Sziasztok!
Vagyok, csak Zsolti mellett nem tudok gephez ferni.
Magika!
Lehet, h neked tenyleg nem a kosok valok. Bar gyakran pont azt kapjuk, amitol a legjobban menekulunk
Legyen ugy, ahogy legbelul szeretned
Kozben megneztem par oldalat es kezdtem en is kiokosodni ebben a termekenyseg temaban
Elkezdtem inni a cickafark teat palastfuvel, most olvasom a malnalevelet. Annak idejen a szules elott ittam ez utobbit, nem volt kulonosen jo ize, de elment. Kulonben en nem vagyok ebben jo utmutato, mert en mindenfele teat szeretek (nem feketet) teljesen siman.
Ha biztosra tudom, h ez a honap ures (nincs probalkozas), akkor gondolom vegig ihatom a cickafarkat is, nem?
Elkezdtem szedni a folsavat meg a megneb6-ot. Szo volt valamikor vmi kombinaciorol, hogy is van ez? (Lexa is mondta, h a dokijanak tetszett, de mintha te ajanlottad volna)
A homet is elkezdtem merni, meggyoztel, holnaptol mar nem a szamban.
Edoci!
Ha nem megy a tea en citromfuvet teszek hozza, az nagyon megdobja es szinten jo noi dolgokra, sajnos mar nem tudom pontosan mire. (talan majd Magi
)
Milyen allergiad is van?
Azt hiszem nem kezdek el semmi egyertelmut, egyszeruen odafigyelek a taplalkozasomra ahogyan tudok: kiiktatom a nasikat, nem eszek este 6 utan, sok folyadek (teak), gyumolcs stb. De te szamolj be az eredmenyekrol, hadd irigykedjek!