gratulálok Borkához! Sok-sok tejcsit és boldogságot Nektek!

Mirr-múrr! Szerintem a homeós bogyót szedheted szülés után, mondjuk én a kettőt nem szedtem együtt (tőlem kérdezték a gyógyszertárban, hogy ugye nem együtt akarom szedni?!). Én felváltva szedtem, sőt szedem még most is, ha eszembe jut. Ügyes legyél, már csak pár nap! :lol:

dkata
 
 


Zsuska!
nagyon sok szeretettel gratulálok kicsi Borkád érkezése alkalmából! Gyönyörü kislány!
Mirr-murr!
Nekem Emesével zsibbadt, a szülés pillanatában elmult. Nem tudtam vele mit kezdeni, zsibbadt kb 2 hónapig. Most Lukáccsal nem volt ilyen probléma.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Lenne még egy kérdésem. :oops: A szülésznőnek és a dokinak mikor kell odaadni a borítékot?? A dokinál azt gondoltam, hogy a zárójelentés átvételénél. De a szülésznőnek???

Ja, és ha épp szabin lesz a doki, és csak a szülésre jön be??
Ti hogy csináltátok??

Kép
mirr-múr
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: