Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép Kép
no, a sok köpet helyett
szerintetek jók lesznek? 8) :roll:

Timi, ne írjál priviket. írjál ide! :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok!!

Kikotottem a csonakom... :lol: :lol:
Hat eleg gaz a helyzet ebben a "Nagy" Brittaniaban :? Sok telepulest elontott a viz, szazezrek vannak ivoviz es aram nelkul.. nagy kihivas az uj Prime Minister-nek :)
Szerencsere nalunk nincs nagy gaz, mert nincs folyo a kozelben, de sok csalad hazat igy is elontotte az eso.. :?

Kat! Neked akartam mar regota irni, hogy en is hasonlo cipoben jarok, en 35 es fel vagyok, van egy 15 eves lanyom, es hat most jon a kistestver.. :) Attol tartok, hogy ugy fogok jarni, mint te, annyira fogom elvezni a babazast, hogy meg sem allok...mar amennyire oreg testem birja :? :)
Nagyon furcsa erzes egyebkent ennyi ev utan szulni, meg mindig nem fogtam fel... Arra fel vagyok keszulve, hogy teljesen mas 35 evesen babazni, mint 21 evesen..te hogy voltal ezzel?

Jolka! Nagyon csinos voltal, es mivel en uj vagyok, nem mertem kritizalni a menyasszonyt, dehat....meg pocalosan is feleakkora vagy :wink:

Hajni! Szuper a babakocs! Ma en is kinait foztem (persze tofu-val, vegak vagyunk..)

Andi! Akkor te sem fogsz unatkozni az elkovetkezo napokban! En mar ket napja vasalom a babaruhakat :? Persze az uj modszeremet kifejlesztve: ulve :wink:

Timi! Szegeny kis Majszika, gyogyuljon meg hamar! Huu, en is ki tudok akadni, ha egy gyerek beteg!! Ugy tudom sajnalni oket :cry: :cry:
Mar elore latom, hanyszor ki leszek en is akadva: itt nem szokas a gyereket otthon tartani, sot meg orvoshoz sem viszik holmi kis lazzal... aztan az osszes gyerek befertozodik :twisted:
Vendég

jaj, Niki, az az öreg albioni hozzáállás a gyerekekhez... lila szájjal mennek suliba egy szál semmiben -20 fokos téli szélben... mert ők nem fáznak (?) :roll: :roll:
és az a rengeteg tetű :evil: :evil: ciki, nem ciki, én annál a londoni, elég tehetős családnál kaptam tetveket felnőtt fejjel, akiknél dolgoztam... :oops: :evil: :evil: :evil: :x a kiscsajok az egyik tévés műsorvezető kislányától kapták el a kisállatokat, mert a dadusának nem volt kedve tetűfésülni a hosszú göndör haját... az összes, elitsuliba járó, jómódú családi sarj vakarózott... és csak az itthon kapható trutyi nyírta ki a dögöket... :x :evil: :oops:

Kép
an°°di

Ja, Andi, akkor te tapasztaltad itt a frankot!! Ezen a telen volt egy nap, amikor itteni viszonylatban nagy ho esett. Mentem a parom kislanyaert az oviba, hat az anyja egy vekony nyari nadragba es nyari felcipobe oltoztette... :? :twisted:

Mondtam a paromnak, hogy szegeny bebinket lehet, hogy kinevetik, de o rendesen fol lesz oltoztetve, es meg sapkat is adok ra!! Mert itt az sincs, meg az ujszolotteken se! A hideg, klimas Tescoban latom a babakat meztelen labakkal, rovid ujjuban...pedig itt csak 18 fok koruli a homerseklet...hihetetlen :!:
Vendég

Na, zaba után jól elaludtam.

Köszönöm a kocsi dícséreteket. :lol: :lol: :lol:

Andi:
nagyon cukik a pulcsik. :)

Marek:
fogkőleszedés nem fáj. :wink:
Bár nekem is mumus a fogorvos, én terhesen nem voltam. Előtte voltam ellenőrzésen, így azt most ellógom. :oops: Szerencsére itt senki nem kérdezi. :wink:
Vendég

Andi! A kapucnis cuccok hanyasok? Hol is (tusko?) vetted? Nekem a csajszis nagyon bejön! :wink: A fiús is oké, de csak lányos dolgokra bukom most!
Marek! Voltak akik cikiztek már az ismerettségi köröm és a rokonaim miatt! Mit csináljak, ez van! (Ha tudnátok, most is bajban vagyok: egy ügyész ismerősöm kért/rendelt egy akvarell képet tőlünk! Olyan gáz, én még lóvéért soha nem pingáltam!) Amúgy azt szoktam mondani: fogorvos, nőgyógyász, könyvelő, ügyvéd kell hogy legyen a családban! :lol: (Na ügyvéd nincs, csak az egyik haverom... ő intézi a cégünk ügyeit! Lehet, Jankának ügyvédnek kéne lennie?! :lol: )
Niki! Vegák vagytok? (Hű én a tofut, meg a szóját amúgy sem szeretem... na ezért nem vagyok én vega...többek között! :lol: Meg állítólag a vega alapanyagok nagyrésze génkezelt! Főként a szója!) A baráti körben van egy család, akik azok- voltak! Vagy 10-15 évig, aztán ma már csak a családfő az! És kolbászt esznek kolbásszal a többiek! :roll: Jaj, nem akartam kritizálni, sőt! Csak eszembe jutott! Ha Nektek az a jó, akkor nekem is az a jó! Remélem nem bántottalak, nem akartam!
Na, megyek is varrom inkább tovább a függönyt a gyerekszobába! :roll: Mer' lehet, h valaki valamit magára vesz!
(Jolka, ugye! Mondom én, h jobban néztél ki, mint a friss ara! :wink: És egy rendes falusi-sátras lagzi! Hát voltam én már olyan puccosban is- a New York éttermében- hogy csak na! De egy rendes falusi lagzi, lány kikéréssel, végig a falun gyalog meg ilyenek! Cigány muzsikusokkal... Tiszta Macskajaj hangulat...én azt nagyon bírtam!)

Kép
ermoni

Móni, nemtom hányasok. az van rájuk írva, h newborn... és ja, tusko (hehe, így még nem hallottam :lol: )... nagyon klassz csajrucik vannak ott sztem.. bár volt egy tigrises póló... fiús.. cukiiiii... na, mindegy...
függönyről, szobáról még nem aktuális képet kérni, ugye?

képzeljétek, kaptam egy táskát!!!!!! :D :D szép, nagy, bővíthető, egyszerű és nagyszerű, és nagyonnnagyon korai szülinapi ajándék, nehogy csak a kórházban tudjam használni.... :wink: :wink: majd lefotózom Mareknak, ha érdekli, mi a menő most a mangoban... :oops: :oops:
nagyon jól választott barátaim vannak!! ill. egy biztosan :oops: :oops: (remélem, nem olvassa.. vagyis inkább remélem, h igen) :lol:

na, megint lelépek egy film erejéig, mert sarkápolok.. tiszta ribi... :oops: :? reped, szárad, ha csak dörzsölöm, az nem elég...most belelépek a kék niveába (tudjátok a régi fajtába), zokni rá, fel amennyire bírom....
:arrow:

Kép
an°°di

Moni! Dehogy bantottal! En azota vagyok vegetarianus, amiota a paromat ismerem. De nem volt nehez, mert elotte sem voltam oda a husert, csak elvetve ettem es akkor is csak csirkemellet. A parom mar 15 eve vega, a gyerekei is. Itt sokkal konnyebb, mert rengeteg alapanyag van, a tofu es a szoja is ezer felekepp elokeszitve. Ezek fontosak a feherje miatt. De en annak nem vagyok hive, hogy szojaval potolni egy tipikus husus etelt, hat abbol nem sok jo sul ki! :D De nem is szukseges, mert ezer es ezer fele isteni vegetarianus etel keszitheto, nem feltetlenul kell "utanozni" mondjuk egy csirkepaprikast :D (Viszont amit rendszeresen vasarolok: lehet itt kapni szoja-halrudacskat, valamint szoja-csirkefalatkakat, olyan "elethuek", hogy a lanyomnak eloszor fel sem tunt, hogy nem "igazi" :D )
Vendég

Niki!
Már itt is van (eddig is volt!) egy csomó vega cucc! A már emlegetett haverunk pl. a japán konyhát preferálja, vagyis mindeféle moszatot meg mit tudom én mit eszik. (Az biztos, hogy elég undorító, büdös és általában qrvára csíp!)
Hát, a szójahalrudat meghagyom Neked! :wink: Ugyanis én imádom a halat. Amúgy sem veszek halrudat! Maradok a pisztrángál, a harcsánál, a balatoni fogasnál... hogy csak az édesvizieket említsem! :wink:
És én tényleg megérzem a szóját és nem szeretem! (Egyszer egy ismerős szójalisztből csinálta a palacsintát! Pedig túrós volt... De én 2 falat után mondtam, h ennek a palacsintának valami baja van... :? ) Azért vigyázz ezekkel a génkezelt szójákkal! (Itthon kevesebb van, mint tőlünk nyugatra! Érdekes, nem?) De biztos van, ami finom!

Kép
ermoni

Én is használtam tetűfésűt :lol: :lol: :lol: Amikor hazajöttem mindig az volt az első, hogy megnézettem a fejem, mert állandóan kapartam (idegi alapon :lol: :lol: :lol: )
De kedvencem a macska volt, amivel egy tálból ettünk....csoda, hogy nem kell félnem a toxoplazmától :?
Ja, és a gyerekek valóban állandóan betegek.... és nem fújják az orrukat, hanen szívják...mondjuk vacsi közben...
Nikit milyen hülyének fogják nézni, amikor egy sima kis tüdőgyuszival orvoshoz viszi a gyerkőcöt :shock:
Még egy kérdés Nikihez: Te is fogsz pórázt venni a gyereknek???? :wink: Mer ugye ott úgy szokás....egyszer le is fényképeztünk egy nagypapát, amint éppen sétáltatta az unokáját.... Gondolom levitte kis és nagydolgot intézni.... de ők intelligensebbek, mert összeszedik, nem mint mi magyarok.... :lol: :lol: :lol:
Lányok .... mér is nincs ott a póráz minden listán????? :? Szerintem praktikus...nem kell járóka, csak kikötni a gyereket, elédobni egy játékot, meg egy cumit, azt lehet nyugodtan nézni a brazil sorozatokat.... :lol: Jobb mint a kocsiágy... :lol:

marek

ha nincs itt senki, akkor pakolok fel képeket, hátha jár errefelé Timi :D
Kép
a has Kép
az egyik promodos szerzemény Kép
a tatyó
;)

Kép
an°°di

Nekem ne mutassál Mango táskákat, mert elsírom magam, meg a férjem is.... :lol: Aztán majd holnap azt mondom, hogy azonnal rakjon be az autóba és vigyen el a legközelebbi Mangóba....
Most sírok :cry: :cry: :cry:

Egyébként tök jó a Promodos szerzemény is, meg a kabátok is...nekem is kell még vennem kocsikabátot, bár eddig azt se tudtam, mit keresek...ez lenne az??? :?

marek

Jajja Marek ma az uccsó hszeden röhögtem először :-)köszi :-)

Nem írom ki nyilvánosan a gondom,mert kitudja kiolvassa

Majszikám lázasodik 6-7 óránként,más tünete nincs a csillapító szépen levsszi neki,állítólag ilyen vírus van.
Hú ygerekek nekiállítam a Bibi cuccoknak,hát nemeccerű,kersztbeállnak a szemeim.
Vendég

Andi
nagyon tuti a felső is és a táska is :D
Vendég

Andi! A táska nagyon teccik! Mondjuk nekem a hasad jobban teccik, mint a felső... :lol: Na, jó rajtad az is oké!

Kép
ermoni

Móni
A táska neked nem teccik....ez egy mango táska, aztat meg te nem...vagy igen? :?

marek

hát a promodban árult cuccok közül azért nem jön rám mindegyikből a legnagyobb méret :oops: :oops: ez a felső nekem sem a 100%os stílusom, de tényleg nem válogathatok már.. és olcsó is volt...

Timi, akkor nyomjad privi(k)ben...

Marek, énnekem fogalmam sincs ugyebár, mi is az a kocsikabát, de elkaptam egy kisgyerekes anyukát a tecsóban, és azt mondta, ezek jók lesznek erre a célra...
póráz... talán jobb, mint a kapucni segítségével visszatartani a liluló fejű energiabomba gyerkőcöt, nem? :P :twisted:

Kép
an°°di

Marek! Táska-mániás vagyok! Mondtam már! A férjem már megfenyített, ha veszek egy újabb táskát, akkor egyet ki kell dobnom! :lol: Bár ebben az évben csak 2 táskát vettem eddig! :lol:

Kép
ermoni

Andi!
Nem hallottad, még h tuskó? Sztem oda csak azokat veszik fel dolgozni, akiknek minimum szalonna volt a jele az oviban! Biztos akad kivétel is...
Amúgy pesti szleng... Te laksz Pesten hékás, én falusi vagyok!

Kép
ermoni

Csajok! Fáj a búcsú, de muszáj függönyt varrnom! És leghamarabb szeptember közepén lesz gyerekszoba-kép! Még nincs sötétítő, nincs berendezve...stb!

Kép
ermoni

Móni
Én meg mango táska mániás... azon ritka esetben, amikor elmentünk valami nagyvárosba a férjemmel, mindig kialkudtam egy mango táskát....az a lényeg, hogy a férjem imádja a kávét, én meg annyira nem, úgyhogy ő itta a kávékat, én meg gyűjtöttem az árukat és az utolsó nap hazarepülés előtt megkerestük a mangot és vettünk egy táskát a kávéim árából... :lol: Na milyen...? :lol: Ez is a szomorú magyar valóság része, mint az, hogy egy jobb kiállítást csak a család egyik tagja nézhet meg... :oops:

Na megyek, mert Frida után Sylvia jön...egy újabb vidám film....Holnap meg megnézzük a Melinda és Melindát, mert most úgy rákattantunk a nőkre :lol: Aztán már csak az Izaura következhet, mer más hiretelen nem jut eszembe.... :lol: :lol: :lol:

Legyetek jók, még benézek, de addig is nem bombázzatok mango táskákkal, mer az fáj nekem :cry:

marek

Úgy szeretlek benenteket :-) Itt is privibe is.
Olyan magam vagyok,úgy érzem nincs egy barátom sem :-( lassan csak ti mardatok nekem.Nem vagyok ám én rossz kedvű,pláne nem mindig én olyan ironikus vagyok magammal és másokkal szemben is ,de a szívem nagy :-)
Sok mindent nem írhatok le ide azért,mert nem tudhatja az ember ,hogy ki olvassa.

Én is szeretem a mangot,de én az ízét :-) na nem mintha a abutikba nem tudnák válgatni,de egy kezemenmegtudom számolni hányszor jártam butikba :-) vagy inkább :-(

és én is táskamániás vagyok,szörnyű :-)
Vendég

Andi!! Tok szep a pocakod, es nem is nagy, ahhoz kepest, hogy 2 babyt szallasolsz :)
Ja, szoval ez altalanos, hogy nincs orrfujas? Gyanus volt, hogy szamtalanszor hoztam a parom kislanyat ugy az ovibol, hogy az egesz arcara raszaradt a takony :?

Poraz...no comment.. :twisted: (Dagadt angol ladyk nehezen mozognak..)

Na, meg a masik, ami sirba visz: a macska-imadat...A baratnomnek angol pasija van, igy nem kerulte el a sorsat: a pasi macskat akart, mint minden angol :? Persze, itt olyan, hogy kobormacska, es csak felkapni valahol egyet...olyan nem letezik. Na, felhivtak egy macska-orokbeado holgyet... :? Na, mi tortent??? A holgy kozolte, hogy igenyelhetnek macskat, de eloszor kimegy valaki hozzajuk kornyezettanulmanyra, es felmeri, hogy alkalmasak-e? :twisted: :twisted:
Vendég

jaj, Timi, de cuki vagy. mi is szeretünk. én biztosan...

de sajnos hiába a sok köpködés, a bokám katasztrofális :(
felrakom, mert az előbb nem sikerült vmi jól (értsd: utolsó pácréteg polcon, szekrénybe pakolás, emailezés, zuhany, festékkeresés, apró-cseprő szar*ágok.. tehát nem feküdtem)
holnap reggeltől leszek... be kell fejeznem ezt a ********* szöveget...
jóccakát a függönyvarrósoknak, táskamánoknak és a lázas gyerekeknek is, na meg az anyukájuknak!
és Jolka, Gabcii, Ebinc, Kat, Rita, Jutta, Zsu, Niki, meg a többiek is aludjanak jól és álmodjanak szépeket.
ccsá

Kép
an°°di

Férjemnek (meg nekem is) megvolt Frida és Sylvia, holnapra csak Melinda és Melinda marad... Ja, meg reggel Erzsike, de ő csak nekem, ő a védőnő :lol:
Megsülök!!!!!!! Segítsen valaki!!! Tudom...befekszek a hűtőbe és ott fogok aludni...szerintem még pont beférek....
Szép álmokat mindenkinek, már aki tud ilyen melegben aludni!!!

marek

Nekem is van vedono holnap (vagy midwife, vagy mi) Mrs. Lennon :D

Jo ejszakat mindenkinek! Jarom nektek az esotancot!!

Ja, es ma este megint be kellett futenem.. :?
Vendég

Jó reggelt!

Niki, tök jó hogy Te is megvagy!!

Andi jó szép a pocid, és 2 gyerekhez minimum ekkor kell!

Timi, tök jó, hogy csajszi, nem kell a csajos ruhatárat kiárusítani! Illetve szép nap gyerek! Jobb kedved van már?

Móni: könyvelő és jogász van, dokikról nem tudok... :lol:

Hát ezek az angolok... egyszer én is voltam2 hétig vmi sulis programn családnál, mi 14-15 évesen hosszú naciban és polciban indultnk el, az 5 éves gyerek meg póló + rövidnaciban... Mi is csak lestünk, akkor ez ott normális?

Marek, tessék menni fogorvoshoz, hogy fogod a gyerekedet így éves felülvizsgálatra betuszkolni, ha Te se jársz? No majd Móni összegyűjti a topik összes gyerkőcét és viszi ő, tőle hiteles lesz a "ó ez semmiség!" :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!

Ma lesz a várva-várt hűvös nap.....a rádióban azt mondták, hogy 40 fok lesz :? Akkor most mi a f** van??? :shock: Ez a hűvös...? :?

Jutta
Holnap megyek fogorvoshoz....megyek én, csak nyavajgok, meg rémálmaim vannak, meg remeg tőle a fülcimpám, meg hullik a hajam, de közben persze tudom, hogy milyen jó lesz!!!!! :lol: És várom is.... :lol: Az utolsó harmadban úgysincs más szórakozása a szerencsétlen kismamának... :cry:

Mondja meg valaki őszintén és utoljára...ilyenkor még lehet...khm-khm... :oops: ... szexelni :oops: ? Mer rámjött a kórság :lol: de nem nagyon merünk...sőt egyáltalán nem, és ettől...hát...enyhén szólva hisztis vagyok ... és van egy olyan kényszerképzetem, hogy nekem akkor már sose lesz orgazmusom, mert majd mindig akkor sír fel a gyerek....szóval hát....na....értitek...

Na megyek a védőnénihez tanácsadásra....vagy kérjek tőle tanácsot ezügyben? (se férje, se gyereke...szóval valószínű tud segíteni és átérzi a helyzet komolyságát :lol: :lol: :lol: )

marek

sziasztok!
totál be vagyok lassulva... és magyarul sem tudok ma vmi jól, mint az látszik is... a hormonokra fogom, na és persze az időre...

Marek, azt írják a met.hu-n, h holnaptól 30 fok körül lesz. elcsúsztál egy napot. érthető. wishful thinking...mi ez magyarul?
szex: nekünk nem lehet, azt mondták, de ikrekkel különben sem tanácsolja senkise a harmadik trimeszterben.. sztem, másnak lehet. irigykedem, de hajrá! csak ne úgy, mint a zállatok, és ne naponta 4szer.. amúgy meg nemtom, csak dumálok! :?

én ma nem megyek sehová, max délután... jól beredőnyöztem magam, már beindult a ventilátőr is, és lassan nekilátok dolgozni a tegnapői rendkívül hatékony napot kompenzálandó :roll: 8)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi, Hajni, mindketten igen csini kismamák vagytok. Szülés után, biztos nem lesz gond a kilókkal...
Hajni, a babakocsid nagyon tetszik, és tuti jó áron csípted.
Marek,a fogdokihoz bátorság. Hidd el, nem annyira rossz, mint amennyire félsz tőle. Monnyuk nekem az első köröm a fogkőeltávolítás volt. Inkább nem írom le mennyire élveztem...
Apuka fogát, épp tegnap idegelték. Szegényke, nagyon megviselten, és tőle szokatlan módon, időben érkezett haza!!!
Andi, mire nem jó a tecsó :lol: Elég sok aranyos bébi ruci van, amit érdemes elhozni onnan. Külön engedelmeddel, ha járok arrafelé és pláne lesz is kiskrapekos kocsikabát, veszek egyet én is.
Még egy egyen ruhadarab, amiben fényképezkdehetnek a gyerkőcök :lol:
Timi, kíváncsi vagyok rá, miért akadtál ki, tehát jöhetne a privi.
Majcikával, hogy aludtatok?
És, tegnap tuti hideg front volt (vagy ne beszéljek már ökörségeket?) mert egész nap görcsöltem, és keményedtem.
A héten, amúgy is aktuális már a dokihozmenetel. Nagyon kíváncsi vagyok a méhszájamra. Elirigyeltem tőletek a méhszájparát :wink: :P

Kép
Kép
gabcii

Gabciii :lol: :lol: parát nem illik elirigyelni :lol:
egyenruha-projekt indulhat ;)
és tényleg jön a hidegfront.. felétek talán már délután lehet, érezni a lehűlést, és viharokat is mondanak...
a kilókkal kapcsolatban remélem, a próféta szól belőled ;)
éls már csak 48 napod van hivatalosan????? :shock: :shock: :shock: minden megvan már? menni tudsz? muti már a hasadat, héjj! vizesedés? reméelm, csak a hidegfront okoz kellemetlen tüneteket.. :roll:

Kép
an°°di

Ha zárt a méhszáj, lehet szexelni. De szakirodalom szerint(!), van más módja is a gyengéd érintkezésnek, mint maga a szeretkezés... :lol: És mi is az??? :lol: :lol: :lol:

Niki, nálatok sem vmi rózsás a helyzet. Már nem tudom, magunkat, vagy titeket sajnáljalak jobban. Árvíz azért nem kéne, befűteni sem szeretnék, meg taknyos orrú gyerkőcöt haza vinni sem rövidgatyásan 18 fokban. Hát hülyék ezek???

Timi, neked hurrá, hogy biztos Bibi lakik a pociban :lol:
Miért lenne kicsi 1,5kilóval? Az pont korának megfelel, vagy rosszul tudom?

Kép
Kép
gabcii

Halihó Boszik
mert hogy azok vagytok,mert sokat gondoltatok ránk :-) Majci nem volt lázas este óta.gazból hihetetlen egy gyerek,mert betegne is fent volt éjfélig,játszott,pakolt,innen oda aztán vissza :-).Este volt lázas akkor kapott csillit azóta tök jól alszik,nem lázas.REmélem így is marad,bár az túl szép lenne.

Megy az első adag babaruci mosás :-) Tök jó :-)

Marek
nygudtan sexeljetek :-) csak ne szadomazón :-)

Jutta
uh látnád mennyi rucija van Bibinek,rengeteg,szerinem egy bölcsit kilehtne belőle öltöztetni :-)
aszondod nagy a béb?nem tom Jolkáéhoz kicsi,de átlagba meg jó úgyhogy :-)

Aki volt már 30 hetes uhán mekkora volt ababa?
csak kíváncsi vagyok :-)
Vendég

marek: lehet összebújni. A dokim most azt mondta, hogy lehet, csak ne szedjük szét egymást..
Anno vivivel nagyon kívánós voltam ezügyben. :oops: Szülés előtt 3 nappal is összebújtunk. A sok összebújás eredménye pedig az lett, hogy Vivit 3-4 hós koráig csak úgy tudtuk altatni, ha közben folyamatosan lökdöstük.. :oops: :roll: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita, láttam ám, h te mindeféle téli topikban is nyomultál már reggel ;)
hehe, lökdösve... erre találták ki a bölcsőt vajon???? :shock: :shock:

szadomazo... :lol: elképzeltem magam bőr dominaruciban.. vagy inkább latex, mer' az oly szépen csillog... természetesen csak fekete lehet, mert az ugye optikailag kedvezőbb... :wink: :wink:
na, és az ostor, h Apuka véletlenül se férkőzhessen hozzám... 8)
jujj :D

Kép
an°°di

Timi, örülök, hogy Majci jobban van. Szívós a kiscsaj :lol:
Ádám, a 30.héten volt 1550gr. Nem kicsi az a súly, te :wink:
Nem olvasol kismama újságot látom.Ejj. 30 hetesen, kb 1500gr a súlyuk.
Andi, egyedül nem tudok képet feltenni, mert állandóan bele vakuzok. Szörnyen jó minőségű fotókat készítek.Nem értek Apa gépéhez.
Egyébként, ja, vizesedem, főleg ebben a pusztulat időben. És menni tudok, bár az átlagsebességemet a csiga megirigyelhetné.
A derekam fáj, meg a szeméremcsontom, a húgyhólyagomat úgy érzem, mintha hólyaghurutom lenne és totál elmentek nálam agyilag. Remélem az agybaj, csak a meleg miatt van, mert még másfél hónapot így létezni, nameg engem addig kibírni... szegény apuka!

Kép
Kép
gabcii

Szadomazot ne? Azannnya...erre nem is gondoltam.... :lol: Majd szólok apukának, hogy most aztán rakja el a korbácsot.... :lol:

Akkor kicsit konkrétabb leszek...iszonyatos keményedésem van orgazmus után előtt közben ... ezért parázok és ezért döntöttünk úgy, hogy maradjon a korbács, attól esetleg kék foltjaim lesznek, de legalább nem nyílik ki a méhszáj..... 8) De közben meg....na...izé...

Egy újabb érdekes adat: Tök jó könyvet olvasok...Jim Crace - Halottnak lenni, de nem ez az érdekes adat, hanem, hogy ő tanított creative writingot az uramnak a birminghami egyetemen.... wow ... most tudtam meg... De érdekel ez rajtam kívül valakit? Nem hiszem...

Ja, és Woody Allen és zenekara koncertezik Pesten decemberben...de akkor nekünk még eléggé tejfoltos lesz a pólónk, úgyhogy most lehet zokogni :cry: az uram meg el akar menni....mér nem lehet, hogy szülés után nekik is follyon a tejük egy kicsit....? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

marek

A maradék cuccokat meg a héten szeretném beszerezni. Holnaptól már nem lesz olyan meleg, így a nyakamba veszem a várost.
Rucikból, csak vmi kiskabátot, meg vastagabb rugit szeretnék venni. A kiságy megrendelve, takarót, meg ágyneműt, meg még asse tom mit meg varr nekünk ismerős.
A kórházi szexi cuccokat is beszerzem. Megmondom őszintén, megijedtem, hogy csak nem szülünk, olyan szar volt a tegnapom, meg az éjszakám. És még egy darab elöl gombolós hálórucim sincs, atom bugyogóm sem és Tena Lady tangám sem. Bajban lennék, a kórházban, na :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabci....szép kilátások...köszönjük ezt a kimerítő felsorolást, holnaptól az összes tünetet produkálom... :lol: :lol: :lol: Bár, ha jobban megnézem, már mind megvolt, csak nem egyszerre... de alig várom... :lol: :lol: :lol:

Andi
Ez a fekete latex jól hangzik....de őszintén....nem lehet ebbe beleizzadni.... :? :lol: :lol: :lol:

Az egyenpulcsit én is megnézem a tescoban, ha nem haragusztok....nincs saját ízlésem és elképzelésem a dolgokról, kénytelen vagyok másokat majmolni.... :lol: De ezt a kicsike kis hibát elnézitek nekem...ugye??? Senki nem lehet tökéletes....(csak a férfiak persze... :wink: )

marek

vvmi azt súgja Gabcii, h nem elöl gombolós hálóingben is meg lehet azért oldani azt a szoptatást ;) főleg, ha muszáj. de a betétek kellenek, ja.. mondom én, a húszgyerekes anya :oops: 8)

Jim Crace.. én ismrem őt. persze nem vagyok olyan menő, h személyesen, mint ugye...khmkhm..egyesek.... ill. egyesek férje vagyki... hihi
Marek, ha fáj és keményszik, akkor ne csináld! mondom én, akinek nem keményszik, mégsem lehet...
jólvan, tudom, kussban maradok :? bocccs

Kép
an°°di

Nemtom miért, de a kórházi szexi dolgok helyett kórházi szexet olvastam :shock: Megálltam, és elkezdtem agyalni, hogy vajon ezt szülés előtt, után vagy közben kell...ja, és hogy kivel, ha apuka nem jön be.... de aztán szerencsére tisztázódtak a dolgok... :lol: :lol: :lol:

marek

Marek! Jóvan, naaa, csak én viselem nehezen ezt a zavartalan terhességet 40 fokban. Mondtam, már, hogy agynélkül vagyok!

Apuka, nem fog tudni koncertezni decemberben, mert addigra neki is ki kell vennie a részét Bálintozásból. Téged mentesítve, pont akkor fogja fürdetni, vagy ringatni a fiát a bölcsőben. (jaa, nektek vmi önringatós bölcső lesz, ha jól emlékszem :lol: )

Andi, elég vad lenne már magában, ha terhes nő latexbe bújik , korbács sem kéne hozzá :wink:

Rita, és tanultatok az előzőekből? Vagy Lalát is ringatni kell majd? :wink:
Hogy álltok a lakásalakítással? Nyákdugesz óta fájások, vagy vmi?
Csak azért érdekel ennyire, mert nem sokra, követlek én is a szülőszoba felé :oops:

Kép
Kép
gabcii

Jo reggelt!!

Gyors bekukk, mielott megyek a midwife-hoz! Persze megint mosolygos a reggel, mert elolvastam az eddigi iromanyotokat :lol: :lol:

Marek!! Ne hatralj meg!!! :D :D Orgazmus alatt mehosszehuzodasok vannak, ami teljesen normalis, es normalis terhesseg alatt semmi problemat nem okoz!! :wink: :wink: Come on, babe!!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt.

Olyan álmos vagyok. Éjjel fél 11-kor megettem fél dinnyét, így alvás helyett fél óránként pisilni jártam. ÁÁÁ, hogy lehetett ennyi eszem.
Most meg nem látok, nyűglődök..

Marek:
sex: nekünk Marcival nem lehetett, most sem igazán, de a doki azt mondta ha nagyon nem bírjuk, akkor nagyon-nagyon lightosan.
Szval inkább hagyjuk, főleg, h apuka alig van itthon. :?

Timi:
én majd most megyek uh-ra hétfőn, de 27 hetesen a doki 1500-1700 g-ot mondott, de hiszi a piszi. :lol:

Na, én most lépek is, megyek fordászhoz. Du jövök. :arrow:
Vendég

Minden jót! Léptem ebédet gyártani.
Rántott csirkecomb, krumplisalátával. Kér vki?
Marek anyukájánál eszik, aki otthon kosztol, annak küldök mailban ha igényli.

Kép
Kép
gabcii

én kérek szépen!!!!! káposztasalival is lehetne? ha már.... ;)

Hajni, szép legyél!

Kép
an°°di

Szevasztok szado-mazo klub!
Na csak köszönök, mert q sok dolgom van! Pénzt hajtok, mer' tartoznak nekem vagy 6-700 e ft-al, és be kéne hajtanom!
Szexeljetek csak!:oops:
Talán este, vagy holnap!

Kép
ermoni

Gabci
Apuka már most megveszi a méregdrága jegyet, nehogy kidrüljön, hogy esetleg Bálint igényt tart a szolgálataira.... :shock: Mondtam én, hogy a férfiak tökéletesek :wink:

Ja, védőnéninél minden remek...egy hónap alatt egy kiló... cukor 6,4 és mindenki Bálint fütyijét nézegette.... :lol: A doki, aki ugye egy seggfej (egy újabb érdekes adat), motyogott valamit az orra alatt, én meg nem hallottam, erre odaböfögi nekem, hogy maga nagyot hall vagy mi??? Én meg mondtam, hogy nem tudtam, hogy nekem tetszik és nem a papírnak :twisted: :twisted: :twisted:

marek

basszus, csak itt Újpesten ilyen tré a védőnői szolgálat??? :evil: :evil: :evil: semmit nem tudnak, csak vérnyomást meg súlyt mérni... :x
le is megyek, megnézem, háétha a háziorvosom jobban felszerelt...
hű, de felhúztam magam.... :oops: :?

Móni, mehetnél nekem is egy iylesmi kört, hm? ;)
aztán csak óvatosan a melegben!!!

no, majd jövök

Kép
an°°di

Marek főz a férjének már elnézést :twisted: :twisted: :twisted: Tegnap is palacsintán sütött neki azt a cukros eget...magának meg főzött paprikáskrumplit....
Nekem jöhet a krumplisaláta, majd a füzetbe káposztasalátát írok, mert tegnap mer megettem a kenyerem ill. krumplim javát...
Ma megeszem a heti tésztaadagot, holnaptól pedig levegőn élünk ... az legalább occsó.... :roll:
Ja, holnap anyukám főz zöldbabfőzeléket :oops: , akkor csütörtökön jön a levegő....

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?