Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

OlajfaloKép lanyok,
En a felsoroltak kozul a paraffinolajat javasolnam, mivel az a tobbivel ellentetben asvanyi eredetu, emeszthetetlen. Igy az emesztotraktus vegen is kifejti sikosito hatasat, mig a novenyi olajok mar korabban megemesztodnek es felszivodnak. Persze ha kirokazzatok, akkor mindegy...KépKép
Bocsi a belebeszelesert, puszi:

Leszter
39+5Kép
leszter
 
 


Leszter Kép
Hatalmas drukk! Már izgulok érted!!!

OlajokKép
A margarin is hatásos. Ezt onnan tudom, hogy többször csináltam hajában sült krumlit, és sok-sok margarinnal ettem meg. Utána meg jött a hatás... Kép De. Nyilván Leszterre érdemes hallgatni, márcsak a szülés utáni súlytöbblet miatt. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Tegnap annyira nyomi kedvem volt, hogy inkabb nem jottem rontani a hangulatot! Kép
Olaj
A csaszaros szobatarsamba a korha beletuszkoltak 1 nagy kanal olajt. Azt mondta iszonyuuu volt, de hatasos... Kép Sok sikert minden olajosnak!

FRanyo
Nincs tapasztalatom, de nem hangzik valami biztatoan ez a szines-vizes kaki. :0/ Remelem semmi fertozes! Majd irj, hogy mi lett az eredmeny. En a helyedben azert telcsiznek meg 1-2 gyerekorvosnak.


Myssnia
Jo, hogy minden ok a sebeddel! Kép Szoval, csak ovatosan... Kép

Kakukkfu
En a fosulira jartam, de az egyetemen is ismerek 1 csomo tanart. Szoval, ki volt az illeto? Te vagy a szinten zenesz, ugye?

Csucsuka
Azert te csak ne keszulj a hasfajasra, jo? Kép Hatha kicsi lany elfelejt hasfajosdit jatszani!

Beu
Nem irigyellek! Kitartas...Kendo, cseppek nem hasznalnak?

Szoval Ti is masszazsoltok lanyok! Remelem jo lesz. Mi csut. megyunk megint.
Szombaton volt nalunk borze, Ap vett par body-t es megvette a leanyzonak az elso ruhacskajat. Tok edi! Kép
Jazi ma eleg nyugi, ugy erzem nincs eleg tejem, hat elkezdtem megint fejni. Brrrrr, pedig mar ugy orultem, hogy vege! Ja este 9kor aludt el es hajnali 4.30kor mar en ebredtem, hogy na mi lesz mar? O meg bekesen aludt... Na de aztan!!! Cici nem maradt a helyen... Kép

Norka ,akinek ma mar jobb a kedve
Tettem fel uj kepeket
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=2" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=2[/url]
norkini
 
 

 
 

Naszoval
Beu-s uzenetem Gombockanak szantam...

Kakukkfu
Gyors oltasfelejtest kivanok nektek!!!

IsmetNorka
norkini
 
 


Sziasztok Lányok,

Látszólag rég jártam erre, pedig olvashgatlak Titeket, csak írni nem mindig van energiám. Meg mostanában tejet szaporítunk, mert Lilinél mennyiségi ugrás következett be.

Beu,
2 óránál sûrûbben ne etesd Zsófit, mert attól is fájhat a hasa, hogy keveredik az emésztetlen tejci az emésztettel. Kitartás!

Beu,
Szerintem lehet tökfõzeléket enni. Én az elsõ 2 hónapban nagyon figyeltem, hogy mit eszek, de most már lazább vagyok. Szerencsére Lili bírja.

Gombóc,
Nem tudom, hogy a 6-7 liter folyadék soknak számít -e (nekem soknak tûnik), de a kórházban volt egy anyuka koraszülött babával, aki csak a lefejt tejet tudta odaadni. Õ nagyon sok folyadékot ivott, és szóltak neki, hogy ne tegye, mert a túl sok sem jó. Általában úgy van, hogy a szokásos mennyiség+a lejött tejmennyiség, ami kb. összesen 3-4 liter.
Milyen baleset történt a közös ágyban alvástól?

Myssnia,
Joghurt+müzlit én is reggelizek a bélmûködésem miatt. Viszont a kivit a védõnõm nem ajánlotta, mert allergizálhat. Szerintetek szabad enni? Bár az epret sem ajánlotta hasonló okokból kifolyólag, de én már ettem kétszer is.

Franyó,
Nem lehet, hogy túl sûrûn adsz tejcsit Csipetnek?

Leszter,
Megadrukkk Kép

pusz,
gömb és Lili (14 hét)
gombolyu
 
 


Hali Csajok!

Köszi az infókat, akkor még reménykedemKép

Kakukkfu, mivel nekem volt bélmûtétem, no és régen ilyesfajta problémám, nyugodt szivvel ajánlom a paraffinolajat, mivel nekem is a dokim ajánlotta. Leszter pontosan leirta az elõnyét a többivel szembenKép, és csak azért borzasztó, mert semmi ize sincsKép!

Franyó, örülök, hogy jót mondott a dokid, remélem a kicsi pocakjával sem lesz semmi baj!

Beu, én azért kérdeztem a gátsebrõl, mert Danónál a varratszedés után 2 nappal már semmi bajom sem volt vele... igaz akkor iszonyat aranyerem volt, ami most szerencsére teljesen eltûnt elsõ nap egy szál kúptólKépKép.

Mariann, én tennát az elsõ 3 nap használtam, aztán még 3 nap always éjszakait (asszem 6 cseppes, a vékony fajtát), most a 3 cseppes vékonnyal nyomulok, de szinte csak szoptatás alatt van trutyim...

VizhõmérõzésKépKép, Kangi, most nincs orditás fürdésnél, mert elve melegebb vizet csináltunkKépKép. Danó meg is jegyezte - mivel õ és apa csinálják a babywassert - hogy nagyon meleg, mivel õ már rég jóval hidegebb vizbe fûrdikKép.

Jaj, és mindig elfelejtem, köszönöm a bókokat, átadtam a lyánynakKép

Pussz!
Zsófi(k)
Csucsuka
 


Norka

Megkukkantottam Jázmint! Nagyon szép baba! Kép Nekem nincs ilyen hordozókendõm, de jónak tûnik. Bár nem tudom, meddig bírnám a 155 centimmel cipelni Törpit. Nem fárasztó vinni?

Mariann
Nekem a hálósbugyi és papírvatta jött be az elsõ napokban. (Gyógyszertárban kapható, papír, közte vatta)

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
akkor egyelõre megpróbálkozom a margarinnal. Kép

Leszter, Csucsuka, hol lehet egyébként ilyen paraffinolajat kapni, gyógyszertárban?

Norka,
tündéri-aranyos Jázmin, ahogy játszik! Kép
Én is gondoltam, hogy fel kéne hívni másik dokit, de nem nagyon ismerek...

Gömb,
ezt nekem is mondta a védõnõ, hogy min. másfél óra legyen két kajáltatás között, egy ideig próbáltuk is ehhez tartani magunkat, de nem múlt el tõle a hasfájás, viszont még éhezett is szegény. De ez a vizes zöld kaki nem olyan, mint ami akkor volt Kép. Csipetnél azért is kivitelezhetetlen, hogy ne egyen túl gyakran, mert azt csinálj sokszor, hogy éhes, elkezdünk enni, 3 perc múlva elalszik, akkor leteszem, persze újabb 3 perc múlva ébred, merz éhes maradt. Hiába ébresztgetem közben, õ csak akkor hajlandó felébredni, ha õ is úgy akarja... Kép

Most hívott a férjem, hogy leadta a kakimintát, péntekre meg is lesz az eredmény, de jó, mégsem egy hét...

pussssz
Franyó, aki megint egykezes
franyo
 
 


Franyó, igen gyógyszertárban lehet kapni! A péntek gyorsan itt lesz, drukkolok!!
Csucsuka
 


Myssnia
Koszi! Kép
Hat en is 1 orias vagyok!!! 148cm.... Kép De nagyon kenyelmes.Mivel szeles a pantja, nem vag.En pl. kezben 5 percnel tovabb nem birom el Jazmint, mert egyszeruen leszakad a kezem...

Franyo (aki 1 kezes Kép )
Tegnap is eljatszott magaba.Meg pl. barmilyen nagy a hiszti, leteszem a pelenkazora, levetkoztetem (marmint kibontom pelusbol) es atvaltozik vigyorbajnokka. Tok jo modszer! Kép
Nincs Kisokos kiadvanyod?Abba vannak doki cimek. Vagy a neten tuti talalsz tel.szamokat.Bar ez a pentek egesz jol hangzik.Talan erdemes kivari?! Nem tudom...
Ja, olyan fura, hogy az ember itt nem kerul elorebb a tablazatban!!!! Kép

Lanyok
Multkori eltavombol okulva, 1x-1x uvegbol adnam Jazinak a lefejt tejet, hogy ne legyunk ennyire osszenove. Multkor ilyen csoros poharhoz valo 3 lyuku cumibol ivott es utana bombizett ezerrel, mert hianyzott neki maga a szopizas. Szerintetek merjem cumival kiprobalni??

Norka es 2tol alvo Jazi
norkini
 
 


Sziasztok!

Kangi! Hajnalban életében elõször nem aludt vissza rögtön, volt egy kis nyafi. Gondolod a kaportól? Nekem ez eszembe se jutott. Te mit csinálsz Julcsival, mikor egész nap nyüszög, és iszonyatosan szenved? Ma sem tudtam lefektetni, mert öt perc múlva felébredt. Csak a mellkasomon hajlandó aludni. Már a játszócumit is megpróbáltam adni, de kiköpi. Okos gyerek! Kép

Franyó! Te vagy az abszolút gyõztes! Kép
Nekünk is volt zöldes színû kaki, az orvos hasonlókat mondott, mint Neked – emésztetlen darabok.

Gombóc! 6-7 liter nem semmi! Én 2-3 litert is csak küszködve.

Kakukkfû! A kórházban nekünk is olajat adtak. (Nekem nem használt. A kúp sem. Akkor jött a második beöntés. Na, az meghozta a kívánt eredményt.) Nem annyira szörnyû megenni, mint amennyire gondolnád. De Norkát olvasva ez is mindenkinél másképp van.

Norka! Jók a képek! Édi a kiscsaj! Kép

Gömb! A védõnõ nekem is letiltotta az epret is, kivit is a magja miatt. Epret én is ettem már, nem volt semmi.
Etetés: Igyekszem kihúzni a két órát, de ha enni akar, nem lehet vele bírni. Szétrágja az öklét, a karomat, nyakamat – ami a szája közelébe kerül, és visít. Nem bírom hallgatni. Viszont utána egy picit pihizik.

Lányok! Ti milyen kendõt használtok, és honnan szerzitek be? És ugye jól emlékszem, hogy egy hónapos korig nem lehet használni?

Na, megyek megpróbálom letenni, hátha nem ébred fel. A kezem viszont leszakad a 4.5 kg alatt.

Beu+Lõrinc
beu
 
 


Beu
Ki mondta,hogy nem lehet a kendot 1 honapos korig hasznalni? En mar az elso heten hasznaltam! En konkretan boltban vettem, de itt a neten is lehet 2 felet is rendelni. Ja, van boltujuk is persze.
[url=http://www.uti.hu/~robinson/bolt/magsite/bframe-0.htm" TARGET="_top]http://www.uti.hu/~robinson/bolt/magsite/bframe-0.htm[/url]
[url=http://www.babanet.hu/termek/kanga/index.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/termek/kanga/index.html[/url]

Norka aki ma nagyon raer
norkini
 
 


Meg 1 kerdes!
Jazinak regebben valadekozott a bal szeme. Ez elmult, de eleg gyakran porosnak latom a szemhejat. Csak a bal szemenel. Van valakinel hasonlo tunet?
Pussz
N
norkini
 
 


poros Kép Kép
marmint pirosnak Kép
norkini
 
 


Sziasztok!
Olvasom ám amit írtok, csak írni nincs erõm.
Megnéztem az új képeket. Szuper mind!

Kakukkfû,
Te mit használsz aranyérre? Korábban Varázsdió krémet használtam, de nem ért semmit. Most Sperti krémet illetve kúpot, majd meglátom hogy hat.

Beu,
Milyen betétre gondolsz? Tenát alig használtam (kb. 7-et). Még jó hogy kispapinak 30 db-osat adtak a gyógyszertárban, a kistesónál nem kell venni Kép. Aztán pár napig normál betétet. Volt olyan nap is, amikor semmi. Most megint van, de a normál betét vagy tisztasági mindig elég. Azt nem tudom meddig kell.
Roni is belekakilt a kezünkbe, már az apájáéba is!Kép

Kangi,
Hülye kérdés, de a babamasszázs tanfolyamra babával kell menni? Érdekelne, de Roni még túl pici, majd legközelebb. Aki megy annak kíváncsi leszek a véleményére.

A kórházban, amikor csaszi után még nem volt székletem, valamilyen kúpot kaptam. Nekem használt, sajnos a nevét nem tudom.

Csak hüledezek, hogy mennyit esznek a babáitok. Én már annak örülök, ha az 50 g-ot sikerül belediktálni. Így is általában 1 óráig tart a szopi, van hogy 1,5 és mindez 3 óránként. De most már túllépte a születési súlyát és délután már vannak éber idõszakok.

Maci_2 + Roni
maci_2
 
 


Beu Kép
ugyanez volt ma. Szerintem a kaportól. Onnan gondolom, hogy a Gripe Water-ben kapormag olaj van, és nekünk csak rontott a helyzeten. Persze csak utólag voltam okos Kép
Egyébként semmit nem tudok vele csinálni. Ezért ma nagyon gyermekágyasak voltunk, egész nap a kanapén együtt, meg a vállamon, tánciztunk, stb. Semmit men tudtam csinálni, de ma nem zavart, mert tegnap csináltam egy csomó mindent, meg kispapinak is volt ebédje. Igy vidáman táboroztunk a nappaliban. A melegfront miatt is lehetett sirós. Szerintem.

Miszike Kép
célszerü babával. Vagy mübabával. Roni nyugodtan jöhet, elég, hogy elmúlt 6 hetes! Én is megpróbálom Julcsival. Ha nem megy, eljövünk, az se gáz. Szerintem érdemes! Gondoljátok meg Kép

Csucsuka Kép
hát aki profi, az profi Kép

Norka Kép
Jázi nagyon édeske!!! Kép

Na megyek, még nem voltunk ma utcán. Pincebogarak, rohamra!!! Kép

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Bocsi hogy beleszólok, néha beleolvasgatok a topicba, mert nemsokára én is mami leszek. Lenne egy tuti ötletem szorulás ügyben: 1 evõkanál lenmagot 1 deci vízbe be kell áztatni kb 1 órára és utána meginni egy slukkra. Nagyon szar érzés (olyan "csiga"nyálkás az egész), de tuti hatásos!
Legjobb reggel éhgyomorra.

Sziasztok

Éva
Névtelen
 


Maci_2 Kép
de bamba vagyok!!! Bocs!!! Csak egész nap nyehegett itt nekem ez a kis széllelbélelt Kép
Roni tényleg nincs még 6 hetes. De nélküle eljöhetsz, esetleg hozz egy játékbabát gyakorolni Kép

Pussz
Kangi a lütyö + végrealvó Julcsi
kangi
 
 


Köszi Lányok a tanácsokat cucc" ügyben,betáraztam a Tenát!KépKépKép
Hát ez az aranyér meg a szorulásos probléma remélem elkerül mert én nem akarok se beöntést,se kuppot,én úgy szeretnék mûködni mint most,természetesenKépKépKépJó mi? Milyen kivánságaim vannak,mintha lehetnének...de most tényleg nem birom az ilyen alváz dolgokat".
Régen a szüléstõl azért tartottam mert elötte beöntést adnak...hát most már lehet kérni hogy ne,de azért csak ciki lenne ha oda....a szülõágyra,magam alá....
Na ez legyen a legnagyobb gondom.

Ahogy olvaslak Benneteket,én már most elõre látom mit össze fogok parázni ha az én gyerekem hasfájós lesz és egésznap csak sirni fog.Még jó hogy igy elõre olvasok,mert legalább már a Ti tapasztalataitokat tudom majd hasznositani.(kicsit félek ámKépKépKép )

Norka!
Megnéztem a képeket,nagyon édi!!!!

Mariann
32
Mariann
 


Mariann Kép
tudom, hogy semmi közöm hozzá, meg ez magánügy, de ha adhatok egy tanácsot, FOGADD EL a beöntést. Mert olyat is kimos, amit más segédeszköz nem hajt ki. És nem olyan tragikus. Tizenegy órát vajúdtam, mire megcsászároztak, és a beöntésnek még igy is hasznát vettem, mikor a mütöasztalon jöttek a tolófájások ...
Emellett az egy dolog, hogy amig becsorgatják, addig utálatos, de bent tartani nem akkora müvészet, amikor meg már kiengedheted, az dupla megkönnyebbülés, egyrészt, mert effektive távozik egy csomó cucc, ami csak a helyet foglalta odabent, másrészt pedig lelkiekben megkönnyebbülsz, hogy most már tuti nem fogsz odacsinálni a szülöágyra.
Persze ez az én véleményem, s bár ne mvagyok vele egyedül, azért te csak dönts, ahogy neked legkellemesebb.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Mariann!

Na most jol bekavarlak, mert szerintem meg a beontes felesleges. Ezt tamogatta a dokinenim es a szulesznom is. Szerintuk a beontes csak elfolyositja odabenn a dolgokat, es sokeves tapasztalat alapjan allitottak, hogy nincsen szules szeklet nelkul, beontes ide vagy oda. En nem is kertem, volt is szekletem a szuloagyon (de nem higKép), es abszolute nem volt kinos. Bar asszony legyen a talpan, akinek olyankor ez eszebe jut!Kép

orsoly
orsoly
 
 


Norka!
Jázmin mosolya teljesen a tied. Kép Nagyon szépek vagytok.

Magdi
29+2
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Koszonjuk a sok dicseretet! Kép

Kangi
Remelem azert ejszakara normalizalodik a kapor-tema! Kép

Mariann
En nagyon feltem a beontestol. Nekem "jol esett". De ez is csak 1 velemeny.

Lanyok
Ma este volt az elso kozos furdes a nagykadban! Kép En voltam a szallito emberke, Apa pedig elvezte a kadban a kiscsaj vigyorgasat. Azt hittem felni fog. Eleinte kicsit meg volt hatodva, hogy most ez mi, de utana vegig vigyorogta! Kép Tunderi volt. Ja es ma 1x sem fajt a hasa. Persze, mert en nem eszem kaprot! Kép

Jo ejt mindenkinek
Norka es nagykadas Jazi
norkini
 
 


Norka Kép
olyannyira kaporblémamentesek vagyunk már, hogy a háromnegyed hatos szopi óta még mindig éhen szundikál Kép Kb egy hete csinálja ezt. Pedig ma megfürdetjük, hiába is próbálja elbliccelni! (néha az az érzésem, ö Piszkos Fred reinkarnációja KépKépKép)

Közös fürcsi: mi is azt tervezzük majd, mert most a kiskádat cipelgeti Apa a szobába, de tele vele a hócsukája, ráadásul folyton rá akarja boritani valami berendezési tárgyra, ahogy leng benne a viz ...

Pussz, bömbimentes jó éjt mindenkinek!
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Háh! Én vagyok a legfrissebb???? Kép

Hiába etettem fél egykor, a kis szotyka akkor is negyed 5-kor kért enni Kép Most meg itt nyarvikol az ágyában, de ma nem lesz egész nap ölbemanci, mint tegnap!

Remélem, mind jól vagytok Kép

Pussz
Kangi+nyeki Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Ma úgy látom nagyon virgoncan ébredtem,még sehol senki!Hát gondolom ezerrel babáztok!!!!DE JÓ IS!!!!


Köszönöm a jótanácsokat beöntés ügyben,hát...valszeg elfogadom és beadom a derekam, még ha nem is kellemes.Egyébbként én attól tartok az egészben hogy kiérek e a wc-ig.KépKép:Jó hülye vagyok mi?Attól meg még inkább hogy a szülésnél a szülõágyra,még ha ott nem is olyan ciki de hát a férjem is ott lesz.

És tényleg..azt nem lehet ,hogy amikor itthon esetleg elkezdõdik akkor itthon beadni egy beöntést?Vagy akkor egyébb gondom is nagyobb lesz minthogy beöntögessek?
És a beöntés hatására 1x kell kimenni vagy többször is kell wc-re menni?
Bocsi Lányok hogy ilyeneket kérdezek,de semmi tapasztalatom nincs.

Na mára eldugulok beöntés ügyileg ..igérem!KépKépKép


Ma megyünk este 8-ra kórház tárlat" vezetésre.IZGI!!!

Jó babázást mindenkinek!
(ja Urszilát most mûtik 9-tõl ,Õ is nemsokára itt lesz)


Mariann
33VAAAÚÚÚÚ
Mariann
 


Mariann Kép
bent fogod tudni tartani, ne izgulj!!!
Otthon ne vacakolj a beöntéssel. Örülni fogsz, ha a cipödet megtalálod!!! Kép
Egyszer kell kimenni, de akkor nagyon! És érdemes sokáig elvacakolni, úgy kijön minden. Mondjuk nekem közben háromperces fájásaim voltak, az is rásegitett az üritésre Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Halihoo!

Urszilaaaaaa
DE jo, remelem hamar megy, es minden rendben lesz veletek! Kép

Kangi
Szuper a kaportalanitas hire! Kép A reggeli keles ma nalunk is megvolt, pedig tegnap 6es fel orat ugy ataludt ejszaka, hogy csak na!

Mariann
Szerintem felesleges ezen a beontesen ennyit filoznod. Egyreszt tenyleg nem nagy ugy (nekem azt mondtak 3x kell kimennem utana es tenyleg kellett is), masreszt amikor mar ott vagy es veled tortenik ez az egesz ,hidd el egeszen mas lesz. Nem fogsz felni tole!! Kép

Mi mar megjottunk Urologiarol. Vissza lettunk rendelve, egy kontrollra, igaz 6 hete minden teljesen rendben volt! Multkor 1 orat vartunk a pisire, mert hol nem volt semmi, hol kaki is jott melle es az meg nem analizalhati.. :0/ Ma viszont 5 perc alatt ment az egesz. Pikk-pakk megvoltunk. Es ismet minden rendben! Kép
Vegre jobb ido van! Megyunk is setizni izibe!

Norka es hamarpisil Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok,
mar tul vagyok eg ykorhazi vervetelen, a pajzsmirigyemet kell ujra ellenorizni. Kép

Mariann, en is fostam Kép elore a beontestol, de tenyleg hasznos! Kép En nem attol feltem, hogy odaeresztek a szuloagyra, az nem annyira erdekelt, hanem ami miatt kertem az az volt, hogy mindenkitol azt hallottam, hogy nagyon beinditja a fajasokat. Es akar 1-2 oraval leroviditheti a vajudast, + mivel az EDA-t is csak eros fajasoknal kotik be, igy hamarabb el lehet erni ezt a szintet. KépKép Engem ez meggyozott, igy en kertem. Es tenyleg igaz lett, eleg brutal modon beindultak tole a fajasok, es hamarabb jott is az orvos, hogy bekosse az EDA-t. Kép

Gombolyu, Beu,
nem tehetek rola, allandoan szomjas vagyok, ezert rohanok inni Kép MAr arra is gondoltam, nem lehetek-e cukros. Kép

Norka,
koszi az egyutterzest! Kép Zsombi estere egesz jol elvolt, mar kevesbe taknyos es csak neha kohog.

Olyan furi, azt vettem eszre, hogy Zsombi nagyon sokaig (1-2 orat is siman) elvan egyedul, aztan nyehegni kezd (olyan anyahianyosan, unatkozosan), akkor felveszem,5-10 percig babusgatom, aztan visit. Figyelem, hogy hasajos-e vagy melege van vagy ilyesmi, de semmi. Megunom, lerakom es elhallgat. Neha mar az az erzesem, hogy ennek a gyerekocnek nincs is szuksege a szuleire. Tok jol elvan magaban es a vizilovaval...Kép Neki gagyog, nekunk meg nem...Kép MOst akkor van egy antiszovialis gyerekem???? KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Norka
Nálunk is gondok vannak a bal szemmel. Szülést követõen gyulladt be, valsz sokáig volt a szülõcsatornában. A kórházban adtak rá Neomicin (vagymi), majd itthon megint elõjött. Elvittem szemorvoshoz, és írt fel neki Brunalycint. Ezt két hétig kell alkalmazni. Most nem látok semmi gondot a szemével. Mondjuk, nekünk nem piros volt a szeme, hanem puffadt, és váladékozott.
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen pici, a képeken inkább magasnak tünsz. Kép
A hordozókendõvel kapcsolatban lenne egy kérdésem még. Hány kilós koráig ajánlott?

MAci2
Nálunk is változó, hogy Szilárd mennyit eszik. Van amikor 70-el is jólakik. Szóval aggodalomra semmi ok, ha gyarapszik. Kép

Mariann
Szerintem a beöntés a legkevésbe észrevehetõ a szülésnél. Arra már nem is emlékszem. Pár perces dolog, és nagyon jó, hogy kaptam, mert nem tudom mi lett volna a szülés alatt. Kép
Nekem spec nem voltak tolófájások, és egy az egyben fenékre kellett nyomnom...
Lehet, hogy az otthon elvégzett beöntés is megfelelõ, nem tudom.

URszula
Hatalmas drukkk!!!

Kangi
Fél 1, negyed 5. Az tök jó. Szilár Éjféltõl kb 3szor szopizik reggel 6-ig. Szóval semmi mohó alvás részemrõl. Nem tudom miért, mert nem hiszem, hogy annyir éhes lenne, lehet én csinálom rosszul. Mikor nyöszörög már fél órája, akkor már nem bírom hallgatni, és mivel sosem ébred fel teljesen éjszaka, azt hiszem éhes. Van, hogy a pelusra gyanakszom, és cserélek. Ekkor kipattan a szeme, és elmúlik a nyöszi.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Mariann!

A beöntés kicsit kellemetlen, de egyáltalán nem olyan szörnyû, mint a híre. Én csak 1x voltam WC-n, jó hosszan. Belédöntenek egy adag vizet, ez kicsit feszít, utána mondják, hogy hány percig tartsd vissza. Én beöntés után rögtön beköltöztem a WC-re, onnan hívtam a férjem, hogy induljon be a kórházba, anyukámmal is beszéltem, így eltelt az idõ, utána kijött minden. Ennyi volt, nem hiszem hogy olyan ijesztõ, én kérném újra. Az hogy tolófájások alatt ezek után jött e még valami, arról foglmam sincs, és neked se lesz.Kép

manó+emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Myssnia
Valadekotas nekunk is volt. Kaptunk is beutalot konnycsatorna mosasra, de mikor utana olvastam, hogy az milyen borzalmas, inkabb vartam meg turelmesen es tejcit csopogtettem Jazi szemebe. El is mult ugyesen. CSak ez a piros nem tudom mi lehet? Na majd penteken meginteriuvolom a dokit.
A honlapokon amiket irtam, mindent megtudhatsz a kendokrol! Azt irjak az okoso, hogy tul.kepp addig hordhatod benne ameg igenyi es elbirod. Van, hogy 3 eves korig. En kezbe nem birom el Jazmint sokaig. Leszakadok, pedig meg csak 4,5 kg. Kendobe viszont siman! Kép
Ez az esti soxor szoptacc dolog, nem tul jo! Kerdezd meg esetleg a vedonot, hatha van valami 5lete?!

Norka +Jazmin aki elaludt
norkini
 
 


Myssnia Kép
nem lehet, hogy a szelek feszitik Szilárdot, és azért nyeheg? Nagyon sir? Nappal is ilyen gyakran eszik?
Nálunk az van, hogy mikor visszateszem éjjel, még nem alszik el. Hallom, ahogy nyög, nyomkod, néha felkiált (gondolom, mikor csavarint egyet rajta a szél), aztán elcsendesül.
Tudom ám, hogy a mi éjszakáinkért csak hálás lehetek a sorsnak, de az ember mindig többet akar Kép

Ma elviszem Julcsit a tanácsadásra a pöttyei miatt, valamit kell pluszba rá kenni, mert már a mellkasán és kicsiny hurka lábain is piros pöttyöket visel Kép És viszket is neki, legalábbis ami a pofiján van (dörgöli a vállamhoz).

Norka Kép
gratulálok a hamarpisihez! Ma Julcsinak is sikerült a pelenkázóra masszázs közben KépKépKép
Viszont úgy imád meztelenkedni, hogy nem bánom a plusz öltöztetést (nem mindig sikerül a textilpelust elkapni alóla, az pedig tudja a fizikát, és a hajszálcsövesség elvén felvezeti a pisit a bodyig Kép).
Jó nektek, hogy szép idötök van! Itt süt ugyan a nap, de hideg van. Délután mondjuk muszáj lesz kivinni, a tanácsadás miatt. Sebaj. Addigra tán itt is melexik egy kicsit.

Gombóc Kép
nem antiszociális, csak csendeske! Juj, hányan örülnének egy ilyen babának!
Vannak, akik kevésbé igénylik a babusgatást. Talán jobb szereti, ha csak nézhet, és beszélsz hozzá, énekelsz neki. Olvastam ezt a Picik és kicsik-ben.

Még mindig alszik a 8 órás szopi óta, pedig már minden házimunka megvan, fözést is beleértve Hurrá! Hurrá!!!
Kicsit akkor foglalkozom a sulis cuccaimmal.

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Kangi
Szilárd is dörzsöli a pofiját, annak ellenére, hogy múlnak a pöttyök. Én ilyenkor mosakodókrémmel kenem be, és kicsit javít a helyzeten. Kíváncsian várom, hogy mit mondanak Julcsinak.
Éjszaka. Van, hogy a szelek bizgetik, és olyankor hallom is a pukikat. Van, hogy segítek neki, és simán kiügyeskedjük. De van, hogy semmi jele a szeleknek, és ekkor is megy a nyöszi. És ha szopizik, akkor miért múlik el a nyöszi? Szóval nem értem.
Bezzeg most úgy durmol az ágyban, hogy hangja sincs. Ugyancsak a 8 órás szopi után.

Most már teljesen elbizonytalanodtam, melyik pelus a jó. Hajnalban cseréltünk, és másfélórás oldal alvás után tócsa volt alatta. (persze az én ágyamba Kép) Ezt már eljátszottuk Liberóval, Pampers-vel, Huggies-val, Chiccoval. Pedig nagyon szabályosan csomagolom be Törpit. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
lehet, hogy az oldalt alvás a baj, és azért csorog ki a pisi? Egyáltalán nem alszik hason, háton?
Lehet, hogy egy plusz pelenkabetétet is be kellene tenni?
Nekünk a Pampers eddig bejött, csak ritkán csorog ki. Viszont volt, hogy a hátánál csorgott ki, akkora lendülettel jött ki belöle Kép
Cumit nem próbáltál adni neki éjjel? Vagy megforditani, hasról hátra vagy viszont, ha úgy alszik?
Tudom, hogy a cumi nem mindenkinek szive csücske, de ki mondta, hogy ne hozzunk bizonyos áldozatokat gyermekünk és saját testünk éjszakai nyugalma érdekében? Kép

Pussz
Kangi+hortyi Julcsi
(már kész vagyok a sulis maillel is, hát ez SZUPER!)
kangi
 
 


KangiKép
Igen, csak oldalt folyik ki, de szeret úgy is aludni. Szokott háton, hason is, de isten tudja miért éjszaka nem rakom hasra. Kép Kipróbálom. Cumit semmiképp nem szeretnék, eddig sem volt, és azt hiszem, már nem is tudnám elképzelni vele.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
hát ha cumit nem is, de próbáld meg esetleg felfedeztetni vele a kezét. Mennyit eszik egy-egy ilyen éjszakai etetésnél? Mert ha nem sokat, akkor szerintem csak a szopi hiányzik neki, azon pedig lehet segiteni.
Lehet, hogy fölösleges para, de nekem azt mondta a doktornö, hogy a bölcsöhalálosok mind hason aludtak, ezért csak úgy altatom hason, hogy bekapcsolom a légzésfigyelöt. Persze az igazi veszélyeztetett kor inkább féléves kortól kezdödik, de az ördög nem alszik ... most bocs, ha esetleg megijesztettelek!
Szóljatok hozzá, lányok! Nem akarok felesleges félelmeket elültetni senkiben, nekem ezt mondták, de nem szentirás!!!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


KangiKép
Hiába, nincs itt rajtunk kívûl senki. Kép

Sajna nem tudom mennyit szopik, valószínû nem sokat, mert bealszik. Csak az a baj, hogy mellette én is elalszom, így lehet, hogy nem feszül ki a pocak.
Hát igen. Azért tartok a bölcsõhaláltól, de nem akarok fölöslegesen parázni miatta. Erõsen befolyásol ez a tény, és ezért sem altattam eddig éjszaka hason. De optimista vagyok, így nem félek.
Én úgy tudom 2 hónapos kórtól gyakoribbak a "balesetek".

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Már pár napja olvasgatlak Titeket, próbálom követni az eseményeket Kép! Ebben a topicban aztán van élet :o!
Beszállhatok én is a beszélgetésbe? Kisfiunk Levente holnap lesz 16 hetes, most éppen édesen alszik kb. egy órája, így gondolom, hamarosan felébred.
Kangi!
A bölcsõhalálról én azt olvastam, hogy a legveszélyeztetebbek a 2-4 hónapos babák, nem pedig félévesnél idõsebbek. Valahol van egy topic is errõl, azt hiszem.
Mariann!
Én is csatlakoznék a beöntést javaslok táborához. Én legjobban ettõl féltem, de nem volt olyan vészes, mint gondoltam. És a tágulásban nekem segített egy egész ujjnyit! Igaz, 40 percet töltöttem el a WC-ben, de nekem csak 10 percnek tûnt. Azt tanácsolták, hogy várjak ki egy fájást és csak utána engedjem ki. És tényleg 3xra jön ki Kép! De most már befejezem a témát Kép!

Húúú, én eddig azt hittem, hogy én csinálok valamit rosszul, hogy kijön a pisi, de most már látom mások is járnak hasonló cipõben (pelenkában). Sõt, nálunk a kaki is kifolyik hátul, vagy a lába között. Na, ez a kedvencem, mert akkor aztán teljesen át kell öltöztetni, ha szerencsém van kétszer is Kép.
Az öltöztetés most különösen nehéz, mert Levinek eltört a bal felkarcsontja vasárnap játék közben, így nagyon vigyázni kell, mit hogyan adok rá, veszek le.

Norka!
Gratulálok a "hamarpisihez". Én tegnap reggel 8-tól délután 4-ig próbáltam pisit gyûjteni Levitõl egy pisigyûjtõ zacskóba. Állandóan kifolyt, a háta közepéig pisis volt. Aztán feladtam, kibontottam a pelenkából és fél órát üldögéltem a kukijára szorított zacskóval Kép.

Remélem nem baj, hogy belekotnyeleskedtem a beszélgetésbe...
Üdv, Virág és az 1 nap hijján 16 hetes Levente
virga
 
 


Myssnia Kép
aha! jééé!

Virág Kép
üdv közöttünk! Köszi az infot.
Gyors gyógyulást Leventének Kép

Pussz
Kangi + felébredt és most nehezen böfizö Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok lányok!

SEGÍTSETEK, LÉGYSZI!!!!!!!!!!
Hordozókendõ: Gyûrûs vagy megkötös?

Norka, köszi a címeket.

Ma egész jó napja van mindenkinek! Hurrá! Biztos azért, mert megint jó idõ lesz. Kép Mi is nyugiban vagyunk most, két órája alszik, napok óta nem volt ilyen napközben. Éjszaka pedig csak egyszer ébred fel, de jó, de jó! Kép KépMa fél 4 körül a párom ébredt a nyöszörgésre, aztán ébresztett engem is, én meg nem értettem, mit akar, miért nem hagy aludni. Kép Kép Aztán rájöttem. Legközelebb 8-kor keltünk. Tegnap az éjszakai szopi után fél 10-ig hagyott aludni minket.

Ma volt doktornéni, megvizsgálta, minden o.k.

Végre sikerült megbékélni a fürdéssel. Végül csak vettünk egy segédeszközt, amit bele kell tenni a kádba és belefektetni. Ebben biztonságban érezte magát, és csak nézelõdött. Inkább gyanakodva (mi lesz ebbõl?) mint boldogan, de majd lesz jobb is. Már csak a fürdést követõ procedúrát ordította végig. Erre kell még kitalálni valamit.

Hason én sem merem altatni, gyakorlatilag soha. Napközben szoktam hasra tenni, de nem nagyon szereti. Háton is csak akkor altatom, ha tudok rá figyelni, és evés után biztosan büfizett.

Myssnia! Nem nagy rá a pelus?

Én szeretnék neki cumit adni, de kiköpi. Erõltetni meg azért nem fogom. Tudom, hogy a szopis tanácsadók mindig mellre tennék minden nyikkanásnál, de mióta ilyen hasfájós, nem merem állandóan szopiztatni, mert szerintem nem tesz jót neki. Viszont állandóan szopna, szétrágja az öklét vagy amit talál. Néha megtalálja a nagyujját, azzal jól elvan. De általában csak üvölt. Inkább cumizna, ha ez hiányzik neki.

Kangi! Ügyes vagy, hogy mindent megcsináltál. Ha holnaptól jó idõ lesz, elkezdjük szoktatni Lõrincet a levegõhöz, és hétvégén kimegyünk. Családilag elvonulunk szavazni. Aztán talizhatnánk valamikor, ha van kedved. Merre szoktatok sétálni?

Mit kell ráadni kivitelkor, míg ilyen pici? Gondolom, ha kint 15-20 fok van, nem kell rá overall. De akkor mi? Meg mivel kell takarni? Hány réteg? Állandóan ezzel kínlódom. A kórházból sem tudtam hogy hozzam haza, túl is öltöztettem.

Mariann! Beöntés nem gáz. Én kétszer voltam utána. És simán bent tartod. Én nagyon féltem, mikor a nagy nap átmentem a szülõszobára, aztán mikor megvolt a beöntés, teljesen megnyugodtam. Szóval nálam is ez volt a rém. Ahhoz képest csak csodálkoztam, hogy miért is kellett ettõl ennyire parázni?!

Gombóc! Most én is szeretnék egy ilyen babát! Kép

Beu+Lõrinc, aki ma 3 hetes - és még mindig alszik!!!!!!!!!
beu
 
 


Na, akkor most mindenki eltünt????????????? Most, hogy végre van idõm? Kép Kép Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok
Aha, szoval ameg en alszom, Ti itt csatelgettek! Kép

Kangi
Jazi is 11tol alszik! Nem akarom elkiabalni, de 2 napja nem hasfajunk! Kép Ja, azota itt elment a nap vilagga. En meg seta helyett aludtam 1et. Nagyon jol esett!

Virag
Szia! Udv. koztunk. Gyere batran! Kép
Hogy tort el Levi keze? Mire kell majd vigyaznunk?
Nem semmi lehetett a pisigyujto akcio! Kép

Beu
Most dobbentem ra, hogy neked ilyen nagy fiad van mar! Kép Nagyon ugyi vagy, hogy tudsz netezni mellette majd' minden nap. Mikor Jazi 2-3 hetes volt, teljesen el voltam tajolodva! Kép Ja, boldog 3 hetes evfordulot!!!
En a kozos kendo mellett szavazok. Tobb pozban tudod hordani benne a gyerkocot, es nekem stabilabbnak tunik.

Judo, Momo, tobbiek
Ugye minden ok, csak a sok mosolygos gyerkoctol nem tudtok gep ele ulni?!

Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül idekotyogok nektek, de hátha jól jöhet valakinek pelenka-ügyben 1 tipp, ha meg nem próbáltátok. Kisfiamnál az egyetlen pelenka, amibõl sosem folyt ki éjszaka a pisi (még akkor sem, amikor rengeteget szopizott éjjel és több mint 12 óráig nem volt tisztába téve): Tesco pelenka. A régi típusú, kék feliratos fehér zacskóban. Próbáltunk Huggiest, Babylove-ot, Pampers-t is, de mindegyiknek hajnali átöltözés lett a vége. Úgyhogy éjszakára még most is mindig Tescot használunk, már lassan 1 éve Kép , nekünk bejött.

Sok mosolygást Babáknak és Mamáknak!

Anina
Anina
 


Norka!

Olyan aranyos vagy,hogy hiányoltálKép. Minden nap elolvasom a termést, de annyi idõm már nincs, hogy bepötyögjek egy pár sort...és nem mindíg a gyerekek mosolygása gátol ebbenKép
Nálunk Zsebi hasfájása még makacsuk kitart, este már a szopi elején elkezd tekeregni és sírniKép. Ilyenkor beletömöm a Sab Simplexet, aztán még lefolyik a torkán egy kis tejcsiKép. Viszont javul az alvókája, este 9-kor leteszem és utána már csak hajnali 2-kor és 5-kor ébred, félálomban feltankol és már durmizik is továbbKép Remélem ez már így is marad!

Beu,
nekem karikás kendõm van, de a gyerek nem tudja, hogy neki ezt szeretni kéneKép Vagy én vagyok béna, vagy az én gyerekem tényleg nem szereti. Viszont a babazsák (snugli) jól bevált és újszülött kortól 15 kg-ig használható. Ha korábban rátaláltam volna, tuti nem veszek Timinek se kengurut 10.000-ért.
Cumi: az én Timi lányom is nagy ívben köpte a nagyira, amikor az ordibálás ellen rá akarta beszélniKép Viszont az ujját 3 hónaposan megtalálta és azóta is hódol ennek a szenvedélyénekKép

Norka,
lemaradtam, miért is kell Jazinak pisivadászatot tartani?Kép

Kangi,
irííígy a kis hortyi JulcsiértKép Nálunk napközben alig tud aludni a kicsi, mert jópofi nagylányom azonnal riadót fúj, ahogy Zsebi szeme lecsukódik (visítozás, hisztizés, a leghangosabb zenélõ ketyerék bevetése..stbKép)
Timi is nagyon tejkiütéses volt anno, neki Clorocid-H-t kellett használni a pofijára naponta 2x, aztán ahogy javult, már csak gyógyszertárban kevert testápolót. Kb 3 hónapos korára múlt el teljesen.

Mariann,
azért még megúszhatod a beöntést, ha úgy reagál a szervezeted a vajúdásra, mint az enyém. Nekem olyan hasmarsom volt...bocsiKép

Virág,
üdv köreinkbenKép Szegény Levi, tényleg, hogy tört el a keze?

Gombóc,
hol lehet ilyen babát beszerezniKép?

Myssnia,
kísérletezni kell a pelusokkal. Nálunk Timinek a Huggies vált be az elsõ 3 hónapban, utána már mindegy volt, azóta Liberón él. Zsebinek viszont az újszülött Pampers volt a nyerõ, abból csak 1x folyt ki egy kis pisi. Most már Liberó minit (3-6 kg-ig) használunk, mert hízik, mint a malacKép, és eddig még minden benne maradt, pedig anya bizony feledékeny néhaKépKépKép

Franyó,
ne izgulj a zöldes kaki miatt, nekem mindkét lányom produkált ilyetKép. Ugyanis sok a tejem, és csak úgy dõl Zsebi szájába, gyakorlatilag 10 perc alatt fullra kajálja magát a kis mohóKép Viszont ezért nálunk még mindíg napi 3-4 kakis pelus van elég híg sárgás-zöldes emésztetlen tejdarabos produkttal, ami nagyobbik lányomból kiindulva még kb 2 hónapig így is lesz. Ja és a gyerekdoki is csak annyit mondott, hogy próbáljam meg kevesebbet etetniKép

Na most szaladok, mert megjött a párom és az õ lelkivilágát is ápolnom kellKép
pusssz
Momo és a csajokKép


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

A törés története: Levi nagyon szereti, ha hason fekvésbõl átgördítjük hanyatt, illetve hanyatt fekvésbõl hason fekvésbe. Ezt játszották Apával vasárnap reggel, míg én a konyhában ténykedtem és az egyik átfordulásnál hirtelen maga alá húzta a kezét és már nem lehetett megállítani... Így aztán teljes testsúlyával ránehezedett a felkarjára és már meg is volt a baj. Természetesen azonnal mentõt hívtunk, de semmit nem találtak tapintással, irány a Madarász, ahol megröntgenezték és így kiderült, hogy spirális felkarcsonttörése van szegénynek.
Szóval ezzel kell vigyázni.

A Tesco pelustól én teljesen elborzadtam, mert tiszta mûanyag a borítása. Én csak kipróbálásra kaptam egy másik anyukától, mert Õ sem szereti. Legfeljebb egy órára adja csak a kislányára, mert szerinte egyáltalán nem szellõzik. A férjem is ellenõrizte: az arcához szorította (persze még tiszán Kép ) és erõteljesen belefújt. A Tescosnál semmit nem érzett a másik oldalon a Pampers-nél igen.
Nekünk nincs pelenka-favoritunk, általában azt használjuk, amelyik akciós a Tescoban, vagy az Auchan-ban Kép.

Mi a kezdetektõl használjuk a fürdési "segédeszközt". Egyszer ki kellett venni, mert Levi belekakilt a vízbe, lett is belõle sírás-rívás...

Na most mennem kell, mert Levi itt feszíti magát a hordozóban, valami nem tetszik neki. Lehet, hogy az, hogy 3 napja nem mozdultunk ki?!? Elviszem sétálni.
Üdv mindenkinek! Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!

Na, voltam teganp a fenékorvosnal. Kép
Szerencsere nincs nagy gond. Olajrol nem volt szo, napi 3 kanal korpat kell beasztatva megenni es Doxiproct kenocsot irt fel. Meglatjuk mukodik e. Azert a margarinos valtozatot meg elraktaroztam kesobbre. Kép

Norka!
O a Jobbagy Valer, es lehet, hogy a fosulin tanit, nemtom. Van egy noi kara is, megnyertek egy csomo versenyt. Talan ismered.

A tegnapi napunk szornyu volt. (oltas utani)
Vagy alvas, vagy orditas, vagy alva eves, vagy orditva eves. Szerencsere ma mar jobb a helyzet,

pusz
Kakukkfu
Emma
kakukkfu
 
 


Sziasztok Csajok!

Mindenkit elaltattam, apócát elküldtem a metróba shoppingolni - a távoli jövõben, lehet még én is eljutok valahaKép. tehát van egy kis idõm olvasni-irniKép

Momo, dejó, hogy látlak!! Szóval még nemigazán veszi a nagylány jónéven a dolgokat...Kép, remélem azért idõvel csak belejön... Mondjuk Danó is érzékenyebb mostanság, de még csak 1-2 "új" szokása van, pl. este csak úgy alszik el, ha már Zsófibaba is alszik, vagy ha bent szoptatom. Mondjuk a du. alvásnál is azt kéri, hogy ott etessem meg, még jó, hogy nagy a franciaágyunk. Egyébként nagyon sokat mesélek neki, meg a kicsinek is úgy magyarázok, hogy Danibaba ügyességét emelem ki, remélem hogy nem sinyli meg a kis lelke...

Virág, hát nem semmi ez a csonttörésKép, viszont ilyenkor viharos gyorsasággal gyógyúlnak a kis gézengúzok, biztos Levi is gyorsan meg fog gyógyúlni!

Myssnia, csak egy tipp, jó felé áll a srác kukaca? Danónál csak akkor volt ilyen gond, mikor nem ellenõriztük a helyes szerszám elhelyezéstKépKép

Bölcsõhalál témában: anyáinknak meg a hasonfekvés elõnyeit magyarázták... Danó speciel csak hason aludt az elején, mert a hátán nem volt hajlandó. Amikor már forgolódni kezdett, akkor is ez volt a jellemzõ alvó-testhelyzete. Zsófibabának még úgy látszik mindegy, igy most õ hol igy alszik, hol úgy... De a para teljesen egyéni, mi szerencsére egyik rizikófaktort sem produkáltuk.

Norka és eredmény mikor lesz?

Na jó hosszú lettem... pussz
Zsófi és a mormoták
Csucsuka
 


Megjöttünk a dokinénitöl. Letiltott a mosóporról, helyette Flóra szappannal kell mosnom a cuccokat Kép befellegzett a kényelmes idöknek, mikor a mi saját finom mosásunkkal együtt moshattam Julcsi rucijait Kép
Nagyon érzékeny a böre, és ez már igy is marad mindörökké, ámen Kép Egy gyogyóval kevert krémet kell ezentúl fürdés után rákencézni a keményen ragyás részekre. "Seborrhoea"-s a böre. Mondta ö. Csak nem biztos, hogy igy kell leirni. Szeborreás. Amitöl nagyon hamar elhalnak a felszini hámsejtek, attól olyan smirgliszerü a kis pofája ...
Ja, és fajidegen fehérje bevitelekor (föleg tehéntej lesz ez majd) is várható, hogy kiüti majd Kép
Na szóval ennyi. Persze mire odaértünk, olyat rottyantott, hogy megint a háta közepéig ért ... a body még mindig olyan rajta, mert most is a babakocsiban hortyog még a nyitott ablaknál KépKépKép

Beu Kép
mindenfelé szoktam vele menni, szivesen megyek felétek is. Majd megbeszéljük Kép
Amúgy ha nem nagyon trágya az idö, az általános elv, hogy legyen egy réteggel több örajta, mint terajtad. És most még legalább egy cérnasapi is!
Azaz ha te pólóban vagy és naciban, akkor rajta legyen egy body, egy hosszú ujjú rugi, meg szerintem egy ujjatlan rugi és egy kiskabát (van, aki ez utóbbi kettöt "kocsiöltöny"-ként vagy micsodaként jellemzi, szóval az). Plusz szél esetére egy takarót érdemes vinni a kocsi lábrészébe begyürve. A lábzsák is véd a széltöl.

Momo Kép
jó, hogy megvagy! Biztos, hogy jó neki a Sab Simplex? Szegény kis széllelbélelt.... Kép

Kakukk Kép
tökjó, hogy nincs komoly gond! Remélem, a korpa segit a gondon Kép

Norka Kép
húúú, aludtál! Az irigylésreméltó! Na nem mintha ma lenne okom panaszra, de a biztonság kedvéért irigykedem kicsit Kép

Na levedlem az utcai rucit és átköltözöm jáccóba.

Pussz
Kangi + kakibanfekvö Julcsi
kangi
 
 


Urszilának 3200 gr-os, 50 cm-s Júliája lett!!!! Urszila fáj, de túléli Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?