Új privát üzeneted érkezett!

Sabine,

édesek a kiscsávók, tényleg nagyon szépek, mesélj, hogy zajlott a szülés! Hogy vagy? Meddig kell bentmaradni a kórházban?

kérünk még képeket, nem tudok velük betelni!!!

:) :D :lol: :lol: :lol:

többiek még egyben??? Kép
nora80

Micsoda reggel!!!! :D

Tegnap eltűntem, mint szürke szamár a ködben, de ma jöttem, ahogy tudtam......vártam az eredményeket.

Miniliza, gratulálok Mátéhoz!!!!!! Sok-sok boldogságot babának, mamának és papának!!! A sok-sok tejciről nem is beszélve :D

Sabine, Gratulálok!!! Csodálatosak a fiúk!!!!!!! Nagyon jól érezhették magukat odabent, olyan szépek......Igazán büszkék lehettek!!! Sok-sok boldogságot!! :D

Szamo, szép kis poci, mondhatom! :D

mikegirl

Mamiblue,
Tamara lányod szép nagy baba volt!! :D Nekem Babszi szerintem max kb. 3500g lesz....Júli 10-én (?) saccolták 3000g-ra. Bár azóta jelentős súlygyarapodáson estem át, de azt hiszem annak a nagyon nagy része mind rajtam van :D

A falfútés szuper dolog lehet!!! Mi most nagyon kora tavasszal festettük, szóval ez nem járható út most nekünk. Ablakfóliázás, esetleg klíma - bár utóbbinak apa nagyon-nagyon ellene van. De a fólizásra is azt mondta, hogy majd összel.....kissé kiköltekeztünk. Ja, és sötétítő sincs a nappaliban, mert megdizájnoltuk a szobát.....úgyhogy most kb. 10 perc múlva irány a bolt, és lesz programom. 6 db 2,5m-es függönyt kell büdös gyorsan megvarrnom..... Majd igyekszem valami könnyen kezelhető anyagot választani....

mikegirl

Nekünk most szerelik a klímát :D :D :D !!!Istenem,ennyire még soha nem vártam senkit,hogy jöjjön :lol:

Kép
Kép
huni

Mikegirl: Az utolsó hónapban a babák, kb. 200 grammot híznak hetente...asszem. Nekünk van redőnyünk is, meg van ahol van sőtétítő is! jó mind a 2. Most csajok szobájába tettem a mobil klímát...olyan jót játszanak, rólam meg szó szerint folyik a víz, pedig még neki sem kezdtem a takarításnak! :?

Huni: ha nekünk elöbb eszünkbe jut, mi is tettünk volna fel mind a 2 szobába split klímát! De csak kibírjuk már ezt a nyarat nélküle.:( Novemberben meg költözünk úgyis!:)

Én is szeretnék már babázni...szülni nem annyira, de nem bánnám már ha itt szuszogna a kiságyban Sebi! :D

megyek, mert ideragadok a székhez!:(

Judit

mamiblue

Miniliza, Sabine, gratulálok!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Judit,nálunk is egyenlőre csak a nappaliban lesz.Aztán jövőre tetetünk a hálóba is.Egyszerre elég ennyi pénz kiadás,mert ugye apa megvette a quadot is... :?

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Gratula a kisbabákhoz!!!

Segítsetek! Vettem málnalevél teát, de nem tudom, hogy miként készítsem el és mikor és mennyit igyak belőle!
Köszi
K

Nálunk szerencsére van légkondi így elviselhető a hőség!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Hello!

Kriszitke: Én így iszom: reggelente 3 dl forró vízben áztatok 1 evőkanálnyi levelet! Sajna van amikor annyira megkívánom a kakaót, hogy azt iszok inkább, de akkor várok 3-4 órát és akkor csinálom meg a teát, hogy üres gyomorba menjen. Állítólag úgy a leghatásosabb!

Csajok állandóan bekapcsolják a gépet, szinezőt nyomtatni, én meg rögtön ideülök...persze takarítással meg alig haladok!:(

Judit

mamiblue

sabine, nagyon gratúlálok!
Sok boldogságot, és sok tejcsit kívánok!
Nagyon szépek a fiúk!

Csajok, kicsit irigykedem, már én is itt szeretnék tartani :roll:

Kép
mona76

Csajok felrobbanok :twisted: vannak még idióták a földön.

Apjáék 9-kor akartak legkésőbb indulni Velencei-tóra , mert havert megvárták volna és egy kocsival mentek. Erre 9.45-kor dilis párja kitaláljha még menjenek át anyjához vigyék át grillcsirkét Kelenföldre /csepelről/ :twisted: :twisted:
Egyeseknek csak megszületni volt nehéz ..........

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Sabine, a fiúk meseszépek... Nagy gratula Hozzájuk! :D
Mikegirl! Ha júl. 10-én volt 3000, akkor ő bizony nem lesz kicsi Babó! :D Kíváncsi vagyok, végül mennyivel bújik ki...
Függönyvarrás ilyenkor...jaj...tényleg a legegyszerűbbet válaszd! :?
Huni! Gratula a klímához, de jó lesz nektek... :D
Nekem megint borzasztó éjszakám volt! Ment a ventillátor, de hajnalban apjuk kikapcsolta, krákogott Tőle...Na utána szinte semmit nem aludtam! :shock:
Jucu! Ezen ne idegeld magad, ilyenek mindig voltak és lesznek...
A vonalzódon látom, hogy akkor lehorgonyoztatok a Bálint mellett? :D Nekem jobban tetszik, mint az Attila! :oops:

Ma még dolgozunk a lakásban, aztán irány Kistelek, hétfőn doki...Csak megnézetem én azt a méhszájat is! Kivi leszek... :D

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
dincuska

Jó reggelt csajok!!!

Hatalmas Gartula Miniliza Máté babához. Sabine neked is a gyönyörű kisfiúkhoz. Sok tejcsit és jó babázást kívánunk nektek!!! Gratula az új családoknak!!!Ja és rengeteg tejcsit......
Gyertek minél előbb még több képpel, meg beszámolóval!!!! :P :lol: :lol: :P

Kép
kis pupu

palacsintát sütök, szerintetek normális vagyok Kép Kép

Képzeljétek el, olvastam itt tőletek, hogy már többen nem jártok el a védőnőhöz, nekem tegnap kellett volna menni, de aztán úgy gondoltam már én sem megyek. Vízeletet nézett volna, de azt meg már akkor is nézik ha ctg-t csinálnak. Kicsit búnkó voltam mert fel sem hívtam :oops:
Este elmentünk vásárolni, 8körül jöttünk meg, és ki állt itt a kapuban? :roll: hát a védőnő :roll: merthogy azt hitte, hogy már megszültem, azért nem mentem hozzá, és ezt akarta megérdeklődni. De tudja ám a tel.számomat is. :roll:

Kép
mona76

Miniliza!
Gratulálok a kis Máté érkezéséhez és kívánok nektek jó egészséget és sok tejecskét! De jó neked, már babázhatsz!

Sabine&Diego!
Nektek is nagy-nagy gratula ! A fiúk tényleg csodaszépek. Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!
!

Mona!
Én tegnap pizzát sütöttem, volt a konyhában vagy 50 fok. Ma meg ablakpucolás volt ... Elgondolkodtam: Normális vagyok én?

Krisztike!
Én is éhgyomorra iszom reggel a málnalevél teát, egy bő evőkanálnyi levelet kb. 5 dl vízzel forrázok le, pár percig állni hagyom. Én reggel csak a felét iszom meg, a másikat este.
bee73

Sabine és Diego,
nagy-nagy-nagy-nagy gratula az édes kis pici porontyokhoz! :D Mielőbb várjuk ám a részleteket is, és ha lehet, további képeket is minden mennyiségben! Kép

italoman

Megjöttünk a függönyvásárlásból, és bekajáltam. Babszi, az ebéd és a dinnye ..... így hárman már nem nagyon férnek el. Feszíííííííííít.... :D

Dincuska, nálunk este volt téma a ventillátor. Apa szerint nem kellett - ő jól éretze magát, szerinte jó volt az így is. Már éppen ott tartottam, hogy tüntetőleg kivonulok a másik szobába, a ventillátor elé aludni :twisted: Aztán végül álomba puffogtam magam....
Az infók alapján akkor kb. a jövő héten lesz Babszi 3500g. Az már a 38. hét. Mindig mondom Babszinak, hogy nagyon szeretem, és hogy kíváncsi vagyok rá hogy néz ki, és hogy kívül sokkal kényelmesebb lenne most már.... :D .....leszámítva a dög meleget......

Mona, megveszek a palacsintáért. Viszont képtelen vagyok a tűzhelyet megközelíteni. Szóval minden elismerésem!!!! Ebédre is csak valami gyors kaja volt, montam, hogy főzés majd estére marad - de azt sem fogom túlzásba vinni. Majd megpróbálom apára sózni, elvégre én függönyt varrok :D

mikegirl

Miniliza!
Gratulálok a család legifjabb tagjához!!! Kívánom, hogy a kórházban töltött hónapok után minél hamarabb otthon babázhassál!

Sabine!
Nektek is nagy-nagy gratula!!! Hihetetlenül szépek a kissrácok!
Legyetek velük nagyon boldogok!

Én csütörtökön voltam dokinál és azt mondta a méhszáj állapota alapján( 3100), hogy túlhordani nem fogom, de két hétig még biztos bent marad a babó. Hát remélem így is lesz és ez a sok front nem szól közbe...

Kép
mirosz

Sziasztok!

Koszonjuk mindenkinek a gratulaciokat!
Most telefonalt Sabi... nala vannak a gyerekek... probalkoznak a szopival...
Gyorsan megyek is hozzajuk...

[/img]
Vendég

Minilizának gratulálok Máté, Sabine-nak pedig Felipe és Valentin érkezéséhez. Mindkettőtöknek mielőbbi felépülést és sok-sok tejet kívánok! Felipe és Valentin gyönyörű kisbabák, olyan édesen bújnak egymáshoz. Imádnivalóak!

Kép
Kép
márkanyuka

Az éjszaka rémes volt, 3/4 4-ig nyűglődtem az ágyban, iszonyatosan meleg volt, 5 percenként felébredtem, mindenhogy kényelmetlen volt a fekvés. Fogtam magam és lejöttem a nappaliba, hát itt olyan jó hűvös volt a levegő, olyan jót tudtam aludni, még fáztam is közben. A ma éjszakát már itt fogom kezdeni, apát magára hagyom ott fent.

Végre elvitték a Nikit, szeretem őt, de azért 10 nap sok volt nekem. Elég nekem a meleget is elviselnem, nem még + egy gyereket kiszolgáljak.

Most a párom és a fiam lementek anyósomékhoz, apósom nagyon rossz bőrben van, sajnos rajta már a kemoterápia sem segít. Csak azt kérem az égiektől, hogy az unokáját még láthassa. Már bőgök is... Másfél hónapja még azt sem tudtuk, hogy daganata van, most pedig rohamosan romlik az állapota. De nem is írok erről többet, nem akarom a ti kedveteket is elrontani, elég ha én sírdogálok itt magamban.

Legyen szép napotok!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

[color=red]Anyukák,apukák,gratula a babákhoz.Legyen nagyon sok örömötök bennük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color]

Hát,én rendesen kiszúrtam az éjszaka magammal.
Este elment a dugó és utána nem akart mozogni az istennek sem Alex.
Hajnalban már minden praktikát bevetettem,nutella,hideg zuhany,lökdösés, ugrálás,stb...Semmi,csak egy két finom mozgás.
Reggelig bírtam,akkor felhívtam a dokit,bementünk a szülészetre.
Megvizsgáltak és csak egy újnyira vagyok nyitva,minden rendben.A ctg-n nagy nehezen felébredt és azóta meg sem áll.Azt mondta a doki,hogy egyszerűen csak pihent.
Hát,ezért bosszúból,mivel ilyen hülye vagyok,kitakaríttatam magammal az egész lakást :?

A szülészeten összesen 2 ágy volt üresen,annyian voltak.
tuza edit

Nem is írtam, hogy tegnap mi történt. Ugye mi délelőtt elmentünk apával a háziorvosomhoz, addig a Niki és a Márk egyedül maradtak itthon. Hazajöttünk, minden rendben volt. Csak a tévé távirányítóját nem találtuk, azt mondták, hogy ők nem is látták stb. Mondtuk, hogy mikor mi elmentünk, akkor még tuti megvolt. Mindent átnéztünk, volt már rá példa, hogy a Márk bizonyos dolgokat eldugott az edények közé stb. Hát csak nem lett meg a távkapcs. Egyszer csak előkerült, apa megtalálta! Nem fogjátok kitalálni, hol volt: a kukában, amit már időközben kivitt a garázsba. Szóval valamelyik jómadár kidobta! De persze mindegyikük tagadta, hogy nem ő volt. Így ma büntetésből nem számítógépezhettek. Meg is sértődtek rajta. Amúgy gondolom az lehetett, hogy nem tudtak megegyezni, hogy mit nézzenek a tévében, és valamelyik méregből kidobta.

Kép
Kép
márkanyuka

Edit!
Örülök, hogy minden rendben! Te, ha elment a dugó, akkor tényleg lehet, hogy te leszel a következő. Bár ez megtörténhet akár szülés előtt 2-3 héttel is. Nekem Tominál 3 héttel szülés előtt ment el a nyákdugó, ráadásul erős vérzés követte. Viszont az meglep, hogy csak 1 ujjnyira vagy nyitva. Nem te írtad, hogy 2 ujjnyira?

Márkanyuka!
Tényleg furcsa dolgokat tudnak ezek a gyerekek művelni. Még jó hogy előkerült a távirányító. Azóta sem derült ki, hogy melyikőjük volt a "tettes"?
bee73

Edit, milyen az ha elmegy a nyákdúgó?
Tuti észrevenni?

Kép
mona76

bee73:De, én írtam,de két különböző orvos véleménye.Az enyém úgy vizsgált meg,hogy "még mit bír?" Az ügyeletes pedig ahogy jött.
Azt mondta,hogy ha két újnyira lennék tágulva,akkor már szülnék.
A nővérke felvilágosított,hogy puha lehet a méhszáj és ezért tágul a vizsgálat során,ha akarják.

mona76: Nekem most először ment el, de nagyon látványosan.zuhanyozás közben,amikor öbllítettem a hüvelyem,egy féltenyérnyi májvaszínű placsni puttyant ki.ijesztő volt.Érezni nem éreztem,csak láttam.Ha pont akkor nem nézek le,akkor tuti nem veszem észre.
Viszont,ha ez nem közvetlenűl vizsgálat után történik,akkor lehet színtelen,sárgás,vagy vizenyős.
Nincs túl nagy jelentősége, nem mérvadó a szülés indulásában.
Inkább csak a fertőzések miatt,de szerintem ilyenkor már mindenki kerül minden fertőző dolgot.
Remélem segített.
tuza edit

Edit: miért lennél hülye? Nekem is ezt csinálta Tami 3 nappal szülés elött, ami pont szenteste volt...ha fogadnánk én arra tennék, hogy Te leszel a következő!:) Szerintem a legtöbb szülészeti osztály dugig van...:(

Mona: Nem biztos, hogy észreveszed a nyákdugót! Evvel kapcsolatban még én is bizonytalan vagyok! Ma egész délután görcsölt a hasam, furcsa mert eddig ilyen nem volt! Kiváncsi leszek lefekvéskor mi lesz.

Diego tuti jó apa lesz, már azon is látszik, hogy csinált vonalzót a babócáknak!:)

mamiblue

Mona!
Ahány szülés annyiféle... Így van ez a nyákdugóval is. Balázsnál egyértelmű volt, kb. olyan, ahogy Edit leírta: rózsaszínes, nyálkás vmi pottyant ki belőlem tusolás után. Aztán jött a magzatvíz szivárgás. Tominál ijesztőbb volt, akkor ugyanez a vécén történt, és nagy mennyiségű vér követte. Nagyon megijedtem! Rögtön kórház, 6 doki állt körbe, bámultak a lyukamba, aztán uh, tanácskozás az alvégemnél és megállapították, hogy elkezdtem tágulni és nem a méhlepény leválása okozta a vérzést. Hogy miért is kezdtem vérezni - ami egyébként hamarosan abbamaradt - nem kaptam választ. 3 napig bent tartottak megfigyelésen, aztán kiengedtek és csak 3 hét múlva szültem. Mindezt nem azért írtam le, hogy bárkit megijesszek, de ilyen is van...
bee73

köszi csajok! :wink:
igen, nekem is feltünt, hogy Diego csinált vonalzót :lol:

Kép
mona76

miniliza írt:-
köszöni a gratúlációkat!
Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok ahogy kéne. Szülés közben kapott Máté egy fertőzést, átkellett vinni Szegedre, mert nehezen lélegzik. Amint tudok megyek utána. Augusztus közepéig biztos ott kell maradni. Remélem ti jól vagytok, és nemsokára kapom felőletek a jó híreket! Puszi!

Kép
mona76

Márkanyuka
Nehéz helyzetben vagy :( .....de biztos, hogy látni fogja apósod a babócádat. Próbáld tartani magad. A babóca és az apósod miatt is....

A nyákdugós infóknak én is nagy hasznát vettem ám! :wink:

Én mára búcsúzom, mert kikészített ez a függönyvarrás. Még a munka egyharmadánál sem tartok, de optimista vagyok, holnap meglesznek :D

Holnap egyébként 8-ra megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. De szerintem nincs változás - Babszi még biztos maradni akar bent :)

Ami az éjeszakát illeti....sok sikert mindenkinek az alváshoz....

mikegirl

Miniliziáért és a piciért nagyon izgulok!!!! Remélem mindketten gyorsan felépülnek, és minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!

mikegirl

Jaj istenem, szegény pici Máté, remélem, nagyon hamar túlesik a nehezén. Pont ilyenektől parázok mindig, akár rólam, akár bárki másról van szó, aki szül - nehogy az utolsó pillanatban valami történjen. :( De reméljük, csak valami enyhe dologról van szó, és hamarosan már boldogan együtt lesz a család. Azért nagyon sajnálom szegény Minilizát - nem volt még neki elég a kórházból? :(

Diego,
én is épp azt néztem, hogy nagyon édesek a vonalzók! :)

italoman

Fiuk szepek, aranyosak, az evessel vannak gondok...nem akarnak szepen szopni
Sabi meg ideges emiatt...
Jo lenne, ha tudnanak enni, kicsit sargak... hamarabb mulna...

Itthon rendezgetem a babaszobat...
Meglepetes lesz...

Igyekszem, jo apa lenni... :wink:

Sabi puszil mindenkit és kérdezi, hogy még idatartozik vagy másik helyre :lol: :wink:
Vendég

nagy gratual babáknak, mamáknak!!

máténak mielőbbi anyukázást! ikrek meg úgyis belejönnek a cumiba, nem szabad aggódni. türelem :)

melegem van. pffffff.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Minilizáéknak nagyon szorítok, hogy Máté mielőbb rendben legyen!

Sabine-éknak pedig szurkolok, hogy mihamarabb rájöjjenek a srácok a szopizás ízére!

Én meg csak punnyadok és lustálkodom a hőségben. Nem bánnám, ha vége lenne már...

Kép
Kép
pfranciska

Diego,
biztos nagyon jó apa leszel. :) Amúgy addig még idetartozunk, amíg mindenki le nem babázik. ;)
De mi lett a vonalzókkal? Nekem speciel spanyolul jobban tetszettek... ;)

italoman

Ilyen volt...
Kép

Kép

Kép
Vendég

Ilyen lett...

Kép
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

És néhány kép a lakásról----
Kép
nappai-etkezo

Kép
nappali

Kép konyha
Kép haloszoba

Kép a haz fontos resze Kép innen irunk nektek is
Vendég

Diego,
igazán tündéri a picik helye! Született varázsló vagy! :D

italoman

Bocs, hogy teleratam keppel az oldalt... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Mona76! Hát, én a pesti védőnőnél össz-vissz 3x voltam: Hétfőn mondta, hogy már épp' keresni akart, hogy megszültem vagy mi van... :D
Mikegirl! Én is gondolkodom, hogy megbeszélem, bújjon ki a jövő héten, de aztán eszembe jutott, hogy az is milyen jó lenne, ha a lakást még tudnánk egy kicsit rendezgetni! A hétfői ctg után döntöm el, hogy megkockáztatok-e még egy felmenetelt. :D Én is nagyon várom már a csajomat! :D
Márkanyuka! Akkor neked ma is jó hűsölést kívánok a nappaliban! :D
Sajnálom Apósodat, én anyumat vesztettem el rákban tavaly... De az hosszabb lefolyású volt! :(
Nyákdugó-téma: Hát, én nem tuti, hogy észrevenném, mert most kezelem magam ezzel a kúppal, úgyhogy eleve érdekes dolgok távoznak... :?
MiniLizának és a kis Máténak is mielőbbi felépülést kívánok!
Diego! Biztos beindul az a szopizás, mennek a drukkok, hogy a fiúk ráfanyalodjanak a dologra! :D A szoba és a lakás is gyönyörűszép, klassz kis környezetbe pottyannak a csemeték! :D

Hát, Kisteleken sincs hűvösebb, mint Pesten... :? Remélem azért jobb éjszakám lesz...

Mindenkinek a legpihentetőbb álmokat! Hátha sikerül... :D

KépKép
dincuska

Tiszta szivből gratulálok az újdonsült anyukáknak és a kis porontyoknak nagyon sok egészséget kivánok.
Minilizának kitartást, nemsokára otthon leszel a babáddal!

Minden kismama előtt le a kalappal hogy ilyen iszonyat melegben ilyen jól vonszoljuk a szervezetünket.

Iszom már én is a málnalevél teát, mostmár talán kőkemény egy hete és esküszöm minden éjszaka úgy görcsöl a hasam mintha megakarna jönni a menszeszem. Jövőhéten megyünk a dokihoz CTG-re meg kenetvizsgálatra, nagyon kivi vagyok, hogy mi történt a múltkori alkalom óta puni ügyileg, mert szerintem simán elkezdtem kinyilni.

Hanga bébi ma este Fenyő Miklóst hallott a tévében (vmi koncert volt) miközben én pakolgattam a szobájában (a gyerek apja szerint már most kutatok a lányunk holmijai között :lol: ) és képzeljétek szerencsétlen majdnem kimászott aszámon annyira kalimpált Miklós bácsi hangjára. Elkapcsoltuk a tévét erről a csatornáról és simán abbahagyta. Most nem tudom hogy tetszett neki vagy simán idegesitett mindenesetre nagyon érdekes volt.

Napok óta iszonyatósan viszketek, véresre tudnám vakarni a kezemet meg a hátamat, van vkinél hasonló tünet? lehet hogy a teától vagy .......

Mona feldobnád újra a táblázatunkat hogy ki mikor fog szülni ELVILEG. Patri26 aki régen járt már itt még mindig egyben van augusztus 14re van kiirva és a szabolcs utcába megy Márk lesz a gyerek neve. Majd szólok neki hogy pattanjon már fel egy picikét.

Mi újság Timessal??? Jó páran eltűntek

Jó éjt mindenkinek

Kép
sziszike77

Szép napot mindenkinek!

Márkaanyu
Nagyion sajnálom ,hogy ilyen rossz dolgok árnyéolják be a napjaitokat.De bizakodj ,és próbáld magad tartani/ami nem tudom nekem ,hogy menne/ mert biztos sokat segít a párodnak is.
És ha bármikor beszélgetni szeretnél itt a vállam :roll:
vigyázz magadra nagyon!!!!!!!!

Diegó

Tudod nagyon irigykedek.Ti már átélitek ezt a csodás dolgot amire még nekünk picit várni kell.A szopiba mielőbb belejönnek a babák hidd el. :wink:
Mégegy:
Nagyon szép ,és megnyugtató a környezet /lakás/amiben éltek.És a babaszoba valami fantasztikus.Biztosan Sabine nagyon fog örülni a meglepidnek.Én ahogy olvastam soraid meghatódtam ,olyan aranyos gesztus :wink:
És ami biztos jó helyre születtek a kisgézengúzok és jó szülők lesztek az tuti!!!!!!!
Sabine-nakmeg mond meg mindneki idetartozik továbbra is .......hisz együtt növesztettünk :lol: és együtt is babásodunk :lol:
A képek meg csak jöjjenek,sosem elég belőlük.......

Minilizának---------------Máténak mielőbbi gyors felépülést kívánok és ,hogy felhőtlenül élvezzék végre egymás társaságát otthon. :roll:

Anyuméknál aludtunk ,de már mindhárman.Ez a- óra alvás nyugodtan sokkal pihentetőbb mint hittem volna.Diusék nagyon jól érezték magukat Velencei tónál ,de este is mégégette fejüket a nap.
Apját lehet sikerült győzködnöm ,de nem kiabálom,el.........talán valamit hasznosít az LG összeköttetéséből :lol:

Ma este kivisszük Diust tesómhoz és kint marad pár napot,mert táboroztat.Már nagyon várja a kisasszony. :D "végre jó sok programom van"csak ezt hajtogatja...............

Gyorsan felmosok,felfrissítem a levegőt ......
[/b]

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Sabine, Diego: nagyon szépek a fiúk :D Tényleg. :D

miniliza: Drukkolok Máténak. :)+++++++++♥♥♥♥♥

Jajj lányok... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ha látnátok mi van itt.. :( A konyha szétkapva, a szoba szétkapva. Semmit nem tudunk hova tenni, úgyhogy mindent tologatunk hol ide, hol oda. Szép lassan ellepi a por a bútorokat.. Szegény apát meg úúúgy sajnálom :cry: Egyedül csinálja az ajtókivágást. Állandóan azzal viccel, hogy rászakad a mennyezet. Tegnap kiborultam, és bőgtem egy sort a vállán, hogy ne mondjon hülyeségeket. Most meg úgy félek, hogy nehogy baj legyen. Szorítsatok, hogy minden rendben menjen..
Ráadásul itt a mostohafiam is. Még a jövő héten is itt lesz, de apa már holnaptól dolgozik. A párom exe, meg ahelyett, hogy azt mondaná, hogy elviszi a gyereket, hogy minél kevesebb gondom legyen a szülés előtt, még bíztatja is Eriket, hogy addíg marad amíg akar... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A kórházi pakkom sincs még összerakva. Hiányzik egy csomó minden amit meg kell venni, de az összes pénzünkből téglát vettünk, hogy el-, és be tudjuk fejezni az átalakítást. Így most anyámék nyakán élünk 2 hétig. Erre tegnap anyám... Mondtam neki, hogy lehet hogy majd áramtalanítani kell az egész lakást, mert ahol vágja apa az ajtót, ott áram megy. Erre az én drága jó anyám: De ugye nem a luxorshow alatt??? Mondom neki, hogy nem tudom, de majd megnézzük a számokat a neten. De őt már így nem érdekli... Kiborultam és ráüvöltöttem, hogy leszarom a luxorsóját. A párom élete fontosabb mint egy vacak tv műsor.. :evil: :evil: :evil:

Bocsi, hogy nyavajogtam :( De most egy darabig ilyen negatív leszek. Remélem minden simán fog menni. Drukkoljatok!:D
Na puszi mindenkinek.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Miniliza, nagyon szorítok, hogy a kis Máté rendbe jöjjön.
Diego, nagyon szép lett a fiúk szobája, és ahogy elképzelem, hogy nálatok nem kell megfőni a lakásban, egyenesen sárgulok az irigységtől :)
Márkanyuka, sajnálom, hogy nagybeteg van a családban, nem lehet egyszerű. Nekem anyukám 8 éve halt meg. Sokszor jár a fejemben, hogy milyen lenne, ha még élne és milyen tanácsokat mondana... Reméljük, hogy a Nagypapa még meglátja a legkisebb unokáját is.
Pattogó, sz...rd le a luxorsót. És kitartás, a pici biztos érzi, hogy még nem jöhet, mert nincs kész a fészek neki :)
Sziszike, én nem hallottam még hasonló viszketésről (legfeljebb a szúnyogcsípések miatt), de talán a teától lehet. Biztos rajta van a tájékoztatóján.

Csajok! Mikor lesz már vége ennek a hőségnek ???????????????

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt!

Sziszike!
Hát ha görcsölgetsz, akkor tényleg nagy esély van, hogy nyílik a méhszájad... De izgi! :D
Én is már szeretném, ha nyílogatna, bár most kezd átjárni az az érzés, hogy de jó is volt pocakosnak lenni! :D
Tegnap itt is Fenyő ment a tévében mikor hazértünk, és detto nagy volt az aktivitás! :D Ha az anyjára ütütt, akkor nem a tetszését fejezte ki! :D De én nem teszteltem le, hogy mi van, ha elkapcsoljuk... :lol:
Viszketés...a júliusi topicban hallottam, hogy valakinek hasonló problémája volt. Lehet hogy tényleg a tea mellékhatása!
Mona! Én sem küldtem még adatokat a táblázatba, most mondom, jó? Baba neve Emma, szülés várh. ideje: 08.03., helye: Szeged, Női Klinika, tesó nincs. Nem tom, kell-e még valamilyen adat. :roll:
Pattogobolha! Fel a fejjel, minden rendben lesz! Az ex: :shock: A luxort tojd le magasról! A kórházi pakk miatt ne izgulj, még van rá időtök, nekem is csak mostanra lett kész (38. hétre...)!Babóca biztos megértő lesz, és kivárja a felújítások végét! :D
Ági!
Nem tudom...de nincs véletlen köztünk egy meteorológus??? Akkor mondhatna pár jó hírt... :D

Szép napot Mindenkinek! Én asszem művelem az édes semmittevést! :D

KépKép
dincuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?