a változatosság kedvéért hányingerem van ?maja pedig épp kaik visszatartást végez
Hajni
miből gondolod ,hogy toxod van?
ellehet kapni nyers hústól,földtől,nem jól megmosott gyümitől,zöldségtől.A cica végett szerintem nem kell aggódnod,pláne ha csak enni adtál neki.
De ha még netán ilyen fertőzésed van akkor is problémát az első harmadba okoz ,persze utána is jó ha kiderül és gyógyszerrel kezelik,de szerintem nyugodt lehetsz.
nekem is volt fertőzésem,nem csodálom egyáltalán,macskák közt nőttem fel,falusi gyerek voltam.Majánál ismételték,hogy friss e a fertőzés a szám csökkenéséből látják,hogy régie.Szerencsére régi volt.
Ebi
Timurr és PegPeregeoPrima Pappa Dondolino etetőszék esete
Nálunk messzi van a konyha két helységen keresztül kell átmenni,amíg Maja pici volt hordozóba vittem magammal,de amikor már mozgott nem volt biztonságos az asztalra tennem máshova nem tudtam.Így mivel megtehettük kinéztünk egy olyan etetőszéket ami dönthető,majdnem vízsszintesig,hintázik,zenél és baromi drága.De úgy gondoltuk az jó lesz és meg van oldva a probléma.Itt Kaposváron nem lehettet kapni ezért Pécsre mentünk el érte,páromnak szabit kellett kivennie,benzin kb. 5000 ft.
A szék maga 55.000 volt azt hiszem,Keresek majd róla képet.
Hazahoztuk a széket majcikát belraktuk ,két perc hinta és leállt.Elraktuk a széket,hogy biztos kevésmég a súlya Majának és azért nem billen át jól a szék,aztán beleraktunk egy nagyobb gyerket,alatt már meg se mozdult a hinta rész csaknyiknyek.Ekkor felhívtam a Brendont,hogy mi a helyzet aszonták vigyük vissza,megnézik a szervízükbe. Újjabb nap szabi 5000 ft benzin 3 hét szék nélkül.Akkor hívtak,hogy jó a szék mehetünk érte újabb nap szabi,5000 ft.Hazahoztuk (balfék módon nem próbáltuk ki) itthon ment a hinta 3 percet megállt.Felhívtam őket,azt mondták kizárt ,hogy nem jó ,mert a szervízben is azt mondták semmi baja,ezért nem is csináltak vele semmit.Na itt borult el az agyam,azt mondta fönők,hogy vigyük megint el és akkor megnézik,de szerinteük a szék jó.Mondtam ,hogy azért nem megyünk el mégegyszer ,hogy megint ne csináljanak vele semmit,mert a szék csak 2 percet megy kb. és leáll.Azt mondták,vigyük el elküldik a kermihez oké, nap szabi 5000 ft.3 hét.Már baromi ideges voltam,mert volt egy székünk amit nem használtunk összesen negyed órát ennyi pénzért.Hívtak,hogy kész a szék elmentünk,itt már ragaszkodtam,hogy kipróbáljuk,ahelyett hogy adtak volna elemet vennünk kellett 2500 ftért,elinditottuk a hintát,ment.hazajöttünk,megint megállt 2 perc után,a férjem nem akarta megbuherálni,de azt mondta biztos túl melegszik a hinta rész és azért nem billen át rendesen pár perc után.A csavarjait nézve látszott hogy még az égadta világon senki szét sem szedte.Felhítam őket ,a főnököt naponta 10szer hívtam a mobilján mire felvette ,ha az üzletbe hívtam letagadtatta magát a kurva.Azt mondták,hogy kipróbálták jó a hinta ,biztos lemerült az elem,jah mondom ott vetették velünk ,ment 5 percet a szék nehogy már ennyit bírjon 6 új elem.Elszólta magát a nő ,hogy nem is volt a kerminél,meg sehol csak raktak bele elemet ,elindult azt lekapcsolták,hogy jó.Pedig ekkorra már vagy 15ször elmondtam,hogy pár perc után áll le.Megint azt akarta a nő,hogy vigyük vissza és megnézik,de itt már baromira elegem volt,már ülni is tudott Maja úgyhogy mondtam neki,hogy a pnzt akarom vissza,nem bohóckodunk tovább.Na ekkor aztán végképp elérhetetlen lett a hölgy ,mert azt mondta az kizárt.Ekkor írtam egyszép levelet a békéltető testületnek és a fogyasztóvédelemnek.Ők kapásból megbüntették őket panasz nem megfellő kezelése miatt.Miután megkereste őket a békéltető testület jött egy levél,hogy visszaadják a pénzt,de addigra én olyan sík ideg voltam,hogy ne tudjátok meg.fájt is a szívem a székért ,dehát mivel nem volt jó elhoztuk a lovét.Beírtam a panaszkönyvbe és bementünk a pécsi tescoba,vettünk a pénzen egy havi pelus és bébi kaja ellátmányt és hagytunk lovét egysima etetőszékre.
hát ennyi,utálom őket,fújfújfúj
Majszi és az egyszer volt hol nem volt szék