Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelit! (Pálinkásat? Már alig várom... Tegnap este se bírtam ki, ittam 3 korty rendes, hideg sört! Büdös alkoholista!)
Szép időnk van ma is!
Főzeléket kéne főzni ebédre!
És milyen rendes kislányok és kisfiúk laknak itt a pocakokban! :wink:
Leszek még! Ez fenyegetés! :wink:

Kép
ermoni

Szép időnk van :? :shock: Nálunk nincs...már a régi vastag házfalak sem segítenek....kell egy klíma, de azonnal!!! Meddig tart ez a rohadt meleg???

Megyek, leheverek, hátha fekve jobb....de mér is lenne jobb? :roll:

marek

Ti miért keltek fel ilyen korán, amúgy? Miért nem pihengettek még az ágyban? Én úgy szeretek reggel még az ágyban lustulni!
Jutta! A dokimmal is ebben maradtunk: hallgatok a spéci diétáról! (Mondjuk az kicsit dühít, h egy fals statisztika adata leszek/vagyok!)
Bár itt most a hasmenés a sztár, de Ti nem lettetek tejfüggők? Én gyümölcs és tej nélkül egyszerűen nem bírom! Ez normális?
Marek! Még nem fogom a telepatikus üzeneteidet, de mindennek eljön az ideje!
Timi! Hát egyelőre nincs ötletem! De lesz! Könyvügyben! :wink:
És hogy Ti még éccaka is bizniceltek! Komolyan!
Még szerencse, h a babakocsihoz van hordozó/kocsiba való cucc is, ezzel legalább nincs gond!

Kép
ermoni

Mér' nincs szép idő? Én ma sem megyek ki! És még nem zümmög a klíma, de majd fog! :wink:

Kép
ermoni

Senki nem megy Stones koncertre?
Én elmentem volna, de már nem ugrálhatom végig, akkor meg minek?
1991-ben sem voltam kinn Prágában a koncertjükön! De akkor szerelmi bánatból nem mentem!
Csajok, a napokban volt, h 16 éve vagyunk együtt a férjemmel! Nem semmi!

Kép
ermoni

szevasztok! :)
épp most olvastam egy cikket a pálinkáról... hehe.. egészen megkívántam egy kis kontyalávalót...és teli van vele a lakás. na, majd máskor! ;)
túl vagyok egy hidrátszegény reggelin, asszem (virsli, tojás, pari, sajt...ejjó, mi?), és mennem kell ebben a szép időben, amit én nem preferálok különösebben, a védőcsajszihoz..
a mi gyerekeink is átmentek anyabarátba éjszakára. olyan hálás voltam nekik: volt kb 3 különféle póz, amiben kényelmesen aludtunk midhárman 8) nem is indult ma nyűgösen a nap!

Kép
an°°di

Stones? most? egyrészt öregek, másrészt kezdek nagyon terhes lenni (kissé kiakadtam a promod tükrébe nézve hétfőn... (mondjuk ettől függetlenül megvettem a felsőt, és Apukának tetszem)... de nem koncert-kompatibilis már a csomagolás)

16 éve? szívből gratulálok és még vagy ötször ennyit boldogságban hármasban immár! :wink: :D

Kép
an°°di

16! Bizony! És köszi!
Nem koncert-kompatibilis csomagolás? Na ne má', h ez Téged foglalkoztat! (Éppen azért, mert szerintem ez az utolsó lehetőség! És az indiai vokalista csaj meg qrva jó, és a Jagger még bírja! Na, ez a hajó már elment! Mindegy! Majd belököm a cd-ket ma!)

Kép
ermoni

nem úúúgy nem kompatibilis, teeeee
irtó nagy és folyamatosan mozog a hasam. nem a ruhák, ugyanmár! (legyintős szmájli jönne ide, ha...)

én ma Manu Chao napot tartok meg mindenféle baromságot fogok hallgatni ;)

Kép
an°°di

Manu Chao! 8)
Csajok! 1989-ben nyaraltam utoljára Bulgáriában, de esküszöm kedvem lett megint odamenni! Csak ne lopkodnának annyit! (Hű mennyi fiú csapta akkor nekem egyszerre a szelet! Na de akkor még hamvas voltam és hosszú hajú! :lol: ) Most néztem egy kis utifilmet a bolgár tengerpartról!
Na, akkor bomoljunk zene-ügyileg!

Kép
ermoni

ja, Jutta, a babanet észrevette a tévedést és javította az időpontot ;) de rendes tőled, h odaírtad ;) :lol:

lelépek: fel kell készülnöm a védőcsajszival való találkozásra... smink, vasalt ruha, last minute fogyókúra, naptej és -szemüveg... :D
majd jövök!
:arrow:

Kép
an°°di

Koncert :?: :!:
Háááát, bátor vállalkozás, bár az a röhej, hogy 4-5 hete még reálisnak is tűnt volna.

Voltam boltban, tök jó volt kimozdulni!!!
Hülye vagyok mi? Már annak is örülök ha egy nagyobb CBA-ba elmegyek... :?

Ma jó napom van! Még a meleg se fog zavarni és kész!

16 év :shock: , vár csak én akkor éppen 12 voltam,akkor egy osztálytársamnak tetszettem, persze nekem meg a 16 éves srácok! :wink:

Andi, azért lehet hogy ez a két kölök is hagy néha aludni? Jó fejek azért!

Marek, köszi az infókat és a biztatást, én a szunyát délutánra tartogatom, akkor már úgyis csak kómázni birok majd ebben a melegben, most még fitt kismami vagyok! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

last minute fogyókúra :?: :lol:

Hashajtó, vízhajtó és fél liter vér leadása? Vagy hogy csinálod? :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Látom, hogy visszaállt az óra, de tényleg rosszat írt ki... informatikusok azzal szórakoznak, hogy rendszeridőket állítgatnak át? Vagy mi a szösz? :shock:

Jutta

KépKép
jutta

LÁnyok,én ezt nem bírom :-( 30 fok van itt bent,már csak borogatással látezem,semmihez semmi kedvem,pedig lenen mit csinálnom :-(

brühühü

Marek
de jó nekd uh :-) nekünk hétfőn lesz ,várom mint a karácsonyt
Vendég

Móni
Megnéztem és valóban elküldtem azt az e-mailt, tehát nem álmodtam. Szerintem a megoldást, hogy a kokkuregenem a kukádban kötött ki, jártam már így, meg se nézik, azt hiszik viagrát árulok... :lol: Egyébként meg nyugodtan foghatnád az üzeneteinket telepatikus módon már ne is haragudj... :lol:

Bementem a "hűvös" hálóba....gondoltam alszom még egy kicsit, de szakadt rólam a víz. 7.20-ra van időpontunk az ultrahangon, de szerintem bemegyünk korábban Kecskemétre és a délutánt egy plázában töltjük, ahol ugye van klíma. Vagy hülye ötlet? :?

marek

Sziasztok. :)

Én most ébredtem. :oops: Éjjel szinte semmit nem alszok, mert fulladok, hajlalra meg elmúlik, majd ha felébredek újra. Ki érti ezt?!

Jutta:
enyim apa is ma utazik el , holnap este jön. Oszt vasárnap újra 1 hétre. Szval értem is lehet drukkolni. :wink:
Hízás: 2 hét alatt 1.3 kg. LEszarom máá őket, fáj a torkom, alig eszek azt mégis hízok. Most kilett adva, h 4 hét alatt 0 kg-ot hízhatok, szval mivel ezen túl vagyok, így nem érdekel. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Móni!
Gratulálok a 16 évhez, nem semmi.

Timi!
Mi is tv előtt voltunk tegnap, de estére összeszedtem magam, és végeztem egy kis házimunkát. :? Szerencsére Manó is partner, nem panaszkodik, hogy most miért nem megyünk ki. Ma úgy döntöttem nem főzök, inkább hozok ebédet a közeli kajáldából.
Lassan, rámolunk tovább, majd lemegyünk vonatokat nézni, ott legalább hűvös van, majd a homokozunk, hintázunk. Aztán már alvás idő van. Maja, hogy bírja a meleget? Tud aludni tőle? Mi a délutáni alvás előtt fürdünk egy nagyot, így könnyebb egy kicsit.

Tegnap elvittük az ajándékot a lagzira. Végül H. porcelán maradt. Na még ott a boríték a mennyasszony táncra.

Marek!
Még ilyet, valaki bement az órádra, óralátogatás címén? Minek? Hisz ez egy magánsuli, itt is ellenőrzik az embert? Nálam még a főnök sem jött be soha. Se az államiba, se a magánsuliba.

Pont tegnap beszéltük a haverokkal, hogy minden állásinterjún csinálnak személyiségtesztet, sőt a közgáz. végzettségűeknek még feladatot is adnak, majd szakmai nyelven dumcsiznak. Több rosta van. Nem mintha, egy tanári állásra, nem jelentkeznének annyian. Igaz valahogy választani kell. De a tanároknál ilyen nincs. Nem mintha hiányozna, de ott aztán nem mindegy ki tanítja a gyerekeket. Személyiség teszt meg hülyeség, mert úgy is azt húzza az ember, amit látni akarnak. Nálam ugyan nem, mert én túl őszinte vagyok...
Na lelövöm magam.

Hűvös, árnyékos napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni
Neked mér nem lehet hízni? :?

Jolka
Nyelviskolákban szokás órát látogatni...legalább évente...nekem az már megvolt, most egy jelentkező volt benn megnézni a csoportot, mert próbaórát fog tartani náluk....érdekes volt az óra...negyven fok, senki nem volt formában, a fiúk végig a szexről beszéltek, az órát végigröhögtük, a légkör az ideális lett volna a tanuláshoz, de senki nem volt hajlandó dolgozni....ja, és a klíma nem igazán működött, tanárnéni bugyijából is folyt a víz, szóval komolyan fergeteges óra volt. Szegény, mit fog velük kezdeni kedden :? Akkor majd ketten ülünk ott és figyeljük a teljesítményét, de ha ilyen lesz a csoport, akkor brékelhet az asztalon, azzal se tudja motiválni őket. :lol:

Kimentem a melegbe teregetni, most újra kipróbálom a hálót, remélem meglátom a különbséget....

marek

Hajni!

Ne izgulj, szerintem nem zsír formájában van rajtad, hanem inkább víz.
Lándzsás utifű? Próbáltad már, kismamák is iszogathatják. Na meg fulladásra, köhögésre ott a lenmag. Én anno azt főztem meg, irtó trutyi lesz belőle, és ezt kell megenni. :? Hát nálam nem vált be, de kárt sem tett. Gyogyit nem mertem enni. Ugyan a nődokim a acc200-at ajánlotta, hogy azt is lehet inni a kismamáknak.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát csajok! Tudtam, h a 16 évvel sokkoló leszek! :lol: De ha ennyivel több vagyok, mint Ti! Ez nagyjából normális is lehet! Vagy nem? :shock:
Eszembe szokott jutni, h ebből a topikból van aki még épp, hogy felsőtagozatos volt, amikor én már jó néhány dolgot kipróbáltam a Káma Szútrából! :oops: :roll: Már bocs a közönségességért! :wink:
Na megyek, mégse nagyon leszek, mert ég a ház! Qrva áfa, szal a cégünkben most sok a dolog!
Hűsöljetek!

Kép
ermoni

Szegény nő. :) :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
ne legyél te ebbe olyan biztos, én korán kezdtem gyakorolni a kámát meg a szutrát :-)

Hajni
én ezt nem értem ilyenkor a baba már csak hízik,mint a gép és akkor te meg 0án legyél???? érdekes :shock:

Jolka
hát Maja meghibbant,épp egakartam dícsérni,hogy 3 napja milyen jó kislány,erre hazajöttek az unokatesók a narlásból és azóta elmenet az esze,tegnap még csak produkálta magát,ma meg húzza vonja őket,az udvarra is ,de én nem engedem ki őket,az egény udvar nap alatt van :-( a medence félig leengedve ,majd estére apa felfújja.De ma legalább nem kell egész nap piki egeret (mickey) meg Kekket (shrek) meg macskaarisztokratákat nézni :-) viszont oda kell figyelnem met a führer (alias Maja) elég keményen intézi az unokatesókat.

Na felsepertem a szobákat az anyós akkus seprűjével,most pihizek egyet aztán kis fürdő glanc,oszt mára ennyi,kaja van tegnapról :-)
Vendég

mutassatok pocifotót jó?én is csináltatok a nagyobbik kölökkel,lehet még a fejem is rajt lesz ,bár nem garantálom
Vendég

ok. Timi!
Én kicsáncsi vagyok a pocakfotóra.
Na meg hagyd, Maját kibontokozni, had gincsolja az uncsikat. :D Elvileg ők már sokkal nagyobbak, meg tudják magukat védeni. :)

Móni!
Mi novemberben leszünk 10 éve együtt apával, és ebből 6 év házasság (augusztusban lesz az évfordulónk), tehát nem olyan sok az a 16 év. :) Nehogy "öregnek" érezd már magad. :) Ugyan 16 éve még nem tudtam még, mi az a KÁma szútra. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek:
múltkor befenyítettek, mert 3.5-4 kg-ot híztam 4 hét alatt. Így diétára fogtak. Nuku só, fűszer, minimális szénhidrát és 0 kg hízás a köv. vizsgálatig. Mert, h magas a vérnyomim ( most mértem 90/50 :? ), vizesedek, sokat hízok. :evil: :evil:
Evvvan. :?

Jolka:
kaptam antibiot, bár használni még nem használt, de majdcsak....

Csajok én kivagyok, nem bírom ezt a meleget. :shock: :shock: :shock:
Vendég

-most hánytam ki a reggelit,nagyon rosszul vagyok :cry:
Vendég

Timi, te teljesen kész vagy :lol: :lol: annyit röhögök azokon, amiket írsz. de veled nem rajtad!!!!! :lol: :lol: führer, meg Kekk meg hibbantság :lol: mit akarsz ilyen időben, komolyan?
mutass pocakot. esküszöm, én is akartam, és egyúttal megmutattam volna a tuti afrikai felsőmet is, de Apuka elvitte a gépet... vajon mire kell neki a munkahelyén???? :roll: :roll:

védőnő: egy vicc, nem is csodálom, h van aki, nem jár ugye.... khmkhm... ;)
kb többet tudok a terhességről, mint ő. :oops: és nem azért, mert szégyentelenül beképzelt vagyok, vagy extrémül jól tájékozott... se vércukormérőjük, se kölcsönözhető mérlegjük nincs. klassz... :? és megint jön lakáslátogatóba 2 hét múlva... minek??? :shock: mindegy. ja, én még mindig +10 kilónál tartok, Jutta, össze kellene szednünk kicsit magunkat, nem? ;) :D

óralátogatás: mikor nyelvsuliban tanítottam, nálunk is volt, sőt én is jártam megbízottként körbe-körbe. hát voltak érdekes dolgok... brékelés nem mondjuk, de olyan tanárokat láttam, hogy... nem is nevezhetik magukat tanárnak. volt, akinek engem is fel kellett ébresztenie az óra végén a diákokkal együtt. szegények, még fizettek is érte. :?

Kép
an°°di

Jajjj Timi, Még mindig szarul vagy? Nem mondom, hogy pihenj, mert míg Maja fent van, úgy sem tudsz. :( Próbálj meg sokat inni...
Nekem a pocak fog szaladni. :S Szép nap....

Hajni!
Én sem birom most már a meleget, ugyan a lakásban még bírható is, de az utcán.... öngyilkosság kimenni. De lassan emgyünk az ebédért. Manót beteszem a b.kocsiba, így hamarabb megjárjuk, ugyan csak 5 perc.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni, dehát nekem volt magas a vérnyomásom (ma 120/79). már mindent elloptok tőlem :evil: :evil: :evil: ;)
ne csinálj semmit!!!! ha nem bírod, nem bírod. láttuk, mkkora nagyngay hassal nyomod... pihenj, légyszi!

Timi, ezt nem hiszem el. szegéééénykeeee! doki nem mond semmit, h miért okádsz folyton? :roll:

na, én is mentem, de nem lépek ki, mert jövök ide pihenni...

Kép
an°°di

Andi!
Neked, jó, legalább bejelenti, hogy megy.
Nekem csak csenget, hogy úgy is itt járt a szomszédba, így minket is megnéz. Ugyan Ő Manó védőnője is, így két gyereket le tud egyszere. Amúgy nagyon kedves, csak ha lakás szalad, inkább ne jöjjön senki sem.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

én is lépek...
Kaja után talán leszek.

Sziasztok

Vigyázzatok magatokra!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Gyors kukk, jon az egyik baratnom a ketto kozul.. :D :D (Nem vagyok elhalmozva ismerosokkel itt idegenben....egyelore :wink: )

Ritkan huzom fel magam, de ezen megint...Hajni es fogyokura... :twisted: :twisted:
Szoval ahogy Gabcii irta, itt a terhesseg sokkal relaxaltabb... Jo, azon lehetne vitatkozni, hogy melyik a jobb...valaki azt mondja, inkabb tobbett vizsgalni, mint kevesebbet..de az sem normalis, hogy 5-os cukaornal cukorbetegnek nyilvanitanak, es egy olyan testalkatu not, mint Hajni dagadtnak... :?

Megmondom oszinten, eloszor furcsa volt, hogy itt ennyire lazak, de ahogy olvasom (es nem csak ebben a topikban) hogy az egesz terhesseg a parazasrol szol, (cukormeres, dieta, suly...stb) Mar nagyon orulok.
Ha valami gond van, ugyis jelentkezik valami panasz. Viszont akkor itt is ugrik mindenki akkor.

Jaj, bocsi, de a Hajni sulyan akadtam ki... :?

Azert ne vegyetek olyan komolyan :oops: :)

Szep napot, maradjatok a hus szobaban!!!

Niki
Vendég

Hát mindenkinek hűvös szobát kívánok!

Timi, te a melegtől vagy ilyen rosszul? Akkorr irány a zuhany óránként!!!

Andi, még van 19 napod hogy utolérj, én ennyivel vagyok előbb, bár nálam egy gyerekkel kevesebb!

Megjött a pizsi amit rendeltem, nem rossz,de képen tutibb! Na de van egy SZOPTATÓS pizsim!!

Jutta

KépKép
jutta

Jaj, es micsoda szoismetlesek...akkor akkor...jaja, akkor :D
Vendég

Andi:
nekem inkább ingadozó, mint magas, így azt meghagyom Neked. :lol:
Amugy meg a 120/79 normális.
Nekem mikor magas akkor 140/110, 160/130 és a csúúúúcs a 190/140 volt. A pulzusom meg állandó 120-130, akkor is ennyi, ha alacsony a vérnyomim. Kaptam rá vérnyomáscsökkentőt, 140 felett 1 szem, 160 felett 2 szem.

Niki:
jaja, vicces, h piszkálnak, de a doki szerint mindegy, h 80 kgra hízol 20-t, vagy 50-re 20-at , ugyan annyira terheli meg a szervezeted. :roll:
Én 48.40-ről indultam, most vagyok 56.3. :oops: Sztem nem rossz ez. :lol: :lol:
Vendég

Andi
bibábú nekem meg egyiptomi törülközm van ,bebe a páromnak meg hoztak egyiptomi diesel pólót hátán arabul van felirat :-)

a védőnők már csak ilyenek,az ilyen neten sokat olvasott anyukáknak nem sok újjat tudnak mondani :-)

jajj már megint kezdődik,istenem legyen már szeptember,húvöst akarok!!!!

igazából kajás hányás ez volt a 3-4ik talán a többi svaa,nyálas cucc.Most már talán két hete is van ,hogy az is viszajött,bármost barátságot kötöttem a renie tablettával.Most meg szerintem ez a meleg tett be,meg alacsony a vérnyomásom is ,nincs még 100 se. a terhes gondozóba bezzeg mindig hatérértéken van.
Dokik?még Majával volt pár eféle kérdésem mindre csodás választ kaptam
Tiszta ragya voltam,de totál,megkérdeztem tőle ez normális-e?Válasz-hát nem mondhatnám,hogy normális ,de terhesség alatt sok minden normális.
Panasz?Hányingerem van.Válasz:Örüljön neki,sokan szeretnék ha hányingerük lenne.
Hajat festeni lehet?-Mosakodni is lehet,körmöt lakkozni is.

Na ezek után én nem kérdezek semmit hacsak nem nagyon muszály.

JOlka

hát Maja szépn bontakozik,annyira várta őket haza,mostmeg cibálja őket,leteperi őket,kötekszik,remélem majd lenyugszik
iszim,iszom,meg Maja is ,szegénynek kezd melege lenni,eddig egész jól bírta
Vendég

Basszus, most nézem, h 30 hetes vagyok. És még a pár kisruhán kívül semmim nincs. Ehhhh, jó lenne összekapni magam.
De ezzel a kocsival kikészítem magam. Asszem elmegyek a tescoba kérni dobozt, azt abban hurcibálom a kölköt, mert egyszerűen nincs megfelelő kocsi. :?
Vendég

Hajni, vagy marad a vödör ;)
amúgy tudom, h jó a vérnyomásom, csak mindig félek, h nehogy magas legyen megint ebben a túlóvatos-mégisszar egészségügyben...

Timi, azért ezek az orvosi válaszok...hát... ha nem venné az ember komolyan a terhességét, jókat lehetne röhögni. mosakodni lehet... és ki örülne annak, ha hányna? a bulimiás kismama? :shock: :?
na tekerd be magad az arab törcsibe, aztán dobjad föl az izzadós képedet ide!!! :lol:

ja, és tükjól elmúltak a kezdeti ragyáim. meg a bőrszárazságom is... helyett van a kézízületi fájás meg a lábdagadás... még jó, h nem annak a tetejére. 8)

Kép
an°°di

Andi
hát igen,én már tényleg csak azt kérdezem meg tőlük amit nagyon muszály.

Hajni
szerintem teljesen jó a súlyod,meg a hízásod is.Nálunk szerencsére soha nem basztatnak ezzel.Egy ismim 30 kilót hízott egy szót sem szóltak rá.Jó ez már túlzás,de szerintem normál súlynál simán rámehet az emberre 10-15 kiló,aki meg alapból vékony,mint te arra meg akár 20 is :-) Az ilyen dagadtak meg úgyis vigyáznak magukra mint én,én most tartok 4 vagy 5 kilónál,de egy tizes bizti így is összejön a végére

mutatok poci képet,fejet ne keressetek rajta Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Hajni, kedves orvosodnak add oda a Felicitas kiskönyvet. AMi szerint a 30 hétre 8-10 kg-ot kell /lehet/ ideális hízni...
Ja és vhol olvastam - orvos ált. írt szakirodalomban, hogy az induló testsúly számít!! Aki kevesebbel indul, annak 3-4 kg.mal többet is "szabad" híznia...
Amúgy ha többet hízol, akkor mi van? Megver? :shock:

Én pont annyival vagyok több, amit az első 3 hónapban felkaptam, hiszen én nem hánytam, sőőőőt... olyan étvágyam volt, hogy most sincs ilyen, sőt a melegben lassan én is inkább hányok...
Most tényleg felfordult a gyomrom, pedig az tényleg nem a kényes fajta! :oops:

Na megyek zuhanyzok, míg rosszul nem leszek! :oops: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok! Túl vagyok a vérvételen, beugrottam egy ügyeletes dokinőhöz, nem nyugtatott meg tutira, de azért azt mondta, hogy valszeg a rossz eredmény az injekció miatt van. Na ezt eddig is tudtam. Kicsit lenyugodtam, úgyse tudok mit csinálni, mint várni a vérvétel eredményre.

Gabci, nekem ez a 2. terhességem, mert volt egy vetélésem tavaly. Abban igazad van,hogy most azért lett szar az ellenanyag eredmény, mert kaptam az anti-D injekciót, de engem az szaratott be, hogy azt mondták, hogy az injekció ellenére is túl magasak az értékek. Na mindegy, ez van.

Móni, nálad nem értem végképp, hogy mi a gondja a dokidnak a cukroddal. Nem azt mondod, hogy méred minden nap és jó is az érték? És a kajára is odafigyelsz? Akkor miért cseszett le? Nem világos ez nekem :roll:

Timi, milyen jó ez a kép, amit itt bal oldara feltettél. Eddig nem ez volt, nem? Vagy csak nem vettem észre? És a pocisak is jók :wink:

Hajni, a te dokidat se értem hizás ügyben. Szerinte 8 kg az sok??? :shock: A terhes könyv szerint mostanra az az optimális!

Hizás ügyben egyébként van egy jó hirem: a napokban olvastam, hogy a 38. héttől már nem fogunk hizni :lol:

Marek, te is Rh negativ vagy? Mert akkor az ellenanyagot már legalább 2x kellett volna nézni!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Én is rh negatív vagyok...egyszer nézték is, csak a másodikat felejtettem el. Nem egy beutalóra írták, én meg elmentem az egyikkel vérvételre, a másikat meg most találtam meg, hogy jéééé ez meg mi...hát az volt az. :shock: Ja, és nekem is a második terhességem, hogy még fényesebb legyen a jövő.... De nem parázok, mer Andi itthagy minket és akkor mi lesz velünk :roll:

Dédi azt mondta, hogy ő kifizetné a padlót a szobába...édik ezek a dédik...az egyik két komódnál és egy kiságynál tart, a másik a babakocsit vette és most szeretne a padlóra adni egy ötvenest...nagyi meg légzésfigyelőt szeretne venni, mondtam neki, hogy ha már szeretne, akkor a kombináltra gondoljon :lol: :lol: Szerintem még semmink nem lenne, ha az idősek nem ilyen kedvesek...illetve saját erőből volt a tapétázás meg az új radiátor...az is elég húzós volt basszus...Ki is akadtam, a tapétázásnál a munkadíj 40 ezer forint volt :shock: Mé nem tud az én férjem tapétázni, festeni, padlót lerakni és fűtést szerelni :? :cry:

marek

végre ebéd! elaludtam, és arra ébredtem, h filyok a fejemről a víz... :?

Timi, jó nagy!!! Bibinek van kényelmesen helye. ;) Anyukám is pont ugyanígy volt, mikor velem volt terhes. maradt rajta valamennyi plusz a nővérem után, és velem csak 8 kilót hízott összesen. egy ideig azonban letagadhatta, h terhes volt :D
vicces a pöttyös bugyid! ;)

Jutta, jobban vagy?

Zsu, na legalább ez is megvan. és de jó, h végre nyugisabb vagy! pizsiket nem nézted meg, mi? mikor lesz meg a vérvétel eredménye?
és különben is, mit beszélsz TE a hízásról??? :shock: :twisted: hány plusz kiló van rajtad csajszi? tessék őszintén bevallani... ;)

Kép
an°°di

Marek, én emlékszem, mikor kaptad azt a beutalót. amikor épp nem volt kedved bemenni a táppénzes papírért sem, nem? :twisted:
hjajjj, keserű ám a nyelvtanárok sorsa!! én már csak tudom. már rég éhenhaltunk volna, ha nem fordítanék (is). pedig még a táppénzet is kapod... hová verheted el azt a rengeteg lóvét? nem tudhatom :? :roll: :wink: :wink: :wink:
Te, figyi, ezek a Dédik és Nagyik, nem a Te dédijeid és nagyijaid, ugye, hanem Bálintéi?

Kép
an°°di

Andi
vicces ,de nagyon kényelmes :-)
Hát nem tudom igazából néha olyan picinek látom a hasam,mert ügye az egész alkatom most olyan,hogy akár elis tudnám rejteni ,hogy bébi van ott.Nagyon kíváncsi vagyok hétfőn az uhán már becsülnek súlyt.Remélem lesz legalább akkora baba mint Maja

Marek
mé nem szóltál ?én kitapétáztam volna a szobát mondjuk 20ért :-) az már majdnem egy egész gyes :-)

nagyon aranyosak a dédik :-)
engem kicsit bánt,hogy anyumék olyan lelkesek voltak Majánál amikor vettem a mérleget pl. vagy ruhát akkor mindig mondta hogy kifizeti ,most meg Bibinek eddig csak azt a babkocsit vette amit eladtam (10.000 ft).Most egyáltalán nem érzik szükségesnek ,hogy ezt vagy azt vegyenek.Pedig azért van hova rakni a pénzt.Majának is gyűjtögetem az új kollekciót az se kevés,ma is lőttem neki pár cuccot :-)

Zsu
köszi,hát az a kép az nem mostani,de mégis csak én vagyok rajta :-) az arcom is hízott,de azért a védjegyeim jól láthatóak a képen :-)

Én pont az uccsó hetekben híztam.
Vendég

ja, és Marek, ha az összes izom és allergia, stb probléma tetejére még Rh negatív is vagy, akkor parázz nyugodtan! és nem semmi, hogy ilyen bátran bevállaltátok, Zsuval együtt, egy sikertelen próbálkozás utána Bálintot és Pankát! most már ha ennyi ideig nem volt baj, akkor nem is lesz!!! értve vagyok? :evil:
:D :D :D

Kép
an°°di

Igen...nekem nincs dédim, de van két nagyim.... micsoda éleslátás :lol: Mindig tudtam, hogy figyelsz :wink:

Megvolt az ebéd...apukával összedobtunk egy könnyű kis parasztrántottát, mer ugye mi vidéken lakunk, nekünk ez köll....Azt mondta a diétás nővér, hogy 2-3 tojást megehetek egy héten, az ma meg is volt :lol: Lehet, hogy nem egyszerre gondolta :roll: Nemtom...nem mondta..... :roll:

Egyébként én is emlékszem mikor kaptam a beutalót...amikor szóltam a védőnőnek, hogy adjon má légyszi erre is....erre én marha elfelejtem odaadni a vérvételen, a magyar egészségügy meg ugye nem olyan gördülékeny, hogy maguktól kitalálják....hiába....nem tökéletes a rendszer na....meg az én rendszerem se, de azt meg már itt mindenki tudja...

marek

Timi
A padlót mennyiér rakod le...? :wink:

marek

Marek
azt nem vállalom,de munkafelügyelőnek elmegyek 50ért :wink:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?