Sziasztok!!
Jaj, bocsánat, hogy így eltűntem, alig győztelek Titeket visszaolvasni, de először is:
Tontica,
Juci, nagyon szépek vagytok, már szép nagy a poci!
Juci, nekem max.10 kg-t engedtek, és múlt héten mért a védőnő, hopp +4 kg, pedig eddig egy dekát sem híztam, tehát ne aggódj, nagyon formás vagy a fotókon, én meg alapból túlsúlyos, tehát nekem van okom aggódni,sajnos...jóó, tudom, szar így, hogy nem tehetsz ellene, dehát mindent a két csajsziért, nem?
és még egy kérdés, mert eddig valahogy nem kérdeztem a dokit, neked mondta, hogy csak lájtos szex? mert mi sem merünk ugyanúgy mint szoktunk
, mindketten félünk, hogy nehogy ártsunk...
Üdv az újaknak, hát
Dóri, ezek a gyerekek egyszerűen gyönyörűek, köszi a szüléstöridet, mindig hasznos nekünk "újoncoknak"
Lányok, nem bírom ezt a meleget, pedig egész nap a lakásban vagyok, de folyik rólam a víz, és ráadásul itthonról is dolgoznom kell, holnap pedig muszáj bemennem dolgozni, ráadásul 7-től 3-ig, és ami a legszebb, most krepált be a klímánk...hát nem tudom mi lesz.
Benszi, érdekes amit írsz, én azt hittem ez gáz, hogy ha úgy fekszem oldalt (merthogy persze mindig az oldalamon alszom), akkor úgy nyom, és fáj, de ezek szerint a ygerkőcök jelzik, hogy nem okés a póz
milyen volt a strand? nemsokára felhívlak.sok puszi
majd próbálok felvarázsolni friss fotót, már kezdek bálna lenni
puszi
Numa