Új privát üzeneted érkezett!

Prenata! Én is gondoltam a skarlátra, de mivel néhány hónapja is ezt mondtam Gabellának, nem akartam vészmadárkodni. Mindenképpen irj doki után, hogy mit mondott!!
Veráska! Mi vaaaan már, aggódom, bár Ex is irta az éber alvást.
Kmammy! Fú de szuper csaj vagy. Ti amúgy is kortalanok vagytok, nem is tudom Te meg tudod-e állapitani a földijeidről, hogy 20, vagy 40 évesek? Te mindenerestre letagadhatsz. És csatlakozol hozzám az öreg tyúkokhoz itt a topicban, én is 35 vagyok. Azt hiszem a többiek 20-asok, nem? Éljen a fiatalság!!!
Képzeld nekünk is ilyen békás tányérunk van(IKEA), de Beninek már 9 hósan felső karimáig keleltt rakni a tányért annyit evett. Az 3-4dl. Nagyon guszta a kajcija, nagyon ügyi vagy. Köszi az algás oldalt, megnéztem, de azt már 1 év alatt is lehet enni? Hol lehet biztonsággal beszerezni? A bioboltban talán csak száritott van, ha van!Száritva is jó? Vagy van belőle konzerv? Okosits ki minket. Jó, hogy otthonról küldik neked, igy tuti a minősége, de nem romlik meg az úton?Minden nap adsz rizst? Én biorizspelyhet adok naponta, de már a durumtésztát, rizst is leturmixolom neki. Irnál heti menüt? Kiváncsi vagyok.
H:
R: 6 óra anyatej, 8 óra:3 barack biorizspehellyel
E: 3 dl krumpli-répa főzi pipihusival
U: 150 gr túró almával
V: ebédmaradék

Kedd:
R: 6 óra tejcsi, 8 óra: 1 natur Danone joghurt 1 banán
E: brokkoli krumpli főzi sajttal
U: ebédmaradék
V: 2 alma kukoricapehellyel

Szerda:
R: 6 óta szopi, 8 óra 3 barack biobúzapehellyel
E: sütőtök pipihusival
U: 150g túró almával
V: ebédmaradék

Nem irom tovább, mert a reggeli, uzsi nem túl változatos, joghurt, túró és pelyhes alma, barack, banán váltakozik. Az ebég meg sookféle, bab, tök, cukkini, cékla, rizs, tészta, karfiol, borsó, stb. ami épp van. Adhatnátok ötleteket.
Beni most kezdte rágni a sonkát meg a kenyeret, és kis kockákban megeszi a sajtot, de mindezt csak desszertnek, mennyiségi kaja után.
Kmammy, érdekelne Kevin értendje! A rizsetek is más? jázmin rizs? azt is áttam a bioboltban csak iszonyú drága.

Méz: Julcsi nagyon édes, és hogy Te milyen fiatal csaj vagy!!!Ne csodálom, hogy Julcsinak akadt azonnal toló fiúja!! :lol:
Szerintem neked is, bár mire felnőnek már csak a szemüket legeltetik.

Ex: értettem ,közös szoba, nem közös ágy.

Már le sem merem irni, de tegnap amikor a Holt-Tiszán voltunk fürdeni, 6 kor bealudt Beni, és csak 8 kor került ágyba itthon, de egy hangja sem volt. Olyaaan jó, hogy ilyen laza és nem kell azon görcsölni, hogy jajj fél 7 re haza kell érni fürcsi időre! Lehet, hogy ebben közrejátszik hogy nem érez bennem kétkedést? Hogy e tekintetben laza vagyok? Aszondják a babákok megérzik ha görcsölünk. És eldöntötem, hogy egy jót bulizik a család, 6 kor még sütött a nap, fürödtünk, bekötöttem a parton a babakocsiba, rágcsálta a szandiját, mi meg ökörködtünk a vizben. Vagy őoroszlánsága kegyesen úgy döntött, na jóó, ennyi nektek is jár, pancsoljatok csak nyugodtan?
Na mindegy, most már ez a 4. alkalom volt, és nagyon imádom, hogy ilyen. El is határoztuk, hogy a Balcsi első napján úgy megyünk le a partra du., hogy viszünk melegebb cuccot meg sok kaját is, és megnézzük a naplementét, szóval egész este lent leszünk. Úgy döntöttem abban is partner lesz. Aztán kis cici után, átteszem az ágyba. Eddig mág aludt, remélem ott is fog. Persze nagyon fontosnak tartom a szigorú napirendet, de nyáron 5-6 alkalommal belefér ennyi nem? Mi a véleményetek?

Szép, hőségkibirós napot mindenkinek!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Na! Össze ne vitázzatok már, hogy hol aludjon a gyerek! Mi Mesi 10 hónapos koráig egy szobában aludtunk mindkét gyerekkel. Sőt! Lackó 3 éves koráig úgy aludt mellettünk, hogy a kiságy rácsa le volt nyitva, és az ágyunk mellé tolva.

Reni! Talán ez beválna Petinél is, ha már ennyire veletek akar aludni!

Strandolós képek mindenhol nagyon jók! Én is akarok! Remélem, rá tudom beszélni apánkat, hogy vigyen el minket valamikor Szentesre pancsizni, ha már ilyen dög meleg van!

Benianya! Nem feltétlen kell tejet INNI, teljesen jó ha elég sajtot, joghurtot, túrót, tejpépet, tejbegrízt, vagy tápszert kap a baba. Tudja valaki, hogy miért ilyen fontos a tej? Kálcium vagy mi miatt???

Kmammy! Ne mondd már, hogy öreg vagy! Helyesek a sulis gyerekeid! És a kis unokatesó is nagyon édes az egyenruhájában! Korán rendre vannak szoktatva a gyerekek! Azon a fotón, ahol egyedül vagy, nagyon hasonlítasz egy középiskolai barátnőmre! Pedig ő totál magyar! :-)

Bocsánat, mennem kell, Lackó enne citromos joghurtot, kenyeret, haját is, margarint meg sajtot! :D

Puszi mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Benianya!Ne izgulj jól van a törpöm.Holnap megyünk tanácsadásra,megkapja a 15 hós szurit és akkor majd erre is rákérdezek.Bár konzultáltam sógornőmmel(párom nővére),ő intenzíves ápolónő,aki a pályáját csecsemős nővérként kezdte és szerinte is csak nyitott szemmel aludt,de azért azt mondta,majd szóljak tanácsadáson a dokinak,nehogy valami más legyen.Teljesen igaza van a férjednek,hogy miért hagytuk még két órán át őrütködni,de ebből a szempontból nagyon rossz szülők vagyunk.Mint már írtam Dávid lombikos és 6 évet vártunk rá,és inkább mindent szabad neki,mint hogy ne legyen gyerekünk.Meg az is hogy tudjuk több nem lesz.Sok volt ez a hat év és én sem tudnék még egyszer ilyen tortúrán keresztül menni,nemhogy Norbi!
Na hát én sem sokkal maradok le tőletek korban,mert én meg 32 vagyok,bár én banyásabban nézek ki tőletek.Köszönhetem a sok hormonnak amitől lett egy kis súlyfeleslegem(60 kg :oops: )
Az én gyerekem is partner az ilyen kiruccanásokba.Mi a multkor lesétáltunk a Coke klubhoz(mert idén már nem Beach House) és amint meghallotta a zenét kikéretőzött a kocsiból és már ropta is.Körülöttünk mindenki dőlt a nevetéstől.Ja ez este kilenckor volt.Alig tudtuk haza rángatni. :lol:
Köszi hogy megnyugtattál egy kicsit a multkor.

Ex! Neked is köszönöm a megnyugtatást!Olyan aranyosak vagytok,hogy mindjárt reagáltatok.

Reni!Írj mi van Petivel!

Kmammy!Nagyon helyesek vagytok a képen Kevinnel! :D Csatlakozom Benianyához,nem nézel ki annyinak amennyi vagy.Ti tényleg kortalanok vagytok.
Kajcsi terén nagyon ügyi vagy.Ha ilyen jól néz ki én is megenném.

Méz!Örökvidám Julcsi nagyon édi!Látom élvezte a strandot.Képek nagyon jók!Bikini végett irigyellek,én nem tudom mikor fogok megint bikinit hordani. :wink:

Mi most bezárkóztunk,leengedtem a redőnyöket,beindítottam a ventiket,így kb. négyig hüvi lesz.Akkor ér el a nappaliig a nap,és az ellen már nem tudunk védekezni.Akkor majd lemenekülünk anyóshoz.
Na sziasztok még később jövök,csak közben kutyulom a kaját is.
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 

 
 

Sziasztok.

Peti hazafele a városból bealudt, így van egy kis időm írni. Mától napközben nem dédizik, mert ezen a héten a tatámék nagytakarítanak, meszelnek, stb. Ill. anyukám azt mondta, hogy estefele azért elviszi, nehogy elvonási tüneteik legyenek. :)

Férjem elhúzott megint vidékre, és most nagyon szomorú vagyok, mert így nem lesz itthon holnap, akkor lesz a házassági évfordulónk...
Egyébként meg morci is vagyok rá egy kicsikét.

Kmammy, Petinek még nem vágtuk a haját, valószínűleg nem is fogjuk csak jövő tavasszal, mondjuk nem sűrű a haja.
Hm, szívesen lennék ilyen szép 37 évesen...de majd 12 év múlva tudok csak referálni. :)
Petivel kapcsolatban jól gondolod, szerintünk is magas lesz, már most az, vagyis mostmár inkább beérte a kora a magasságát. Valószínűleg öcsém fajtája, a testvérem is több, mint 180 centi magas.
Kevint szerintem Peti nagyon irigyelné, ilyen gusztosos kaját. Hát nálunk az általam gyártott "bébikaja" van, a fiam beeszi, neki a külső nem számít. Azt hiszem, bajban is lennék.

Preni, tegnap már nem akartam írni, de az előttem szóló skarlátra vonatkozó infói talán hasznosak lehetnek. Mondjuk ha tényleg az, akkor arra viszont kell majd a gyógyszer.

Gombi, látom, micsoda kis nacija van Julcsinak. Peti szombaton egy szál úszópeliben nyomult, a kalapot egyfolytában leszedte magáról. :o A strandolós képeink öcsém gépén vannak, de ha ma odajutok (még képeket is kéne előhívatni), akkor teszek fel én is!

Bénianyu, szerintem nagyon tévedsz...a többség közelebb áll a 30-hoz, mint a 20-hoz...a jelenlegiek közül talán én vagyok a legfiatalabb, 25 leszek decemberben...egyedül Kitti fiatalabb nálam, ha jól tudom.
Egyébként Peti is olyan, mint Beni, csak vele is foglalkozni kell, tehát azért mellette sem kell nyugiban és csendben csücsülni.
A napirenddel kapcsolatban az én véleményem annyi, hogy egyelőre Peti osztja az én időmet. Nem hiszem, hogy 100%-osan beléjük lehet oltani ilyenkor a "szigort". Én úgy gondolom, hogyha szükség lesz arra, hogy rend legyen, akkor majd az is lesz, mert megérti, hogy arra van szükség, stb.

Gabella, dehogy veszünk össze!!! Eszmét cserélünk...műtéti beavatkozás nélkül. :D
A tejet szerintem is a kálcium miatt favorizálják, meg ugye azért, mert az folyadék is, stb. Most egyébként erősen gondolkodom rajta, hogy megpróbáljam-e, ebben a bazi melegben. Mert most nagyon ihatnékja van a fiatal úrnak.

Na megyek, az előbb már az ébredés jeleit produkálta őnagysága, de csak fordult egyet, nézett ki a fejéből, és visszacsukta a szemeit.
Az, hogy én itt püfölöm a billentyűzetet, meg se hatja...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Csak négy hónap és én is harmincas leszek! :?

Mese sírdogál, mentem is! Pápá

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Dobok nektek egy-két képet.Ilyet úgy is régen tettem már.
Kép Mostanában így alszik
Kép Szerinte erre való a nyakpárna
Kép ilyen ügyin eszikl
Kép pizzaevés
Kép így cigizik a papa
Kép ő így hűti magát ebben a melegben,csak kimászni nem tudott a hűtőtáskából,azért sír

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok csajok!

Most csak egy gyors bekukkra van időm, mert ezer dolgunk van, így hogy 10 nap után ismét itthon vagyunk!!!
A nyaralás egy rémálom volt! Szuperul indult, de múlt vasárnap hajnalban rosszul lett a férjem, és kiderült, hogy veseköve ill. vese homokja van, ami miatt nagy görcsei voltak. Egész héten mást sem csináltunk, mint ügyeletről kórházba jártunk és marékszám szedte a gyógyszert, hogy elviselhetővé tegye a napjait. Anyumékhoz mentünk haza, hogy ha valami komolyabb gond lesz, ők tudnak vigyázni a gyerkőcre, amíg mi esetleg dokinál vagyunk. Ma délelött úgy néz ki, sikerült egy csomó apró követ ürítenie és valamivel jobban érzi magát, de ezt nem kívánom senkinek.....
Na most futok a dolgomra. Amint tudok, jövök visszaolvasni és lehetőség szerint írni is részletesebben!
Puszi!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Veráska!
Dávid nagyon édes! És tényleg ügyesen eszik egyedül! A múltkor amit írtál a sógornődékről tényleg elég durva. Minden része! Az is, hogy kölcsönből kell nekik új autó... Az se semmi, hogy búra alatt tartják a kislányt, bár újabban én se szívesen megyek ki velük, nem azért, mert koszos lesz, hanem azért, mert most van az a nehéz időszak, hogy Mesi már menne, de egyedül még bizonytalan, és baromi nagyokat tud esni. Így inkább gyakorol bent a szobában. Mondjuk ebben a gatyarohasztó melegben amúgy se érdemes kimenni. Most is bikiniben izzadok a szobában.
A kajálási módszerek szintén érdekesek... 2 foggal már mehet a műkaja is... Hm... Hát, tényleg nem ép.

Én is felrakom a kedvenc képem, bár ezt már a blogon is láthattátok.

Kép

Reni! Hogy álltok a pöttyökkel? És a lázzal? Mesinek is ilyen volt mikor múlthónapban 2 nap láz után kijöttek a pöttyök, aztán már teljesen tele volt mindenhol, mint a csalánkiütés, legalábbis a bőrész doktornéni azt mondta rá, hogy allergiás jellegű is lehet, de aztán néhány nap alatt nyomtalanul elmúlt az egész, nem volt egy hét. A láz pedig nála 4 napig tartott, nem 3-ig. Egyébként ezt valami vírus okozza, nem tudod kezelni, csak a lázat csillapítani, és még fontos jellemző, hogy ezek a kiütések nem viszketnek!!!!!!!!

Bocs, megint ennyi voltam. 2 nyűgös gyerek mellett még mosogatni, feltörölni és hajtogatni is kéne. Kaja van tegnapról, este pizzát sütöttünk, meg maradt karalábleves is tegnapról, legalább nem kell aszalódni főzés közben!

Pusszanat mindenkinek, talán még jövök.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy! Sajnálom a párod, biztos nagyon megkínlódott! És hogy pont a nyaralás alatt, duplán sajnálom!

Pusszantás Daninak is!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert Peti még mindig nem alszik. Nem 3 napos láz, mivel 2 napig volt lázas. A doki a latin nevét mondta, a rózsahimlőhöz hasonló valami, ami torokgyuszival kezdődik, majd láz, a láz elmúltával kiütés 1-2 napig és ennyi! A 15 hós oltás már védene ez ellen. Mára nekünk is elmúltak a pöttyök. A fogzás meg csak rátett egy lapáttal, de nyoml a 3. és 4. fogunk is. Ennyi.
Egyébként fertöző és mi is elkaptuk valakitől! Gondolom Petivel hasonló korú babától, ha a 15 hós oltás már véd ez ellen!
Megyek próbálok altatni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hali.

Gyerek háromnegyed tizenkettőkor kelt fel...evett, pancsiztunk egyet az erkélyen, jó fél óra múlva kap ebédet.

Oriandy, férjednek jobbulást! Én meg fel vagyok fázva, hol jobb, hol rosszabb, napi 3 bögre kamillatea az adagom.

Preni, az MMR kanyaró, mumpsz és rubeola ellen véd. Akkor Petinek rubeolája volt??? :o

Gabella, Peti is nyügi egy kissé...na mindegy, majdcsak lesz valahogy.

És képek:

Anyával
Kép

Apával
Kép

Erkélypancsi :)
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Három napja próbálok írni, de sajna mindíg közbejött valami. Noémi két napig lázas volt 39,4 volt a csúcs, de szerencsére túl vagyunk rajta. Nem tudom mi lehetett, ráadásul egyszerre 3 foga is jön, úgyhogy nagyon nyűgös. Remélem ezen is gyorsan túl leszünk.

Ex: Én is sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, de annyi helyre kellett menni, hogy még a vadasparkba sem jutottunk ki:(((( Hát igaen azt hittem 10 nap elég lesz, hogy mindenkivel találkozzunk, de sajna nem sikerült. A lényeg, hogy Noi nagyon élvezte a nyüzsit, és remélem legközelebb tényleg sikerül összefutnunk.

Kmammy: Tényleg nagyon fiatalnank tünsz, ha nem árulod el a korodat én tuti egy tizessel kevesebbnek nézlek:))) Egyébként a barátnőm öccsének is japán felesége van és rajta is mindíg elámulok, hogy milyen fiatalnak tűnik:))))

Tejivást nálunk Noi eldöntötte, ugyanis az egyik este addíg mutogatott a tejesdobozraí amíg adtunk neki. Na azóta minden este iszik egy kis pohárral. Reggel meg a kukoricapelyhet eszi azzal:))

AndY: Nagyon sajnálom ami a pároddal történt, nagyon rosszkor, hogy pont akkor lett beteg amikor egy kicsit tudtatok volna pihenni. Remélem gyorsan túl lesz ranjta, és hamar meggyógyul.

Reni: Remélem pöttyeitek múlnak. Nekünk volt 3 napos lázunk és ilyenek voltak a kiütések. 3-4 nap alatt elmúltak. remélem nektek is "csak" ez van.

Veráska: Pici fiad nagyon édes, és milyen ügyesen eszik már egyedül. Elhiszem, hogy 6 év várakozás után mindent megen gedsz Dávidnak. Szerintem én is így tennék, bár Noéminek így is sokminden meg van engve :lol: :lol: :lol:

Méz: Julcsi nagyon tündér. A második képen igazi nyarlós pózban van:)))) Hátradőlve úszógumival, pasi mellett:)) már csak egy koktél iányzik a kezéből:)))

Ákosbenianya: Nem semmi étvágy van a fiadnak:))) Noémibe három nap alatt nem tudok ennyi kaját beleimátkozni. Ráadásul nkem hajlandó 5 perc nél tovább a székben maradni és ezért általában kergetem az asztal körül a kajával :lol:

Na megyek, mert Noi felébredt sziasztok.

Kép
Kép
lreta
 
 


Hellóka!

Na, itt szenvedek ebbe a frankó ídőbe....gyermekek szunnyantanak. Hétvégén megdöntöttük a lustasági rekordot, szombaton a Dm-ig, na azért vasárnap a Margit szigetig mentünk. Ami szintén szenvedés volt ebbe a melegbe. Noi olyan kis rapli kisasszony lett, harap, meg kiabál...Most épp Máté fél tőle...ha-ha, fordult a kocka!

Benianyu: Mázlista vagy alvás miatt. tuti, hogy van abban valami, hogy megérzik a feszkót a gyerekek. Én is paráztam, hogy, hogy fog Noi aludni, és lám be is jött, kakin...Most már nem parázok, és jobb is...Ja, én is most voltam 30. :oops:


Kmammy: Hát, nem értem a fiad, én tuti ennék ilyen szép kajákat. Nővéremnek volt egy ídőben tofu mániája.

Ex: Azért nincs nagy fasírt az uraddal, ugye?

Gabella: Hát, akkor mi szinte egykorúak vagyunk. Bevallom Noi már evett "mekiset", de csak azokat a húsgolyókat kapja. Érdekes, én megkattanok, ha a lakásban kell lenni, igaz, nálunk nincs kert hozzá. Mátét meg úgy kell lecsalni, állandóan legózna.

Andi: Jobbulást párodnak. Fiatok jól bírta az izgalmakat? Mármint gondolom ő is érezte, hogy valami "zizi" van...

Juca, Kitti?????????

Hű, az új lánynak üdv.! Elfelejtettem a neved, bocs, szőke vagyok! Három gyerek, gratula! Írj magadról!!!

Mentem, megyek dobok egy lecsót, hogy még jobban főjek...

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Peti végre elaludt nagy nehezen, de kiszúrok vele, mert 3-nál tovább nem hagyom aludni, mert akkor este 11-ig ralllyzni fog! :lol:

Ex!
Azt mondta a doki, hogy a rózsahimlő "egyik alfaja". Ha hülyeséget írok, akkor őt idézem. De valszeg elkaptuk és van egy olyan gyanúm, hogy továbbterjesztettük mi is, mert múlt pénteken, amikor láztalan volt és sétáltunk két babával is "összecsókolóztak".
Látom Peti nagyon élvezi a strandolást!!!!

Veráska!
Micsoda kormos szemei vannak Dávidnak? Nincs benne véletlenül egy vonóval? :lol: :lol: :lol: ( Rám is mindig ezt mondták kiskoromban!)

Méz!
Pancsis Julcsika édes! És Te is nagyon jól nézel ki!

Kmammy!
Valóban kortalan vagy! Jól nézel ki! Vagyunk azért itt bőven 30 körül és felett is! Én 31 vagyok( bár agyilag néha 18! :roll: )

Veráska!
Nekem is van súlyfeleslegem bőven és én nem szedtem semmit!!!! 22 kg-val vagyok több, mint 18 évesen. Akkor éreztem magam a legjobban a börömben. Azóta szépen felkúsztak a kilók és nem a terheség alatt. Bár szülés óta 8-at leadtam, de még legalább 15 lemehetne és akkor sem lennék vékony. Ma kezdtem ismét diétázni és most nagyon ki akarom bírni!!!!! Ma idáig egy szelet gögögdinnyét és egy fél csirkemellet ettem. Vacsorára párolt zöldség lesz! Sok kitartást nekem!!!!! Most már úgy vagyok vele, hogy ha elmegy a tejem, már nem lesz lelkiismeretfurdalásom!

Oriandy!
Sajnálom a férjed! Jó nagy fájdalommal járhat!

Reni
Kép
prenata
 
 


Oriandy!Sajnálom,hogy így alakult a nyaralásotok. :cry: Férjedet meg még jobban!Jobbulást kívánunk neki!Nem irigylem.Nagyimnak is volt,én azt néztem végig,hogy szenved.És Dani?Mi van a kis lurkóval?

Gabi!Az a baj ő nemcsak ebben a melegben,de szinte sose engedi ki a kiscsajt.És hogy még tupérozzam a kedélyeket,a rohadt meleg szobában tegnap hosszú gatyában volt szegény és csak úgy szakadt róla a víz.Ilyenkor szakadt meg a szívem,hogy mi kínlódtunk a gyerekért ő meg kínozza.Az semmi,tegnap este nagy csoda kihozta játszani és a kislány nem azt csinálta amit ő mondott,olyat odavágott neki,hogy a Norbival se köpni,se nyelni nem tudtunk.Na a témát lezárom mert csak egyre jobban felhergelem magam.
Imádom a kiscsajod!!! :lol: Az a két cofi!!
Nem csodálom,hogy nyűgösek a gyerkőid.Én is az vagyok nem szeretem ezt a dög meleget.

Reni! Szóval túl vagytok rajta?Örülök,hogy csak ennyi volt,bár gondolom neked ez is elég volt.

Ex! Jók a képek!Férjed maffiózó! :lol:

Ireta!Akkor kezet foghatunk,Dávidnak is most egyszerre három foga jön.Hogy bírja Noi?
Tejivás nálunk is így zajlott,csak annyi különbséggel,hogy dobozosat már régóta iszik és Dávid a rendes tehéntejet kóstolta meg,azóta nem hajlandó dobozosat inni.Én már nem küzdök vele,ha valamit enni akar megkapja.Majd eldönti ízlik-e neki vagy sem.Bár olyat még nem tudtam adni neki amit ne evett volna meg.Bocs,de igen,a babapiskótát.Azt sose szerette.Multkor a papától pacalt kunyizott(mi a Norbival nem szeretjük)két pofára ette. :roll:

Na egyenlőre ennyi.Lehet,hogy még jövök ma.
Sziasztok!
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Alziza!
Kösz az aggódást, de hál'istennek nem skarlát!

Reni
Kép
prenata
 
 


Még egy dolog! Kb. 1 hónapja, amióta Peti főleg csak darabosat eszik, jóvval kevesebbet eszik! Ti ezt nem tapasztaljátok?

Reni
Kép
prenata
 
 


Na, akkor ismét helló mindenkinek!

Sikerült nagyjából visszaolvasnom....
Akkor:

Kmamy!
Üdv. köztünk! Nagyon édes kisfiad van és te is aranyos vagy!
Két kép csak neked (a minőség nem túl jó, mert a fotós fényképét fényképeztem le!!):

Kép
Kép

Kimi!
Úgy olvastam, élvezed a munkát újra! Hajrá! Ügyi vagy!!!

Reni!
Petinek így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Jók lettek a fotók!

Ákosbenianyu!
Malackabarátoknak szánt képet köszi! Nagyon szupi!!!!!

Klarka!
Andrisnak is utólagos BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Pil!
Jók a képek!!

Gratula a kismamiknak! Remélem nemsokára csatlakozhatok hozzátok! :D

Gab!
Meske még mindig gyönyörű! Örülök, hogy ilyen imádnivaló menyem van/lesz!
A vad motoros videó is tetszett! Na, majd ha a fiam viszi motorral.... :wink: :lol:

Ex!
Macikávé nálunk még a SPAR-ban van a kávéknál!

Köszi mindenkinek! Ma már jobban van a kedvesem és remélem ezzel meg is szüntek egy időre a panaszai! Hiszen azt mondta a doki, hogy akinél egyszer kijön hogy veseköve van, annk lesz még párszor életében. Vagyis várható még ilyen szörnyűséges időszak!
Dani is érezte, hogy valami nincs rendben, mert apa sokat fekszik. Állandóan ment hozzá, ölelgette és puszilgatta az apukáját!

És akkor most pár kép először a kis kutyaütőmről, aki még mindig imádnivaló és egyben egy rosszcsont, utána dobok párat a nyaralás elejéről (amikor még minden rendben volt)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy
 
 


És akkor a nyaralás:
Nagyon szuper volt. 19-en voltunk. Ez helyileg a Vadása tó (Hegyhátszetjakab) - az Őrségben van.
Képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy
 
 


Egy képe elmaradt!
Papi és Dani dinnyét vettek. Irtó jól nézett ki: az óriás és a törpe :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
oriandy
 
 


Reni!

Én is észrevettem, hogy Dani mostanában kevesebbet eszik. Ez valószínűleg a melegtől van és talán attól, hogy azért a darabos kajából men kell annyit ennie, hogy jóllakjon, mint a pempőkből!
Nekem mindig azt mondják: ne izguljak, egy gyerek sem halt még éhen, ha kell neki, úgyis eszik. Inni igyon sokat, az fontos!!!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Oriandy!

Szenzációsak a képek!!
Különösen a legutolsó!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni: Nálunk Noi sosem volt nagy evő, de tényleg keveset eszik. Mondjuk Ő 4 hónaposan is csak 80-100 grammot szopizott. Pempősből sem evett sokat, de darabosból még kevesebbet. De én rnem izgatom magam, amíg egész nap rohangál, jókedvű és tele van energiával.
Inni viszont nagyon sokat iszik, van hogy 3-4 csőröst is elfogyaszt az meg 6-8 deci víz, plussz a szopi.

Oriandy: Jók a képek nagyon, eltekintve a férjed betegségétől biztosan jó lehetett.

Kép
Kép
lreta
 
 


Sziasztok.

Estére újjászületik a régi masinánk, ma megvette anyukám az alkatrészeket. De a kivan mindenem a hülye OTP-vel, ha lesz egy kevés időm, majd írok a PSZÁF-nek, aztán majd írnak vmi okosat...

Lreta, hát remélem, lesz még legközelebb. :) Az etetés néha nálunk is káosz, de pl. ma egész jól ment, kopp-kopp-kopp.

Colett, nem, nincs nagy fasírt, csak a "szokásos". :)

Preni, a kis szívtelen. Hát Peti akármennyit alszik, kilenc és tíz között kidől. Szerintem most épp alukál, öcsém meg a bnője elvitték sétálni, és tuti, hogy beverte a szunyát...
Jaj, ez a súly, nekem legalább 15 mínusz kéne, hogy elérjem az esküvői súlyomat, és akkor sem lennék gebe. Ha a szülés utáni súlyomat akarom elérni, akkor is kéne -8.
Hm, hát én nem tapasztaltam mennyiségbeli csökkenést a darabos kaják bevezetésénél. Márcsak azért sem, mert ugye Peti az elején bolti kaját kapott, és a később adható ételekben több van, és ezt is megette.

Veráska, na azt azért nem, mármint nem maffiózó...habár hozzáteszem, nekem jobban tetszik napszemüvegben, mint anélkül. :D Legalábbis ebben a fajtában. :o
Na akkor Dávid és Peti kezet foghatnak evés terén, habár Peti a babapiskótát régebben jobban ette, mint az utóbbi hetekben.

Oriandy, te vagy a megmentőm! Holnap el is megyek a Sparba, abból itt is van egy rakással, hátha.
Remélem, azért a többi veseköves sztorival a párod vár még egy kicsit. Egyébként van igazság abban, amit a doki mondott, apukámnak is volt párszor, de a sör jótékony hatású ám!
Irgum-burgum, kend miért ruhában volt, amikor a többiek bikiniben??? :D
A képek szuperek, az utolsó tényleg jó!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Veráska: Noi nagyon rosszul bírja ezt a fogzást, nyűgös és hisztis és állandóan cicizni akar. Adom neki a chamomillat szerintem segít neki, mert tegnap már mutogatott a polcra, hogy kéri, és mikor felemeltem el is vette:)) Olyan aranyos volt, majd megzabáltam.

Kép
Kép
lreta
 
 


Sziasztok,

Kortalan: Nekem úgy tűnik, hogy pl. roma lányok vagy akar indiai lányok annyira hamar virágoznak. Már tinikorban olyan bombázó. Nekünk pedig hosszak az életkorunk is, lassan lassan virágozunk, és hosszan. Nem vagyunk nagyon passziósak, csendes a népünk, szerintem ez is egyik oka. Kortalan dolog néha ciki is, pl. amikor utaztunk Hawaii-szigetre nekünk nem árusított a sört. Pedig nagyon szeretem. Vissza kellet menni az útlevélért.

Mézgombi: Nagyon szépek, aranyosak vagytok a képeken. Második képen tényleg királynő Julcsika!

Ákosbenianya: Csodálkoztam, hogy mennyit eszik Beni!!! Mennyire örülnék, hogy ha Kevin is ilyen jó evő. Algát 7-8 hóstól adható. Sok félé van algának, de általában ezek mind szárítottak.
De semmi gond nincs vele. Bio boltokban is biztos található. Mi járunk Kapy út 52. re ( h-p:10:00-19:00, sz:10:00-17:00, Kapy út és Törökvész út sarok, nem Rozsadomb Shoppingcenter oldalán). Itt veszem japán rizst is, ez picit ragadósabb mint általános. Mi veszünk 7 kilóst 5000Ftért. Először Kevinnek is Biorizst adtam, de most már abbahagytam. Algának több félé van, majd lesz időm, lefényképezem.
Tegnapi menü:
6-kor cici( nem sok, csak nyalogatás)
8-kor gyors-muffin( répás), joghurt 1/2dl
10-kor tejpép( 1/3adag), banán(1/3),cici
13-kor evéd (száritottpicirákos-szezammagos-algás rizsgombóc, tófu-pipihusi-mangoldos házi virsli, párolt répa és kalarábé)
16-kor párolt álma(1/2), cici
18-kor vacsora (zöldséges omlett, tófu leves, rizs)
20-kor cici

Gabella: Nagyon édes a kislányod és szexi. Valamikor álmodtam, majd saját lányom haját szépen fésülök és szép cofít csinálnam…..

Veráska: Olyan cuki Dávid. Milyen ügyesen eszik. A súlyfelesleged miatt ne izgulj! Itt van gyönyörű kis fiad! Ő majd annyira büszke lehet rád, hogy mennyire vártatok őt.

Exdeus: Hogy vagy? Jobban vagy? Képen nagyon helyesek vagytok, nagyon fiatalos vagy(vagyis fiatal vagy). Lehet, már írtál, most mennyire magas Peti?

Lreta: Én is gondolok, kezdjek lassan a tejadást. Még csak főzésre használok pici mennyiséggel. Nálunk is jól iszik Kevin folyadékot. Tegnap fürdés után 1 üveget ivott. :shock:

Colett: Én sem értem a fiamat, miért nem eszik. Pedig társaságban, kint szabadon jó étvágya van. Talán unalmas velem enni. Már nem tudok, mit kitalálni… Bár már megszoktam, annyira nem idegesítő dolog, majd valahogy enni fog, amikor éhes.

Prenata: Jó, hogy neked 18 éves agyad van. Nekem szinte 80. Olyan sok dolgot elfelejtem mostanában. :evil:

Oriandy: Érdekesek a képek. Ez micsoda??? És néni kicsoda??? Jól látom, hogy néni kezében van SHINTÓ eszköz, de mellete van BUDDHÁs szobór? Vagy új vallás? Hogy hogy oda került a néni?
Nagyon klassz helyén voltatok. Nagyivál sétás kép nagyon aranyos. Pont ott van tábla is, még árnyék is.
A férjednek jobbulást. Biztos Daninak is hiányozna ő. :(

Mindenkinek jó napót!
Vendég
 


Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Kmamy!
A történet: Amikor az esküvőnk volt és elmentünk fényképezkedni (a színház kertjébe), odajött egy hölgy, hogy ott van egy Japán szobrászművész hölgy, akinek épp kiállítása van a színház különtermében és nagyon szeretne minket lefényképezni a szobrai között, hiszen náluk/nálatok ugye nem ilyen a mennyasszonyi viselet. Természetesen mi megengedtük neki, és ezért megáldott minket BUDDHA szertartás szerint. Azt mondta, nem baj, ha nem hiszünk benne, az áldás akkor is jó! Hát, így történt. Nagy élmény volt! Sok gyermekkel "áldott" meg minket, és olyan jó, mert akkor Dani már a pocakomban volt, igaz még nem tudtunk róla!

Köszönjük szépen az együttérzéseket! Tegnap délután sikerült a Drágámnak megszülnie a vesekövét: egy feketebors nagyságú volt.
Remélem nem mostanában lesz megint ilyen!

Na, most megyek, mert a kisfiam nem hagy, játszani kell! :D
Majd jövök, ha alszik!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Prenata! Csatlakozom Ex-hez: akkor most rubeolája volt? A skarlát kezdődik torokgyuszival, lázzal, majd testszerte grizszerű kiütésekkel és olyan lepke formájú arcpirral. Fertőző, de nincs ellene védőoltás, és egy életen át többször is e lehet kapni. Blanka is visszakapta apától. viszont a skarlátra szigorúan antibiotikumot kell szedni és bejelenteni az ÁNTSZ-nek.
Akkor nektek mi volt? A skarlát is a rózshimlő egy fajtája, vagyis hasonlit rá. no nem tudom, de azt igen, hogy a dokik is vacilálnak sokszor, skarlát-e vagy sem, mert mostanában sokkal enyhébb, mint a régebbiek, és az öregebbek még a 3 hétig tartó erős tünetekkel járó skarlátot fogadják el skarlátnak, a maiak meg 5-6 nap alatt gyógyulnak.

Veráska, nagyon édi a babód!!!
Oryandi, nagyooon, nagyon sajnálom a férjed. Köveket kipisilni, úristen, az kinzás. És pont a nyaralás alatt. Már töröik őket UH-val? Vagy ezeket nem volt érdemes, mert kicsik voltak?Fúú még beegondolni is szörnyű. Fúú, most olvasom, hogy egy volt.de az borsnyi. Hűűű.

Tejcsis tanácsokat köszi, akkor 1 hónap múlva, 1 évesen kezdhetem felezve?

Kmammy!Szuper az értend!!Akkor az omlettet meg a párolt almát is Te készited? Én azért adom az ebédmaradékot is oda aznap, mert nincs már türelmem 3x főzni. Szupi vagy. Majd nézek nálunk algát, Pesten nem járunk sajna, de azért köszi. Hétvégén a bulin készitettem külön a Te kedvedért fotót Beniről, de még nem kicsinyitettem le, majd a napokban.

Fotók!Minden babó nagyon cuki. Ory: nekem is az utcsó tetszik.De mindenki nagyon édi.
Na rohanok, mert jönnek értünk, megyünk a holt-Tiszára pancsizni. Beninek főztem egy nagy adag répás rizst, le sem turmixolom, elég csucsogós lett, én is szét tudom nyomni az inyemmel, ma kipróbálom megeszi-e. viszek még hozzá reszelt sajtot, meg reszeltem 3 almát, felturbóztam pehellyel, meg a biztonság kedvéért beraktam 2 szelet barna kenyeret. Ezt mind Beninek. Egyre jobban hajlok arra, hogy kivizsgáltatom ezt a nagy zabálást. Csak nem akarom annyit szúratni. Szép ,hűsökös napot mindenkinek.

benianya
ákosbenianya
 
 


Halihó!
Benianyu!
Létezik olyan, hogy összetörik a követ, hogy könnyebb legyen kiüríteni, de a férjem esetében már nem is látták, hogy hol van, mert olyan gyorsan haladt lefelé. Ezért is sikerült 8 nap alatt megszabadulnia tőle. A doki 3 hetet mondott. Azért örülünk, hogy elöbb távozott. Amúgy ma volt Uh-on és még mindig van egy 3mm-es köve a jobb vesében, de be van ágyazódva, és semmi teendő nincs vele egyenlőre. Fél év múlva kontroll és ennyi.

Ti hogy bírjátok ezt a kuka meleget? Hívott a barátnőm a strandra, de félek kimenni a gyerekkel 40 fokban. Ha valaki, akkor Dani az, aki egy percre sem tud megülni a popsiján. Majd akkor pont ő fog az árnyékban maradni??? Nem tudom, mit tegyek, mert itt a lakásban is csak kínlódik.

Ráadásul megint kiakadtam at alattunk lakókra. Nem hiszem el, hogy nem tud egy kicsit odafigyelőbb lenni! Ha az ő kisfia alszik (a mi hálószobánk alatti szobában), akkor én nem engedem oda be Danit, hogy ne zörögjön, fel ne keltse. Ezek meg.... Dani a saját szobájában alszik az ágyban, és naná, hogy a gyereket beengedik az ő hálójukba és ráadásul üvölt a gyerek valamiért. Persze, ha fáj valamilye vagy akármi van, sír a gyerek, na de akkor miért kell beengedni abba szobába, hogy felébressze az én fiamat?? Szegény sírásra ébred, ráadásul ki sem aludta magát (kb 40 percet aludt). Csodálkozok, ha nyűgös most?? De azt hiszem ma szólok nekik azért, hogy ennek legyen vége. Csak uyge úgy van az ember, hogy persze mérges, de nem akarja megbántani a szomszédot, pláne nem összeveszni vele, hiszen mégiscsak együtt élünk, egy lakóközösségben. Nem?
Mégis hogy csináljam????

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Az úrfi ma is fél 10-ig aludt, így csak most sikerült lenyomnom ismét aludni!

Benianyu!
Doki azt mondta, hogy vírusfertőzés. A skarlátot pedig baktérium okozza. Remélem a doki jól diagnosztizált. Egyébként Peti 2 napja teljesen oké, leszámítva, hogy jön a felső két foga is!

Oriandy!
Háát, nagyon gáz egy ilyen szomszéd. Mi lakótelepen lakunk s max. kora reggelig tudunk nyitott ablaknál aludni, mert valakire már 6 körül rájön a pofázhatnék a játszótéren! A múltkor az újságkihordó beszélgetett jó hangosan hajnali 5-kor. Csak erőm nem volt kinézni, hogy meglássam, hogy melyik kedves lakóval.

Benianyu!
Tényleg nem semmi étvágya van Ákosnak. Peti jóformán napi 2-3 Danoninon, estleg 1 krémtúrón kívűl éppen, hogy csipegett egy kicsit, amióta ilyen meleg van.

Kmammy!
Peti is jobban eszik társaságban. Amikor a nagyimnál vagyunk, rendszerint akkor vacsorázik apukám. (rendes ember, már 5-kor letudja a vacsit) Általában kolbász zsíros kenyeret eszik a kertben termett zöldségekkel. Peti majd megveszik a kolbász zsíros kenyért. Bezzeg itthon nem kell neki a kenyér!

Ex!
Tegnap Petit nem bírtam felkelteni, pedig simiztem! Így fél 5-ig aludt, de szerencsére este 3/4 10-kor kidőlt!

Reni
Kép
prenata
 
 


reggeli pizsi party apával:
Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Isten éltesse Marcit első szülinapja alkalmából!

Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Lányok,

2 napig nem volt net, úgyhogy ezért nem jelentkeztem :( .

Reni: olyan aranyos vagy, Marci nevében is köszönöm a köszöntést :) ! A 2. képen nagyon édi Peti, olyan nagyfiús :D !

Most jöttünk meg tanácsadásról, jelentem Marci baba 11,5 kg és 80 cm. Azt hiszem nem panaszkodhatunk a méretekre :D !

Benianya: már én is akartam mondani, hogy tényleg hihetetlen sokat eszik a fiad, bár ezzel te is tisztában vagy. Nem tudom hol fér el benne ennyi kajcsi :lol: .

Kmammy: nagyon gusztusos volt a kajcsi, amiről képet tettél fel. Így tényleg még az étvágy is jobb lesz :D !

Oriandy: szegény férjed, volt kálváriátok, pedig gondoltam rátok, hogy nem fogtátok ki a legjobb időt. De azt hiszem ez volt a legkisebb gondotok :( .
Vadása tó nagyon jó hely, bár már nagyon régen voltam. Jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat amíg ott voltatok.
Szomszéd: azért nem szólnék, mert biztos, ha most szólsz rövid időn belül te kerülsz hasonló helyzetbe akaratlanul is (Murphy törvény). Ez a társasházak hátránya. Nálunk pl. a felettünk lévő nőci mindig hajnali fél 5-kor kopog a cipőjével, mert akkor indul dolgozni. Erre Marci mindig felébred, de már nem is foglalkozok vele. Nem érdemes...
A mellettünk lévő lakás nyugati fekvésű, ezért így nyáron egyfolytában nyitva az ablak, hogy legalább levegőjük legyen, ennek következménye, hogy a bejárati ajtó mindig úgy vágódik be, mert behúzza a huzat.
Én is mindig morgolódok, de aztán belátom, hogy biztos nekünk is vannak olyan dolgaink, ami esetleg mást idegesít, de együtt kell élnünk, akkor pedig békességben a legjobb :lol: :lol: :lol: !

Colett: ez tetszett, hogy most már Máté fél Noitól :lol: :D !

Veráska: nekem a nyakpárnás kép tetszett a legjobban :) . Egyébként én is vívódok, mert olyan rövid ideig ilyen kis picik, ezért én is úgy vagyok vele, hogy ami belefér egy bizonyos keretbe, azt hagyom, hadd csinálja. Kényeztetem, nem szeretném szigorú szabályok közé szorítani, aztán majd meglátjuk, hogy később lesz-e hátulütője 8) .

Gombi: Julcsika jól megvolt abban az úszógumiban (?), ami a 2. képen van??? Csak azért kérdezem, mert mi is vettünk Marcinak, de nem érdekli, inkább a kis vízben anélkül, a nagyban pedig a karunkban volt el :) . Még szerencse, hogy vettünk neki egy kis gumicsónakot is :roll: .

Gabella: Mesi tündér a kis copfjával, szép nagy haja van már. Mi kb. 3 napja vágtuk le Marcinak elöl, már nagyon kellett, mert belelógott a szemébe.

Tej: én egyenlőre nem adok tejet Marcinak, nem tudom mikor kezdem el. Most még nem, az biztos.

Néhány szó rólunk: nemsokára jön értünk anyukám és megyünk pancsizni.
Ma este csak édes hármasban ünnepeljük Marci 1. szülinapját. Lesz egy kis minitorta és persze nem maradhat el a meglepi, de a nagy ünneplés hétvégén lesz, amikor a nővéremék is itthon lesznek, ráadásul apukám szülinapjával együtt, mert ő 20-án született :) :) :) !

Móni: csak én nem látom a blogod tartalmát, vagy ennyi volt :( ???
Mi van veled???

Kitti: merre vagy??? Az új lakásban van net???

Ma már lehet, hogy nem jövök, de holnap teszek fel pár képet a szülinaposról :lol: :lol: :lol: !

Furcsa ez a nap: minden órában arra gondolok, hogy egy évvel ezelött mi történt éppen akkor velem. Egyébként este 21.09-kor született Marci :P !

Eni
marcy
 
 


Eni!

Szép méretei vannak Marcinak! Azt hittem, hogy majd mi viszük el súlyügyileg a pálmát, de be kell látnom, hogy Petit a kis kerekképe is kövéríti. Na meg van combja és karja, viszont a bordái kilátszanak! :lol:

Jó bulizást Nektek estére és a hétvégére is!!!!


Móni!
Én is akartam már írni, hogy mi van a bloggal? Na meg veletek?

Reni
Kép
prenata
 
 


Marcikának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!

Kép

Andy és Dani

Kép
oriandy
 
 


Kép

Marcinak nagyon boldog szülinapot!

Kép

Nagyon meleg van nálunk is! Brrrrrrrr!

Mindjárt megyünk kifele, mert már árnyékban van a medence.
Kép

Andi! Nagyon jók a képek, Dani irtó cuki a hátizsákkal! :-)

Neki is küldök valamit:
Kép

Mesi nevében köszi a dicseket! Szerintem is zabálnivalóan cuki-pofa! De még mindig nem jár...

Juca! Kinga hogy áll?

Colett! Valóban a 77 jó évjárat! Te mikor szülinapozol? Én nov. 14-én.

Reni! Petinek jobbulást! Cuki a pizsipartin! :)
Kép

Pusz mindenkinek, bocsi, de mennem kell, mert Mesi szökik!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


11,5 kiló? Atya ég! Mesi még nem érte el a 10 kilót 3 hete... Akkor volt 9690 g és 77 cm.

Ahhoz képest, hogy 4250 g-os óriásbébiként indult!

Bár étvágya az most is nagyon nagy van, meg se kottyan neki a meleg, vagy talán azért eszik sokat, mert vasat szed? Vagy már nem jól emlékszem, és nem is az növeli az étvágyat? Hm... Tök zizi vagyok.

Megyek, én is megmártom a lábam, a csemeték is tobzódnak már kifele.

Puszka mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Amúgy rájöttem, hogy nem érdemes szólni a szomszédnak, csak nagyon idegesítő, hogy a fiam nem tudja rendesen kipihenni magát más miatt!
De az tuti, hogy ezután én sem fogom majd vissza magamat sem a gyerekemet azért mert másnál alszik a kicsi!

Eni!
Valóban szép méretei vannak Marcinak! Nem semmi! Dani majd' 2 hónappal idősebb nála és talán most járunk a 9 kilónál ill. a 78 cm-nél!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Gabi!

Igen, a vastól megjön az étvágy. Én ezért nem szedtem be sosem!( Na meg székrekedést is csinál!)

Andy!
Szerintem sem érdemes a szomszéddal összeveszni. Az alattunk lakónak, ha megy a légkondija, akkor nálunk berezonál az egész nagy szoba. Arról nem is beszélve, hogy szagelszívó van a budijukban és nagyon hangosan zúg, az "illat" meg a mi fürdőnkben csapódik le!
Viszont Peti mostanában sokszor üvölt éjjel, így még jó hogy nem szóltunk, mert most meg ők szólhatnának!

Peti már igazán felkelhetne. Egyszer már felült, rám nézett, aztán eldőlt a másik irányba és folyt. köv.
Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Marcinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!!!!!
Kép

Andi és Dávid

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk, de a hétvégén balatonon voltunk, tegnap látogatóban voltunk, ma meg tanácsadáson!

Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Andy: remélem akkor már sokkal jobban van a férjed! Kár, hogy rosszul zárult a nyaralás, de a szép napokra emlékeztek majd!

Reni: jobbulást Petinek. Kornélnak volt 3 napos láza, és rajta valóban jöttek is ki a pöttyök, igaz a mi lázunk is csak 2 napig tartott, de nekünk a doktornő azt mondta, hogy annyi belefér. Aztán mintegy 3-4 nap alatt múltak el a pöttyök.

A mi adataink: 75 cm, 9660 g, foga : 0 db :lol: . Megkapta az agyhártya elleni védőoltást, egyelőre úgy tűnik semmi baja tőle, de még az éjjelt megvárjuk. Egyre többet megy egyedül. S most épp az apjától kuncsorog levesért. (Pedig ő is kevesebbet eszik, de ez biztos, hogy a meleg miatt van) Nem aggódom, mert ha éhes mondja, hogy memmeme.
Szombaton megyünk nyaralni, mér nagyon várom!

Na, kiszolgálom apát!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok.

Délelőtt nagyon, de nagyon bemorciztam...a másik fórumba le is írtam, a lényeg, hogy egy idős bácsika, azért, mert a buszon épp egy ülés elé raktam be Petit, nekiállt a gyereket babakocsistól kirángatni onnan, mert neki csípőprotézise van, és ő oda AKARTA letenni a fenekét. :o Persze tömeg volt, és a tanító nénik is inkább végighallgatták az "eszmecserénket", mintsem odaszóltak volna két gyereknek, hogy álljanak már fel... :o

Egyébként meg car volt az éjszakánk, nem tudom, mi volt Petivel, ilyet még nem csinált, másfél óránként felsírt kétszer, másodjára már anyukám vitte ki, mert én egyszerűen nem boldogultam vele!!! Csak bömbizett...de a szeme meg be volt csukva. :o
Lehet, hogy a nyelve piszkálta, mert fürdésnél szegény jól elharapta, vérzett is nagyon, de gyorsan behegedt.

Marcy, Isten éltesse Marcit 1. születésnapja alkalmából!
Hm, nem egészen értem, hogyha Marci most 80 centi, akkor ezek szerint az én fiam van vagy 83-85...
A nosztalgiádat teljesen megértem, mikor Peti volt egyéves (ugye ő hajnali baba), én előtte való nap mondogattam Ferinek, hogy na ilyenkor indultunk a kórházba, kb. ilyenkor volt a burokrepesztés, stb.

Lreta, Peti is egész nap rájárna a chamomillára. :) Mutogat a polc fele, ha mondom, neki, hogy kap golyócskát.

Kmammy, érdekes, amit a népedről írsz, csendesek: tegnap hallgattam a rádiót és benne volt, hogy a japánok nem turistaszerető nép, nem beszélgetnek az idegenekkel, stb.
Kevinnek igencsak változatos ebédje lehet...szerintem Petinek amit kap, az néha unalmas, de egyszer azt mondta az orvosa, hogy azt egyen, amit szeret, és ő mindent megeszik, sosem volt válogatós fajta, így próbálom elhessegetni ezeket a gondolatokat.
Köszi a kérdést, hát próbálkozok jobban lenni, most más a bajom, de mire hazaér a férjem, remélem, ez is elmúlik. Egyébként jó, hogy javítottál a mondatodban, mert fiatal vagyok, ez tény, de fiatalos, na az enyhe túlzás...
Peti most kb. 83-85 centi lehet feje búbjától a sarkáig, kinyújtva. Ma ráállítottam a mi digitális mérlegünkre, azon 11,1 kg-nak mértem.

Oriandy, igyon a párod sok sört, az jól megdolgoztatja a veséket, és kisebb az esélye a vesekő ismételt kialakulásának.
Ilyenkor még a strand sem felüdülés...ott sincs mindenhol árnyék, és tényleg csak rohangálni kéne a gyerek után...de pl. Peti a sapijától is megszabadul állandóan, nálunk még ez is gond. Ma mi annyit csináltunk, hogy a tízóraija előtt megtusoltatta anyukám a fiatal urat. Viszont az ebéd mondhatni, kimaradt, mert evett a drága a mi ebédünkből déltájban (nokedlit ettünk, ki pörkölttel, ki sült husival), és annyira nyügi volt, hogy nem várta ki az egyet-fél kettőt a saját kajájával, el kellett altatni. Bírta is háromnegyed ötig egy ébredéssel.
Hát én nagyon karakán vagyok, én beengedném zörögni a gyereket...sőt még adnék is neki valamit, amivel jó nagy zajt lehet csapni. Aztán talán rájönne a titok nyitjára. (Megjegyzem, nekem az itteni lakóközösségünkkel kivan a ...-om, tehát e téren nem vagyok egészen beszámítható.)

Bénianyu, hát nem tudom, mostanság mennyire veszik komolyan a skarlát bejelentését, jó 3 hónappal ezelőtt egy közeli településen is volt járvány, de ha egy odavalósi lány egy másik fórumon nem írja le, hogy a fia elkapta, és még rajta kívül elég sokan, akkor én nem is tudok róla, meg szvsz senki sem...
Ha jól emlékszem, nálatok van allergiás, tehát szerintem te először tényleg felezve add a tejet, egyébként nem lenne muszáj, de mivel Beninek nagyobb esélye van az allergiás reakcióra, nem biztos, hogy jó volna "elárasztani" a szervezetét.
Nem tudom, hogy mennyi időt voltatok kint a Tiszán, de nem is hangzik olyan vészesnek ez az ételmennyiség. Ha abból indulok ki, hogy saját tökfőzelékből Peti megeszik két merőkanállal és ebbe még belemegy egy sült pipicomb. :o És ma tízóraira megevett egy egész reszelt almát felturbózva három mixelt őszibarackkal.

Preni, a lényeg, hogy Peti jól van. Simizéssel Petit sem lehet felkelteni, vagyis csak nagyon ritkán. De látom, nem ártott neki a késői kelés a délutáni szunyából.
Kolbász zsíros kenyér: és ha ti eszitek, akkor sem kell neki otthon?
Nagyon édes a pizsis fiad. A bordái Petinek is kilátszanak, főleg, ha nyújtózik.
Nálatok még fent van az ágy körül a védő? Nálunk korán le kellett szedni, mert Peti állandóan ráncigálta, meg bebújt alá, stb.

Gabella, nálunk most 30 fok van a szobában, de már felhúztuk a redőnyöket, és kinyitottuk az ablakokat, így legalább mozog a levegő.
Szvsz, aki nagy súllyal születik, később vékony lesz. Nálunk legalábbis ez a tendencia, ha azt nézem, hogy én 2,5 kg-val születtem, most meg 80 körül járok, anyukám meg a te szavaiddal élve óriásbébi volt, és mindig is gebe volt az alkata (mostanság szedett magára egy kicsit, ahogy abbahagyta a fogigátlót, de így is 65 kg).
Elvben a vastól lehet jobb étvágya Mesinek!

Wawel, akkor jó nyaralást így előre is. Nálunk evésre a hamma-mamma a módi.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok! :)

Marcikát sok szeretettel köszöntjük első szülinapja alkalmából! :-)

A bloggal az a helyzet, hogy lementettem az összes bejegyzést, de lehet, hogy nem fogom folytatn a bővítését, mert időm=0.
Inkább időnként benézek hozzátok, ha van néhány szabad percem.
Sajnos nem igazán tudok visszaolvasni.
Valami rémlik, hogy az alvásról volt szó. Nálunk ez nagyon jól működik. Beteszem a kiságyba és elalszik magától. Tény, hogy mindíg is egyedül aludt külön szobában, de az is tény, hogy Ő egy nyugodt természetű baba, nem az én érdemem, hogy így alakult. Ő alakította így. Tudomásul kell venni, hogy minden babuci egy külön kis egyéniség, más temperamentummal.

Járás: Milán önállóan nem jár, de úgy igen, ha fogjuk legalább az egyik kezét. De nem aggódom emiatt. Annyi mindent mond már, és olyan kis értelmes, sok mindent megért, megérteti magát, nagyon aranyos, okos.

Kmammy, nagyon különleges élete lesz a kis Kevinnek, előtte nyitva lesz mindíg a világ. Teljesen természetes lesz számára az utazgatás, megismeri a két különböző kultúrát, ami szuper! Nagyon romantikus, hogy egy magyar fiú elvett egy japán lányt. :) Közös képet nem teszel fel a Férjeddel?
A Japán taliban maximálisan benne vagyok, imádok utazni, és Japán olyan elérhetetlen álom számomra. De bízom benne, hogy nem marad ez így örökké. :)

Ne haragudjatok, hogy másnak most nem írok. Puszi Mindenkinek
Vendég
 


Marcinak nagyon boldog szülinapot kivánunk.
E pillanatban a buli élmányeit álmodhatja.
Ex: Végre valaki aki ugyancsak sokat ezsik. 1 alma, 3 barack ,nem semmi, ez az fiúk, hajrá!!
Na azért ém csak felhivom azt a dokit, csak mindig halogatom.
Skarlát valóban baci, lényeg, hogy jobban vagytok. ÁNSZ bejelentéses sztori a másik topicból nagyon durva.
Annyira jók a képek. Prenata, hogy milyen hosszú a fiad! Nálatok nncs meleg, hogy zoknit adsz rá? Vagy hideg lábú? Beni is az, ezért csak talpas pizsit tudok ráadni, pedig olyan édi 2 részesek vannak, bár értelme nem sok, felcsúszik a derekukon. Lényeg, hogy hideg láb elenére most ebben a hőségben nem adok taplast, igy is izzad a kis drágám.
Hát csajok, Beni még vasat sem szed, étvágy meg...
Ma bevágta a rizst még a répát is nszétnyomta. azt reméltem, hogy a darabosat tovább nyammogja, igy kevesebbet eszik, de nyelte mint kacsa a nokedlit.
Gab: hogy rakod fel ezeket a mozgó,forgó, édi képeket?
K,ammy, ime a kedvedért készitett kép. Izlett neki nagyon a habja, pedig tök keserű. Kép Kép
Itt pedig beájulás előtt egy ks anyanyunyu. Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Marci alszik már egy ideje, gondoltam feltöltök pár képet :) !
Mindenkinek köszönjük a köszöntést, nagyon kedvesek vagytok :) !

Marcinak most csak egy icurka-picurka tortája volt, de nagyon örült neki, gondolta mielött ő megkóstolná megkóstoltatja velem is :lol: . Biztos ami biztos :lol: .

Kép
Kép
Kép
Kép


Szép estét mindenkinek :P !

Eni

Eni
marcy
 
 


Eni!

Nagyon jók a képek! Marci már nem is babás, hanem igazi kisfiús!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Marcy: Marci babának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Szép mérete van Marcinak. Kevinnek még jól áll 3-6 hós ruhák… Vajon mikor kinő?
Pici torta nagyon jól néz ki. Te sütöttél? Ha igen, nagyon ügyes vagy.

Prenata: Nagyon jók a pizsis képek és alvás képek is. Milyen ügyes a fiad, így fordulni. Látom azért is van teljesen körbe rácsvédő!

Oriandy: Nálunk nem zavarnak a szomszédok Kevin pihenését, hanem valaki motoros. Elégé csendes utca felé van szoba ablaka, de olyan hangosan indítsa motort, hogy nem igáz. Amikor ébred Kevin, kinézek ablakon, de ő már sehol sincs, mért olyan gyorsan elszalad. Pedig minden éjszaka érzem cigi füstöt szomszéd erkélyről, engem kicsit idegesít. De nem szólok, mert nem egésznap jön a füst hanem csak éjszaka, gondolom valahogy ő is tartja normális viselkedés,t mért ott van két kis lány is.

Wawel: Hová mentek nyaralni? De jó nektek! Én is szívesen kiszabadulnám ebből a szaunás lakásból.

Exdeus: 11 kiló!? Nagyon szépen haladtok. Ehhez Kevinnek fognie kell 3 db. kilós kenyeret…
Igen, Japán szigetországnak köszönhetően emberek nagyon nehezen reagálnak idegenekkel. De férjem mondja, annyira rossz tapasztalata nincsen ott mint itt én tapasztalok. Engem több mint 90 százalékban kínaiznak utcán, kínaiakkal semmi probléma csak már egyszer unom.

Kimike: Örülök, jól vagytok. Kedvedért teszek közös képeket.

Én is nagyon szeretem utazni, olyan csodálatos hely van világon.

Ákosbenianya: Üdvözölök a sörös tarsomat! Hogy néz a habot, nagyon édes! És te is nagyon csinos vagy. Szép a hajad, én viszont szülés óta még nem voltam a fodrásznál.
Párolt alma nagyon egyszerű, 1cm vastagra vágom almát héjásan, picit vizezem, utána mikróban kb.20 másodperc. Gyors(hamis)-muffint is mikróba dobok, ez is fél perc alatt kész van.

Képzeljetek, ma mosás után észrevettem, hogy Kevin pizsamája lyukas lett. Más mosott ruhákkal semmi baj, hogy lehet??? Valaki tapasztalt ilyet? Előtte mostam clorox-szal 90 fokon néhány autót törölt rongyokat. Ez okozhatta problémát? Olyan nagy a lyuk mint kiéget volna. Most egyáltalán nincs kedvem új gépet venni.
Ilyen lett!


Puszi★☆。.:*:・”゜★βyёヾ(⌒∇⌒)ノβyё★。.:*:・”☆★
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.01 23:34-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este Peti 11-kor dőlt ki, 7-szer kelt és fél 5-kor végleg felébredt! Áááá, kicsit sem vagyok álmos. Bezzeg, ő most kidőlt. Nekem is azt kellene. Én egyelőre ülök és izzadok. 29 fok van a lakásban úgy, hogy mindenhol be van sötétítve!!!!

Benianyu!
Nem semmi a sörivós Beni!
Képzeld, kaptam homeós füzetecskét!!!

Kmammy!
Nagyon jól néztek ki a férjeddel. Szép pár vagytok!!!!!!!!!!
Mosógép: rejtély!

Tegnap vettünk egy buborékfúvót. Peinek nagyon tetszett!
Kép

Képzeljétek, tegnap, amikor a nagyimhoz értünk, akkor fialt a kutya és már két kutyus megvolt. Egy-egy szülés között kijött a kutyaólból, evett-ivott. :shock: :lol: Amig ott voltunk összesen 7 kiskutyu született. Peti fogja már élvezni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Mi is alig élünk a melegtől...
Építkezés továbbra is akadozik, de most talán már készül a fal. Egyre inkább vészforgatókönyveken agyalok, férjem még nyugodt, de hát az ő tűrőképessége extrém magas. Én már idegbeteg vagyok.
Valószínűleg ennek köszönhetően lettem piros pöttyös, allergiának diagnosztizálta a néni, aminek örülök, mert sokkal jobb, mintha fertőző betegségem lenne, és Misire is veszélyes lennék. Így csak viszketek és ronda vagyok :x

Reni!
Állatkák csúcs egyszerűen tudják megoldani normál esetben a szülési dolgokat. Enyém teknőctarka cica kétszer szült, aztán ivartalanítottuk, elsőre egy fekete mau lett, második alkalommal egy vörös kismau. Azután 53 órával később még egy :shock: Teljesen ledöbbentünk. Azt hittem, ilyen nincs, de hát ennek tanúja voltam én magam. Csütörtök délelőtt jött az első, aztán szombat délután mosogattam, Mókuc (cicám) hülyén nyávogott, szólt, hogy valami nincs rendben, rohantam a fészekhez, de addigra elbújt, és 10 perc múlva megjelent egy nagyon nedves, mocskos kis vörös szőrcsomóval - én meg azt hittem, hogy a kismacskával van valami baj, tökre kétségbe estem, amikor is rájöttem, hogy a fészekben már két naracsos színű mozgó kis valami van, és hát világos lett, hogy a maszatos illető új jövevény :lol: Rettentő édesek voltak, két egyforma vörös fiúmacska! Nagyon könnyen el is tudtuk őket ajándékozni, utóbb megtudtam, hogy a vörös macskákra túlkereslet van :lol: Válogathattunk a gazdik között és a legrokonszenvesebbeknek adtuk őket ajándékba.
Peti biztosan jóbarátra talál majd valamelyik kisblökiben.

Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok Lányok,

Benianya: ismételten csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól nézel ki a képeken és Ákos is nagyon édes. Látom már érdeklődik a sör után :) ?
Szuper, hogy te sminkeled magad. Az olyan nőcis dolog, de engem nem visz rá a lélek, csak nagyon ritkán férjem nagy bánatára :( .

Kmammy: tényleg szép pár vagytok a férjeddel :) .

Reni: amikor Szegeden voltunk és jöttünk ki a Vadasparkból volt egy kis árus és mi is vettünk Marcinak ilyen szappanbuburékfúvót és nagyon élvezi ő is.
Múltkor, amikor Istit elkísértük kosárra az egyik csajszi is hozott ki magával és a gyerekek rohangáltak a buborékok után. Én nem győztem Marcit cipelni, hogy azért ő se maradjon ki a mókából, mert fújt a szél és inkább elfújta, minthogy leszálltak volna a buborékok :lol: :lol: :lol: .

Ma meglátogatjuk a dédiket, mert ilyen melegben nekem sincs kedvem a 31,4 fokban (lakásban!!!) bent meggyulladni. Mondjuk én nem szeretek mindent elsötétíteni, mert akkor meg depis leszek :) . Akkor már inkább a meleg :) .
Dédiéknél van lugas, ott majd alszik egy jót Marci :P !

El is felejtettem mondani, hogy pénteken visszamentünk az ortopéd dokihoz és nem kell többet tornáztatnunk Marci nyakát, mert teljesen rendben van :lol: :) :D :) :lol: :lol: :D :) :) !!!

Eni

Eni
marcy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?