Új privát üzeneted érkezett!

MÓNI
Kép

edoci

Edoci!
Meselj, meselj! Mit csinalsz? En meg az elejen sem vagyok :oops: Mennyi vagy most? (ha nem tul indiszkret :oops: )
megfogtalak! Nincs Colas keped! :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!
telitalalat! :lol:
Nem szeretem tulzottan a tornat (nincs ra turelmem egyedul no meg kozosseget meg nem talaltam olyat), de ugrokotelezni szerettem kislanykoromban. A napokban lattam egy kislanyt es elkertem tole, aztan kiprobaltam a regi trukkoket. Mondta a lany, h o ezt nem tudja pedig mar reg probalgatja, ugyhogy nekem nott a majam :lol: :oops: Persze azert kemenyen kifulladtam... :roll:

bangham

Móni
Igen,tegnap elég sokáig keresgéltem Colás képet,de csak ez sikerült:
Kép

Egy szép régi papír!

Én a 90 napos fogyókúrát kezdtem el,igazából a gyomromnak sem árt egy kis diéta.Most vagyok 68 kg és 73 voltam.
Te hogy állsz?Most kezded vagy már elkezdted?Mit fogsz csinálni?

Ja,még egy cola:
Kép
Sajnos egyik sem mosolyog!

edoci

Meg nem kezdtem el semmit, otleteket vartam. De errol a fogyokurarol en is hallottam, egyszer elkezdtem-forma, aztan megsem. :roll: Talan most itt az ideje :)
Nekem nincs merlegem itthon (most keszulok venni egyet), de ugy 68ra saccolok. Idonkent lemegyek 65ig, aztan vissza. Hany napja csinalod? Mennyire tartod be?

bangham

Tenyleg nagyon jo az a papir! Olyan nosztalgias! Egy ilyen cimkes uvegbol talan en is meginnam azt a Colat! :wink:

bangham

Tornaszol is? Nekem szuksegem lenne foleg hasizomra, nem tudod hogy a legelonyosebb? (napi hany, milyen formaban, h a hatnak ne legyen rosz)

bangham

Na hát ennél kicsit hamarabb gondoltam, h visszajövök :? Visszaolvasok.

KépKép
lexus

Először is, a mai rémhír, amit meg kell osztanom veletek: amikor jöttem vissza az irodába mit hallok, mit mondanak, hány fok lesz csütörtökön? 46!!!! Olyan NINCS! :shock: Lányok... 46 fok, gondoljatok bele! Vagy inkább ne :? Én meghalok. Most bazira sajnálom azokat, akiknek mindezt nagy pocakkal kell végigcsinálniuk :shock:

Betti! Nagyon örülök a lakhatási jognak!!! Király ;)

Móni! Nem akarok belevau, de amit Edóci ír, a 90 napos diéta állítólag nagyon jó! Az unokatesóm az 1,5 hónap alatt több, mint 6 kilót fogyott, ami nála kb. azt teszi ki, h 2 ruhamérettel kisebb cuccokat hord! És látszik is rajta egyébként - has, comb, fenék, minden kisebb! Ráadásul koplalni sem kell, és az emésztőrendszerre is jó hatással van. Fogykúrareklám vége :D

Edóci! Írok írok írok :D

KépKép
lexus

az első másfél hónapban szeretett vna lenni :roll:

KépKép
lexus

Móni
Olyan 12 napja csinálom.Régebben csináltam már,akkor olyan heti 2 kg ment le,most egy kicsit nehetebben megy,eddig ezt az 5 kg-ot amióta fáj a gyomrom azóta adtam le,a diétával eddig 2 kg.Na ezt jó értelmesen leírtam.
Tornázni sajnos nincs időm,mert amire hazajön apa és el tudnék menni addigra már nincs kedvem.Mátéval meg itthon nem tudok tornázni,mert mászik rám.

edoci

Lexa
46 fok,te jó ég!Most hány fok lehet a napon? (nincs itthon hőmérő :oops: :D )Ennél melegebb?
Ja,jó a vonalzód!

edoci

Sziaztok lanyok!

Nem tudtam jonni korabban.
Szoval ma nem mentem dolgozni, mert Zoli beteg.
Fulgyulladas. Reggel eleg magas volt a laza, ezert ugy dontottem, hogy itthon maradok vele.
Zoli egesz delelott dvd-t nezett a gepen ezert nem tudtam jonni.

mig Zoli mesezett nagyjabol befejeztem az uj gyerekszobat.
Le fotoztam.
Teljesen meghibbnatam, hogy igy megicsinaltam

Ja es Zoli ejjel ott is aludt, mert vissza kerte a kisagyat.
A szobat is, de ma lebeszeltem rola, igy most a sajat agyaban alszik.

Most nem olvastam vissza, mert nem volt idom.
Ha valaki fontosat irt irja meg.

Magi
Vendég

Edóci! Köszi a vonalzó-dicsit :D
Nem tudom, h hány fok lehet.. voltam kint pedig, épületen kívül kellett eljuttatnom egy anyagot a gazdájához, hát aszittem, h lesül rólam a ruha :| Borzasztó hőség van! Rövid szoknyában, meg ujjatlan felsőben vagyok, megy a ventilátor, és úgy érzem, h meggyulladok!

KépKép
lexus

Magi! Jobbulást a törpének!!! :(
Képet kérünk a szobáról :P

KépKép
lexus

Magi
Kár volt emlegetni tegnap a fülgyull-t!
Zolinak: Kép

edoci

Nekem most egy csomót sz.raxik a társalgó :?

KépKép
lexus

Edoci koszonom!

Lexa!
Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Hellóóó!

MAgi
Jobbulást Zolikának.Szegényke,ebben a melegben kínlódik. :cry: A fülfájás meg a lehető legrosszabb fájdalom.Nekem 7 éve nem múlik el,semmit sem tudnak vele kezdeni.Havonta 2 hétre bedobja a durcást és úúúgy fáj majd belepusztulok.DE már kezdem megszokni.... :?

DÖG MELEG VAN!!!
A városban voltunk...39fok...árnyékban...
A kocsi külső hőmérője,igaz álló autónál,de beindítva 58 fokot mutatott!Lefotóztam,felteszem majd,csak a férjem telójában van...
A klíma egyszerűen nem bírta el a hűtést.REndes langyos levegőt fújt.Szerencsére menetközben már hűtőtt is...

Bankban voltunk...Kunát akartunk venni,de inkább bankkártyát viszünk.Kint jobban váltják.Euro meg eléggé lement,jó lenne befektetésnek. :roll:

Fogyihoz nem tudok mit szólni,a 90 naposról én is csak jót hallottam.:)
Sajna én Dorkával 24kg-ot híztam,56ról 80kg-ra.Szülés után 69 lettem (sok víz volt rajtam-toxémia miatt).Majd 1 évig 66 alá nem mentem. :? Sajna családi tragédia miatt 2 hó alatt 57re le...Most 60ról indultam,59 vagyok... Hát ennyi.
Vendég

Merre jártok??? :roll: :shock: :lol: :cry: :?:
Vendég

Itthon.

Magi! Nagyon édes a szobácska! Klassz, h hamarosan lesz lakója is ;)

Lego! Hogy mivan??? 58 fok??? Azt a rohadt életbe basszus, már elnézést!!! :shock: Hát csajok, komolyan mondom, üzenek télapónak, h küldjön nekem rénszarvasokat, és megyek az Északi-sarkra! Ez lassan elviselhetetlen lesz sztem! Amúgy a szomszédommal találkoztam, amikor szálltam ki a kocsiból, virágot öntözött, állítólag nálunk árnyékban mérve dél és 1 között 51 fok volt! :shock:

Álmos vagyoook! Meg hisztis :?

KépKép
lexus

Lego! Én itt vagyok, csak kicsit imázkoztam a babanetnek, h engedjen már be :? nem szeretett volna :?

KépKép
lexus

imátkoztam :roll: pedig ezt is 3. kezdtem el írni, h jó legyen, nem sikerült :shock: :lol:

KépKép
lexus

Sziasztok

csak gyorsan bekukkantok,nálunk minden ok, de ezt a meleget csak a vízben lehet kibírni. gyerekek nagyon élvezik a vizet, egésznap fürdenek, játszanak.

Tegnap sajnos a balcsiba belefulladt egy idős ember, még szerencse hogy nem voltunk pont akkor ott.

Nekem tegnap volt a legerősebb két csík az LH teszten, ma már halványabb, akkor ez most azt jelenti hogytegnapvagy éjjel volt a pe?

Apát két naponta elkaptam, szóval reménykedem.

Mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben, mi is most indulunk fagyizni.

Majd jelentkezem még.

Puszi mindnkinek

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi! De irigyellek benneteket, olyan jó nektek! Ezt tényleg csak víz mellett lehet elviselhetővé tenni! :( Jó fagyizást! Egyél helyettem is :D

Lányok! Hányingerem van -megint- :( Ez most tuti a sz.r idő miatt.. mindjárt mérek egy vérnyomást.

KépKép
lexus

Ja, tiszta hülye vagyok, Gabi! Ha én eddig jól vettem ki az LH teszt elemzéseket, akkor igen, az azt jelentette! Remélem, már a pocakban a következő baba! ;)

Ami a bácsival történt, nagyon durva :shock: Ezek szerint most nem olyan sekély a Balaton.. :roll:

KépKép
lexus

Ugye nem fogtok elfelejteni az 1 hét alatt? :roll: Most ez a parám, esküszöm :D Hiányozni fogtok! :(

KépKép
lexus

Hé, most itt hagytok??? :( :(

KépKép
lexus

Itt vagyok lanyok!

Van itt meg valaki?

Magi
Vendég

Én még igen. Aztán egy hétig nem :? Tudom, h sokszor mondom el :lol: :P De nekem hiányozni fogtok.

KépKép
lexus

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN IGEEEEEEN! :lol:

De közben fürcsizek is,kicsit ellazulok a kádban,megtehetem...nincs lánykám.( :cry: )

Hogy van Zoli Magi?

Lexa
Téged elfelejteni nagyon nehéz lenne!!! :wink:
Vendég

Lexa
Nagyinál nincs lehetőséged netezni???Néha pár sorban hírt adhatnál magadról. :wink:
Vendég

Lexa!

nekunk is hianyozni fogsz.

Remelem ugy varhatlak vissza, hogy tesztelnem kelljen.

Magi
Vendég

Lego! Vki (lehet, h pont te, ciki, nem emléxem :oops: ) azt mondta, h magunkra is gondolnunk kell! Akkor te most ne arra gondolj, h nincs ott Dorkacica, hanem arra, h megérdemled, h ellazulj a kádban úgy, h nem kell attól tartani, h vki kipattint onnan, mert megérdemled, amiért eddig is ilyen jó anyukája voltál a kiscsajszidnak, akivel most bizti minden OK, és jól érzi magát ;)

Jujj, köszönöm :oops: :oops:

KépKép
lexus

Lego! Majd kiderül, h van-e anyunál net, ha van, akkor legalább olyankor írok, ha anyu alszik v fürdik v ilyesmi ;)

Magi! Én is remélem! ;) Gondolok majd rád sokat!

KépKép
lexus

Lego!

Koszonom a kerdesed Zoli jol van.
CSak reggel szokott lazas lenni es beteg.

Magi
Vendég

Magi! Zoli mandulaműtétje csak elvben és kilátásban van meg, vagy vannak konkrétumok is?

KépKép
lexus

Lexa

Erre gondolsz??? :lol: :lol: :lol:
"IGENIS!!!MAGUNKRA IS GONDOLNI KELL!!! "

Magi
Szuper.Puszilom a pici pofiját! :wink:
Vendég

Lexa!

Te jovohet kedden jossz haza vagy szerdan?
Melyik nap teszteljek?

Magi
Vendég

Visszakerestem... MAginak írtam. :D
Vendég

lego!

Koszonom!

Magi
Vendég

Magi!
Szerdán mindenképp!!! :wink: Csütörtökön elutazok... :?
Vendég

lego!

:lol:
Vendég

Lego! Igen! :D Tehát: IGENIS!!!MAGUNKRA IS GONDOLNI KELL!!! :lol: Jó fürcsit! 8)

Magi! Jaj, édes vagy, de nehogy hozzám igazítsd ;) Elviekben szerdán jövök haza, a gyakorlatban még bármi lehet. Esetleg annyit kérdék, h ha teszteltél, akkor te, vagy bárki dobjon nekem egy privit, hogy azt majd mindenképp el tudjam olvasni, mielőtt jövök visszaolvasni ;)

KépKép
lexus

LEEEEEEEEEEEEXA!!!!!!!!!!

Jujjj,mii jutott eszembe...már írni akartam...Amikor a nick nevekről beszéltünk.
Én az autómániás egyből levontam a köv-t,hogy tuti Lexus tütükével jártok...irigy-irigy Lego. :lol: :lol: :lol:
Vendég

lego!

hova mesz csutortokon?

barcsak megusznam addig mensi nelkul?

Magi
Vendég

lego!

hova mesz csutortokon?

barcsak megusznam addig mensi nelkul?

Magi
Vendég

Hooova mész csütörtökön, Lego?? Váltjuk egymást? :shock: :(

KépKép
lexus

LExa
Telószámot nem adsz???? :mrgreen: :mrgreen: Akkor frissen értesülsz. :lol: :lol: :lol:

Na ha ennyire elküldesz megyek is a vízbe... :roll:
Vendég

Szerdan akkor nem dolgozol?
CSutortokon igen?

Lego te csutortokon mikor utazol el?

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?