Sziasztok Lányok!
Végre jelentkezhetek...Hát, kicsit hosszú volt a nap!
Reggel 8-ra bent voltunk Szegeden, elbúcsúztam a háziorvosomtól (aki még a gyerekorvosom volt...
), kikértem a papirjaimat. Aztán zúztunk a Klinikára. Elsőként az ultrahangon akartam túllenni, múltkor bejöhettek hozzátartozók, most meg mondta a doki, hogy inkább ne. Szegény párocskám! Pedig úgy szerette volna látni Emmát!
Eredmények: BPD: 88, Fronto: 99, Thorax: 100/95, Femur: 70, becsült súly: 2768 gramm. Az elég jó, nem?
Ezzel nem is volt probléma, azon csak röhögni tudtam, hogy Pesten a frontora már a 31. héten több mint 100-at mértek...
Olyan drága volt, majd megzabáltam! Mondta a doktornő, hogy úgy lélegzik, mint egy felnőtt, nagyon kis ügyes, jól begyakorolta már!
A lepényhez azt irták:G.I. Nem tom, ez az érettsége lehet?
Viszont a doki látott vesemedencetágulatot. Na ettől frászt kaptam! Mindkét vesén van sajna, ezt irja:
Bal oldali vese mérete: 54x28 mm, benne 20x20 mm-es foly.tart. képlet. Pyelon? Jobb oldali vese mérete: 51x24 mm, jobb oldali pyelon: 13x13 mm. Húgyhólyag: 38x33 mm. Subvesicalis obstructio?
Hát én nagyon megijedtem. Május végén voltunk 4d-n, ott mondták, hogy látnak egy kis tágulatot. Meg is emlitettem a dokinak (1 hét múlva mentem), aki nem látott semmit, erre most megint!
Azért irtam le, mert tudom, hogy némelyikőtöknél volt hasonló, Dóri rémlik meg talán Nelli, hogy emlitettek ilyesmit.
Átmentünk a gyerekklinikára is, ott azt mondta a doki, hogy nem akar semmit mondani, nem is nagyon tud, majd szülés után meglátjuk.
Ctg-n minden okés volt, ilyen még nem is volt, hogy nem kellett 1 óráig ott ülnöm! Nagyon szép görbéket produkáltunk.
A kenet eredménye persze pozitiv, ezen már meg se lepődök, felirtak antibiotikumot is meg kúpokat is!
Na, ennyi elég volt belőlem.
Viki! Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek. Tetszett a szüléstörténeted.
Az meg, hogy most 2,5 kiló volt vagy 3, mindegy. A 2,5 is sok a 34 héthez képest...
Még egyszer gratulálok, és várom a képet a fekete hajú kismamódról!
Ildi! Neked is gratulálok, ahhoz főleg, hogy megkegyelmezett Neked Jázmin, és nem várt tovább a 40 fokban!
Klassz, hogy csajszi tényleg!
Szylvi! Köszi kérdésed, a fülem rendbe jött. Ebéd után itt Kisteleken elmentünk az Sztk-ba, és kimosták! Mennyei, hogy végre újra hallok vele! Párom is bent volt, szerencse, hogy nem lett rosszul, aszongya nagyon durva dolgok távoztak...
Örülök, hogy élveztétek a mozit, én is nagyon várom már, hogy megnézhessük!
Meleg...valami iszonyat!!!!!
Elég rosszul tűröm, igyekszem minél kevesebb időt kint tölteni!
Ne izgulj a Ctg miatt, lehet hogy az csak pillanatnyi állapota volt!
Dóri! Mi a gond? Meséld csak el, szidd egy kicsit őket, az tuti jól fog esni! Kürtös kalács: nyami!
Manóci! Grat Hannus súlyához!
Csilla! Milán olyan édes, álomgyerek feje van, én is alig hiszem el, hogy tud üvölteni is!
Timóca! Örülök, hogy rendben lesz a cukor.
Állitsatok be a lakásba még egy pár ventillátort is! Ja, vagy a gyerekek miatt nem lehet, ugye?