Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat, hogy utólag, de:

Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!


És nagyon-nagyon gratulálunk, hogy rendbejött a nyaka!!!

Ügyesek vagytok! :D

Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok Lányok,

Benianya: ismételten csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól nézel ki a képeken és Ákos is nagyon édes. Látom már érdeklődik a sör után :) ?
Szuper, hogy te sminkeled magad. Az olyan nőcis dolog, de engem nem visz rá a lélek, csak nagyon ritkán férjem nagy bánatára :( .

Kmammy: tényleg szép pár vagytok a férjeddel :) .

Reni: amikor Szegeden voltunk és jöttünk ki a Vadasparkból volt egy kis árus és mi is vettünk Marcinak ilyen szappanbuburékfúvót és nagyon élvezi ő is.
Múltkor, amikor Istit elkísértük kosárra az egyik csajszi is hozott ki magával és a gyerekek rohangáltak a buborékok után. Én nem győztem Marcit cipelni, hogy azért ő se maradjon ki a mókából, mert fújt a szél és inkább elfújta, minthogy leszálltak volna a buborékok :lol: :lol: :lol: .

Ma meglátogatjuk a dédiket, mert ilyen melegben nekem sincs kedvem a 31,4 fokban (lakásban!!!) bent meggyulladni. Mondjuk én nem szeretek mindent elsötétíteni, mert akkor meg depis leszek :) . Akkor már inkább a meleg :) .
Dédiéknél van lugas, ott majd alszik egy jót Marci :P !

El is felejtettem mondani, hogy pénteken visszamentünk az ortopéd dokihoz és nem kell többet tornáztatnunk Marci nyakát, mert teljesen rendben van :lol: :) :D :) :lol: :lol: :D :) :) !!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Benianyu, Ex!

A homeós bogyók milyen árban vannak? Kb.? Szeretnék beszerezni 1-2 alap dolgot. Mire számítsak?

Reni
Kép
prenata
 
 

 
 

Sziasztok!

Kmammy: nagyon szépek vagytok a férjeddel! Igazán különleges lehetett az esküvő! Badacsonyba megyünk nyaralni. Már nagyon várom. Egy ismerős házaspárnak van ott nyaralója, és mivel a férjem sokat segített nekik, amikor építkeztek haveri alapon, ezért 1 hétre "kölcsön adták". A párom már visszaszámol! :lol: Én most éppen nagymosás, takarítás, aztán pénteken vásárlás alatt állok! Ez az első babás nyaralásunk, remélem semmi nem marad itthon!

Reni: chamomillát vettem többször is, az 560 Ft körül van, de vettem már Viburcol kúpot is, az olyan 1000 Ft körüli áron található meg. Ha valami kell, szólj nyugodtan, meg tudom venni és postázni! Örülök, hogy Peti jobban van!
Hála istennek Kornélnak sem lett semmi baja a tegnapi oltás után. Egyáltalán nem viselte meg!

Kimike: örülök, hogy veletek minden rendben. Szerintem sem kell aggódnod Milán miatt. Szépen fejlődik, semmi gond. Tegnap tanácsadáson is volt egy anyuka egy 14 hónapos kislánnyal. Egyáltalán nem megy a kislány. Neki ez azért volt furcsa, mert a 3. gyermekük volt és a másik kettő ilyen korban már rég lépegetett. Úgyhogy tényleg nem kell vele foglalkozni.

Marcy: nagyon jók a képek! Igazi nagylegény már Marci!

Benia: Beni szereti a sört? Nem lehet rossz gyerek, mondaná a férjem.

Végül én is rakok fel, bár megkésve egy két szülinapi és egyéb képet. A digitálisunkat még 1 hónap míg megcsinálják, de mint kiderült szériahibás, így ingyen megszerelik.

3 napon belül született lurkók!

Kép

Készül a halászlé a szülinapon. A férjem és a majdani sógorom
készítik

Kép

A munkatársamék kisfia Ábel és KOrnél. 5 nap van a két fiúcska között!
Kép

Apa sapkájában!
Kép

Fini ez a puszedli!
Kép

Na, most akkor mi is van??
Kép

Jaj, úgy élvezem én a medencét!
Kép

A szülinapomon a legjobb dolog a tortán lévő marcipán kutya volt! De sikerült megszereznem!
Kép


További szép napot mindenkinek!

ANita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak a legtöbb dologhoz nem tudok hozzászólni. :-(

Minden szülinaposnak boldog születésnapot kívánok!

Nekünk nagyon kedves szomszédaink vannak, de azért ha mondjuk olyan dolgot csinálnának, ami nagyon csípi a szemem mondjuk a gyerekre rázná a szőnyeget, vagy valami, akkor szólnék. Diplomatikusan, kedvesen, de szólnék.

Ti mit adtok ilyen melegben kaját a gyereknek? Kinga szinte csak uzsiszerű kajákat eszik, ami hűtött. De nem is nagyon erőletetem, én sem falok egész nap. Csak este hajlandó kenyeret enni, amikor már hűvös van. Erről bővebben a blogban írtam.

Én csak pislogok itt a 10 meg 11 kilókon, a lányom még nem ugrotta át a 9-et. Nem baj, kíméli a derekam. Járni nem jár, az álldogálással próbálkozik, de nem túl motivált.

Ja és megnyertük az ebayen a jövő évi nyári kollekció nagy részét 9,99 $ volt, meg ugye a postaköltség. A garderobe megtekinthető szintén a blogon. :-)

Most pedig megyek, mert nagyon sok a dolog még.

tjuca
 
 


Juca!

Túl sok ötlettem nincs a kajáltatásra. Peti ma két danoninot, egy Kinder pinguint, két szelet csirkemellsonkát és 2 szál ropit evett, na meg vagy 5-ször szopizott. Egyébként ilyenkor kapok frászt, mert kínálom egyes számú étellel, majd kettes számú étellel, aztán jön a bébiétel, ami szintén nem kell, végül elveim feladom és jöhet a Danonino vagy a krémtúró. Mostanában a kutyánk eszi meg a bébiételt. Nem baj, úgyis kismama! :lol: Tegnap este már be sem próbálkoztam a normál kajával, hanem rögtön krémtúrót adtam, aztán azért csak odaraktam vagy 15-20 szem húsos tésztát, gondolván úgyis a földön landol, de bevágta. Remélem ma is legalább estére enni fog.

Klasszak a cuccok!!!!!!!

Anita!
Köszi-köszi, de megpróbálom a környékről beszerezni!
Nagyon jók a képek! Jó a sérója Kornélnak!

Reni
Kép
prenata
 
 


Juca!

Mi kajálással nem vagyunk igazán mérvadók, mivel Misi alapvetően szeret enni.
De most a melegben sokkal több vizet iszik, és kevesebbet eszik ő is. Ami igazán bejön, azok az intenzívebb ízű kaják, illetve amit mi eszünk. Pl. sült hal petrezselymes krumplival. Vagy az én minestrone levesemből a zöldségek pici lével. Esetleg apa rántottája sok sonkával... 8)
Meg persze a barackos gesztenye uzsonnának jól esett :-)

Ja, és még valami: korábban szinte nem igényelte a tápszert (mi ugye már nem szopizunk, de a tejet két napig próbáltam, aztán felfüggesztettem, most kezdjük majd újra), most meg visong, ha meglátja, dupla adagot iszik este, és most már reggel is adok neki. Tehát a szélső étkezések átmentek szinte csak tápszerivászatba...

Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok.

Most viszonylag korán gyerekmentes lettem, anyukám már elvitte Petit a mamámékhoz. Gyorsan rendet raktam a pólós szekrényben, igaz, csak addig lesznek szépen sorban a ruhaneműk, amíg egyet ki nem veszünk vagy vissza nem teszek. :)

Ma volt nálunk a védőnő, mondta, hogy nem kell elvigyem Petit az ortopédiára, mert látszik, hogy nincs baja, legalább ennyivel kevesebb a teendő. Képzeljétek, hozott egy tájékoztatót arról, hogy aug. 30-án vinnem kell Petit a 15 hós oltásról, és alá is kellett írnom egy cetlit, hogy átvettem. Ez vmi új módi állítólag. :o
Rákérdeztem a tejre, azt javasolta, hogyha bírjuk, akkor inkább a tápit adjam neki. Persze ne értsetek félre, kapott már Peti tejet, mert ha pl. azt issza az apja, abból neki is kell adni, vagy ha én zabpelyhet eszek, akkor annak a "levéből" is kap, stb.
Kérdezte a beszédet is, mondtam, hogy azzal nem állunk vmi fényesen, de a saját nyelvén jól megérteti magát a gyerek, és nagyon értelmes is. Ma pl. négy körül mondja Petinek az öcsém, hogy hozza a hintát, és lesz hinta-palinta, és a gyerek ment a hintáért! Öcsém el se hitte...

Én meg csak elmentem délelőtt a dokimhoz, nyolc előtt értem a rendelőbe, és szerencsére a doki már fél kilencre oda is ért (elvben héttől van rendelés, de nyolc előtt ritkán ér be). Muszáj voltam, mert mint kiderült, valszeg tényleg felfáztam, és ez feljebb is húzódott, tegnap szabályosan mensis görcseim voltak. :o Kaptam por alapú gyógyszert, ez a múltkor is használt, remélem, most is beválik.

Kimike, azért gyere, amint a 0 idődből egy csöppnyit több lesz, jó?

Bénianyu, szerintem manapság a skarlátot az általad leírtak miatt (gyengébb és rövidebb lefolyás, stb.) már nem veszik annyira komolyan... De pl. mikor Peti két hósan elkapta a campylobacter fertőzést, akkor nekünk küldték a levelet, hogy telefonáljak be ez ügyben, teljesen beparáztam, de aztán csak rákérdeztek, hogy milyen állataink vannak, mit kapnak enni, a családban hányan vagyunk, hol dolgoznak, mi mit eszünk.
Hát igen, én mondtam, hogy alapból Peti is jó étvággyal van megáldva, szerintem neked sem kéne aggódni. Max. több a kakis pelus... :o
Zoknit eddig én is adtam a lábára, de tegnap inkább levettem róla. De neki nem hideg a lába, a rugikat meg nem használjuk, mióta jár-kel. Petinek kétrészes rucijai vannak, jó nem kifejezetten pizsamák, de alvásra tökéletesen megfelelnek, most épp olyat adtam rá éjszakára, hogy egy számmal nagyobb, így a póló bőven leér a dereka alá, a nadrággal meg csak annyi a "bibi", hogy egy kicsit hosszabb, de kit érdekel. Így nem fázik meg a háta.
Te, mit is ivott Beni a képen??? :D

Marcy, nagyon jók a képek. A kis bizonytalan fiad... :)
Hát nem tudom, de neked nem igazán van szükséged sminkre...nekem jobban kéne, de engem meg szökőévben egyszer visz rá a lélek, na meg persze akkor, ha vmi ünnepségre megyünk.
Ez szuper hír, hogy minden OK Marci nyakával!

Kmammy, örülj neki, Kevin ezek szerint ruhák terén felvette a spórolós figurát. Mi a 3-6 hós ruhákat kb. 5 hósan nőttük ki...sőt 9 hósan már a 12-18 hós ruhák voltak inkább jók.
Egyébként megmondom őszintén, ha vki nem írja, hogy japán vagy, én is kínainak nézlek. :o Mondjuk ez inkább annak köszönhető, hogy Magyarországon ők vannak többségben, így valahogy mindegy, hogy honnan jön az illető.
Látom, neked is volt "hagyományos" menyasszonyi ruhád. Nagyon sármos a férjed! Különösen az utolsó képen, abban a napszemüvegben.
Teszel fel még ilyen mikros receptet??? Én nagyon lusti vagyok Petinek alkotni, de ilyen félperces kaják nem okoznának gondot, és talán az ennivaló is változatosabb lenne.
Hát én sem tudom, hogy mitől lehet ez a lyuk, tudod, majd, ha mosol még egy adagot, akkor kiderül, hogy mi lehetett a gond. De legközelebb a hipós dolgokat hagyd utoljára, én úgy csinálnám, hogy hipózást nem igénylő ruhaneműk (fehér és nem színeresztő), színes ruhák, és a legvégén a hipósak, mert a hipó úgyis kiöl minden színt...
A mi mosógépünk meg foltokat csinált a ruhákon, azóta sem tudom, miért, egyelőre elmúlt ez a betegsége.

Preni, ma nálunk mindent lesötétítve megint megvolt a 30 fok, majdnem megfőttem. Viszont, miután Peti háromnegyed egy fele megebédelt, anyukám elaltatta, én is melléfeküdtem, aludtunk is négyig. Én annyira nem pihentem ki magam, de legalább lustultam egy sort.
Hát a magyar szülészeteken példát vehetnének a kutyusról, hiszen azért a szülés nem egy sétagalopp...
Hm, már bébikaját kapnak a kicsi kutyusok, érdekes felállás.
Petinek régebben én is próbálgattam a buborékfújást, annyira még nem preferálta...azóta nem vettem elő.
Hát a homeós cuccok teljesen változó árban vannak, a Chamomillához hasonló golyócskák kb. 5-600 Ft-ba kerülnek (nálunk a 30 CH-s 489 Ft azt hiszem), de pl. az Oscillococcinum (vagy mifene) ennél drágább, és kevesebb ideig tart.

Wkata, ronda vagy, hm. Inkább pöttyös, nem???
A tápszer ivászata miatt ne aggódj, csak anyagilag kell győzni. Peti mondjuk nem kap dupla adagot, de reggelire lemegy 2,5 dl lötyi, és vacsira, a főzi után is 1,5-2 dl az adagja.

Wawel, ne is mondd, mi egy napra úgy megyünk, mint a málhás szamarak, de ugye a teher nagy része Peti cucca... :o
Na ilyet sem hallottam, szériahibás fényképezőgép. Tényleg igaz, hogy a mai darabok kevésbé strapabírók. A mi egyszerű Kodak gépünk már több, mint 3 éves, és csak annyi volt vele a baj, hogy az elemtartó tetejét kétszer kellett már kicserélni, mondjuk eléggé idétlenül van rajta, alig tartja valami, de egyébként nincs vele gond.
Nagyon jó, hogy tettél fel képeket. A baseball sapkákat Peti is imádja - leszedni a saját vagy az apja fejéről. Egyszerűen nem tudom, hogy mit kéne a fejére tegyek, mert idővel mindent levarázsol a buksijáról.

Juca, nagyon jó üzletet csináltatok. Én most a bastiano oldalát szoktam figyelni, de az sorsolásos, csak még nem találtam Petinek való cuccot. Majd mindjárt megkuksizom Kinga jövő nyári ruhatárát. Én nem nagyon merek ennyire előre vásárolni, így is nagy szerencsém volt, hogy amiket vettünk Peti születése előtt, azok nagy részét tudta használni, mert annyira gyorsan nőtt.
Örülj neki, hogy a lányod kímél téged, nem lányálom a 11-12 kilós fenekeket emelgetni. :D
Kaja nálunk változatlanul menő, nem vettem észre, hogy kevesebbet enne, csak a meleg miatt többet iszik.

Na megyek kukkolni, aztán vár még rám egy kevéske újkrumpli lekaparása.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Bocsi, tegnap nem tudtam jönni, mert strandoltunk. Dani úgy élvezte.... Szinte egész nap a vízben lubickolt. De árulja el nekem veleki: MIÉRT NEM SZERETI AZ ÚSZÓGUMIT?????? Szomorú vagyok, mert nagy lelkesedéssel vettük meg neki, erre nem is hajlandó beleülni!
Vennék én neki akármilyen formájút is, csak ülne bele. De így, nem merem megvenni, hátha az is majd csak ott áll a szekrény tetején!
Viszont el sem akarom hinni, milyen jó volt ez az éjszaka. Úgy kifáradt tegnap és a víz is kiszívta, hogy először 1/2 4-kor sírt fel egy kis teáért. Máskor így szokott lenni: 1/2 12, 1/2 2, 4, és ezután 1/2 7-kor kel. Most meg meébredt inni 1/2 4-kor, utána 6.10-kor. Azt hittem, hogy akkor itt az idő, felkelt és kész, de nem. Adtam neki teát és simán visszaaludt egészen 1/4 8-ig. Olyan szuper volt. Ha csak ezen múlik a jó alvás ill. a kevés ébredés éjszakánként, akkor én minden nep kiviszem őt a atrandra!!!! :D

Gab!
Dani nevében is köszönöm szépen a Malackás képet! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rá is!

Eni!
Valamelyik nap nincs kedvetek átjönni egyet strandolni?
Most a hétvégén nem leszünk itthon, de utána bármikor jó nekünk.

Kmamy!
Tényleg nagyon szépek voltatok az esküvőn a pároddal! Mikor volt a nagy nap??

Bocsi, de most mennem kell, mert Dani nem bír magával.
Majd még jövök. Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Oriandy:mi is igy jártunk,Ameli sem hajlandó beleülni :(
Azon gondolkodom,veszek karúszót, csak nem tudom azt hány éves vagy hány hónapos kortól javasolják?
Van valakinek tapasztalata?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil!

A legkisebbet 11 kg-tól és 1 éves kortól lehet használni. Konkrét tapasztalatom nincs, mert amíg jártunk úszni, Misi ott jól tűrte az úszógumit, azóta meg foylton beteg vagyok (ekcéma, majd most allergia), így nem megyek vízbe, mert ha bárki meglátja a piros foltjaimat, nehezen tudnám megmagyarázni, hogy nem fertőzök, stb. Úgyhogy lehet, hgoy már ő sem szereti az úszógumit, nem tudom...

Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Már napok óta próbálok írni, de vagy időm, vagy erőm nincs...
Nagyon megvisel a meleg, alig élek, csodálom, hogy Julcsi hogy bír egész nap fel-alá mászkálni a lakásban. Én legszívesebben átaludnám a kánikulát.

Kedden strandolni voltunk Csandyékkal a Dagályban, nagyon jó volt, Julcsi egyre jobban élvezi a nagy vizet. És a meleg is sokkal jobban viselhető strandon...

Julcsi sincs oda az úszógumiért, kb. 3. próbálkozás volt, mikor megmaradt benne. Akkor is csak azért, mert egy kissrác tologatta. Úgy sikerült megszoktatni vele, hogy amint beletettem, rögtön forgattam, meg tologattam, fröcsköltem, eltereltem a figyelmét, így egy ideig elvolt benne. De legjobban a gyerekmedencét élvezi, ahol tud sétálni a vízben, meg azt szereti, ha kezénél fogva húzom, még evez is a lábával, mintha úszna. :)

Karúszót én is gondoltam venni neki, szerintem azt jobban megtűrné, mint az úszógumit. És már a súlyhatárt is elértük. :)

Julcsi étvágya változatlan a melegben is, hasonló, mint a fiúké (Petié, vagy Benié). Ő is megvan már 11,5 kiló szerintem, magasságra is meghaladta már a 80 centit. Tegnap vettem neki tápszert, mert az eddigi diétás tápszere már fogyóban van, és ugyebár már kaphat sima tejalapút is. Ízlett neki, gyümis tejpépet is vettem, azt is tolta. :)

Kmammy, nagyon helyesek vagytok a képen! :)
Nekem is megvan Julcsi köldökcsonkja, szerintem a köldökzsínórból is adnak, ha kéri vki. Ha valamelyik babának még a kórházban leesett, akkor odadták az anyukának, hogy ha akarja, akkor elteheti. Nekem még a burokrepesztő tűt is eltették, a férjem viszont nem szívesen nézte meg, főleg mikor elképzelte, hogy azt belém nyomták. :) A méhlepényt is megmutatta a doki, kétszer is, mert én nem nagyon voltam rá kíváncsi, pedig szerinte nagyon szép, érett, egészséges volt, ő sokáig nézegette.

Marcy, így utólag is sok boldogságot kívánok a kis egyévesnek! :) Nagyon szép család vagytok, nekem az nagyon tetszik, hogy a ti képeiteken mindenkinek mindig fülig ér a szája. :)

Benia, én sokszor már nem érzem magam olyan fiatalnak, augusztusban leszek 26. Én nem bírnám sminkelni magam ilyen melegben, le a kalappal, akik elviselik, rólam tuti lefolyna. :) Csak akkor teszek magamra egy kis kencét, ha kimozdulunk valahová.

Ex, Peti tükrös képe nagyon jó lett! Mutattam Julcsinak is! :)

Reni, Julcsinak is volt 3 napos láza, miután januárban elég beteg volt, legyengült, és még azt is elkapta. Csandy Gergőjének is volt. Így néztek ki Julcsi pöttyei is, mint Petié. Ez egy jóindulatú betegség, csak láz 2-3 napig, majd tűhegynyi nagyságú sok pici pötty, ami pár nap alatt elmúlik. Semmi más tünet nincs, nem fáj, nem viszket. És többet nem lehet elkapni. :)

Most hirtelen ezekre emlékeztem, majd megpróbálok még jönni.

Kitartást mára mindenkinek a hőségben!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Pilchard!
Az egyik barátnőm (aki szintén így járt a kisfiával) vett a gyereknek karúszót is és mellényt is - mert mindegyik van már 1 évesnek, de a kissrác azokat sem értékelte. na, én pont ezért félek megvenni mást, mert ha az sem tetszik neki, akkor meg csak pénzkidobás. Egyébként az ő fia csak olyan úszógumiban hajlandó megülni, ami sípol, ugye a sípolás miatt, de ha ezt megunja, már kéretőzik is kifelé. Én tanácstalan vagyok, mit is lenne jó csinálni. De talán várok az úszógunival, hátha megszereti majd.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Mi itthon bikini partizunk a besötétített 30 fokos szobákban. Most még Peti szobáján sem tudom kinyitni az ablakot( pedig az a hüvös oldal), mert 2 lépcsőházzal odébb ablakcsere van és nagyon hangos. Tegnap este 7-kor merészkedtünk le, de még 36 fokot mutatott az utcai hőmérő. Jó lenne ma elmenni a nagyihoz pancsizni olyan 5 körül, de még baromi meleg lesz és 30 perc séta. Legfeljebb Peti egy szál pelusban jön, én meg szaunázok!

Nekünk van karúszónk, bár én sok értelmét nem látom, de még nem is próbáltuk csak a kádban játszik vele Peti!

Mi az éjjel megúsztuk 3 szopis ébredéssel és azonnnali visszaalvással, így fél 11-től fél 9-ig aludt Peti. Régen volt már ilyen nyugodt éjjelünk!

Anita, Ex!!
Már én is félek az üdülés előtti becsomagolástól. Ráadásul mi vonattal megyünk. Be kell férnünk egy nagy utazótáskába és két hátizsákba! Háááát, nem tudom, hogy hogyan fogjuk kivitelezni!

( Most egy kicsit ideges vagyok, mert a mensesem késik! Csináltam egy tesztet, ami negatív. Remélem mielőbb megjön!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Na, ezt jól leírtam!
Szóval: a kissrácot azok sem érdekelték!!!
Bocsi!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok Csajócák,

mindjárt elolvadok, nem bírom :o ! A lakás egyre melegebb, most éppen 32,4 fok van... Szerencsére Marcit elnyomja a meleg és többet alszik, mint egyébként. De. is másfél-2 órát és délután is.
Tavaly, amikor még babát vártam és ilyen meleg volt vettünk egy ventillátort, de most Marci miatt nem merjük beüzemelni, így is minden nap történik vmi apró baleset...

Oriandy: az a baj, hogy a hétvége nekünk sem jó, hétközben pedig azért nem, mert Isti nem tud kivenni szabit, mert amikor sulim volt nagyon sok elment neki. Bár lehet, hogy nélküle mi el tudnánk menni jövő hét elején. 26-án már megyünk a Balcsira már nagyon várom. Ha addig mégsem tudnánk összehozni vmit, akkor Balcsi után jelentkezem és tényleg vagy eljöttök, vagy elmegyünk együtt strandolni :) :) :) !

Gombi: Isti alapból ilyen kis jókedélyű én pedig hozzácsiszolódtam :) . Marci pedig apukájára ütött, úgyhogy garantált a vigyor :) . Az utolsó kép időzített volt, azokat meg különösen szeretjük 8) .

Úszógumi: akkor megnyugodtam, hogy nemcsak Marci nem értékeli.

Anita: nagyon édesek a gyerkőcök a hintában. Én nagyon szeretem, amikor több lurkó van körülöttem :) . Látom Kornélnak is vannak szempillái, csak ahogy régen írtad neki világos és nem érvényesül annyira, de azért én látom ám :lol: !
Meddig lesztek Badacsonyba??? Mi 26-án megyünk és Badacsonytomajban lesz a szállásunk, de igazából ott minden egybe van épülve, nincs távolság. Ha úgy alakul és mind a kettőnknek belefér a programjába, akkor találkozhatnánk :) !

Kajcsi: Marci nem igazán hajlandó enni, csak iszik, de azt rendesen. Egy csomószor kínálom vízzel, de ha eszébe jut, akkor húzogatja a pólómat és akkor cici. Elég sűrűn, úgyhogy ez a nyár már csak így fog eltelni...

Már korábban kérdeztem, de azért még egyszer. Rajtam kívül van még olyan köztünk, akinek nem jött meg a menstruációja??? Tiszta hülyeség, mert amikor Marci 5-6 hetes volt, akkor nekem szerintem megjött, de azóta sem. Akkor azon aggódtam, hogy milyen hamar, most meg azon, hogy miért nem??? Na jó, nem aggódom, csak inkább érdekelne, hogy ti hogy álltok???

Elfelejtettem mesélni, hogy a hétvégén eljött hozzánk a barátnőm, akit meséltem, hogy a 33. hétre szülte meg a babáját 1500 g-mal. Most már 3700 gr és 3 hónapos. A nővérem is eljött, hogy megnézzék egymás babókáit.
Teszek fel egy képet a két picúrról.

Kép Balra Máté, nővérem kisfia, mellette a kis Melanie, barátnőm kislánya :)

Eni

Eni
marcy
 
 


Eni!

Nekem is viszonylag későn jött meg, Kinga 9,5 hónapos volt. Viszont akkor már csak kevesebbet szopizott, és a következőnél már csak jelképesen. Gyanítom, ha majd csak 1-2 alkalommal fog szopizni a fiad, és tényleg keveset (azt hiszem itt a mellretétel számít jobban, mint a mennyiség, de lehet ezzel hülyeséget írok) akkor fog megjönni. Amúgy vannak még hasonló nőcik, akiknek szinte csak a szoptatás elmúltával jön meg. Ha viszont zavar, akkor hívd az orvosodat, az a mérvadó, amit ő mond. (Viszont ma megjött, aminek kivételesen nagyon örülök.)

Anita!

Kornél egyre sármosabb, és gyönyörű szemei vannak neki is. [size=9](Most ne nagyon nézegesse a képernyőt, mert Kinga pucin pancsol :twisted:)[/size]

Dobok Kingáról egy erkélyes pancsis képet, tegnap este 6-kor készült. Hamar ki kellett szednem, mert estére megfőtt volna a vízben :-)
Kép

tjuca
 
 


Marcy, csatlakozunk hozzátok, mi is vigyori család vagyunk. :lol:
Nagyon aranyosak a kis babók, amikor ilyen piciket látok, én is szeretnék még egy minimanót. :)
Nekem is akkor jött meg, amikor abbamaradt a szopi.

Juca, Kinga egyáltalán nem tűnik vékonynak a képen, jó kis pocója van. :)

Én is dobok Julcsiról egy tegnapi képet, egy kis csini lenge ruhát adtam rá, mikor boltba mentünk.
És volt egy pillanat, amikor megállt, és le tudtam fotózni. :)

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok.

Hát nagyon, de nagyon meleg van...áááááááá. Most néztem, öcsém szobájában a digitális hőmérő 32,9 fokot mutat, és le van sötétítve! Én meg a legnagyobb melegbe mentem el a gyereknek babakaját venni, de hát mit csináljak, ebéd után elalszik, akkor intézem el a dolgomat, ha épp akad.
Ma ügyes kislány voltam, sütöttem egy kenyérkét, és ez is ehetőre sikerült. :)

Oriandy, egyébként a víz tényleg fárasztó, ezért örülök, hogy Peti is imádja a locsi-pocsizást. Úszógumira nincs ötletem, mondjuk a múlt héten csak alacsony vízben próbáltuk ki, de a fiamnak semmi baja nem volt vele. Úgy látszik Daninak nem nyerő, én is hallottam már olyat, hogy a babának az úszógumi nem kellett, jobb volt apa vagy anya karjaiban.

Pil, szerintem egyéves kortól simán lehet karúszót adni a babákra, mikor strandolni voltunk, én is láttam egy Peti korabeli babán ilyet. Csak ugye rendesen rá kell tenni, meg figyelni...de azt az úszóguminál is kell.

Gombi, én is csodálkozom, hogy enyim gyerek milyen jól elvan itthon. Mondjuk egy szál peliben flangál egész nap, ebéd után alszik 2,5-3 órát, így elvan. Na meg van egy kis tusolás a tízórai előtt. És nem tudom, mi van vele, de tegnap kb. fél tíz táján aludt el, és fél hét előtt már fent csicsergett. :o Mondjuk ma délután itthon én is megszabadultam a pólómtól, úgy kucorodtam Peti mellé szundizni egy keveset.
Hm, én nem is láttam, hogy milyen az a burokrepesztő izé...
Nagyon édes a kis vidéki menyasszonyunk ebben a ruciban, öcsém meg sem ismerte. :D

Preni, hát Petit anyukám tíz perce vitte el, itt azért már elviselhető az idő...mondjuk anyukám a mai napig hosszú és sötét nadrágban járkál, lövésem sincs, hogy bírja, habár a keze is hideg, kb. mintha hűtőben tartaná.
Hát én irigylem azokat, akiknek bogyó nélkül rendes ciklusuk van, nekem sose volt, de a gyógyszerrel egyelőre működik a dolog.
Mennyi időre mentek nyaralni?

Marcy, hát nálunk is van két ventillátor, az egyik, ami régebbi, az erősebb, de nagyok rajta a közök, így az csak este van előszedve, az öcsém hűti magát vele. A másikat már Ferivel együtt vettük, most épp be van barikádozva némi zacskó és egy szék közé a mi szobánkban, egyetlen hibája, hogy még áramot nem vezettünk el odáig...ezen kicsik a lyukak, állítható a magassága, habár Peti így is imádja nyomogatni.
Jaj de jó, hogy tettél fel pici babás képet, nosztalgia. :)
Mensivel kapcsolatban szerintem Juca jól írja, ha sokat teszed mellre, akkor ugye az akadályozza/akadályozhatja pirikét, mert ugye a hormontermelés akkor is fent van tartva, ha igazi szopi nincs is.

Na látom, ebben a melegben a fórum is haldoklik...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Veráska! Örülök, hogy jól van a babód, és mindenki a nyitott szemmel aludt csak-állásponton volt az ügyben. Nagyon szépen eszik!!!Te is naponta 5 ször mostál föl míg megtanulta? Beni most kezdi, mond mire számithatok?
Beültetés miatt megértelek, a legtöbb babás barátnőm lombikos. Háát nem semmi amin végigmentetek. Apa azért kapta fela fejét erre az éjszakai bohóckodásra, mert éppen látta és hallotta a Tv-ben azt riportot, ahol a pesti alváslabor fődokinénije beszélt, meg beszélgeetett kismamákkal, akik panaszkodtak, hogy kipróbáltak már ringatást, hajnali autóztatást stb, mégsem alszik a gyerek. A dokinéni szép kedvesen válaszolt, hogy nagyon szivesen befektetik a babót, de 98(!!!) százalékban kiderül, hogy szoktatási hiba a rossz alvás oka, nem agyi, szervi baj. És felhivta a figyelmet, mennyi alvászavaros felnőtt van Mo-on, és hogy pont a „jóakarat” alakit ki már pici korban alvászavarokat, amivel aztán felnőtt korban már nem nagyon tudnak mit kezdeni. Olyan szépen frappánsan magyarázott és olyan összefüggéseket mondott, hogy azuram nagyon ledöbbent és azóta önkéntes alvászakértő, mindenkit figyelmeztet, tanácsot ad, segit stb. A lényeg, hogy ne függjön anyai jelenléttől, közös ágytól, ringatástól, autóztatástól,stb az alvás 1-1,5 éves korban már. Na, eldugulok, mert tudom, hogy sokaknál nagyon nehéz.

Szuper lehet a Balcsi fővárosában élni, imádtam a BH-t, jó tudni, hogy most Coke.

Fog:Képzeljétek találkoztam egy 3 éves kisfiúval akinek tök feketék voltak elöl a fogai, és már le is törtek. Azt mondta az anyája, hogy ő bszta el, mert egy időben semmit sem ivott a gyerek, igy adott neki lónyálat( értsd cukros gyümilé) vagy cukros teát, persze cumisüvegből. Örültem, hogy iszik mondta. Megértem mondtam, de a addig csak vizet ivott, 2 hét után miért nem kezdted el felezni a gyümilevet vizzel, aztán megint felezni, míg végül ismét vizet iszik? Háát ezt nekem senki sem mondta hogy lehet így. Szegény gyerek egész nap lóg a cumisüveg a szájában, még éjjel is teát iszik, persze cukorral, és sajna már a fogorvos is fél, hogy a még bent lévő maradandó fogakat is érte károsodás. Valak kérdezte hogy Beni mit iszik a képen. Háát a sört kóstolta, de vizet ivott. Az a helyzet hogy Beni még csak vizet ivott. Az oltja a szomját. Egyébként úgy vettem észre( mert a 2. képen már húzta magához a sört), hogy nagyon izlett neki. Sörös pasi lesz. Majd a Balcsin kipróbálom az alkoholmenteset is. Ebből nem mertünk adni neki, mert 4 százalékos volt. Blani is csak vizet iszik, de pl a bulira hozott a sógornőm 2 hejhót, azt megitták. Meg szoktam venni play-s gyümölevet az üveg miatt, abból issza az úton az ártézi vizet. Mi ebből a szempontból is furi család vagyunk, nincs itthon csak ártézi meg ásványviz van. Soha semmi lónyál, fanta, sprite, cola aztán meg végképp nem. De ha pizzánzi elmegyünk, 5 éves kora óta már kap Blanka 2 dl cólát. Ez 3 havonta 1 alk. Ha vendég jön különleges gyógyteákkal meg citromkarikás ásv. vizzel kináljuk. No meg sör, bor kicsi. Szeretik. Szóval ivás ügyben és tartósitószer,cukor és trutyimentes innikére szavazok. Ja, a fognál kezdtem, bocs.

Kor ügyben akkor csak az éveink száma közelit a 30-hoz, a habitus, életkedv, energia a 20-asra hajaz. Báár ebben a melegben 80 évesnek érzem magam. Látom ti is nehezen viselitek.

E,x a szigort úgy értettem, hogy ha látom, hogy Beni este 7 kor nyúzza a fülét, dörzsöli a szemét, akkor belekezdek az esti szertartásba, mert ha nem kapom el időben a dolgot, túlfárad, felpörög, hisztis lesz, szóval pont úgy ahogy mondod a gyerek osztja a mi időnket. Ismerek anyát, aki ezzel nem foglalkozik, mert ő még megnézi a hircsit, aztán 8 kor megpróbálja letenni a már tökre túlfáradt, nyűgös babót és bepöccen ha nem megy. A szigor a gyerekhez igazitott következetes! napirend-így értettem. De látod mi már 3x lazáztunk nyári buliban és birta, csak nem a kiságyban, hanem a babakocsiban aludt. Tetszik ez az eszmét cserélünk műtéti beavatkozás nélkül… igeen, és szerintem ezek is visznek előre. Nem?
Peti már nagyon pasis.
Na mi van a férjeddel? Megérkezett, kisütöttétek a fasirtot?

Ireta! Sajnálom Noémit, ebben a melegbe láz, nagyon szar lehet. Remélem már minden rendben. Jó a tejes szokás, édes lehet hogy mutogat. Erre számitok én is. Ma főzit evett, Blani meg dinnyét, háát egyértelmű kiabálással jelezte nyújtogatva a nyakát a dinnye felé, hogy ő is azt kér. Kapott.

Colett! Nem sokat irtál magatokról? Hogy álltok?Méretek, duma, kaja, alvás, játék, nyár?

Kmammy! Indithatnál itt egy gyors főzőtanfolyamot. Köszi az almásat, jól jönne még a gyors maffin is!! Meg sok gyorsan összebobható recept is!!!!!!! A párolt répát és karalábét is mikróban csinálod, és darabokban harapva eszi Kevin?

Gab! Most már elárulhatnád, hogy teszed fel ezeket a mozgó színes édi cucokkat ide.

Ex! Közlekedéses sztorid gáz. Nekem csak jó tapasztalataim voltak eddig, pl még soha sem raktam fel egyedül a buszra a nagy babakocsit. Mindig segitett valaki.

Kimike, ráértek még a járással!!!Van gyerek aki már 8 hósan feláll, és szegény anya azt hallgatja fél évig, hogy jár már? Jár már? Mert csak 14-15 hósan indul el. És ez így van jól!!!

Smink ügyben sajnos én klinikai eset vagyok. 15 évesen azon balhézott velem anyukám(joggal), mert a ház előtti kukáig is csak úgy voltam hajlandó kivinni a szemetet, ha kihúztam a szemem szemcerkával. Csak úgy van emberi ábrázatom, ha kontúrozom a szemem. Azóta aztán megtaláltam a jó sminkszereket, melyek alatt szellőzik a bőr, Uv szűrősek-stb. Persze nyáron én sem sminkelek, csak ha buli van. Dobok nappalra, vizpartra egy kis szemcerkát meg vizálló sprirált osztjóvan.A hajam meg a fodrászom dicséri, jól legágja, igy egy gyors hajcsavarás, abban alvás ha azuram éjszakás, tiszta mézgagézaáné vagyok olyankor, és reggelre megvan a hajcsi.

Marcy, milyen jók a képek! És milyen szép vagy, és milyen fiatal!És együtt hárman is milyen szépek vagytok.( na most jól oda-vissza dicsértük egymást, de hát tényleg így látom)

Kmammy, nagyon jók az esküvői képek. szép pár vagytok!
Mosás: nem marad a gépben valami kapocs, cipzár, tépőzár? Vagy a clorox a hibás, én domestos fehéritőt használok, mert a clorox roncsolja a szövetet .

Prenata, örülök, hogy kaptál homeos füzetet, akkor abban már mindent megtalálsz. Buborékos Peti nagyon édes.

Wawel, nagyon jók a képek, édes a fiad.

Nyári zaba: Beni is kevesebbet eszik(1-2 kanállal :oops: :lol: ) most a melegben.

Oryandi!Beni sem preferálja a lábbedugós állatos úszógumit. Jobb lett volna neki ugyanolyan csak kismedencében, de azt meg ugye nem lehet bevinni a medencébe. Nem tudom mi lesz a vizben.

Juca! Kinga nagyon cuki, csipem a kalapjait.

Méz, gombszemű piroska eladósorban?

Na, csajok dobok két képet aztán búcsúzom.
Megyünk reggel Meteorékhoz a Balatonra. :lol: :lol:
Máár alig várjuk. Sajna vonattal, még a bőröndöket is a barátnőmtől kellett kölcsön kérnem. A mama bőröndök kellenek a szekrény tetejére, az autó meg kell a garázsba( anyós). Háát ahogy mondtátok család ellen nincs orvosság. Mindesetre apa nővére rendesen kiakadt amerikában, amikor megmondtuk neki, hogy vonatozunk, mert az öccse nem kér onnan, ahol nem adnak szivesen, sőt megmondták, hogy oda sem adják az autót , mert ők is vonattal mentek az ő gyerekkorukban a balatonra. Egy kis anyaismeret amerikából. Háát igen a távolság megszépit mindent, aztán ilyenkor meg jön a döbi-döbi.
Na de kaland lesz a vonatozás, remélem nem főlünk meg, 4 óra az út. Csak felfogás kérdése az egész. Nehogy már ez elrontsa a hosszú hétvégés nyaralást. Vonat hát vonat. A gyerkők élvezni fogják, mi meg még vasárnap is legurithatunk egy sört a parton. És nem kell dugóban autóznunk. Meg különben sincs benne légkondi. Igaz a vonatban sem. Na jól lebeszéltem magam a családi autóról, mi?Na jöjjenek a képek.
Itt egy teraszparti délelőtt még hűvösben-még múlt heti, most már döglődés van. [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 297.53.jpg[/img]

Itt meg egy meghitt esti pizsiparty szunya előtt. Imádom őket!!!!
Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Teraszpartyt elrontottam, ime: Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok Csajok!

Marcy, nagyon jók a képek! Aranyosak vagytok. Marcika is milyen nagy fiú! :)
Reni, Milán is úgy alszik, hogy hasra vágja magát és a fenekét feltolja. Vicces. :lol:
Kmammy, nagyon jól néztek ki együtt a férjeddel. :)
Wawel, Kornél is jól megnőtt, szuper jók a fotók! :)
Mézgombi, Julcsika pedig valóságos kis hölgy. Milyen bájos a pofija! :)
Benianya, nekem is bejön a smink, jó csaj vagy. :D Jobb, ha Apa összeszedi magát és nem veszekszik veled. :wink:

Milánnak változatlanul jó az étvágya, 11 kg és 80 cm. És 14 foga van. Imádja a dinnyét és barackot.

Durva ez a meleg nagyon. Bocs, ha másnak most nem reagálok, de mennem kell. Ja, még az úszógumiról. Milán nem szereti. Karúszó szerintem korai még. De próba cseresznye. :lol: Ha nem jön be, el lehet tenni későbbre, nem annyira drága gondolom.
Vendég
 


Sziasztok!

Andy! Nincs mit! Csak kedveskedjek már valamivel a kis vejemnek! :-)

Úszógumi. Én is úgy voltam, a francért vettem meg, nem is akar Mesi beleülni, ordított, hisztizett, aztán szépen óvatosan előbb a vízhőfokhoz szokott hozzá, aztán beleraktuk, de még úszógumival együtt tartottuk a popóját, aztán úgy megtetszett neki, hogy alig akart kijönni. Az itthoni hiper-medencébe meg nem kell úszógumi. Tök jól elvan már Meske, nem érdekli, ha elcsúszik, megmerül, a csúszdára meg nem győzöm felpakolni a hátsóját. Szóval tetszik neki a pancsizás.

Gombi! Julcsi de kis tündi-bündi! Nagyon csinos!

Irigykedem a szépen sétáló és stabilan álló gyerkőcökre!!!!!!!!!! (Na majd lesz ez még így se! :D)

Benianya! A mozgó izék csak simán képek. Némelyik gif, némelyik jpg, de ugyanúgy be lehet csatolni, mint a csemetékről készülteket. Mostanában kezdtem őket összegyűjteni. Amit a többiek felraknak, rányomok jobbgombbal, aztán megkeresem a "kép mentése más néven" sort, és már el is van tárolva, hátha egyszer pont olyat akarok csatolni.

Juca! Olyan ügyes vagy, hogy e-bay-en vásárolsz! Én nem merek hozzálátni. Egyelőre én próbálok ezt-azt eladni a tesz-veszen.

Bocsi, helyzet van! Mennem kell!

Akinek nem írtam, tripla bocsi!

Pusz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kimike! 14 fog? Te jó ég!!!!!!!!!! Mi még mindig 6-nál járunk.

Megint megyek, hasmenésem van... :? :oops: :( :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


GAB fogyózol, vagy dinnyét ettél kovi ubival? Esetleg madártejet, krémest? Vagy bekaptál egy virust?

Jucaaaa!!! mi az az e-bay? Miért jó? Gondolom netes, nem kell elmenni, de olcsó is? Csak babarucikat lehet venni?Irnál róla, vagy leirnád hol nézhetem meg?
Mi most hűtőt vennénk netes áruháztól, állitólag mivel nem kell raktározniuk akár 20 ezerrel is olcsóbb lehet. A szállitás pedig? Nem kell egész nap itthon ülnöd, komoly utitervük van, igy megmondják, hogy holnap 10-12 ig ideérnek, felhozzák, berakják. Többektől hallottam ezt már. A bótokban nem ilyen rugalmasak. Sandra Bulloc ( lila gőzöm sincs hogy irja a nevét)is mindent a neten vett abban a hálózat csapdájás filmben.
Úgy izgulok már a holnap miatt, itt állok a bőröndök között, utiszendvicsek behűtve, barack, paradicsom feldarabolva kis tartókban, azuram meg éccakás, és lebetegedett. 38 fokos láza lett és fel sem birt kelni. Na Oryandi, csak nehogy úgy járjunk mint ti. Blanka már sirt, hogy ugrott a nyaralás, mert apa beteg, de aszondta azuram, hogy ha beledöglik is a Balatonban akarja tölteni a hétvégét. Nyomom neki a fokhagymás mézet, echinachiat, meg a C vitamint 3 ezresével. Szegény olyan volt ma mint a lipántos tyúk.
Na tünök, eszem egy kis fagyit Blanival, nem tud aludni olyan meleg van, szegény Beninek meg csucsog a haja, ágya úgy izzad,már 2x ivott 7 óta, mert ma akkor lőtték fel neki a pizsit.
Sziazstok csajok, kibirható hétvégét.

benianya
ákosbenianya
 
 


Kibírható estét!

ÁÁÁÁÁÁ, ezektől a szakiktól én néha falra tudnék mászni...szerintem minket is ringattak, ha kellett, ha nem, mi is el voltunk kapatva, és szerintem itt köztünk nincs alvászavaros, vagy igen? (Jó, leszámítva, hogy a gyerekek azzá tesznek bennünket. :D ) Bocsi, de ez most kijött...

Bénianyu, öcsémnek sem voltak elöl fogai, de neki szivacsosan nőttek ki, ki is húzták azokat, valszeg az akkor bevezetett valamilyen tabitól lettek ilyenek, de a maradandó fogaival nincs gond.
Egyébként nálunk mindig van itthon cukros lötty is, de Petinek csak víz jár, ill. már megkóstolta a kólát is, de az a szénsav miatt nem volt nyerő. Ja, van itthon bébiital is, na még azt sem kóstolta meg. Egyszer kipróbáltam, hogy szívószállal tud-e inni, akkor ivott almalevet, azt hiszem...
Féjrem??? Á, majd csak holnap jön valamikor...a fasírtsütésre akkor talán sor kerül, talán. :roll:
Közlekedés miatt irigyellek, míg nagy babakocsival jártam, mindig anyukám jött segíteni, vagy eleve sétálva mentem, bezzeg, ahogy áttértem a kicsi járgányra, rögtön megszaporodtak a segítő kezek. :shock:
Drukkolok, hogy jó legyen a hétvégétek!!! Mi a netről vettük a fagyasztónkat, nézd meg a http://www. olcsobbat.hu vagy a http://www.arukereso.hu oldalakat, itt még össze is tudod hasonlítani az árakat. Nálunk újabban outletek nyílnak, ha esetleg van a közeletekben, ott is nézzetek körül, hátha. Sok szerencsét...

Kimike, azta, 14 fogacska??? Hát mi ehhez képest le vagyunk maradva, mint a borravaló...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

Meleg van. Nagyon. :x Nem tudok aludni. Semmi nem jó, de tegnap kitaláltam, vasalás közben tettem arcpakolást, legalább szauna+vasalás duplán jól segített a frissítést. :)

Prenata: Én is tegnap bikinin voltam. Mi is mostanában csak vacsora után 7-8 között sétálunk. De akkor is iszonyú melege van. De jó nektek, hogy Peti jól aludt.(remélem fog is) :wink:

Marcy: Nagyon édesek a pici babák. Örülök annak, hogy Melanie jól fejlődik, mért ugye Kevin is koraszülött, számomra minden korababát olyan közelemnek érzem.
Nekem szülés után 3. hónapban már megjött. :shock: Nagyon féltem, hogy már nem lesz tejem. De ennek ellenére most is szoptatok.

Wawel: Nagyon szép a kis fiad. Nekem 6.kép legjobban tetszik. Olyan mint egy jó képű színész! Én lennék 1 éves, akkor utána szeretnék járni, az biztos. Neked jó pakolást, készölődést kívánok.

Tjuca: Jókat tudtál nyerni. Én is sok ruhát nyertem Kevinnek hasonló módon YAHOO Auctionban. Most éppen célozom egy babakocsira, amit majd Japánban szeretnék használni.

Wkata: Én még szoptatok, de érzem kevés. Múltkor mértem, csak 60ml volt. Ilyen szopi napi négyszer van, ez kevés……Régebben próbáltam tápszert, de utasított. Pohárból se kellett. De írásod szerint, van reménye, későn szeretni fog… Majd próbálom.

Exdeus: Ügyes vagy, kenyerét sütöttel. Egyáltalán nem vagy lusta, ilyen melegben bekapcsolsz sütőt. :P

Oriandy: Kevin sem nagyon boldog úszógumiban. Nem utál csak nagyon csendes. Inkább kezünkben jól érzi magát. Mi járunk hetente úszni, hátha ebből majd vízilabdás lenne, mért nagyon csinosak….. 8)

Mézgombi: De jó, hogy megnézted a méhlepényt. Én is szívesen néztem volna… Köldökzsinórt sem láttam, pedig mondták nagyon hosszú! Nagyon csinos Julcsika. Mostanában egyáltalán nem tudok Kevint lefényképezni, állandóan mozog, jön géphez amikor észrevesz, 99 százalékban csak homályosan sikerül.

Kimike: Örülök, hogy jöttél.

Ákosbenianya: Mosógépben nem volt semmi. Viszont tegnap mostam négyszer( végre sikerült téli paplanokat kimosni), semmi történt. Csak Clorox okozhatta.
A férjedet sajnálok. :( Ilyen melegben 38 láza, nagyon rossz lehet. Szurkolok, hogy jól sikerüljön a szép pihenésetek.
Nagyon szuper a képek. Szép kastélyt építette a kis lányod.( Ha tévedtem, boci!)
Ja, gyors-muffin:
liszt 30ml, sütőpor pici, vaj 5ml, tej 5ml, tojas 5ml
Ehhez keverek valamit, ami nekem tetszik.(banán, alma, fött zöldség, sajt stb.)
Mikróban 600w-san 30-40 másod perc. Ennyi.

Kaja: Kevin eszik mint általában. Nem sokat de engem nyugtató.
Mai menü

1, Salátás-tojásos SUSHI
2, Szárított retkes-répás-lazacos leves
3, paradicsom
Ebből fél paradicsom elmaradt. Neki nem nagyon tetszik nyers paradicsom.

Szeretnék mutatni Exdeusnek és Ákosbenianyának.
Pl. ma így sütöttem tojást mikróban, amelyet Sushis rizsre raktam.


Majd szeretnék csinálni zselatinos-levest, csak kérdésem lenne, hogy zselatint adható már 1 évesen? Nekem csak japán babaszakács könyv van, benne ír, igen. De nem megfullad baba? Picit félek. Ha valaki már adott, kérek a tanácsot, előre is köszi.

Próbálom aludni. Puszi★☆。.:*:・”゜★βyёヾ(⌒∇⌒)ノβyё★。.:*:・”☆★
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.01 23:36-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma megint meleg lesz!! A fene vigye el, pedig jöhetne egy kis zápor!
Tegnap délután elmentünk a barátainkhoz egy kis medence party-ra. Olyan jó volt, este fél 8-ig ki sem szálltunk a vízből. Dani is nagyon jól bírta. Jól vacsizott, aztán mielött indultunk haza tisztába tettem (tudtam, hogy úgyis elalszik a kocsiban), így itthon már csak be kellett raknom az ágyába és kész. Egész jól aludt éjszaka is, pedig megint 1000 fok volt a szobájában (nyitott ablak mellett)!
Dobok két képet is. Ezeket ma reggel csináltam Daniról. Tegnap kapta a barátainktól névnapjára a masinát(merthogy ma elutzunk és nem leszünk itthon a hétvégén).

Kép
Kép


Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Ákosbenianya! (Jaj nem adnád meg a keresztneved?)

Az ebayen nem éri meg hűtőre licitálni, nagyon macerás a szállítás. Ez egy amerikei (van angol, német is) aukciós oldal, lehet minden kütyüre licitálni. Olyan, mint itthon a Vatera. Paypal kártya, vagy domborkártya feltétlenül kell hozzá a fizetés miatt.
Nekünk ez a 3. csomag, amire licitáltunk, és eddig maradéktalanul bejött. Az amerikai eladókban jobban bízom, hogy minden apró hibát megmutatnak, leírnak, és még külön le is fényképezik. (Magyar eladóval már jártam meg, hogy elfelejtett szólni, hogy van egy szakadás, és nem jó a zippzár). Egyébként mi csak gyerekruhát rendeltünk eddig, de lehet mindenfélét. www.ebay.com (Bocsi, hogy nem írok részletesebben, de régen már volt erről szó) Ha szeretnél többet tudni, akkor privát szívesen írok.
Van pár kalpagja a kisasszonynak, ez tény. :-P

Kmammy!

Hát mi hasonlítunk :-) Én is csábulok a vízilabdázó pasikért :-) Mondjuk japán vizipólóst egyet sem tudnék mondani. :twisted: Viszont azt hallottam, hogy a japán úszók fenomenálisak, sokkal jobb a tűrőképességük, mint az európaiaknak. A vizilabda mondjuk azért jobb, mert csapatjáték, és mert nem olyan monoton, és nem utolsó sorban bomlanak utánuk a csajok. :-)
Kinga evett már zselatint, torta tetejéről, nem fulladt tőle, viszont gondolom Te a keményítős levesre gondolsz. Szerintem próbáld ki, debiztossan nem fog megfulladni Kevin, annál fullasztóbbak pl. a darabos kaják.

Reni!

Odáig jutottam, hogy ma bikinipartit tartunk Petivel, amikoris, mint vizuális alkat elképzeltem Petit bikiniben. :mrgreen: Jó egy kicsit már megfőtt az agyam.

Na megyünk az erkélyre pancsolni! Tsók:

tjuca
 
 


Ex!
Tegnap átugrottam (hosszú idő után ismét) ide mellénk a boltba -COOP -és mit láttam? MACI KÁVÉT!
Eddig nem volt itt, de most már ezek szerint van. Neked sikerült már venned??

Eni!
Hát, igen, nálunk is hasonló a helyzet. Vagyis a férjem nem nagyon tud szabit kivenni, így a hétvégék maradnak csak. Ha épp nem utazunk el, mert ugye mi elég sokszor úton vagyunk. De majd megbeszéljük! JÓ?? :wink:

Kmamy!
Kevin vizilabdás lesz, Dani pedig lovas legény. Járunk lovagolni és nagyon élvezi. Ma reggel épp mutattak a TV-ben lovakat, ő meg sikítva rohant oda és mutogatta őket. Sportos gyerkőcök lesznek!?
Még valaki?? Ki szeretne sportolót a gyermekéből?? :wink: :lol:

Benianyu!
Remélem ti azért jobban jártok! A férjednek jobbulást, és jó nyaralást nektek!

Gab!
Mitől van hesmenésed? Neked is jobbulást!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ákosbenianyu!

Még annyit akartam írni, hogy unokatesómnak most már négy sokáig három gyereke volt. Pesten laknak, de Sátoraljaújhelyből származnak. Viszonylag sokszor jártak haza. Egyszer csak telefonálnak, hogy Hatvanban kidobnak csomagot, menjünk ki az állomásra. Nem igazán értettük, aztán mondták melyik vonattal mennek. Na ekkor esett le, hogy 3 gyerekkel vonatoznak. Majd kifejtették, hogy a gyerekekkel kb. 7-8 óra volt eljutni Újhelyig, nem bírták az ülésben beszíjazva, nyüglődtek, meg kellett állni, és akkor kitaláltaák, hogy menjenek vonattal. Nagyon sokáig jártak így, mert a legkisebb dorbézolt az ülésen, a nagyobbak meg mászkálhattak az egyik szülővel. Bár így is szenvedtek, de nem annyira. Gyerekkorunkban volt játzsóvonat, most nincs egyáltalán? Miskolc-Balaton déli parton járt, egy kocsi át volt alakítva, szőnyegpadló, meg video, és rengeteg játék, oda kellett bevinni a kölköket, és mindig volt fiatal bébisintér (gondolom óvónéni gyakornok). Persze gondolom kontraszelektíve ezt is eltörölték. :-(

tjuca
 
 


Csajok!
Most mondjátok meg! NORMÁLIS VAGYOK ÉN??? PALACSINTÁT SÜTÖK ÍGY 1000 FOKBAN!
De ha egyszer úgy megkívántam.............

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok Csajok,

Oriandy: küldhetnél egy kis palacsintát, én is nagyon szeretem, bár ebben a melegben nem igazán kívánok én sem semmit.

Sport: mi még meg sem született Marci eldöntöttük (milyen kedves tőlünk, hogy a gyerek helyett döntünk... :? ), hogy amilyen hamar csak lehet úszásra iratjuk be. A babaúszást én nem akartam erőltetni a fülgyulladás és a fertőzések miatt, de olyan 3-4 évesen már lehet úszásoktatásra vinni a gyerkőcöket. Már nagyon várom, az lenne a legjobb, ha közben én is úszhatnék pár hosszt, csak nem tudom, hogy mi lesz a rendszer.
Később majd meglátjuk, hogy mit szeretne, de alapsportnak szerintem szuper az úszás. Én is sok mindent kipróbáltam. A lényeg a mozgás.

Benianya: bár már nem olvasod, de nagyon tetszik, ahogy a teraszotok meg van oldva. Van mindennek hely, igazi kis paradicsom - ha lehet ilyet mondani egy teraszra - a gyerekeknek.

Juca: olyan édes a kis pocis képe Kingának, tényleg nincs miért aggódnod neked sem. Arányaiban ő sem pici :) .

Kmammy: olyan gusztusos mindig, amit készítesz kajcsit, hogy szívesen megenném én is. Mondjuk én imádom a rizst, még magában is képes vagyok megenni :D .

Oriandy: látszik Danin, hogy nem egyszer látta tőled, hogyan kell használni a porszívót. Nagyon aranyos!

Gombi: Julcsika ebben a kis szoknyában kész kis hölgy. Mutattam Istinek, ő is el volt ájulva. Meg is egyeztünk, hogy benevezünk a lánykérők sorába Marcival :) :) :) !

Tandika: merre vagy??? Régen írtál már :( .

Én ma nem főzök, mert van egy kis tegnapi maradék, Marci pedig kész bébikaját kap, talán megeszi. Néha be kell iktatnom ilyet is, mert ugye Isti vegetáriánus és nem igazán van itthon husis kaja :( . Addig, amíg csak bébikaját evett Marci nem is volt gond, most vagyok egy kicsit bajban, mert annyifelé kellene főzni.

Délután nem leszünk itthon, mert megyünk szokás szerint pancsizni anyáékhoz, na meg persze nővéremék is hazajöttek, úgyhogy babázok egyet :) . Szerencsére Marcit egyáltalán nem zavarja, ha más babát fogok, bár még lehet, hogy nem lépett abba a korba... Talán nem lesz gond később sem.

Dobok fel pár képet Marcikáról, az utolsó néhány kép a Csónakázó tónál készült. Csak azért tettem fel, mert szerintem hihetetlen szép a környezet és Marci is imádja, főleg a kacsákat :lol: :lol: :lol: !

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak röviden, mert ezer dolgom lenne, de nem sok kedvem van a meleg miatt. De logikus módon én meg lángost sütök...

A hasmenésem meg valószínűleg azért volt, mert megettem a déli paprikáskrumpli maradékát, az viszont 2-3 órát volt hűtőn kívül... Okos vagyok, nem? Még jó, hogy csak én ettem belőle másodszor.

Ha netán hétvégén nem tudnék jönni,
DANINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép

Sziasztok, megyek is dolgomra:
Kép

Puszi mindenkinek! És kellemes hétvégét!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Brutál ez a meleg! Brrrrr!

Benianyu!
Jó utat Nektek!
Gyerekkoromban mi is vonatoztunk a Balcsira! Pestig 4,5 óra volt az út, majd átbumliztunk a délibe és újabb 2,5 óra! Összesen 8-9 órát elutazgatunk szerencsésebb esetben!

Eni!
Nagyon jók a képek! Marci nagyon kispasis! ( Ő Márton vagy Martin?)
mindig elhalok, hogy te milyen csini vagy? Szeintem jobban viselném mínusz 20 kg-val én is ezt a meleget!

Juca!
Kinga tényleg nem úgy néz ki, mint aki pehely súlyban van! (Tejberizst csinálok Petinek. Kívi vagyok megeszi e?)

Oriandy!
Király a porszívós kép!

Méz!
Julcsi igazi kisasszony!

Kmammy!
Guszták a kajcsik!
Peti már evett zselatint pl. túrótortában!

Délután mi is megyünk pancsizni. Tegnap nagyon jól esett. Petinek talált apukám egy őskövület vizi pisztolyt. cirka 25 éves. Még az öcsémé volt.
Megyek, mert elfolyok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Peti az immáron szokásosnak mondható délutáni sziesztáját tartja. :)

Kmammy, de igen, alapvetően lusta vagyok, ezt hidd el. A kenyérsütéshez is, csak most anyukám megkért, hogy dobjak össze egy veknire valót. Mondjuk csak az alapanyagokat kell kimérni és beletenni a masinába. :o
Peti is pont úgy csinál a fényképezővel, ahogyan Kevin, nagyon kell ügyeljek rá, hogy ne induljon el érte.
Kérdés: a tojás, egész tojás felverve?
Hát kalapot emelek előtted, nagyon kreatív vagy!!! Én nem hiszem, hogy a zselatin fulladást okozna, főleg, hogy látom, Kevin daraboltan eszi a paradicsomot.

Oriandy, hát látom, neked is házias a fiad. Az enyémnek csak az igazi gépezetek a nyerők, de imád söprögetni is. :) Daninak boldog névnapot ezúton is!
Macikávét még nem néztem, de mivel a védőnő szerint jobb, hogy még Peti tápit kap, így egyelőre nem fontos. De köszi!
Gyanítom, itt a nagy többségnek vannak tervei a gyerekével, aztán vagy bejön, vagy nem. Én táncost szeretnék a fiamból...
A normálisságodat megkérdőjelezem, melegben sütni, de hátha ez kell, akkor muszáj. :D

Juca, nem vagy semmi...bikinis Peti, hm. :D

Marcy, jók a képek, Marci nagyon kis huncutka.

Gabella, remélem, már jól vagy.

Preni, Peti a múlt héten a strandon találta meg egy másik kisgyerek vízipisztolyát, tetszett neki.

Bénianyu, ha leszel, és olvasol, megnyugtatásképp leírom, hogy Peti ma tízóraira bekebelezett egy nagyobb almát reszelve, amihez hozzáöntöttem egy egész üveg bolti sütőtökpürét.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Halihó!
Végeztem a palacsintasütéssel. Na nem csináltam sokat, csak 17 db-ot, de ez nekünk bőven elég!
Szóval Eni! Ha szeretnél, szívesen adok, mert jut bőven! Dani 1-et evett meg (levest meg csak pár kanállal), én pedig 4-et.
Látom Marcika is szereti a könyveket. Mostanában Dani is hozza hozzám a könyvét, hogy nézegessük meg. Ezért kap most egy szuper mesekönyvet tőlünk a névnapjára. Ebből aztán tényleg lehet tanulni. Íme pár kép róla:

Kép
Kép
Kép
Kép

Gab!
Még jó hogy nem lett komolyabb bajod ettől!
remélem hamar rendbe jössz! Neked egy kis gyógy palacsinta?? :wink:
És bableves van hozzá!
Mi tutira nem leszünk itthon a hétvégén, Köszi a köszöntést!

Ezt nézzétek, mit sikerült kerálnom az elöbb! (Olyan büszke vagyok magamra, mert eddig nekem az ilyen dolgok nem igen mentek!)

Kép

Kép

Andy

Kép
oriandy
 
 


Hellóka!

melegből nekem is elegem van, este húzunk Apuékhoz Tatára, ott legalább van kert, kis pancsihely...Az már durva, hogyha nincs kedvem tornázni....na, ez az igazi meleg, ha már ezt is kihagyom..

Móni: Te írtad a 14 fogat? Na, nekünk 12 van, de most már a kisasszony nem igazán engedi a vizslatást....így nem tóm, hogy a nagyok teljesen kint vannak e...

Vonatozás: megvan a szépsége annak is. Mi párommal mindig avval mentünk Balcsira, akkor még híre-hamva se volt kocsinak...Emlékszem egyszer kb. ilyen ídő volt, és végig a cicgizős helyen ültünk a bőröndünkön, máshol nem volt hely. De ezen jókat röhögtünk, hogy milyen bénák vagyunk...(mondjuk akkor még én is bagóztam)

Enikő: ha lenne ídőm én is vinném külön úszni Mátét, de sajna olyan nincs, hogy 2 gyereket is "dolgoztatnak" egyszerre. ha már itt tartunk én bírnám ha valamelyik gyerek triatlonozna...Én imádtam csinálni, kár, hogy nem sokáig tettem...Ja!!! Tök szép a fürdőszobátok! Egy szakmai kérdés: a radiátort ti csináltattátok már? Ha igen mennyi volt, ha nem vagyok túl kíváncsi...Mi is ilyet szeretnénk. Én már nem írom, hogy csini vagy, életben is bebizonyosodtam róla!

Úszógumi: Noi is félt tőle, mi kis hajóval vittük be...Ami meg begyaloglós víz volt, ott tepert be ezerrel, én vigyáztam rá, mert simán "beúszott" volna.

Benianyu: Smink nálam is elkél, nekem kis szemkihúzás (mostanában szürke), és spirál. Enélkül kakin érzem magam....ja jó pihit Meteoréknál, mi tök jól elvoltunk...majd írjál melyik strandra mentetek, mi a nagyobbra, ahol fa játszó is volt.

Méz: Julcsi édike! Itt több okos nem jut eszembe, majd a másikon értekzünk.

Fog: Én is láttam már olyan csúnya fogú gyereket! Máté is szereti elmismásolni a fogmosást mostanában... De nagyon nem hagyom! ja, meg van egy kis barátnője, az is ihat már cola-t! Tök hülyeség!

Na, ennyi jutott eszembe....Apuéknál is van net, így nem fogok lemaradni, azért írjon aki ráér!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Oriandy!

Ügyi vagy! Milyen programmal csináltad?
17 palancsita?! Csak a párom eszik meg ennyit egy ültében. Kedvet kaptam tőled, lehet majd én is sütök. Hátha Petinek is bejön!

Ex!
Korábban kérdezted: 6 napra megyünk nyaralni aug. 9-től. Már alig várom! (főleg, hogy nem kell főzni és hogy hármasban leszünk!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Daninak Boldog névnapot! [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 980.84.gif[/img]

Reni
Kép
prenata
 
 


Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!
Köszi a köszöntést!
A "képeslapokat" a köv. programmal csináltam:

http://www.photo-collage-software.com/index.html

Azaz innen lehet letölteni!
Szerintem nagyon jó! Csináltam még párat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
oriandy
 
 


Csajok, a 14 fogról annyit, hogy mivel már szinte mindent eszik Milán, így mosni kellenne. De! Ha meglátja a fogkefét üvölt. Pedig soha nem erőltettük. De szívből gyűlöli. Próbáltuk az elektromosat is, az sem jön be. :roll: Nem szeretném, ha idejekorán fogorvoshoz kellene járnunk vele. :roll: Most ez a mi nagy problémánk.

Kmammy, ti a II. kerületben laktok? Van ott egy Japán étterem, sokszor be akartunk ülni oda vacsizni, de nem volt merszünk. :lol: Ismered?

Milán 3 könyvet rágott már szét, így én inkább a fa készégfejlesztőket preferálom jobban, amelyeken járművek, állatok vannak. Azt rághatja kedvére.

Reni, Milán evett már palacsintát, imádta. :D
Andy, te egy hős vagy. Én meg csak pihegek, nem tudnának rávenni a sütögetésre, az tutifix.

Juca, tegnap elfelejtettem írni, hogy Kinga nem is vékony, olyan kis aranyos a pocija, helyes. :)

Hétvégére elutazunk hűsölni. Mindenkinek jó pihit és kitartást a meleghez!
Vendég
 


Boldog névnapot Danikának! :-)
Vendég
 


Móni!
Neked is köszi a köszöntést!

Ki megy a hétvégén a Balcsira? Melyik részre? Mi oda megyünk (Balatonfüred ill. Örvényes). Esetleg valakivel tali?? Ja és Almádiban is leszünk egy kicsit.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Én mágneses könyvet vettem, ma 1,5 órán keresztül egyedül ezzel játszott. Na nem mesélte el, hogy mit hova rakosgat nyugi. :-)
Először a mintegy 50 mágnest berakosgatta az első oldalra, becsapta a könyv fedelét, majd ki, és legórta a mágneseket. Ezt sokzsor csinálta. Szisztematikusan. Aztán elkezdte érdekelni a mágnes mindkét oldala, a színes egy picit jobban. Na ez is jó sokáig tartott. Akkor rájött, hogy jé mágnes, ragad, akkor ott huzigálta a figurákat. Aztán egy dobozba pakolta. Majd végül mikor mondtam, hogy most már eltesszük, akkor hozta nekem egyesével a figurákat, és én meg számoltam, és gyűjtöttük a dobozába. Na mondjuk ezt is vagy háromszor. Aztán betoltam a mágneseket a tartójukba, akkor csak úgy lapozgatta a könyvet, majd együtt eltettük, és hoztunk egy másik játékot így ebéd előtt. Mots nagyon nem kommentáltam, csak ha valami baromságot mondott (kutyára cí), vagy külön mutatta, akkor megmutattam, hogy mit csinál a kiskacsa, kismalac... Nagyon jó könyv 2500 Ft volt, de eddig ez a legmenőbb cuccunk.
Amúgy most kaptunk egy ha kirakót, 9 állat van rajta, mindegyik ketté van vágva, össze kell párosítani, és egy fa lapra rakosgatni, na abban is az az érdekes, hogy minden félállat rajta legyen a lapon, majd felemeli, lesöpri, és megint. Szerintem uncsi, de ő ezzel a sziszifuszi pakolással rengeteget dolgozik. :-)

Ügyes vagy ezekkel a montázsokkal.

És nem vagy normális, ha 40 fokban palit sütsz. Bocs Te kérdezted. Én nem kell főzni gyümilevest csináltam, még ez is kivette az energiámat, mert pirkó most nagyon megkínoz. Ezért is nem csacsorásztam Kingával lóul, meg szamárul, meg tejeskannául. :twisted:

Eny!

A szennyespakolás nálunk is menő, de most már Kinga vissza is pakol. Sőt, ha mondom, hogy hozza ki a konyhába a ruhákat, akkor egyesével kihordja a mosógépbe. Mondjuk van egy-két zokni, amit elhagy út közben, de ez is hosszú időre leköti. Komolyan olyan, mintha ez lenne a dolga ki-be pakolni órákon át.

Colett!

Én onnan tudom, hogy kivagyok, mint a liba, ha elkezdek tornázni, netán futni. Volt egy fickó, tudod, akit receptre fölírnak, hogy mindenkit szivasson meg a nagy ő előtt valaki, hogy aztán tudd értékelni az igazit. Amikor lelécelt, akkor ilyen időben elkezdtem futni a Zagyva parton, és futottam vagy egy éven keresztül. Majd megismertem Kofát, és már nem kellett futnom. Nálam a sport olyan, mint másnál a hajfestés. :twisted:
Hétvégén triatlon verseny volt Hatvanban, komolyan sajnáltam a részvevőket, betonon. Némelyik nőnek rendesen merevgörcse volt. Oké sport, de nem minden áron.
Én egyébként néptáncra gondoltam, de majd meglátjuk mihez lesz kedve.

Méz!

A képen lazán eladnám Julcsit 2 évesnek. :shock: :twisted:
Mondjuk Kinga sem rövid egy évesen 75 cm volt, azóta szerintem min. 3-4 centit nőtt. Remélem csak a testzsír aránya alacsony, és nem a csontjai könnyűek. 8)

Reni!

Na megette a tejberizst??? (Kinga továbbra is mindent megeszik, hihetetlen fakír)

Ex!

Ma mást is félreolvastam már, nem vagyok formában. Akartam már régebben írni, hogy Peti is nagyon nagy, meg a vonásai, olyan markáns álla van, mint egy férfinek. Fura ez egy egyévestől. Hány cm a férjed? És Te? Bocsi csak azért kérdem, mert a fényképeken nem tűntök magasnak. Mondjuk én Enit kb. 180 centisnek gondoltam, aztán mikor megláttam, akkor rájöttem, hogy nem is. Viszont a térben nem csalt az arányértékem, a talin mindenki piszkafa volt hozzám képest, olyan voltam, mint egy töltött galamb a többiekhez képest, pedig én eddig vékonynak láttam magam. Na mindegy megállapítottam, hogy nincs gond a tükreinkkel, továbbra is optimistább képet adnak, mint a reális, ez meg kifejezetten jó. :-)

Már nem tart soká ez a hőség. Pá.

tjuca
 
 


Juca!
Jól hangzik ez a mágneses könyv! Hol lehet venni és hogy néz ki?
Dani tegnap a fentebbi képen látható porszívót kapta. De nála a csoda nem sokáig tartott. Kiszedte a "porzsákot", és azt dobálja.
hohóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Na megint azzal játszik, és sikerült bekapcsolnia! De amúgy sajna őt nem köti le ilyen sokáig semmi. :(

Kép
oriandy
 
 



tjuca
 
 


Köszi Juca!

Kép
oriandy
 
 


Halihó!

Én könyvmániás vagyok,a Kirándulás a tanyán nekünk is megvan,Tapicsek imádjaaa!Szerintem szuper könyv,én is ajánlom Mindenkinek!

De a Kinga mágneskönyve is felkeltette az érdeklődésemet rendesen!!!De azt irja hogy nincs készlet belőle.Te neten rendelted?
Van Dkeszin olyan játszóház ahová bemehet anyuka is?
szóval ott lehetek mellette?

Oriandy!olyan tutik ezeke a képek,de gondolom a progi angol!Mert akkor ennek lőttek,én egy kukkot se tudok!

Küldjetek palacsint,nagyon megkivántaaam!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?