Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Mona: nem tudok belépni a gmailre! Szerinted miért nem, változott vmi?

Jucu: Írhatok neked sms-t ha megérkezik nálunk is a gólya? Te már akkor otthon fogsz babázni, de szerintem ugysem fogod kibírni, hogy ne lépj be!:) Szóval megírnád priviben a számod? Egyébként kicsit aggódtak az osztályon, ugyanis nincs hely, és kevesen mennek haza is , mert sok baba besárgult! Vasárnap gyenge hidegfront, várják is a rohamot!

Mikegirl: Klíma nekünk is bedöglött az irodában, de gyorsan megjavították, mert muszáj dolgozni! De lehet, hogy jövőhéten 2-3 napra bezárunk mi is, mert embertelen ez a meleg! egyébként nekem a Tamara csak akkor illeszkedett be, mikor burkot repesztettek és elfolyt a magzatvíz...elötte meg olyan fent volt, hogy meg akartak császározni...szerencsére mégis simán született!

Pá: Judit

mamiblue

judit, írtam neked privit, de csak az elérhetőséget :wink:
italoman talán többet tud segíteni, ő vezeti :wink:

Kép
mona76

Mamiblue, én most voltam a gmail-on, simán beengedett... Nem értem! :shock:

Kép
nap12

Nagyon izgatott vagyok Miniliza miatt!

Kép
nap12

CSak gyors bekukk.....
Anyuméknál voltam hazajöttem ,hogy megfőzök,de letettem róla....
ALukáltam 2 órácskát a jó kis légkondos lakásban.OLyan hülye vagyok eddig miért nem mentem át :twisted:

Judit
Nektek nem volt bekapcsolva a klíma a szobában? :shock: Egyáltalán ott csinálják még?Mi az, hogy nem dohányzol?Ki csinálta?nekem beszól leverem mint a nyulat.... :x :P
Nem tudod mennyit szoktak fizetni az alapítványi szobákért ?nem hallottál semmit sem róla?
Én kétágyasba akarok menni vagy egyágyasba ,mert azok a szobák vannak az árnyékos oldalon...és nem igazán akarok poshadni a melegben 6 emberrel....főleg mert ventillátort se mindneki engedi......

Minilizának nagy drukk megy :!:

Csajok szurkál a derekam már dél óta.Lehet megfordult öcsi?
Jáááááj még a nevet sem tudom eldönteni... :oops:

Kép

Kép
jucu

Mamiblue
Nálam megnyílik a GMAIL...

Pattogó
Csak óvatosan a szekrényhuzigálással!
Vendég

Judit,
elküldtem az emilcímedre az adatos táblázatot.

Lányok,
bocs, hogy ilyennel foglalom a helyet, de ezt nemrég kaptam, és szerintem ti is mélyen átérzitek: :D

Kép

italoman

Sabine, köszönöm!! Doktorbácsival megbeszéltük, hogy ha nem fordul, akkor nyissz lesz..... A megfordítás egyébként milyen?

Mamiblue
Elvesztettem a fonalat :) Hogy is volt? Uccsó percben fordult meg a drága, és csaszi elvetve, jöhetett a burokrepesztés?

Apáéknál állítólag nem tudják mi a hiba :shock: De én örülök, hogy hazajöhet, de majd biztos pótolniuk kell a kieső időt. :(

Vajon hol tarthat Miniliza? Valószínűleg Ő szenvedi meg legjobban ezt a dög meleget, minden egyében túl......

mikegirl

Mikegirl
Drasztikus.... és ma már szakmai szabályok szerint nem is csinálják... max. B ikernél....

Italoman
:lol:
Én meg fázom.... 12 fok van...
Vendég

Bocs, Sabine, ebbe nem is gondoltam bele. :lol: Bár azért 12 fok télen nem is olyan rossz, nem igaz?

italoman

Hali!

Köszi, köszi a segítséget mindenkinek, sikerült belépnem!:)

Mikegirl: Nem volt faros! Csak bementünk, mert már rendszeres fájásaim voltak. Az ügyeletes vizsgált meg, és azt mondta, hogy ez császár lesz, mert hatalmas a baba, és nagyon fent van! De aztán vártak még, meg burkot repesztettek, és elindult lefelé. Egyébként 4450 gr-mal született és 59 cm-el! Ja én meg 159 cm vagyok...

Jucu: Nem ott volt ahol neked, be kellett menni az osztályra és ott az első szobában volt 2 ágy...Alapítványi szoba: annyi amennyit Te gondolsz, én igazából nem is reménykedem, hogy bejutok, de azért majd próbálkozom, én 5 éve asszem 3500 Ft fizettem 1 napért a kútvölgyiben. Nem hiszem, hogy a derékfájás a megfordulás jele lenne!:) Nem volt semmi gond a nőcivel, csak nem értette miért nem aktivizálja magát. Aztán felébresztették(nme volt kellemetlen egyáltalán), akkor picit mocorgott, de szerintem a meleg miatt volt.Meg mikor én helyezkedtem akkor rögötn mozgott, viszont nem nagyon mertem, mert akkor meg elmozdult az érzékelő a hasamról! Itthon nekem sokat mozog, emelkedett is szépen ott is a mozgásoknál a pulzusa. Mondta a végén, hogy ugye menjek jövőhéten pénteken, vagy menjek nyugodtan szülni, ha beindulna.:)

Ildikó: nagyon is átérezzük! Ki sem tudunk mozdulni... :cry: Tengert is odapingálhatott volna vki, már csak az hiányzik innen!Megváltás lesz jövőhéten a 31-32 fok is!

Judit

mamiblue

Sabine

Küldj egy kis hideget léccilécciléccilécciléccilécci
:!:

Kép

Kép
jucu

Akkor igaz amit a Marcsi mondott elteszik a ctg máshová....
Még jó ,hogy reggel 8-ra kell mennem hétfőn.
Ha ilyen tumultus van én sem reménykedem ,mert nekem is azt mondták ahogy ürül ,de remélem vmit csak tud intézni após van ismerős nővérkéje az osztályon....... :wink:

Ekkora gyermek ilyen pici nőciből :shock: le a kalappal előtted én meg itt szenvedtem óriásguruként és nem bírtam megszülni.
De sebaj ......

Én már beszélgetek Bálinttal/Attilával ,ha ő úgyérzi jöjjön nyugodtan ki ne szenvedjünk tovább ebben a melegben.VAgy legalábbis elindulhat a többit meg meglátjuk.... :P

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Minilizának megy a drukk ezerrel!

Ma jól felbosszantott a háziorvosom, nem akarom ecsetelni, mert elég hosszú, a lényeg, hogy hétfőtől új dokim lesz, ő fog táppénzre venni, és itt van az utcában, egy saroknyira tőlünk.

Tegnap estére nekem is nagyon bedagadt a lábam, alig tudtam a papucsomat felvenni. Reggelre sem ment le nagyon, és a bal jobban be van dagadva, mint a jobb, a kezemen pedig fordítva. De szerencsére a vérnyomásom rendben van.

Babóka jó nagyokat mocorog, néha már fáj.

Kép
Kép
márkanyuka

látom mindenki csask döglődik.Nekem már a döglődéshez sincs lelkierőm :oops:
Ráadásul szerencsére ennyit a mikor kell szülnömről.Amióta tudom,hogy a "héten" már a jóslófájásaim is leálltak.

minilizának miért kellett ilyen hamar megindítani?Ő nem volt problémás,ugye?

6 emberrel poshadni,hát, én 11-el + egy jaj meghalok pótágyassal voltam,márciusban,30 fokra felfűtve...............
tuza edit

Edit miniliza május 19-től kórházban van :?

Képzeljétek feltettem a paprikáskrumplit, lepihentem, és persze hogy elaludtam. :roll: :oops: Most mentem ami menthető :?

Senki nem tud hozzá írni ahhoz amit tegnap írtam, hogy lett egy csomó a mellemben, és hogy ez lehet-e a tejtől?

Kép
mona76

Mona

Menthető?leégett?
:(

Csomó
Nekem is van,de csak most kezdtem érezni 1-2 hete.Eddig csak előtejci volt ,most meg keményebb a cicim és eresebb is sokkal.Balban van 1 bimbi mellett ,de ez tejcsatornában gyűlő okosság :)
Semmi aggodalom sztem......

Kép

Kép
jucu

jucu, igen leégett, de egy kevesett a tetejéről még megmentettem :oops:
Nekem a jobb cicimben van, alúl. Köszi a megnyúgtatást :wink:
Még mindig nem jelentkezett miniliza. :roll: :?

Kép
mona76

mona köszi,azt tudtam,hogy sajnos korházban van :!: :!: :!:
Csak azt nem értem,hogy miért indítják?
tuza edit

Sziasztok Lanyok!

Szulunk... reszletek kesobb...

Diego
Vendég

Minilizának és Sabine-nak Drukk ezerrel! ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
pfranciska

[b]Úristen beindultunk!!!!Sabine , Miniliza nagy-nagy drukk nektek......
El sem hiszem........ :lol: :shock:
Ügyik legytek csajok és ahogy tudtok jelentkezetek, hogy mi van......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Várunk titeket a jó hírekkel....

Kép
kis pupu

sabine, drukkolunk nagyon!++++++++++

Kép
mona76

Sziasztok!

Most értünk haza...micsoda bazi meleg van! Bár tudom, ezzel nem mondok újat! :D
Mostmár mindenünk megvan, én is választottam ágyneműt Emmácskának meg gyönyörű díszeket! :D
Sabine! Húha...nagyon drukkolok! :D
MiniLizának is...De még mindig nem tudom, hogy miért volt kórházban és mért indítanak...?
Pattogobolha! Meg tudlak érteni az átalakítás miatt! Most nálunk is az van! Minden a feje tetején áll, ahogy a pocakomban is Emmácska! :D Most odavoltunk apával vásárolni, és arra jövök haza hogy apósom a hálószobában vágta a hungarocelt... Ááááá!
Jucu! Ha eddig nem éreztél hasonlót, akkor az is lehet, hogy tényleg megfordult a Babó... :)
Mamiblue! Wow, akkora kölköt kinyomni... :D

Hát, remélem ránk hétvégén nem lesz hatással a hidegfront...Dolgom lenne még Pesten a jövő héten is! :?
Halljátok, én nem tudok belegondolni, hogy akár a hétvégén is szülhetek... Asszem, még mindig nem fogtam fel!
:oops:

KépKép
dincuska

hú, kezdek beparázni ennyi izgalomtól :shock:
Sabine, megy a drukk ezerrel - talán igy is odaér :lol:

nálunk a kórházban 2 és 3 ágyas szobák vannak és elég modern a hely, szerdán 7.30ra megyek nst-re,még nem lesz dög meleg 8)

éjjel ált.3-4 órát alszom a meleg miatt... :?

milyen tippetek van? vagy ez már igy lesz jövő hét keddig? :roll:

állítólag akkor már "csak" 30 fok lesz

puszi mindenkinek..... Kép
nora80

Sabine, nagyon drukkolok, remélem, rendben lesz minden. Hú, Kismamák, itt a babaeső... Bezzeg írhatta Mandala, hogy csak 1 napra megy el, nehogy valaki szüljön... Erre ketten is :)

Kitartás Kismamik, már csak 4 nap a hőségriradó végéig!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hello!

Sabine: Hajrá! 8)

Nora: Én is várom már a 30 fokot! Most értünk haza a boltból! Egy csomó kismama rohangált pár hetes csecsemővel...én ki nem vinném ilyen időben!!!

Dincuska: Minilizának elkezdett kinyílni a méhszája, azért fektették be, hogy most miért kellett indítani azt nem tudm én sem! Az a poén a nagy kölyökben, hogy szinte nyomnod sem kell, mert jön mint a golyó!

Lesz itt babaeső már a jövőhéten, főleg akik már a 38 héten járnak, angyon esélyesek!:)

Pá:Judit

mamiblue

Sziasztok Lányok!

Látom nagy izgalmak vannak, ügyesek legyetek Miniliza és Sabine!

Mi megvagyunk, csak nagyon keveset vagyok gép előtt, mert elég sokat szokott a gép előtt keményedni a hasam, a pici valószínűleg nem bírja az egy helyben üldögélést ebben a pozícióban!

Már nagyon elegem van a melegből! Jöhetne a lehülés! Teszek fel képet, bár most szerintem úgyis mindenki a beinduló szülések lázában ég! Kép

Nagyon vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben, ha tudok majd még gép előtt ülni akkor jövök!

Szép estét mindenkinek, hajrá lányok!

Móni

Kép
szamo

Sziasztok!

Egy hete csak olvasó üzemmódban vagyok, estére annyira kimerülök, hogy nincs energiám írni. A mai hírekre viszont muszáj reagálnom... Hát elkezdődött...

Miniliza, Sabine!
Mennek a drukkokdrukkokdrukkok!!! Legyetek ügyesek és várjuk a híreket!

Ki lesz a következő? A héten egyszer-kétszer én is beparáztam. Olyan fészekrakós, nagytakarítós voltam egész héten és lehet, hogy kissé túlhajszoltam magam, mert rengeteget keményedtem, görcsölgettem. Próbálom kissé visszafogni magamat, jó lenne még Leilácskát egy kicsit benntartani. A bátyusok nem siettek annak idején, a kiírt dátum után 2 illetve előtt 1 nappal születtek meg.

Lányok, én is elmentettem pár 30-as telefonszámot, olyanokét, akik elvileg utánam szülnek. Persze ez változhat, de vki csak 2in1 lesz még amikor én szülni megyek...

Jó éjszakát mindenkinek! ( már amilyen jó ebben a döglesztő hőségben lehet.)
bee73

Te jó ég, Sabine, már te is? :shock: :lol: :D Le akarod hajrázni Minilizát? :D Aztán mielőbb kapjunk ám híreket! Addigh is küldünk meleget meg drukkokat, de azt jó sokat! :)

italoman

Szamo,
tényleg rég láttunk, gyere többször, ha tudsz, még ha rövid időre is! :)

italoman

miniliza üzenete:

14:45-kor megszületett Máté 3kg-mal. Nagyon visított:)
Azért kellett elindítani, mert csomó volt a köldökzsinoron, szerencsére csak laza csomo volt, de látszott a szívhangon. Puszi!
MiniLiza

Kép
mona76

Sziasztok!

Sabine: te jó ég... :shock: :lol: :lol: megy a drukk:D:D:D++++++++++++++++++++++

Lányok.. Már augusztus lenne???:D:D:D:D Beindult a babaeső..

Dincuska: jajj:( átérzem. Amikor panelban laktunk és apának barkácsolhatnékja támadt akkor a nagyszoba közepén a szőnyegpadlón vágta dekopírfűrésszel a pozdorját, hogy szekrényt meg ágykeretet csinál. :? :?

Nem tud valaki eladó 30-as téglát? A B-30 asból kéne 160 a porothermből meg 80 db. Ha valaki tud az szóljon már. :)

Amióta hazajöttem, nem tudtam lefeküdni pihenni, a dagi elefántlábaimat nem tudtam pihentetni és ráadásul most gyalogoltunk anyámmal kb 4 km-t a kisboltba, mert kevés a kenyér és éhes a család.. Most főzök, aztán etetek, aztán összepakolok, és utána fürdetek, aztán altatok aztán utána én zuhizom aztán talááán alhatom is.. Ha apa hagy.. :oops: :roll: erről jut eszembe egy vicces tény:
Honnan ismerkszik meg a kismama? Ha lehet választani a jó kiadós szex és 5 perc alvás között, akkor tutira az utolsót választja.. :P :lol:

Na nem panaszkodom tovább. :D

Az ujdonsült kismamiktól ha tudnak képeket kérünk. :D:D

Na jó éjt. :D :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Isten hozott pici Máté! :D:D:D:D Sok-sok boldogságot mamának, babának és sok-sok tejcsit:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Miniliza,
hatalmas gratula! De jó, hogy végre babázhatsz! :D Meg is érdemled ennyi türelemmel viselt kórházi tartózkodás után.
Kép

italoman

Sziasztok!

Megszulettek a kicsi fiaink!
Valentin 2430g és 48 cm
Felipe 2370g és 47 cm
Csaszar volt...
Anya is, babak is jol vannak...

Diego
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Lizának Mátéhoz, de jó, hogy végre babázhatsz!!! :D

Nora80! Sajnos nincs tippem ameleg ellen, de ha valakinek van...én is szívesen fogadom! :D
Mamiblue! Egyetértek, én sem merném kivinni a párhetes bébimet! Nekik is iszonyatos lehet a nagy meleg!
Jön, mint a golyó... :D Csak igazad legyen! :D
Jaj, én már a 38.-ban vagyok, bár elszámolások lehetnek ugyebár... Furcsa, hogy bármikor jöhet Emmácska...de már alig várjuk! :D
Szamo! Szép a pocid! Próbálj azért gyakrabban jönni... :)
Pattogobolha! A párod attrakciója sem lehetett rossz a szőnyegpadlón... :? Én nagyon remélem, hogy jövő héten még fel tudok jönni Pestre...mindent alaposan át kell takarítani! Egy hét alatt szép lassú tempóban meg tudnám csinálni! Hát, Emmán múlik a dolog! :D

Remélem a mai éjszaka jobb lesz... Próbáljatok jót aludni...szülés után lehet hogy kevesebb lehetőségetek lesz! :D

Sabine kinek ír?

KépKép
dincuska

Na jó van máááááááááááááá!!!!
Eccer megyek nyaralni akkor is ezt vagytok képesek művelni!!!!!
Mondtam, hogy nem hagylak magatokra többet?!!!!
Ejnye csajok!!!
Mondjátok azért már tudatosul bennünk, hogy bármikor mi lehetünk a következők? :)

Hazajöttem, mondom a páromnak... na, ránézek a csajokra, megnézem ki szült meg míg nem voltam... erre tessék!!!

A jó isten éltesse a csöpp emberkéket, Mátét, Valentint és Filipet!!!
Holnap jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

De jó, de jó, és elsőként gratulálhatok!!!!
Isten hozott Valentin és Felipe a nagyvilágban!!!
:D:D :lol: :lol:

KépKép
dincuska

Mandala...győztél 1 perccel! :x :D :D

KépKép
dincuska

Nagyon grat Sabinenek és Minilizanak!!!

horvviki

Sziasztok csajok!
Ez aztán a jó hír!
Már vártam mikor jövök arra hogy valaki megszült! Erre ketten is!
Nagy nagy gratula Minilizának és Sabine-nak és sok-sok tejcsit kívánok mindkettőjüknek!
Aztán várjuk a képeket! :D
Na lányok ki lesz a következő? Tök izgi! :)
Még lenne egy kérdésem. Ma voltam a védőnőnél és acetont talált a vizeletemben. Tudja valaki, hogy ez mit jelent? Azt mondta jövő héten azért vigyek neki megint vizeletet, aztán meglátjuk. Ha akkor is talál akkor szólnom kell a dokinak. A vérképem is megjött.Hála Istennek egy csillag sem volt, úgyhogy az tökéletes.Köszönöm előre is ha valaki válaszol!
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Kép Felipe

Kép Valentin

Kép testverek
Vendég

Sziasztok!

:D Sabine: Naaagy gratu a fiúkhoz!! :D Sok-sok tejcsit és nagyon sok boldogságot kívánok nektek :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt!
Sabine!
Gyönyörűek a babák! :)
Sok tejecskét kívánok neked és vigyázz erre a két kis csöppségre. Tényleg tündériek.

KépKép
dudu_84

Ilyen jó hírekre jönni :P

NAGY GRATULA MINILIZÁNAK MÁTÉHOZ ÉS SABINÉNEK VALENTINHEZ ÉS FELIPEHEZ!SOK SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK CSAJOK ÉS TEJÁRADATOT!

Kép

Kép
jucu

Miniliza!
Gratulálok Mátéhoz! Sok boldogságot nektek!

Sabine és Diego!
Hihetetlenül gyönyörűek a kisfiaitok! De tényleg! Általában a legtöbb újszülöttet csúnyának látom (az én fiamat sem láttam túl szépnek anno....), de ők tényleg nagyon szépek. És olyan édesek így ketten összebújva. Gratulálok nektek. És veletek örülök.

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Sabine,Miniliza:Gratulálok a babákhoz,és nagyon-nagyon sok tejcsit kivánok nektek.

Andi

Kép
f.andrea

Sziasztok!

Na egy nap nem vagyok,és micsoda hírek :D !

NAGY-NAGY GRATULA MINILIZÁNAK ÉS SABINÉNEK!!!!

SABINE!GYÖNYÖŰEK A BABÁK :D !!!!!!

Mindjárt bőgök :D

Kép
Kép
huni

Hello!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak! :)
Jöhet a következő! Ha van kiért izgulni, a többieknek is gyorsan fog eltelni a hátralevő idő!

franciska: Tényleg szépek a kis ikrek! A császárosok egyébként szebbek szoktak lenni, mivel nem viseli meg őket annyira a szülés!

Na megyek megiszom a kis málnalevél teámat! :?

Pá: Judit

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?