Na, hello!
Jamaica, reggie- jaj, nem baj ha ezt most passzolom!
Zsu! Hajni már kifejtette a légzésfigyelő-tanfolyamról a véleményét!
Én is megkérdeztem a rokont! Aki azt mondta, h a saját gyerekét sem biztos, h meg tudná menteni! Egy doki! Akkor egy egyórás tanfolyam, újraélesztés...Hm nem baj, ha én nem hiszek benne?! Arra az esetre, meg ha elfelejt levegőt venni, jó a Timi által mondott módszerek valamelyike! De azt, ami a kisagyban megy végbe (amiről a dokiknak sincs csak nagyon halovány sejtésük, h miért is lehet, inkább találgatnak!), azt sajna Te egy ilyen tanfolyam után élesztgetheted! Bocs, de kiszaladt!
Mi volt még? Timi! Pajzán vagy és koraérett voltál!
Hajni! Tyű, azért ez a vérnyomás nem annyira vicces! Figyelj rá oda!
Niki! Én Londonban voltam (amúgy 2 hétig esőt sem láttam!). De én csak kirándulgattam a metrórobbantás után 3 nappal! Bár engem se kérdeztél!
Jolka! Mikor lesz az esküvő? Már most elvittétek az ajándékot? Hogy van ez?
MArek? Ennyi minden bajod egyszerre nem is lehet! Ne szédíts! (Amúgy nem találtalak a kukában sem! De elhiszem az e-mailt!
)
Jutta! Azért raksz föl fotót a szopis pizsiben?
Ja, hízás!
Pukkadjatok meg és tudjátok meg, h én 6,5-7 kg híztam és még mindig 180cm vagyok! Ha állandóan írtok erről, akkor én is megírom, h mennyi vagyok!
Ma egész nap az áfa bevallás égisze alatt zajlott, de kész! A rohadék! Meg az apeh is! Most megint egy nagy halom lóvé megy a számlájukra! Qrva anyjukat! Már bocs! Csak nem értem, mire föl, és mit kapunk mi ezért!
Pl: remek egészségügyet, egy csomó papírmunkát, rohadék, kisstílű hivatalnokokat és hosszadalmas, korrumpálható ügyintézést! Klassz, mi?
Már megint tele a kékpöttyös gumicsizmám!
Mér' nem vagyok én alkalmazott? Ja, már voltam! És utáltam!
Ja, nyelvisi, óralátogatás! Hát, a barátném rendszeresen teszi, épp azért, amit az Andi mondott: ez egy szolgáltatás, amiért a diákok fizetnek. És sztem jogos az óralátogatás!