Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jutta! Nem mondod, h Zsu kislánya már olyan virgonc, h Téged is ébreszt! :lol: Jój, jó, h Veres, de ennyire nem laktok egymáshoz közel!! (Sztem a férjedéket dirrekt szivatták!)
Andi! Egy kis szekrényt vettünk, a kanapét később (csak aug. végén, szept. elején mert most kicsit leszívott az apeh, meg a bababútor, meg a babakocsi...). A szekrény ma lesz összeszerelve! Ja a kanapéra vettem még párnákat! Ennyi!
Éljen az egyszerű édesség és az őszinteség! :wink:
Mit jelent az, h plázázni! Tudni akarom!
A hétvégén diétásat főzök: lasagne-t :lol: , ha valaki még tanácstalan, hátha ad egy kis ötletet!
A férjem futni volt, most itt van kinyúvadva! Nem normális! 40 fokban!

Kép
ermoni

Hali
Andi
jó plázázást

bocs,de ezek az értékeke tényleg nem cukrosak ,még jó hogy mindenki másképp látja :roll:

Marek
hajrá lagzi,én se szeretek olyan helyre menni ahol nem ismerem a főszereplőket

Megmutatom a nap képét ,bocsi ha unjátok,de úgy tetszik.Maja a 6 csoda babája helyet Kekket totlogatja,altatja a babakocsiba :-) Kép
Vendég

Sziaztok Kismamák!

Eladó egy alig használt, kifogástalan állapotban lévő Graco Travel System (sportkocsi, autós babyhordó, textilmózes) babakocsi.
Ár: 80.000 ft
(új ára: 110 ezer)

Színe: mint a képen, kék-fekete

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=3&whid=7

Akit érdekel, írjon privit!
Vendég

Basszus...vizes fürdőruhában ülök a házban és nem hűt le...esküszöm jobb volt Szegeden sétálni 40 fokban, mint itt rohadni...már elnézést.

Sajnos most át kell öltöznöm, mert jön a tanítványom és az azért mégsem járja, hogy pucéran fogadjam...illetve az úgy feláras lenne :wink:

Ja, és ha elment a tanítvány, akkor jön anyukám és megnagytakarítjuk a konyhát és a fürdőszobát... A többit nem tudjuk elkezdeni, amíg Timi nem ér ide lerakni a padlót :wink: De addig én megőrülök...mindenhol bútorokat kerülgetek, a férjem beköltözött számítógéppel együtt a nappaliba (a tisztaszobába....), úgyhogy már az is érdekesen néz ki, a hálót meg teleraktuk babacuccokkal... Ja, a teraszon is bútorok vannak és a garázsban is...olyan jó így élni.... :twisted:

Megyek dógozni...mindenki vigyázzon magára, ne forraljátok fel a magzatvizet légyszi!

Ja, joghurtos gyümi a fagyasztóban, csak amikor arrajárok mindig megkóstolom, úgyhogy nem biztos hogy lesz belőle fagyi :oops:

marek

Sziasztok!

Na, sikerült vissza olvasni 2 nap termését.
Timi: az nem baj, ha Maja bent tartja a kúpot. Minnél tovább van bent, annál jobban fellazítja a kakit és elöbb utóbb mindenéppen kijön.
Zsu, bár már úton vagytok, de kellemes "hűssölést" kívánok nektek.
Marek: Bálinthoz gratulálok, igazán jólísikerült kisgyerek :lol:
A képen, meg tuti jól látszik minden.
Rita, nem irigyellek a lakásszétbombázás miatt. Ebben a melegben, a rosebbnek lenne hozzá energiája.
És, igen, tarsuk csak be a sorrendet.Bár eddig én kezdtem volna a szülögetést, és így is ketten elém furakodtak, de több embert nem engedek magam elé.
Teljesen megértem Ciripkét. Marhára ingerült tudok én is lenni, és szégyen vagy nem, de unom már ezt az egészet. Alig várom, hogy leteljen az idő.
A pocik miatt, meg nem érdemes aggódni. Sem Timinek, sem Juttának nincs kicsi. Az enyém sem vmi nagy, de ennek pillanatnyilag még örülök is, mert néha már így is alig bírok megmozdulni. ( tuti érzés, ahogy tágul a csípőm és a szeméremcsontom)
Hajni, amiket leírtál az előző terhességedről és szülésedről, bátornak tartalak, hogy bevállaltad Lillát.
És, mért lenne nagy 1700gr körül Jolka Tesóbabája?
Ádám, 27 hetesen volt 1150gr, 30 hetes UH-n 1550gr.
Koruknak megfelelő súlybecslések sztem. Bár, csak akkor lehetünk biztoak benne, hogy mekkorák, ha kint lesznek :wink:

Kitartsát a mai pusztulathoz. Este, kerti partiban olvadozás.
Mareknek kellemes szabadtéri konertezést, Andinak meg jó plázázást

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok.

Na, ma sem lett jobb idő. Repülőnapra akartunk menni, de ilyen melegben ugyan nem megyek. :?

Így pakoltunk.

Holnap meg lemegyünk Balcsira, hátha ott jobb lesz. :wink:

Timi:
na csak sikerült Majának. :lol:

Jól hangzik a joghurtos fagyi, méé vagyok én tejallergiás?? :x :?

Na, ebédezek valamit, bár ahhoz sincs kedvem. :roll:
Vendég

Ez a joghurtos fagyi nemcsak jól hangzik, de jó is...még így cukor nélkül is isteni...de sajnos már majdnem elfogyott... :oops: Mostantól mindig lesz ilyen a hűtőben... :lol:

marek

Nahát Marek! Nem gondoltam, h ilyen sikere lesz a receptnek! :wink: De örülök! Eperrel is fini! Télen meg sima gyümijoghurtként körtével, banánnal!
Mondtam, ki mennyire édesszájú annyira édesítse! Mivel az áfonya savanyú, ezért én egy pici canderelt raktam bele!

Kép
ermoni

őőőőő, elírtam a gyerek nevét.... :oops: :oops: :oops:

Dorka, most még jó hogy nem tud olvasni!

Joghurtos fagyi, jól hangzik... Majd pár nap múlva, most vmiért sz@rakszi a gyomrom és kivontam a tejet és a gyümit egy pár napra... (ami elég gáz mert tejmániás vagyok és a gyümit is szeretem)

Gabcii, te 3 héttel vagy előttem és már a csontok tágulnak... jajajaja!!! :shock: :shock:

Bár ma az én átlagosnál kisebb lányom - legalábbis doki szerint kisebb - úgy bordán rugott... és mostmár a hasam 2 átellenes pontját is tudja egyszerre ütni-vágni... Tehát szerintem tuti nagy ütemben nő, mert 3-4 naponta van vmi döbbenetesen új - és eddigieknél erősebb - akciója.

Na az olyan lagzit, ahol nem igazán ismerem az ifjú párt én se szeretem... Én mostanság nem voltam ilyenen, szerencsére!
De legalább nem ezen a hétvégn kell menned Marek, mert akkor még meg is főnél...

Móni, tessék ezen szerzeményeket is lefotózni és feltenni!

Megyek zuhanyzok egyet! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Úúúúúúgy elfáradtam!!! Megnagytakarítottuk a konyhát, kipakoltunk minden szekrényből, mindent elmostunk, kitöröltünk...inkább 40 fokban sétálgatni...Most meg lassan indulunk Szegedre, pedig rámférne egy kis pihi...

marek

Nahát, de nagyon üres a topik!
Hát nem búslakodom itt egyedül! Remélem jól telt a napotok!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Jöttem kicsit nyavajogni. Előre is bocsi.. :oops: :oops: :oops: :roll:

Jajj lányok...

Ha látnátok mi van itt.. A konyha szétkapva, a szoba szétkapva. Semmit nem tudunk hova tenni, úgyhogy mindent tologatunk hol ide, hol oda. Szép lassan ellepi a por a bútorokat.. Szegény apát meg úúúgy sajnálom Egyedül csinálja az ajtókivágást. Állandóan azzal viccel, hogy rászakad a mennyezet. Tegnap kiborultam, és bőgtem egy sort a vállán, hogy ne mondjon hülyeségeket. Most meg úgy félek, hogy nehogy baj legyen. Szorítsatok, hogy minden rendben menjen..
Ráadásul itt a mostohafiam is. Még a jövő héten is itt lesz, de apa már holnaptól dolgozik. A párom exe, meg ahelyett, hogy azt mondaná, hogy elviszi a gyereket, hogy minél kevesebb gondom legyen a szülés előtt, még bíztatja is Eriket, hogy addíg marad amíg akar...
A kórházi pakkom sincs még összerakva. Hiányzik egy csomó minden amit meg kell venni, de az összes pénzünkből téglát vettünk, hogy el-, és be tudjuk fejezni az átalakítást. Így most anyámék nyakán élünk 2 hétig. Erre tegnap anyám... Mondtam neki, hogy lehet hogy majd áramtalanítani kell az egész lakást, mert ahol vágja apa az ajtót, ott áram megy. Erre az én drága jó anyám: De ugye nem a luxorshow alatt??? Mondom neki, hogy nem tudom, de majd megnézzük a számokat a neten. De őt már így nem érdekli... Kiborultam és ráüvöltöttem, hogy leszarom a luxorsóját. A párom élete fontosabb mint egy vacak tv műsor..

Bocsi, hogy nyavajogtam De most egy darabig ilyen negatív leszek. Remélem minden simán fog menni. Drukkoljatok!
Na puszi mindenkinek.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita

Nyavajogj nyugudtan...mások is szoktak :oops: pl. én.... :oops: És valahogy át tudom érezni a helyzeted...az csoda, hogy így bírod ebben a rohadt melegben....ilyenkor még az is nyavajog, aki nem szülés előtt áll.... Nálunk is úszik minden, ma meg vendégek jönnek, hogy meghívjanak minket ebbe a k.... lakodalomba....hát nemtom hova ültetem őket.... Gondolom szülés előtt közvetlen ez még sz*rabb lehet... Szegéééény!

Más: Tegnap koncerten voltunk, Bálint imádta... asszem...ha aktív, akkor örül? :? Na mindegy szerintem tetszett neki....
Viszont nekem majdnem sok volt...koncert után kitaláltam, hogy sétáljunk egyet, mer olyan jó "hűvös" van...hát ezt nem kellett volna... Alig tudtam visszamenni az autóhoz, mire hazaértünk kettőkor, már mindenem fájt... jobb lesz leállni, és felvenni a kismamatempót, nehogy megszívjam....
El akartam menni még egy Paya Bea koncertre két hét múlva, de szerintem kihagyom..... :cry: De jó lenne, ha nem kellene ezekhez ennyit utazni...! Mer nem a koncerttel van baj, hanem a hazaúttal.... :cry:

Na jó....befogom ...szép napot mindenkinek....!

marek

Hellóka
Rita
az email átment?jó lesz?

sajnálom,átérzem,tudom ez most rajtad nem segít,de én épp ezért minddig kihisztizem,hogy minden előbb legyen kész mint később.Vagy az utolsó percben.

Marek
hűvösre pályáztál ?khm akkor Nikiékhez keleln menned,mennünk.
Ültesd a meghívókat a földre van ahol így szokás :-)

Megyek kicsit összekapom magamat.Kaja készül a konyhába 100 fok.Mert hogy nálaunk pont ma kell kacsát sütni ,majd annak a zsírjába krumplit.Plusz kész a kondér hús leves meg a rántott hús meg a somlói galuska (ala anyós).És kurvára elegem van nekem is nagyon sok mindenből,de nem írom le miből.Mindenestre holnap uh!!!! És azt nagyon várom :-)
Vendég

Timi
Amikor jöttünk haza már csak 21,5 fok volt!!!! Csak beléptünk a házba, és sajnos nem éreztük!!!! Valahogy a szobákon nem segít ez a 20 fok minusz.... :cry:

Megyek, benyomok egy kis dinnyét, letusolok, aztán elmegyek, megnézem mit főz anyukám :lol:

marek

Hogy én miylen béna vagyok,írtam egy órája kb. aztán ezek szerinte bezártam küldés nélkül :-)

agyamra ment ameleg,végül is semmi lényegeset nem írtam,csak hogy ma is hánytam és utána két részletben ebédeltem.

nektek nem fáj a bimbótok?mert nekem sokszor nagyon és néha nedvezik is.

jah még azt kérdeztem merre jártok?

eltüntek pl Ebi???????????????
Vendég

Sziasztok!
Miújság, mi ez a nagy pangás?
Rita! Kitartás! Csak készen lesztek egyszer!
Marek! Milyen volt a Szarka csapat?
Timi! Még mindig hánysz? Sztem terhesség után nézesd meg a gyomrod, mert ez nem normális!
Andi! Autó?
Niki! Árvíz?
Jutta! Pihi?
Ciripke? Nyugisabb vagy már?
Gabcii! Én nem akarlak megelőzni, az biztos!
Hajni! Balcsi? Tömeg?
Ebi! Balcsi? Tömeg? Péntektől én is növelem a tömeget!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hazaértünk a Balatonról, annyi ember volt. Gyűlölöm a tömeget. :evil: :evil: :evil:
45 percet álltam sorba kajáért. ÁÁÁ, semmi nem jó nekem. :?
De legalább már nincs 40 fok. :)
A víz nagyon jó volt, bár én kicsit fáztam.

Most L. pakolni.
Vendég

Sziasztok!!

Akadnak itt ismerősök is, de csatlakoznék én is, ha lehet!!? :D
Vendég

Sziasztok!

Rita, nagyon nem irigyellek.Nem akarok kötekedni, de télleg ez a legjobb időpont a lakásfelújításra?
És a férjed exe, meg mért a legnagyobb felfordulásban küldi nyaralni a gyereket hozzátok??? Toleranciáról ennyit...
Többiek, megvagytok? Mindenki jól van? És ez csak a hétvégi pangás ugye?!

Apuka, kb 1 hónapja nyúz, hogy adjuk el a lakást és takarodjunk családi házba. Én eddig nem gondolkodtam rajta, mert nem hiányozna még 1 nyűg szülésig, de már a rossebb tudja.
Valszeg, kibírhatóbb len ne, mint itt a katlanban.
1 sz@r ablak klímánk van ugyan, de így is kb 26-28 fok van a lakásban. Hisztis vagyok, bőgni tudnék a semmitöl is.

De vmi jó is történt ebben a pusztulatban. Tegnap este grillpatyn voltunk, ami meglepi szülinapi buli volt. Az ünnepelt, annyira meghatódott. Olyan kis aranyos volt. Monnyuk, bizti én is bőgnék, ha apuka lepne meg tüzijátékos, barátos bulival... de ez a veszély nem fenyeget.

Kép
Kép
gabcii

Hajni, fáztál?????
Úúúúúgy irigyellek.

Adrinalin, üdv itt nálunk! Mit lehet rólad tudni? Írj magadról.

Kép
Kép
gabcii

Halihó...

Én itt vagyok, elmentek a vendégek is, mehetünk lakodalomba :cry: Tudom, ne legyek ilyen negatív, úgyhogy nem :cry: hanem :lol: . De ez nem volt őszinte... :roll:

Adri
Üdv köztünk, de tudni kell, hogy nem vagyunk túl komolyak (enyhén szólva)... Mondjuk ilyen melegben elkél egy kis komolytalanság, különben megzakkanunk... :lol:

Azt hittem kimegyünk a tóra csobbanni egyet, de apuka foci után leült meccset nézni :shock: És velem mi lesz???? Én is kaparjak magamnak egy gödröt mint Timi???? :shock: Egész nap ezt vártam, persze lehet, hogy utána benne lennék a Fókuszban, mint a soltvadkerti szörny, de kit izgat :lol: :lol: :lol:

marek

Adrienn vagyok, első babánkat várjuk a férjemmel, aki egy piciny lányka.23 éves vagyok...és utlom már ezt a meleget :D
Vendég

Adrinalin az Adri ugye? Ha nem, akkor bocs :oops:

marek

Marek Pont arra vágyom! Akkor jó helyen járok :D
Vendég

Az bizony :D
Vendég

Timi: azt már akartam kérdezni, hogy ti mindig lakodalmat főztök ki?
Szó se róla, tuti kaják, de ebben a hőségben, a rossebb állna neki ennyi mindennek. Így is asztem megpusztulok, mire kész lett a zöldségleves és a palacsinta.
Na, húzok zuhizni, aztán séta ebben a faca szélben. ( remélem vihar is lesz és enyhül az idő)

Kép
Kép
gabcii

Igen, ez az a hely.....de jól meggondoltad??? :lol: :wink:

marek

Szééééééééééééééééél???? :shock: Énisénisénis!!!!

marek

Hello!
Gabcii! A vihar a tiéd, nekem nem kell! Elég, ha lehül egy kicsit! (Annál is inkább, mert mi jövő péntektől nyaralunk! Nincs kedvem sz*r időben, esőben! Bocs!)
Üdv Adri! Találkoztunk már, az októberi topikban, de én onnan hamar leléptem, talán nem is emlékszel rám! :roll: Néhány októberi topikos van már itt!
Marek! Nem válaszolsz a kérdésre! :evil:
Megyek aludni, mert a qrva szomszédok fél háromkor (hajnalban!) ordítva veszekedtek, f5-kor keltek, a kis görcs kutyájuk ingerelte a mi mafla jószágunkat, így vonyításra ébredtünk. A szomszédasszony (kb. 100-120 kg!) hálóingben mászkált egész hajnalban! És reggel 7-kor elhúztak! (Előző este jöttek, hát igazi b*zi telkesek, nagyon utálom őket! Mi a f*sznak jöttek? Ezek azok akik f7-től reggel üvöltetik a slágerrádiót!) Már csak kicsi hiányzik, h elküldjem őket oda, ahonnan jöttek!

Kép
ermoni

Móni
én bízom benen ,hogy a terhesség végével nem hányok,nem vagyok az afajta ,csak ebbe a csodás 10 hónapba jön ki rajtam :-(Majával is így volt,ill. most kicsit jobban,sajnos van ilyen

hülye szomszédasszony

Gabci
nálunk a vasárna lakodalom,de holnapra mindig van maradék minimum még talán kedden is :9- elhheted nem én találtam ki a sütőbe sütendőket,de az is igaz hogy mire mentem a konyhába (fél kilenc) fele cucc már kész volt ill. készült.

én biztos nem sütnék palacsintát :-)

szia Adri :-)

Hajni
hol is fáztál? :-)
Vendég

Sziasztok!

gabci: igazából nem felújítás hanem átalakítás. Azért muszály, mert ha jön Lala, akkor nem tudjuk hova rakni a kiságyat. A mi szobánk egy 1,9x3,5 m-es szoba a közlekedőnk meg 3,5x4 m-es. Megcseréljük a két szobát. Ehez viszont két ajtót kell vésni a kiszobába és a közlekedőben lévő két ajtót meg befalazni. Így el fogunk férni. Jövőte meg ha sikerül akkor a tetőteret emeltetjük meg és így lesz nekünk egy kis lakásunk fennt. Ja mivel anyámmal és nagymamámmal lakunk együtt.

Na megyek. Ja és kész az első kivésett ajtó:D:D:D:D Jippíííí. :D:D

Jó éjt. :D :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja és itt is fúj a szél naaagyonn:D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Adri. Üdv itt. :)

Timi:
a vízben. elvileg 27 fokos volt, de nagyon fújt a szél, szval én fáztam na. :)

Én mára léptem, joccaka. :arrow:
Vendég

Sziasztok!
Remélem jól telt a hétvégétek!

ja, valaki kérdezte, nem tudom már ki. Kisfiam lesz újból.
Nekem elég 'dolgos' hétvégém volt, és fáradt is vagyok. Szombaton őszibarack-lekvárt, ma szilvalekvár tettem el, és + a főzés, szal kicsit kivagyok. Szilvalekvár még holnap is lesz egy adag. Bár én meg se kóstolhatom sajna...

Viszont ki fogom próbálni a joghurtos "csodát'. elég jól hangzik.

Timurr, Maja nagyon édes a képeken :wink:

Adri, gratu a kislányhoz! :wink: :D
katherina

Móni
Nem figyelsz....? Reggel írtam, hogy jó volt a koncert nagyon...miért kérdezed...nem szereted Szarkáékat talán??? Azt is írtam, hogy Bálintnak is tetszett szerintem, bár azt én honnan tudhatom.... :? Meg, hogy kikészített az út hazafele, úgyhogy megszűntem aktív kismamának lenni egy időre.... :cry:

Egyébként kimentünk és csobbantunk egyet....lett is szép szökőár....menekült ki merre látott.....Ja, és most már itt is fúj a szél, úgyhogy a férjem majdnem megfagyott :shock:

marek

Látom, megint egyedül maradtam. Andi, Jolka, Ebi és a többiek merre lehetnek :? Nem ér csak így eltűnni....!
Mentem olvasni! Holnap egész nap itthon leszek!!! Hurrráááááááááá!!! Már csak azt kéne kitalálni, hogy mit főzzek!

Szép álmokat mindenkinek...!

marek

Szia Timurr!
Ermoni Hogyne emlékeznék! :D Látom kislány lesz!Szép név a Janka, tetszik!Gratulálok! :D
Katherina Köszönöm! Neked pedig a kistököshöz!
A szél eljutott hozzánk is!És csak 25 fok van odalent!Hurrá!!!
Holnap megyünk pancsizni, remélem nem fogok elolvadni a napon!
Próbálok visszaolvasgatni, hogy be tudjak csatlakozni! Igyekszem.
Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Móni, pihi volt, meg Apuka itthon! :lol:
Illetve jöttek hozzánk! :lol: :lol:

Marek drága, 40 fokba te ne nagytakarÍccsámán... ez már kóros... majd, ha "csak" 32 fok van, addig kibírja a kis tisztaságmániás lelked is! Ja és Marek koncertek... hát ha bírod, bár nekem aszonták, hogy a 3. harmadban élj úgy mint 100 éves öreganyád - háááát, biztos járnak koncertre ők is! :lol:
Ja és hogy ha ülhetek is, akkor ne álljak, ha fekhetek is, akkor ne üljek és leginkább aludjak - mert: UTÁNA úgyse lesz erre időm... :shock: :shock: :shock:

Rita, Luxor-show??? Anyukád tisztában van vele, hogy 26 napon(Úristen!!!) belül szülsz? Na de ilyeneken ne idegesítsd magad, a kórházi csomagba pedig a legfontosabb már tuti benne van, 2 in 1 Te és Lala!! :lol:

Timi, hurrá UH, majd számolj be!! Ja és ez a hányás... :cry: , nekem meg 2 hete megy a hasam, de ám rendesen - méghogy székrekedés mint tipikus kismamakór? Ez mitől lehet? Dr. Ermóni vmi infó a kiterjedt orvosi ismerettségből?

Adri, üdv itt, mi már ismerjük egymást, készülj ez egy lököttebb fórum... :lol: :lol: :lol:

Ma megyek védőnénihez, szerdán dokihoz és már CSAK 25 fok van a lakásban! Szellőztetek ezerrel...

A héten dolgozom, de csak itthonról és szerintem pár órát, legalább gyorsabban telik az idő!

A hidegfrontocskától kicsit feszült a hasam, de a Magne B6-nál hatékonyabb "gyógyszer" bevált : fél deci bor!

És mááár csak 24,5 fok van! :-D (digitális hőmérő éppen ugrott egyett)

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!

Éljek úgy mint a nagymamám??? Ő kertészkedik!!! Azt én már nem merek.... :cry: Látszik is! :cry: Akkor inkább koncert.
Ja, meg ő nézi az összes brazil sorozatot a tévében. Azt ugye nekem nem kell :shock: Ugye nem lesz semmi baja a gyerekemnek, ha én ezt kihagyom :shock: :? Vagy így már rossz anya vagyok??? :cry: Francba....
Lehet, hogy visszamegyek aludni...nem vagyok én még felkészülve erre a napra. :cry:

marek

Jó reggelt.

Vidám napra ébredtünk. :D Röhej a lakás komolyan. A tv, dvd a földön, A lányom onnan nézi most épp az aladint, Hegyekben a mosatlan edény ( mivel a konyha is átalakításra szorul az ajtók miatt és ezért mosogató nincs. Jobbhíjján a fürdőben mosogatok, de ott meg nehéz és apránként megy. ). A ruhákról már ne is beszéljek.. Ami szekrényben va az megúszta, ami meg nem azt meg moshatom újból. Szóval inkább már csak röhögök az egészen. Csak fejezzük be. Tegnap úgy néz ki, hogy elkezdett távozgatni a nyákdugóm is.. Vivivel szülés előtt 2-2,5 héttel ment el. Szóval sürget az idő. :)

Jutta: a kórházi pakkban ami benne van most: Papucs, leletek, apasági nyilatkozat, egy csomag betét. Sem bugyi, köntös, pizsi, tisztákodószerek... Na mindegy. Majd útközben beledobálom. :)

timurr: Jó lett köszi. :D Millió csók a leírásért. :D:D:D

Na összeszedem magam, hogy takarítsak ma. Sitt és törmelék, meg por... ble. Nem baj. Már csak egy ajtót kell kivágni, aztán falazunk és majdnem kész is. :D

Na majd rátoknézek :D Aztán semmi rosszalkodás.. :lol: :lol:

Ja és a hét végére megint 40 fokot mondanak... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jobb reggelt :-(

Majszikám ,láázas és nem véletlenül :evil:
Valami nyavajával jöttek haza az unokatesók a nyarlásból .de persze 2 napig "titkolták" először a srác volt ebteg ,hétvégén kijött a akislányon és estére Maján,kicsit sem vagyok sem ideges ,sem mérges,áh dehogy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
lesz mam még balhé az tuti.
Lázas szegénykém más baja ,tünetee gyenlőre nincs :-(
Vendég

Rita
Nincs senki aki segítene???? Te most nagyon-nagyon szülés előtt vagy!!! Azt a csomagot azért bedobálhatnád mindenesetre.... :lol:

marek

Timi
Nálataok mindig van valami?!? :? Nehogy legyen egy jó napod! :roll:

marek

faszom ki van,majd jövök ha jól vagyunk :-(
Vendég

Jó reggelit!
Hát, Timi, ehhez képest én (sz*rul aludtam...) nem is panaszkodom! Szegény kiscsaj! Küldök neki egy gyógyító puszit, add át légy'szí! Szerencsére a gyerekek gyorsan regenerálódnak! Holnapra semmi baja!
Marek! Tényleg írtad! Én meg hülyülök! Nincs különösebb bajom velük (mármint a Szarkáékkal), de nekem néha mesterséges a balhé, a szöveg meg minden! De inkább ez, mint a brazil sorozatok!
Jutta! Hasmenés? Nem tom, de majd kérdezősködöm! Bár a férjem megtiltotta, h rendelést/kuruzslást folytassak itt! És milyen igaza van!
Rita! Anya, nagyanya...Hát én 19 éves koromban leléptem otthonról. Nem irígyellek! El sem tudom képzelni... De he idegeskedsz hamarabb lesz itt Lala, mint ahogy kész a szoba!
Na megyek zuhanyozni....

Kép
ermoni

Ja, Adri!
Köszi! Látom Te is a lányos csapatot erősíted Dominikával! :wink: Dolgozol még? (Ugye jól emlékszem, úszás-szinkronúszás? Vagy keverek valamit? :oops: :roll:)

Kép
ermoni

Ez a jól megérdemelt hűvös nap???? :shock: Szakad rólam a víz... :twisted: Nem hiszem el, hogy nem tud egy kicsit esni...legalább felénk, tudom, Móni nem szeretné.... :lol: Megyek olvasni..., hátha fekve jobb, bár nem hinném....
Andi
Muti az autót, vagy amit vettetek!!!

marek

Marek! Én a vihart nem szeretném, egy nyári zápor okés! De nem vihart! :evil:
Vagy ezek is szinoním szavak: eső-vihar? :roll:
És honnan tudod, h megvan a verda?

Kép
ermoni

Móni
remélem hamar elmúlik

nagyon idges vagyok

Rita
Lala nagyon készülődik kifelé :-)

Jutta
hasmenés féleség lehet a sok magnéziumtól,vitamintól is,én világéletembe szorulós voltam,számoltam én is,hogy terhesség alatt meg szülés után rosszabb lesz,erre jobb :-)most a magnéziumtól utolsó hetekben a málnalevél tea is hatott nálam,szülés után meg a szopis tea.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?