Új privát üzeneted érkezett!

8 perc
Vendég

7 perc
Vendég

6 perc
Vendég

5 perc
Vendég

4 perc
Vendég

3 perc
Vendég

2 perc
Vendég

1 perc
Vendég

Lanyok!

Elmentem haza, majd otthonrol jelentkezem este.

Szep delutant mindenkinek.

Magi
Vendég

Na én itthon, van fini hideg limonádém is, meg légkondi, úh jelenleg jól vagyok asszem :D

KépKép
lexus

Sziasztok!
Móni!
Sajnálom! :cry: Neked nem szoktak előtte tünetek lenni?
Edóci!
Szerintem mint semmiben a hőgérbéknél miért kellene az átlagosat követnie.Te is tudod az eü.-ből ugyanaz a betegség mindenkinél más-más tüneteket is produkálhat!
Nem szabad elkeseredni! :wink:
Mi indulunk a balcsba megmártozunk
Este jövök!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mar en is itt vagyok!

Magi
Vendég

Sziasztok!!!

Bocs az eltűnésért. :oops: ÚÚÚÚGy rühellem,de nem volt 2 percem,hogy leüljek a gép elé. :roll: Most meg vagy 1 órája olvasom az itsó belépésem óta írt hozzászólásokat. :lol: Ügyesek vagytok,elismerem. :wink:

Elég elfoglalt napjaim voltak.Pénteken takarítottam meg előkészítettem a szombati kertypartira ahúsokat, halászlevet, anyummal rétest csináltunk...stb,stb...Ja és péntek de voltam vérvételen,a hüle nő szétdurrantotta a vénám,majd egy másikat...no comment. :evil:
Szóval...szombat Bátyusom szülinapi bulija...szuper jó volt,16 felnőtt,6 gyerek...ráadásul egyik család(2+2fő) itt aludt,vasárnap este mentek el...Tegnap már nem volt kedvem belépni,ma reggel meg indultam UH-ra...Dorkát anyósékhoz vittem,pár napig ottmarad,ha bírja.Lehet este(később) telóznak,hogy menjek érte... :roll: :?

No ennyi a programomról.
UH-n minden szuper volt,1 hét alatt duplájára nőtt a Kistücsköm,már 68mm és GYÖNYÖRŰŰŰ!!! Imádom. :D :D :D
Minden okés vele,nyaki redő 1,3mm (3-ig jó),BPD 20mm.13 hetesnek felel meg. :D
Laborom is jó,pár minusz van benne,de nem lényeges. :)

Vettem 2 nacit ma magamnak,muszájból...nem tudtam begombolni a ruháimat. :?

Móni
Sajnálom a mensit.:(:(:( Úgy drukkoltam.Ráadásul most párod sincs. :( Hajrá augusztus!Mikor jön haza pontosan?Irigy vagyok a kicsit hűvösebb miatt,ma eléggé kimerültem,fekete polóban indultam el...én lüke... :lol:

LExa
Hányinger.:( Hányás... :cry: Kitartás!!!Nekem már egyáltalán nincs,bár tény,csak a 8.héttől volt,de akkor elég komolyan.Remélem gyorsan elmúlik ez a pár hét,talán anyudnál hamarabb repülnek a napok. :wink:

Magi
Mikor végeznek a munkások???
Remélem én se maradok le a tesztedről. :wink: :wink:

Betti
Milyen volt Balcsi???DE jó,hogy olyan közel laktok. :D
Vendég

Jajj Magi!

Kóla...megveszek érte...egész nap tudnám iszogatni,kész vagyok tőle.DE Dorka miatt nem lehet itthon tartani.Akkor egész nap azt inná... :? Nem sajnálom tőle,de nem neki való.Bár nem attól féltem,h nem aludna,de a pocija tuti megfájdul tőle.
Vendég

Friss poci...

Kép
Vendég

Lego!
Mekkorát nőtt a pocid nagyon szép!Én is Én is szeretnék ilyet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

REmélem nem bánjátok...nem tudtam válogatni. :D

Kittyben. :D
Kép

Szomjas vagyok
Kép

Őzikénk megnőtt...
Kép

Fáradtan...szemcsiben...
Kép

És a bébike. :D :D :D :D :D
Kép
Vendég

Betti!
Igen,hatalmasat nőtt. :lol: Eddig észre sem vettem,de mára... :lol:
Vendég

Lego
Örülök hogy minden rendben veletek! :D
Ismét édi képeket raktál fel a kiscsajszidról!
És milyen szép a bébike! :D A friss pociról nem is beszélve!

Betti
Köszi! :D

edoci

Sziasztok!

Ma jöttünk meg a Balatonról, jó volt, de az első héten azért lehetett volna jobb idő is! Petinek nagyon tetszett a szabadság! :) és olyan jó kis barna lett! :)

Ma már kimostam, kitakarítotam, kicsit dögrováson vagyok, majd jelentlkezem mostantól sűrűbben!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocs csajok, de nincs erőm 2 hetet most visszaolvasni, remélem mindenki jól van!

Lego!

Szép poci, és szép kislány, meg pocaklakó! :)

Valaki beavatna esetleg, hogy lett-e még pozitív teszt ebben a két hétben, amíg nem voltam? Olyan hulla vagyok................

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki! Örülök, h rendben hazaértetek, és jól éreztétek magatokat! Már hiányoltalak! Kérünk szépen képeket is!!!

Legoka! Nagyon szép a pocid, és nagyon jó az UH kép is!!! És a Kitty rucis Dorka!!! BEST fotó!!! :D Meg a napszemcsis is nagyon vagány ;) De az összes cuki!

Anyósék telóztak a kiscsaj miatt? ;)

KépKép
lexus

Kép

edoci

Jó reggelt! :)

KépKép
lexus

Ma vagyok utoljára :cry: Amúgy hol vagytok?? :shock:

KépKép
lexus

Lexa!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hellló bellóóó!!!
Szép napos napot kívánok mindenkinek. :wink:

Jelentem,lányom nincs itthon. :roll: Naggggyon hiányzik,szinte semmit sem aludtam. :? DE ő szerencsére jól aludt,reggel negyed9kor ébredt (itthon mindig 6kor...),jól van.:) :D Ez a lényeg.

Lexa.Jujjj,de csak holnap indulsz,ugye????Hol is lakik a "nagyi"? :wink:

Viki
Kérünk képeket.:)

Edoci
Jó reggelt! :wink:

Magi?
Még nem dolgozol????

Ma pakolok,mosok,vasalok....közben idefutok.Hajrá csajok,tegnap olyan aktívak voltatok,hogy csak nnaaa. :lol: Tessék ezt a szokást megtartani...!!!!!!!!!!
Vendég

Viki

Hogy álltok a babaprojektel????? :roll: Olyan rég írtál a fejleményekről. :(
Vendég

Lexa
Akkor ma írjál jó sokat! :lol: Holnap én is megyek anyukámékhoz,de csütörtökön már leszek.
Most elugrok a boltba,megveszem az ebédhez a dolgokat.

Viki
De jó hogy megint itt vagy! :D Pihend ki magad!

edoci

Legu
látom közben te is megjöttél! :lol:
Örülök hogy így bírja a leányzód nélkületek! :D Mátét is próbálják elvinni a szüleim de semmi pénzért nem akar ott maradni.Pedig régen szó nélkül ment!Most hozzám van tapadva! :?

edoci

Legó!
Nagyon ügyes a kislányod!
Viki!
Mesélj hányan jöttetek meg a nyaralásból!
Edoci!
örülök hogy jobb a kedved!
Lexa!
Jó pihit az anyukádnál!
magi!
Hol vagy?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na, csak h van élet! :D Ygy sikerülni fog ma jóó sokat írni! :D

Viki! Köszönöm szépen!!! Igen, ahogy Lego is kérdezte, nálatok mi újság?

Lego! Én is pakolok, mosok, vasalok :D Nincs elég cuccom, amit el tudnék vinni, sztem anyuhoz is 3 bőrönddel fogok menni, jó szokásomhoz híven :roll: Neeem!
Anya Pesten lakik. Nagyi, hihi, hát igen ;) És igen, csak holnap megyek, de holnap vmikor reggel, h a nagy meleget elkerüljem. Bár nem is annyira reggel, mint amikor munkába jövök, mert akkor meg dugó van.

Edóci! Igyexem írni :D

KépKép
lexus

Na, csak h van élet! :D Így sikerülni fog ma jóó sokat írni! :D

Viki! Köszönöm szépen!!! Igen, ahogy Lego is kérdezte, nálatok mi újság?

Lego! Én is pakolok, mosok, vasalok :D Nincs elég cuccom, amit el tudnék vinni, sztem anyuhoz is 3 bőrönddel fogok menni, jó szokásomhoz híven :roll: Neeem!
Anya Pesten lakik. Nagyi, hihi, hát igen ;) És igen, csak holnap megyek, de holnap vmikor reggel, h a nagy meleget elkerüljem. Bár nem is annyira reggel, mint amikor munkába jövök, mert akkor meg dugó van.

Edóci! Igyexem írni :D

KépKép
lexus

Hupsz, bocsi, h 2x ment el, de azt mutatta, h nem küldte el! :shock:

KépKép
lexus

Edoci

Detto...Dorka is régebben jobban bírta nélkülünk,ezért féltem tegnap annyira.
Szégyen nem szégyen úgy szöktem meg tegnap anyóstól...nem látott elmenni,párszor megkérdezte hol vagyok,majd kidőlt.Bár szerencsére még 2 unoka ott van most + férjem 2 huga (20-21évesek) így van társasága. 8)

Jó vásárlást.:)
Vendég

Köszi Betti :D Veled mizujs, hogy vagy??

KépKép
lexus

Betti!

Szióóóó!!!
Látom mindenki érkezik. :lol: Réka felkelt már?

Lexa
Akkor nem kell messze menni???Azt gondoltam átutazod fél Mo-t. :lol: :lol: :lol:

Zalába is jöhetne már valaki. :lol: Ugye Betti???Itt árválkodunk. :lol:
Vendég

Na. Ilyenkor hova lesz hirtelen mki? :shock: OK, Edóci igazoltan van távol :D

KépKép
lexus

Ejj-ejj Lexa.Lassan utolérsz a hozzászólásokban...pedig majdnem másfél évvel később reg-tál. :lol:
Vendég

Lego! Ha mázlim van, akkor majd nem tűnik hosszú útnak :D Fél Mo.? Isten ments :D

KépKép
lexus

Itt vagyok
Vendég

Lego! Hidd el, ez csak azért van, mert nem tudok helyesen írni, és egy csomószor javítani kell :lol:

KépKép
lexus

[quote="lego"]I írta:legott vagyok

Nagyon helyes ;)

KépKép
lexus

Na nekem most el kell ugranom, sietek vissza, addig is írjatok ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!
Megkaptuk a lakhatásit! :D
Már rémálmaim vannak a munka miatt kicsit izgulok 2 és fél év kihígyás után csoportórák stb.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Viki!
Isten hozott! Szerencsedre kihagytad a hiabavalo izgulast ertem :( De mi van veletek? Tessek beszamolni nyaralasrol, babaprojektrol egyarant :wink:

Lego!
Koszi :) Igazabol mar fel voltam keszulve ra, csak halvanyan remenykedtem. Most mar jol vagyok :) Apa augusztus 19-en jon, ha minden igaz aug. vegen, szept elejen lesz az idealis idoszak :oops:
Bar mar nem is tudom, mert ez a mostani kihuzodo ciklus elegge bezavart :roll: Azt hiszem, h ezt az idot kihasznalom majd arra, h megfigyeljem sajat magam es tutibbra menjek legkozelebb 8) No meg egy kis fogyi sem artana, meg konnyebb is egyedul, aztan a szervezetemet felkesziteni, talan szedni valamiket :roll:

Lexa!
Maris hianyzol! :?
Es igen, ilyen hidegek is vannak nalunk, bar ezzel a globalis akarmivel mar semmi sem a regi :( (pl. egyre kevesebb a ho)

Betti!
Koszi :) Elojelek szoktak lenni, de azok nagyon hasonlitanak a terhesseg elojeleire is (pl mellfeszules, ingerultseg). A puffadas volt talan a legegyertelmubb, csak en ugy akartam hinni!Es ti segitettetek! No meg nem kesett meg ennyit miota ujra megjott Zsolti utan . :(
Pontosan mi az a lakhatasi engedely? Eddig nem volt meg? Mit dolgozol, mikor kezdesz?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lego!

Dorka aranyos :D De jo, h hosszabb idore tudod hagyni!

bangham

Magika!
Hova tuntel?
Arra szeretnelek megkerni teged, mint legtapasztaltabbat (hi-hi :wink: ), h segitsel nekem abban, h jobban megismerjem a mukodesemet, es mond el mint egy ovodasnak, h szerinted miket figyeljek ebben a honapban. Szandekomban all homerozni (jol ertettem a vegbelben v huvelyben kell?), sajnos nalunk szerintem nincsenek ezek az LH tesztek. Mik is ezek tulajdonkepp? Hogyan kell a nyalka alapjan megallapitani a peteerest? Es a ho alapjan? Hol csinaljatok azokat a gorbeket?
Nem banom ha linkeket adsz, persze a kozvetlen tanacs meg jobb, de megertem, ha tul hosszu :)

bangham

Most meg ujra csak en vagyok :(

Nincs valakinek kedve fogyizni? Magika, tudom, h te jarsz, de sajnos nekem nincs ilyenre lehetosegem, en csak olyan hagyomanyos taplalkozason alapulotra gondoltam. Konnyebb lenne ha valakivel allandoan egyeztetnek, ha elmondanank, h eppen hol tartunk, de nincs kedvem ezert masik topicba latogatni. Nos :?:

bangham

Megjártuk a boltot és a kajcsit is betettem a sütőbe.

Lego
Én is úgy vettem észre hogy ha úgy lépek le hogy nem jelentem be csak eltűnök akkor nincs baj,de ha bejelentem vagy meghallja akkor már áll a cirkusz!De viszont éjszaka bömböl utánam. :oops:

Móni
én nemrég kezdtem fogyizni!De még az elején vagyok! :D

Lexa Lexa Lexa
ÍRJ!ÍRJ!ÍRJ!

Betti
De jó!Örülök neki! :D Ne izgulj,biztos menni fog a munka!Ismét itt! :lol:

Magi
Merre vagy?Ugye nincs semmi baj?

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X