Sziasztok Mamik!
Minket ismét elkapott a takonykór, csak már azt nem tudom, honnan, mert elmúlt héten nem is voltunk babás helyen. A változatosság kedvéért, most egyszerre vagyunk mindhárman.
Daniból is dõl a cucc, állandó orrporszívózás. Pedig szedünk vitamint is, ezek szerint nem sokat ér. Láz az nincs, szerencsére. Lehet, hogy amíg kismama voltam, addig egy tüsszentés sem talált meg, most meg bepótolom csõstõl?
Tegnap láttam a Pataki Attila kisfiát a tv-ben, kicsit kiakadtam, amiket mondott, mert a szavaiból úgy tûnt, hogy hermetikusan elzárják a gyereket. Senki nem érhet hozzá. Meg energiamentes a babaszoba és stb. Egy kislány (gondolom vmi közeli rokon) szerette volna megsimogatni óvatosan, Pataki meg majdnemhogy arréblökte a kezét. Lehet én vagyok trehány, hogy nem zárom el a gyerekem és nem figyelek annyira a steril környezetre?
Mona
Dani is 2 napja hasonlót produkált, mint Máté, bár nem üvöltött, csak reggel 7- este 10ig aludt összvissz 10 percet, nem hagyott egy perc nyugtot sem egész nap, + még nyafka macska is volt hozzá. 10kor elaludt, de most nem segített a gitározás sem, aztán 6kor már kipattant a szeme és csak reggel 9 után volt hajlandó aludni, de akkor másfél órát. Dani már amúgy is keveset alszik napközben, ha kiviszem a ligetbe ott max. 40 percet, meg délután 30-40 percet. Éjjel csak 1x ébred szopizni.
Timici, Tüni
Dani kezdettõl fogva 2 cicibõl eszik, de a jobb cicim nekem sem uolyan tremelõ, mint a bal, de mindkettõt elfogadja, csak reggel szokott lenni, hogy elég az egyik.
Kataa
Boldog félévességet!
Daninak vettem buborékfújót, így tanítom a vízbe való fújásra. Eredmény, ha pohárból iszik és már elég, akkor bugyborékol a vízbe
Nagyon élvezi a színes szappanbuborékokat, amikor szétpattan az ujjacskáján
Az orrfújásra pedig úgy tanítom, hogy fújok az orrommal, és, mintha már kezdené utánozni. Persze nem tudom, hogy lesz majd hozzápárosítva a zsepi is, de az még ráér.
anemona
Valószínûleg összefutunk majd valamelyik szerdán, mert mi akkor tudjuk pótolni az úszást. Eddig Ti hétfõn jártatok ugye? És áttették azt a csoportot szerda 6-ra. Egyszer egy hétfõin már voltunk korábban. Ha Dani orra rendbejön, akkor jövõ szerdán biztosan megyünk. Most péntek, az már tutira kilõve, mert kizárt, hogy javulna 2 nap alatt a helyzet.
Mi is szoktuk a keróversenyt nézni, és nagy vizilabdások vagyunk. A focit mindketten utáljuk. Persze a VB-be bele belenézünk, az legalább színvonalas. A magyar válogatottban van is egy haverja a férjemnek, néha el szokott jönni hozzánk.
Judy
Daniról nekünk van egy olyan uh-videó, amikor épp jól hasbarúg
Jól behajlítj a lábát és egy jólirányzott rõgást mér anya hasára.
Most uezt szokta csinálni pelenkázáskor, csak kívülrõl
Forti
Dani is mindig rámászik a számcsigépre. Egy képet csináltam is róla, és beküldtem az installos kollégáimnak, a jövõ munkaerõ utánpótlása
Utazóságy
Júliusban megyünk a Balcsira nyaralni. Utazóágyunk nincs, viszont arra gondoltam, hogy a járókát visszük le és abban fog aludni a gyerkõc. szerintetek ez jó? Utazóságyat azért nem akarunk venni, mert egyrészt szinte alig használnánk, itthon már nem férne el, és elég drágák, hogy csak álljon 3 hét használat után egy sarokban. Lehet ezt esetleg bérelni vmi bababoltból? anyukáméknál pedig van kiságy, amit apu csinált.
Dió
Gratula a felálláshoz!
A Zefirelli Rómeó és Júlia tényleg nagyon jó! Én akárhányszor és akármilyen feldoglozásban látom, vagy olvasom, mindig reménykedem, hogy nem így lesz a vége. A Ryan közlegénynek csak az eleje szörnyû, de max. tekered a jeleneteket. Én a Nicole Kidman Másvilág címû filmjét nem mertem megnézni pocakosan, nemrég láttam és nagyon tetszett, egyáltalán nem rémisztõ. Most kapaszkodja meg, szülés elõtti este a Penge2-t néztük a moziban
A Ryan ehhez képest piskóta.
Nyuszi
Én még most is csikorgatom álmomban a fogaimat néha, pedig nem vagyok bruximiás
Sasha, Manó
Boldog félévességet!
ildikó
Dani is mutatja a cicát és a kutyát a kikönyvben, meg ahová akar menni oda mutat. Dani minden a balkezével fog meg elõször, de sokszor használja a jobbat is, ez majd késõbb alakul csak ki, azt olvastam. A férjem egyébként balkezes, de nem feltétlenül öröklõdik a balkezesség.
Mindenkinek szép napot, most megyek kotyvasztok vmit Daninak ebédre!
pusz
gumicukor és dani
Nyuszi
Halacskával taliztál mostanában? Egyszer én is szívesen taliznék veletek, ha még szoktatok az Árkádban! Már régen írt nekem mailt, nem tudom, mi van velük.