Sziasztok!
Márti ! Kitartás, minél nagyobb annál zsúfoltabb lesz a program két gyerekkel!
De azért nagyon jó!
A képeket meg tök várom, remélem lesz enördzsid kicsinyíteni!
Sok tejcit Adriennek! Tényleg van elég? Fejsz is? A szülésed meg tényleg szép volt, és gyors, ami a másodiknál nem meglepő azt mondják az okosok!
Kicsi!
Tök jó, hogy ennyit tudtok utazgatni! Szili is biztos élvezi, főleg. ha a százhuszonkilencedik traktorral térhet haza!
Nálunk is trakecmánia van!
Amúgy képzeljétek, van már 9,5 foga Ákinak, és egyre többet mond és egyre érthetőbben! A babakocsit is kinőtte, pedig nekem elég nagy van, így mindíg felébredt az altatás után fél órával, mert kényelmetlen volt neki, akkor átvarázsoltam az ágyba és szunyált tovább. Már egy hete pedig kapásból az ágyba rakom le ebéd után, végighallgatja és kommentálja a meseolvasását Csabinak, aztán jöhet a szunya! Most is épp azt csinálják!
Van egy csomó képen a nyaralásról, de most nem tudok feltenni, mert párom épp a Herry Pottert tölti le, és nem akarja, hogy bármi is megszakítsa a folyamatot, ami kb. két napi folytonos géphasználat mellett, most tart a felénél! Nincs valakinek meg a Főnix rendje?
A nyarlás nagyon jó volt, voltak húzós pillanatok is, pl.: mikor anyós este a hintánál síró fiamat elkobozta, megfürdette, és le akarta fektetni, míg a többiek kint játszottak,a kicsi is talpon volt még! Én meg bepipultam, hogy ne vigye már ki a mi szobánkból a nagyot, mert spec. vele még sosem voltunk nyaralni sehol, ő mindíg mamázott, most hogy lehetőség van rá, most tényleg hagyja már meg nekünk a gyereket. Aztán látva fejemet és a vörös idegességet rajta, átadta a kölköt, hagyva én hadd meséljek neki, és én hadd altassam el! És képzeljétek, Csabus tök külön ágyban aludt a nyaralás eész ideje alatt!
Azt tudnotok kell, hogy a nagyfiam a mamáék kedvence az összes unoka közt, sajna sokat is van a mamáéknál, így el is van kapatva, és olyan dolgok vannak megengedve neki ott, ami itthon tilos, pl. hisztizni!
De összességében jó volt! A programokról később még írok!
Azt még hadd meséljem el, hogy sajnos tegnad 13:00 körül meghalt a barátnőm kislánya, összesen 5 nap adatott meg neki az életből!
Sajnos nem lehetett az uh-kon látni semmit, mert olyan erős szívhangokat produkált mindvégig, hogy nem adott okot szívfejlődési rendellensség gyanújára. Nagyon sajnálom őket, és tényleg olyan édes kis pici lány volt, annyira formás, és annyira erős! De hiszem, hogy Mirka baba vissza fog még jönni a Földre, és újra őket válassza majd szüleinek!